A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Kaká iszonyatosan gyenge, nem tudja átvenni a labdát, megelõzik sokszor, elcsúszik áhhh nem értem...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Majd Bexet hozza be Flamini helyére sztem, vagy is lehet h nem lesz több csere.
Közben egy kihagyott ziccer -.-
CHIEVO: Benussi; Polenghi, Esposito, Fabiano, Vives; Angelo, Giacomazzi, Munari, Ariatti; Caserta; Tiribocchi.
Dida, Kalac, Antonini, Favalli, Jankulovski, Maldini, Senderos, Zambrotta, Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
Unavailable players: Abbiati, Bonera, Kaladze, Nesta, Cardacio, Gattuso, Borriello.
Players not called up: Mattioni, Emerson.
Beckhammel, Kakával, Ronaldinhóval és Patóval együtt, vagyis a teljes elsõ csapattal érkezik április 22-én Budapestre az AC Milan, hogy a Puskás Ferenc Stadionban megmérkõzzön a magyar ligaválogatottal. A szervezõk a találkozó bevételébõl 50 ezer dollárt adnak a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetségnek (MGYLSZ).
Erdõs László, a szervezõ Goal Vision Kft. ügyvezetõ igazgatója a szombati sajtóbeszélgetésen elmondta, a jegyárusítás a jövõ hét elejétõl kezdõdik a jegyelado.hu oldalon. Az árak várhatóan 4800 és 18 000 ezer forint kötött lesznek. Szabályozni fogják, hogy egy személy hány belépõt vehet, majd a következõ héttõl 5-10 ezer jegyet a stadion pénztáraiban is felkínálnak értékesítésre.
Gelei Károly, Magyarország egyetlen UEFA- és FIFA-engedéllyel rendelkezõ mérkõzésszervezõje az AC Milan várható felállásával kapcsolatban annyit árult el, hogy a szerzõdés erre külön kitér, s hozzátette, a tárgyalások során „értünk el eredményeket". Az egyébként teljes csapattal, tehát a külföldi sztárjai mellett világbajnokaival érkezõ olasz gárda április 22-én különgéppel jön, majd a 19 vagy 19.30 órakor kezdõdõ meccs után el is utazik. Gelei hangsúlyozta az MGYLSZ-szel való együttmûködés fontosságát, mivel a Milan az egyik legtöbb világsztárt soraiban tudó klubcsapat, így számos példaképet állíthatnak a gyerekek elé, akik a Magyarország–Málta vb-selejtezõhöz hasonlóan nagy számban lehetnek jelen a lelátón.
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke elmondta, hogy a szövetség a szakmai támogatást biztosítja a mérkõzéshez, amely az MLSZ-nek egyetlen forintjába sem kerül. A ligaválogatottat Mészöly Géza és id. Dárdai Pál állítja össze a hazai bajnokságban szereplõ játékosokból. Kisteleki egyben jelezte, a szervezõk által neki elsõként, jelképesen felajánlott jegyért 100 ezer forintot fizet.
Az Arsenal tavalyi szombathelyi fellépését is szervezõ Goal Vision Kft. vezetõi egyben azt is elárulták, a nyárra újabb külföldi sztárcsapat magyarországi mérkõzésének szervezésén dolgoznak.
nso.hu
Nemrég ért véget az egyik óbudai szállodában az a sajtótájékoztató, amelyen bejelentették, hogy április 22-én a Puskás Stadionban a magyar ligaválogatott ellen lép pályára az AC Milan. A találkozó kezdési idõpontja 19.00 vagy 19.30 lesz, ez a tervezett televíziós közvetítéstõl függ.
A jegyek várhatóan 4800-18000 forint közötti áron lesznek kaphatók, és internetes rendelés, illetve hagyományos, pénztárakban történõ vásárlás útján is hozzá lehet majd jutni a belépõkhöz.
A szervezõk bejelentették, szerzõdésük van arról , hogy a Milan teljes keretének el kell majd jönnie Budapestre.
