A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
jóvan ne offoljá má<#banplz> :ASD

#acm

renike0421
jóvan akko...te meg asziszed te vagy a jani...XD

Forza Milan!!!

LasCar16
csöpögött má 😄DD

#acm

renike0421
Nem nyalt õ, csak megmondta az igazat, vagy amit gondolt! 😄

Forza Milan!!!

LasCar16
annak h nagy spíler lesz, theeeeeeeee én nem nyalok mint Adyn 😄

#acm

renike0421
Minek a jele? <#nevetes1>

Forza Milan!!!

LasCar16
Ricky meg majnem lebénult anno, ez egy jel 😛

#acm

leho94
😮OO

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

renike0421
Juj! Ez durva!

Forza Milan!!!

Nuno88
Döbbenetes! Felépült a rákból a Milan fiatal zsenije!

Alexandre Pato megdöbbentõ vallomást tett. A Milan brazil válogatott ásza elárulta, gyermekkorában majdnem elvesztette a bal karját.

A kis híján tragikusan végzõdõ eset még akkor történt, amikor Pato 11 évesen az Internacional labdarúgócsapatához került. Az ifjú tálentum rövid idõn belül kétszer is eltörte a bal karját, ami gyanút keltett az orvosokban.

- Kivizsgáltak, és kiderült, hogy egy rákos daganat van a bal karomban - vallotta be Pato élete legszörnyûbb élményét az Esporte Espetacular címû brazil magazinban. - Sokáig úgy volt, hogy amputálni kell a testrészt, de Istennek hála másként alakult, és az orvosok el tudták távolítani a tumort.

Pato azóta elképesztõ karriert futott be: másfél éve szerzõdött az akkor Bajnokok Ligája-gyõztes olasz AC Milanhoz, a rossoneriknél bõ egy évvel ezelõtt mutatkozott be, azóta folyamatosan szállítja a gólokat, 19 évesen mára már a brazil nemzeti együttes stabil kerettagja lett.

samsungsport.hu

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
ha összeszedné magát, de bszik se dolgozni...

#acm

Grove4
Továbbra is szabadesésben zuhan Ronaldinho Gaúcho karrierje, mivel a Milan brazil játékosa igazán nem vetette meg a lábát az együttes kezdõcsapatában, és most már azt is bevallotta, hogy nem fut jó idényt, aminek akár klubváltás is lehet az eredménye.

A játékos az elmúlt nyáron még nagy reményekkel érkezett a divat itáliai fõvárosába, és nagyon sokan bíztak abban, hogy a 21+4 millió euróért megszerzett korábbi Aranylabdás visszatalál a korábbi formájához, de végül a sokkal szkeptikusabb barcelonai közönségnek lett igaza. A játékos gyakorlatilag semmivel nem tudott emelni a játéka színvonalán, a barcelonai visszaeséséhez képest, és láthatóan nem is elsõsorban saját magában keresi a hibát. Ez különösen annak fényében érdekes, hogy Carlo Ancelotti több esetben is kritizálta a játékos erõnléti állapotát és munkamorálját.

„Ez az idény nem volt kifejezett pozitív számomra. Össze kell ülnök Gallianival, de profi vagyok, és segítenem kell a csapatomnak a kitûzött célok elérésében. Az idény végén jön majd el annak az ideje, hogy megtárgyaljuk a helyzetemet…” - nyilatkozta a támadó, aki csalódást keltett a brazil válogatott hétvégi meccsén is Ecuadorban.

Nem ütött meg pozitívabb hangot a futballista menedzsere, Roberto de Assis sem, aki már elárulta, hogy „több klub is érdeklõdött a szolgálatai felõl, de minden klubváltás természetesen a Milantól is függ”.

