36663
-
#25126 Már nincs 24 óra! :D Akár mi is lesz az eredmény, mindig nagyon jó egy ilyen nagy meccset várni :) -
Davidke007 #25125 Nagyon szimpatikus mindkét ember nyilatkozata, a fontos az, ne kapjunk gólt, de minél többet rúgjunk... A csapat szerintem készen áll. Jöhet az érettségi :) FORZA MILAN -
Davidke007 #25124 Leonardo és Beckham meccs előtti sajtótájékoztatója:
Az AC Milan vezetőedzője, Leonardo és a csapat ex-manchesteri angol középpályása, David Beckham jelent meg a Bajnokok Ligája talákozók előtti szokásos sajtótájékoztatón. Holnap este a Rossoneri a San Siróban látja vendégül a mostanában kirobbanó formában játszó Manchester United gárdáját.
Leonardo:
Sir Alex Fergusonról, a United legendás menedzseréről:
"Nagyon mélyen tisztelem Fergusont, ő egy igazi szimbólum. Hosszú-hosszú évek óta ül már a Manchester United kispadján, nagyszerű szakember, aki megragadóan adja elő magát."
A párharcról:
"Mindkét csapat jól ismeri egymást, és ezt nem csak a közelmúltban lejátszott közös mérkőzések miatt mondom, hiszen folyamatosan tanulmányozzuk az ellenfelünket. Úgy gondolom, hogy már ismerem a Manchester Unitedet. Ferguson csapata nehéz periódusban van, hiszen a sok sérült ellenére is tartaniuk kell az eredményeket. A játékosok lassan épülnek fel, de a csapat összeszedte magát, és jó formában van. A Milannak meg van a saját karaktere, holnap pedig nincs más dolgunk, mint játszani a saját játékunkat."
"Minden meccsnek más jelentősége van. A bajnokság merőben különbözik a Bajnokok Ligájától, de a BL-en belül is más például otthon, vagy idegenben játszani az egyenes kieséses szakaszban. Összesen 180 percünk van arra, hogy eldöntsük a javunkra a párharcot. Megpróbáljuk megúszni bekapott gól nélkül a meccset, de a Manchester nagyon gólerősen támad. Meg kell találnunk az egyensúlyt a két véglet között, vagyis nem szabad gólt kapnunk, de minél többet kell lőnünk."
A 'régi' és az 'új' Milan összehasonlításáról:
"Nincsen régi és új Milan. Az olyan helyzetekben, mint amilyen a holnapi is lesz, mégis mindkettőre szükség lesz. Ebben a csapatban minden benne van. Ez egy új Milan, rengeteg játékossal. akik már sok mindent nyertek. A csapat tapasztalt, nagy győzelmeken vannak túl, de idén megmutattuk, hogy még mindig képesek vagyunk szép, eredményes futballra. A szezon olyan szakaszához érkeztünk, ahol már minden energiára szükságünk van, mindent bele kell adni!"
A teszt:
Hogy a holnapi meccs lesz az érettségi tesztünk? Minden nap egy valóságos teszt számunkra, és a holnapi az egész idei Milan szezon tesztje lesz. Persze a játékosoké is, és azoké, akik jóval tapasztaltabbak az átlagnál, hiszen most lehetőségük nyílik arra, hogy bizonyítsák: ők a legmagasabb szinten vannak."
David Beckhamről:
"A klub mindig tisztán fogalmazott a szándékairól. A magam részéről szerettem volna, hogy visszatérjen. Beckham nagyon hasznos az öltözőben. Nem csak a kivételes tapasztalata miatt, hanem a varázsa, és a áldozatkészsége miatt is."
Beckham:
A Manchester elleni párharc varázsáról:
"Egészen biztosan izgalmas találkozó lesz, ami engem illet. Innen Milanellóból látva az angol sajtót boldog vagyok. Remek emberek, szurkolnak nekem, és szeretném meghálálni nekik. Azután, hogy hét éve elhagytam a Manchester ez lesz az első alkalom, hogy Fergusonék ellen játsszak, és mint ellenfél, mindent meg fogok tenni a győzelemért. A United remek csapat, nagyszerű játékosaik vannak, tudják hogyan kell bánni a labdával. Wayne Rooney mindenképp kulcsembere ennek a csapatnak. A Milannak mindenképp koncentrálnia kell a végsőkig, és őszintén, egy kis szerencsére is szükségünk lesz. A legfontosabb az, hogy megnyerjük a párharcot."
Kaká és Cristiano Ronaldo távozásáról:
"Amikor egy csapat elveszít egy Kaká, vagy Ronaldo kaliberű játékost, mindig érezni fogja a különbséget. Ne feledjük, a világ két legjobb játékosáról beszélünk. Mindazonáltal a Manchester továbbra is erős, és ez a Milanról is elmondható. Egy fontos játékos elvesztése után muszáj talpra állnia bármelyik csapatnak.
