A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
Hunter és LF szerintem jönni fognak, valamint szeretném még de Silvestrit és Hernanest. Pirlo meg akkor már mehet is.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
KÖZEL KERÜLT...ezt a két szót már kurvára unom<#wow3>
Palinko
A Sportbox.ru. orosz internetes oldal szerint a Real Madrid játékosa, Klaas-Jan Huntelaar közel került ahhoz, hogy a Milan játékosa legyen.

Az egyelõre meg nem erõsített hír szerint a királyi klub 11millió eurós vételárban állapodott meg a Milannal, ami 9 millióval kevesebb, mint amennyit januárban kifizettek a támadóért.

Korábban a német Stuttgart €18m-t ajánlott a hollandért, de a játékos nem akart a klubhoz igazolni.

Huntelaar 20 tétmérkõzésen 8 gólt szerzett a Real Madridban január óta. Cristiano Ronaldo, Kaká és Karim Benzema érkeztével azonban feleslegessé vált a spanyoloknál, így a klub vezetõsége vevõt keres rá. Ha hinni lehet a pletykáknak, a Milan lesz a csatár új állomása.
De Silvestrinek én is örülnék de sztem Ledesma se lenne rossz ha Pirlo megy a Chelseabe

Nuno88
De Silvestri jöhet.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
A FirenzeViola.it értesülése szerint a Pirlo-transzfer sikeres lezárása után az AC Milan figyelme a Fiorentina által is kiszemelt Lorenzo De Silvestri felé fordulhat. A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani kiváló munkakapcsolatban áll a Lazio patrónusával, Claudio Lotitoval, és elképzelhetõ hogy a lombárd klub két, a fõvárosból elvágyódó játékost is átcsábít Milánóba.

A rómaiak edzõje, Davide Ballardini nem gördít akadályt Goran Pandev, Christian Ledesma valamint Lorenzo De Silvestri távozás elé, és a Milannál úgy gondolják, hogy az olasz védõ nagy erõsítés lenne a védelembe, míg az argentin középpályás megfelelõen tudná pótolni Andrea Pirlot.

Forrás: goal.com
shad0w
inkább simán 20 milla körül menjen pirlo, mert ha jön helyette a pénz és pizarro akkor fabiano már úgy sem. pirlo helyett meg Aquilani jó is lenne :)

don't give a fuck

Palinko
Az AC Milan mégsem adta fel teljesen Luis Fabiano leigazolását, és a hírek szerint egy újabb ajánlattal próbálják elcsábítani a brazil támadót Sevillából. A piros-feketék hosszú ideje üldözik Fabianot, aki szívesen tenné át székhelyét Milánóba, de eddig nem sikerült egyezségre jutniuk a spanyolokkal.

Az El Mundo Deportivo szerint a legújabb ajánlat körülbelül 20 millió euró, valamint a svájci Johan Vonlanthen játékjoga. A 23 esztendõs csatár jelenleg a Red Bull Salzburg játékosa és kölcsönben az FC Zürich csapatában szerepel, de a Milan megvásárolná õt, és egybõl tovább is adná a Sevillának.

Vonlanthen vételárát nem hozták nyilvánosságra, de a Milan vezetõi elszánták magukat, hogy végre leigazolják Fabianot, amivel megnyugtatnák az egyre elégedetlenebb szurkolókat is

Egy másik spanyol napilap, az AS szerint azonban a Milan elsõszámú célpontja Klaas-Jan Huntelaar, és a Real Madrid vezetõi a Milan döntésére várnak, és addig a holland támadóért érkezõ összes ajánlatot figyelmen kívül hagyják.

Az olasz klub alelnöke, Adriano Galliani nemrégiben a Sky Sport Itáliának elismerte, hogy hamarosan találkozni fog Florentino Perezzel, ami újabb találgatásokra adott okot.

Mindeközben a török Sabah szerint a Fenerbahce egy 15 millió eurós ajánlatot tett Huntelaarért, akinek az éves keresete körülbelül 4 millió euró lenne. Azonban úgy tûnik, hogy várniuk kell a Milan döntésére, mivel a Real Madridnál a piros-feketéket részesíti elõnyben.

# ez a fabiano ügy tényleg már... érdekel hogy lehetne még bonyolítani ötleteket várok :D viszont Huntelar vétele sem lenne rossz pozitív hír mindenképpen

A Corriere dello Sport szerint amennyiben Andrea Pirlo elhagyja Milánót, és Londonba költözik, a piros-feketék vagy Alberto Aquilanival, vagy Riccardo Montolivoval próbálják meg pótolni az olasz irányítót.

#nevek vannak szépszámmal csak igazolás is legyen a vége

A ma reggeli olasz és angol lapok szerint a Chelsea megemelte a Pirloért tett elsõ ajánlatát, miután Adriano Galliani egy szombati televíziós mûsorban határozottan visszautasított azt. A londoniak jelenlegi árajánlata vagy 16 millió font, vagy 10 millió font és Claudio Pizarro.

Galliani kijelentése figyelmeztette Carlo Ancelottit, hogy ha valóban újra együtt szeretne dolgozni Pirloval, akkor emelni kell a tétet.

Egyes hírforrások arról számoltak be, hogy a játékos ügynöke, Tullio Tinti már meg is egyezett a Chelsea vezetõivel egy négyéves szerzõdésrõl, amely szerint Pirlo évente 4,5 millió fontot keresne.

#vicces ajánlat sztem 20 meg pizzaroba csapnék bele, de megnézzük 5 milkás fizetést kapna, és csak 10 ért meg Pizzaroért akarják venni kicsit irreális. sokan nem fognak velem egyetérteni de ennyiért nem éri meg eladni pirlot.
szucsy89
<#eljen>
Palinko
egy szimpatikus nyilatkozat:
Thiago Silva, a Milan brazil védõje egy nagyon jó szezonra számít, és már az idény elején jó formában szeretne játszani.

A védõ a télen érkezett a klubhoz, ám az EU-s szabályok miatt nem léphetett pályára tétmeccsen, de a 2009-10-es szezonban már teljesértékû harcosa a csapatnak. A debütálására még augusztusban sor kerülhet, a Siena elleni bajnoki nyitómeccsen.

"Boldog vagyok, és Leonardo is tudja, hogy az én posztom egy hálátlan feladat" -mondta Silva a La Gazzetta dello Sportnak. "Nem volt könnyû átszokni az olasz játékhoz, de még a tanulás korszakában vagyok. Figyelnem kell a munkámra, mert valamennyi hiba büntetéssel jár."

A játékos szeretne minél többet adni a klubnak, és már alig várja, hogy az Inter ellen pályára lépjen a San Siróban.

"Boldog vagyok, amiért segíthetek a csapatnak. Az Inter elleni derby nagy lehetõség lesz a számomra, nagy érzelmekkel. Kész vagyok a legjobbamat nyújtani a csapatért" -fejezte be a brazil.
Palinko
Barcelona - Los Angeles Galaxy 2-1 (1-1)

a mi döntetlenünk nem is rossz sztem.
Palinko
azért, a klubb pénzügyi helyzete 0 án van, tehát jobb mint a többi élcsapaté :) azért ez elgondolkodtató.

amcsi turnénk során állítólag jött 4 milla szal nagyából már pozitívban vagyunk, biztos lesz még valaki igazolva, nem biztos hogy nagy név, de majd meglátjuk
Nuno88
Ennyi nincs itt gazdasági válság, menni akart és kész...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
egyértelmû, hogy az utóbbi.
Ez nagyon érdekes, amit idelinkeltél van benne egy válasz, amit a madridista.hu ról szintén ide teszek, elvilegm, ugyanarról a mélyinterjúról van szó, elõször a samsugsportos:

Volt esély rá, hogy már akkor a Madridba szerzõdjön?
- Visszatértem Sao Paulóba a jubileumi mérkõzés után, akkor lett volna rá lehetõség. Sok csapattól kaptam ajánlatot: végül a Milant választottam, ott akartam játszani. Aztán eljött a pillanat, amikor azt mondták, hogy a terveink nem azonosak, nem mutatnak egy iránya, ezért mennem kellett. Hat éven keresztül több ajánlat is érkezett - többek között a Madridtól is -, de csak ebben az évben hagyta nyitva a kaput a Milan. Elõször a City elõtt. Akkor kijelentettem, hogy ha megyek, akkor csakis a Realba.

És ime ugyanazon kérdésre a madridista.hu ról a válasz:

A centenáriumi ünnepség után visszatértem Sao Paolóba, majd elkezdtek érdeklõdni irántam. Nem sikerült megegyezni, és mindez akkor történt, amikor a Milanhoz szerzõdtem. Ezután a képviselõk tartották fenn a kapcsolatot. Ha ajánlatot kaptam egy klubtól, mindig a Milanra hagytam a döntést, hogy határozzon a jövõm felõl. Szerettem azt a klubot, és jól éreztem magam. Végül egy nap elmondtam nekik, hogy a céljaink nem összeegyeztethetõk, így távozni fogok. Az ott eltöltött hat év alatt több ajánlatot is kaptam, köztük a Real Madridtól is. A Milan elõször idén adott lehetõséget az eligazolásra. Elõször a City-vel tárgyaltak, de akkor közöltem, hogy csak a Real Madridba szerzõdhetek.

Érdekes............... melyik az igaz?:)

teljesen megõrült Berlu papa..........

Palinko
ilyen jó viccet régen olvastam már :D
LasCar16
és a leszünk hol marad????....

#acm

LasCar16
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25518.shtml

Berlusconi: "Nagyon meglepõdtem, amikor Pirlo távozásáról olvastam az újságokban, ezek csak hírek, nincs valóságtartalmuk. Ezen felül nincs szándékomban megválni a klubtól. Huntelaar? Nem tudok róla semmit. A szurkolóknak azt üzenem, hogy mi voltunk és vagyunk is a világ elsõ számú klubja. Úgy éreztem az USA túra alatt, hogy a Milannal minden rendben van, Leonardo is megerõsített ebben."

#acm

WuFraZselic
elvileg õt mi is akarjuk, Mourinho már rábeszélte Morattit :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Neki örülnék nagyon.

szucsy89
Más hír: elvileg ha megy Pirlo, hajlandóak vagyunk egy nagyobb összeget tenni Snejderért
szucsy89
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi kész mélyen a zsebébe nyúlni a Sevilla brazil támadójának, Luís Fabiano megvételének érdekében.
A hírek szerint 14 millió euró körüli összeget kész áldozni a Konföderációs Kupa gólkirályáért. A Milannal kapcsolatos hír továbbá, hogy ha Andrea Pirlo a Chelsea-hez távozik, a helyére a liverpooli Xabi Alonso esetleges igazolásával létszámfelettivé váló Wesley Sneijder érkezhet a Real Madridtól.
horpeti
Kalac is benézte volna. :D

LasCar16
elõször azt hittem, hogy kalacnak rúgták ezt a gólt :) nagy potya :) hihi
szucsy89
serie B még messze van, ahogy a középmezõny is..
Büdös Milano a rejtélyes "valami" tõl, ami márcsak attól változhat ha leköszön a vezetõség.....................addig irány a seriaB vagy a középmezõny hajhászat

Erõsítés??? Jó lenne, de helyette ez van:

Pirlo a jövõ héten távozik?

Andrea Pirlo az utolsó meccsét játszotta tegnap a Milan mezében és a jövõ hét elején csatlakozik a Chelsea csapatához, legalábbis az Il Corriere dello Sport szerint.

Több portálon megjelentek hírek arról, hogy a múlt héten lejátszott Inter-Milan mérkõzés után a játékos elbúcsúzott a csapattársaitól: "Ez volt az utolsó derbim" - mondta akkor.

A cikk szerint a Milan székházában, a Via Turatin találkozik a két klub képviselõje, hogy aláírják a szükséges papírokat.

Az egyelõre nem tisztázott, hogyan és mennyit fizetnek az angolok, a meg nem erõsített hírek arról szólnak, hogy £21m-ot utal a Chelsea, két évre elosztva.

A perui Claudio Pizarro és az angol U21-es védõ, Michael Mancienne is része lehet az üzletnek, utóbbi egy évre kölcsönbe érkezne Olaszországba.