Immár tehát az is téma, hogy Ronaldinho akár el is hagyhatja egy év után a Rossonerit, és mivel nem igazán nyújtott meggyõzõ játékot, a szurkolók sem hullajtanának érte könnyeket. A számok is bizonyítják, hogy a brazil koránt sincs pályája csúcsán. Eddig 38 találkozón jutott szóhoz a piros-feketéknél, és mindössze ezeknek a felén, 19 összecsapáson volt kezdõ, ami nem számít soknak egy ilyen kaliberû támadó esetében. További érdekesség, hogy összesen 10 olyan mérkõzés volt, amelyet teljes egészében végigjátszott a korábbi aranylabdás, akiért a nyáron a Manchester City lehet a legjelentõsebb érdeklõdõ…

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kaplartom
Jól sikerült Abbiati mûtéte
Alemilan 2009.03.30. 15:54

Christian Abbiati, a Milan kapusa átesett az orvosi beavatkozáson, amivel megtette az elsõ lépést a visszatérése felé.

Christian Abbiati ma átesett a mûtéten, és maga a kapus is azt állítja, hogy jól sikerült az elsõ beavatkozás, de sajnos a következõ szezonig még így se léphet pályára.

"Az AC Milan labdarúgó csapata megerõsíti, hogy hétfõ reggel az olasz kapus Antwerpben Dr. Martens professzor jóvoltából egy mûtéten esett át.A beavatkozás jól sikerült, helyreállítottuk a hibás dolgokat.A visszatérésének az idejét körülbelül 6 hónapra tippeljük"-ez szerepel a klub hivatalos weboldalán.

Abbiati saját védõjével ütközött, név szerint Kakha Kaladzéval a két héttel ezelõtti Siena elleni meccsen.Azt a meccset 5-1-re nyerte a Milan.

Ez a sérülés egyébként annyira kétségbeejtette a vezetõket, hogy ijedelmükben új kapust próbáltak/próbálnak leigazolni.A klub nagyon közel került Federico Marchettihez, akit Olaszországban az új Buffonként tartanak számon.

Yulcsa
nem a részvétel a fontos <#crazya>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
mi legalább elindulunk rajta xD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
a történelem nem csak a máról szól, szóval befoghatod... Majd ha még a XXI. században nyertek BL-t, kinyithatod <#vigyor>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
mostanában jó nagy top klub 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
jelenleg a Milan - azaz Európa egyik top klubja - legjobb játékosa. Nem hiszem, hogy 19 évesen kell ennél több...

limperatore
jaja csak ronaldo ennyi idõsen már végig alázta egész europát 😄
sose lesz azon a szinten ahol ronnie volt

LasCar16
Remek formában van David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott középpályása Fabio Capello szövetségi kapitány szerint.

"Nagyszerû idõszakban van, az elõzõ három mérkõzését végignéztem a televízióban, kifejezetten jól teljesít, ráadásul fontos, hogy mindig ott van a kezdõcsapatban" - mondta az olasz szakember.

Az AC Milanban szereplõ 33 éves Beckham szombaton a szlovákok elleni barátságos mérkõzésen érkezhet el egy újabb mérföldkõhöz, hiszen 109. alkalommal lehet a nemzeti csapat tagja.

A mezõnyjátékosok közül ez még senkinek sem sikerült, jelenleg az 1966-os világbajnok csapat kapitánya, Bobby Moore rendelkezik még 108 válogatottsággal. Az abszolút rekorder a kapus Peter Shilton (125).

A korábbi manchesteri és madridi kedvencnek továbbra is az a célja, hogy megdöntse ezt a csúcsot, ami csak akkor sikerülhet, ha bekerül a jövõ évi világbajnokságra utazó csapatba: "Nem csak egy kalandot szeretnék Dél-Afrikában. Amikor pályára kerülök majd, szeretnék komoly szerepet játszani, gólokat lõni, jó beadásokkal, szabadrúgásokkal és szögletekkel segíteni a csapatot" - tette hozzá Beckham.

(mti)

#acm

LasCar16
LasCar16
A brazíl válogatott edzõje, Dunga mondta el véleményét a Milan fiatal támadójáról, Alexandre Patoról.

Dunga 1994-ben VB-t nyert a Brazilokkal, ahol ott volt az a Ronaldo, aki jelenleg a brazil Corinthiansban szerepel, s a legutóbbi meccsén duplázott.

