A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AC Milan: Pato és Pirlo marad, Sevcsenko és Senderos távozik

Alexandre Pato és Andrea Pirlo marad az AC Milannál és egyikük sem igazol korábbi edzõje, Carlo Ancelotti után az angol élvonalban szereplõ Chelsea-hez – ezt az olasz klub újonnan kinevezett vezetõedzõje, Leonardo mondta a Gazzetta dello Sport internetes oldalának.

„Pato és Pirlo nem hagyja el a Milant. Nagyon fontosak a csapat számára, és nagy szerepük volt a klub korábbi sikereiben, különösen Pirlónak” – mondta Leonardo.

A klub elnöke, Adriano Galliani is igyekezett mindenkit megnyugtatni.

„Kilencvenkilenc százalék, hogy minden nagy név marad a klubnál. Az viszont száz százalék, hogy Pato – a világ legjobb 19 esztendõs játékosa – marad nálunk.”

Galliani azt is elmondta, hogy Andrij Sevcsenko és Philippe Senderos visszatér a kölcsönadásból a Chelsea-hez, illetve az Arsenalhoz.

remélem h nem csak a kedelyek nyugtatasa miatt mondtak

Moutinho nagyon jo játékos!!Eltudnám képzelni nálunk!!
régebben már volt rola sz h ideigazol nem?

LasCar16
Joao Moutinhoról mi a véleményetek?

#acm

LasCar16
Leo*...

#acm

LasCar16
eo egyebkent azert is nyilatkozott, mert ma vegre atvehette a diplomajat velenceben. gratulalunk neki.

gallaini meg tobbet is mondott, mint elozoleg irtam. dzekoval kapcsolatban ujra probalkozunk, nyilvan emeljuk az ajanlatot. mexesre meg annyit mondott, h 'meglatjuk, meglatjuk'. nem lenne rossz ezt a ket embert elhozni.

origómilanfórum

#acm

LasCar16
Kaká irányító, Ronaldo szélsõ... meglesznek egymás mellett, elõre még megy a David Villa és készen is vannak, több gondjuk lesz legalább a védekezéssel

#acm

Nem teljesen ide tartozik de Ronaldot leigazolta a Madrid. Nem tudom két dudás hogyan fér meg egy csárdában, de sajnálom Kakát, hogy egy nyálgéppel kell együtt játsznia.

szucsy89
végre vmi pozitívum
LasCar16

😄

#acm

LasCar16

kopasz kijelentette, hogy: Sheva,Senderos,Mattioni távozik

#acm

LasCar16
Real 9 Bl-t nyert mi 7-et, de a Bl-en kívüli nemzetközi kupák száma nálunk magasabb

#acm

szucsy89
mert haverral vesztük most össze, h szerinte a real a legsikeresebb klub, pedig sztem nagyon nem..
szucsy89
amúgy látom különbözõ honlapokon a milan logo alatt hogy the most sucessfull club...ez milyen listából is jön?
Yulcsa
goal.com szerint 22 millió eurót + Dida vagy Kaladze játékjogát adnánk Dzekoért
Azonban ezt az ajánlatot a Wolfsburg visszautasította, nekik 30 milla kell kpban. Erre a Milan - most az egyszer talán okosan - kijelentette, hogy ha tovább alkudozik a német csapat, más cél felé fordulunk (aki Luca Toni lenne vagy esetleg Eto'o)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
ne mondd, h épp a városi riválisét akarod lekoppintani? 😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
Rino ügynöke azt nyilatkozta, h a játékost érzékenyen érintette Ancelotti távozása és a Mercatoval kapcsolatban 'sohase mond, h soha'.

#acm

Nuno88
Dzeko-ügy: Megy a kötélhúzás

Ahogy tegnapi hírünkben is megjelent, a Milan elismerte, hogy érdeklõdik Edin Dzeko iránt, és a játékos is szívesen igazolna Milánóba. A Wolfsburg azonban elutasította a lombard klub érdeklõdését.

A német klub alelnöke, Stephan Gruehsem tegnap azt nyilatkozta, hogy a játékos nem eladó, még akkor sem, ha idézzük: "a Galactica Football Club jelentkezik érte.”

Adriano Galliani, aki állítólag a hétvégén már beszélt a játékossal és megállapodásra is jutottak, figyelmeztette a Wolfsburgot:

“Ha nem változtatnak a hozzáállásukon, a Milan más célpont után néz.” - mondta a kopasz vezetõ a Sky Italiának.

A sajtóban megjelent találgatások szerint egyszerû alkudozásról van szó. A németek szeretnének magas összeget kapni a csatárért, ezért hangoztatják, hogy Dzeko nem eladó.

A pletykák szerint a Milan €22m-t ajánlott a bosnyák támadóért, de hajlandó egy játékoscserére is, bevonva Didát vagy Kaladzét az üzletbe. A Wolfsburg €30m-t szeretne kapni.

acmilan.hu

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Pato 42 millióért érkezhet, Drogba marad

Didier Drogba maradna a Stamford Bridge-en, ezért visszautasította a Manchester City ajánlatát – olvasható a brit lapokban.