A mérkõzés létrejöttének köszönhetõen 50 ezer dollárral lett gazdagabb a Gyermeklabdarúgó Szövetség, az elsõ jegyet pedig Kisteleki István , az MLSZ elnöke vásárolta meg 100 ezer forintért.
A mérkõzésen itthon játszó magyar játékosok lépnek pályára, az edzõk Mészöly Géza és id. Dárdai Pál lesznek.
GGMU
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Április 22-én egy olasz sztárcsapat lép pályára Budapesten a magyar ligaválogatott ellen. Az MLSZ holnap tart sajtótájékoztatót az ügyben, de információink szerint az AC Milan látogat hazánkba.
Az MLSZ holnap nagy bejelentésre készül: április 22-én ugyanis egy eddig meg nem nevezett olasz sztárcsapat érkezik Budapestre – ennél több részlet egyelõre nem ismeretes a tervezett mérkõzéssel kapcsolatban.
A találkozó megvalósításában az a szervezõiroda mûködik közre, amely múlt nyáron az Arsenal szombathelyi vendégjátékát is összehozta, de a szervezõk tájékoztatása szerint most még az „ágyúsoknál” is nevesebb olasz csapatról van szó.
Az biztos, hogy a meccset április 22-én rendezik, és mivel aznap, illetve az azt megelõzõ napon a Juventus és az Inter az Olasz Kupában érdekelt, információink szerint biztosra vehetõ, hogy az AC Milan érkezik Budapestre.
Arról, hogy pontosan milyen összetételû csapat ellen léphet pályára a 2007-es BL-gyõztes és hogy azt az együttest ki irányítja majd, még nincs hír.
nso.hu
#acm
és ezért talán nem kéne beszólogatni nehogy meglepõdj 😄
"Az Inter azonban nem áll a média központjában. Mi egy független csapat vagyunk, és nincsenek hátulról jövõ erõink. Ki tudja, más csapatok talán több támogatást kapnak nem csak a szurkolóktól, így rájuk nehezebben találnak rossz szót, ellenben velünk." -fakadt ki a 'Special One'.
az intert csak a bírók támogatják, szegény klubb...
Ilyen és hasonló címekkel írnak a lapok a válogatott teljesítményérõl. Ugyan akkor kiemelik, hogy a mérkõzés nagyon foghíjas lelától elõtt zajlott. A közönség a mérkõzés során Pato játékát követelte, amelyre a II. félidõben sor is került, Robinhot váltotta. Dinho a padon kezdett és szintén a II. félidõben lépett pályára Elano helyén.
A mérkõzésre jellemzõ, hogy a csoport utolsó helyén álló Peru a II. félidõ 27. percében lõtt elõször kapura.
A Placar értékelése:
A játékosok értékelése:
A védelem minden tagja (Júlio César, Daniel Alves, Lúcio, Luizão, depois Miranda e Kléber) 7 - nem hibáztak, számukra ez a mérkõzés egy jó kis átmozgató edzéssel ért fel
Gilberto Silva 5 - szokásos szürke semmi, kevesebb hibával, mint az elõzõ mérkõzésen.
Felipe Mello 6 - ugyan az, mint Gilberto Silva, a jobb osztályzat a gólja miatt van.
Elano 7 - õ próbálkozott segíteni a támadásokat és volt pár remek átadása.
Kaká 8 - ritmust adott a csapatnak.
Luís Fabiano 7,5 - a két gól miatt, de más semmi.
Robinho 5,5 - a leggyengébb a kezdõ támadók közül, erõtlen és nem is volt sokat játékban.
Pato e Ronaldinho 5,5 - mindketten pályára léptek, de nem tudtak semmit hozzátenni a játékhoz, nem tudták felvenni a mérkõzés ritmusát.
Dunga 5,5 - semmi lényeges változás a játékban, az egyetlen pozitívum, hogy le merte ültetni a gyengén teljesítõ Ronaldinhot.