Arról, hogy mi változott meg a manchesteri idők óta:
"Hét év telt el. Azt hittem, hogy egész pályafutásomat ott fogom tölteni, de azóta már megjártam három csapatot is. Az, hogy visszatérhetek Manchesterbe rengeteg emléket fog felidézni bennem. Mára már jóval érettebb, és tapasztaltabb játékos, illetve ember vagyok. Több klubban játszani rengeteg tapasztalatot jelent."
Alex Fergusonról:
"Manchesterben voltak szép, és kevésbé szép pillanataim, de Ferguson mindig olyan volt számomra, mint az apám."
A holnapi szereplésről, és egy esetleges gólról:
"Nem tudom, hogy Leonardo edző játszatni fog-e engem, a fontos most az, hogy a Milan győzzön, és jól játsszon. Egy ilyen lenyűgöző párharcnak a részese lenni olyan, mintha a futballtörténelem részese lennél."
"Abban az esetben, ha holnap gólt lőnék, nem ünnepeltetném magam, mert tisztelem Ferguson csapatának szurkolóit."
Az angol válogatottságról:
"Nem csak azért jöttem a Milanba, hogy részt vehessek a világbajnokságon. Ha Capello behív a keretbe, akkor nagyon boldog leszek, de nem számítok rá." -
paly90 #25123 Már én is nagyon várom!!!!Remélem h Pato kezd Flaminit meg betenném kezdőbe Gattuso helyett. -
#25122 Én is nagyon várom már! Jó lenne egy két csatáros (egyik Pato) rendszerben felállni. Inzaghi vagy Hunter, mellette Pato. -
Davidke007 #25121 A Milan és a Manchester kerete: Két-három hiányzó
Leonardo kijelölte 21 fős keretét a holnap esti, Manchester United elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzésre. Rossz hír, hogy Marco Borriello, és Gianluca Zambrotta még mindig nem 100 %-os, így mindketten kimaradtak a névsorból, viszont Thiago Silva és Amantino Mancini nem sérült meg olyan komolyan az Udinese ellen, hogy ne legyenek ott a pályán a MU ellen. Sir Alex Ferguson is megnevezte az utazó keretét, ám két meghatározó játékosát, Nemanja Vidicet, és Andersont mellőzni kényszerül.
A Rossoneri kerete: Abbiati, Dida, Abate, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
Sérültek: Borriello, Zambrotta.
A Manchester kerete: Van der Sar, Foster, Kuszczak; Neville, Brown, J Evans, Ferdinand, Fabio, Rafael, Evra; Valencia, Park, Nani, Obertan, Scholes, Fletcher, Carrick, Gibson; Rooney, Berbatov, Owen, Diouf.
Sérültek: Giggs, Vidic, Anderson.
(acmilan.com) -
Davidke007 #25120 álomkezdőm holnapra:
Dida (mert jó kapus) - Abate, Nesta, Silva, Antonini (remélem játszhat, szükség lenne a futóteljesítményére) - Pirlo, Flamini(ő sokat bír futni, vagy esetleg, mert csapatkapitány ezért Ambro), Seedorf - és Ronaldinho, Huntelaar, Pato. cserék: Pirlo - Beckham, Huntelaar - Inzaghi, és az aki kifogy a szuflából helyette bárki, csak ne Favalli vagy Kaladze :D.....
Esetleg ha 4-1-2-1-2őt játszanánk (mert hallottam hírt arról, hogy ez is előfordulhat) akkor, a négy előbb felsorolt védő, aztán Ambrosini előttük, két oldalt futó lenne Flamini és Jankulovski(vagy esetleg Gattuso), előttük Pirlo, és a két csatár vagy Ronnie és Pato, vagy Pato és Hunti, vagy Inzaghi és Pato. Patonak kezdenie kell minden féle képp...
SAJÁT VÉLEMÉNY :) bye -
Davidke007 #25119 nem tudom ki hogy van vele, ti nem várjátok rohadtul a meccset? :D... én minden fél órában nézek 4 milános oldalt, hogy van e valami fejlemény, vagy valami nyilatkozat, vagy valami :DDD... izgatott vagyok.... már csak 27 óra :DD -
paj01 #25118 Girnyo kap ultimatumot?:D latszik h mindenki tole varja a csodat:D
Remélem izgalmas meccs lesz kedden, ha meg nem akkor remelem azert mert folenyesen nyer a milan:D
Kiegyenlitett talalkozo az odds mesterek szerint is.
