36663
  • LasCar16
    galliani ma bejelentette, h ujra elkezdik a berletarusitast, ezuttal csak a tavaszi szezonra. remenykedunk benne, h vissza sikerul csabitani a stadionba a kaka tavozasa utan elpartolt szukolokat.
    a kopasz szerint erre nem a kieso bevetelek miatt van szukseg, hanem mert megengedhetetlen, h csak 40e ember legyen egy Milan-Roma meccsen.
  • LasCar16
    Mai hivatalos közlemények a milan.com-on:

Thiagot utólag behívták a brazil válogatottba.... mi meg elengedtük annak ellenére hogy erre a FIFA szabályok nem köteleznek bennünket.

Nesta orrát ma megműtötték, 3-4 napos pihenőre lesz ezután szüksége.
  • LasCar16
    Az AC Milant az elmúlt időszakban számos fiatal tehetséggel hozták kapcsolatba, de Edmund Hottor leigazolása még mindig várat magára. A középpályás ügynöke elismerte, hogy a két klub már mindenben megegyezett egymással, de a piros-feketéknek még a játékossal is is meg kell állapodniuk.

”Igen, a Napoli is bejelentkezett, mert mi még nem állapodtunk meg a Milannal,” – nyilatkozta Leonardo Giusti az ilsussidiario.net-nek. ”A piros-feketék már megegyeztek a Triestina vezetőivel, és mi nagyon büszkék vagyunk erre. Azonban a Milannak velem is tárgyalnia kell, mert én képviselem Hottort, és nekünk is meg kell fontolnunk az ajánlatot. Nagyon boldogok lennénk, ha ez a történet Milánóban érne véget.”

Szintén a piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy Dominic Adiyiah megszerzése után a Milan nagyon közel áll Gustavo Leonel Pereira leigazolásához is.

(goal.com)
  • Nuno88
    Hasznos győzelem kellett ez a 3 pont. A legjobb Silva volt ez nem kétség, az ilyen gyenge ellenfelet le kell rendezni hamar és kész, ne izguljunk már a végén, hogy megint 0:2-ről bukunk pontokat...

FORZA MILAN!!!
  • limperatore
    végén bl hely lesz :DD:
  • Yulcsa
    szép volt, végre megy a szekér!
  • szucsy89
    jaja, ráadásul a Roma elleni győzelem óta nem kaptunk ki, ez jelenthet vmit
  • LasCar16
    nem sok kellett a nápolyi szindrómához, megint köszönjük meg Didanak, félelmetes h pl Pirlo,See,Dinnyo mennyire vissza tudnak venni a futóteljesítményből, ezért rohannak át rajtunk, 3 pont megvan Samp kikapott, 3. helyre léptünk fel "elvileg" nem rossz 7vége
  • szucsy89
    és a végén megint majdnem megszorongattak...ok, üljünk rá az eredményre, de 3 vagy 4-0nál
  • LasCar16
    viszont megint ráültünk az eredményre 2-0nál ... See,Dinnyó,Pirlo megint nem sokat fut, Lazio meg rohamoz, jöjjön be Flamini ...
  • LasCar16
    Pippo be Borriello le , Hunter így h fog formába lendülni??
  • LasCar16
    ilyen szerencsétlen gólt kapni, Zarate lövése 5össel ment volna mellé, Thiago Silvan irányt változtat és csúnyán becsapja Dida-t ..
  • LasCar16
    viszont igazán jöhetne Huntelaar is..
  • LasCar16
    Borriello egy remek passzt szerencsétlenkedett el, 0-3 lehetne már..
  • LasCar16
    de viszont ez a Lazio félelmetesen gyenge, ők is kellenek ehhez a játékképhez.. meg sem erőltetik magukat szinte a játékosaink, Silva ma a legkiemelkedőbb
  • szucsy89
    most kivételesen mindenki játéka tetszik:) ilyen sem mostanában volt
  • LasCar16
    0-2 Pato
  • LasCar16
    0-1 Silva :)
  • LasCar16
    nézem is aszittem este játszunk
  • paly90
    LAZIO-MILAN: THE OFFICIAL FORMATIONS

Lazio - Muslera; Lichtsteiner, Siviglia, Radu, Kolarov; Brocchi, Baronio, Mauri; Matuzalem; Rocchi, Zarate.

MILAN - Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Ambrosini, Pirlo; Seedorf; Pato, Borriello, Ronaldinho.

Forza Milan!!!
  • LasCar16
    Kapusok: Abbiati, Dida, Roma

Védők: Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta

Középpályások: Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf

Támadók: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho

Nem nevezett játékosok: Storari, Bonera, Jankulovski, Onyewu, Gattuso, Di Gennaro

acmilan.com
  • LasCar16
    Az AC Milan fiatal gólvágója, Alexandre Pato remek teljesítményt nyújt új posztján, és kijelentette, hogy mindent meg szeretne nyerni jelenlegi csapatával. A brazil játékosnak időbe telt megszokni a 4-3-3-as hadrendet, de úgy tűnik, hogy a piros-feketéknek sikerült megtalálniuk a csapaton belüli egyensúlyt.