#acm
Úgy látszik a portugál trénernek éltetõeleme az ellenfelei felidegesítése, és most újra a városi rivális Milan áll Mourinho kirohanásának célkeresztjében.
Mourinho visszatért régi, angol szokásához, azaz megint ellenfelei tûröképességét kóstolgatja. Legutóbbi "beszólása" a Milan, egészen pontosan Carlo Ancelotti, és Silvio Berlusconi felé irányult.
"Ancelotti egy erõs klub védelmében áll." -mondta Mourinho az ESPN-nek. "Köztudott, hogy Berlusconinak hatalmas befolyása van Olaszországban, így a Milannak is."
"Az Inter azonban nem áll a média központjában. Mi egy független csapat vagyunk, és nincsenek hátulról jövõ erõink. Ki tudja, más csapatok talán több támogatást kapnak nem csak a szurkolóktól, így rájuk nehezebben találnak rossz szót, ellenben velünk." -fakadt ki a 'Special One'.
Mourinho vélhetõen a Mediaset címû lapra gondolt, amelyet erõs szálak fûznek a Rossoneri tulajdonosához, Silvio Berlusconihoz.
Forrás: goal.com

#acm
más: Kanoute meghosszabbította a szerzõdését a Sevillával 2012-ig
akkor sajnos Adebayor vagy Eto'o maradt<#idiota>#idiota>
#acm
#acm
Ancelotti már tavaly, a moszkvai barátságos mérkõzés alkalmával (Chelsea-Milan 5-0) felvette a kapcsolatot Roman Abramovich elnökkel, a tárgyalások tulajdonképpen már akkor megkezdõdtek, de az olasz szakember szerette volna megvárni, hogyan szerepel jelenlegi csapata, ettõl tette függõvé válaszát. Mivel a Milan valószínûleg idén sem nyer semmilyen trófeát, Ancelotti tegnap este rábólintott az angol klub ajánlatára.
A döntést az is megkönnyítette, hogy a piros-fekete klub vezetése kijelentette, spórolni kell, nem lesz sok pénz igazolásokra.
Ancelotti megelégelte, hogy sokszor nem õ dönti el, ki érkezik a csapathoz, több beleszólást akart, amit most a Chelsea edzõjeként megkap. Abramovich közölte, a csapat új menedzsere kellõ anyagi támogatást kap tõle, hogy kedvére alakítsa a kékek jövõ évi keretét.
A transzfer részeként Guus Hiddink Milánóba érkezik, így valójában egy edzõcserérõl beszélünk. Adriano Galliani csak úgy engedte klubot váltani Ancelottit, ha sikerül megegyeznie a holland mesterrel, s miután sikerrel járt, nem gördített akadályt az üzlet elé.
Az még a jövõ kérdése, hogy a két szakember mely játékosokkal erõsítené meg leendõ csapatát, mint ahogy arról sincs még hír, esetleg magukkal vinnének-e valakit új munkahelyükre.
forrás: gazzetta.it
#acm
Úgy tûnik, hogy kigyógyult lábproblémájából Ricky Kaká.A brazil több hétig nem állt az edzõ rendelkezésére, a február 7-i Reggina elleni meccs óta.
Már a Napoli elleni meccsen visszatérhetett, de még nagyon óvatosan játszott.A brazil válogatott elsõ meccse elõtt azonban újra megsérült.
"Most érzem magam a legjobban, a sérülésem idõszakában" -mondta Ricky a La Gazzetta dello Sport-nak.
"Nem tudom, hogy miért, de amióta Brazíliában vagyok többet gyógyultam egy hét alatt, mint Olaszországban több hónap alatt.Amikor a jövõben lesérülök, átgondolom a helyzetet, és Brazíliába utazok, hogy ott gyógyítsanak."
"Nem tudom, hogy mennyi idõbe fog telni, de igyekszem minél hamarabb vissza venni a régi formámat" -fejezte be.
forrás: goal.com
#acm
Vasárnap után szerdán is pályára lép a Selecao.A hétvégén Ecuador volt az áldozat, de ennek a hétnek a közepén Peru ellen játszik a csapat.
