A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
😄DDDDDDDDDddddd

#acm

Fabio Capello
"A tegnap esti pletykák szerint a Chelsea borsot törhet a Chelsea orra alá,"

Nekem ez a hír ennél a pontnál elvesztette minden igazságtartalmát 😄😄😄

LasCar16
A Kacsa is hozzászólt a Kaká átigazolási saga-hoz, miközben kijelentette, hogy boldog itt.

Az Olasz és a Spanyol médiák már tényként kezelik, hogy a Milan és a Real Madrid megegyezett egy bizonyos összegben. Kaká honfitársa, Alexandre Pato csak jók kíván mindenkinek, miközben a feladatát teljesíti a Brazil válogatottban.

-"Remélem, hogy végül mindenki boldog lesz, Kaká, a Milan és a Real Madrid is."-nyilatkozta Pato a La Gazzettának.

-"Vagy úgyszintén a Chelsea, hisz õk is bejelentkeztek Rickyért."

A tegnap esti pletykák szerint a Chelsea borsot törhet a Chelsea orra alá, hisz amikor már csak a kézfogás hiányzott, Bosco Leite (Kaká édesapja) kapott egy telefonhívást Ancelottitol, a mester azt mondta, hogy õk is beszállnak az üzletbe, 80 milliót ajánlanak. Ennek ellenére olyan hírek is elõkerültek, hogyha nem sikerül a Kékeknek Kaká megszerzése, akkor ajánlatot tesznek Patoért.

-"Biztos vagyok abban, hogy Kaká a úgy dönt, hogy az jó legyen neki és a Milannak is."

-"Ami engem illet, olvastam az újságokba, hogy elég sokszor kapcsolatba hoznak a Chelseavel, de majd a klub és az ügynököm kezei ezeket a dolgokat. A Milannal mindent meg akarok nyerni."

Hétfõn, vagyis tegnapelõtt hivatalossá vállt, hogy Ancelotti feláll a kispadról és a brazil Leonardo veszi át a helyét a csapat élén.

-"Nagyon örvendek neki, az elsõ edzésen tárt karokkal fogom üdvözölni."-fejezte be a 19 éves csatár.

#acm

LasCar16
Ez az 400 milla 40%-ért, inkább ez minthogy Rickyt eladjuk, plusz Barone beszélt még Kakával is telefonon aki továbbra is azt mondta h maradni akar. Olyat is olvastam h a Realos bemutatása a jövõ7en lenne, mert Silvio nem akar szavazatokat veszíteni vasárnap az EP képviselõválasztáson. Az a baj h nagy a káosz , hivatalos bejelentés nincs, Kaká mást nyilatkoznak mint ami az interneten kering mostmár az olasz lapokban is. Mindenesetre ha ezt a transzfert megmerik húzni akkor számolniuk kell a népharaggal, de a legjobban attól félek h nem lesz megfelelõ pótlás, és máshová folyik el a pénz, mindenesetre én várok a hivatalos nyilatkozatokkal, de addig Kaká szavára adok.

#acm

leho94
mekkora ték volt😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yulcsa
hmm... talán kis százléknyi részesedés nem lenen a világ vége, és az állítólagos adósságainkat is megoldhatja...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
A Curva Sud álláspontja: nem hisznek a transzferben.

Ezt maga a Barone nyilatkozta, arra a kérdésre, hogy terveznek-e valamiféle megmozdulást. Mint mondta, egyelõre nem, de amennyiben konkrét elõrelépések lesznek, komoly megtorlások várhatóak: "Nem fogjuk tétlenül nézni, ha eladják".
A maguk részérõl felszólítják Berlusconit, hogy adjon el részt a Milanból az araboknak- szerintük ezzel tudna a legtöbbet segíteni.

#acm

DONGUBA
kene a tokomnek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
haggyadmármagad, teal'c messze nem mondja olyan jól mint Todd SGA-ban 😄

Fabio Capello
igen, már láttam a mi topikunkban is, vicces gyerek ez a Leonardo... 😄

REAL MADRID

Yulcsa
na ne 😮

Milan: Leonardo elsõ nyári szerzeménye Amauri lehet a Juvétól

Az olasz Gazzetta dello Sport napilap értesülései szerint Leonardo, a Milan vezetõedzõje Amaurit szeretné megszerezni a Juventustól.
Az értesülések szerint a milánóiaknak nem okozna gondot megvenni Amaurit a Kaká egyre valószínûbbnek tûnõ eladásából befolyó összegbõl.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Fabio Capello
Monokám, azt úgy hívják píár menedzser ^^ 😄

Ezt nem Kaká mondta hanem a sajtófõnöke vagy minek nevezik mostanság. (szóvivõ talán)

A játékos állítólag azt mondta, hogy addig nem nyilatkozik amíg nem hivatalos.

