36663
  • Grove4
    =)
  • LasCar16
    Galliani: Albertazzi jövőre a nagy csapat tagja lesz!

más:
    Az olasz médiában forgó pletykák szerint Leonardo eldöntötte, hogy otthagyja a Milant a szezon végén, bár a klub már hivatalosan is cáfolta a híreket.

footballpress.net
  • vasznpszvotsz
    Remélhetőleg Favalli és Pirlo hiánya nagyban megdobja a csapat teljesítményét...
  • acm689
    A másik hír, hogy Maldininak játékosmegfigyelői posztot ajánlana fel a klub. Kérdem én, miért kell nekünk játékosmegfigyelő, ha úgysem igazolunk le senkit? :D:S
  • acm689
    A Gazzetta jóslata: a Milan nem költ sokat a nyáron

Átigazolási hírekÁtigazolási hírekA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Silvio Berlusconi továbbra sem szándékozik jelentősebb összeget fordítani új játékosok vásárlására, így az AC Milan idén nyáron is szűkös költségvetésből gazdálkodhat. Az olasz klub megerősítésére felhasználható pénzmennyiséget várhatóan jövő hét pénteken, a Fininvest éves közgyűlésén határozzák majd meg.

A Milan Kaka eladásával jelentősen csökkentette adósságállományát, amely így 70 millió helyett már csak 10 millió euró. Ennek ellenére a Gazzetta előrejelzése szerint már elmúltak azok az idők, amikor Berlusconi hatalmas összegeket fektetett be a klubba, és nem várható egyetlen nagy átigazolás sem.
  • Davidke007
    Del Neri és Leonardo is kijelölte keretét a holnapi meccsre.

Sampdoria:

Kapusok: M.Cassano, Guardalben, Storari

Hátvédek: Accardi, Cacciatore, Lucchini, Rossi, Zauri, Ziegler

Középpályások: Franceschini, Guberti, Mannini, Padalino, Palombo, Poli, Semioli, Tissone

Csatárok: A.Cassano, Pazzini, Scepovic, Testardi

AC Milan:

Kapsuok: Abbiati, Dida, Roma

Hátvédek: Abate, Albertazzi (59), Antonini, Bonera, Jankulovski, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta

Középpályások: Ambrosini, Gattuso, Seedorf

Csatárok: Adiyah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho, Verdi (58)

Sérültek: Favalli, Kaladze, Nesta, Onyewu, Beckham, Flamini, Pato

Eltiltott: Pirlo
  • szucsy89
    de sztem kamu
  • szucsy89
    na ne ha Pato elmegy ááá nee:@
  • LasCar16
    újabb rémhír: Pato-t átigazolási listára tettük, Mancinit meg leigazoljuk :P, de ez még egyáltalán nem biztos, de ha ez igaz akkor szép lassan leépítjük a csapatot
  • Palinko
    nem így gondoltam hogy nyerjünk bajnokságot...
  • LasCar16
    http://www.origo.hu/sport/focivilag/20100415-a-bundabotrany-uj-targyalasa-az-inter-kizarasaval-is-vegzodhet.html
  • szucsy89
    mintha ide linkeltek volna egy hírt korábban hogy Dzeko szerződése már megvan a milannal, 100% asszem ezt az ügynöke nyilatkozta
  • LasCar16
    Sokan bizakodnak az eredményes véghajrában Milánó piros-fekete részén, ám a csapatkapitány, Massimo Ambrosini őszintén bevallotta, hogy nem sok esélyt lát arra, hogy a hátralévő öt fordulóban az Inter és a Roma is többször pontot veszítsen. Ambro szerint annyi lehetőséget szalasztott el a Milan, hogy még egy esélyt már nem fognak kapni a sorstól.

A Rossoneri öt fordulóval az olasz bajnokság vége előtt 3 pontos lemaradásban van az Inter mögött, míg az első helyezett Roma 4 ponttal előzi meg Leonardo csapatát. Massimo Ambrosini, a lombard klub csapatkapitánya azonban nem bizakodik annyira, mint néhányan a klub és a szurkolók körében.

"Az elől álló két csapatnál van a meccslabda, mert a Milan jelenleg le van maradva." -nyilatkozta Ambrosini a Milan hivatalos honlapjának.

"Szomorúak vagyunk, hiszen számos lehetőséget packáztunk el, és túl kevés idő van megvárni, hogy az Inter és a Roma pontokat hullajtson."

"Őt meccs van hátra, ami történt, megtörtént, ez már ténykérdés. Mindazonáltal úgy kell befejeznünk a bajnokságot, hogy minél kevesebbet kelljen bánkódnunk."