Jó hír Dungának, hogy a sérült Ricky Kaká tegnap végig edzette a napot a legnagyobb szinten, így ha nem is kezdõként, de csereként már számíthat rá a brazil kapitány.
"Kaká ismét elérhetõ a csapat számára.Azt nem tudjuk, hogy mennyit fog játszani, csak azt, hogy fog"-mondta a faggató riporternek Dunga.
"Visszatért Quitóból, ahol éppen edzett.Felmérjük a fizikai állapotát, és aszerint döntünk sorsáról."
#acm
A Milant ebben a szezonban a sérülések hátráltatják a legjobban, így nem is csoda, hogy az átlagon alul teljesít a gárda.
Az ex-Genoa játékos Borriello az utóbbi napokban felfedte, hogy szándékában áll az utolsó bajnokikon játszani.
"Már nagyon várom, hogy újra pályára léphessek.Tudom, hogy ezzel a sérüléssel nem szabad játszani, de én készen állok rá.Legkésõbb májusban az utolsó bajnoki meccseken mindenképp pályára lépnék" -mondta a Sportmediaset-nek Marco.
"Már nem érzek fájdalmat, így akár a Lecce ellen bevethetõ lennék, de a jövõhéten még csak futni fogok."
"Már látom a fényt az alagút végén - mosoly - és ha egy nap 6 órát edzek, talán jó lesz, hogy az utolsó néhány meccsen játszani tudjak" -folytatta.
"Elégedett vagyok az állapotom javulásával, hisz jó úton járok."
A csatár elmondta, hogy ebben a szezonban mit tart a legnagyobb hibájának.
"Az, hogy nem tudtam magamnak kezdõ helyet szerezni szerintem egyértelmûen a sérülésekre fogható.Ezenkívûl nagyon sajnálom, hogy nem tudok egy csapatban játszani David Beckhammel."
"Azonban azt hadd fûzzem hozzá, hogy ebbe a csapatba nagyon nehéz bekerülni, és boldog vagyok, hogy az edzõ és a csapattársak még így is bíznak bennem" -fejezte be.
#acm
A 2008/2009-es szezon elején a Milannál a Scudetto és az UEFA-kupa megnyerését tûzték ki célul, ám a tavasz kezdetére mindkét sorozatban elvesztették esélyüket, ráadásul korábban még az Coppa Italaból is kiesett a Rossoneri.
A kudarcok után a sajtó Ancelotti menesztését helyezte kilátásba, sõt egyes lapok szerint Carletto nyártól a Real Madrid edzõje lesz, hiszen jó barátja, Florentino Perez fogja átvenni a madridi klub elnöki székét.
"Tovább dolgozom, és nem figyelek ezekre a pletykákra." -mondta Ancelotti a La Gazzetta dello Sport -nak.
"Még ki sem találtam egy indokot, amiért elhagyhatnám a Milant. Jól érzem magam, és még sokáig szeretnék itt edzõsködni. Szeretnék Milánóban maradni, ám mindig hangsúlyoztam, ehhez mindig két ember kell."
"Kész vagyok maradni, amennyiben harmadikok leszünk, és a Bajnokok Ligájában indulhatunk. A célom az, hogy jövõre is a Milan edzõje legyek."
Adriano Galliani, a Milan elnöke is hasonló nyilatkozatot tett a napokban, de a kopasz azt is hangsúlyozta, hogy a gazdasági válság miatt nyáron ne számítsanak nagy költekezésre a csapat hívei. Ezután került elõtérbe Kaká eladása, amivel jókora összeghez jutna a klub.
"A Milan Patóra, és Kakára építi a jövõjét. Ricky nálunk fog maradni." -biztosított mindenkit Ancelotti.
"A szurkolóink gyõzelmeket szeretnének látni tõlünk, és ezt gyökeres változtatások nélkül is véghez tudjuk vinni, hiszen erõs alapja van a csapatnak."
Forrás: goal.com
#acm