A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
bassza meg, Pirlo 16ról nem lõ hanem elõreível-.-, közben Senderost lefutották Dida meg nézte azt ahogy a kapu mellett elgurul a bogyó

#acm

LasCar16
Chievo: Sorrentino; Sardo, Morero, Yepes, Mantovani, Luciano, Rigoni, Marcolini; Pinzi; Pellissier, Bogdani.

Milan: Dida; Zambrotta, Senderos, Favalli, Jankulovski; Pato, Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Kakà; Inzaghi.

Seedorf és Ambro viszont továbbra is Carlo haverjai, See szvsz ellötyög ma is amíg Ambro átlagban 1 ütemet késik, szegény Flaminit sajnálom... Dinnyo meg remélem bizonyít ha beáll , Sheva is egyre jobb majd meglátjuk..

#acm

LasCar16
tõle szokatlan módon - legalább is a gazzetta szerint - carlo megkeveri ma kicsit a kártyákat: Pato a bal szélen kezd majd, Kaká és Pippo lesz a két csatár.

#acm

renike0421
Én meg dolgozok!:(

Forza Milan!!!

Nuno88
Holnap sajnos nem látom a meccset, mert fél 4-tõl nekem is meccsem lesz, de gyõzni kell mindenáron! FORZA MILAN!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Meccs elõtt: Ancelotti

CHIEVO-MILAN

“A Chievo a kiesés ellen küzdõ csapatok egyike. Az elmúlt pár meccsükön sok pontot szereztek. A holnapi mérkõzés számunkra fontos lesz, ahogy most már minden találkozó az, a bajnokság végéig.”

“A csapat rendben van, egész héten megfelelõ edzésmunkát tudtunk végezni. A fizikai állapotunk is javult.
Kaká is remek hetet tud maga mögött, végig együtt készült a többiekkel, az erõállapota is sokkal jobb lett.
Shevchenko a Lecce ellen már bizonyította, hogy lehet rá számítani. Az erõnléte jó, a motivációja hatalmas. Vele kapcsolatban azt hiszem újra kell gondolnom az eddigi álláspontomat, mert a hozzáállása miatt számolni kell a játékával.
Nem tudom, hogy Ronaldinho kezdõ lesz-e, meg kell küzdenie a helyéért. Majd holnap a meccs elõtt döntök.”
Amiben biztos vagyok, az a kapus és a védelem. ezeken a posztokon nincsenek kétségeim a kezdõt illetõen. A középpályások és a csatárok személye egyelõre bizonytalan.
A védelemben - miután Maldini nem bevethetõ- Zambrotta, Senderos, Favalli, Jankulovski négyes kap lehetõséget.”

ÁTIGAZOLÁSOK

“Galliani mindent elmondott ezzel kapcsolatban a héten, így ezzel én most nem is foglalkoznék.”

ABRUZZÓI FÖLDRENGÉS

"A mai nap különleges Olaszország és azok számára, akik áldozatai a tragédiának. A futball világa is segíteni fog a rászorulóknak. A Serie A nem áll meg, de nem feledkezünk meg a szenvedõkrõl.”

ADRIANO

“Vele kapcsolatban az a leglényegesebb, hogy olyan emberek vegyék körül, akik a helyes irányba tudják terelni, mint a család vagy a barátok. Egy kis szünet, majd aztán a visszatérés akár egy új kezdet is lehet.”

ALLEGRI

“Allegri egy fiatal edzõ, ez az elsõ éve az élvonalban. Remek munkát végez a Cagliari csapatánál. Azt hiszem bármely klubnál megállná a helyét, legyen az a Chelsea vagy a Milan, de egyelõre ezzel még várnia kell egy kicsit.”

acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
A Cagliari edzõje válthatja Ancelottit a Milan padján