REAL MADRID

Yulcsa
"az átigazolást maga Kaká is tényként kezeli" Loooool 😄 Ezt meg honnan szedték?

Nagyon nem örülnék ha eladnák Kakát, de az EU választás elõtt biztosan nem fogják bejelenteni. Aban az esetben Berlusconi megnézheti magát. Az ultrák is komoly akciókat helyeztek kilátásba.

Wikipediat barki szerkeszthet, egy erdekesseg van a lapon, az utolso szerkesztesi nap.

REAL MADRID

Palinko
innen is látszik, hogy wikipédia nem mindég megbízható forrás 😊
Huszi84
szucsy89
ne legyen már igaz
Burdi
esetleg mégiscsak😊

szerda, 00:01 - A Corriere Dello Sport legfrisebb hírei szerint Kaká végül egy 70 millió euró körüli összegért a Chelsea ajánlata ellenére a Real Madridhoz igazolt. A hivatalos bejelentés idõpontjáról Berlusconi dönt, de a játékost legkésõbb a jövõ héten bemutatják a spanyol fõvárosban.Az olasz Sportmediaset szerint olyan hírek szivárogtak ki Brazíliából, hogy Kaká szóvivõje, Diogo Kotschko megerõsítette: a Real Madriddal a megállapodás teljes, és lényegében már csak a hivatalos bejelentés van hátra.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

LasCar16
Na megint beizzított a spanyol bulvársajtó.

Egyértelmû, hogy Kaká nem megy sehova a nyáron, de azért jót szórakozok a nagy felhajtáson.

1. Õ azt mondta marad

2. Brazil edzõ érkezett a csapathoz

3. Újra BL-ben vagyunk

4. Galliani és Berlusconi nem merné ezt meghúzni, a szurkolók kivégeznék õket

ezekkel maximálisan egyetértek

#acm

LasCar16
nem ugyanez volt januárban?😄

#acm

szucsy89
sztem a jövõben amúgy az ilyen híreket ne is linekljük be, csak ha hivatalosan megerõsítette mind2 fél..
szucsy89
szucsy89
<#nevetes2>
LasCar16
Az már egyszer biztos, hogy Adriano Galliani és Bosco Leite Madridban járnak, ám a Cadena Ser Rádió, amely nagyon jól értesült madridi szempontból azt mondja, hogy csak várost látogatnak.Elvileg a Romagna tengerhez is ellátogatnak.

A lap szerint azonban a Real tudja, hogy ott vannak, és körülbelül egybõl Kakáért tettek egy ajánlatot, ami 60-70 millió euró körül mozog.

Közben Kotscho Diego egy sajtó-ügynök nyilatkozott.

"Van Real ajánlat, de sokkal kevesebb, mint amennyit a Manchester City ajánlott januárban.Nehéz ügy lesz."

És persze ami számunkra a legjobb, hogy maga Perez is nyilatkozott.

"Nem igazak a hírek, hogy megegyeztünk volna Kakával.Az sem igaz, hogy baráti állapotot ápolok Gallianival.Nem szeretném, ha hamis illúziókat kergetnének az emberek.A nyár elején mindig el mondom, hogy kikkel akarok együtt dolgozni, de azt nem mindig tudom biztosan elérni.Minden csapatnak vannak céljai, és mindennek meg van az ára!"
-ezt a 59 segundo-nak nyilatkozta

#acm

Palinko
sztem senki sem dõlt ennek be, én az elsõ kettõnél ilyedtem meg, meg a man citynél, most biztos nem hagy itt minket.
LasCar16
nem igaz h ti még mindig bedõltök ezeknek a spanyol híreknek 😊

#acm

LasCar16
Galliani nyaralni van , nem kell parázni :
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=153545
Telefonon beszélt a gazzetta-val és azt mondta a hír a spanyol média kitalációja .

#acm

Palinko
mondtam mondtam megmondtam 😄
Yulcsa
remélem elég lesz az összes innentõl megjelenõ ilyesmi pletykára 1 mondat az érintettõl: "Kaká: Maradok a Milanban!"

