A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Pato pár gólt lõhetett volna már...ezt is kihagyta most
Palinko
boriello 1 gólpasz és semmi, most is kiengedte a labdát. szánalom szegény adjuk már el.
szucsy89
de szép támadás volt!
Palinko
dinho adott mostanában 2 nagy passzot elõle félpályáról, és most nem olyan reményteleneket mint eddig csak sajna pato most is elszúrta
Palinko
ja nem az volt a baj, hanem hogy piros volt a hangszóró az a mute 😄 tehát hiába volt fenn a csúszka ha muten van 😊 köszi a tippet
szucsy89
pont itt nézem én is..hang meg van csak vedd fel a hangerõt😛
Palinko
sajna elment én is máshol nézem, itt nincs hangg, és a kép is rosszabb
http://fr.justin.tv/zk_hd

ha van jobb címed várom 😄
Palinko
na storari belekapott védett elég nagyot 😄
szucsy89
bár a védelemben még mindig akadnak bizonytalanságok...Storari mekkorát fogott te jó ég
szucsy89
nah még1 helyzet...Dinnyó is villant egyetD:
szucsy89
mind1 nézem máshol..😄

amúgy látszik hogy le lettek baszva a srácok😄 most hajtanak legalább ..meg is van az eredménye eddig (remélem nem kiabáltam el)
szucsy89
neked is elment a kép?:S
Palinko
szögletbõl kikerül tizenhatoson kívülre, gattuso indítja boriellot akit véletlenül most megtalálta a labda az rárúgja a kapura jó messzirõl érdekes szögben, thiago silva szépen rámozdul és a kapuba bombázza közelrõl szép volt
szucsy89
Thiago Silva <#worship>
Palinko
góóóóól
szucsy89
szélsõkkel nem vagyok kibékülve...most Antonini-Oddo, de a múltkori Janku-Zambrotta se volt vmi meggyõzõ
Palinko
hát ha nem sikerül eladni a labdát és úgy gondolják a srácok vannak támadásaink.

szucsy89
elsõ helyzet Pato szépen villant
szucsy89
németországban tilos
szucsy89
áh köszi én csak szarokat találtam eddig de ez jó

na megkezdõdött a meccs GYÕZELEM KÉNE MÁR
Palinko
csak én nem látom a bwint a mezünkön? valami hülye német törvény, vagy lesz más szponzorunk?
Palinko
pontosan nekem ez vált be legjobban
link

nállam tud 16:10 et a monitoromhoz
Palinko
na még fél óra és tapadhatunk:
erre

aztán sztem 2-1 re kikapunk, remélem jobb eredmény lesz 😊
Nuno88
Meg Patonak valaki megmondhatná hogy visszavehetne az arcából. Nagyon nagy arca lett hirtelen neki, pedig még szinte semmit nem tett le itt az asztalra.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Lehet, hogy több pénz jár a vereségért?? 😊

Nuno88
Igazolják már le Fabianot könyörgöm!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Sajnálatos, hogy a pénz számít és nem a csapat érdeke. Az amerikai túra és ez is a pénzre megy, a játékosok nem tudnak regenerálódni. Ma lesz a Boca elleni meccs. Élõhalottak fognak poroszkálni a pályán.

LasCar16
Leonardo szavai a tegnapi 4-1-es vereség után:

"Azt gondolom, a 4-1-es eredmény kissé túlzó." - mondta közvetlenül a meccs után a MilanNews-nak

"Néhány helyen változtattunk, hogy több játékost is megfigyelhessünk. A Bayern elõttünk jár a felkészülésben. Bosszantó a meccs elején kapott gól, mivel ez már nem az elsõ eset, hogy hamar hátrányba kerülünk. A játékosaim azonban fáradtak voltak a rengeteg utazás miatt."

A Milannak ez volt sorozatban a negyedik veresége a nyáron: az Egyesült Államokban a Club America, a Chelsea, és az Inter is legyõzte õket. A csapat mérlege az elmúlt négy meccsen 4 vereség 3-10gk.