Az tuti h szetfutnak minket...biztosra veszem h betalal az MU. Nincs mese, tobb golt kell rugni! -
#25117 Manchester United: Nemanja Vidics nem lesz ott a Milan elleni meccsen
Nem utazott el Milánóba Nemanja Vidics, a Manchester United szerb védője, így biztos, hogy nem játszik a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén.
Vidics lábsérüléssel bajlódik, és Sir Alex Ferguson menedzser még nem kockáztatja a játékos visszatérését a csapatba.
-
#25116 ahelyett, hogy ultimátumokat osztogatna, inkább a zsebébe nyúlhatna... -
Davidke007 #25115 Ronaldinho ultimátumot kapott?
Az II Corriere dello Sport jelentése szerint az elmúlt egy hónapban formán kívül teljesítő Ronaldinho ultimátumot kapott Silvio Berlusconitól, a Milan tulajdonosától. A brazil klasszis a Rossoneri Inter elleni veresége óta teljesít erősen kifogásolhatóan, és ennek az eredménye többek közt az lett, hogy Carlos Dunga, a brazilok szövetségi kapitánya nem hívta be az Írország elleni barátságos mérkőzésre készülő válogatott keretbe. Az olasz újság szerint a héten Berlusconi telefonon megdorgálta Ronaldinhot a játéka miatt, és arra ösztönözte, hogy újra szedje össze magát, mert ha nem teszi, annak komolyabb következményei lehetnek, és itt az olasz sportlap elsősorban a brazil támadó szerződéshosszabbítási ajánlatának esetleges visszavonására gondolt. -
Davidke007 #25114 Kiemelnék pár mondatot:
Minden arról fog szólni, hogy a Milan kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája következő körébe.
Nehéz találkozónak nézünk elébe.
szerintem bex megakarja verni az Unitedet. Leír minket Ferguson... Látta az Udinese elleni meccset, és a 2. kapott gólunk... Leírta a védelmet, hibára számít... Elfelejtette, hogy 2007ben az Old Traffordon nyert a Manu, de utána levertük őket... 3-0ra... megfognak lepődni a Milántól.... Nagy az arcuk a Manchesteri szurkolóknak.... Nyerni fog a Milan...
forza...
-
Davidke007 #25113 Beckham: "A Manchester elleni párharc nem rólam szól"!
David Beckham, elmondása szerint nem akarja, hogy a tény, miszerint először fog játszani nevelőegyesülete, a Manchester United ellen beárnyékolja a Milan szereplését a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. "Számomra nagyszerű lesz, de ez nem rólam szól, nem arról, hogy újra Manchesterben fogok játszani, a United ellen. Minden arról fog szólni, hogy a Milan kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája következő körébe. Már nagyon várom az összecsapást, két hatalmas klub fog egy nagy meccset játszani. Nagyszerű harc lesz a csapatok, és s szurkolótáborok közt is. A Manchester jó formában van, Wayne Rooney szórja a gólokat...Nehéz találkozónak nézünk elébe." -mondta Becks. -
#25112 igen, csak Ronaldo nélkül még eredményesebb is idén a United, több gólt lőttek, és a jelenlegi formájuk alapján egyáltalán nem nagyképű Fergusontól ez a nyilatkozat -
#25111 Jó de a Madrid akkor még közel sem volt olyan mint most =)
Remélem igazad lesz, én nagyon tartok a meccstől, de bízom egy jó eredményben! -
#25110 szerintem a BL-ben a Milan teljesen megváltozik. Valahogy úgy vannak a srácok, mint Federer a teniszben. A 4 nagy tornára úgy fel tudja szívni magát, akkora motivációval játszik, hogy szinte verhetetlen.
A Real Madrid ellen is leírtak minket, és lám-lám, idegenben nyertünk ellenük. Benzema-Kaká-C.Ronaldo ide vagy oda.
Fergusonnak üzenjük, nekünk nincs Kakánk, de nekik meg nincs már C. Ronie-juk! Nem jól teszik, ha leírják a Milant, pont ilyenkor szoktunk meglepetést okozni... -
#25109 ennek örülök!
olvasgattam egyébként az egyik mu-s oldal fórumát(nem tudom hogy ez a hivatalos fanclub-e), eléggé biztosak a továbbjutásban, murinho 6-0ás kiütését említik, és hogy SAF is van olyan jó edző, és emiatt "biztos" a továbbjutás..
hát remélem Leonardo kitalál valamit, mert tényleg eddig nagycsapat ellen nem igazán voltunk jók, juvét nem említeném mert nagyon gyengék voltak, real se szokott még akkor össze, meg spanyol csapatokat ált. megverjük...szóval ez a meccs lesz tényleg a mérce, hogy hol tart a csapat -
#25108 alábecsül minket, ezaz :) alakul az eredmény :D -
#25107 Igen. Viszont Silva játszhat majd, ez felettébb jó hír! -
#25106 a kihagyja az mit jelent?:D sérült ? -
#25105 Milan fórumról:
"Borriello salterà il Manchester United, spazio ad Huntelaar"
A Milan News.it friss híre alapján Borriello kihagyja a Manchester
United elleni meccset. Helyet kap Huntelaar! -
#25104 Jó meccs lesz, alig várom! Kedden mindenki a TV elé és FORZA MILAN! =) -
#25103 Fergusson nagyon magabiztosnak tűnik...