"Pato méltó utódja lehet Ronaldonak. Hasonló képességeik vannak. Pato egyedül és csatártárssal is képes csodákra a kapu elõtt. Alapvetõ játékos lesz" -fejezte be Dunga.

Pato egyébként már többször hangot adott annak, hogy az õ példaképe nem más, mint Ronaldo.

forrás: tribalfootball.com

#acm

LasCar16
Sokan azt "agyalták" ki, a sajtóval az élen, hogy a napokban Carlo Ancelotti a Real Madrid következõ elnökével, Florentino Perezzel találkozott, s beszéltek arról az ügyrõl, hogy Ancelotti megy-e vagy nem a Realhoz. Ám ezt az olasz tréner tagadta.

Valószínû, hogy Florentino Perez lesz a Real Madrid következõ elnöke. Ha ez bekövetkezne, akkor Ancelottit szeretné edzõnek. A napokban azt írták, hogy Perez és Ancelotti találkoztak, s a részletekrõl beszélgettek.

"Ez nem igaz, kedden Genfben voltam" -mondta Carlo a La Repubblicanak.

"Elsõ fogásnak Cannelonit ettem, de ezt senki nem írta meg" -viccelõdött.

A ex-Parma edzõ véleménye szerint, most nem hagyhatja el a Milant, mert egy 3. hely a bajnokságban nem lenne méltó elbúcsúzás.

"Nem jönnek az eredmények, így Berlusconinak is elmegy a kedve az egésztõl, s nem lesz lelkes, hogy irányíthassa a klubot. Ha igazolunk minimum két embert, akkor újra versenyképesek lehetünk."

Carlo minden bizonnyal két védõre célzott.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Állítólag, a Milan szívesen leigazolná a Sao Paolo 24 éves brazil védõjét, Joao Mirandat. A játékost 2011-ig szerzõdés köti a klubjához, ám a Rossonerik kivásárolhatják õt a szerzõdésébõl 8 millióval, s erre a transzferre akár már most nyáron sor is kerülhet.

forrás: transfermarketweb.com

#acm

LasCar16
A hírek szerint nem sikerült meghosszabítani Fabio Cannavaro szerzõdését a Real Madriddal, így a nyáron ingyen igazolhatóvá válik.Ennek a legjobban a Milan örülhet, hisz a 35 éves védõt ingyen igazolhatja le a Rossoneri a nyáron, ami valószínûleg meg is fog történni.

forrás: tuttomercatoweb.com

#acm

Fabio Capello
csábos leányzók nélkül mit sem ér egy topik 😛 😊

amúgy meg sztem mindenki a forma1 elõtt csorgatja a nyálát 😄

renike0421
De meg állt itt az élet!:S

Forza Milan!!!

Nuno88
Galliani biztos Ancelotti maradásában

Adriano Galliani cáfolta azt a pletykákat, miszerint Carlo Ancelotti a nyáron a Real Madridhoz szerzõdne.

A királyi klubnál július 5-én elnökválasztást tartanak, ahol a korábbi elnök, Florentino Perez jó esélyekkel száll harcba.

A Tuttosport szerint Ancelotti a héten találkozott Perezzel, hogy a közös jövõrõl tárgyaljanak.

Erre a hírre reagált Galliani, aki biztos abban, hogy a csapat edzõje a következõ szezonban is a Milant irányítja majd.

“Én 99.9%-ig biztos vagyok abban, hogy Ancelotti a Milannál marad.” - nyilatkozta a Corriere dello Sport-nak.

“Nem aggódom a róla és a Real Madridról szóló pletykák miatt. Perez ez jó barátom, sosem tárgyalna a hátam mögött, elõtte mindenképpen szólna nekem is."

“Az Ancelottit övezõ hírek és találgatások is csak azt mutatják, hogy õ a megfelelõ edzõ a számunkra. Jó döntés volt annak idején õt választani, és jó döntés most kitartani mellette és bízni benne.”

channel4.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fabio Capello
háp-háp 😄

LasCar16
A "Kacsa" nagyon örül neki, amiért nagy játékosokkal edzhet együtt, továbbá beszélt a Brazíl válogatottbeli lehetséges szereplésérõl is.