Ha az üzlet létrejön, akkor Pirlo újra egykori edzõje, Carlo Ancelotti kezei alatt dolgozhat.

channel4.com
Palinko
“Balszerencsések voltunk, hogy a találkozó végén kaptunk egy gólt.” - nyilatkozta Leonardo a Sky-nak

“Ennek ellenére elégedett vagyok, mert ma este láttam az akaratot és elszántságot a játékosokon. A srácok egyértelmûvé tették, hogy javítani akarnak a jelenlegi formájukon, és a szezon kezdetére a legjobb állapotba akarnak kerülni."

“Az igaz, hogy a Boca Juniors más stílusú csapat, mint a Bayern München, de ettõl még nem becsülném le az ellenük mutatott játékunkat. Örömmel láttam, hogy a meccs egyes szakaszaiban az ellenfelünk arra kényszerült, hogy a mi játékunkhoz alkalmazkodjon."

"A következõ napokban arra törekszünk, hogy javítsunk a fizikai állapotunkon."

“Ronaldinho bemutatott néhány nagyon szép mozdulatot, és nagy munkát végzett a mezõnyben is. Ahhoz, hogy állandósítsa a formáját, még több meccsre van szüksége. Úgy érzem jó úton halad, hogy újra a régi legyen."
LasCar16
én direkt nem néztem a meccset nem akartam még jobban felhúzni magam, remélem erõsítünk, legközelebbi meccs amit megnézek az az 1. forduló lesz, hányok ettõl a szenvedéstõl...

#acm

Most ugye vicceltek, hogy ez jo volt, jobb mint eddig de nem jo, szar a csapatunk!!!!

Palinko
átlagban jó volt mindenki, hátul jó megoldások, elõl voltak problémák ha elszigeteltek minket a boca védõk, és nem segítettek egymásnak, egyedül 4 védõ között nem tudtak mit csinálni sok ilyen labda vesztés volt, második félidõre elmúlt ez dinho jobban irányított és mentek vele a többiek volt kinek leadni. de elõfordult még hogy nem tudtak mit csinálni ment a hátra passzolgatás és akkor felállt már a védelem úgy nehéz. spritelgetett dinho, meg jó passzokat adott. mindenképpen kiemelném a támadásból, pato, boriello két nagy 0, pato annyival jobb hogy legalább próbálkozott, de thiago silva jobb csatár volt ezen a meccsen mint õ (11 est is betette, és gólt is rúgott) tehát pato teljesítménye vártnál jóval aluli.

boriello szaladgált, mindég megtalálta a pálya azon részét ahol nyugiban lehet nem kellett félnie hogy a csúnya labda a közelében lesz. szerintem õ nem az a klasszikus befejezõ csatár, ha erõltetjük rá így néz ki, de nem mentség többet is hozhatott volna.

hátul onyewu jó volt, de nem nagyon tudnék kiemelni embereket mivel egységesen jól mûködött a védelem.

gatta hasznosan játszott, flamini méltóképp helyettesítette õk is jók voltak. nagyából ennyi
szucsy89
aki kiemelkedett sztem az dinho volt, most pörgött, futott, jól passzolt, varázsolt is 2x-3x:D de mindenki küzdött igazából ...boriello kicsit kilógott mert nem csinált sok mindent:\
Eltudnátok mondani h ki milyen teljesítményt nyujtott???

szucsy89
ja, de mindenképp bíztató meccs volt
Palinko
ja nem elrontottam, gatta az egész audi cup mvp je lett :D
Palinko
gatta lett a meccs embere
Palinko
eddig janku volt a legjobb lövõ, 4-3 a bocának jövünk.
pato

és elrontja.nyert a boca
szucsy89
najó nem írom tovább mert tele lesz velem a topic:D:\
szucsy89
Dinnyó jött, belõtte
szucsy89
belövi
szucsy89
büntetõk..boca kezdi
Palinko
annyira nekivetkõztek azt hittem elmaradnak a 11esek :D de remélem nem
szucsy89
én is így vagyok vele...végre játék volt és nem is rossz játék:) Boriello helyett Pippo lett volna sztem többre mentünk volna még ennél is
Palinko
storari nem védi jól ezeket a helyzeteket, és ügyes volt a fejelõ nem baj semmi gáz, én ma már boldog vagyok, végre valami teljesítményt láttam
Palinko
azért kaptunk egyet
szucsy89
bazz kapunk egy szerencsétlen gólt, a bocának köze nem volt most a meccshez:|
Palinko
dinho fantasztikus volt ma