A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alexandre Pato és Andrea Pirlo marad az AC Milannál és egyikük sem igazol korábbi edzõje, Carlo Ancelotti után az angol élvonalban szereplõ Chelsea-hez – ezt az olasz klub újonnan kinevezett vezetõedzõje, Leonardo mondta a Gazzetta dello Sport internetes oldalának.
„Pato és Pirlo nem hagyja el a Milant. Nagyon fontosak a csapat számára, és nagy szerepük volt a klub korábbi sikereiben, különösen Pirlónak” – mondta Leonardo.
A klub elnöke, Adriano Galliani is igyekezett mindenkit megnyugtatni.
„Kilencvenkilenc százalék, hogy minden nagy név marad a klubnál. Az viszont száz százalék, hogy Pato – a világ legjobb 19 esztendõs játékosa – marad nálunk.”
Galliani azt is elmondta, hogy Andrij Sevcsenko és Philippe Senderos visszatér a kölcsönadásból a Chelsea-hez, illetve az Arsenalhoz.
remélem h nem csak a kedelyek nyugtatasa miatt mondtak
régebben már volt rola sz h ideigazol nem?
gallaini meg tobbet is mondott, mint elozoleg irtam. dzekoval kapcsolatban ujra probalkozunk, nyilvan emeljuk az ajanlatot. mexesre meg annyit mondott, h 'meglatjuk, meglatjuk'. nem lenne rossz ezt a ket embert elhozni.
origómilanfórum
#acm
#acm
Azonban ezt az ajánlatot a Wolfsburg visszautasította, nekik 30 milla kell kpban. Erre a Milan - most az egyszer talán okosan - kijelentette, hogy ha tovább alkudozik a német csapat, más cél felé fordulunk (aki Luca Toni lenne vagy esetleg Eto'o)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
#acm
Ahogy tegnapi hírünkben is megjelent, a Milan elismerte, hogy érdeklõdik Edin Dzeko iránt, és a játékos is szívesen igazolna Milánóba. A Wolfsburg azonban elutasította a lombard klub érdeklõdését.
A német klub alelnöke, Stephan Gruehsem tegnap azt nyilatkozta, hogy a játékos nem eladó, még akkor sem, ha idézzük: "a Galactica Football Club jelentkezik érte.”
Adriano Galliani, aki állítólag a hétvégén már beszélt a játékossal és megállapodásra is jutottak, figyelmeztette a Wolfsburgot:
“Ha nem változtatnak a hozzáállásukon, a Milan más célpont után néz.” - mondta a kopasz vezetõ a Sky Italiának.
A sajtóban megjelent találgatások szerint egyszerû alkudozásról van szó. A németek szeretnének magas összeget kapni a csatárért, ezért hangoztatják, hogy Dzeko nem eladó.
A pletykák szerint a Milan €22m-t ajánlott a bosnyák támadóért, de hajlandó egy játékoscserére is, bevonva Didát vagy Kaladzét az üzletbe. A Wolfsburg €30m-t szeretne kapni.
acmilan.hu
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Didier Drogba maradna a Stamford Bridge-en, ezért visszautasította a Manchester City ajánlatát – olvasható a brit lapokban.
A City már a januári átigazolási idõszakban is tett egy 18 millió fontos ajánlatot az elefántcsontparti támadóért. Abban az idõszakban még úgy tûnt, hogy Drogba is hajlandó lenne a távozásra, de Carlo Ancelotti érkezése után meggondolta magát.
- A City mindig is érdeklõdött Drogba iránt, de úgy tûnik, hogy a csatár maradni szeretne Londonban. A Chelsea indul a Bajnokok Ligájában, ilyesmit a City nem tud kínálni, és ez fontos lehet egy idõsebb játékosnak – nyilatkozta egy manchesteri illetékes a 31 éves csatárról.
Mindeközben a londoni kékek továbbra sem tettek le Alexandre Pato megszerzésérõl. Az AC Milan a napokban bejelentette ugyan, hogy a brazil nem eladó, ennek ellenére könnyen lehet, hogy 42 millió fontért mégis megválna tõle a klub – ez az összeg négy millióval több, mint a korábbi Chelsea-ajánlat.
samsungsport.hu
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Kaplartom: nekem is az egyedüli Patos verzió tetszik a legjobban, középen Milan feirattal.
Megpróbáltam összerakni a sok kis képet, de szerintem annyira picik, hogy alig vehetõ ki, hogy ki kicsoda rajta :S
milannews.it
#acm
-A Milan utánpótlásának, azaz a Primavera csapatának is új edzõje lett, Giovanni Stroppa személyében.
-Galliani arról panaszkodott Platininek, hogy az olasz bajnokság Spanyolország és Anglia átigazolási piacává vált, ahonnan bárkit probléma nélkül megszerezhetnek.
milannews.it
#acm
"Before you make more promises, you better learn the definition of " FOREVER".

