36663
-
Davidke007 #25526 Tegnap meglátásom szerint elég szar volt a csapat, ennyi helyzetet kihagyni nem lehet... megköszönhetjük a bíróknak a meccset! vezethetett volna a Chievo. 2-0ra is... a kapufa, meg a partjelző mentett meg minket... Ez elfelejtetteti mindekivel, hogy nincs Silva mellé normális belső védőnk, gyengék lettünk szélen, lassan elfogynak a cseréink, mert sokan lesérülnek. Azért is kaptunk ki a manu ellen, mert a csapat nem bír 90 percet végig futni, ezért akadt meg beckham lába is, nem bírta a megterhelést....
ha így maradunk, nagyon siralmas lesz a vége, mert a hírek szerint, 2 játékosunk már nem fog kiállni a gyepre a szezon végéig! NESTA, és BECKHAM! mind a ketten meghatározóak... max bechs pótolható... sajnálom őt...
see csereként nagyon kell, mert ő is hamar elfárad... pirlo is...
kellenek a frissítések ennek a csapatnak nagyon.... ritmussal lehet megverni az ellenfelet, de ha felgyorsítunk a fáradtság miatt hihetelen lesz a pontatlanság....
milyen kezdő lesz majd ha még 2 játékos lesérül?...
abbiati, zambro, kaladze, favalli, janku, gattuso, pirlo, abro, ronnie, inzaghi, hunti??...
ronnien és huntin kívül van 30 év alatti játékos?...... onnantol sírhatjuk a 2. helyet is majd.....
remélem h az inter nagyokat bukik, megnyerjük a scudettot, és végre mutathatunk valamit... nyáron meg frissítés kell, ez nem kérdés... -
#25525 ja, igaz hogy kihajtotta magát tegnap is:/ -
shumika #25524 Ronaldinho nem lesz ott a VB-n? -
#25523 Nagyon-nagyon sajnálom Beckhamet, nagyon hajtott, elszakadt a családjától 2xfél évre, csak, hogy kint lehessen a VB-n. Erre 1 lépés, és annyi az álmának :( Nem ezt érdemelte! Jobbulást David! -
#25522 kezdőkét elfárad, és a 2.féidőtől kezdve vagy még hamarabb lassítja a játékot, alibizik csak...így jó volt.
akit negatívként kiemelnék az Pirlo...nagyon örültem hogy le merte cserélni végre, minden labda amit átvett elpattant tőle és megszerezte az ellenfél...ritka szar meccset játszott..Bechkamet sajnálom, de igazából nem volt jó, semmit sem tudott hozzátenni a játékhoz, Mancini ha felépül sztem legalább olyan jó lesz...a sérültlista kezd kicsit hosszú lenni én ezért aggódok, még 1-2sérülés és nem lesz csere:D -
#25521 Az a baj h See kezdőként nagyon sokszor alibizik. Most így h csereként lépett pályára, sokkal többet tudott adni a csapatnak. Bár a következő meccseken tuti kezdő lesz :D -
paly90 #25520 Seedorf gólja nagyon nagy volt,én kezdettem volna.
Azt nem értem h Beckhamnek hogy tudott elszakadni az Achillese lépés közben.Jobbulást neki -
#25519 és a kedvencünk :)) -
A Milan idei szezonjának talán legszomorúbb képeit láthatták a csapat szurkolói, amikor az angol válogatott játékos a második félidő derekán egy rossz mozdulat után egy lábon ugrálva jött le a pályáról, majd a vonal mellett összerogyott és sírva fakadt.
Az angol játékost azonnal le kellett cserélni. A mérkőzés utáni első diagnózis szerint Beckham Achillese elszakadt, ez több hónapos kihagyást jelent. Amennyiben a diagnózis beigazolódik Beckham nem vehet részt nagy álmán, a világbajnokságon. (A mindig jól értesült angol sajtó szerint csoda lenne, ha a 3 hónapra taksált gyógyulás után Beckham elmehetne Dél-Afrikába.)
A Chievo elleni mérkőzésen Abatét is sérülés miatt kellett lecserélnie Leonardónak. -
#25517 Az előzetes hírek szerint, Beckham szezonjának vége.
forrás: goal.com -
barcames #25516 zédorf ki gól rúgott -
paj01 #25515 Hat pedig ha azt nezzuk jo szezon:) bar ahogy nezegetem a meccseket elsore nem ez jon le:) azert is mondom h csak a pontok alapjan kijelentheto, mivel csak a listavezetohoz lehet viszonyitani, akivel szemben 6 pontot vesztettunk:) ehhez kepest ragyogo a mostani helyzetunk. Foleg keret frissites nelkul!
