A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
mint valami gengszterek 😄DD

I met God. She's black

szucsy89
Mino Raiola on Balotelli back in Italy: "We've decreased the value of the Premier League by 50% and increased Serie A's by 50%."
bakkerman
szerintem a pályán nagyot fognak alakítani,de nekemis az az érzésem,hogy civilben a kis egyiptomi belesz vezetve az éjszakai életbe...😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
csak én érzem úgy, hogy ez a végtelenül szimpatikus, intelligens úriember el fogja rontani ezt a Sári gyereket?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
a Niang gyerek nyakából még hiányzik valami bizbasz,na majd Mario megneveli a kölyköt!

LasCar16

a Jövõ

#acm

Mor3llo
sztem a City már csak szimplán ki akarta b*szni, ezért fogadták el az alacsonyabb ajánlatot 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

horpeti
Ja
Csak kerdes hogy lesz e ra penz. Foleg Balo utan. Ha visszajonne Kaka,biztos ujra aktivabban neznem a meccseket. 😊

szucsy89
Bíztam azért a kopaszban hogy megcsinálja, azért nem semmi az öreg, a City kezdetnek azt mondta hogy 38 millió font az ára, és elhozta 20-ért 😄D

Kaká meg amúgy még simán elférne ebben a keretben...
LasCar16
Stephan El Shaarawy ügynöke megerõsitette, hogy a fiatal játékos nemsokára meghosszabbitja a szerzõdését 2018 nyaráig. A Fáraó jelenlegi szerzõdése 2017-ig szól, de 12 hónappal meghosszabbitják.

"A következõ napokban fogunk találkozni a Milan vezetõségével, hogy véglegesitsük a 2018 nyaráig szóló szerzõdéshosszabbitását." - nyilatkozta Roberto La Florio.

A 20 éves játékos 22 bajnoki mérkõzésen 15 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába. A jelenlegi fizetése 800 ezer euró, de a napokban növelhetik a fizetését.

Forrás: football-italia.net

#acm

LasCar16
A Milan a hivatalos oldalán is közölte, hogy Mario Balotelli 2017 júniusáig a Milan játékosa.

Balotelli búcsúja a Manchester Citytõl:

"Az biztos, hogy emlékezni fogok a nagyszerû csapattársaimra, az edzõmre és a szurkolókra. Nagyszerûek voltak velem, mindig helyük lesz a szivemben. A City egy nagyszerû klub, nagy jövõvel. Köszönöm az összes támogatást. Talán egy napon ismét találkozunk. A bajnokság megnyerése egy különleges pillanat volt, büszke vagyok arra, hogy részese lehettem."

#acm

LasCar16

A hires Bentley árverésre kerül - irja a Sky Sport 24. Az autó eladásából befolyó összeget Mario Balotelli jótékony célokra fogja forditani.

#acm

Palinko
nem kell ide Kaká
LasCar16
Bár még van egy pár óra a téli mercatóból, úgy tûnik sem Abate, sem Antonini nem vált csapatot most. (milannews.it)

A milannews szeint ma még tesz a klub egy kísérletet Kaká megszerzésére. Este 19 óráig szabad a pálya...

#acm

LasCar16
Nigel De Jong és Mario Balotelli fél év elteltével ismét csapattársak lettek, ezuttal a Milanban. A holland középpályás üdvözletet küldött a távozó Acerbinek, a kölcsönbe került Strassernek és Emanuelsonnak is, de nem feledkezett meg SuperMarióról sem:

"Sok szerencsét Acerbi, Strasser és Urby az új kalandokhoz. Térjetek vissza több tapasztalattal és több erõvel a kölcsönbõl. És természetesen, Isten hozott Mario!"

#acm

szucsy89
Csak Matyit idézném: "Balotelli nem is Milanista, sose mondta hogy Milanos, amúgy se megy sose a Milanba, a szerzõdésében van egy záradék hogy a Milannak nem adhatja el a City."