”Jól érzem magam a jobb oldalon, és nemcsak magamért, hanem Leonardoért, és a csapattársaimért is dolgozok. Mindig igyekszek visszaérni, hogy segítsek a védekezésben, és úgy gondolom, hogy ez a tökéletes poszt a számomra.”

”Nagyszerű dolog együtt játszani Ronaldinhoval, aki mindig mosolyogva érkezik az edzésekre. Hatalmas öröm a számomra, hogy egy csapatban lehetek vele, és olyan valakitől tanulhatok, aki nyert már világbajnoki címet és Aranylabdát is. Hogy én is megnyerhetem-e ezeket? Nagyon remélem hogy igen, de még sok időm van rá. Először azonban mindent meg akarok nyerni a Milannal, ami után az egyéni elismerések is jönni fognak.”

Végül Pato pár szó erejéig kitért a vasárnapi Lazio elleni bajnoki mérkőzésre is.

”Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de mi három pontért megyünk Rómába.”

(football-italia.net)
  • Nuno88
    Lakótársam nagy Real fan, jó volt együtt nézni a meccset. Pato góljánál szinte szaladgáltam a szobába, de nem adta meg a bíró. A mai napig nem tudom miért, hiszen nem csinált semmit. Mind1, a következő 2 meccset nyerni kell feltétlenül és nem lesz baj.
  • Yulcsa
    szegénynek semmi sem jön össze mostanság...
  • Liszi
    A Sportmediaset című internetes oldal híradása szerint autóbalesetet szenvedett Klaas-Jan Huntelaar, a Milan labdarúgócsapatának csatára.
    A holland futballista autója csúnyán összetört, ő azonban szerencsére sértetlenül megúszta a karambolt.
  • LasCar16
    na most meg:

Állítólag mégis sikerült megegyeznünk a ghánai sráccal. 500.000 eurót fog keresni évente..
    Elvileg januárban érkezik

sports.it
    calciomercato.it

• LasCar16
    pont most olvastam én is h mi a gond, jogos a kopárék reakciója, de csak meg lehetne egyezni
  • 9csöves9
    az idiótája 2 milla körüli fizut kér a gyereknek.azért hagyjuk már,jogosan rág be rá a vezetőségetek
  • LasCar16
    calciomercato.com szerint nem tudtunk megegyezni Adiyiah ügynökével, ezért buktuk az üzletet

:DDDDDDDDDDDd
  • Voyager5
    Fura de én is így vagyok ezzel :D
    2 kedvenc csapatom hosszú évek óta.
    Remélhetőleg így marad a csoport.
  • szucsy89
    a kommentátorok se mindig tudták hogy milyen rendezvényen vannak:D
  • szucsy89
    ja igen, a másik meg hogy Patot úgy vágták mint a fát, bmeg nem tudták normálisan szerelni...gondolom az előző meccsen kapott ívelés-gólok miatt, volt hogy az ívelésnél a real védő nem a labdát nézte hanem azon ügyködött hogy Patot felvágja...
  • paj01
    jo az az eredmeny! a biro adott is meg el is vett.ez van.
    Ha Pippo az egyik kiugratos akcional visszassarkalja Seedorfnak a lasztit akkor az oreg See ures kapuba gurithatott volna. Ezt emlitette meg rodalgirnyo, a kommentatorok kicsit felreertettek.nah mind1.kov ket meccsen nyerni kell es csoport elso a team.
  • Palinko
    és aki látta a meccset, az tudhatja hogy a madrid csak abban bízhatott hogy elkap egy kipattanó dida lövést. közben persze patot szépen lekéselték, és már földön fekve várta a hozzá guruló labdát. köszi a bírónak hogy elvette a győzelmünk, de én mégis örülök mert jó az eredmény (körberöhögtük volna azt aki szezon kezdettkor ezt jósolja, és ne felejtsük el a 3-2 győzelmet sem (ott is elvettek egy gólt tőlünk))
    de könyörgöm miért kell minden "rangosabb" meccset ennyire rossz bíróval elszúrni. de végül is csak az a fontos hogy nagyon jók voltunk sztem, és összeállt a játékunk végre.
  • Yulcsa
    jó ez az eredmény, én örülök.
    összességében pedig vertük a Madridot idegenben, úgyhogy nincs miért panaszkodni!
  • LasCar16
    így igaz, tovább kell jutni..saját kezünkben van a sorsunk.
  • szucsy89
    na vége, ez nekünk jobb, köv 2 meccset nyerni és csop. elsőként továbbjutni
  • LasCar16
    mit nem volt jogos?? könyökkel akadályozta a bradást..
  • szucsy89
    igen, elismerem h az se volt vmi jogos
  • Monoton
    szvsz a 11es se volt jogos, de a bíró valóban szánalmas