36663
  • horpeti
    Mondjuk csak az utóbbi évben vagyunk szarok. :) Előtte azért nem volt ez annyira gáz.
  • Palinko
    én sem értem, na majd valaki utána számol, de túl nagynak tűnik ez az összeg, vagy ha tényleg ennyi akkor nagyon szarul költöttük el
  • horpeti
    Lehet a fizetések, meg az egyéb investmentek (pl. wc felújítás) is bennevannak, nem tisztán játékos igazolások. :D
  • horpeti
    Jah, mostantól a lánya szolgálja majd ki a sztárokat.. Az olcsóbb. :P
  • LasCar16
    237:5= 47,4 milla per év, gratulálok közben meg a fékek itt vannak, egy szar átigazolási politikát úgy akarnak felvázolni, mintha nem rajtuk múlt volna a csapat eredménytelensége,mintha mindent megtettek volna(Mister Xek is voltak...) minden szar kiadást le akarnak faragni, közben meg Dida és társai szarnak bele a milliós szerződéseikkel, és még a szurkolóknak kellene csendben maradniuk mert Berlu a mínimumot invesztálja a szíve csücskének tartott klubjába... kérdésem a kövi: kikre költöttünk mi 237millát??? az elmúlt 5 évben, parasztvakító duma ez is, lerágott csont, ezzel elégedjenek meg a szurkolók, nem kedves Berlu... ez már nem elég...
  • Palinko
    Az AC Milan labdarúgócsapata a továbbiakban nem kíván luxusvillákat biztosítani sztárjátékosainak. A gárda tulajdonosa, Silvio Berlusconi lányát, Marinát bízta meg a klub pénzügyeinek rendbetételével. Az olasz Gazzetta dello Sport magazin szerint a piros-feketék labdazsonglőreinek ezentúl a Milan Real Estate ügynökség által kezelt házakban kell lakniuk.

„Ahogyan az élet sok más területén, a profi labdarúgásban is ésszerű egyensúlyt kell teremteni a kiadások és a bevételek között" – nyilatkozott az olasz miniszterelnök több cégénél, köztük a Mondadori könyvkiadónál és a Fininvestnél is elnöki pozíciót betöltő Marina Berlusconi, akinek intézkedései tiltakozási hullámot indítottak el a Milan-szurkolók körében.

Néhány órával a hír megjelenése után a népszerű közösségi oldal, a Facebook fórumán 3000-nél is több bejegyzés született a témában. A szurkolók a „Berlusconinak mennie kell" címszó alatt fejezték ki nemtetszésüket.

A Fininvest szinte azonnal reagált az eseményekre: kategorikusan cáfolta a klub eladásáról szóló híreszteléseket, valamint hangsúlyozta, hogy Berlusconi vállalatainak köszönhetően a Milan 2005 és 2009 között 237 millió eurót költött játékoskeretének megerősítésére.

A csapat fanatikusai hónapok óta panaszkodnak, hogy a klub vezetősége nem tesz meg mindent a nemzetközi sikerekért. Miközben a városi rivális Internazionale vezeti a bajnokságot, döntős az Olasz Kupában és elődöntős a Bajnokok Ligájában is, a Milan csak a Serie A-ban érdekelt, ahol a dobogóért küzd.
  • Grove4
    Szerintem meg nincs vele semmi baj.Lőné ő a gólokat,ha játszatnátok.
  • mrroma
    Tassotti??????, ez egyaltalan edzo?, edzet mar valakit egyaltalan?, kurvara sajnalom a Milant, de szerintem Berlunak elment az esze, ha nem a politikai "baratai" fogjak lelonni akkor a Milan szurkolok, es meg csak sajnalni se lehetlesz.
  • acm689
    Huntelaar készen áll a távozásra
    2010-04-27 18:01:27
    Már hónapok óta zengi a nemzetközi sajtó, pár héttel a szezon vége előtt pedig újra felszínre került Klaas-Jan Huntelaar, a Milan csatárának lehetséges nyári távozása.
    A holland gólvágót nyáron szerződtette a Rossoneri a Real Madridtól, ám a kevés játéklehetőség miatt már a januári átigazolási időszakban szó volt a távozásáról. Hiába tehát Galliani nyilatkozata, miszerint maradni fog a klubnál, a Tuttosport információi szerint 'Hunter' már készen áll arra, hogy nyáron újra klubot váltson, és ügynöke szavaiból kiderült, elsősorban a Premier League-ből akadnak kérői a hollandnak, például az Arsenal és a Manchester United.

Szerintem Hunter nem az olasz bajnokságba való, vagy legalábbis nem a Milanba. Nem vagyok elégedett vele, a játéklehetőség hiányának tudatában sem. De ha ő elmegy, jönne helyette valaki? Mert ha nem, akkor semmiképpen sem szabad elengedni!
  • Grove4
    Kérjetek kölcsön Berlu maszkot Materazzitól:D:P
  • acm689
    na a szurkolók úgy tűnik elolvasták, amit írtam, tüntetés lesz Berlu ellen :D
    link
  • Palinko
    Lippi megmondta hogy nem jön, bár sztem is van az a pénz :D de inkább akkor már játékosokat vegyük. edző is fontos de leo nem annyira szar, és mégis a játékosok vannak a pályán
  • Sojka5
    igen, inkabb lippibe kene invesztalni, eso talan egy fiatal csapatot is jol oszze tudna rakni
  • szucsy89
    ez rossz hír...világklasszis edző kellene
  • Grove4
    Moggi a Milanra is szentelt egy kis időt, amely csapattal kapcsolatban megjegyezte, hogy jelenleg a teljes összeomlás felé tart. Az egykori Juve vezető szerint Mauro Tassotti fogja váltani Leonardot a szezon végeztével.