"Amikor veszítesz, lehetetlen, hogy ne légy csalódott. A játékosok még lejátszák a Boca elleni találkozót, aztán három nap pihenõt kapnak. Hétfõn elkezdhetünk készülni a bajnokságra."

#acm

Nuno88
Kíváncsian várom a nyilatkozatokat a meccs után.

DONGUBA
Minosithetetlen szar fos jatek igy jo ha kozepmezonyben vegzunk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Ahogy látom az elsõ gól abból alakult ki hogy Ronaldinho elvesztette a labdát a középpályán és lerohant minket a Bayern.
Pirlo szép szabadrúgást rúgott, de sztem Butt is benne volt bõven...

LasCar16
A Bayern München is megalázta a Milant

Egyszerûen képtelen nyerni a Milan a nyári felkészülési idõszakban, Leonardo „gyermekei” szerda este a Bayern Münchentõl kaptak 4-1-es kijózanító pofont az Audi Kupán. Az olaszokat minõsíti, hogy zöldfülûek is betaláltak ellenük: Thomas Müller kétszer, az amatõr Sene Saer, illetve a válogatott Bastian Scweinsteiger egyszer volt eredményes. A német csikócsapat leiskolázta az önmagát keresõ, ám azt egyelõre nem találó milánói alakulatot.

sporthíradó.hu

#acm

Welcome Seria B 2010! Kajak csak hõbörgök, pedig néha azért örömet is okozhatna a kedvenc csapatunk, valami tényleg nagyon büdös, itt kajak van valami a háttérbe...........ez igy egy vicc

WuFraZselic
és ezt mind a vezetõknek köszönhetitek... kaká árából 3 komoly játékos kijönne, és nem hinném hogy pont a Milannak ne lenne pénze azon a 65 millión felül. ez a fiatalok beépítése meg jól hangzik, csak nem egy Milantól, akik ekkora presztízzsel bírnak...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Hát én nem tudom mi lesz itt õsztõl, de hogy alázni fognak minket az tuti. Középcsapattá estünk vissza nincs mese. Cél a kupaindulás lesz ha így megy tovább...

LasCar16
Legyünk pozitívak:

Talán ez a meccs végre észhez téríti a vezetõket, eladják Pirlót és Ronaldinhót, Kaladze, Kalac, Oddo és Borriello mellett.

Patót seggbe rúgják ötször és kap hét pofont.

Igazolunk 5 játékost, hogy ne a középmezõnyben végezzünk.

Legyünk negatívak:

Három hét múlva bajnoki nyitány idegenben. Ez a keret középmezõnyben fog végezni, jó esetben Európa-Liga. Egy Napoli, Genoa, Juventus, Inter simán verne minket, ha minden így marad.
Ha igazolunk is, szerintem már késõ, ennyi idõ alatt nem lehet beépíteni újakat a csapatba, megint elkövetjük ugyanazt a hibát, amit évek óta. "Jók vagyunk, erõsek vagyunk, majd tétmeccsen, ez csak felkészülés bla bla"

Aztán ég a ház, jön aki maradt, jobb esetben. Rosszabb esetben januárig kell várni és addig valahogy tartani az esélyt a BL helyre

Végignézhetjük, hogy az Inter szépen meglép és begyûjti a 18. Scudettóját . Esetleg a Juvéban bízhatunk hátha õk lesznek a bajnokok.

A BL-ben ezekkel a játékosokkal bravúr lesz a csoportból továbbmenni.

acm.hu-ról

#acm

LasCar16
Szegény Leo elgondolt valamit, amihez megfelelõ játékosok kellenek, amíg az nincs addig megy ez az alkalmi, "próbáljuk kitalálni h ez a majnem 0 keret mire elég c. dolog megy"

a fejétõl bûzlik itt a hal

#acm

Palinko
pato-dinho nem tud összejátszani, sajna egyik sem félisten és nem tudja átvinni 10 játékoson a labdát... de többet várnék én is tõllünk, nagyából egyet értek veled. én nem csak a játékosokban keresném a hibát, sztem a taktika nincs jól összerakva.
LasCar16
én már visszasírom Seedorfot...

#acm

LasCar16
81.percben volt az elsõ kaput eltaláló lövésünk, Pirlo szabijából, az elsõ félidõben macska-egér harc a Bayern javára, semmi labdaszerzés, csatárok mintha a pályán se lettek volna, Flamini,Abate futott, Jankulovskit észre sem lehetett venni, Favallival együtt, tehát a kpálya és támadójáték hiánya miatt folyamatosan Nesta-Silva párosnak volt dolga...( Silva arcára volt írva a lecserélése elõtt h minek igazoltam ide?...kb én ezt olvastam le miközben egy nagy mentés után rázta a fejét) Dinnyot,Patot picsán kell rúgni mert amit mûvelnek az nem a Milanba való, Pato minden labdát elad,megakad, nem tud passzolni sem, össze-vissza szaladgál, komolytalan a produkciója, fejben teljesen elszállt magától, Dinnyó pedigcsak sétál és eladja a labdát, Pirlo próbálkozott de õ is kikészült erõnlétileg, ezért hibázott ennyit, jelenleg ott tartunk h nincs középpályánk és csatársorunk, egy csatárunk van: Inzaghi... vagyis egy ötlettelen támadójátéknak erõs túlzással nevezhetõ valamink van, alibi passzokkal, a labdát nem tudjuk megtartani és a félpályánál megáll a tudomány, mi ez ha nem súlyos??? Az ilyen meccsek után reménykedem abban h Gallianiék észhez térnek... ide kellene legalább 4 játékos, ha nem több ( egy center, egy támadó kp, egy univerzális kp, és egy univerzális szélsõ) ha ez nem lesz meg akkor csúnya szezonunk lesz, de nem baj majd jön a fáradtak voltunk duma, meg a bajnokaink vannak és érkeztek fiatalok, nincs vezére a csapatnak, ez eddig nem a Milan, nagyon nem....

#acm

Nuno88
hát eddig ez az Onyewu sem váltotta meg a világot...

Palinko
elsõ félidõben fogalmam nincs mi volt. 2. ban kaptuk a 2. gólt, mert a két jobb hátsó védõnk nem tudta eldönteni ki rúgja fel schwensteigert az meg elment mellettük és rúgott. 3. gól 2 en passzolgatták körül a védõinket owenyeu odaugrott, de rosszul pattant a labda rárúgták kiütötte storari, aztán még ment egy passz és gól, sztem les volt. ebbõl fel sem ébredtünk és megint átpasszolták a védõinket és a 4. gól. a mi egyetlen gólunkat pirlo rúgta egy fantasztikusan eltalált szabadrúgásból.
LasCar16
Nápoly,Bergamo,Catania azért itt meg szoktunk szenvedni

#acm

Palinko
engem a támadásunk idegesít, az új fajta félpályáról rúgjuk boriellonak aki meg borzalmasan helyezkedik. alig vállalják be hogy elõrébb vigyék a labdát....
szucsy89
nem néztem végül a meccset, de a végeredménybõl látom hogy 2-0 után végre szépítettünk és utána 1perc alatt kaptunk 2-t? nemhogy felpörögtünk volna...ezmiii? bár monodm nem láttam a meccset vki összefoglalná nagyvonalakban?
Nuno88
Na jó van visszaszívtam, lehet aggódni...

szucsy89
4-1??? mi a fasz? livescoreon frissítgetek és egyre nagyobb a különbség?:S
Palinko
na mostmár sírok 😄
szucsy89
3-1 közben...engem is idegesít nagyon:S
Nuno88
3:1? Livescore-on néztem az eredményt -.-