"Irigy vagyok arra a két csapatra, akik az élen harcolnak az első helyért, mert én is ott szeretnék lenni, és hallgatni másokat, akik úgy beszélnek, mint most én."

Forrás: goal.com
  • LasCar16
    Adriano Galliani, a Rossoneri vezérigazgatója a minap egy nyilatkozatban elmondta, hogy Hugo Llorisszal, a Lyon és a francia válogatott fiatal kapusával két éve már mindenben megegyeztek, ám a végén Abbiati mellett döntött a klub. "Lloris tulajdonképpen már a miénk volt 2008 nyarán. Minden részletben megegyeztünk vele és az ügynökével. A végén azonban Christian Abbiati visszautasította a Palermo ajánlatát, így Lloris leigazolása kútba esett." -árulta el Galliani. A francia kapus ezután nem sokkal a Lyonba szerződött, ahol olyannyira remekül véd, hogy az idei Bajnokok Ligája kiírás egyik, hanem legjobban védő kapusa. Abbiati jelenleg sérüléssel küszködik, őt a brazil veterán Dida helyettesíti. Forrás: tribalfootball.com

szuper :DDDDDDDDD
  • LasCar16
    Sokan szerettük volna Dzekot a Milanban látni.
    Az ára nekünk (is) irreálisan magas.
    A Juventusnak viszont nem:
    Dzeko, un futuro in bianco e nero - (Dzeko jövője:bianco-nero, azaz
    a Juventus startolt rá Trezeguet utódjaként)

ezt viszont nem tudom megbocsájtani, de még mindig reménykedem h hozzánk igazol ... idén is bizonyítja h nem egy szezonos csatár...
  • LasCar16
    Az AC Milan utánpótláscsapata hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Palermo fiataljait, és ezzel 3-1-es összessítéssel megnyerte az Olasz Kupát.

AC Milan-Palermo 2-0 (1-0)
    Gólszerzők: Verdi (4.), Zigoni (63.)

MILAN: Perucchini; Ghirighelli, Romagnoli, Albertazzi, De Vito; Novinic, Strasser; Scampini, Verdi, Schenetti; Zigoni.

PALERMO: Caroppo; Siragusa, Cappelletti, Adamo, Pellegrini; Pitarresi, Ardizzone, Davi, Corsino; Giovio, Mbakogu.

(acmilan.com)

grat!!!
  • acm689
    de jó is lenne :) Én is tervezek majd valamikor egy ilyen olaszországi túrát.
    szerintem az acmilan.hu forumán érdeklődj, ők szoktak szervezni ilyen kirándulásokat.
  • zsuzsukox
    sziasztok, a milan-juve meccsre szeretnék kijutni, vhogyan, és lehet hogy maradnék is néhány napot, elnéznék erre arra:), nem tud valaki valami jó lehetőséget rá?
  • horpeti
    persze szigorúan ingyen. :D
  • acm689
    én bizakodó vagyok, szerintem jön 2 lyukas fogú játékos, és fiatalításként Yepesen kívül leigazolunk még két 35 éves védőt...
  • paj01
    akkor mar inkabb a bejaronője.
    Nah most mar haladjunk..tudjuk le ezt a szezont valahogy...megvan a bl hely, aztan lassuk mit hoz az igazolasi idoszak.
  • Palinko
    szerintem ezek után az egész világ :D de sztem kacsa lesz
  • LasCar16
    legfrissebb hír a Milannews-tól:

Anderson Hernanes de Carvalho Andrade Lima, nagyon de nagyon
    közel került ahhoz, hogy a mi játékosunk legyen a következő szezontól!

Az ára: 20 millió euró körül lesz. "Banánért nem adjuk"! Nyilatkozták
    jelenlegi csapatának vezetői.
  • LasCar16
    Leonardo: "A szurkolók cserben hagytak minket"

nem tetszett Leonak a vasárnapi nézőtéri reakció, talán futni meg futballozni is kellett volna...
  • LasCar16
    bazzzzeeeeggggggggg :AS:DAS:ASD:
  • barcames
    lehet:D
  • horpeti
    De lehet Maldini szomszédja is jó lenne, biztos ragadt rá valami. :D
  • barcames
    miért nem maldini apját kérték meg?!

vicc
  • szucsy89
    rajtunk röhög a fél világ
  • acm689
    Ma jelent meg Olaszországban az a hír is, miszerint Alessandro Nesta sérülése miatt a Milan vezetői szerették volna rábírni a 41 éves Paolo Maldinit, hogy térjen vissza a pályára, de az előző szezon végén visszavonuló védő nemet mondott a felkérésre.

ugyanmáááááááááár! ilyen nincs! komolyan mondom, mit képzelnek ezek, hány évig fog focizni egy játékos? 70? pffff széééégyen!
  • Palinko
    mégjobban letörné a játékosokat, ha azt mondaná idén semmi esélyünk sincs :D bár ettől kedvtelenebb játékosokat már nem tudok elképzelni.

múltkor mondta az 5 vagy hány pontját amit elvár berlusconitól hogy segítsen neki, hiába mondaná minden héten attól még nem lesz közelebb az átigazolási szezon :) remélem majd év vége felé megint emlegeti a vérfrissítést, és hogy lesz is, bár már nem bízok én sem semmiben :(
  • Nuno88
    Mert? Lelövi őt Galliani?
    Mondja meg h a keret nem elég erős, kell frissítés, a sztárok szedjék össze magukat, Favalli, Kaladze, Janku, Oddo meg mehet amerre lát.
  • Palinko
    mégsem nyilatkozhat olyat hogy jaaj szegény fejünk idén sem nyerünk semmit.
  • Nuno88
    Csalódást keltő hazai döntetlenje (Catania, 2–2) ellenére Leonardo, a Milan vezetőedzője úgy érzi: csapata továbbra is versenyben van a scudettóért.

„Az égvilágon semmit sem adtunk fel, ha kell, ezt többször megismétlem: a céljaink változatlanok – érzékeltette eltökéltségét Leonardo. – Pillanatnyilag a Roma van a legjobb formában, de lesz még néhány nehéz meccse. S mivel az Inter is folyamatosan szórja a pontokat, úgy érzem, teljesen nyílt a vetélkedés a bajnoki címért."

Leonardo elismerte, a Catania elleni meccs első félidejében „egyszerűen nem játszott" a csapata, labdarúgói túl lassú futballt mutattak be, de éppen ennek fényében tartja biztatónak a második félidei fellángolást. A tréner szerint a játékosok éhezik annyira a sikert (vagyis a bajnoki címet), hogy leküzdjék a sérülések és kényszerpihenők okozta nehézségeket.

nso
    ----------------
    Csak röhögni tudok már komolyan...
  • LasCar16
    Roma kevés lenne, ehhez az Inter is kellett, így elbaszni a végét :D
  • paj01
    Csak az 1. felido!
    A masodik nem volt rossz. Pipponak utanrugtak es nem adtak 11 est...a tobbi gyanus helyzetrol nem is beszelve.
    3. hely is szep ilyen kerettel. Ezt meg kellene tartani, bar eleg nehez sorsolas jutott a vegere.
    Roma elott meg le a kalappal.
  • Nuno88
    Nem lesz itt semmilyen megujulás. Már 2-3 éve várjuk a megujulást és jött? NEM! Mindig csak a remény maradt, és én már nem reménykedem semmiben.
  • LasCar16
    http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/van-ot-ervem-amiert-a-milan-bajnok-lehet-2019370/

Amióta az Intert megközelítettük 1 pontra (28. forduló) 5 meccsen a 15 megszerezhető pontból sikerült 6-ot begyűjteni. Gólkülönbség 8-7.
    Ez idő alatt a Roma 15-öt Exclamation , az Inter 8-at szerzett.

no comment, itt volt a lehetőség, de csak a szép nyilatkozatokra futotta, Roma megérdemelten előzött, az Intereseket eheti az ideg hogyha innen elbukják a Scudettot, mert a farkasoknak mostantól kezdve a saját kezükben van a sorsuk, mi meg?? már én nem veszem komolyan azt amit nyilatkoznak, mert teljesen kifulladt a keret, ezt bizonyítja a sok sérült és az egyfélidős játékok.. Palermo is lassan a sarkunkban, az a mázlink h a Juve és a Fio idén döntögeti a negatív rekordjaikat, mert különben harcolhatnánk az EL helyekért... meg kell újulni, nem lehet tovább várni.
  • paj01
    Hat ennyi. 1 felidos a csapat ez mar regota latszik. nem tudom miert lepodnek meg a kommentatorok. Szar 1. felido aztan egy turheto 2. Girnyo nincs formaban ezert nem lett meg a 3. gol.Ennyi. Lassan johet a B terv...hajra ROMA:D
  • paly90
    Nagyon igaza volt a kommentátornak,amikor azt mondta hogy iaki ilyen lassan,körülményesen játszik az nem érdemli meg h bajnok legyen.Sajnos igazat adok.
    Tnap néztem a Fio-Inter meccset, Montolivot nagyon eltudnám képzelni nálunk mondjuk Pirlo helyett,de hát ez csak álom....