A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
elmehetnek a büdös picsába, ha 18at nem tudnak kipengetni érte...., teljesen átláthatatlan minden

#acm

Palinko
transferben nem a legjobb híreket hozom az acmilan.hu ról 😞

LUIS FABIANO

A Luis Fabianóért zajló tárgyalások úgy tûnik kudarcba fulladnak, legalábbis a Sevilla elnökének nyilatkozata ezt sejteti. Jose Maria Del Nido szerint a Milannak nincs pénze a brazil játékosra.

"A Milan nem rendelkezik azzal az összeggel, amelyért meg tudná vásárolni Luis Fabianót. Az elsõ ajánlatuk (14m euró) a második csapatunk egyik játékosáért lenne elegendõ. Luis most hosszabbította meg két évvel a szerzõdését, ezért továbbra is nálunk marad." -nyilatkozta

ADRIANO

Adraino ügynöke, Gilmar Rinaldi úgy véli, a játékos készen áll arra, hogy visszatérjen Európába, egészen pontosan a Serie A-ba.

"Jól érzi magát, visszatérhet Olaszországba. Spanyolországból is vannak érdeklõdõk. Amikor az Inter játékosa volt, beszéltek arról, hogy esetleg a Milanhoz szerzõdne. Talán ez is megvalósulhat a jövõben." -mondta a Telelombardiának.

HERNANES

A brazil tehetséget már sokszor összefüggésbe hozták a Milannal, ám eddig úgy tûnt, az ára miatt nem kerülhet a csapathoz. Egy ,a játékoshoz közel álló, neve elhallgatását kérõ ember szerint a játékos most már olcsóbban is eladó, mert a Sao Paolónak anyagi gondjai vannak és szüksége van minden pénzre.

"Ha a Milan 10millió eurót ajánl érte, a Sao Paolo eladná õt."

A tegnap este folyamán egyébként olyan híreket is lehetett olvasni, hogy a Milan eddig még egyszer sem érdeklõdött a játékos iránt.

EVRA & ANDRE SANTOS

Miután a Milannak nem sikerült leigazolnia a Portotól Aly Cissokhót, minden erõvel a bal oldal megerõsítésére törekszik. Két név merült fel, mint esetleges érkezõ. Patrice Evra, a Manchester United, és André Santos a Corinthians játékosa. A két balbekk közül a brazil érkezésére van nagyobb esély, hiszen Sir Alex Ferguson nehezen válna meg a franciától.

Köszönet patyának a segítségért

goal.com, channel4.com, tuttomercatoweb.com

viszont boriello nyilatkozata biztató!

Marco Borriello megmagyarázta, hogy mi változott a klubnál amióta nem Ancelotti, hanem Leonardo az edzõ.

"Meglehetõsen sok minden változott meg Leonardóval Milanellóban. Elõször is sokkal több fegyelem van a pályán, mert az edzõ is nagyon szigorú" -mondta Marco a Milan Channelnek.

"Most mindig labdával dolgozunk, amivel még erõsebbek leszünk, összehasonlítva, például, a tavalyi szezon elejével."

Ebben az idényben Marco a 22-es mezszámot viselheti, amit még egy hónappal ezelõtt a brazil Kaká hordott.

"A 22-es szám nagyon fontos az életemben. Például az édesanyám születésnapja, és az a szám, amellyel elértem életem legszebb idényét a Genoa színeiben" - folytatta.

"Nem volt szerencsém az elmúlt évben, és a 11-es számot kellett viselnem. Nincs lehetõség összehasonlításokat végezni Kakával, mert más szerepben játszunk, és emellett amúgy is elérhetetlen az õ tudása számomra."

Kaká eligazolásával nagy szerep hárulhat Ronaldinhóra - véli Borriello. "Sokat várok tõle, és remélem, hogy megtudja ismételni az elmúlt idény elsõ félévi játékát. Szerintem Ronaldinho képes lesz pótolni Kakát a mentalitása miatt.Jövõre újra egy nagyszerû Ronaldinhót fogunk látni" -fejezte be nyilatkozatát a csatár.

(Dávid írása a Channel4.com alapján)
Yulcsa
na végre egy jó hír, aztán ki tudja mennyi iagz belõle, de kis kedvjavító:
goal.com Hernanes 10 millióért a Milané lehet

Ennyit már csak nem sajnálunk érte!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
nagy itt a pangás:\ csak h legyen vmi:

Leonardo megtette az elsõ lépést afelé, hogy hivatalosan is elismert edzõ lehessen a Serie A-ban.

