36663
  • Davidke007
    nesta lejött :( mi a baja???? kaladze a helyén... remélem jó lesz..
  • Davidke007
    na gyerekek :D 2-0 a Milán javára :D:D én el se hittem :)
  • Yulcsa
    http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=53729&part=sports
    FOX SPORTS (TVU playeres) nekem megy
  • Yulcsa
    2-0 :DDDD PATOOOOOOOOO
  • LasCar16
    #24320!!!! ne bwineset ne bet365-set, nincs sopcastos :(
  • Yulcsa
    PIPPOOOOOOOOOO 0-1 ide :DDDD
  • LasCar16
    működőlinket!!
  • LasCar16
    NAPOLI: De Sanctis; Grava, Rinaudo, Campagnaro; Aronica, Pazienza, Gargano, Maggio, Lavezzi, Hamsik, Quagliarella

MILAN: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Pato, Inzaghi, Ronaldinho
  • Yulcsa
    nem, marad a net
  • DONGUBA
    adjak ma valamelyxik adon a meccset?
  • Yulcsa
    én továbbra sem kedvelem, de ha hasznos, hát játsszon :)
    ha jól játszik, ígérem, megkedvelem :)
  • szucsy89
    ja, fújoltuk de Huntelaar még szarabb:\
  • Palinko
    azért ne feledjétek el hete még fújoltátok boriellot. meg nekem sem tetszett. bár legutóbbi meccsen jó volt el kell ismerni. huntertol csak jobb. csak azért nem mondom hogy pippo kezdjen mert ő a fontosabb meccseken kell.
  • paly90
    Hát a mostani Hunternel csak jobb lehet......
  • szucsy89
    végre Bori kezdőként...kiváncsi leszek
  • Nuno88
    Remélem eredményesek leszünk elől...
  • Yulcsa
    A Napoli várható összeállítása: De Sanctis - Grava, Rinaudo, Cannavaro, Aronica - Pazienza, Gargano -Maggio, Hamsik, Lavezzi - Quagliarella.

A Milan tervezett kezdője: Dida - Oddo, Nesta, Silva, Zambrotta - Ambrosini, Pirlo, Seedorf - Pato, Borriello, Ronaldinho.
  • LasCar16
    A Milan vezetőedzője számos témában fejtette ki véleménét a mianellói sajtótájékoztatón, mint például a szerda esti, Napoli elleni bajnoki, a csapat stílusa, az átigazolási piac és Ronaldinho játéka.

Leonardo: "A Napoli jól játszik, és rátaláltak a lelkesedésükre, ami mindig is jellemző volt rájuk. A Napoli sejtjeiben ott van az a tulajdonság, hogy könnyen feltudják pörgetni magukat, ebben pedig segítségükre lesz egy teltházas San Paolo. Mi is jó pillanatban várjunk a meccset, tehát izgalmas összecsapásra számítok."

"Van egy saját, kifejezett identitásunk. Amikor kiválasztasz egy játékstílust, azzal együtt hozzáállást is választasz, eltekintve a taktikától. Ez a csapat meglepetést akar okozni, meg akar győzni mindenkit, és valósággal kárt okozni az elllenfélnek. Hogy hogyan osztod le a posztokat mit számít...A lényeg az én nézetemben az, hogy legyen stílusa a csapatnak, függetlenül attól, hogy ki van a pályán."

"A piac? Nem akarok beszélni róla. Még nagyon távoli dolognak tűnik nekem. Sok mindent szeretnénk csinálni, de a piacon egyelőre semmit. David Beckhamet illetően teljesen más a helyzet. Valamilyen szinten ő már itt is van. Őt leszámítva nem gondolok az átigazolási piacra."

"Ronaldinho? Jól dolgozik, de még hiányzik belőle egy kis tűz, többet várok tőle. Már sokkal jobban teljesít, mint ezelőtt, de még mindig nincs azon a szinten, amit elvárok tőle."

Forrás: acmilan.com [részlet]
  • Nuno88
    Napoli elleni keret:

KAPUSOK: Dida, Roma, Donnarumma

VÉDŐK: Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo

TÁMADÓK: Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho

SÉRÜLTEK: Abbiati, Storari, Bonera, Jankulovski, Onyewu, Gattuso, Di Gennaro

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    már vártam ezt, nyerünk hármat, méghozzá hátrányból, moráltuning, kopasz meg elszáll "h jól van ez mi megmondtuk" mosmár megy a szekér minek frissíteni a kereten
  • Nuno88
    Nestát megműtötték, de ma már a csapattal edz és holnap is játszhat a Napoli ellen. Gondolom azért maszk lesz rajta.
  • Yulcsa
    Nestának orrműtétje lesz! Megsérült a győztes gól fejelése közben :S
  • Nuno88
    Jól látod, most akartam bemásolni a hírt de megelőztél =)
    Megint megy a parasztvakítás, és menni is fog, nem tudom mikor nyerünk legközelebb scudettot, sztem kb. 20 év múlva... a BL megnyerésére meg előbb tovább kell jutni a csoprotból, és nem kikapni otthon egy Zürichtől.
  • Fabio Capello
    A Milan nem vesz új játékosokat a télen

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani elmondta, a piros-feketék nem vesznek új játékosokat a téli átigazolási időszakban – egyedül David Beckham érkezik.

