A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Cagliari köszönet a Milannak

A Cagliari edzõje Ivo Pulga megköszönte a Milan sportszerûségét a stadion körüli kaotikus döntéseket illetõen.

A találkozó szerdán átkerült Torinóba, miután az Is Arenas nem felelt meg a biztonsági elõírásoknak, majd a Cagliari fellebbezett és nyert, hogy végül a hatóságok zárt kapus meccs elképzelését is elutasítsák.

"Remélem ez bizonyítja, hogy a labdarúgás ünnep. Azért, hogy Szardínián játszhatunk nagy köszönet illeti a sportszerû Milan hozzáállást és a szurkolókat, akik hallatták hangjukat.

A Rossoneri félelmetes és nagyon fiatal támadósorral rendelkezik, azonban a pálya minden szegletén tartanunk kell tõlük. Nem lesz könnyû megfogni õket.

Massimiliano Allegri egy kiváló edzõ, de a játékosok azok, akik a pályán vannak és az a tény, hogy a múltban a Cagliarinál volt nem fog befolyásolni semmit."

Radja Nainggolan és Danilo Avelar eltiltott, miközben Nene sérült, így Pulga megerõsítette, hogy a 18 esztendõs Nicola Murrunak kell játszania jobb oldalon. Ami a támadójátékot illeti, az utolsó percekben fogja eldönteni.

A Cagliari kerete: Agazzi, Avramov; Ariaudo, Astori, Del Fabro, Murru, Perico, Pisano, Rossettini; Casarini, Conti, Cossu, Dessena, Ekdal, Eriksson; Ibarbo, Nenè, Pinilla, Sau, Thiago Ribeiro

forrás: football-italia.net

#acm

szucsy89
Effe88
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/berlusconi-occse-hazi-negernek-nevezte-balotellit-2215103

házi négerXD

ez a komoly 😊 A Milan alelnöke leniggerezte Balotellit
de gondolom itt a Berlusconi familiáról van szó😊

limperatore
:SAD:SADSADSADSADASD:ADSA:A

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
jelen esetben most számolni kell a fotelszállítási díjjal is, az eléggé megdobja a költségeket

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
trieszti stadion kurva szép és közel is van magyarországhoz

mi kimentünk 4-en fejenként 14000-bõl kijött belépõ, út

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
A Cagliari-Milan meccs helyszíne még mindig bizonytalan

Még mindig nem világos, hogy hol játsszák le a Cagliari-Milan találkozót vasárnap délután, hiszen a klub és a helyi polgármester nem ért egyet, hogy az Arenas Stadium készen áll-e.

Ma reggel Quartu Sant’Elena polgármestere beszélt a Radio Sportivan keresztül megerõsíteni azt, hogy az Arenas nem felelt meg a biztonsági elõírásoknak egy ilyen nagy mérkõzésnek.

Elmondta, hogy jelenleg nem tudják garantálni a szurkolók biztonságát a mérkõzés alatt, de reméli, hogy korlátozott számú nézõk elõtt le lehet majd játszani.

Ez a szituáció már kialakult a Juventus ellen decemberben, akkor a meccs semleges pályára költözött, Parmába a Stadio Tardinibe.

A Cagliari ragaszkodik hozzá, hogy teljesítették a szükséges munkálatokat és biztonsági vizsgálatokat ismét, javítva a CCTV kamerák elrendezését.

Meg kell várni, hogy ez elég lesz e vagy ha túl késõ megváltoztatja e a Lega Serie A álláspontját.

Ha az Arenas nem felel meg, akkor vasárnap délután Triesztben kerül sor a meccsre nagy valószínûséggel.

forrás: football-italia.net

#acm

LasCar16
A Sky jelentése szerint Giampaolo Pazzini február 20.-a körül térhet vissza, vagyis a Barcelona elleni BL mérkõzésre. Izomproblémával küszködik.

#acm

LasCar16
Bartosz Salamon sérülten érkezett a Brescia csapatától - kisebb térd problémája van - viszont 10 napon belül edzésbe állhat. Allegri várja, hogy számithasson a lengyel játékára.

#acm

LasCar16
A La Gazzetta dello Sport jelentése szerint Adriano Galliani megegyezett a Hellas Verona vezetõségével, igy a fiatal Jorge Luiz Frello, ismertebb nevén Jorginho, nyártól a Milan játékosa lesz. A Milan a fele játékjogát szerezte meg az olasz-brazil játékosnak.

