36663
  • szucsy89
    bazze, Pato gólját meg kellett volna adni...a bíró tényleg szar, igaz nekünk is fúj rendesen
  • LasCar16
    1-1 szerintem nyerünk
  • limperatore
    jó de real ellen játszol, perez elakarja intézni azt a bl trófeát sok pénze van :D
  • LasCar16
    a büdös kurva anyját ennek a német bírónak!!!

mi volt itt a szabálytalan?????? istenem
  • Kandurex
    húú, ez durván bebüntette a kapuba...
  • LasCar16
    grat Seedorf könnyelmű voltál, wááá
  • LasCar16
    ez nem lesz így ó, oké h kontrára játszunk de ne húzzuk már enynire magunkra őket
  • vasznpszvotsz
    Ajánlom figyelmedbe például.

Hát hajrá!!!
  • szucsy89
    ááá izgulok:D
  • LasCar16
    na hol vagytok emberek??? :D
  • LasCar16
    MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Ambrosini, Pirlo; Seedorf; Ronaldinho, Pato; Borriello.

REAL MADRID: Casillas; S. Ramos, Albiol, Pepe, Arbeloa; L. Diarra, Xabi Alonso; Kakà, Marcelo; Higuain, Benzema.
  • LasCar16
    imádom ezt a csávót :DDD
  • LasCar16
    Inno kicsit másképp :D
  • LasCar16

Maldinit külön köszöntötték a Real Madrid játékosai. A beszámolók szerint kitörő örömmel fogadták a klasszist, amikor megjelent az edzésközpontban.

A Milan és a Real játékosai egyébként tegnap este jó hangulatban kávézgattak, beszélgettek egymással a San Sirohoz közeli szállodában
  • LasCar16
    Top 10 dolog, amit a Milan és a Real Madrid játékosai csinálni fognak a ma esti meccs után.

10. Ronaldinho lefekszik rögtön aludni, 8 óra partizás után, Kaka szintén rögtön lefekszik aludni, 8 óra imádkozás után.

9. Alfredo Di Stefano és Giuseppe Favalli elmennek új sétapálcát nézni.

8. Rino Gattuso és Christoph Metzelder megküzdenek, hogy kinek van rémisztőbb szakálla, közban David Beckham megpróbál eladni nekik egy pár Gillettet.

7. Iker Casillas megkísérel egy falat húzni a háza köré, de a számításai rosszak, mert Alessandro Del Piero ledönti a falat/betör hozzá.

6. Cristiano Ronaldo és Clarence Seedorf lovakra fogadnak. Ruud Van Nistelrooy az első, mögötte Sergio Ramos és Raul. Andrea Pirlo nem futott...

5. Dida az ‘új Padre Pio’ lesz dél-olaszországban, a lukas kezei miatt.
    (ez az olasz cuccot, nem teljesen értem, valami helyi dolog lehet?)

4. Xabi Alonso fél órát tölt azzal, hogy a Rafa Benitezes boxzsákját ütögette a hotel szobályában, addig amíg a régi edzőjének arca vörös nem lett.

3. Marcelo egy Paolo Maldinitől kölcsön kapott könyvet olvas: 'Bal hátvédként játszani kezdőknek'.

2. Klaas Jan Huntelaar és Pippo Inzaghi bújócskát játszanak. Inzaghit kizárják csalásért. Huntelaart sose találják meg.

1. Manuel Pellegrini új munka után néz.
  • LasCar16
    Pato nyilatkozata:
  • LasCar16
    Az elmúlt hetekről, a nehézségekről, örömökről, feltámadásról és a csapategységéről adott a soccernetnek hosszabb interjút a Milan keretének jelenlegi legértékesebb játékosa.

--- Mi a jelentősége a Real Madrid elleni győzelemnek?
    --- Egy rendkívül különleges estét éltünk át a Bernabéu stadionban. Korábban, az elmúlt nehéz időszakokban is mindig mondtuk, hogy hamarosan fordul a kocka. Ez a diadal remek válasz volt a kritikusainknak.

--- Milyennek látja eddig ezt a szezont?
    --- A vereségek és a pontvesztések kicsit elvették a kedvünket, de a csapaton belüli hangulat sohasem volt olyan rossz, mint sokan gondolták. Mindig is hittünk saját magunkban, személy szerint én végig optimista maradtam.

--- Hogyan tudták túlélni a nehéz időket, amikor a csapaton és az edzőn, Leonardón egyre nagyobb volt a nyomás?
    --- A keretünk tele van igazi bajnokokkal, olyan futballistákkal, akik mindig ambiciózusak voltak. Az olyan sztárok, mint Alessandro Nesta, Massimo Ambrosini, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf vagy Filippo Inzaghi nem veszítik el a fejüket. Ha az eredmények nem jönnek, egy csapat széteshet, de nálunk ez sohasem fog megtörténni. A büszkeségünk sérült meg, de továbbra is versenyben maradtunk. Mindig nevetek, ha leírják a Milant, mert ez nem egy olyan klub, ahol elviselik a sikertelenséget.