Az AC Milan nyáron kinevezett szakvezetõje a Olasz Labdarúgó-szövetség covercianói edzõtáborában vett részt a kurzuson, majd sikeres vizsgát tett, amivel másodfokú edzõi képesítést szerzett.

A Serie A-ban csak elsõfokú képesítéssel lehet valaki vezetõedzõ, de mivel Leonardo játékosként részt vett világbajnokságon, a szövetségtõl haladék kapott a papírok megszerzésére az év végéig.

„Mától hivatalosan is edzõnek mondhatom magam, aminek nagyon örülök. A tanfolyam hosszú volt és nehéz, de meg kellett csinálnom” – nyilatkozta elégedetten Leonardo.

A Livorno élére kinevezett Gennaro Ruotolo szintén nem rendelkezik a szükséges képesítéssel, és mivel õ nem járt vb-n sem, ezért nem ülhet le a csapat kispadjára. Helyette Vittorio Russo lett hivatalosan a Livorno vezetõedzõje.
Yulcsa
igen, azt hiszem ez volt az

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
lehet Yulcsa ezt a fennakadásosat olvasta?

A nap korábbi hírei szerint a Milan tárgyalásokba kezdett a Luis Fabiano játékjogát többségi tulajdonban birtokló RIO vállalattal is, így megpróbálva elérni egy egyezséget a Sevillával.

Mindazonáltal a hírek szerint nem haladt elõre az ügy, sõt jelenleg megakadtak a tárgyalások a két kulb közt. Leandro Cantamessa, a Rossoneri egyik ügyvédje tájékoztatást adott a helyzetrõl a Sky Sport Italia riporterének.

"Tettünk egy ajánlatot, ám a Sevilla nemet mondott, így kénytelenek voltunk visszavonni gyorsan az ajánlatot." -magyarázta Cantamessa.

"Nem hiszem, hogy egy újabb ajánlatot fogunk tenni rövid idõn belül. A többi kérdéssel Adriano Gallianihoz kell fordulni."

Nem sokkal késõbb Galliani is elhagyta Via Turatit, és elviharzott a kérdezõsködõ újságírók mellett, tekintve, hogy nem állt szándékában nyilatkozni az ügyrõl...
Palinko
hát fabiano ügye elég sajátos, egyik barátom másolta be nekem a cikket most megteszem én is:

A Sky Sport Italia értesülései szerint Adriano Galliani, a Rossoneri (al)elnöke a Sevilla mellett hosszas tárgyalások közepette próbál egyezségre jutni a Luis Fabiano játékjogát 65%-ban birtokló RIO nevû céggel.
- Fabiano többségi tulajdonát a RIO befektetõvállalat képezi, mely elküldött néhány ügyvédet Via Turatiba, a Milan vezetõinek fõhadiszállására, hogy tárgyaljanak Adriano Gallianival.

Az ügy igen komplikált, ugyanis a harmadik résztvevõ, a RIO hajlandó eladni Fabianót a piros-feketéknek, ám a Sevilla õszintébb ajánlatot szeretne látni egyik legértékesebb játékosáért cserében.

A Milan már tett egy 14 millió eurós ajánlatot az andalúz klubnak,ám azt elutasították, így Galliani szövetkezni próbál a RIO-val, hogy nyomást gyakoroljanak a Sevillára. A dolgot viszont nehezíti, hogy Luis Fabiano addig biztosan nem igazolhat Milánóba, amíg a Rio és a Sevilla nem köt megállapodást.

A hírek szerint a Via Turatiban jelenleg is egy stratégián dolgoznak a felek, ami meggyõzné a spanyol klubot Fabiano eladásáról. A tárgyalás eredményérõl órákon belül tájékoztatást fogunk adni.
Yulcsa
goal.com szerint érdeklõdünk Puyol után 😮

Yulcsa
😄 A goal.com-on azt olvastam épp most, hogy nem sok fejleményt értünk el Fabiano-ügyben...

Palinko
ja csak nincs sok hírértéke 😄 szóval mellékes dolgok meg amit eddig is tudtunk, bár 3 szor olvastam el a seedorfos hírt már megörültem hogy elmegy 😄
Yulcsa
szép kis csokor 😊
Ronnie remélem tényleg összekapja magát! nagy szükség lenne rá!

