36663
  • Monoton
    Múltkor kint volt Real meccsen :D
  • horpeti
    Jah, iszonyat szarul játszottak. Hányinger. :D És ilyen a bajnok. :PP
  • Nuno88
    Inter X tegnap este, így maradt a 4 pont =)
  • LasCar16
    Pato játszhat a Manchester ellen

Rooney sérült, az állapotáról nem tudok semmit de majd kiderül, Old Traffordon nyerni szinte lehetetlen, de a Bayernt is több mint 60 ezer szurkoló bíztatta 2007ben, mégis lőttünk nekik kettőt, és a többi már ismert :) ha ismét sikerülne ez a bravúr akkor az hatalmas löketet adna a csapatnak, mindenesetre remélem az év meccse lesz szerdán, persze a mi ünneplésünkkel a végén
  • acm689
    jah, Alo nagy Realos... Mint ahogy Nadal is. Massa viszont Kaká haverja, és ő megmaradt Milanos :)
  • Palinko
    Alonso interjújából:
    Futballrajongó vagy. Milan, Inter, Juve vagy Roma?
    F. A.: "A Milannal nőttem fel, ami a rémálma volt a csapatomnak, a Real Madridnak. Ez az, amiért igazán tisztelem őket."
  • Nuno88
    AS Roma - AC Milan 0:0

• Davidke007
    meglátásom szerint, ha boriska helyett ma pippó kezdett volna, nyertünk volna. ilyen szinten ennyi helyzetet, ennyire kapkodva kihagyni :(. legalább 3-0-ra nyerhettünk volna, ha bori a helyzetei felét berúgja. (hunti is lehetett volna jobb) de mind1... ami ma nem ment be, majd bemegy a ManU ellen... :).. várjuk a meccset...
  • limperatore
    gyere vissza msn ne sértődj meg mindig
  • acm689
    hát valóban elég unalmas meccs volt :S
  • Nuno88
    De kár, nagyon nagy kááááár!!!
  • szucsy89
    0-0 lett, Boriello és Huntelaar is ziccert hibáztak, meglehetett volna...Dinhot kikapcsolták elég gyenge volt, hiányzott Pato nagyon:S
  • WuFraZselic
    "Azt olvastam az újságokban, hogy talán visszatérhet a csapatba a Manchester United elleni Bajnokok Ligája visszavágóra. Nagyon reméljük, hogy igazak a hírek."

ehhh wtf? a csapattársa baszki, nehogymár az újságokból kelljen tájékozódnia, hogy mi van Patoval :D
  • szucsy89
    Bajnokok Ligája: a Milan továbbjutása szinte lehetetlen - Ancelotti

Carlo Ancelotti, a Chelsea jelenlegi és a Milan csapatának korábbi vezetőedzője szerint a Milannak tökéletes teljesítményt kell nyújtania ahhoz, hogy továbbjusson a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában, de feladatának sikeres teljesítése majdnem lehetetlen.

A Milan a jövő héten az Old Traffordra látogat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágójára. Az első mérkőzésen a Manchester United idegenben, a San Siróban diadalmaskodott 3–2-re, így nagyon nehéz feladat lesz a továbbjutás az olasz csapat számára.

A „piros-feketék" korábbi vezetőedzője, a jelenleg a Chelsea-t irányító Carlo Ancelotti szerint csak tökéletes produkció esetén lesz esélye a Milannak.

„Egy jó teljesítmény a Roma elleni mai bajnokin segíthet a csapaton" – mondta Ancelotti a Tuttosport olasz napilapnak.

Ancelottihoz hasonló véleményt fogalmazott meg Claudio Ranieri, a Roma mestere is, aki szerint Alex Ferguson elég taktikus ahhoz, hogy ne engedje kibontakozni a lombard együttest.

„Nem fog a Manchester United egyfolytában támadni; inkább kivárja a megfelelő pillanatot, hogy kiüsse olasz riválisát. A Milannak tökéletes mérkőzést kell játszania ahhoz, hogy kiejtse a Manchester Unitedet" – nyilatkozta Ranieri.
  • LasCar16
    Thiago Silva nyilatkozott a jövőheti Manchester United-Milan találkozóról, és az idén nagyszerűen teljesítő brazil bekk szerint a Rossonerinek még bőven van esélye továbbjutni - feltéve ha Pato felépül szerdáig.

Alexandre Pato hétvégén, a Milan Atalanta felett aratott győzelme során sérült meg, és akkor vált biztossá, hogy a szombat esti Roma-Milan rangadót kénytelen lesz kihagyni. Mindazonáltal a legújabb riportok pozitívan írnak a brazil támadó sérüléséről.

Thiago Silva: "Azt olvastam az újságokban, hogy talán visszatérhet a csapatba a Manchester United elleni Bajnokok Ligája visszavágóra. Nagyon reméljük, hogy igazak a hírek. A gyorsasága döntő lehet Ferguson csapata ellen."