Alexandre Pato már fiatalon egy olyan nagy klubban játszhat, mint az AC Milan, ennek ellenére elmondta a "Kacsa", hogy továbbra is felnéz csapattársaira, akik egyben a bálványai.

"Csak 19 éves vagyok, mégis Világsztárokkal játszom egy csapatban" -mondta Alexandre a Globosportenek.

"Rengeteget tanultam Európában. Majdnem napi hat órában olyan játékosokkal vagyok, akik a bálványaim."

Pato neve ismét szerepel Dunga keretében, s a fiatal támadó akár pályára is léphet majd a VB-selejtezõkön.

"Nyugodt vagyok. A milánói munkának nagy hasznát veszem, ezeket a tudásokat pedig felszeretném használni Brazília meccsein. Csak azt teszem, ami a munkám."

Pato idei mérlege 50%, hiszen 28 Serie A meccsen 14-szer zörgette meg a hálókat.

#acm

LasCar16
A Milan tartalék kapusa, Zeljko Kalac véleménye szerint a Rossoneri ebben az évben szerencsétlen volt, többek között ezért nincs már sok esélyük a Scudettora.

Mivel Christian Abbiati visszatért a Milanhoz a nyár folyamán, ezért Kalac már csak a harmadik számú kapusa a Rossonerinek. A 37 éves "óriás" szerint a csapat idén sok szerencsétlenséget szenvedett el.

"A Harmadik hely jelenpillanat fontos a csapatnak. Még van esélyünk a második hely megszerzésére, de nehéz lesz, mindenesetre megpróbáljuk" -mondta az ausztrál a Skynak.

"Már régóta a Milannál vagyok, de ennyi sérülést egyidõben még nem láttam. Ez egy szerencsétlen idény. Legalább 24-25 játékos van, akik tudnának segíteni a csapaton."

Az ausztrál kapus szót ejtett az Olaszországban védõ kapusokról is, hogy szerinte ki a legjobb hálóõr Itáliában.

"Itt Gianluigi Buffont és Julio Cesart kell megemlíteni. De ha az idei teljesítményt nézzük, akkor Abbiati is remekelt."

Kalac ebben az idényben egy meccsen sem lépett pályára, bár ebben az idényben már a kispadon fog ûlni, miután Abbiatit Didanak kell pótolnia.

forrás: goal.cm

#acm

LasCar16
Egy újabb játékost hoztak hírbe a Milannal, méghozzá az Arsenal togói csatárát, Emmanuel Adebayort, annak ellenére, hogy Galliani azt mondta, hogy ne számítsanak a drukkerek nagy igazolásokra.

Az Il Corriere dello Sport szerint, Carlo Ancelotti nagyon szívesen csapatában látná a togóit.

Az ajánlat készülõdik, s pár héten belûl el is küldik az Arsenalnak, melyben 30 milliót ajánlanak az angoloknak.

Ám hogy ne legyen ilyen egyszerû dolga a piros-feketéknek, Adebayort 2012-ig szerzõdés köti az Ágyúsokhoz.

Mindazonáltal pár hete Adriano Galliani figyelmeztette a drukkereket, hogy ne számítsanak nagy igazolásokra, s valószínüleg annyi lesz az átigazolási idõszak, hogy játékosokat hoznak vissza kölcsönbõl illetve adnak kölcsönbe.

De a Milan felkészült arra is, hogy ha nem jönne Adebayor a milánói csapathoz, akkor a Sevilla játékosa, Frederic Kanouté megszerzésére összpontosítanának.

