36663
  • takibalint
    Sport Klubbod nincs tv-n?? VAgy tv sincs csak internet?
  • acm689
    nektek megy a videotonos linken? nekem meghalt :S a gólt még sajnos épp láttam :(
  • szucsy89
    köszönjük a gólt Antonininek
  • Nuno88
    Kiesünk megint, már meg sem lep.
    Kaladze, Jankulovszki, Gattuso, Pirlo, Huntelaar, Di Gennaro, Zambrotta abszolút nullák!!!
  • takibalint
    Akkor jobb hogy nem lattad mi tortent....
  • acm689
    elment a kép nálam ráadásul
  • acm689
    ahhh megint ki fogunk kapni :S
  • Nuno88
    Mondjuk a csapatból az első félidőben csak Abbiatit tudom kiemelni, neki köszönhetjük h nem 0:3 vagy több. Elképesztő hogy nem futnak a játékosok, ez a sport erről szól, hogy futsz is, nem csak alibi passzokat csinálsz. Nevetséges...
  • Nuno88
    Bonera ha nem hagyott volna ki ennyit sztem jó lenne, Onyewu sem lenne rossz, de ugye neki is reszeltek... de Kaladze nevetséges, én is védő vagyok ezt a szintet én is megfocizom -.-
  • acm689
    a Nesta-T. Silva páros nem rossz, de a Favalli-Bonera-Kaladze 3-ast repülhetne. Onyewut pedig még nem sokat láttuk játszani... Pedig szerintem jobb lenne, mint az említett 3-as.
  • shad0w
    én mostanában nem sok milan meccset láttam, de az miért van, h bármelyik védőnkön az ellenfél bármelyik játékosa röhögve játssza át magát? rossz nézni.
  • Nuno88
    Abbiati is isten!
  • Nuno88
    Hát nem mi támadgatunk :D
  • LasCar16
    sportklubos
  • szucsy89
    linket vki tud adni ?
  • Nuno88
    PROBABILI FORMAZIONI

Milan-Udinese (Ore 21 - diretta tv su Rai 3)
    MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Antonini; Gattuso, Flamini, Jankulovski; Di Gennaro; Inzaghi, Huntelaar. Allenatore: Leonardo.

UDINESE (4-4-2): Belardi; Basta, Zapata, Coda, Pasquale; Pepe, Inler, Lodi, Isla; Floro Flores, Alexis Sanchez. Allenatore: De Biasi.
    Arbitro: Gervasoni.

--------------------------------
    Hát ha ez lesz este, akkor az a középpálya elég érdekes lesz =D
  • Fabio Capello
    Verdi? Zenész a csapatban? :D:D:D
  • Nuno88
    Tovább kellene jutni... kíváncsi vagyok mennyire veszik majd komolyan a dolgot.
  • szucsy89
    A KERET: Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Vito (mezszám: 56), Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (mezszám: 58), Zigoni (mezszám:17)

SÉRÜLTEK: Nesta, Oddo, Onyewu, Pato

KIMARADT JÁTÉKOSOK: Beckham, Seedorf

ELTILTOTT: Ronaldinho

(acmilan.com)
  • Oziris666
    Tudtok igazolni,de h Pato sérült és így se férjen be Huntelaar az vicc ,addig igazábol nincs miről beszélni...

Meg h egy 40éves Favallit eröltettek középsővédőnek aki karierje csúcsán is egy nagy töltelék volt és mellékessen szélsővédő:D No comment