--- Pedig még a szurkolók egy része sem bízik a csapatban.
    --- Nekem sohasem volt problémám a drukkerekkel, akik mindig kimutatták a tiszteletüket irántam. Természetesen, ha a csapat kikap, akkor a szurkolók elégedetlenek - az lenne a csoda, ha örülnének azok után, hogy otthon kikapunk a Zürichtől, vagy 4-0-ra elveszítjük az Inter elleni rangadót. De azt mindenkinek látnia kell, hogy a klub átalakuláson megy keresztül, miután távozott az edző, Carlo Ancelotti, illetve a legfontosabb játékos, Kaká. Egy új Milan épül, miközben az eredmények ugyanolyan fontosak.

--- Kaká hiánya az elsődleges oka a gyengébb rajtnak?
    --- Nagy megrázkódtatás volt a számunkra, hogy elment. Azt hittem soha nem hagyja el a klubot, de ez is bizonyítja, hogy az életben nincs olyan, hogy soha. Minden klubnak hiányozna az ő tehetsége. Egyike azoknak a játékosoknak, akik egyetlen villanással mérkőzéseket tudnak eldönteni. Nagy űrt hagyott maga után, de ha a csapatban mindenki javít a teljesítményén, tovább léphetünk. Nem lehet csak azért feladni, mert a sztárjátékos elment.

--- Követni fogja egyszer Kaká példáját, és távozik a Milantól?
    --- Lehet, hogy megtörténik, lehet, hogy nem. Most csak annyit mondhatok, hogy 150 százalékosan elkötelezettnek érzem magam a Milan iránt, a szerződésem 2012-ig szól, és ezt ki is akarom tölteni. Kötődöm ehhez a klubhoz, hiszen a Milan hozott át Európába, és bízott bennem, ami sokat számít. Nagy álmom, hogy olyan karrierem legyen, mint Paolo Maldinié, aki egész pályafutása alatt legenda volt a Milannál, de tisztában vagyok vele, hogy az élet kiszámíthatatlan.

--- Szívesen játszana a Premier League-ben?
    --- Az angol és a spanyol bajnokság is lenyűgöz. Nagyon tetszik, hogy ezekben az országokban óriási a lelkesedés a sportág iránt, és rengeteg világklasszis focista szerepel a bajnokságban. El kell ismerjem, hogy szeretek utazni és új tapasztalatokat szerezni. Ráadásul a gyerekkori példaképem, Ronaldo is játszott Hollandiában, Spanyolországban és Olaszországban is, de jelenleg a Milan az a hely, ahol a pályán és azon kívül is jól érzem magam.

--- A nyáron elterjedt, hogy követheti Ancelottit a Chelsea-hez.
    --- Nem tagadom, hogy remek volt a kapcsolatom Ancelottival. Ő egy bölcs ember, és mind játékosként, mind edzőként mindent megnyert a klubbal. Olyan tréner, aki kihozza a maximumot minden játékosból, akivel csak kapcsolatba kerül. Olyan volt, mintha az édesapám lenne, de ez nem azt jelenti, hogy azonnal csomagolok, és Londonba igazolok. A Milan túl fontos a számomra, és van némi elintézetlen ügyem is. Tagja akarok lenni annak a Milannak, amely ismét meghatározó erő a világ labdarúgásában, és a célom az, hogy a BL-t és a bajnokságot is megnyerjem a klubbal. Lehet, hogy sokan mosolyognak ezen, de komolyan gondolom. A Milan hamarosan ismét rendkívül sikeres lesz.

--- Miben kéne még fejlődnie?
    --- Őrült lennék, ha egyetlen percig is azt hinném, hogy egyike vagyok a világ legjobb játékosainak. Még csak húszéves vagyok, és nem tudok a játék egyetlen elemére sem gondolni, amiben ne lenne rengeteg olyan focista, aki jelenleg jobb nálam. Egy nap szeretnék a világ legjobbja lenni, de ezt az elismerést ki kell érdemelni.

(Forrás: soccernet.espn.go.com, origo.hu)
  • LasCar16
    hát gyerekek én már beizzítottam az estére :D remélem egy emlékezetes meccsen nyerünk!!
  • horpeti
    Nekem meg mindkettő a kedvenc csapatom régóta, így bárki nyer, örülök.
    Múltkor örültem, mert így legalább továbbjut a Milán is a Reál mellett. Nem tudom, mi kéne, a lényeg az, hogy a Milan is jusson tovább a végén, de aztán a Madrid se maradjon le (bár erre gondolni se merek:D). Aztán majd kiderül, most a Madrid kicsit hullámvölgyben van, lehet nekik kéne inkább a győzelem. :P
  • szucsy89
    ugyan ez a helyzet:D:D már készülünk mi isxDD
  • Nuno88
    Este nyerni kellene, nagyon szorítok majd a fiúknak. Lakótársam épp Real fanatik, szóval nagy háború lesz a TV előtt este =D

FORZA MILAN!!!
  • Yulcsa
    csak formalitás, de mégis HIVATALOS: Beckham kölcsönbe érkezik Januárban
  • LasCar16
    Perez nem győzte dicsérni a Milant, külön kihangsúlyozta, hogy mennyire baráti a viszony a két klub közt (ezt a kijelentést erősíti, hogy a mai nap folyamán a Milan a repülőtéren üdvözölte a madridi alakulatot. Ugyanígy tett a spanyol csapat is október 20-án.) Elmondása szerint a Milan a második kedvenc csapata.