Kaplartom
Kaká édesapja és Galliani Madridban tárgyal Florentino Pérezzel
REAL MADRID. A Milan középpályása 60 millió euróért válthat klubot, évi 9.2 milliót tehet zsebre Spanyolországban.

Kaplartom
Berlusconi nem adja el a Milan-t
Alemilan 2009.06.02. 12:51

Olasz jelentések szerint egy arab cég jelezte érdeklõdését a klub felé.

Egy Rashid Al Maktoum nevezetû arab cég jelezte érdeklõdését a klub megvétele felé, amely állítólag a csapat 40 százelékát vásárolná meg, kezdeti 400 millió euróért, ám tervei szerint most még csak 40 százalék, de két év múlva szeretné megvásárolni az egész csapatot.

A hírek szerint a cég egyik embere Adriano Galliani-val együtt nézte meg a Milan-Palermo hazai meccset, és a felek annyiban állapodtak meg, hogy az utolsó meccs után mindent eldöntenek.Vége az utolsó meccsnek is, és az arab befektetõ várja a klub válaszát az ajánlatra.

Egyenlõre csak egy ember reagált a hírre, mindjárt a legfontosabb személy, a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi beszélt a Telelombardia-nak.

"Hallottam azokat a híreket, hogy eladom a csapatot arab befektetõknek.Ez a hír teljesen hamis.Egészen biztos, hogy ez csak a média kitalációja.Nem adom el a csapatomat!"

Forrás: goal.com, transfermarketweb.com

Yulcsa
jó kérdés 😄
amúgy igen, még a championship manager 03/04-el kezdtem anno 😄

Fabio Capello
Ha FMezel, miért nem látlak a topikomban? 😄:😄😄

Nuno88
Hát Fabregas, Adebayor, Clichy hármast szivesen látnám 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
ja, igaz! 😊

Kaplartom
+ Senderos... 😊

Yulcsa
jó lenne ha Clichy jönne. Football managerbe az egyik legjobb a posztján 😛
Lassan már a fél Arsenalt megvesszük 😄 tavaly Flamini, lehet jön Adebayor meg most Clichy 😄 Fabregas esetleg? 😄

LasCar16
Gael Clichy

Hírek szerint a francia balszélsõ szívesen elhagyná Londont a Milan kedvéért.Leonardo-nak, és Galliani-nak is tetszik a játéka, és a két szakember vele kívánná megfiatalítani a csapat egyre öregedõ védelmét.A kivásárlási ára 10 millió euró.

Bruno Alves

Leonardo, a klub ujdonsült edzõje neveket írt, akikkel a klub védelmét kívánja megfiatalítani.A listán szerepel a Porto védõjének, Bruno Alvesnek a neve is, akit Európában óriási becsben tartanak.A játékosért még a Real Madrid is bejelentkezett.

Dejan Lovren

A Milan már igazolt egy fiatal védõt, akivel több évig is számolhatnak, nevezetesen Thiago Silva-ról van szó.De ennyi még nem elég, hisz a csapat szeretne még egy ilyen védõt leigazolni a nyáron, és erre a kiszemelt a Dinamo Zagreb 20 éves védõje, Dejan Lovren.A védõ iránt eddig a Manchester United, a Chelsea, a Tottenham, a Juventus és most a Milan is jelezte felé érdeklõdését.Fiatal kora ellenére nagyon masszív, ruganyos, erõs védõnek tartják, és már 3 éve oszlopos tagja csapata hátsó alakzatának.

Frederic Kanouté

A klub egy erõs védõn kívûl keres még egy erõs, gólérzékeny csatárt is.Neveket már természetesen lehetett hallani, de most újabb név került fel a listára, a Sevilla-ban játszó Frederic Kanouté a legújabb kiszemelt.

Forrás: ilcalciomercatoweb.it

#acm

Palinko
de szeptemberig fárasztanak a pletykákkal még minket sztem 😄
Yulcsa
<#worship><#worship><#worship> errõl van szó!

Nuno88
Kaká: Maradok a Milanban!

A bajnokság vége után Kaká hazatér Brazíliába, hogy otthon pihenje ki magát. Felszállás elõtt egyértelmûen kijelentette, marad a Milanban.

“Még egyszer utoljára elmondom: Nem akarom elhagyni a Milant! ” - mondta a La Gazzetta dello Sport-nak Kaká a milánói reptéren.

