36663
  • acm689
    goal.com írta, hogy Ronaldinho fontolóra vette a Man. City hívását, mert a Milan hezitál a szerződéshosszabbítással...
  • acm689
    Olaszország: Maldinit és feleségét korrupcióval vádolják

Az AC Milan legendás játékosát, Paolo Maldinit és feleségét korrupcióval vádolják, a gyanú szerint ugyanis egy adóellenőrt próbáltak megvesztegetni.

A Milan korábbi sztárja a gyanú szerint korábban egy olyan hivatalnokot vesztegetett meg, akit azóta már elítéltek, és jelenleg is börtönbüntetését tölti.

szép....
  • Palinko
    nah látod mi még ennek is örülnénk :D
  • WuFraZselic
    épp erre utaltam, ezért kétlem, hogy mario megnyugodna

amúgy azt is kétlem, h ezek után bárkinek is kellene, legalábbis olaszhonban
  • horpeti
    elvileg a Milanban akar játszani... De ha sokat szarakodik, a végén a Milánnak se kell. ill. hiába akar ide jönni, ha nem tudjuk kifizetni. :)
  • acm689
    még nincs tapasztalata, Mou sem az Interben vagy a Chelseaben kezdett...
  • WuFraZselic
    ...
    azért a két edző közt van különbség, az első idei derbyn gattuso kb elküldte a picsába leonardot, jm-val ilyetet nem mernek. így értettem, nem ugy, hogy egy rossz edző lenne...
  • acm689
    szerintem ha Balotelli álma a Milan, nem játszott volna az Interben... jó képességű futballista, de ha ennyire eszetlen, hát nem tudom...
  • LasCar16
    én azt mondtam hogy mi van ha direkt csinálja ezt , azért h eladjátok... franc tudja h aztán nálunk h viselkedne, de nálatok a nagy zsozé az isten, más edző nincs is
  • WuFraZselic
    2012ben jár le

amúgy ha José nem tudta megnevelni, Leonardo végképp nem fogja
  • LasCar16
    asszem egy év van a szerződéséből... szal lehetne taktikázni
  • Nuno88
    sztem csak nekünk nem adnák oda :D
  • LasCar16
    hát ha direkt csinájja, aztán véletlenül hozzánk igazolna és itt megváltozna a hozzáállása akkor, jöhet :D
  • Nuno88
    Az egyesület elnöke, Massimo Moratti szerint Balotelli „nyilvános öngyilkosságot" követett el a találkozón, és szinte lehetetlennek tartotta a kapcsolat rendezését. Egyúttal arra is utalt, hogy a látványos lázadás mögött a csatárt korábban csábító Milan állhat, amely Balotelli nem is annyira titkos kedvence.
  • LasCar16
    Ha hinni lehet az értesülésnek, a Juve akár ingyen is elengedné, csak hogy ne kelljen állnia évi négy millió eurós fizetését. Cserébe a Milan kiszállna a Wolfsburg bosnyák csatáráért, Edin Dzekóért folytatott harcból.

bazzeg :DDDDDDDDD poén az egészben az h a fizetése se lenne kevesebb és van egy újabb szemetünk aki 30+ :DDDD
    kezdem azt hinni h pár ifistával és pár lejárt szerződésű spílerrel fognak a kopaszék "erősíteni" eddig se röhögtek rajtunk
  • Sojka5
    http://www.fourfourtwo.hu/liga-hirek/6003

ez viszont eleg rosszul hangzik...
  • acm689
    á, ez biztos nem igaz, túl fiatal a Milanhoz :D
    viccen kívül, természetesen örülnék neki :)
  • LasCar16
    Aogo
  • acm689
    persze, hát nem egyszerűbb edzőt cserélni, mint játékosokat igazolni? újabb rossz szezon előtt állunk, ha nem lesz vérfrissítés...
  • WuFraZselic
    novemberben asszem 8 vagy 9 hónap után lőtt gólt, ez mindent elmond :D

amúgy Berba lehet hogy még jó is lenne a Milanba, szerintem egy nagyon jó játékos, de egyszerűen nem illik a Unitedben
  • Grove4
    Hát Amaurihoz képest - aki szinte az összes meccsen kezdő,ha egészséges - tuti többet termelt. Most fejből nem mondom meg hány gólja van, de olyan 4-5 körül lehet.
  • LasCar16
    én is erre gondoltam/gondolok h Berlu van az egész mögött, a másik az h minden téren erősítésre szorolunk de egy megfelelő kpálya kell :( mert anélkül nem Milan a Milan, régebben uraltok a pálya közepét, megvoltak a megfelelő embereink is akik futottak is, sőt a kreatív gyors játék is megvolt, a kontrákról nem is beszélve.. 2004-2006os időszak... mára ebből semmi nem maradt, ujjá kell építeni a Milant... és nem ilyen Berbatovokkal, továbbra is várom Dzekot... ha már a csatárokról van most szó...
  • acm689
    szerintem szimplán összeveszett Berluva. vagy inkább úgy fogalmaznék, Berlu kitúrta...
    remélem, lassacskán már egyetértetek velem, h Bonerának sincs helye a Milanban, kb. Kaladzéval van egy szinten...