#acm

LasCar16
A Real Madrid leszeretné igazolni a Milan játékosát, Yoann Gourcuffot, aki jelenleg a Bordeaux csapatában szerepel kölcsönben. A francia középpályás jövõje kérdéses, hisz rengeteg klub érdeklõdik iránta. Kérdés, hogy a Milan igényt tartana-e rá, mert ha nem, akkor Guffi végleg távozhat Milánóból, melynek a Rossoneri drukkerek nem nagyon örülnének... Gourcuff ügynöke és édesapja a napokban tárgyalni fog a mardidiakkal.

forrás: transfermarketweb.com

#acm

szucsy89
Kaplartom
Antonini sajtótájékoztató
Alemilan 2009.03.25. 16:50

Luca Antonini, a Milan szélsõje tartott a mai edzésnap után egy sajtótájékozatót a Milan Channel kamerái és mikrofonjainak.

Luca, ez volt az elsõ edzésnap a Napoli elleni bajnoki után.

"Igen, ez volt a munka elsõ napja.Kevesen vagyunk a válogatott szereplés miatt, de akik itt vannak, mind egytõl egyig nagyon keményen edzenek.Ez a hét nagyon hasznos lesz, hisz a sérültek egy része is már edz, és jövõhét végéig többen is felépülhetnek.Bízunk a jobb szereplésben, hogy a szezon végén harmadik helynek ünnepelhessünk.Az edzõ is látja, hogy ha egy olyan játékos aki keveset játszik a csapatban, edzésen annyira hajt, hogy majd megszakad.És persze értékeli is."

A következõ négy meccsen a csapat a Leccével, a Chievoval, a Torinoval és a Palermoval fog szembe nézni, és ez a párosítás papiron könnyûnek tûnik.

"Az elõzõ években egy könnyû meccs sem volt.A kiscsapatok folyton megnehezítették a nagyok dolgait.Az elõzõ szezonban is ezek ellen a csapatok ellen kellett volna kivívnunk a Bajnokok Ligája szereplést, mégse sikerült.Persze megteszünk mindent, hogy megnyerjük a meccseket.A célunk a harmadik hely, de nem mondtunk még le a másodikról sem.Fontos lesz ez a négy meccs.A Chievo és a Torino új edzõvel nem ígérkezik könnyû ellenfélnek.Õk a kiesés ellen is harcolnak, így duplán motiváltak lesznek.De nekünk elsõsorban a Leccére kell koncentrálnunk, hisz õk lesznek az elsõ ellenfelünk."

A Milant megrázta a döntetlen?

"A Napoli elleni meccs második félidejében visszaestünk.Az elsõben jobbak voltunk, de nem tudtunk gólt szerezni.A második félidõben kiegyensúlyozotabb volt a játék, mert a Napoli nem adta fel.Tudtuk, hogy elutazni Nápolyba és a csapat ellen játszani nem lesz könnyû feladat.Viszont nem búslakodunk az elvesztett két pont miatt.Tovább folytatjuk az utat, amibe belekezdtünk.Ez a két hét is a mi hasznunkat szolgálja."

És te, hogy vagy?

"Én jól érzem magam.Élvezem az edzéseket és a játékot.Bízom a Mesterben, hogy a következõ meccseken esélyt ad nekem a bizonyításra.Sok áldozatot hoztam, hogy itt lehessek, és eddig semmit nem bántam meg.Türelmes vagyok."

Kaplartom
Ancelotti megegyezett Perezzel?
Alemilan 2009.03.25. 13:59

Jelentések szerint a múlt hétvégén Carlo Ancelotti és Florentino Perez együtt ebédeltek Genovában, ahol a spanyol úriember arról beszélgetett az olasszal, hogy a következõ szezonban irányítsa õ a madridi gárdát.

A Tuttosport szerint nagyon jó hangulatú ebéd volt, és Perez évenként 15 millió eurót adna Carlonak, ami nagyon sok.

Továbbá azt is mondta neki, hogy ha leül a madridi kispadra kap 300 millió eurót, hogy kedvére erõsíthesse a csapatot, és, hogy ezzel is kialakítsa saját álomcsapatát.

Perez elsõsorban Kakával, Cristiano Ronaldoval, Steven Gerrarddal, és Karim Benzemával erõsítene a nyáron.

Kaká egyébként Ancelotti távozásával könnyebben igazolna Madridba, ebben bízik a spanyol is.