Egy Borrielloval felálva már feltett kézzel kezdtétek a meccset,Leonardo meg baszott változtatni
  • LasCar16
    basszameg, 55.percben ment el a netem meg a kábeltévém, így nem láttam a 2. félidőt..., de ismét bebizonyosodott miért jobb az Inter, egyszerűen hatalmas volt a sebességbeli különbség, pár passzból átjátszottak minket, nálunk meg kontra helyett inkább hátra passzoltak, tudták jól h le kell támadni, nem szabad területet hagyni nekünk, lötyögésünket megölték. Pirlo-See-Rhino-Ambro tengelyt el kell felejteni és futó embereket kell igazolni, akik előre és hátrajátékban egyaránt jók, fel kell gyorsolnunk mert kiscsapatok ellen ez a rendszer lehet működik, de nagyok ellen nem, Fiot mindenképp meg kell verni, és minden meccset behúzni
  • Nuno88
    Bízunk a végsőkig, legalábbis én igen. De fájó nagyon hogy 2 meccs alatt egy gólt sem tudtunk nektek lőni, és a második meccsen 9 emberrel vertetek simán 2:0-ra...
    Ezt a Scudettot (is) sztem csak ti bukhatjátok el...
  • WuFraZselic
    nincs még lefutva, 3 hét múlva megyünk Nápolyba, tőlünk kaptak ki utoljára asszem, brutális formába vannak... az elmaradt meccsetek a Fio ellen pedig jelen állás szerint sima vendégsiker. izgalmas lesz a végjáték
  • paj01
    Nah jo lesz rafekudni a bl re:)
    Murinnyo annyira ellenszenves...kibaszottul profi de sztem egy fereg ember:D es a jatekosait is erre neveli.
    Egy golt azert illett volna, ha mar ilyen "bomba"formaban van a milan:D
    Itt nem a jatekosokon mulik a dolog. A minoseg ott van mind a ket oldalon. Egyszeruen strategiailag hatranyban van a milan...
    Ha nincs kiallitas megint ott lett volna egy laza 4-0
    fejben nagyon felvannak keszitve az inter jatekosok...olajozottan mukodik minden.Nincs naluk olyan szitu mint a milannal, hogy csinalnak a megbeszelteket, de az ellenfel teljesen ellehetetleniti azt, mert tudjak hogy mi fog kovetkezni.
    Na mind1... hosszu meg a bajnoksag. mentalisan ossze kell kaparni a milant..es ha van isten akkor megszopatja ezt a nagykepu f@xkalapot(murinnyo):D es még lehet izgalmas is a szezon hajra:D

• Nuno88
    bízni lehet, nem jött össze megint...
  • limperatore
    nemtom mit vártatok most őszintén, és nem volt ott a legjobb emberünk....
  • Nuno88
    megint alulmaradtunk...
  • WuFraZselic
    mert olyan a vezetőségetek, amilyen :S
  • acm689
    Az Inter-Milan összecsapásból az olasz csapat jött ki rosszabbul, ennyi a hozzáfűznivalóm a meccshez...

(Sneijder, Milito, Pandev,... hol voltak tavaly? Az Inter miért tud igazolni, mi meg miért nem??? Már az is csoda, hogy a második helyen vagyunk, és nem a tabella vége felé...)
  • dave9004
    sajnos ez van, nem tudunk élni a lehetőséggel.
    megint várni kell, mikor botlanak, meg mert mi megint nem tudtuk megverni, amikor ott az esély.
    de így is mi leszünk a bajnokok!
  • barcames
    :S inter télleg tud vmit:S
  • Nuno88
    2:0
  • szucsy89
    undorító hogy mit össze színészkednek az inter játékosok..
  • LasCar16
    bekezdtünk :D
  • barcames
    én csak bízok a milánban
  • WuFraZselic
    ennek te milyen jelét látod?
  • barcames
    második félidőben szerintem a milán megnyeri a meccset:)
  • limperatore
    jaja max sárga lapot ér nem pirosat , de dinho 2. percben mikor lucio után csúszott az nem ért lapot? rocchi nevetségesen vezeti, ilyenkor miért nincs már collina
  • LasCar16
    ezt azé illene megnyerni, csaló bíró :DDD, Sneijder legalább zuhanyozhat hátha lehiggad, Maicon is színészkedett egyet csakúgy mint Lúció, fosva játszottunk, lényeg ma a 3 pont a többi engem nem érdekel
  • szucsy89
    Sneijder nagy butaságot csinált, 2.félidőben ki kell használni és meg kell nyerni a meccset, bár Boriello elől nagyon egyedül van, Beckham sem játszik jól, Dinho sem az igazi, én behoznám Huntert vagy Pippot