36663
  • acm689
    pff :S
  • LasCar16
    Pato ismét kidőlt.
  • LasCar16
    "A Juvénak ebben a szezonban terpesz a jele"
    acm.hu fórum :DDD

nem láttam a mai meccset, de valahogy éreztem h nem tudjuk behúzni a 3 pontot, az ilyenek sosem jönnek össze, és ez a baj... de viszont előtte meg utána olyan szépeket tudnak nyilatkozni :) csak majd akkor keseregnek ha újra 9 pont lesz a hátrány... mérges vagyok h nem használtuk ki a lehetőséget, engem csak az érdekel h induljunk a BL-ben idén és újítsuk meg a keretet, mert addig eredményes többfrontos küzdelemre senki ne számítson a részünkről
  • limperatore
    és a juvétól kirúgott edző hova repítette a romát :D:D
  • acm689
    mondjuk ezt sem gondoltam volna év elején, hogy az Inter mellett a Roma lesz még közel a bajnoki címhez, nem a Juve. Játékoskeret alapján legalábbis, az edző elég sötét ló volt mind a Juvénál, mind nálunk. Bizonyos mértékben a Milan is meglepetés, hogy még ott van a dobogón, és nem is nagy a hátrány az elsőhöz képest. Milanosként persze bajnoki esélyesként tekintettem a csapatra, de ha objektíven nézzük a dolgokat, a szezon elején mindenki leírta az "öreg" Milant.
  • WuFraZselic
    hát ja, pláne hogy 5-6 hete még 7-9 pontos előnyünk volt... mindenesetre ha ti is így hullajtjátok a pontokat, akkor nem bukjuk el (remélem :D)
  • acm689
    és nem csak hosszabb, minőségibb is, nem kicsit... minden mellettetek szól, már-már égő lenne, ha nem nyernétek. de jobb esélytelenként nyerni, mint esélyesként veszteni :)
  • WuFraZselic
    pontosan, ráadásul hosszabb a padunk, ez lehet az egyik előnyünk
  • acm689
    Mourinho nem hülye, majd a fiatalokat fogja kipróbálni a kupameccseken.
  • WuFraZselic
    nem, de vélhetően képesek egy prioritási sorrendet felállítani házon belül, amiben értelemszerűen a kupa foglalja el az utolsó helyet
  • horpeti
    "hát ha azon múlik, lemondunk a kupáról..."
    Ja , ezt te eldöntötted a vezetőség helyett? :D
  • WuFraZselic
    hát szerintem akik az EL - 4. BL helyért harcolnak, nem nevezhetőek könnyűnek... a Bari és a Parma is csak a hazai pályán nyújtott teljesítményük miattk erült fel a listámra :D
  • acm689
    most felsoroltál 5 csapatot, vagyunk 2-en Milánóban, az már 7, ott a Juve meg a Fio, 9, lassan ott tartunk, hogy nagyon kemény az Olasz bajnokság :D
    Egyszóval, mindegy ki az ellenfél, nekünk nehéz lesz, mert sok a sérült...
  • WuFraZselic
    hát ha azon múlik, lemondunk a kupáról... mi viszont már letudtok a palermo-samp-genoa-bari-parma 5öst, akik hazai pályán igencsak kellemetlenek :)
  • szucsy89
    LOL, most néztem a menetrendeteket, lesz olyan mikor 2napot tudtok majd pihenni és mentek moszkvába...2fio meccs egymás után(ugye még kupa is van nektek), juve ellen, idegen roma, nem egy leányálom nektek se
  • acm689
    azért Juve, Roma nektek is hátravan még! és ezeken felül van még a BL! had reménykedjek már egy kicsit :P
  • paj01
    de kene nesta a hajrara...oddo mit ossze szerencsetlenkedett:D
    Csoda h megusztuk egy kapott gollal:)
    See nek tenyleg cserenek kell lenni inkabb, addig felspanolja magat:D
    Nagy kabaré volt az elso golnal:D
    Nah mind1 a roma inter talalkozo meg hozhat nekunk...megkezdodik a visszaszamlalas!
  • WuFraZselic
    nektek meg vagy 6 rangadó
  • acm689
    hosszú még a bajnokság, és van még 2 Inter BL meccs :P:D
  • horpeti
    Kár érte, meg lehetett volna. De ugyanígy a Napolinak is az első félidőben. Majd legközelebb.. :)
  • szucsy89
    1-1 lett a vége, kár érte pedig
  • szucsy89
    ok, tegyük:D:D
  • limperatore
    tegyük hozzá hogy 1 helyzetetek volt és a napoli sokkal jobb :D
  • szucsy89
    szerencsétlen gólt kaptunk, sztem behúzzuk, Oddot lecserélném a pcsába elképesztő mekkora hulladék az az ember ... Pato 15percet bírt, ezért meg grat Leonak, hogy kezőnek jelölte...hátsó alakzat eszméletlenül bizonytalan, benne van még egy nápolyi gól is simán a meccsben, 2.félidőben is FORZA
  • acm689
    Pippo azért még mindig tud :) Jó düntés volt kezdőbe rakni! Idővel behoznám Huntert is...
  • horpeti
    Hűha, micsoda lehetőség. :) Remélhetőleg bírni fogjuk. :D
  • Forza Italia
    1-1 Inzaghi
  • Forza Italia
    nem. de inkább a milan mint az inter
    és már csak azért is inkább milan mert náluk van pippo
  • WuFraZselic
    és ha az Intert a 2. helyen látod, a juve előrébb kerül az 5. helyről?
  • Forza Italia
    Hajrá Milan. Remélem nyertek. Úgy szeretném az Intert a 2. helyen látni. Remélem Inzaghi lő legalább kettőt. Még mindig nagyon tisztelem őt.
  • szucsy89
    én meg Favalli és Oddora