Mai pletyka: Bebatov jöhetne 15 millió fontért, Huntelaar helyére, aki csak (!) 7 gólt szerzett. Hát szerintem ez a 7 nem olyan rossz, ahhoz képest, h mennyit játszhatott. Mindenesetre egy vérbeli befejezőre szükségünk lenne.
  • LasCar16
    Friss hír, miszerint Leonardo az idény végén távozhat, családi okok miatt.

A cikk szerint a brazil "edző" családja miatt lemondana jelenlegi pozíciójáról, hogy többet lehessen együtt szeretteivel.

Galliani reakciója, bármi is történjen a jövőben, meggyőzi a brazilt, hogy maradjon Olaszországban (kérdés milyen pozícióban).
  • DONGUBA
    A bajnokaink elmehetnek a fasomba olyan szarok ki kene dobi a fel csapatot.
  • szucsy89
    így van
  • paj01
    Kell az... eppen azert mert nem sztarokat vesz a milan.
    Az hires es draga jatekosokat nem kell figyeltetni..tele van veluk a tv meg ujsag. Nem kell 100 milliokat kolteni egyebkent h jo csapat legyen.
    Lasd Real Madrid... 250millio mehet a levesbe.
    Es lasd Barcalona... Eddig asse tudtam ki az a pedro...messi ott notte ki magat, xavi es iniesta szintén. Egyszer vettek egy henryt es ulhet a cserepadon.
    Az a csapat azert a vilagon a legjobb mert sztem a legjobb garda van mogottuk...technikai szemelyzet edzok stb.
    Lathato hogy hiaba vasarol valaki istentelen osszegekert az nem eleg a sikerhez.
    Az utanpotlasra kell figyelni...hazon belul kinelvelni es osszeszoktatni a fiatal jatekosokat... ebben van a siker. hiaba van c ronaldo meg kaka ha nincs csapat osszhang.
    Szal inkabb jo trenereket, edzot kell venni meg jo alapanyagot fiatalokbol amivel lehet dolgozni es ennyi. Es ez messze nem kerul annyiba mint egy-egy "sztar" jatekos.
  • Nuno88
    Nem mert bajnokaink vannak.
  • banok
    nem akartok bajnokok lenni? Mert mindent megtesztek érte.
  • limperatore
    :ASD:SAASD_SAD:SAD:SDA:SDA:ASD:ASD:ASD
  • Nuno88
    6 meccs 6 pont? :)
  • szucsy89
    én már azt számolom hogy mennyi pontot kell szerezni hogy meglegyen a 3. hely...de nagyon nehéz lesz, eszméletlen nehéz a sorsolás...legyen már vége ennek a szezonnak nyerje meg a Roma és kész:D
  • vasznpszvotsz
    Egyre gondoltunk :)
  • vasznpszvotsz
    A hátralévő 4 meccsen össze kelle kaparni min. 5 pontot a 3. helyért. (Palermo, Fiorentina, Genoa, Juventus :)
  • LasCar16
    ebben a szezonban egy valmit várok, azt h vége legyen, Bonera ma bűnrossz volt, mint ahogy a támadójátékunk is, mázli h a Palermo nem nyert, legalább hátrafelé nem kell tekintenünk, még..amilyen formában vagyunk, 4 meccs alatt még a 3. helyet is elbaszhatjuk
  • acm689
    hát kifáradtak a fiúk emberhátrányban vagyunk ráadásul... 0 pont.
  • vasznpszvotsz
    És nem mellékesen gól is...
  • acm689
    Bonera miatt 11es és ki is küldték az olaszt... grat...
  • szucsy89
    de ezen kívül pozitívumot ismét nem találok a játékunkban, a gól után szépen bealudtunk, rúgni fog 1et a samp ha így folytatjuk, már unom leírni de megint ötlettelen játék, nem futnak, körülményesek...:D nemtom hanyadjára írom ezeket a szavakat ebben az évben:D
  • acm689
    Borriello! 0-1!