#acm

szucsy89
Berlusconi: “I couldn’t sleep after Balotelli’s goals!”

szerintem meg a kurvák miatt 😄SDA😄D😄:SAS😄S
Palinko
hogy nem jutott eszembe ez az összefüggés 😄 legszebb ideje lenne összehozni õket 😄
LasCar16

#acm

+ még Niang. Azért ez két év múlva igen kemény lesz. Talán még a Chievo is meg fog izzadni 😄
Effe88
ez komoly páros azért
nagy jövõ elõtt állnak

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nagyot szólhat ez a kettõs tavasszal,csak sajnos a BL-ben mi vagyunk a riválisotok...😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
zseniális képek! 😄 néztem a meccseteket,pont lement addigra a Barca meccs,és jól tettem! 😄

Palinko
nem is gond, úgy se vagyunk esélyesek idén. de így fiatalítanak összeérnek idén jövõre, vagy 2 év múlva talán.
szomferi
csak ott ugye sajnos nem játszhat Balo...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

horpeti
Remélem elkapja a fonalat és jó lesz. Egyébként megmondom õszintén nekem annyira nem tetszett a játék. 😊 De valószínûleg ez azért van, mert már egy ideje nem tetszik a Seria A stílus, ritkán is nézek, most épp néztem, de hát nem nyûgözött le a játék. 😄
Attól függetlenül Forza Milan, fõleg a BL-re! 😊

Redbull756

szucsy89
szucsy89
legalább nem lehet rámfogni hogy elfogult vagyok 😄DDD

2. félidõt láttam csak, 1-0nál eléggé visszavettünk a tempóból, megint a gól után kezdtünk el focizni, így nem lehet... Nocerino valami kibaszott fos amit mûvel idén... viszont ez a támadótrió zseniális lesz, és még most jönnek nekik a legjobb évek 😄
LasCar16
"A padon kezdtem volna, de a bemelegités alatt Pazzini fájdalmat érzett, igy kezdhettem az elsõ perctõl. Boldog vagyok a gyõzelem és a teljesitményem miatt. Támadásban nagyon erõsek vagyunk, még igy is, hogy az utóbbi idõben nem sokat játszottam, és néha fáradtnak éreztem a lábaim ma este. Sokat kell dolgoznom, hogy újra visszanyerjem a jó kondiciómat. Ez egy nagyon jó kezdet volt, de ezek után folytatnom kell a gólszerzést. Nagyot játszottunk ma este, de a vendégek kapusa ma remekül védett. Gyõzelmet érdemeltünk." - nyilatkozta Mario Balotelli a mérkõzés után.

#acm

LasCar16
több helyzetünk volt, jobban is játszottunk, 11-es meg jogos volt, nyissad már ki a szemed bammeg 😄

#acm

szucsy89
Na Balo megnyerte nekünk 😄

De szar meccs volt amúgy... 😄D nem is érdemeltünk gyõzelmet se, meg sztem a 11-es sem volt jogos de majd megnézem az összefoglalóban mégegyszer... na mind1, a lényeg hogy elõztük az intert és Balo for prez! 😄DDD
szucsy89
BALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bakker remélem láttad a mestert 😄:ASAd.
LasCar16
Fáraó beadását bevágta az alsóba 😊

#acm

szabii98
nemigaz..nincs kedvem nézni
nagy gólt vágott??😄D

I met God. She's black

LasCar16
BALOTELLI 😄

#acm

banok
20.45 Milan-Udinese
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Igen adja
port.hu rulez

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
esti meccseteket adja a sportklub? Balorol valami hír,padon,vagy kezdõben ott lesz?

LasCar16

😊

#acm

Nuno88
Van benne erõ végül is 😄DD

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
"Balotelli jól fog szerepelni a Milanban és a Milan jó lesz számára. A Milan a fiatalokra összpontosit, de két éven belül szeretnénk visszajuttatni a klubot arra a sikeres útra, amelyen a 26 éven át tartó elnökségem alatt mindent megnyertünk." - nyilatkozta Silvio Berlusconi.

Forrás: canalemilan.it

#acm

LasCar16
Bartosz Salamon tegnap este 2017 nyaráig irt alá a Milanhoz.

na és akkor:

Születési ideje: 1991. május 1.
Posztja: középsõ védõ, de a védelem elõtt is tud játszani.
Elõzõ klubjai: Lech Poznan, Foggia és Brescia.
Magassága és súlya: 194 cm. 78 kg.

#acm

LasCar16
😄DDDDDDD

#acm

Redbull756

Ja itt borsodban 😄
szabii98
olyan rajcigányosak 😄 itt magyarföldön azok a gengszterek a népben 😄

I met God. She's black

Effe88
ebbe neked mi a gengszter??XDXD

szucsy89
Kopasz mindig az utolsó napokban indul be <#vigyor>
LasCar16
Immár hivatalos, hogy a Milan leigazolta Bartosz Salamont!

A Brescia 3,5 millió eurót kap a játékosért, aki azonnal a keret tagja lesz. Ezenkívül Raiolával még mindig beszélünk Kasamiról.

forrás: milannews.it

#acm

LasCar16
a kilencesek via sons of anarchy 😊

amúgy:

#acm

Mor3llo
ilyen hajakkal? 😄 érdekes a "gengszterképed" 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú