36663
-
#24446 galliani ma bejelentette, h ujra elkezdik a berletarusitast, ezuttal csak a tavaszi szezonra. remenykedunk benne, h vissza sikerul csabitani a stadionba a kaka tavozasa utan elpartolt szukolokat.
a kopasz szerint erre nem a kieso bevetelek miatt van szukseg, hanem mert megengedhetetlen, h csak 40e ember legyen egy Milan-Roma meccsen. -
#24445 Mai hivatalos közlemények a milan.com-on:
Thiagot utólag behívták a brazil válogatottba.... mi meg elengedtük annak ellenére hogy erre a FIFA szabályok nem köteleznek bennünket.
Nesta orrát ma megműtötték, 3-4 napos pihenőre lesz ezután szüksége. -
#24444 Az AC Milant az elmúlt időszakban számos fiatal tehetséggel hozták kapcsolatba, de Edmund Hottor leigazolása még mindig várat magára. A középpályás ügynöke elismerte, hogy a két klub már mindenben megegyezett egymással, de a piros-feketéknek még a játékossal is is meg kell állapodniuk.
”Igen, a Napoli is bejelentkezett, mert mi még nem állapodtunk meg a Milannal,” – nyilatkozta Leonardo Giusti az ilsussidiario.net-nek. ”A piros-feketék már megegyeztek a Triestina vezetőivel, és mi nagyon büszkék vagyunk erre. Azonban a Milannak velem is tárgyalnia kell, mert én képviselem Hottort, és nekünk is meg kell fontolnunk az ajánlatot. Nagyon boldogok lennénk, ha ez a történet Milánóban érne véget.”
Szintén a piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy Dominic Adiyiah megszerzése után a Milan nagyon közel áll Gustavo Leonel Pereira leigazolásához is.
(goal.com) -
#24443 Hasznos győzelem kellett ez a 3 pont. A legjobb Silva volt ez nem kétség, az ilyen gyenge ellenfelet le kell rendezni hamar és kész, ne izguljunk már a végén, hogy megint 0:2-ről bukunk pontokat...
FORZA MILAN!!! -
#24442 végén bl hely lesz :DD: -
#24441 szép volt, végre megy a szekér! -
#24440 jaja, ráadásul a Roma elleni győzelem óta nem kaptunk ki, ez jelenthet vmit -
#24439 nem sok kellett a nápolyi szindrómához, megint köszönjük meg Didanak, félelmetes h pl Pirlo,See,Dinnyo mennyire vissza tudnak venni a futóteljesítményből, ezért rohannak át rajtunk, 3 pont megvan Samp kikapott, 3. helyre léptünk fel "elvileg" nem rossz 7vége -
#24438 és a végén megint majdnem megszorongattak...ok, üljünk rá az eredményre, de 3 vagy 4-0nál -
#24437 viszont megint ráültünk az eredményre 2-0nál ... See,Dinnyó,Pirlo megint nem sokat fut, Lazio meg rohamoz, jöjjön be Flamini ... -
#24436 Pippo be Borriello le , Hunter így h fog formába lendülni?? -
#24435 ilyen szerencsétlen gólt kapni, Zarate lövése 5össel ment volna mellé, Thiago Silvan irányt változtat és csúnyán becsapja Dida-t .. -
#24434 viszont igazán jöhetne Huntelaar is.. -
#24433 Borriello egy remek passzt szerencsétlenkedett el, 0-3 lehetne már.. -
#24432 de viszont ez a Lazio félelmetesen gyenge, ők is kellenek ehhez a játékképhez.. meg sem erőltetik magukat szinte a játékosaink, Silva ma a legkiemelkedőbb -
#24431 most kivételesen mindenki játéka tetszik:) ilyen sem mostanában volt -
#24430 0-2 Pato -
#24429 0-1 Silva :) -
#24428 nézem is aszittem este játszunk -
paly90 #24427 LAZIO-MILAN: THE OFFICIAL FORMATIONS
Lazio - Muslera; Lichtsteiner, Siviglia, Radu, Kolarov; Brocchi, Baronio, Mauri; Matuzalem; Rocchi, Zarate.
MILAN - Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Ambrosini, Pirlo; Seedorf; Pato, Borriello, Ronaldinho.
Forza Milan!!! -
#24426 Kapusok: Abbiati, Dida, Roma
Védők: Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta
Középpályások: Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf
Támadók: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho
Nem nevezett játékosok: Storari, Bonera, Jankulovski, Onyewu, Gattuso, Di Gennaro
acmilan.com
-
#24425 Az AC Milan fiatal gólvágója, Alexandre Pato remek teljesítményt nyújt új posztján, és kijelentette, hogy mindent meg szeretne nyerni jelenlegi csapatával. A brazil játékosnak időbe telt megszokni a 4-3-3-as hadrendet, de úgy tűnik, hogy a piros-feketéknek sikerült megtalálniuk a csapaton belüli egyensúlyt.
”Jól érzem magam a jobb oldalon, és nemcsak magamért, hanem Leonardoért, és a csapattársaimért is dolgozok. Mindig igyekszek visszaérni, hogy segítsek a védekezésben, és úgy gondolom, hogy ez a tökéletes poszt a számomra.”
”Nagyszerű dolog együtt játszani Ronaldinhoval, aki mindig mosolyogva érkezik az edzésekre. Hatalmas öröm a számomra, hogy egy csapatban lehetek vele, és olyan valakitől tanulhatok, aki nyert már világbajnoki címet és Aranylabdát is. Hogy én is megnyerhetem-e ezeket? Nagyon remélem hogy igen, de még sok időm van rá. Először azonban mindent meg akarok nyerni a Milannal, ami után az egyéni elismerések is jönni fognak.”
Végül Pato pár szó erejéig kitért a vasárnapi Lazio elleni bajnoki mérkőzésre is.
”Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de mi három pontért megyünk Rómába.”
(football-italia.net) -
#24424 Lakótársam nagy Real fan, jó volt együtt nézni a meccset. Pato góljánál szinte szaladgáltam a szobába, de nem adta meg a bíró. A mai napig nem tudom miért, hiszen nem csinált semmit. Mind1, a következő 2 meccset nyerni kell feltétlenül és nem lesz baj. -
#24423 szegénynek semmi sem jön össze mostanság... -
Liszi #24422 A Sportmediaset című internetes oldal híradása szerint autóbalesetet szenvedett Klaas-Jan Huntelaar, a Milan labdarúgócsapatának csatára.
A holland futballista autója csúnyán összetört, ő azonban szerencsére sértetlenül megúszta a karambolt. -
#24421 na most meg:
Állítólag mégis sikerült megegyeznünk a ghánai sráccal. 500.000 eurót fog keresni évente..
Elvileg januárban érkezik
sports.it
calciomercato.it
-
#24420 pont most olvastam én is h mi a gond, jogos a kopárék reakciója, de csak meg lehetne egyezni -
#24419 az idiótája 2 milla körüli fizut kér a gyereknek.azért hagyjuk már,jogosan rág be rá a vezetőségetek -
#24418 calciomercato.com szerint nem tudtunk megegyezni Adiyiah ügynökével, ezért buktuk az üzletet
:DDDDDDDDDDDd -
#24417 Fura de én is így vagyok ezzel :D
2 kedvenc csapatom hosszú évek óta.
Remélhetőleg így marad a csoport. -
#24416 a kommentátorok se mindig tudták hogy milyen rendezvényen vannak:D -
#24415 ja igen, a másik meg hogy Patot úgy vágták mint a fát, bmeg nem tudták normálisan szerelni...gondolom az előző meccsen kapott ívelés-gólok miatt, volt hogy az ívelésnél a real védő nem a labdát nézte hanem azon ügyködött hogy Patot felvágja... -
paj01 #24414 jo az az eredmeny! a biro adott is meg el is vett.ez van.
Ha Pippo az egyik kiugratos akcional visszassarkalja Seedorfnak a lasztit akkor az oreg See ures kapuba gurithatott volna. Ezt emlitette meg rodalgirnyo, a kommentatorok kicsit felreertettek.nah mind1.kov ket meccsen nyerni kell es csoport elso a team. -
#24413 és aki látta a meccset, az tudhatja hogy a madrid csak abban bízhatott hogy elkap egy kipattanó dida lövést. közben persze patot szépen lekéselték, és már földön fekve várta a hozzá guruló labdát. köszi a bírónak hogy elvette a győzelmünk, de én mégis örülök mert jó az eredmény (körberöhögtük volna azt aki szezon kezdettkor ezt jósolja, és ne felejtsük el a 3-2 győzelmet sem (ott is elvettek egy gólt tőlünk))
de könyörgöm miért kell minden "rangosabb" meccset ennyire rossz bíróval elszúrni. de végül is csak az a fontos hogy nagyon jók voltunk sztem, és összeállt a játékunk végre. -
#24412 jó ez az eredmény, én örülök.
összességében pedig vertük a Madridot idegenben, úgyhogy nincs miért panaszkodni! -
#24411 így igaz, tovább kell jutni..saját kezünkben van a sorsunk. -
#24410 na vége, ez nekünk jobb, köv 2 meccset nyerni és csop. elsőként továbbjutni -
#24409 mit nem volt jogos?? könyökkel akadályozta a bradást.. -
#24408 igen, elismerem h az se volt vmi jogos -
Monoton #24407 szvsz a 11es se volt jogos, de a bíró valóban szánalmas