A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Milan!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Forza Milan!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Forza Milan!!!
2. Ne nekem írd, mert nem én néztem el
3. Mi van akkor ha szõke vagyok? Örülsz, hogy szóba állok veled? 😄D
Forza Milan!!!
A mai meccsre pedig Shevchenkonak gólt vagy gólokat =)
2009-03-04 16:30
Al Sadd-Milan: A hivatalos kezdõcsapat
Abbiati; Mattioni, Thiago Silva, Senderos, Favalli; Beckham, Emerson, Cardacio, Jankulovski; Pato, Shevchenko.
Forrás: acmilan.com
Forza Milan!!!
Forrás: acmilan.com
Forza Milan!!!
tegnap este meg még ugy volt hogy ha szerencséje van nemsokára visszatérhet 😄DD vicc...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ezt tuti megcsinálja. És utána mi van, ha itt marad?
Majd megint sorra veszítjük a bajnokságokat? Beláthatnák, hogy nem kell õ a Milánnak.
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
Forza Milan!!!
Adriano Galliani:
"Azt olvastam, hogy Beckhamet sikerült megszereznünk. Ez nem tükrözi az igazságot. A szerzõdés még nincs nyélbe ütve, ám nagy erõkkel dolgozunk rajta, és reményeink szerint Becks június 30.-áig a miénk marad."
"Nem hiszem, hogy Kaká játszani fog az Al Sadd ellen. Reménykedjünk benne, hogy vasárnap Ronaldinhóval együtt újra játszhatnak. Mint azt többször is mondtuk, nagyon nehéz dolgunk van, hisz olyan hiányzóink vannak, mint Nesta, Gattuso, Kaká vagy Ronaldinho. Olvasva a statisztikákat, idén még nem veszítettünk meccset Gattusóval a pályán, és Kaká sem játszott egyik UEFA-kupa meccsen sem a Werder ellen..."
"Kaladze ma fog látogatást tenni a kórházban és nagy valószínûséggel a szezonja véget ért, olyan súlyos a sérülése. Nesta azonban egyre jobban van, és egy hónap múlva viszontláthatjuk a pályán, de hangsúlyozom, nem vagyok orvos."
"A barátságos meccseket mindig akkorra szervezzük, amikor más csapatok a Coppa Italiában játszanak. Nem látok ez ügyben problémát. A hasonló mékõzéseknek pénzügyileg is fontos szerepük van, de idén már nem játszunk több ilyen meccset."
"Ancelotti maradni fog nálunk, ha a csapatnak sikerül kvalifikálnia a Bajnokok Ligája fõtáblájára."
"Kaká? Néhány spanyol lap azt állítja, hogy a Real Madridba fog igazolni nyáron. Florentino Pérez jó barátom, de semmi köze a vele kapcsolatban tett mondataimnak Kakához. Õ is maradni fog, ahogy Ancelotti is."
Forrás: acmilan.com, goal.com
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
addig mig gorcuff nem lesz legalább 35 h ö is csapat tag legyen...istenem..
az lenne a legjobb a milannak ha elmenne a CA, akk ujra a régi lehetne sztem a milan, és olyan edzöt hivni akinek nem haverja fél csapat és elküldené a csapattol az öregeket...me ez egy football club nem idösek otthona...
Mind, fiatal és a csapat elõnyére válhatnak..... Mikor jön már rá ez az ember, hogy nem vele egyidõs embereket kell keresni a csapatba?
Ronnie az utóbbi idõben nagy csalódás, ha igaz, amit mondott a kommentátor valamelyik meccs alatt, hogy nem is sérült, csak nem akar játszani, bár ezt kétlem, azt nyilatkozta anno, h õ akar megint a legjobb lenni, annak meg nem az a módja...
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
09/10-es szezonban a legfontsabb teendõk
-keret átszervezése( új játékosok..lehetõleg motivált fiatalok, Emerson félék elküldése )
-orvosi stáb cseréje
-olyan keret amelyben lehet rotálni
-ha marad Carlo akkor új taktika, ha nem akkor majd az új edzõtõl várunk szebb napokat, és támadóbb futballt
- lényeg h egy gyors, kemény Milant akarok látni, technikás futballal, és magabiztos hátsó alakzattal, h újra a játékunkon legyen a fõszerep ne a sztárjainkon...