A legnagyobb olasz sportlap, a La Gazzetta dello Sport szerint Carlo Ancelotti nyári távozása esetén a Cagliarival idén UEFA-kupás helyekért küzdõ Massimiliano Allegri ülhet a Milan kispadjára. Az elõjelek nagy változásokat sugallnak a Rossoneri keretében a nyári átigazolási szezonban, hiszen Maldini visszavonul, Kakát a Real Madrid vinné, mellettük pedig többen biztosan távoznának, s jó páran érkeznének, az új csapatot pedig valószínûleg már nem Ancelottinak kellene felkészítenie. Egyrészt a Chelsea és a Real is új edzõvel kezdené meg az új idényt, s egyik célpontjuk az olasz mester, másrészt a milánói megújulásnak alapfeltétele lenne az, hogy új edzõ dirigálna a csapatot. A Cagliari részérõl ráadásul az elnök kijelentette, nem állnának edzõjük útjába, amennyiben távozni szeretne a Milanhoz, így jelenleg jó esély mutatkozik arra, hogy a Rossoneri vele kezdje meg szereplését az új idényben, jól lehet persze az is, hogy Ancelotti távozása esetén biztosan nem Allegri lenne egy egyetlen utódjelölt.
----------------------------------------------------------------------
Bár csak ott tartanánk már, hogy ki jön a helyére...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Kaká: "döntöttem, maradok."

A Gazzetta Dello Sport hosszabb beszélgetést közölt a Milan legnagyobb kincsével, Kakával. A napokban megszellõztetett hírek szerint a Real egyenesen Zidane legendás ötös számú mezével csábítgatja a Milan brazil zsenijét. Maga az érintett végre megtöri a csendet, hogy elmondja saját igazát.

A Fata által fordított exkluzív interjúban a brazil világbajnok minden olyan kérdésrõl beszél, ami az elmúlt idõszakban a szurkolók "szívét" nyomta.

Így szól a sérülésérõl, a Milanlab munkájáról és természetesen a jövõjérõl is. Kaká újra leszögezte: már döntött, a Milan játékosa marad.

Világbajnokunk az interjúban szól Patóról és Ronaldinhóról is, míg Ancelotti kapcsán azt mondja, hogy "nagyon szorosan kötõdik ehhez a csapathoz".

--- Kaka’, ez a szezon másképp sült el, mint ahogy azt eltervezted…
--- Igen, sok sérülés hátráltatott, és így nem találtam folytonosságra, még most sem vagyok száz százalékos állapotban, de remélem, hogy hozzásegíthetem a Milant a Bajnokok Ligáját érõ helyezéshez.

--- Mint búcsúajándék?
--- Úgy gondolom, az utóbbi idõben túl sokan beszéltek, most én jövök. Nem volt semmiféle kontraktusom a Real Madriddal, senki nem keresett föl, és mint már többször kinyilvánítottam: maradni szeretnék.

--- Egyszer azt mondtad, jó érzés, ha nagy klubok érdeklõdnek irántad. Most már kezd zavarni?
--- Mi több, kezd unalmassá válni, nem csak nekem. Úgy vélem, van hitelem a szurkolók elõtt, mert megmutattam, hogy maradni szeretnék. Én már döntöttem.

--- Milyen nyomott hagyott benned a Manchester City féle történet?
--- Hatalmas élményekkel gazdagodtam és sokkal erõsebbé váltam. A családom elmondta nekem, mik lehetnek az ebbõl fakadó elõnyök és a hátrányok, de a végén én döntöttem, senki nem kényszerített. Megrendített a szurkolók ragaszkodása, ahogy a Fiorentina elleni meccsen végig énekelték, hogy „Kaká nem eladó”. Fantasztikus volt. Emiatt maradtam és azokért az emlékekért, amiket átéltem és át fogok élni ezzel a klubbal.

--- Ibrahimovic viccelõdött veled; azt mondta, hogy ha megkeresi a City, õ is Istentõl kérdi majd meg, mit tegyen…
--- Nem õ az egyetlen. Ugyanakkor számtalan olyan élményben volt részem életem során, ami miatt hiszek. Elfogadom, hogy vannak, akik ezt nem értik meg.

--- Ha már a hitnél tartunk, szomorú húsvét ez Itáliának…
--- Hatalmas csapás. Ezúton is szeretném kinyilvánítani õszinte részvétem az áldozatok családjainak. Biztosítom õket, hogy amit mi megtehetünk, megtesszük.

--- Földrengések nélkül is elszomorító a helyzet: a hatalmas gazdasági világválságot a futballban is érezni?
--- Logikus, hogy lesznek következményei, készen kell állnunk.

--- Tartasz a Milan átalakításától?
--- Úgy gondolom, a vezetõség minden tõle telhetõt meg fog tenni annak érdekében, hogy egy gyõztes csapatot alakítsanak ki, tekintve, hogy mindig is erre törekedtek.