A City már a januári átigazolási idõszakban is tett egy 18 millió fontos ajánlatot az elefántcsontparti támadóért. Abban az idõszakban még úgy tûnt, hogy Drogba is hajlandó lenne a távozásra, de Carlo Ancelotti érkezése után meggondolta magát.

- A City mindig is érdeklõdött Drogba iránt, de úgy tûnik, hogy a csatár maradni szeretne Londonban. A Chelsea indul a Bajnokok Ligájában, ilyesmit a City nem tud kínálni, és ez fontos lehet egy idõsebb játékosnak – nyilatkozta egy manchesteri illetékes a 31 éves csatárról.

Mindeközben a londoni kékek továbbra sem tettek le Alexandre Pato megszerzésérõl. Az AC Milan a napokban bejelentette ugyan, hogy a brazil nem eladó, ennek ellenére könnyen lehet, hogy 42 millió fontért mégis megválna tõle a klub – ez az összeg négy millióval több, mint a korábbi Chelsea-ajánlat.

samsungsport.hu

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
...és ha olyan stílusú bannerünk lenne mint az Inter topicban? Azon is több játékos szerepel, a meghatározóbbak.

Yulcsa
jó lett az avatarod!

Kaplartom: nekem is az egyedüli Patos verzió tetszik a legjobban, középen Milan feirattal.

Megpróbáltam összerakni a sok kis képet, de szerintem annyira picik, hogy alig vehetõ ki, hogy ki kicsoda rajta :S

LasCar16
Leonardo telefonon beszélt a jelenleg Brazíliában tartózkodó fiatal játékossal. Pato nyilatkozott nagy port kavart interjújával kapcsolatban, melyben jövõjérõl szólt. Elmondása szerint szavait „helytelenül tálalták”.

milannews.it

#acm

LasCar16
-Leonardo új tagot szerzõdtetne az orvosi stábba, Rodolofo Tavana személyében, akit vezetõ beosztásban alkalmazna.

-A Milan utánpótlásának, azaz a Primavera csapatának is új edzõje lett, Giovanni Stroppa személyében.

-Galliani arról panaszkodott Platininek, hogy az olasz bajnokság Spanyolország és Anglia átigazolási piacává vált, ahonnan bárkit probléma nélkül megszerezhetnek.

milannews.it

#acm

Kaplartom
Én a bal oldalt csak Pato, és AC MIlan felirat középen képre szavazok 😛

szucsy89
ehh:\ hát igen
szucsy89
jóak😊 nyárra sztem mind2 verzió tökéletes, ha kezdõdik a szezon akkor meg majd csere vmi komplexebbre😄
Nuno88
Na még egy utolsó mondat Kakának egy másik fórumról:

"Before you make more promises, you better learn the definition of " FOREVER".

Nuno88

LasCar16
szerintem elhagyhatnánk a feliratot

#acm

Yulcsa
áhh, nem tudom miért tiltják itt az imageshackot (is)
talán most:

szucsy89
kösz😊

sajna 2.bannerbõl csak békákat látok😞
Nuno88
Köszi mindenki 😄
A mozi elég gyenge volt...

Yulcsa
na csináltam egy olyant elõször is, ahol a Milan felirat lent van a sarokban, illetve Pato van egyedül bal oldalon:
banner2

nem tudom, szerintem a felirat így elveszik a sarokban, valahogy az olyan domináns, ha középen van, de majd ezt is megbeszéljük, kinek mi tetszik jobban.
a mozaikon még majd gondolkozom, hogy hogy lenne jó

LasCar16
jó az aláírásod 😄 high5!

#acm

leho94
az mekkora ték volt 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

szucsy89
<#eljen><#smile>
LasCar16
grat nyunyesz 😛

Yulcsának: igen a feliratot a sarokba

Pato, ez egyedül jól mutatna a jobb oldalon 😄
itt egy Nesta
Dinnyó
Gattuso

itt van pár kép 😛

#acm

Yulcsa
grat! jó mozizást!

LasCar köszi! a több kisebb képen én is gondolkodtam, lehet linkelni, hogy melyikek legyenek benne, aztán megpróbálok valamit összehozni.
A feliratnál az "A.C. Milan" feliratra gondolsz, hogy ezt próbáljuk meg áttenni Inzaghi sarkához?

Nuno88
háhá sikeres vizsga után vagyok =)
go moziba terminátor 4re ^^

LasCar16
nagyon király lett 😊
lenne egy ötletem: a jobb oldali kép helyett mi lenne ha több kisebbet is bevágnánk: Gattuso,Dinnyó,Pato,Pirlo
és mondjuk a középsõ képrõl a bal alsó sarokba lekicsinyítve tennénk át az AC Milan feliratot(mert a címer nagyon karakteres😛)

riszpekt Yulcsa
<#worship><#worship>

#acm

Yulcsa
csináltam egy bannert, majd véleményezzétek 😊
a 2 kép könnyen cserélhetõ a szélén, találtam 2 jó háttérképet a neten és azt vágtam oda be.