Annak ellenére, hogy egyre többen kritizálják az AC Milan teljesítményét (és sokan az öregnek tartott játékosokat tartják a problémák fő forrásának), a milánóiak nem tervezik új labdarúgók vásárlását, legalábbis nem a téli átigazolási szezonban

„Nem beszéltem arról, hogy vennénk játékosokat – egyedül David Beckham érkezik majd januárban, senki más" – nyilatkozta Galliani a Sky Sport Italiának.

A piros-fekete klub alelnöke azt is elmondta, hogy a Milan nem akarja eladni holland csatárát, Klaas-Jan Huntelaart: „Huntelaar? Nem eladó. Ő vérbeli befejező csatár, aki a büntetőterületen belül életveszélyes, csak az a gond, hogy eddig nem szolgáltuk ki megfelelően."

A sportvezető (aki mostanában nem lehet elégedetlen, hiszen a Milan sorozatban harmadik győzelmét aratta) arról is beszélt, milyen fontos a klub számára a Bajnokok Ligája.

„Egyszerűen nem maradhatunk le a BL-ről. Az a célunk, hogy megnyerjük, a bajnokságban pedig dobogós helyen kell végeznünk, hogy jövőre is indulhassunk a sorozatban."

-------------------------
    Sajnálom srácok de ez szánalmas:

Huntelaar vérbeli befejező csatár: na jó, de ennek semmi jelét nem látni eddig...

Beckham: igen, jobb lesz egy fokkal a középpálya, de akkoris... ide emberek kellenek, minőségi, fiatal játékosok, akik nem esnek össze a hatvanadik percben a fáradtságtól...

Megnyerni a BL-t... Kicsit korai még erről beszélni, ez csak a csoportkör, és valahogy nem hiszem, hogy ez a keret fel tudja venni a versenyt mondjuk egy fiatal MU-val, vagy Barcával.

Dobogós helyen kell végezni: ha ezt 2000 körül mondja, akkor meglincselnék, hogy ilyet mert mondani, egy Milan-presztizsű klubnak nem a dobogóért kell harcolnia, hanem SCUDETTO-ért.

Már előre látom (bár ne legyen igazam), bajnokság 3-4. helye, egy BL negyeddöntő, és majd jól meg lesz mondva, hogy a csapat a hírnevének megfelelően szenzációsan teljesített, és remek a bajnokságban elért helyezés. Sőt, mivel összeszoktak a játékosok, ezért nem kéne megbontani a csapategységet így nem igazolnak senkit (vagy pár 30-as rutinos rókát)

Sajnálom, lehet, hogy a rivalizálás is beszél belőlem, de rohadtul úgy látom, hogyha ezen az úton mentek tovább, akkor hamar csak középmezőnybéli csapat lesz a Milanból...

Kiváncsi vagyok, még idén elhajtják e az egész vezetőséget a jó büdös francba, vagy szenved még egy két idényt a klub.

Sorry, ha valakit megbántottam ezzel, remélem nem lesz harag :)
  • Nuno88

• Nuno88
    Hát Pato nem is az a tipikus befejező csatár :D
  • paj01
    Jo.. tenyleg nem az "odakur" a legjobb kifejezes:D de erezhetoen nagyobb nyomast produkal a csapat.
    Girnyo tenyleg nem rak mostanaba sokat hozza a jatekhoz mondjuk teny h eleg kemenyen szoktak fogni es nem is nagyon probal elszakadni. Nesta sztem a legbiztosabb pontja a csapatnak. Pato neha olyan ugyetlenul banik a labdaval..valahogy nem kelti azt a kiforrott befejezo csatar szerepet. Csomo golhelyzetet ront el rossz labdaatvetelekkel.
  • Nuno88
    Nesta a meccs után:

Alessandro Nesta duplájával nyert tegnap este a Milan. A védő még sosem szerzett egy mérkőzésen két gólt.

“Ez egy csodás este és egy új érzés számomra. Szinte soesem szerzek gólt, most pedig egyből kettőt is sikerült. Nyernünk kellett ezen a meccsen, hogy versenyben legyünk a negyedik helyért. Végül minden jól alakult." - nyilatkozta Nesta.

“Úgy érzem, a jó úton haladunk és végre sorozatban is tudunk meccseket nyerni. Van pár játékosunk, akiknek jót tesz, ha sokan kritizálják őket. Nem szabadna ennyi gólt kapnunk a mérkőzések elején, ezen mindenképpen javítanunk kell. Egyszerűbb lenne, ha nem hátrányból kéne felállni."

Nesta is kitért csapattásra, Dida teljesítményére.

“Dida fantasztikus volt, megmentette a meccsünket. Ha nem védi a fejest, biztos hogy elveszítjük a találkozót."

A szenzációs formában lévő Nestát egyre többen szeretnék újra a válogatottban látni, ő azonban hajthatatlan.

“Már elmondtam korábban is, nem térek vissza a nemzeti csapatba. Borzalmas volt egy évig sérülten a pályán kívül lenni, nem akarom megerőltetni a szervezetem és kockáztatni egy újabb sérülést. Erre nem vagyok hajlandó. Marcello Lippi tisztában van ezzel, így nem is beszélünk a visszatérésemről."

football-italia.net
  • szucsy89
    jaja, jól védett, a gólról nem tehetett...a Real ellen az a gól a meccshiánynak tudható be, azóta nem volt hibája remélem nem is lesz:)
  • Nuno88
    Azért voltak helyzeteink nem is kevés, a chievói kapus védett nem egy nagyot, bár ki is kaphattunk volna ha Dida nem véd egy óriásit a végén. Az a forduló védése volt kb.
  • szucsy89
    azért az túlzás hogy a második félidőben "odakúr" :D ugyanolyan szar játékot produkáltunk akkor is mint az első félidőben...

és egyébként igaz hogy 3 győzelem jött most zsinórban, de én nem nyugodnék meg...a Romát végig szar játékkal szerencsével vertük meg, a Real ellen is csak ívelgettünk, ott segített Cassillas, sztem hatalmas szerencse volt az is, a csapat kb. 10percig játszott jól, igaz akkor fordítottunk is a többit végigtámadta a Real...a tegnapi meccsen pedig végig ugyanez az elképzeléstelen játék, Dihno semmit nem csinált, Seedorf lassította csak a játékot, Pato Hunter szenvedtek...elmond mindent a támadó alakzatunkról hogy Nesta lőtte mind2 gólt...szóval ebből a 3 győzelemből könnyen lehetett volna 3 vereség is...bár ránkfért már egy kis szerencse, ilyen szezonkezdet után:)
  • Nuno88
    Borriello ahhoz képest h nem rúg sok gólt, a fejjátéka nagyon kell, meg nagyon fedezi a labdát, elcsúsztatja ide oda, szóval lehet h nem rúg gólt de hasznos, sokkal hasznosabb mint Hunter. Az első gólunk előtt is Bori fejelt kapufát...
  • szucsy89
    én egyébként néztem a helyezkedését, alig kapott labdát, pl. Patonak 10x többet passzoltak volna sztem, lehet még nem nagyon illeszkedett be? bár nem is helyezkedik úgy, mindig a védők gyűrűjében van középen, támadásoknál Pirlo és See pedig inkább szélre játszották ki Patonak vagy Dinhonak és onnan próbáltunk támadást vezetni...mondjuk mikor beállt Boriello egyből lett 1-2 helyzete szóval lehet onnan is helyzetbe kerülni...mondjuk azt helyeseltem hogy nem hozta le félidőben hanem még adott neki lehetőséget, de úgy érzem ha végig pályán hagyja nem fordítunk sőt nem is egyenlítettünk volna
  • paj01
    Most mar kimerem jelenteni, hogy ez taktika... marmint az, hogy az elso felidot ellightolja a csapat, kvazi altat, a masodik felidoben meg odakur:D lehet Leo igy osztja be a csapat eroforrasait.. de mennyivel jobb lenne ha nem szopnanak be mindig egy golt az elejen...
  • DONGUBA
    Megnyugodtam hogy nem csak en latom ugy mintha hurkelar elfelejtett volna focizni.
  • Nuno88
    NESTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Alig ordibáltam mindkét gólnál este :D
  • paly90
    Nesta 1 Isten!!!
    Csak azt nem értem, hogy miért mindig hátrányból kell játszanunk???!!!
  • szucsy89
    2 fejes gól volt, egyébként is tanárian játszott, 10es osztályzat jár neki:)

Huntelaar tényleg gyenge volt, momentuma nem volt...:S
  • Palinko
    3 meccs 3 fordítás 9 pont csak így tovább :D nesta dupla? :D durva kár hogy nem láthattam :)
  • Yulcsa
    MEGCSINÁLTUK!!! Ezt sem hittem volna, hogy Nesta duplájával sikerül fordítani, és nyerni! :D
    Lényeg, hogy megvan a 3 pont! Szép volt!