--- Úgy tûnik, Ancelotti is az átigazolási piac része… Mit gondolsz, marad?
--- Nagyon szorosan kötõdik ehhez a csapathoz. Természetesen annyi év után meglehet benne a vágy, hogy váltson, ugyanakkor ha marad, megdönti Rocco rekordját. Ezzel történelmet írhat, ami nem kis dolog.

--- Ha új edzõ jön, mennyire tartanál megfelelõnek egy olyan edzõt, mint Allegri?
--- Õ fiatal, más mentalitással, új ötletekkel. Ha váltanunk kell, jó megoldás lehet.

--- Gattuso nemrég azt nyilatkozta, hogy kész a fizetéscsökkentésre. És te?
--- A válságra való tekintettel úgy vélem, ezen a kérdésen mindannyian komolyan el kell gondolkozzunk.

--- Meg lehet kérdezni, mi volt ez a kis közjáték, amikor a Milan Labot azzal bíráltad, hogy öt hét alatt nem tudtak úgy helyre hozni, mint mások egy alatt Brazíliában?
--- Mindössze meg akartam köszönni azoknak az embereknek, akik kezeltek, annak ellenére, hogy sérülten utaztam el. A brazil válogatottért is kész vagyok áldozatot hozni; remélem, hogy ezt a szurkolók is megértik.

--- Míg Pato érinthetetlenné vált, úgy tûnik, Ronaldinho helyzete bizonytalan…
--- Õ is keményen dolgozik velünk, de nehéz az átállás az olasz focira, türelemre van szükség. Ami Patot illeti, egy hatalmas tehetség, amit bizonyít is.

--- Azt mondják, õ a következõ Ronaldo…
--- Én nem szeretem az ehhez hasonló párhuzamokat. Patónak minden képessége megvan ahhoz, hogy nagy játékos legyen, és nem hinném, hogy ezek a kijelentések segítenék õt.

--- Mit gondolsz Adrianoról?
--- Nehéz helyzet, de ragaszkodni kell hozzá, még ha komplikált is. Õ egy nagyon ügyes srác, sok minden adatott neki. Remélem, megoldódnak a problémák.

--- Az olasz csapatok BL szereplése után felvetõdött a kérdés: Olaszországban a túlkoros játékosoké a szerep?
--- Mondjuk úgy, hogy Brazíliában másképp számítanak az évek: 17-18 éves játékosokban is megbíznak. A kluboknak nincs elég pénzük, nem tudnak megfelelõ játékosokat venni, ezért igyekeznek házon belül megtalálni a tehetségeket. Ez egy teljesen eltérõ modell.

--- Európában is vannak kifejezetten fiatalokra építõ csapatok.
--- Valóban, azonban ha kizárólag a fiatalokra építesz, nem nyerhetsz. A titok a helyes ötvözésben rejlik. Amikor 2003-ban idejöttem, a Milan a tökéletesen vegyítette a tapasztalatot a fiatalsággal.

--- És most?
--- Néhány játékos kiöregedett. Újításokra van szükség, hogy javítsunk a csapat átlagéletkorán.

--- Kaká, milyen ígéretet tennél a szurkolóknak?
--- Azt üzenem nekik, hogy mi ugyanolyan éhesek vagyunk a sikerre, mint õk. Tenni is fogunk érte!

acmilan.hu

renike0421
Hát fiúk lányok én feladom ezt a jegyrendelõsdit...Nekem ez nem megy...<#rinya>

Forza Milan!!!

renike0421
köszönöm szépen!

Forza Milan!!!

szucsy89
örülnék...
Kaplartom
www.jegyelado.hu
aszem most még csak itt lehet...

szucsy89
én még nem tudom...
renike0421
Majd addig variálok, amíg elfogy az összes jegy...Télleg! Hol lehet jegyet venni?

Forza Milan!!!

renike0421
Én is mennék, de még nem tudom mi lesz...

Forza Milan!!!

Kaplartom
Én mek :)

renike0421
Sziasztok!
Mindenki megy a meccsre 22.én?

Forza Milan!!!

Nuno88
Ancelotti igent mondott a Chelsea felkérésére!

A SunSport értesülései szerint Carlo Ancelotti igent mondott Roman Abramovich felkérésére, így nyártól az olasz mester veszi át a távozó Guus Hiddink helyét a Chelsea kispadján.

