A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb pillanat: Carlo izomból ellövi a labdát.
A legmulatságosabb jelenet: Dida seggre esik a felsõ kapufa érintése után.
A legfélelmetesebb kép: Blasi arca
A legizgalmasabb másodperc: a végét jelentõ hármas sípszó.
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
szal ha Carlo idõben lép akkor 3 pont ha nem akkor mi vagyunk a forduló vesztesei
#acm
amúgy sajnos nem játszunk jól...
MILAN: Dida; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Flamini; Seedorf, Inzaghi, Pato
acmilan.com
FORZA MILAN!!!
Adriano Galliani igyekezett gyorsan véget vetni a találgatásoknak:
"Kaká nem eladó!" - mondta La Gazzetta dello Sport kérdésére válaszolva.
A Milan talán megtartja játékmesterét, ám azt a klub vezetõi sem titkolják, hogy a pénzügyi válság miatt csökkenteni kell a fizetéseket. Emellett a nyáron nem jut nagyobb mennyiségû pénz új igazolásokra, holott Carlo Ancelotti nyíltan kijelentette, új játékosokra, fõleg klasszis belsõ védõre van szüksége.
goal.com
#acm
--- Mindenekelõtt, hogy vagy?
--- Köszönöm, nagyon jól vagyok, leküzdtem a sérülésem, és dolgozom, hogy kész legyek egy jó hajrára.
--- Mi történt ezalatt a csapattal?
--- Sok pontot és velük együtt a látótávolságot is elveszítettük az Interrel szemben. Aztán kiestünk az UEFA Kupából: ez volt a legnagyobb csapás.
--- Az Inter tényleg olyan erõs,mint ahogy azt a tabella mutatja?
--- A fontos mérkõzéseken nem veszítenek pontokat, ha mégis botlanak, azonnal felállnak: ezek vitathatatlan tények.
--- Mi magyarázza a BL-ben való szereplésüket?
--- Nincs ötletem. A Roma sorsa egy büntetõn múlt, a Juventus is helytállt. Én nem láttam abszolút dominánsnak az angolokat.
--- Nehéz napokon vagy túl… Hogy élted meg a kispados idõszakot?
--- Természetesen nem voltam boldog, ahogy nem lehet boldog az, aki nem játszik. De eldöntöttem, hogy egy módon válaszolok Ancelottinak: semmi vitakeltõ nyilatkozat, csak munka, munka, munka. Úgy gondolom, ez a legkorrektebb forma.
--- Amikor Ancelotti azt mondja „a tehetség nem elég”, pontosan rád gondol. Mi erre a válaszod?
--- A válaszom, az, hogy mióta Olaszországba kerültem, mindenen változtatnom kellett, az edzésmódszeren és a játékstíluson is. Megszoktam a spanyol, kevésbé fizikai erõre építõ és egyáltalán nem taktikus focit.
--- Sorolj fel néhány nehézséget, amivel meg kellett küzdened!
--- Spanyolországban megszoktam, hogy úgy érjek labdához, hogy nem fognak szorosan mielõtt lepasszolnám. A Barcánál a tizenhatoson kívül tartottuk egymástól a tíz lépés távolságot, több volt a játékterület. A Milannál az van, hogy labdához érek egyszer, maximum kétszer, felnézek és azt látom, hogy a társak már épp a másik oldalon vannak.
--- Az olasz foci durvább az átlagnál?
--- Nem durvább, mint máshol.
--- Hallottad a Balotelli elleni rasszista megnyilvánulásokat?
--- Ez velem még sosem fordult elõ sem Párizsban, sem Spanyolországban, sem itt, Olaszországban.
--- Tehát akkor ez Balotelli hibája?
--- Nem mondanám. Mario jól nevelt srác. Volt egy kis afférja Cristiano Ronaldoval a Manchester elleni mérkõzésen, de semmi több.
--- Ha már Inter: a napokban sokat foglalkoznak Ibrahimoviccsal. Szerinted nagy játékos az, aki 16 mérkõzés óta nem lõ gólt a BLben?
--- Mindenkivel megtörténik, hogy nehezebb idõszakot él meg.
--- Nehéz volt kimaradni a BL-bõl?
--- Nagyon nehéz. A TV-bõl nézni, azok után, hogy a részese lehettem és megnyerhettem, nagyon lehangoló volt. Ezért is kell mindent elkövetnünk, hogy legalább a harmadik helyre odaérjünk.
--- Mi hiányzik jobban: gólt lõni vagy stabil kezdõ lenni?
--- Decemberig kilenc találatot szereztem, idén egyet sem, de nem is játszottam. Ha nem játszok, nincs kondícióm. Ha nincs kondícióm, nem tudok segítséget nyújtani a csapatnak. Nagy szenvedélyem a gólszerzés, de nagyon örülök annak is, ha gólpasszt adhatok, mint Patonak a Siena ellen.
--- Mond valamit az, hogy Napoli?