talán most:

A mozi elég gyenge volt...
banner2
nem tudom, szerintem a felirat így elveszik a sarokban, valahogy az olyan domináns, ha középen van, de majd ezt is megbeszéljük, kinek mi tetszik jobban.
a mozaikon még majd gondolkozom, hogy hogy lenne jó
Yulcsának: igen a feliratot a sarokba
Pato, ez egyedül jól mutatna a jobb oldalon 😄
itt egy Nesta
Dinnyó
Gattuso
itt van pár kép 😛
#acm
LasCar köszi! a több kisebb képen én is gondolkodtam, lehet linkelni, hogy melyikek legyenek benne, aztán megpróbálok valamit összehozni.
A feliratnál az "A.C. Milan" feliratra gondolsz, hogy ezt próbáljuk meg áttenni Inzaghi sarkához?
go moziba terminátor 4re ^^
lenne egy ötletem: a jobb oldali kép helyett mi lenne ha több kisebbet is bevágnánk: Gattuso,Dinnyó,Pato,Pirlo
és mondjuk a középsõ képrõl a bal alsó sarokba lekicsinyítve tennénk át az AC Milan feliratot(mert a címer nagyon karakteres😛)
riszpekt Yulcsa
<#worship>#worship><#worship>#worship>
#acm
a 2 kép könnyen cserélhetõ a szélén, találtam 2 jó háttérképet a neten és azt vágtam oda be.

Paolo Maldini, egy nagy legenda a Milan történelmében a mai nap során hivatalosan is véget ér a pályafutása, hisz lejár a szerzõdése a Milannal.
-"Az vagyok és mindig is Milan szurkoló leszek, mindig a tõlem telhetõ legjobbat nyújtottam és érzem, hogy megérdemeltem mind azt, amit elértem ennél a klubnál."
A FC Barcelona edzõje, Pep Guardiola megmondta neki, hogy bármilyen szerepet szeretne betölteni még a Labdarúgásban, õ szívesen látja a Katalán együttesben.
-"Nagyon tisztelõ számomra mindaz, amit Guardiola mondott, de nem gondolom, hogy a jövõm kapcsolatba lesz a Barcelonával."
-"Kaká? Az eladása egy hatalmas változást fog eredményezni a Milannál. Õ az egyetlen nagy szintû játékos, akit nagy pénzért eladott, a Rossonerik ilyent soha nem tettek volna meg ezelõtt, tudom, hogy ez egy nagy ütés a klubra és a rajongókra nézve egyaránt."
-"Õ az egyik legjobb játékos szerte a világon. Milan hanyatlásban? Nem hiszem. Szerintem ez egy logikus döntés volt, és ez egy nagy kihívás, hogy egy olyan játékos nélkül kell Bajnokok Ligáját nyerjen a Milan, mint Kaká."
Maldini az "örök kapitány" többet nem kapitány. Szerinte Massimo Ambrosini az, aki most leginkább megérdemelné a csapatkapitányi karszalagot.
-"Szerintem, Ambrosini lesz az új kapitány, de ez Leonardotól függ. Ami Pirlót illeti, azt gondolom, hogy maradni fog Olaszországban. Szerintem maradnia kellene Milanóban"
#acm
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az új mez bemutatásánál Paolo meg Kaká már off,remlem Seedorf érti a poént"
#acm
viszont védõt MINDENKÉPP kell igazolni, Favalli-Bonera páros mehet a kukába, semmit nem érnek, Zambrotta-Nesta jó, Senderos szerintem is mehet vissza, és remélem Thiago Silva beválik.
De Silvestrinek is örülnék, fiatal, tehetséges védõ, épp most vettem meg 10m euroért Fmbe 😄