Ancelotti-t már tavaly is vitte volna az orosz tulaj, de akkor még nemet mondott a felkérésre, így kerülhetett Luiz Felipe Scolari a londoni csapat kispadjára.

Olasz lapok is errõl cikkeztek, hogy megállapodás született edzõ ügyben és nyártól Ancelotti lesz a kékek mestere. A szerzõdést majd júniusban kötik meg a felek, ami három évre köti majd az itáliai mestert a Chelsea-hez. Az átigazolás díja pedig 5,8 millió font lesz.

A Real Madird is kinézte magának a piros-feketék jelenlegi trénerét, azonban több lap egyértelmûen állítja, hogy Abramovich egy lépéssel a blancók elõtt jár. A londoniak levesébe már csak maga az AC Milan vezetõsége köphet bele, mivel vissza utasíthatják az ajánlatot, hiszen az 52 éves edzõt még szerzõdés köti csapatához, amibõl hátra van még egy év.

Ancelotti viszont korábban elmondta, hogy megállapodott a Milan tulajdonosával Silvio Berlusconi-val, hogy a nyáron elhagyhatja a San Siro-t, ha úgy szeretné.

Forrás:www.thesun.co.uk

LasCar16
AS... no comment, végülis valamivel el kell adni azt a szart amit újságnak neveznek a spanyolok

#acm

Ha jól emlékszem nálunk most kb 8 milliót kap. Nem hiszem, hogy egyért elmenne.

Fabio Capello
Milan: Kaká 9 millió eurós fizetésért menne a Real Madridba?

A spanyol As napilap értesülései szerint Kaká ügynöke, aki egyben édesapja, tárgyalt Florentino Pérezzel a játékos Real Madridba igazolásáról a spanyol üzletember elnökké választása esetén.

Kaplartom
18.000-es kellene.. :S

Szerintem mindre, talán a VIP-re nem :)

Nekem öt óra elõtt sikerült, ezredik próbálkozásra. Bombáztam a bejelentkezéssel,egyszer csak bejött.
4800-as jegybõl még volt bõven.

Kaplartom
"Gyermekeknek 5 éves kor alatt ölben ülve a belépés ingyenes!"
Ez minden jegyre érvényes, vagy csak a 48.000 Ft-osra?

LasCar16

Magyar Liga Válogatott - A.C. MILAN

Jegyek április 7-én 10 órától kaphatók!

Jegyárak:

4800 Ft - A, B, C, U, T, S, szektorok
8800 Ft - 10, 11, 26, 27, szekorok
9800 Ft - 12, 13, 14, 23, 24, 25, szektorok
12.800 Ft - 15 - 22 között, D, E, R, P, X, I, szektorok
14.800 Ft - F, G, N, O, IX, II, szektorok
16.800 Ft - VIII, III, H, M, szektorok
18.800 Ft - VII, J, L, szektorok

SZEKTOROK

VIP jegyek:

1. Gold VIP jegy - 25.000 Ft - IV. szekt. - Fedett lelátó

Csomag:
- 2 db jegyhez 1 Stadionon belüli parkolójegy
- Állófogadás, korlátlan étel-ital fogyasztással
- Ajándék exclusív mûsorfüzet

2. Platina VIP jegy - 48.000 Ft - fedett, üveges, zárt belsõ VIP szektor

Csomag:
- VIP parkoló 2 db jegyhez 1 db parkolójegy
- Welcome drink
- Exclusív állófogadás korlátlan étel-ital fogyasztással
- Ajándék exclusív mûsorfüzet
- Mérkõzés emlékajándék

Gyermekeknek 5 éves kor alatt ölben ülve a belépés ingyenes!

#acm

Kaplartom
Hihetetlen... dél óta próbálok jegyet venni, de nem enged bejelentkezni....

Nuno88
Sheva maradni szeretne

Andriy Shevchenko számára nem úgy alakult a szezon, ahogy azt elõzetesen várta, ám õ ennek ellenére bizakodó és szeretne jövõre is a Milanban maradni. Hétközben gólt szerzett az ukrán válogatottban Anglia ellen, vasárnap pedig gólpasszt adott Inzaghinak.