--- Természetesen. A Napoli Maradonát jelenti. A testvéremmel nagy rajongói voltunk, az egész házban az õ poszterei voltak. Egy hete azon dolgozom, hogy életemben elõször játszhassak Maradona stadionjában.
--- Pelé vagy Maradona?
--- Nekem, mint brazilnak ez lehetetlen kérdés. Mindketten a futballtörténelem kitörölhetetlen játékosai.
--- Milyen a kapcsolatod Ancelottival? Jobb vagy rosszabb, mint Rijkaarddal?
--- Ancelotti egy õszinte és becsületes ember. A többi edzõ az újságoknak beszél: õ a játékosokkal foglalkozik.
--- Melyik válogatottat ajánlanád Amaurinak?
--- Jöjjön hozzánk! 2010-ben megnyerjük a VBt.
--- Thiago Silva tényleg olyan erõs, mint mondják?
--- Nem csak erõs, nagyon ügyes.
#acm
Az Il Corriero dello Sport szerint Kaká jelen volt ma Milanelloban, és Carlo Ancelotti is behívja a keretbe.
A brazil válogatott kapitánya Carlos Dunga is számít rá az Ecuador elleni meccsen, és ebbe sajnos a Milan sem tud beleszólni, és az is elõfordulhat, hogy emiatt kikell hagynia a Napoli meccset, de az olasz napilap ragaszkodik hozzá, hogy játszhat.
Carlo Ancelotti szombat délután egy sajtókonferencia után nyílvánítja ki a keretét, és addig még lesz egy edzés, amin megmutathatja Ricky, hogy készen áll a feladatra.
A Rossoneri harmadik a Serie A tabelláján öt ponttal lemaradva a második Juventustól, és hat ponttal a negyedik helyezett Genoa elõtt.
forrás: goal.com
#acm
forrás: tuttomercatoweb.com
#acm
Favalli, Bonera páros ha összekapja magát sincs védelmünk, Kaladze sem remekel újabban, Maldini visszavonul. Marad Antonini, Zambrotta, akikre számítani lehet - illetve majd jön Thiago Silva, de neki még be kell majd illeszkednie, akármennyire is a csapattal edz, az véleményem szerintem nem u.a. a szitu. Szóval 2 védõ mindenképpen kellene!
ÉS akkor a kpályáról még nem is beszéltünk... A támadók sztem nagyjából megfelelnek, Pato-Inzaghi, Sheva (?), Borrielló meg egy még nagyobb kérdõjel.
Persze azért egy Ibra-féle gólvágó nem ártana Pato mellé...
Adriano Galliani tegnap figyelmeztette a Milan drukkereket, hogy ne számítsanak nagy igazolásokra, mert a gazdasági válság miatt ezt nem tudják megtenni. A Corriere dello Sport szerint, ez Ancelottit zavarná, olyannyira, hogy akár klubot is váltana emiatt.
Állítólag, az olasz tréner minimum kettõ embert szeretne igazolni.
Az egyik a Chelsea védõje, Alex lenne. Még van két jelõlt: a Barcelona csatára, Samuel Eto'o, és az Arsenal támadója, Emmanuele Adebayor. Tehát közüllük minimum két embernek jönnie kéne a Rossonerihez...
goal.com
#acm
Büszke vagyok rád!😄😛
Téged nem bántalak, neked:<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Forza Milan!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊
Forza Milan!!!
Mi közöd van neked az én véleményemhez? Állandóan csak baszogatsz mindenkit, meg itt jártatod a nagy szádat, amire senki sem kíváncsi! Vedd már észre magadat és szólogass be a saját topicodban! Én is békén hagytalak már egy jó ideje!
Kis nyálgép!!!!!!!!!!
Forza Milan!!!
Az idén remekül szereplõ szárd kiscsapat kapusának, Federico Marchettinek az ügynöke azt nyilatkozta, hogy a héten tárgyalóasztalhoz ülnek a Milan képviselõivel. Guglielmo Gabetto azt mondta a ’calciomercato.com’-nak, hogy szándékuk elsõsorban a sajtóban felmerült hírek tisztázása, tehát, hogy a lombardok tényleg érdeklõdnek-e ügyfele iránt, és ha igen, akkor mik az elképzeléseik. A 26 éves Marchetti eddig fõleg alacsonyabb szinten futballozott, tavaly került a Cagliarihoz, amelyhez még három éves kontraktus köti. A piros-kékeknél nagyszerû teljesítményt nyújtott a szezon során, és mindennél többet elmond, hogy Gianluigi Buffon õt nevezte meg egyik lehetséges utódjaként a válogatott kapujában. Mint ismeretes, a Milan elsõszámú hálóõre, Christian Abbiati hosszabb idõre kidõlt a sorból, de Marchetti esetleges szerzõdtetésének a célja biztosan nem az õ helyettesítése lenne, hiszen a transzfer legkorábban nyáron jöhet létre.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
am beckham ez egyik legjobb szabadrúgáslövõ
de ibrahimovic jobb, tudjuk 😄
gondolom az a név hogy Juninho Pernambucano nem mond semmit, keress rá 😉
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID