36663
-
#25806 nem baj, legalább annak örülök, h nem az Inter áll az élen :P már nem tudok mérges lenni a csapatra, tényleg, ahogy a kommentátor is mondta, inkább annak örülök, hogy Leo felhozott minket a dobogóra. (bár ahogy a Palermo mostanában nyomul, lehet még az sem lesz meg) -
#25805 szar fos szar
ennyi hozzáfűznivalóm van a meccshez -
#25804 Szétbasz az ideg komolyan. -
#25803 Pirlo a második gólnál hátranézett h jön e az ember, és megállt, a csávó meg befejelte a faszba. ááá szétrobbanok komolyan. ezek lesznek ott a VB-n is. szégyen. sztárok, egy forintot nem érnek. -
#25802 de ezt a favallit mi a fasznak teszi be kezdő leonardo?????? inkább hozna fel egy utánpótlásos gyereket, azzal is jobban járna a milan -
#25801 hát itt minden lesz, csak győzelem nem... -
#25800 Hihetetlen csapatunk van :D
0:2 -
#25799 Zseniális ez a bíró, én is vezethetném ennyi erővel. Egy gyökér! -
#25798 szerintem 2-1-re nyerünk. remélem... -
paly90 #25797 MILAN: Dida; Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Ronaldinho, Borriello, Huntelaar
CATANIA: Andujar; Alvarez, Spolli, Terlizzi, Capuano; Ricchiuti, Carboni, Biagianti; Izco, Lopez, Mascara -
#25796 Ha ez igaz akkor Berlu is kezd nevetséges lenni. -
#25795 sajnos igaz... -
#25794 CorriereDelloSport szerint Leo a hónap végén bejelenti a távozását, Berlusconi túlzásba viszi a kritizálást, nem jogos a kritikája ugyanis ő tehet a legjobban arról h itt tartunk, nem félnek tőlünk Európában és a Scudettora sincs sok esélyünk, ha megadta volna a Leo által kért támogatást akkor nem itt tartanánk, mert nem Leoval van baj, hanem a kerettel, Leo kihozta a maximumot, csak ugye szarból nem lehet várat építeni, kíváncsi vagyok h nyáron mi lesz, de ezek nem a legjobb előjelek, Berlu meg közben harcbaszállt az olasz VB-közvetítési jogokért gond nélkül kicsengette a 150 millás ajánlatot, ha szeretett klubbunkat is egy vállalkozásnak tekinti akkor itt az ideje h belefektessen, és megújuljunk, mert ha ez nyáron nem történik meg akkor száguldhatunk a lejtőn. -
#25793 http://www.fourfourtwo.hu/hirek/5357
"Ez a Milan már nem érdeklődik olyan futballisták iránt, akik drágák. Ingyen próbálnak meg igazolni. Lehetetlen tehát, hogy Adebayor ott kössön ki." -
#25792 majd ezt is cáfolni fogják blabla..stb...nagyon unalmas már, sztem hanyagolhatjuk a Leonardos híreket -
Davidke007 #25791 Leonardo távozóban?
A legfrissebb hírek szerint a Milan ifjú vezetőedzője, Leonardo megelégelte a klub elnöke, Silvio Berlusconi folyamatos piszkálódását, és nyáron távozik a Rossoneri kispadjáról. Az olasz Il Corriere dello Sport információi szerint Leonardo már nem bírja tovább a Berlusconi által ránehezedett nyomást, hiszen a Milan tulajdonosa a napokban támadta Leonardót a csapat halovány támadójátéka miatt, de hónapok óta kritizálja a Milan játékát. Leonardo a hírek szerint a világbajnokság után Brazília szövetségi kapitányi posztját fogja átvenni Carlos Dungától, ám a piros-feketék vezérigazgatója, Adriano Galliani hevesen tagadja ezeket a pletykákat. -
paly90 #25790 Milan-Catania: a keret
A KERET: Dida, Roma, Abate, Antonini, Favalli, Kaladze, Oddo, Romagnoli (53), Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Oduamadi (54), Ronaldinho, Zigoni (17)
SÉRÜLTEK: Bonera, Jankulovski, Nesta, Onyewu, Beckham, Pato -
#25789 most mit szólogat már be Berlu? kezdek tényleg egyre mérgesebb lenni rá... -
Davidke007 #25788 Leonardot kritizálta Berlusconi
Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi nyilvánosan kritizálta a csapat edzőjét Leonardot. "A Milan csatárai túlságosan messze játszanak az ellenfél tizenhatosától. Így mégis hogyan szerezzenek gólt? " - mondta az elnök. Berlusconinak eme kijelentése olyan találgatásokra adott okot, hogy nem biztos Leonardo jövője a kispadon. A brazil edző eddig még nem kommentálta a helyzetet.
----------------------------------------------------
ERRE Galliani:
Spanyolországban keringő pletykák szerint Alexandre Pato iránt a Real Madrid, és a Chelsea érdeklődik, míg az olasz média az utóbbi időben Leonardo esetleges távozásáról cikkezik. Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani azonban egy mai nyilatkozatában mindkét híresztelést cáfolta.
“Pato nemrég hosszabbított 2014-ig a Milannal, így ő biztosan maradni fog, mint ahogy Leonardo is” – jelentette ki határozottan Galliani. -
paly90 #25787 Igen tudom,csak sztem még várhatunk nyárra ilyen kaliberű sztáriagazolásokt:D:D -
#25786 Ne aggódj, később nyilatkozták, hogy még ez SE lesz. :DDD -
paly90 #25785 Ez már vicces....
Ilyen szintű igazolásokkal nem várhatunk sokat a köv. szezontól sem..:S:S -
Davidke007 #25784 Borriello kihagyja a Catania elleni bajnokit?
A Sky Sport Italia információi szerint Marco Borriello, a Milan idei második leggólerősebb játékosa nem játszhat a vasárnapi, Catania elleni bajnokin sérülés miatt. Az olasz középcsatár állítólag Thiago Silvával ütközött össze a Milan mai edzésén, és a fájós bokájára rásérült, így valószínűtlen, hogy Leonardo megkockáztatja a játékát. Amennyiben Borriello bokasérülése valóban komoly, az Intert és a Palermót is megverő Catania ellen Huntelaar és Ronaldinho mellett a veterán Filippo Inzaghi kaphat szerepet. -
Davidke007 #25783 Az AC Milan sportigazgatója, Ariedo Braida cáfolta a stuttgarti Cacau leigazolásáról szóló híreket.
“Nincs értelme olyan dologról beszélni, aminek nincs valóságalapja. A hír csupán kitaláció, és nem szeretnék erre több szót vesztegetni.” – jelentette ki Braida a TMW-nek. -
#25782 remélem kacsa -
#25781 Ingyen van az a lényeg:D -
#25780 meg kéne lepődni? :DDD -
#25779 AC Milan: a klub nyáron szerződtetné az ingyen igazolható Cacaut
Olasz lapértesülés szerint a Serie A harmadik helyén álló AC Milan a német Stuttgartból hét év után távozó Cacauval erősítené meg támadó szekcióját a nyáron. A forrás szerint a német válogatott csatár a klub első számú kiszemeltje.
A 29 éves játékos szabadon igazolhatóvá válik, miután lejár a szerződése, így ingyen érkezhetne a piros-feketékhez.
Forrás: NSO
:ASD::D:AS:DAS:ASD:asDA:DAS?AS?DS:AA? komolyan sírok.
az ember reménykedik h végre elkezdjük a keret átalakítást, én ezt várom már 3 éve, erre ilyen játékosokra hajtunk megint, nem nevezném alaptalan hírnek, de h ennyire szarnának bele fentről?? az valami hihetetlen, és nagyon bosszant, ilyenkor mindig a kopaszékat látom a szemem előtt mosolyogva, bajnokaink vannak dumával, ha így megy tovább még lejjebb csúszunk, nincs türelmem még egy vergődős szezonhoz, és a tudathoz h ez meg az simán leverne minket, de legfőképp a mellébeszéléshez, és a kifogásokhoz h miért nem tudtunk ma nyerni -
#25778 Hát ezen a Suzuki Kupán a Milan 6-ból 6-ik lett :D -
#25777 Leo maradjon, és azt az 5 pontot vigye véghez, és akkor nem lesz itt semmi gond. -
paj01 #25776 Nah jo meccs volt, ez a kulonbseg egy bologna megy egy caiglari kozott... -
#25775 Bebaszna,ha Lippi hozzátok menne, amikor mi is hívtuk nem egyszer. -
#25774 Szerintem Leonardonak maradni kéne, mert ezzel a kerettel elég jó helyen áll. -
#25773 Lippi már többször mondta hogy nem jön. nagyon meglepődnék, és én is Leot marasztalnám, pont mire belejön ne küldjük már el :D
-
#25772 AC Milan: Marcello Lippi veheti át Leonardo helyét a nyáron
A Tuttosport a brazil szövetségi kapitány Dunga után újabb nemzeti együttest irányító edzőt hozott hírbe a Milannal, ezek szerint Leonardo távozása után a jelenlegi olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi veszi át a piros-feketéknél a marsallbotot.
Mint ismeretes, Lippi nagy valószínűség szerint a nyári világbajnokság után távozik posztjáról, bár ezt egyelőre nem erősítette meg.
--------------------------------------------------------------
Dungának nem örülnék, Lippit nem bánnám. De várjuk meg mi lesz Leoval, nekem eddig ő sem bizonyult rossz megoldásnak. Ha megfelelő lenne a keret, szerintem ő is vihetné valamire. Így sem állunk olyan rossz helyen, gondoljatok bele, a szezon kezdetekor mindenki a tabella 2. felére tippelte a Milant Kaká távozása után... Ahhoz képest dobogón vagyunk, harcban a bajnoki címért! -
#25771 Hunter mekkora gólt akasztott :D -
#25770 Inter és Roma is nyert, úgyhogy kellett a 3 pont, hogy lépést tudjunk tartani. -
paly90 #25769 Na csak behúztuk szép volt fiúk! -
#25768 na behúztuk -
#25767 Hát nem nyugodtam meg, h Jeda beállt... Nem tudom miért van, hogy 1 gólos vezetéstől mindig halál nyugodtan adogat a csapat :S