"Annak ellenére, hogy ők várhatják jobb pozícióból a meccset, erősen kétlem, hogy a United védekezésre rendezkedne be ellenünk. Márpedig ha Pato akár egy méter előnyt kap, megörvendeztet minket és a szurkolókat."

Forrás: tribalfootball.com
  • LasCar16
    A Milan a szezon elején, augusztusban, és a közepén, februárban is kikapott a címvédő - és listavezető - Inter együttesétől, de Leonardo Milanjának így is 'csak' négy pont a hátránya Mourinho bandájával szemben. Ignazio Abate egy rövid nyilatkozatban épp ezért mondta azt, hogy a Rossoneri még mindig megnyerheti a bajnokságot. "Az Inter megérdemelte mindkét győzelmét a derbiken, de a Scudetto sorsáról nem két meccs dönt. Sokat tanulmányoztam Beckham játékát, és a sérült Pato helyén is tudok játszani." Forrás: tribalfootball.com
  • Davidke007
    Leo a meccs előtt

A Milan mestere megtartotta szokásos, meccs előtti sajtótájékoztatóját. Leonardo is úgy érzi, döntő fontosságú szakaszához érkezett a Milan szezonja, hiszen előbb ma este a Romával, a Serie A harmadik helyezettjével, majd a Bajnokok Ligájában a Manchester Uniteddel kell megmérkőzniük.

Leonardo: "Ez egy nyílt összecsapás lesz két olyan csapat közt, akik eddig az idényben hasonló utat jártak be. A Milan és a Roma is nehezen kezdte a szezont, de most már mindkét csapat a tabella tetején van."

"Egy szombat esti győzelem - ami a számokat illeti - jóval többet fog érni három pontnál. Tisztes távolba kerülhetünk a Romától, hogy utolérjük az Intert, de vereség esetén a nyakunkra mászhatnak."

"A Romának egy hihetetlen győzelmi sorozata volt nemrég, köszönhetően annak, hogy mindig támadólag lépnek fel, ahogy a Milan is. Jó futballt játszanak, és olyan fontos játékosaik térhettek vissza a héten, mint Luca Toni, és David Pizarro."

"Vannak kulcsmomentumok egy szezon során. Most hétvégén a Serie A harmadik helyezettjével játszunk, szerdán pedig a Manchester United otthonába látogatunk."

"Érdekesnek ígérkezik az elkövetkezendő néhány nap. A Milan jó formában van, a játékosaim mentálisan, és fizikálisan is fel vannak készülve mindkét összecsapásra."

"Annyi különbség van a két mérkőzés között, hogy amíg az Old Traffordon 3-2-es hátrányból fordítva kell legyőznünk a Manchestert, hogy továbblépjünk, addig a Roma elleni bajnoki csak egy mérföldkő lesz, a bajnokság végkimenetele szempontjából nem lesz döntő fontosságú."

"Amit biztosan állíthatok az csak az lehet, hogy a Milan mindkét találkozón a saját stílusában fog játszani. Amikor ilyen kiélezett meccseket kell játszanunk, a játékosok ilyenkor tudják a leginkább a saját játékukat játszani."
  • acm689
    Én Pippot nem engedném el semmi áron! Remélem, innen vonul vissza!
  • LasCar16
    komolyan minnyá utánanézek h miért is útálhatja Dunga a Milant :D, bár ez tény h ez a brazil válogatott rakkolósabb, mint volt anno, ez Dunga felfogása, mivel vkp volt.., de nem tudok rájönni a logikájára
  • limperatore
    hát ilyen formába van, nem is csodálom
  • 9csöves9
    Diego sem válogatott
  • WuFraZselic
    szerintem a normális indok az, hogy kibaszott jó formában van a többi támadó... mondjuk Diego vagy Baptista helyére elférne Dinho azért
  • limperatore
    utálja a milant :D:D
  • LasCar16
    de elég komolyat nyilatkozott, kb a lényeg h megkapták a lehetőséget az OLIMPIÁN, 2008-ban :DDD ott nem győzték meg nem is számít rájuk a 2010es VB-n :DDDD, de a lényeg h nincs egy normális indoka a mellőzésükre
  • limperatore
    sztem meg nem fogja már egyiket se, nem akar segget csinálni a szájából
  • Nuno88
    Szerintem csak Dinhot viszi majd el, csak a legvégén jelenti ki h na bekerültél Fogas :D
  • LasCar16
    sztem dinnye is, motivációból nyomassa ezt Dunga, r80 jól teljesít akkor megy :)
  • WuFraZselic
    ne legyetek felháborodva, Pato sokat volt sérült, formán kívül, etc
    míg a csatárok igen jól teljesítenek, Nilmar-Adriano(-Ronaldo?) nagyon jó szezont tolt brazíliában, Luis Fabiano évek óta az egyik legjobb. Robinho is formába lendült a Santosba, akárcsak Bastos... kipróbál mindenkit a VB előtt, szerintem csak erről van szó, akármit is nyilatkozik :) Pato biztosan kerettag lesz
  • paj01
    Csak az a baj, hogy ilyen 4evente van, es emiatt a gyoker miatt ilyen jatekosokat nem lathat a vilag. Arrol nem is beszelve h valszeg girnyo mar nem is lesz vb n.
    Ezeket a sracokat nem hivja be, holott pl sztem kaká abszolut forman kivul van most a realnal. Nem ertem ezek miert nem fernek el. Nem lennenek cserenek sem utolsok.
    Remelem azert ez meg nem lefutott... elegge nepes tabor es nagynevu emberek konyorognek neki h legalabb ronit vigye mar ki. Az a baj h szemelyes okok vannak a hatterbe, mert szakmailag ezt nem lehet megmagyarazni.
    Raadasul jokor nyilatkozik ez a kocsog is. Roma ellen fontos meccs lesz, MU ellen meg egy 120 szazalekos girnyo nelkul aligha van esely. Szerintem mostanaba azert hajott mert bizonyitani akart... hat most mar felesleges.
  • paj01
    hat ahogy olvasgatok, nem fogja...még pedig dacbol. ezert is remelem h elverzik majd!
  • szucsy89
    jah most olvasom hogy nyilatkozta...pfff remélem kiszopnak a brazilok minél hamarabb és elküldik
  • szucsy89
    még behívhatja őket a vb-ig
  • paj01
    Most olvasom, hogy dunga nem hivja be girnyot meg patot a keretbe...Mi a franc? ennyire nem szereti a milant? nem tudom a tobbi sráca hogy jatszik, meg milyen formaban van de azert ez a ket "szerencsetlen" is boven elfert volna a keretben, nem huznak le a csapatot.
    Szanalom..remelem erem kozelebe se jut az a gyoker a vb-n.
  • vasznpszvotsz
    Kaladze 4 milliót keresett??? De jó, hogy eddig nem tudtam róla. A többi nagyjából reális, mondjuk még Favalliét is sokallom. :)
  • paly90
    AC Milan: Leonardo a Hamburg válogatott védőjével erősítene
    Olasz lapértesülések szerint a Milan labdarúgócsapata is élénken érdeklődik a Hamburg német válogatott védője, Jerome Boateng iránt.

Az Il Sussidiario úgy tudja, hogy a piros-feketék szeretnék megerősíteni a hátsó alakzatukat a nyáron, és a csapatot irányító Leonardo első számú kiszemeltjei közé tartozik a 21 éves védő is. Boateng 2007-ben igazolt a Herthától a Hamburgba, ahol azóta alapemberré vált, és jó teljesítményének köszönhetően már a német válogatottban is bemutatkozott.

Természetesen nem a Milan az egyetlen komolyabb érdeklődő a fiatal hátvéd iránt: a hírek szerint az Inter és a Manchester City is árgus szemekkel figyeli a ghánai származású futballistát. Jelenlegi szerződésében van egy pont, amely szerint 12 millió euróért bármely együttes elviheti.

nso

láttam már játszani,jó vétel lenne
  • LasCar16
    vigyázz mit kívánsz, ha mennek pótolni kell, az meg pénzbe kerül
  • Nuno88
    Mehet mind nyugodt szívvel.
  • szucsy89
    ehez kapcsolódóan acm.hu fórumáról:

Marek Jankulovski év végén távozik...

Ezzel az év végi biztos távozók listája: Beckham, Jankulovski
    majdnem biztos távozók: Favalli, Kaladze
    nagy esély hogy távoznak: Pippo, Dida, Oddo

Átlag életkora e játékosoknak: 35.14 év

Legutóbbi ismert adatok szerint - mely óta csak Favalli írt alá újabb szerződést, (Beckhamét nem tudjuk) - ez évi kb nettó 19 millió € spórolás. (Kaladze, Dida, Pippo 4 millió, Jankulovski 3, Oddo 2, Favalli 2)
  • szucsy89
    Az AC Milan védője, Marek Jankulovski lerántotta a leplet a meghiúsult januári játékoscseréről. A téli átigazolási szezon végén szinte mindenki biztosra vette, hogy Jankulovski Amantino Manciniért cserébe kölcsönbe a városi riválishoz kerül, de végül csak brazil játékos váltott klubot.

“Az igazat megvallva, én nem akartam a klubcserét, mert a Milanban szerettem volna maradni.” – ismerte be Jankulovski a Mediasetnek. “Már öt éve vagyok a piros-feketéknél, és mindig itthon éreztem magam. Azonban ez lesz az utolsó szezonom Olaszországban, és az idény végén visszaköltözöm a szülőhazába.”

(goal.com)
  • szucsy89
    Huntelaar betalált a válogatottban USA ellen..