BL: Ferguson Beckham helyett Patót várja a Milan kezdőjébe
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szerint Alexandre Pato kiszorítja David Beckhamet az AC Milan labdarúgócsapatának kezdőjéből a két együttes BL-mérkőzésén.
„Kaká távozásával hatalmas űrt hagyott maga után. Ezt Leonardo azzal próbálta betölteni, hogy a gyémánt helyett 4-3-3-at játszatott, ez a milánói derbiig működött is. A Milannak óriási szüksége van Pato kreativitására, és ha rendben van, akkor ő lesz a kezdőben, nem David Beckham. Róla egyébként is mindent tudunk" – mondta Ferguson a La Gazzetta dello Sportnak. A skót tréner nagyon magabiztos volt.
„Mi pihentünk a hétvégén, Kakával már nem kell megküzdenünk, a Milannak pedig sok sérültje és problémája van. Az én csapatom remek állapotban várja a meccset."
nso -
#25102 A Roma sem tud botlani mostanában o.o -
#25101 hány meccsen is játszott? 1? 2?:SS:S: -
#25100 Még az ősszel lesérült válogatott meccsen, asszem a térszalagjai szakadtak el, így már csak kövi szezonban léphet pályára megint. -
#25099 mi lett Onyewuval? ez durva már nem tavaly volt az hogy jövőre jön? :D
Dzekóért a 40 nevetséges ár sztem -
#25098 Meccs után: Leonardo
“Voltak bíztató jelek, és a legfontosabb, hogy sikerült nyernünk. Vannak olyan periódusok egy csapat életében, amikor könnyen jönnek a győzelmek, és van, hogy meg kell becsülni. Ez most az utóbbi eset. Fontos volt, hogy újra láttam a sikeréhséget a csapaton, azonban voltak olyan pillanatok, mint például a félidő végén, amikor nem figyeltünk eléggé. Örülök Huntelaar teljesítményének, aki élt a lehetőséggel. Nesta is remekül játszott, valamint Patonak is jól sikerült a visszatérés. Ezek mind örömmel töltenek el.”
A Milan edzője végül kitért Thiago Silva állapotára, akit az első félidőben le kellett cserélni.
“Még alaposabban ki kell vizsgálnunk az állapotát, de nem tűnik komolynak. Az izomsérülésekkel kapcsolatban mindig nehéz bármit is nyilatkozni, ezért várunk kell egy kicsit. Az első félidőben két kényszerű cserénk is volt, ami nem segítette a játékunkat.”
(goal.com) -
#25097 Onyewu jövőre? baszkiii -
#25096 Na akkor Silva remélem jól van és játszik majd a BL-ben. Meg Nesta is kapja össze magát, mert nagy munkájuk lesz az tuti =) -
Davidke007 #25095 Zambrotta még 9 napig nincs bevethető állapotban
Nesta jolvan, jó volt tegnap
Pato tegnap vissza tért, 1 gólt lőtt
Manchini meghúzódott, 13. percben lejött
Thiago Silva kisebb sérülést szedett össze, lehozta Leo nehogy valami nagyobb baja legyen
Oddo visszatért
Onyewu meg jövőre jön vissza :(
asszem ennyi, amit hirtelen tudok.
ja és, a Milan véglek lemondott Dzekorol, mert a Wolfsburg 40 millát kérne érte.... annak annyi :(... -
#25094 Sérültekről van vmi hír?
Nem tudtam nézni a meccset, nem voltam itthon, Mancinivel mi lett? -
#25093 csak ki ne dőljön a 2 említett védő hosszabb időre mert ajjaj :D -
#25092 Kellett ez a győzelem!!! Forza!!!
Hunti dupla =) -
#25091 így van, 3 pont! -
#25090 megvan a meccs ez szép volt:) -
#25089 3-2...ilyen védelmi hibát:/ -
#25088 jaja, mind2 gólszerző góljának örülök, kellett nekik! T.Silvának viszon nagyon nem, remélem nem komoly...a gól elég peches volt, de meglesz a 3 pont! -
#25087 1. félidő vége: 2-1, az utolsó percben szépített az Udinese. Rossz hír, hogy lesérült Mancini, illetve T. Silvát is lecserélte Leo, szintén sérülésgyanús. a 2 gólszerző HUNTER! és PATO!