Palinko
3-2-1 olvasás 😄

Az elmúlt napokban felerõsödtek azok a pletykák, melyek szerint Andrea Pirlo követi Ancelottit és a Chelsea csapatához igazol. A sajtó szerint ez egyben azt is jelentené, hogy a Milan a helyére a Sao Paolo fiatalját, Hernanest igazolja le a középpályára.

A klub általános igazgatója, Ariedo Braida jelenleg Brazíliában tartózkodik, a hírportálok szerint éppen azért, hogy a brazil tehetség leigazolásáról tárgyaljon. Maga az érintett mindenesetre már nyilatkozott:

“Ugyanazt a mezt viselni, amit Kaká, felelõsséget és egyben büszkeséget is jelent.” - nyilatkozta Hernanes a La Gazzetta dello Sport-nak.

“Kaká a világ egyik legjobbja és pontosan tudom, mit képvisel õ a Sao Paolo szurkolói számára. Nagyon jó a kapcsolatom velük, éreztetik velem, hogy fontos vagyok számukra."

Hernanest korábban már szóba hozták a másik milánói csapattal, az Interrel is, de állítólag már a Barcelona 12 millió eurós ajánlatát is elutasította a klubja az elõzõ nyáron.

“Gyakran nézem a Milan és az Inter mérkõzéseit, fõleg azért, mert sok brazil játszik ezekben a csapatokban. Jó lenne egy napon majd Olaszországban játszani, egy álmom válna valóra. Egyelõre nyugodtnak kell maradom és tovább dolgoznom. A legfontosabb céljaim, hogy a következõ Libertadores Kupában szerepeljek és tagja legyek a Dél-Afrikába utazó válogatott keretnek."

A hírek szerint a Sao Paolo igen magas, 30 millió eurós árat szabott a játékosért. A Milan ezen a nyáron nehezen szánja rá magát a költekezésre, ennél kisebb összeget sem szívesen fizet ki játékosért. Ha Pirlo mégis távozna, az érte kapott összeg 18 millió euró körül lenne, ami még mindig messze van a brazil játékos vételárától. És akkor még ott van Luis Fabiano ügye is...

-----------------------------------------

A brazil játékos ügynöke elismerte, hogy ügyfele minden vágya a Milanhoz igazolni. José Fuentes azt mondta, hogy a Milan valóban érdeklõdik Fabiano iránt, épp úgy, mint a Manchester City és a Chelsea. Azonban a csatárt csak egy csapat érdekli, méghozzá a Milan.

Az ügynök azt sem tagadta, hogy a két klub között viszont akad még némi anyagi eltérés. "Más csapat is érdeklõdik iránta, de õt csak a Milan érdekli" -mondta Fuentes."Biztos vagyok benne, hogy a Milan játékosa lesz - 100 százalék."

"Fabiano csak a Milant akarja, és most a két klubnak kell dûlõre jutnia" - mondta Fuentes.

"Nem tudom biztosan, hogy mikor lesz a találkozó a két klub között, de úgy érzem, hogy még ezen a héten érkezhet egy ajánlat" -fejezte be a játékos ügynöke a nyilatkozatot.

Más források úgy tudják: már ma döntõ fordulat lehet Fabiano és a Milan kapcsolatában.

--------------------------------------------

Egyéb hírekEgyéb hírekSeedorf elkezdte erõsíteni csapatát, a Monzát.

Clarence Seedorf testvére, Chedric Seedorf, unokatestvérével Stefanóval együtt a Monza csapatához igazolt.

Szintén a klubhoz igazolt a Laziótól, Alessandro Tuia.

Tribalfootball.com

------------------------------------

David Beckham kész megfontolni a visszatérést Angliába, pedig korábban azt mondta, hogy az MU-n kívül egyetlen más angol csapatnál sem játszana. A 34 éves középpályás Kaliforniában nyilatkozott, miután az olasz AC Milantól visszatért a Galaxyhoz.

Beckham elszánt, és mindenképp szeretne játszani a 2010-es Dél-afrikai VB-n, és ha azzal növeli az esélyét a beválogatásra, akkor szívesen visszaigazol a Premier League-be.

"Soha ne mondd, hogy soha. Amikor elhagytam az Unitedet, azt mondtam, hogy soha nem játszanék egy másik angol klubban. A szívem Manchesterben volt, és egyszerûen nem tudtam magam elképzelni egy másik angol csapat mezében, miközben a United ellen játszok. Most már ezt sem zárnám ki" - mondta a világ egyik legnépszerûbb labdarúgója.

