36663
-
#25606 pff :S -
#25605 Pato ismét kidőlt. -
#25604 "A Juvénak ebben a szezonban terpesz a jele"
acm.hu fórum :DDD
nem láttam a mai meccset, de valahogy éreztem h nem tudjuk behúzni a 3 pontot, az ilyenek sosem jönnek össze, és ez a baj... de viszont előtte meg utána olyan szépeket tudnak nyilatkozni :) csak majd akkor keseregnek ha újra 9 pont lesz a hátrány... mérges vagyok h nem használtuk ki a lehetőséget, engem csak az érdekel h induljunk a BL-ben idén és újítsuk meg a keretet, mert addig eredményes többfrontos küzdelemre senki ne számítson a részünkről -
#25603 és a juvétól kirúgott edző hova repítette a romát :D:D -
#25602 mondjuk ezt sem gondoltam volna év elején, hogy az Inter mellett a Roma lesz még közel a bajnoki címhez, nem a Juve. Játékoskeret alapján legalábbis, az edző elég sötét ló volt mind a Juvénál, mind nálunk. Bizonyos mértékben a Milan is meglepetés, hogy még ott van a dobogón, és nem is nagy a hátrány az elsőhöz képest. Milanosként persze bajnoki esélyesként tekintettem a csapatra, de ha objektíven nézzük a dolgokat, a szezon elején mindenki leírta az "öreg" Milant. -
#25601 hát ja, pláne hogy 5-6 hete még 7-9 pontos előnyünk volt... mindenesetre ha ti is így hullajtjátok a pontokat, akkor nem bukjuk el (remélem :D) -
#25600 és nem csak hosszabb, minőségibb is, nem kicsit... minden mellettetek szól, már-már égő lenne, ha nem nyernétek. de jobb esélytelenként nyerni, mint esélyesként veszteni :) -
#25599 pontosan, ráadásul hosszabb a padunk, ez lehet az egyik előnyünk -
#25598 Mourinho nem hülye, majd a fiatalokat fogja kipróbálni a kupameccseken. -
#25597 nem, de vélhetően képesek egy prioritási sorrendet felállítani házon belül, amiben értelemszerűen a kupa foglalja el az utolsó helyet -
#25596 "hát ha azon múlik, lemondunk a kupáról..."
Ja , ezt te eldöntötted a vezetőség helyett? :D -
#25595 hát szerintem akik az EL - 4. BL helyért harcolnak, nem nevezhetőek könnyűnek... a Bari és a Parma is csak a hazai pályán nyújtott teljesítményük miattk erült fel a listámra :D -
#25594 most felsoroltál 5 csapatot, vagyunk 2-en Milánóban, az már 7, ott a Juve meg a Fio, 9, lassan ott tartunk, hogy nagyon kemény az Olasz bajnokság :D
Egyszóval, mindegy ki az ellenfél, nekünk nehéz lesz, mert sok a sérült... -
#25593 hát ha azon múlik, lemondunk a kupáról... mi viszont már letudtok a palermo-samp-genoa-bari-parma 5öst, akik hazai pályán igencsak kellemetlenek :) -
#25592 LOL, most néztem a menetrendeteket, lesz olyan mikor 2napot tudtok majd pihenni és mentek moszkvába...2fio meccs egymás után(ugye még kupa is van nektek), juve ellen, idegen roma, nem egy leányálom nektek se -
#25591 azért Juve, Roma nektek is hátravan még! és ezeken felül van még a BL! had reménykedjek már egy kicsit :P -
paj01 #25590 de kene nesta a hajrara...oddo mit ossze szerencsetlenkedett:D
Csoda h megusztuk egy kapott gollal:)
See nek tenyleg cserenek kell lenni inkabb, addig felspanolja magat:D
Nagy kabaré volt az elso golnal:D
Nah mind1 a roma inter talalkozo meg hozhat nekunk...megkezdodik a visszaszamlalas! -
#25589 nektek meg vagy 6 rangadó -
#25588 hosszú még a bajnokság, és van még 2 Inter BL meccs :P:D -
#25587 Kár érte, meg lehetett volna. De ugyanígy a Napolinak is az első félidőben. Majd legközelebb.. :) -
#25586 1-1 lett a vége, kár érte pedig -
#25585 ok, tegyük:D:D -
#25584 tegyük hozzá hogy 1 helyzetetek volt és a napoli sokkal jobb :D -
#25583 szerencsétlen gólt kaptunk, sztem behúzzuk, Oddot lecserélném a pcsába elképesztő mekkora hulladék az az ember ... Pato 15percet bírt, ezért meg grat Leonak, hogy kezőnek jelölte...hátsó alakzat eszméletlenül bizonytalan, benne van még egy nápolyi gól is simán a meccsben, 2.félidőben is FORZA -
#25582 Pippo azért még mindig tud :) Jó düntés volt kezdőbe rakni! Idővel behoznám Huntert is... -
#25581 Hűha, micsoda lehetőség. :) Remélhetőleg bírni fogjuk. :D -
#25580 1-1 Inzaghi -
#25579 nem. de inkább a milan mint az inter
és már csak azért is inkább milan mert náluk van pippo -
#25578 és ha az Intert a 2. helyen látod, a juve előrébb kerül az 5. helyről? -
#25577 Hajrá Milan. Remélem nyertek. Úgy szeretném az Intert a 2. helyen látni. Remélem Inzaghi lő legalább kettőt. Még mindig nagyon tisztelem őt. -
#25576 én meg Favalli és Oddora
mi a faszt keresnek a kezdőben??:@ ott a padon tudtommal Antonini pl. -
#25575 felhívnám a figyelmet INZAGHI-ra!!! -
#25574 Hivatalos kezdők:
MILAN: Abbiati; Oddo, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Flamini, Pirlo, Seedorf; Pato, Inzaghi, Ronaldinho.
NAPOLI: De Santis; Grava, Cannavaro, Rinaudo, Campagnaro; Maggio, Gargano, Pazienza; Hamsik; Lavezzi, Quagliarella.
acmilan.com -
#25573 én azért emlékszem jó pár olyanra is, mikor ugyan így nagyon kellett volna a győzelem, aztán nem igazán jött, sőt. utána meg ment itt nagyban a temetés a topicban :) -
#25572 múltkor is ez volt, hogy mindenképp be kell húzni, mert 1pontra feljöhetünk a fiúk tuti kihajtják magukat, aztán a végén egy szerény (és szerencsés) góllal hoztuk a meccset:/
bár én egy 1-0nak is örülnék -
#25571 Könyörgöm 3 pontot ma!!! -
#25570 ha jön helyette még vki a kpályára, én igen. -
paly90 #25569 Jó játékos,megérné elhozni, de Flaminit én nem adnám oda. -
Davidke007 #25568 Berlusconi: "Hinnünk kell a Scudettóban!"
Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa szerint szégyen lenne, ha a Milan szurkolói még 1 pontos hátrányban sem hinnének a bajnoki cím megnyerésében. A teljhatalmú elnöknek egyébként esze ágában sem fordult meg, hogy a sérült Nesta pótlására új védőt vegyen a klub. "A szezon legvégéig hinnünk kell a Scudettóban. Szégyenteljes lenne, ha nem tennénk ezt." -mondta Silvio a Datasport-nak, majd válaszolt arra a kérdésre, hogy van-e szüksége a csapatnak egy új belső védőre, aki tudná pótolni a sérülékeny Nestát: "Nincs szükségünk senkire. Nesta jobb formában fog visszatérni, mint valaha."
----------------------------------------------------------------------
Toulalan is a célkeresztben?
Az AC Milan érdeklődik az Olympique Lyon 26 éves középpályása, Jeremy Toulalan iránt. A pletykák szerint a Milan vezetői Mathieu Flaminit és némi pénzt adnának a Lyon francia játékosáért a nyáron. -
#25567 előbb csak győzzünk, kemény meccs lesz!