Jo ez a nyugdijas foci:D oreg rozmár nem szarozmár..:D:D -
#25514 ez a mínimum ha már 45percen át szartak a meccsbe, én jövőre futó és hajtó csapatot akarok látni amiben színezik a játékot... Krasics,Dzeko :D -
#25513 Jó szezon azért túlzás :D
Az Inter szórakozza el, bár még sok van, 1 pont van a két csapat közt, de nőhet. Nem a mi kezünkben van a sorsunk, de remélem csak egyenlőre :) -
paj01 #25512 Miota Seedorf sarkazta azt a golt a MU nak, nalam ő a JOKER:D
vártam mar nagyon, hogy mikor hozza be leo..nem is ertem miert nem kezdo. Orasi golt tapasztott:)
Becksnek respekt, ma szethajtotta magat, sztem ezert jott ossze a serulese is.
Leot sajnalom.. szinte nincs meccs mikor nem szorul kenyszeru cserekre. Lassan elfogy a vedelmunk, az erosebb csapatok favalliekat megeszik.
Girnyot nem hagytak fickandozni, de azert igy is veszelyes tudott lenni, bar a labdaszerzest kicsit jobban is ambicionalizalhatná.
Igy pontban nezve eleg hihetetlen hogy ilyen jo szezont fut a csapat. Az inter ellen ott a -6 pont es még is csak 1 el huznak.
Bori ma nem volt az igazi, de az oreg pippoban meg mindig van fantazia:D
Osszesegeben sztem azert latszodott h kuzdottek a fiuk, es bar nehezen lett meg a gyozelem, de megerdemelt.
Elkepeszto neha milyen hajrakat levagnak a fiuk:D
Csak igy tovabb! -
#25511 AC Milan - Chievo 1:0
Gól: Seedorf
-
#25510 én is :D szép volt!! újra nyitott a bajnokság!! -
#25509 Én hatalmasat kiabáltam :D -
Davidke007 #25508 seedorf bazdmeg :DDDD olyat ugrottam............ -
#25507 Nyertünk! HAHÁÁÁ!!! See tudta mikor kell bombázni :D -
#25506 na ezt behúztuk, de nagyon nehezen, sőt 2 sérüléssel...See ISTEN!!! 1PONT!! -
#25505 bazzeg bekemnek is annyi, abate-nak is :( de legalább vezetünk... -
#25504 SEEEEEEDORF!!! -
#25503 Csak sikerult osszehozni egy golt -
#25502 BEKEM MIT HAGYTÁL KI??????????????????!!!!!!!!! -
#25501 Eddig vagy 3 meccsre való helyzet maradt ki. -
#25500 Nem jön össze a gól bassza meg!!!
Oddo meg SZÖRNYŰ!!! -
#25499 MEKKORA KAPUFA DINHO!!! -
#25498 bárcsak jogtalanul "sírhatnánk" :) -
#25497 Leo szarul rakta össze a csapatot, egy center hazai pályán Dinnyót leszedik a pályáról, Bekem meg nem rúghat szabadod, Flamini miért nem kezdő?:D van pár dolog amit nem értek ma, sárga és a merda topikban meg sírnak a partjelző ténykedése miatt, öröm azt nézni h milyen szarok vagyunk, még a Milan szurkolóknak is, Berlut meg csókotatom, remélem most is nézi a meccset -
#25496 Rohogni fogok, ha ti is dontetlent jatszotok. Azert ne adjunk már ekkora sanszot az Internek -
#25495 csóri Boriska is küzd elől, Pirlo meg a pontosság, újabb sérülés ráadásul a védelemben, de legalább a partjelző elnézte mert különben szívnánk még jobban, már ha lehet, de télleg itt a sansz a zárkózáshoz, erre megint nem vagyunk képesek felpörögni is megverni a Chievot, jöjjön Pippo és See is.. Leonak meg menjen el a hangja az öltözőben -
#25494 Ja igen nem volt les, de a partjelző behúzta. -
#25493 Még a bíró is ok. -
#25492 Óriási amiket időnként művelnek.
Ambro és Silva eddig ok, a többi nulla. -
#25491 Abate is megsérült, Oddo a helyén. -
Sojka5 #25490 ambro mit melozik az elkepeszto -
#25489 Favalli meg Beckham sem kellene... de sajnos nincs más, Leo most nem vállalja be Huntert a szélen. -
Davidke007 #25488 favalli nem életbiztosítás középen... mind1, többet kell rúgni mint kapni :D..... FORZA.... (nyerni kell!) -
#25487 Sheva mai találatával nyert a Dinamo 1:0-ra és ez volt Sheva 100. Dinamos gólja! Grat neki! :)