“Remélem, hogy maradhatok a Milanban, de egyelõre errõl még nem született döntés. Jó formában vagyok, jól ment a játék a válogatottban is, és a Lecce ellen is hasznára voltam a csapatnak. Szeretnék ezen az úton továbbmenni és a szezon végéig a maximumot nyújtani. Még többet akarok tenni a szurkolókért, és ha õk elégedettek velem, akkor én is boldog vagyok."

channel4.com

Sikerült valakinek jegyet venni?
Nálam állandóan túlterhelt üzenet jön, pedig az oldal gyorsan betöltõdik.
Elképzelhetõnek tartom, hogy ideiglenesen leállították az értékesítést.

LasCar16
Adriano Galliani:

"Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy az elsõ meccsünkön a Lecce ellen az utolsó percekben kaptunk egy gólt. Ha akkor megússzuk gólt nélkül, egészen biztos, hogy másképpen állnánk a tabellán, hiszen akkor mi voltunk az elsõ helyen, és lerázhattuk volna az üldözõket. Ma este ennek pont az ellenkezõje történt meg, és úgy gondolom, hogy 4 pont két meccsen a Leccével szemben abszolút megérdemelt. A gyõzelmet egyértelmûen az edzõnknek, Ancelottinak köszönhetjük. Jól olvasta a meccs történéseit, és a félidõben rendbe rakta a csapatot. Jól ismerte fel, hogy be kell cserélnie Ronaldinhót, így õ és Pato játszhatott a két szélen, középen pedig két csatárral, Inzaghival és késõbb Shevával támadott a Milan. Ez a fura négyszög segített hozzá a gyõzelemhez. A meccs végén lehetett látni Shevcsenko és Inzaghi átlagon felüli összjátékának az eredményét. Ne felejtsük, ezzel a két csodás csatárral nyertünk két Bajnokok Ligáját. Sheva jól teljesít az edzéseken, és látszik rajta, hogy megint boldog. Sajnos nem játszhatunk mindig öt támadóval, de Sheva mindig egy szimbólu marad számunkra. Õ az a játékos, aki a klub közel 110 éves történetében a legtöbb gólt szerezte. Persze aki emlékszik még Nordahlra, annak lehet más véleménye...Szeretném még kiemelni Giuseppe Favallit, aki Costacurtát idézi azzal, hogy olvassa az ellenfél gondolatait. Kár, hogy nem változtathatjuk meg a születési évszámát, mert még sok évig õ lehetne az egyik belsõ védõnk."

Carlo Ancelotti:

"Akik ma este eljöttek, fantasztikusan biztatták a csapatot. A Lecce ellen nagyot harcoltunk, de kevésbé voltunk éberek, és alacsony fordulatszámon játszottunk. A második félidõben már sokkal motiváltabban, jobb szellemmel játszottunk, fontos volt váltani, és kockázatot vállalni. A Lecce kevés emberrel támadott, ez pedig lehetõséget adott nekünk arra, hogy nagyobb súlyt fektessünk a támadásokba. Most van egy kis elõnyünk az üldözõinkkel szemben, amivel okosan kell bánnunk, hiszen innentõl minden meccs keménynek ígérkezik. Sheva nagyon sokat dolgozik, és teljes mértékben tiszteljük õt. Komolyan veszi az edzéseket, és ma nagy köszönet jár neki a gólpasszáért, amit Inzaghi értékesített. Ronaldinho abszolút motivált volt, és tisztán látszik, hogy fejlõdik. Remélem, hogy fizikailag is sikerül még fejlõdnie. Most egy nagyon nehéz meccs következik idegenben. A Chievo nagyon jól játszik, kemény meccsre számítok. Pótolhatatlan játékosok a csapatban? Rengeteg van belõlük, ám ez nem azt jelenti, hogy mindig játszaniuk kell. Pato egyedi, kivételes tehetséggel rendelkezik, de néha ideges vagyok miatta, mert szeretném, ha kiegyensúlyozottab lenne. Mindazonáltal ma nincs hozzá fogható játékos az õ korában.

Forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
Gennaro Gattuso, a Milan motorja figyelmeztette a klub vezetõit, hogy nyáron mindenképp frissíteni kell a védelmen, de Rino több más témáról is kifejtette véleményét.

A Rossoneri védelme Alessandro Nesta, Kakha Kaladze és Daniele Bonera sérülése után eléggé vérszegény lett, ráadásul a tegnapi Lecce elleni bajnokin, az idény végén visszavonuló Paolo Maldinit is le kellett cserélni.