😄S:AS:AS😄SA😄:ASS:ASASSD:SDA
bakkerman
tavaszi milánói derbin befog találni nagyon az az érzésem,és valami kibaszott komoly gólörömmel fogja ünnepelni 😄

LasCar16
agy buli van a Giannino étterem elõtt...😊

A Mario Balotellit váró kórus rázendített: "chi non salta è nerazzurro" (Ki nem ugrál . . . ) Erre Balotelli beállt a sorba és az õt éltetõkkel együtt ugrált. Látva ezt Galliani, beszállt a fiatalokhoz.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I4VdkbYZovc

#acm

szabii98
+ha balos hír van/lesz 😄😄

I met God. She's black

szucsy89
te csak akkor jelensz meg ha valami balhé van popcornnal a kezedben 😄DDD
szabii98
nem sokat járok ide, de beleegyezek. 😄

I met God. She's black

szucsy89
<#eljen>
Áldásomat adom <#smile>

REAL MADRID

Nuno88
Helló MINDENKI!

Van egy olyan kérdésem, hogy elfogadnátok-e LasCar16-ot HÁZIGAZDÁNAK?! Nekem sajnos nincs idõm megfelelõen ellátni a dolgot, így arra gondoltam, hogy átadnám ezt a jogot Lasnak, de szükség van a Ti beleegyezésetekre is.

Mindenki írja már le, hogy támogatja-e vagy sem.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Kopasz majd biztos seggberúgja, ha linkeskedik. 😄

Redbull756

szucsy89
"Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Már egy jó ideje a Milan játékosa akarok lenni! Csak idõ kérdése volt, hogy mikor igazolok ide. Örülök, hogy hazatérhettem!"

Galy
ilyen alapon a '91'-re sem lennék büszke...
IQ szintje

De mi ez a 45?
Palinko
én is 45 el láttam képet. Patonak se hozott sokat a Sheva 7 es
bakkerman
de milyen számozásuból? mert én elõbb olvastam,hogy nem a Pato féle 7-est kapja meg,hanem marad a 45-nél 😄

Vissza is jön az ára a mezekbõl 😄 Nekem is kell 😄
Mor3llo
Motiváció? Nála? Aha....😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Az elsõ pár órában több mint 1000 Balotelli mezt adtak el a Milan Store-ban. A 20 milliós vételárával Mario Balotelli a Milan valaha volt legdrágább januári igazolása.
Zenszkij
Mario Balotelli 2017-ig írt alá a Milanhoz. 20 millió euróért vettétek meg és öt részletben kell majd törleszteni. Balo fizetése kevesebb lesz még a prémiumokkal is, mint a Citynél, de a fõ motiváció az volt nála, hogy Milan drukker.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Palinko
menjünk vissza fifázni mert ott elõfordulhat hogy 2 csatárral nyerünk blt 😄 azért kell még itt összeszokás, minõségi hátsó emberek stb.

ne feledjük a Gila Scheva párosról is azt hittük végigbüntetünk mindenkit és csak hanyatlás volt! de reméljük a legjobbakat.
Türelem!
Mor3llo
jövõre BL cím!

Meg a Chievo tudott nyerni... 😊
szabii98
😄DDDDDDD
komoly lesz. mától forza milan XD

I met God. She's black

limperatore
az olaszok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
mekkora kép! <#eljen>

Redbull756

Palinko
pedig még karrier végén is csúszott be hátulról 16 oson belül, csak épp labdát is el tudta találni és nem a játékosra ment mint a többiek 😄 nagy játékos.
szucsy89
Grove4
Te még a Juvéhoz méred a Milant? 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Jó kis hétvége. Juve, Lazio, Inter, Fiorentina, Roma botlott, csak a Napoli és Mi tudtunk nyerni elõrõl. Egy lépéssel közelebb a 3. hely.
LasCar16
Zaccardo jött, Mesbah ment. Sikeres csere a Parmával.

#acm