“Joban szeretek csöndben maradni és hallgatni, mert könnyen félremagyarázzák a szavaimat. Ezt szeretném elkerülni."

“Csak annyit akarok üzenni a milliónyi Milan szurkolónak, hogy meghoztam a döntésem. Maradni akarok! Kérem most már mindenki hagyja, hogy pihenhessek."

A Milan harmadik helyen végzett a bajnokságban, ezzel pedig automatikusan BL fõtáblára került. Egy év szünet után tehát újra a legrangosabb sorozatban szerepelhet a csapat.

“Istennek hála elértük a megfelelõ helyezést. Nagyon hiányzott a klubnak a BL és persze személy szerint nekem is."

“Szeretnék újra gyõzelmeket aratni a Milannal. Maradok a klubnál, és a mai nappal az eligazolásomról szóló pletykákat lezártnak tekintem."

channel4.com, goal.com

Na akkor ez lezárva! =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Rudee
Van ott pénz bõven.
Bár elõször Hughes-t kéne lecserélniük, aztán igazolni 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
Ha nem veszunk kozepso vedoket baszhatjuk az egeszet vazzzzzze

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Yulcsa
emberek, vagy valamit nagyon elírtak(elszámoltam) vagy elképesztõ összeg áll a Man. City rendelkezésére az idén nyárra...
azt írja a goal.com, hogy 250 millió fontot kapott Hughes az erõsítésre, na most számításaim szerint ez 80.750.000.000 Ft, azaz 80 milliárd 750 millió Forint
Azért ez nem semmi, ha tényleg így van...

LasCar16
Adriano Galliani hisz benne, hogy Leonardo képes elérni azokat a sikereket, amiket Capello a 90-es évek elején.

Fabio Capellót (jelenleg Anglia szövetségi kapitánya) 1991-ben nevezték ki szakvezetõnek a Milan kispadjára, miután négy évig dolgozott Berlusconi egyik vállalatánál.

Leonardo ehhez hasonló utat járt, jár be, igaz õ miután befejezte játékos pályafutását, a Milan technikai tanácsadója és dél-amerikai játékosmegfigyelõje lett.

“Leonardóval a Milan azt szeretné megismételni, amit annak idején Capellóval is elért. ” - magyarázta Galliani.

“Leo kiváló játékos és kiváló szakmai munkatárs is volt. A személyét körülvevõ szkepticizmus hasonló, mint Capello esetében volt, akit akkoriban Berlusconi inasának hívtak.”

Galliani tagadja, hogy Leonardót Berlusconi akarta volna egyedül edzõnek:

“A meghozott döntés közös akarat, együtt döntöttünk az új edzõ személyérõl. Leonardo nagy bajnok volt, és intelligens ember. Sok sikert kívánok neki Milan kispadján."

Galliani nem tudta kikerülni a Kakát érintõ kérdéseket sem:

"Kaká a Milan játékos és az is marad. Semmilyen szerzõdést sem írt alá senkivel. Minden próbálkozást vagy kérést el fog utasítani, ami megpróbálja õt elcsábítani a klubtól."

A nyári igazolásokról:

"Nem beszélhetek az átigazolási piacról, mivel az csak júliusban kezdõdik és augusztus végéig tart. Le kell ülnünk és megbeszélnünk a helyzetünket. El kell dönteni, milyen játékrendszerben, milyen taktikát akar játszani a csapat. A többi majd ezután következik."

channel4.com, goal.com

#acm

LasCar16
Leo elképzelései a gazzettáról:

"Labdás alapozást akarok csinálni a csapattal. Olyan csapatot szeretnék, ami gyors és birtokolja a labdát, ehhez nagyon specifikus edzés kell. A felállás elsõsorban attól függ hogy milyen játékosaink vannak: jelenleg a 4-3-1-2-höz van alapunk, amit lehet variálni. Messit és Cristiano Ronaldot kértem a vezetéstõl (viccelt Leo). Úgy gondolom hogy a széleken kell majd nyomulnunk, ezt fontosnak tartom. Hamarosan jönnek majd a nevek is. Támadó szellemû játékot akarok, szórakoztatót, ahol a tehetség elõtérbe kerül, mindezt anélkül hogy elveszítenénk az olasz foci sava-borsát. A közönség agresszívebb focit akar látni."

egyre szimpibb az új mester 😊)

#acm

Nuno88