"Mindenképp kell erõsíteni a védelmünkön:" -mondta Gattuso."Senderos egy nagyszerû srác, és boldog vagyok, amiért tegnap este döntõnek bizonyult a beállítása."

"Ebben az idényben eddig hét komolyabb sérültet tudhatott a keretében a Milan, az összes posztot figyelembe véve. Az egész csapat szenved a sérülésektõl. A védelem erõsítésre szorul a nyáron." - ismételte magát Gatta.

Jose Mourinho nemrég érthetetlen okokból kritizálta Ancelottit és a Milant. Ki, ha nem Gattuso válaszolna az efféle sértésekre.

"Nem akarok vitatkozni vele, mint ahogy senki mással. De csukd be a szemed, és képzeld el milyen érzés öt BL döntõn fõszerepet vállalni." -utalta Rino edzõjére, Ancelottira.

A Milan "pitbullja" a klub orvosait is megvédte, akiket nemrég Kaká kritizált, miután Brazíliában ötször kevesebb idõ alatt épült fel, mint a Milannál.

"Az egész vita a sérülésével kapcsolatban Dungától ered, nem Kakától. Egyébként ismerek néhány játékost, akik nem nálunk játszanak, és mégis a Milan Lab orvosai segítségével épülnek fel."

Gattuso még mindig a 2008 december 7.-én elszenvedett súlyos térdszalag-szakadása miatt nézi a partvonalon túlról a Milan meccseit, ám ha minden a terv szerint alakul, akár már az idény utolsó mérkõzésein újra a pályán lehet.

Forrás: channel4.com

#acm

LasCar16
A Marca értesülései szerint Ricky Kaká igent mondott Florentino Pereznek, így a nyáron valószínûleg a Real Madridba igazol, de ez persze korántsem biztos.

A Marca mai címoldalán azt olvashatták az emberek, hogy Kaká igent mondott Pereznek.Ezek alapján jól sikerült a múlt hónapi Galliani-Perez találkozó, persze csak a madridi klubnak.

Meglepõ azonban, hogy a spanyol klub "csak" 60 millió eurót ad a brazilért, cserében Kaká négy évig szolgálná a királyi gárdát.Ez azért is nevetséges, mert gondoljunk csak vissza, hogy januárban a Manchester City 120 milliójának mondtak a vezetõk nemet, akkor miért mondanának igent kétszer kevesebb pénzért?

Mindenestre ha a hír kacsa lenne, akkor is maradna kérõje Kakának, hisz a Chelsea és a Manchester City is azon fáradozik egy ideje, hogy õ oda igazoljon.

A Milan részérõl még senki nem válaszolt.

forrás: goal.com

:DDDDDDDDDD

#acm

szucsy89
remélem jövõre nem fogtok ennyi meccset bemákolni..
Yulcsa
tévedsz, én neked örültem, h épp amikor benyögted, h be fog érni a Genoa, vágtunk 2-t XD

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Üzenet Carlonak:

Több tiszteletet Shevanak!

limperatore
csak sajnálom h megint nincs egy izgalmas bajnokság
remélem jövõre már lesz vmi értelmes edzõtök meg normális védõtök :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
elég szégyen az h itt vered állandóan a nyálad :asdasd

#acm

limperatore
hogy örülsz h nem ér be a genoa :D:D:D:D görcs elég szégyen h ennek kell örülni :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
ja, igaz XD

szucsy89
omg 90.percben kettõt:D
LasCar16
hagyjad az öngólok és az idõben érkezõ bírói hátszél velük van :D

#acm

Nuno88
Uhhh hát kicentizték :D
Nagyon kellett ez a 3 pont.

Yulcsa
lol 2-0 :D :D
kellett neked pofázni XD

Nuno88
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
SHEVA GÓLPASSZ ÉS PIPPO GÓL!!!

LasCar16
PIPPOOOOOOO 2-0

#acm

LasCar16
megértem, benne legalább van vállalkozószellem ... és a cselei is összejönnek, benne van a gól..

#acm

Nuno88
Senderos-Ronaldinho kombináció :D

LasCar16
SENDEROOOOS

#acm

Nuno88
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!

Yulcsa
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól na vééégre