A fifa.com írása szerint azonban nagyobb a valószínûsége annak, hogy egy angol klub helyett a Milanhoz tér vissza Beckham. "Nyílvánvaló, hogy a klub határozott, és akar engem, és én nem látom akadályát a visszatérésemnek. Meglátjuk, én remélem mehetek..."- mondta a játékos.

Közben Beckham kibékült az õt kritizáló Landon Donovannal, illetve az edzõvel, Bruce Arenával is.
"Nem akarok beszélni a megbeszéléseken elhangzottakról, de egy jó beszélgetés volt" -fejezte be nyilatkozatát Beckham.
-------------------------------------------

A brazil csillag, Ronaldinho miután elsõ évében elég gyenge volt a Milanban, szeretne a következõ szezonban mindenkit kárpótolni, és a legjobb formája szerint futballozni. A 29 éves brazil játékos szerepelt a klub elsõ felkészülési meccsén a Varese ellen, és a meccs után kommentálta saját játékát az acmilan.comon.

--- Mindenki, így én is ismerem a képességeimet. Mindenki tudja, hogy a fejemben csak egy dolog van: a legjobb formámat hozni a meccseken.

--- Az elmúlt évben jól éreztem magam, amikor játszottam.Most szeretnék az egész idényben játszani, és szeretném megköszönni mindenkinek aki támogatott engem az elsõ naptól kezdve.

--- Az elsõ heti munka után jól érzem magam, de a csapatból mindenki tudja, hogy többre van szükségünk a szezon elõtti felkészüléshez. A csapat versenyképes lesz, mert erõs játékosaink vannak. Nagy játékosaink, és lesznek még érkezõk is.

--- Luis Fabiano egy jó játékos, és sok mindenben tudna segíteni nekünk. Ha mégsem igazol hozzánk, akkor is a csapatban lesz még Inzaghi, Pato és Borriello.
Yulcsa
Amen!
Inkább valami fiatal utánpótlás nevelés kéne 3. számú kapusnak! Vagy ami még jobb lenne, egy minõségi 1. számú, és akkor Abbiati - Dida a sorrend. Bár Abbiati mostanában egész jó.

Nuno88
Oguchi Onyewu, sikeresen átesett a kötelezõ orvosi vizsgálaton. - írja a MilanNews

Az amerikai védõnél mindent rendben találtak az orvosok, így a játékos csatlakozhat a többiekhez.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
baibai
Palinko
azért ne feledjük mikor dida lesérült ki védte a kapunkat elég sokáig! de azért én is eladnám
Nuno88
Kalac a Parmában?

A Serie A-ba most feljutó Parmában folytathatja pályafutását a Milan harmadik számú kapusa, Zeljko Kalac.

A Corriere dello Sport szerint az ausztrál válogatott játékos helyettesítheti a klubnál a Bolognához igazolt Emilio Vivianót.

Kalac a Milanban jelenleg csak Abbiati és Dida után következik a sorban, így egy állandó játéklehetõséget biztosító szerzõdés valószínûleg számára is megfelelõ megoldás lenne.

goal.com

Hol kell aláírni? <#eplus2>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fabio Capello
fõleg hogy hernanest még kaká helyére akartátok hozni...

Yulcsa
úgy látom jó a hangulat!

Nuno88
Úgy néz ki hogy Borriello lesz a 22-es, és Flamini lesz 5-s mezben.

Nuno88

Palinko
A Milan elsõ felkészülési meccsének egyik érdekessége volt, hogy az olasz Borriello mezén a 22-es számot viselte. Azt, amit tavasszal még a brazil Kaká.

"Minket nem lehet összehasonlítani, mert semmi közünk egymáshoz" -mondta Marco a Goal.com Itáliának. "Ezzel a számmal két évvel ezelõtt a legjobb szezonomat értem el a pályafutásom során" - magyarázta a csatár.

Az olasz játékos a 2008-2009-es szezonban alig-alig játszott, hiszen októberben sérült meg, és csak most játszhatott újra. "Nyolc hónapot hagytam ki egy sérülés miatt. Most 75 percet játszhattam, gyönyörû nap volt" -folytatta.

Érdekesség, hogy Borriello nem a megszokott posztján játszott, hiszen Leonardo a 4-3-3-as felállásban küldte ki a csapatát. Ronaldinho a bal, Borriello a jobb oldalon, míg Pippo Inzaghi középen kezdett.

