36663
-
#25566 jah és úgy fog kinézni a táblázat mint már nagyon régen :D -
#25565 Inter Xelt, nyerni kell holnap!!!! -
#25564 primavera meccseteken ellenünk betalált Adiyiah (igaz, 4-1re nyertek a mieink :) ) -
#25563 az a lényeg, h a kapuban majdnem akkora a választék mint a középpályán :D -
Davidke007 #25562 Leonardo: "Csak magunkra kell koncentrálnunk"
A Milan vezetőedzője megtartotta szokásos, meccs előtti sajtótájékoztatóját. A piros-feketék holnap hazai pályán a Napoli ellen lépnek pályára, és miután múlthéten felzárkóztak 1 pontra a listavezető Inter mögé, a bajnokság újra szoros lett, így Milan sorsa lassan saját játékosainak kezében lesz, és nem az ellenfelekében.
"Tudatában kell lennünk a képességeinknek, és a maximumot kell kihozni magunkból." -mondta Leonardo a Milan Channelnek.
"Gondolnunk kell a sérült játékosainkra, kivéve David Beckhamre, és Alessandro Nestára - habár Sandro a bajnokság hajrájára még felépülhet. Próbáljuk minden soron következő meccsünket megnyerni, megőrizve az eredeti játékstílusunkat."
"Az Internek fontos kötelezettségei lesznek, miután továbbjutottak a Bajnokok Ligájában, ám nekünk csak saját magunkra kell koncentrálnunk. Már a holnapon gondolkozunk. A Napoli jó csapat, képesek nagyon látványosan játszani. Az összes játékosuk jól teljesít a saját posztján."
"Nem gondolhatjuk azt, hogy mindig a legjobb formánkat nyújtjuk Európában. Nagyon hosszú perióduson vagyunk túl, amikor is rengeteg sikert értünk el, ám most változások történtek a jövőre nézve." -
Davidke007 #25561 acélos a középpálya................. bár még ott lehet Abate... -
#25560 jah, Seedorf múltkor is játszott el is felejtettem még gólt is lőtt (nem is akármilyet) :D -
#25559 Mancini, Pato, See, Antonini újra keretben -
#25558 Milan-Napoli: a keret
KAPUSOK: Abbiati, Dida
VÉDŐK: Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Flamini, Gattuso, Pirlo
TÁMADÓK: Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho
SÉRÜLTEK: Bonera, Nesta, Onyewu, Ambrosini, Beckham
(acmilan.com) -
#25557 ebből is látszik, hogy Beckham emberből van... akármit is mutat kifelé, akármennyire is nagyképűnek tartják, szerintem belül egy nagyon rendes ember. sokan félreismerik sajnos... -
#25556 Beckham levélben köszönte meg a törődést
Az AC Milannál kölcsönben szereplő David Beckham nyílt levélben köszönte meg csapattársainak a segítséget, és hogy a bajban is mellette álltak. Az üzenetet Leonardo a reggeli tréning előtt olvasta fel a játékosoknak.
”Sok szerencsét kívánok Leonardonak, és a csapattársaimnak a szezon hátralévő részére, és remélem, hogy sikerül elhódítanotok a bajnoki címet. Meg szeretném köszönni nektek a támogatást, és azt a szeretetet, amit a Chievo elleni meccs után kaptam tőletek. Nagyon megindított a törődésetek, és tudom, hogy ebben a csapatban igaz barátokra leltem. Remélem, hogy valamikor újra veletek játszhatok ennek a csodálatos klubnak a színeiben. Még egyszer mindent köszönök, és sok szerencsét. Ciao, David.” -
#25555 Ez a Yepes :D
Bár jobb mint Onyewu, Favalli, Kaladze sztem... de 34 -
Sojka5 #25554 ez jobban hangzik mint a yepes tema -
#25553 Misimovic-Dzeko pakk -
#25552 na kezdhet Pippo végre! -
Davidke007 #25551 Borriello játéka is kérdéses a Napoli ellen!
Aggasztó hírek jöttek ma reggel Milánóból. Lehetséges, hogy Borriello is kihagyja a hétvégi, Napoli elleni bajnokit.
A 27 éves csatár eddig kilenc gólt szerzett idén a Serie A-ban, de ma Leonardo hazaküldte a csapat edzéséről, miután belázasodott.
Ezért azt, hogy fogja-e tudni vállalni a vasárnap esti meccset, valószínűleg csak holnap lehet majd megtudni. De Leonardo így is izgulhat, mert nem csak Borriello lenne az egyetlen hiányzó a soron következő mérkőzésen.
Pato sem biztos, hogy már vasárnap vissza tud térni. Ezen kívül a védelemben is lesznek hiányzók. Thiago Silva egészséges, ezért ő szinte biztosan ott lesz a kezdőben, de mivel Nesta, Bonera és Onyewu is sérült, ezért valószínűleg Favalli kap majd ismét helyet a brazil mellett a kezdőben. A két szélső védő, Ignazio Abate és Luca Antonini sem épült még fel.
A Milan mindössze egy pontra van lemaradva a listavezető Intertől, s ezért fontos lenne nyomást gyakorolni a városi riválisra. Ennek pedig a legjobb módja, ha a Rossoneri sorban nyeri a meccseit. -
paly90 #25550 a Real is igy szokta csinálni.
Am mindenféleképpen visszakéne hozni Astorit, nagyon jó lenne Silva mellett -
Davidke007 #25549 A Milannak a vártnál nagyobb csatát kell vívnia Davide Astori megszerzéséért. A fiatal olasz védőt a Milan nyáron kölcsönadta a Cagliarinak, sőt, a saját nevelésű játékos 50 %-a is a szárd csapathoz került...