További hír, hogy a brazil Kaká szereplése kétséges a brazil csapatban.A válogatott játékos erõs fájdalmat érzett a lábfejében, és ezzel több embert is kétségbeejtett.A brazilok kapitánya Carlo Dunga mondott errõl pár szót az ANSA-nak.

"Ricky nagyon fájlalta a lábát.Nem biztos, hogy játszani fog.Meg fogjuk nézni, hogy mi vele a helyzet, és amikor pontos eredményeink vannak átértékeljük a helyzetét."

Yulcsa
szerintem mehetne... nem vagyok oda érte... Gilához tudnám hasonlítani, ha nincs teher rajta, megy neki, de ha egy élcsapatban kell bizonyítani éles helyzetben, az valahogy nem megy.

Nuno88
óóó Kanoute! vegyünk meg Crouch-ot jól fejel-.-

Kaplartom
Kanoute: "A Milan?Egy álmom válna valóra..."
Alemilan 2009.03.24. 16:00

Frederic Kanoute szavaiból bizony azt vehetjük ki, hogy nem mondana nemet a Milan ajánlatának, és errõl a skysport.com-nak is beszélt.

"Az ambícióm, hogy egy nagy csapatért küzdjek.A Milanért focizni fantasztikus lenne"-mondta a mali."Én mindig is azt mondtam, hogy a Sevilla egy nagyon jó csapat, de sohasem tudni, mit hoz a jövõ."

"31 éves vagyok, és úgy érzem van még bennem annyi erõ, hogy 1-2 évig itt játszak.Egy nagyon erõs, szimpatikus csapat, tele bajnokokkal.Amikor egy olyan embernek, mint én felmerül egy ilyen elmélet, akkor az az ember csak álmodni tud.Egyenlõre meg kell várnunk a szezon végét"-fejezte be.

forrás: tuttomercatoweb.com

Kaplartom
Donadoninak Borriello kell
Bencu96 2009.03.24. 13:40

A Napoli edzõje, Roberto Donadoni nyilatkozatában elmondta, hogy érdeklõdik a Milan csatára, Marco Borriello iránt.

Roberto Donadoni megszeretné erõsíteni a csapatát, erre az elsõszámú jelõlt Marco Borriello.

Az olasz támadó jelenleg sérüléssel bajlódik, és az is kérdéses, hogy ebben az idényben egyáltalán pályára léphet-e még? Marco nápolyi születésü, ezért talán õ is szívesen visszatérne a Napolihoz.

"Senki sem mondhatja azt, hogy nem szeretnénk megerõsíteni a csapatunkat. Erre van is egy jelöltünk, méghozzá Marco Borriello" -mondta Donadoni az Il Corriere dello Sportnak.

"Õ egy olyan játékos, akinek a tehetségét nem lehet megkérdõjelezni. Mindazonáltal azt gondolom, hogy az igazolásokról még korai beszélni."

"Beszélni fogok Marinoval, s meglátjuk, hogy mi fog történni a nyár folyamán."

A Napoli az UEFA kupás (jövõre már máshogy fogják hívni) helyekért küzd a bajnokságban.

LasCar16
nekem azért a két 16-os vonalánál történõ nem megadott szabadrúgás jobban tetszett ...P

#acm

Rudee
A meg nem adott nápolyi gól az jobb volt 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Yulcsa
viccelsz, a meccs legnagyobb helyzete volt!! 😄 😄
(vagy valaki tudna jobb momentumot kiemelni a meccsrõl a majdnem bekapott gólon kívül?)

renike0421
pfff...XD

De hogy rákattant mindenki!😄DD

Forza Milan!!!

leho94
ASDAS:_:ASD_ASD:ADS

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
“A labda túl jó jött ahhoz, hogy ne rúgjak bele kapásból. Persze ezzel egy esetleges húzódást is megkockáztattam.”

😄DDDDDDDd

#acm

Kaplartom
Van vidi errõl, h. elbikázza? XD mert nem láttam sajnos:S

Yulcsa
ilyent még õ sem tud 😄

szucsy89
Becks is csak lesi :ASdsasdsafdsfdd
Palinko
😄