36663
-
#35492 -
#35491 akkor nem pózolt csacsival? :D -
Hunor88 #35490 És még ez egyszer nálunk játszott :D -
#35489 harmadiknak még beférne Balo sarkazásos passza is,és akkor full joga bonito :D amúgy nem gyenge labdát adott Montolivo,Beckhamnek voltak ilyen "rajzolt" labdái még a MU-ban -
-
#35487 azért ezt egy interes szájából... már ne is haragudj. mi jók voltunk full olasz kerettel és így is jobbak leszünk tőletek... -
#35486 cigááányok cigááányok cigááányok -
#35485 -
#35484 ha a teljesítményt csak gólokban méred..... szegény Maldini ha ezt látná :D -
#35483 csak lekell szedetnie az interes tetkót a kezéről :DSA -
#35482 Davide Santon: "Milan drukker vagyok, és azt hiszem nem tudnám visszautasítani a Milan ajánlatát."
-
#35481 :SAD_SAD:SAD:SA -
#35480 ha ezt látná Mussolini AS:ASSDGH_aFSAASF -
#35479 a 2 olasz :DD -
#35478 Nagy haverok lettek... bár Stephan teljesítménye visszaesett mióta Balo itt van :/
-
#35477 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd -
#35476 uhh nem tudom, a kép sem saját, facebookon osztotta meg azt hiszem az acmilan.hu rajongói oldal. remélem azért videót valaki kerít és azt is, hogy nem ütötte meg magát nagyon, csak úgy nézett ki :D -
#35475 erről van videó? :D -
#35474 -
#35473 -
#35472 Milan-Palermo 2-0 ::: összefoglaló -
#35471 eredmény jó, a többit felejtsük el.. nagyon lassúak voltunk, Monti és Balo játéka tetszett csak, De Sciglio is szépen hozta a bal oldalt.. Forza! -
#35470 Balooo 2 :D -
#35469 Jaja, az a bőrös is szép volt amit kiosztott. :D
Zapata kezezése viszont piros volt... még annyit, hogy De Sciglio ma is nagyot játszik! -
#35468 1-0 Balotelli büntető -
#35467 15.00 Milan-Palermo
tv: Sportklub hu
streamek: -
#35466 És akkor a hivatalos kezdők:
MILAN: Abbiati; Abate-Bonera-Zapata-De Sciglio; Flamini-Montolivo-Muntari; Boateng-Balotelli-El Shaarawy.
PALERMO: Sorrentino, Munoz, von Bergen, Aronica, Morganella, Rios, Donati, Kurtic, Garcia, Ilicic, Dybala. -
#35465 A Milan vasárnap délután 15:00-kor fogadja a Palermo csapatát a Serie A 29. fordulójának játéknapján.
A Milan jelenleg a bajnokság 3. helyén áll, két ponttal lemaradva a 2. helyezett Napolitól, valamint 11 ponttal az 1. Juventustól. A 4. helyezett Fiorentina csupán 3 pontra van a Milantól.
Massimiliano Allegri, a csapat vezetőedzője kijelölte keretét. Nem áll rendelkezésre sérülés miatt Didac Vila, Nigel De Jong és Giampaolo Pazzini. Kevin Constant eltiltását tölti. Valamint ismeretlen okból Bartosz Salamon is kimaradt.
A várakozások szerint Allegri a jól bevált 4-3-3-mas felállásba küldi majd pályára játékosait. A kapuban Abbiati, a védelemben Abate, Mexés, Zapata és De Sciglio kezdhet. A középpályát Flamini, Montolivo, Muntari hármas alkothatja. A támadó Boateng, Balotelli és El Shaarawy lesz.
Íme a Milan várható kezdőcsapata: Abbiati – Abate, Mexés, Zapata, De Sciglio – Flamini, Montolivo, Muntari – Boateng, Balotelli, El Shaarawy.
A Palermo 28 mérkőzésen mindössze 21 gyűjtött ponttal áll a tabella utolsó helyén. A szicíliaiak 3 győzelem mellett 12 döntetlent és 13 vereséget könyvelhetnek el, továbbá 23 gólt rúgtak, és 41-et kaptak. A Palermo 14 mérkőzés óta nem tudott nyerni a bajnokságban, utóbbi 5 meccsükből 1-et elveszítettek (Palermo-Siena 1-2) és 4-szer döntetleneztek (Torino-Palermo 0-0, Palermo-Genoa 0-0, Chievo-Palermo 1-1, Palermo-Pescara 1-1).
A bajnokság első felében, október 30-án a Stadio Renzo Barbera stadionban 2-2-es döntetlen született. A Milan góljait Montolivo és El Shaarawy, a hazaiakét Miccoli és Brienza szerezte.
A Serie-A-ban legutóbb 2011. március 19-én tudott nyerni a Palermo a Milan ellen, akkor 1-0-s Palermo győzelem született Szicíliában.
A Milan utóbbi 7 hazai bajnoki mérkőzését megnyerte. Mario Balotelli nem léphetett pályára a Bajnokok Ligája Kiesési szakaszában, így ő vasárnapra erőnlétileg és mentálisan is kipihent lesz. A legutóbbi 6 hazai Milan bajnokin 2,5 gólnál több gól született.
acm.hu -
#35464 Kakát olvastam aztán a cikkben kapcsolok :D -
#35463 Kucka nyáron érkezik - sajtóhír -
#35462 nekem is ő a legszimpatikusabb a keretből de jó lenne egy Boa teng teng teng is :D emígy hol vannak jó áron, eredeti mezek? vagy acmilan.com és ott várjam még nem lesz a webshopba? :D -
#35461 :DDDDDDDD rommá -
#35460 Te inkább csak új fotelre gyűjtsél! :D:D:D:D:D -
#35459 Én meg egy speckó mezt, aminek Grove4 lenne a hátulján!
:DS:DAS::DSA:ASD:DAS:DS:SAS:D janem :D -
#35458 Én El Sharawy-sat vennék! :) -
#35457 csak azt nem értem, hogy-hogy nem nyár végén mutatták be :D -
#35456 gyönyörű ez a mez! Milanos lennék, tuti vennék egyet -
#35455 már 8 éve szurkolok a Milannak asszem itt az ideje az első póló vásárlásnak :D de ki legyen rajta? :D legjobban örülnék névtelennek egy 8 as számmal :D
már majdnem vettem Pato sat is, de aztán láttam nem lesz belőle az amire vártunk. -
#35454 nagyon bejövős -
#35453 http://triko.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/13/Ujragombolva/
fasza