Davide Astori a Rossoneri saját nevelésű fiatal védője nyártól a Cagliariban rúgja a bőrt (igen gyakran kap játéklehetőséget), és miután a klubnál felmerült néhány probléma a hátvédsorban, Galliani nyáron vissza akarja hozni Davidét.
Alessandro Nesta sérülékenysége ezúttal is bebizonyosodott, hiszen a világbajnok védő térdszalagjai egyik napról a másikra elszakadtak, így az idény hátralevő részét ki kell hagynia. Daniele Bonera - Nesta első számú helyettese - is többet volt idén sérült, mint egészséges, míg Kakhaber Kaladze és Giuseppe Favalli nagy valószínűséggel nyáron távozik a klubtól.
Ezek után Astorinak az eddiginél sokkal nagyobb szerep juthatna, ám Massimo Cellino, a Cagliari elnöke nagyon ragaszkodik a kölcsönkapott olaszra. A hírek szerint Adriano Galliani kész lenne Astori árának dupláját (3 millió eurót) is fizetni, ám Cellino hajthatatlan.
"Meg akarom tartani Astorit, és hajlandó lennék 5 millió euróra emelni az ajánlatunkat, hogy egyszer s mindenkorra megszerezzük őt." -mondta a szárd klub elnöke a La Gazzetta dello Sportnak.
A két klub kapcsolata egyébként remek, gondoljunk csak arra, hogy Alessandro Matri hasonló körülmények között igazolt el nevelőegyesületéből, a Milanból.
Ám Galliani ezúttal nem akar még egy tehetséget elveszíteni, ezért valószínűleg emel az ajánlatán. (Ez remek példája annak, hogy hogyan igazoljuk vissza saját játékosunkat milliókért...- a szerk.) -
paly90 #25548 34 éves, gratulálok......
Ennek megint sok értelme van... -
#25547 http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/articoli/articolo30733. shtml
Több forrás, köztük a sportmediaset is kész tényként közli, hogy Mario Yepes a következő 2 évben a Milan játékosa lesz! A kolumbiai ingyen érkezik és a napokban már alá is írhatja a szerződését.
1 milla lesza fizuja, hát én nem tudom, Favalli helyett már jobb...úgytűnik h nem tudnak a kopaszék erről leszokni... -
#25546 Jajjj de igaz Istenem!!! -
#25545 A friss Sztár Sportban van egy Gazzetta-cikk: "Volt egyszer egy Milan..." címmel. Pár idézet a teljesség igénye nélkül (a cikk írásakor már csak egy pont volt a hátrány):
"A keret összetétele, a játékosok többségének kvalitása, s az edzői szemlélet sem üti meg azt a nívót, amivel a Milan Silvio Berlusconi elnökségének érájában elkényeztette híveit."
"Ha a csapat hátvédsora a Tassotti, Baresi, Costacurta, Maldini négyes lenne, akkor is nehezen elképzelhető, hogy a csapat megengedhesse a három, a magát a védekezésből teljesen kivonó támadó luxusát."
A könyörtelen olasz sajtó szerint: "...ezzel a játékoskerettel inkább az AS Roma előli menekülés Leonardóék reális célja, mint a bajnoki cím. A mostani túlkoros keretet szét kell kergetni, és teljesen új alapokról újjáépíteni." -
#25544 A tegnapi edzésen Pato , Abate , Antonini és Mancini újra a csapattal edzett .
acmilan.com -
#25543 A Milannál újra képbe került Per Mertesacker, a Werder Bremen hatalmas termetű [1,98] belső védője. Az ára 10 millió euro körül lehet.
calciomercato -
#25542 én meg azt látnám h mikor futnak a bajnokaink -
#25541 balotelli háá santon :d -
#25540 Jah, ez igaz. :) Mondjuk engem sosem zavart a légióskodás. Magyar csapatnál fura nem magyar neveket hallani.. Fradi. :) -
#25539 kezdő 11ben nem volt tegnap olasz -
#25538 most ezt nem értem. :) -
#25537 az Inter(nacionál) csapat valóban megérdemelte a továbbjutást... Csak látnám már, hogy van közük Olaszországhoz... -
#25536 Inter szépen játszott, megérdemelte a győzelmet. :)
Sneijder császár.. :D Kár, hogy kirúgták Madridból, de Interben végre kibontakozhat, így jobban járt, az tuti. Ennek az Internek van keresni valója a BL-ben, egész más, mint a több éve csak a bajnokságban eredményes csapat... Kellett hozzá Murinho az biztos. :) -
#25535 lesz alkalom felmérni a fiatalok tudását :D -
#25534 Na igen most jön a kérdés hogy ma kinek szurkolunk a BL-ben. Az Internek és a 4 BL helynek vagy a Chelseanek és Carlettonak. -
#25533 furcsán kezeljük a tehetségeket, vagy nem játszatjuk elmennek (gufi) vagy mindég kölcsön (paloshi, abu) ... -
#25532 Jah le van igazolva de ezekszerint nem merik bedobni a mély vízbe -.- -
#25531 Ghánai u20as csávót leigazoltátok nem?
Simán ki lehetne probálni elől... -
#25530 http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/03/15/beckhamet_megmutottek/
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/03/15/nestat_megoperaltak_egy_honap_mulva_edzhet/ -
vasznpszvotsz #25529 :( Köszönet mindenért, Becks!
Sajnos nem láttam a meccset, Abate-ről mit lehet tudni? -
#25528 megvizsgálták Beckset, 4 hónap minimum :S -
#25527 én attól tartok, ha Scudettot nyernénk - amit még így 1 pont hátrányból sem tartok valószínűnek - megint jönnének a szokásos szöveggel, hogy hát tessék, bajnokságot nyertünk, minek ide új játékos? nemhogy játékosok...