LasCar16
úgy tûnik az Internél is lesznek változások :S Ibra,Maicon is távozóban..

#acm

LasCar16
A Milan legendája letette utolsó Milanos sajtótájékoztatóját, amiben kifejtette véleményét a múltról, a jelenrõl és a jövõrõl is.

Paolo Maldini, egy nagy legenda a Milan történelmében a mai nap során hivatalosan is véget ér a pályafutása, hisz lejár a szerzõdése a Milannal.

-"Az vagyok és mindig is Milan szurkoló leszek, mindig a tõlem telhetõ legjobbat nyújtottam és érzem, hogy megérdemeltem mind azt, amit elértem ennél a klubnál."

A FC Barcelona edzõje, Pep Guardiola megmondta neki, hogy bármilyen szerepet szeretne betölteni még a Labdarúgásban, õ szívesen látja a Katalán együttesben.

-"Nagyon tisztelõ számomra mindaz, amit Guardiola mondott, de nem gondolom, hogy a jövõm kapcsolatba lesz a Barcelonával."

-"Kaká? Az eladása egy hatalmas változást fog eredményezni a Milannál. Õ az egyetlen nagy szintû játékos, akit nagy pénzért eladott, a Rossonerik ilyent soha nem tettek volna meg ezelõtt, tudom, hogy ez egy nagy ütés a klubra és a rajongókra nézve egyaránt."

-"Õ az egyik legjobb játékos szerte a világon. Milan hanyatlásban? Nem hiszem. Szerintem ez egy logikus döntés volt, és ez egy nagy kihívás, hogy egy olyan játékos nélkül kell Bajnokok Ligáját nyerjen a Milan, mint Kaká."

Maldini az "örök kapitány" többet nem kapitány. Szerinte Massimo Ambrosini az, aki most leginkább megérdemelné a csapatkapitányi karszalagot.

-"Szerintem, Ambrosini lesz az új kapitány, de ez Leonardotól függ. Ami Pirlót illeti, azt gondolom, hogy maradni fog Olaszországban. Szerintem maradnia kellene Milanóban"

#acm

Gunnersboy
Clichy? ugyanmár 😊 nemrég hosszabított szerzõdést

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Palinko
eddig ami legjobb volt olvastam ezzel kapcsolatban:
"Az új mez bemutatásánál Paolo meg Kaká már off,remlem Seedorf érti a poént"
Yulcsa
ok, Bonera még kaphat egy esélyt, de Favalli semmiképp!

Silvio Berlusconi panaszkodott amiatt, hogy bár pártja fölényesen nyerte az EP választást, néhány szavazatot azért így is elvesztett. A Lovagnak becézett médiacézár szerint többen is a nem létezõ "Kaká nem eladó!" pártra szavaztak ahelyett, hogy pártjára tették volna az ikszet. Kapjon ez is sziv rohamot mikor a csirkeszivet beszúrná egy 17 éves hamvas baracknak

nem lesz itt nagy igazolás, az is ellentmondás lenne.......elvileg tartozás kifizetésére megy a lé, akkor meg ha nincs lové mit vártok?

Itt egy idézet a madridista.hu ról: Florentino Perez: "Adriano Galliani a hiteles szavak embere, s végig fenntartotta az álláspontját más ajánlatok ellenére. A tárgyalások nehezebbek voltak, mint ahogyan kívülrõl tûntek. A Real Madridnak köszönetet kell mondania Gallianinak Ricardo Kaká leigazolásáért." Dögöljön meg, erre példa az életbe nem volt, egy klub megköszöni az ok, de ennek a patkánynak, remélem leszedi valaki ezt a tetvet, itt össze-vissza mennek a dolgok, hogy a játékos döntött stbstb, tudom lefutott ügy, de nem szeretem ha teljesen hülyének néznek.....Vezérkarba kell a változás elõször, aztán lehet tovább menni, leszarom, még ha bajnok is lesz a Milan jövõre, akkor is a Galliani egy hazug patkány állat marad a szememben. Amúgy Kaka is......

LasCar16
Bonera most hosszabbított, ha nincs ennyi problémája a sérülésekkel akkor azért nem olyan rossz bekk-ként, lényeg h a fizetéseket csökkenteni kell és fiatalítani plusz kell egy megfelelõ igazolás Kaká pótlására(Ribéry), ha Leonardo Barca szerû taktikát akar akkor abban Pirlonak és Seedorfnak nincs helye, univerzális játékosok kellenek (Hernanes,Essien,Fabregas..) Gattuso,Flamini,Ambro pedig csak a romboláshoz ért

#acm

Yulcsa
köszi a videot, hát jobb lenne, mint egy 30 éves kiégett támadó, szóval ha jó a vélemény róla, nem bánom, jöjjön!

viszont védõt MINDENKÉPP kell igazolni, Favalli-Bonera páros mehet a kukába, semmit nem érnek, Zambrotta-Nesta jó, Senderos szerintem is mehet vissza, és remélem Thiago Silva beválik.

De Silvestrinek is örülnék, fiatal, tehetséges védõ, épp most vettem meg 10m euroért Fmbe 😄