"A posztom a pályán? Leonardo tudja, hogy én egy középcsatár vagyok" -fejezte be nyilatkozatát a játékos.

Természetesen a brazil mester is válaszolt erre a kérdésre. "Amikor három csatárral állunk fel, akkor mindenkinek megvan a szerepe. Borriello egy valódi középcsatár, aki eddig túl mélyen játszott" -magyarázta döntését a brazil mester.
Nuno88

Palinko
18 ért pirlot és helyette 30 ért hernanest, nagyon nem jó üzlet sztem.
Yulcsa
goal.com
Ez "aranyos" a cikk szerint Pirlot 18 millióért adnánk el a Chelseanek, aki helyett Hernanes érkezne. A baj csak az, hogy a klubja 30 milliót akar érte, mi meg csak 10-et adnánk...

limperatore
2. gólnál kemény volt dinho 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Thiago Silva mekkorát mentett (Y)
Palinko
én is elégedett vagyok amit láttam. igaz a védelem még elmaradozgatott, az ellenfél sem volt túl acélos, de mégis jó úton haladunk azt hiszem.
Yulcsa
köszi! De jó lenne Ronniet egész évben így látni játszani!

Nuno88

Nuno88
Ha tesznek is érte ajánlatot, elfogadja a Sevilla, de Fabiano ide akar jönni, akkor csak nem megy a Cityhez. Kivétel persze ha sok pénzt adnak neki õ meg nem tud ellenállni ennek.

Yulcsa
aha, köszi! jó látni õket csereként!

Manchester City: Eto’o után Luís Fabiano az elsõszámú célpont

Miután úgy tûnik, hogy Samuel Eto’ót nem sikerül megszerezni a Barcelonától, a Manchester Citynél Luís Fabiano lett az elsõszámú kiszemelt – adta hírül a Marca.
Az angol klub állítólag 25 millió eurót sem sajnálna a Sevilla brazil válogatott csatáráért, ám ügynöke néhány nappal ezelõtti kijelentése szerint Luís Fabiano kivásárlási ára 30 millió euró.

A 28 éves játékost a Milan is szeretné megszerezni.
nso

Fabio Capello
primaverások

Yulcsa
Oduamandi és Ikande friss igazolás? Még nem hallottam róluk

Nuno88
Varese-Milan 0-2 (0-1)

Az AC Milan ma délután játszotta elsõ felkészülési mérkõzését, amelyen a piros-feketék Pippo Inzaghi duplájával gyõzték le a Varese csapatát.

A.S Varese - AC Milan 0-2 (0-1)
Gólszerzõ: Filippo Inzaghi (11. és 48.)

VARESE:
Morò, Pisano, Bernacchini, Camisa, Corti, Claiton, Osuji, Gambardoni, Ebagua, Grossi, Del Sante.

MILAN:
Kalac (Storari 46); Antonini (Oddo 46), Nesta (Favalli 46), Thiago Silva (Kaladze 75), Jankulovski (Albertazzi 61); Gattuso (Strasser 61), Seedorf (Beretta 75), Flamini; Borriello (Oduamandi 75), Inzaghi (Zigoni 61), Ronaldinho (Ikande 75)

Forrás: channel4.com

Yulcsa
itt írják az eseményeket:
http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo25053.shtml

Ezek szerint a 2. gól is Pippoé.

LasCar16
2-0 boriello

#acm

Yulcsa
jaja, 1-0 Inzaghi góljával

Yulcsa
http://it.justin.tv/asaa10
itt megy valami, ahol állítólag 1 gólt már lõtt Pippo

DONGUBA
van csak nem muxik😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Yulcsa
szerinted mi itt mind mire várunk? 😛 😄
Sajnos nem hiszem, hogy lesz...

DONGUBA
en nyomnek de nincs

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
streamet lökjetek

#acm

DONGUBA
19:00 AmistosoFriendly: Varese - AC MilanNo disponibleNot available.

DONGUBA
latni valahol?

Yulcsa

Palinko
akkor ok, szétnéztem az acmilan.hu fórumán és egyenlõre csak ezt az oldalt javasolták:
http://www.rojadirecta.org
Yulcsa
Ok, ezért is kérdeztem meg inkább itt elõbb....

Na várom a meccset én is, jó lenne látni esetleg a fiatalokat is, hogy mégis kiket igazoltunk 😊

Nuno88
19.00-tól lesz a meccs.