#acm
„Carlo Ancelotti csupán akkor maradhat a Milan vezetõedzõje, ha a csapat legalább a harmadik helyet megszerzi a bajnokságban, vagyis közvetlen BL-indulást érõ helyen végez” – mondta Galliani.
a 3. helyben azért bízom, és ha meglesz, akkor viszont CA marad :S :S
Vissza fog esni nála ez a lelkesedés, és nehogy baj legyen belõle.
Forza Milan!!!
Forza Milan!!!
Szerintem pont hogy fiatalabb játékosok kellenének. El van már kicsit öregedve a csapat. Általában második félidõk elején már elfáradnak a játékosok. Akkor mirõl beszél?
Ez a fickó tényleg fásul befelé...
Forza Milan!!!
Alexandre Pato sajnálja, hogy az utóbbi idõben csak haszontalan gólokat szerez a Milan színeiben. A brazil támadó ugyanakkor biztos benne, hogy csapata hamarosan visszanyeri formáját.
- Hiába szereztem eddig összesen 15 gólt ebben a szezonban, az a helyzet, hogy ezek közül rengeteg haszontalan volt - kesergett Pato (a képen). - Az UEFA-Kupában és a bajnokságban is betaláltam az utóbbi idõben, ám a csapat semmire sem ment ezekkel a gólokkal, és ez nem jó érzés. Ugyanakkor érzem, hogy hamarosan vége ennek a rossz szériának. Felépülnek a sérültjeink, és akkor megmutatjuk, hogy kár leírni bennünket! Biztos vagyok benne, hogy jövõre ott leszünk a Bajnokok Ligájában.
A Milan ifjú brazil sztárja azt is elárulta, szerinte miért megy gyengébben a csapatnak. Pato szerint sokkal jobb a rossonerik támadójátéka, ha õ nincs egyedül a pályán.
- A Sampdoria ellen az elsõ félidõben csak szenvedtünk. Nekem is sokkal jobban ment a játék, amikor a második játékrészben Inzaghi is fent volt a pályán - nyilatkozta a 19 esztendõs támadó.
samsungsport.hu
Szinte hihetetlen, de eldõlt David Beckham sorsa. Az angol válogatott labdarúgó a CBS amerikai hírtelevízió értesülései szerint a szezon végéig biztosan a Milan játékosa marad.
A részleteket egyelõre nem lehet tudni, csupán annyi bizonyos, amit a CBS néhány órával ezelõtt bejelentett, vagyis David Beckham a szezon végéig a Milannál marad, és csak júliusban tér vissza Los Angelesbe. A híradásban azt is megemlítik, hogy a játékos jövõje július után egyelõre tisztázatlan, de annyi bizonyos, hogy októberben már maga Beckham is kivásárolhatja magát a Galaxy csapatából, így valóra válhat legújabb álma: ismét Európában, Fabio Capello angol szövetségi kapitány szeme elõtt futballozhat.
Tegnap látott napvilágot az a híresztelés, mely szerint a két klub egy eddig példátlan megállapodást köt egymással, melynek lényege, hogy Bekcham mindkét együttesben szerepelhet. A Milan és a Galaxy megosztozik az angol középpályáson, a futballista a következõ hónapokban mindkét gárda színeiben pályára léphetne. A terv szerint Beckham az olasz bajnokság végéig Milánóban szerepel, majd júliustól visszamegy az Egyesült Államokba és a nyáron az ott még nagyban zajló bajnokságban a Los Angeles-ieket segíti. A futballista innentõl egészen az MLS zárásáig a kaliforniai alakulatban szerepel, majd végleg visszajön (akár már októberben) Európába, és pályafutása végéig a Milan játékosa lesz.
Hasonló megállapodást eddig nem kötöttek a nemzetközi futballban, de a szakértõk már nevet is találtak az üzletnek, Beckham az elsõ "time sharing" ügylettel (idõmegosztással) szerzõdõ játékos.
samsungsport.hu