Nesta tegnap és ma is problémamentesen edzett. Leonardo elmondta, holnapi szereplését illetően „nagyon optimista”.

A spanyol lapok Dinhotól tartanak leginkább, aki a meccs előtt elmondta, nagyon örül a gólpasszainak, de szeretne már gólokat is lőni.

Kaká védelmében hozzátenném, azért nyilatkozta, hogy szeretné, ha kiejtenék a Milant, mert megkönnyebbülés lenne számára elkerülni volt csapatát a továbbiakban.
  • horpeti
    El kell adni az újságot, szídni kell Kakát, persze... :)
  • LasCar16
    Rendhagyó módon a neves olasz sportújságíró írásának fordítását közöljük, aki ezúttal egy olyan kérdésről írt, amely valamennyi Milan-szurkolót foglalkoztatja.

A szerző szerint három megkérdőjelezhetetlen indok van arra, hogy kedden este a piros-feketék szurkolói ne fogadják tapssal Kakát a San Siroban. Először a "január viccét" említem. Azt a mesét, amit bedobott nekünk. Ez majd öt hónapig tartott.

Később a szívére tette tenyerét, a lakásának ablakában, amellyel a csapat iránti örök hűségét jelezte. Ezek után csók a mezünkön lévő címerre, majd csók a családnak, a Milan-családnak és "menekülés a győzelembe", azaz: Madridba!

A City ajánlata volt az első, majd érkezett a Realé, amelyre Kaká reakciója: Arrivederci e grazie! Ne feledjük, hogy két héttel korábban azt nyilatkozta, hogy nem fog látványosan örülni, ha a Real gólt szerez a Milan ellen. Jól van! Ezek után gólt lő Raul és az első, aki vigyorogva, őrjöngve a gólörömtől gratulál neki: Kaká! Majd nem túl elegánsan kijelentette: -"Ejtsük ki a Milant"!

Nos, ezért nem érdemel tapsot kedden este a szentélyünkben.

Igaz, ha csak a pályán elért eredményeit nézzük, akkor feszítsük ki neki a vörös szőnyeget amely felér a "CURVA SUD-ig is.

(A tuttomercatoweb alapján LASLOGALEAZZI fordította)
  • LasCar16
    nem is érdekel. csak máskor ne így csináld. over.
  • DONGUBA
    igazabol semmi kozod hozza hany szapatot szeretek de ha jol szamolom vagy 1000.Na jo8 huzza aludni viszlat
  • LasCar16
    majd szó nélkül hagyom azt h ha ide jön akkor elbassza a karrierét c. benyögésedet, tiszteld a csapatot "testvér" ha már a 3ból vagy hányból ezzel is szimpatizálsz.
  • DONGUBA
    Vegyel vissza testver az arcbol!!!!!!!Fasz vagy vagy nem hallottad azt a hirt?
  • Oziris666
    Imátkozzatok h ne legyen tömött foga:D
  • LasCar16
    ha csak ilyeneket tudsz benyögni akkor menj vissza a vörös ördög vagy a gránátvörös tápigba
  • DONGUBA
    Es hol az a teli nem veszunk senkit duma?:D
  • DONGUBA
    Csoro adiyiah eljon elbaszni a karrierjet
  • LasCar16
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=13480
    http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=177687

Galliani:A Milan megvette Adiyiah-ot!

(Galliani az éjjel a Milan Channel-nek elárulta,hogy megszerezték Adiyiah-ot,persze elöször ORVOSI VIZSGÁLAT!)

Ezenkivül mégegy Ghánai érkezik: A Triestina 16-éves középpályása Edmund Et Hottor
  • Nuno88
    Szép győzelem és végre nem kaptunk gólt!
    Borriello jól játszott, remélem átmenti ezt a formát a Real ellen is...
  • Palinko
    szépen játszottunk (csak az első félidőt láttam), remélem megmarad ez a lelkesedés.
  • Yulcsa
    szép volt! csak így tovább!
  • szucsy89
    csak Nesta tudjon játszani...
  • LasCar16
    szép győzelem volt, kedden lehetne folytatni a jó szériát a Real ellen
  • szucsy89
    Boriello 2-0!! félollós gól:D Dinho 2. gólpassza...szép volt