mi a faszt keresnek a kezdőben??:@ ott a padon tudtommal Antonini pl.
  • acm689
    felhívnám a figyelmet INZAGHI-ra!!!
  • acm689
    Hivatalos kezdők:

MILAN: Abbiati; Oddo, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Flamini, Pirlo, Seedorf; Pato, Inzaghi, Ronaldinho.
    NAPOLI: De Santis; Grava, Cannavaro, Rinaudo, Campagnaro; Maggio, Gargano, Pazienza; Hamsik; Lavezzi, Quagliarella.

acmilan.com
  • shad0w
    én azért emlékszem jó pár olyanra is, mikor ugyan így nagyon kellett volna a győzelem, aztán nem igazán jött, sőt. utána meg ment itt nagyban a temetés a topicban :)
  • szucsy89
    múltkor is ez volt, hogy mindenképp be kell húzni, mert 1pontra feljöhetünk a fiúk tuti kihajtják magukat, aztán a végén egy szerény (és szerencsés) góllal hoztuk a meccset:/
    bár én egy 1-0nak is örülnék
  • Nuno88
    Könyörgöm 3 pontot ma!!!
  • acm689
    ha jön helyette még vki a kpályára, én igen.
  • paly90
    Jó játékos,megérné elhozni, de Flaminit én nem adnám oda.
  • Davidke007
    Berlusconi: "Hinnünk kell a Scudettóban!"

Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa szerint szégyen lenne, ha a Milan szurkolói még 1 pontos hátrányban sem hinnének a bajnoki cím megnyerésében. A teljhatalmú elnöknek egyébként esze ágában sem fordult meg, hogy a sérült Nesta pótlására új védőt vegyen a klub. "A szezon legvégéig hinnünk kell a Scudettóban. Szégyenteljes lenne, ha nem tennénk ezt." -mondta Silvio a Datasport-nak, majd válaszolt arra a kérdésre, hogy van-e szüksége a csapatnak egy új belső védőre, aki tudná pótolni a sérülékeny Nestát: "Nincs szükségünk senkire. Nesta jobb formában fog visszatérni, mint valaha."

----------------------------------------------------------------------

Toulalan is a célkeresztben?

Az AC Milan érdeklődik az Olympique Lyon 26 éves középpályása, Jeremy Toulalan iránt. A pletykák szerint a Milan vezetői Mathieu Flaminit és némi pénzt adnának a Lyon francia játékosáért a nyáron.
  • acm689
    előbb csak győzzünk, kemény meccs lesz!