„A Milan jelenleg zuhan. A csapat lassan játszik és nincs egy szinten a gyors futballt játszó együttesekkel. A csapat látványosan elkészült erejével a szezon végére. A következő edző vélhetően Mauro Tassotti lesz, aki Filippo Galli-val fog együtt dolgozni.”

• LasCar16
    firkászok odatettek minket de mi fanok tudtuk h nem sikerül, amikor lehetett volna előzni akkor mindig elbasztuk, az utolsó 6meccsünkről nem is beszélve
  • Palinko
    "a csapat egy hónapja még a bajnokság egyik legnagyobb esélyese volt."
    na itt félrefordítás van :D esetleg csak simán esélyes volt matematikailag :D
  • LasCar16
    Clarence Seedorf, a Milan holland mágusa szerint a Leonardo távozását pedzegető pletykák egyáltalán nincsenek jó hatással a csapat teljesítményére, továbbá beismerte, hogy a Rossoneri célja már a harmadik hely megőrzése a tabellán, vagyis a Bajnokok Ligája indulás biztosítása.

A Milan sorozatban második vereségét szenvedte el múlthét szombaton, amikor az ötödik helyzett Palermótól kaptak ki, egy héttel előtte pedig a negyedik Sampdoria otthonából kullogott haza a Rossoneri nulla ponttal.

A fent említett eredmények tükrében Seedorféknak már visszafelé kell nézni a tabellán, hiszen a bajnoki cím már egyértelműen elúszott, de a jövő évi Bajnokok Ligája indulás még nincs biztosítva. A holland 10-es szerint a legutóbbi rossz eredmények a Leonardo távozását híresztelő hírekkel vannak összefüggésben.

"Világos, hogy ezek a pletykák megzavartak minket." -árulta el Clarence a Sky Sport 24-nek. "Már hozzá vagyunk szokva, hogy hasonlókat pletykálnak a csapatról, de csak a szezon végén."

"Egyértelmű céljaink vannak, és el is érhetjük őket, ha kellően ki tudjuk zárni a külvilágot. Nem szabad megengednünk, hogy ezek a hírek megzavarjanak minket."

"Továbbra is teljes erőbedobással koncentrálnunk kell a célunkra, vagyis a Bajnokok Ligája indulás biztosítására." -mondta Seedorf keserűen, hiszen a csapat egy hónapja még a bajnokság egyik legnagyobb esélyese volt.

Forrás: goal.com
  • acm689
    :P Látod erre nem gondoltam :D
  • Matthew Prosac
    Van Basten sem edzőnek jönne sztem, hanem majd a nyáron távozó Kaká helyére igazolnák Berluék
  • acm689
    attól függ, milyen fiatalokra gondolsz... ha nem csak az ifijeinktől jönne fel 7-8 fiatal, hanem mondjuk Pastore, Kjaer szintű fiatalok jönnének, egyértelmű, hogy az utóbbinak.
    de sajnos felesleges a találgatás, mert C verzió lesz: se sztárok, se ifik...
  • limperatore
    sztem egy milan drukker se örülne a 6. helynek, idén is meglesz a 3. hely ilyen trágya csapattal, 4 sztárral csak jobb lehet :D
  • bakkerman
    egy kérdés a nagy fanoktól: Minek örülnétek jobban,egy olyan nyárnak,amikor jön 3-4 nagy igazolás,sok pénzért,és ott lesz a nyomás az egész jövő évi szezonban,hogy kell az eredmény a költött milliók miatt,vagy annak hogy a nyár alatt beépülne 7-8 fiatal(18-19-20 évesek),és a jövő év mehetne az épitkezésre,esetleg megcélozni a 6. EL helyezést!
    nos??
  • acm689
    na grat, el tudom képzelni milyen fejeket fog vágni a kapott gólok után... ezzel biztosra veszem, h senki minőségi igazolásunk nem lesz... pedig Van Baastennek örültem volna!
  • LasCar16
    a pénteki Gazzetta címlapja szerint Berlu kiválasztotta Leo utódját, Filippo Gallit. Ezt már bizalmasan közölte másokkal egy ebéd során, de Galliani még tagadja.
  • Fabio Capello
    na de ha egyszer csak ő képes szinte gólt lőni... :)
  • paj01
    Micsoda?:) Pippo szabja a felteleket?:D mer mit akar ő a bl ben? Nem azert..tenyleg nagy ász volt meg meghatarozó figura, de bekell latnia hogy mar nem birja az iramot...ő meg szeretne bl meccsen lesen lenni ugy latom:D csak még egyszer utoljara:D
  • acm689
    Storari megnyerte a bajnoki címet az Internek - ha így marad - és még lehet, hogy el is veszi a Milantól a 3. helyet... Tényleg pont a Sampnak kellett kölcsönadnunk???? :S
  • acm689
    megállapodás Galliani és Pippo között miszerint Pippo akkor marad, ha jövőre is a BL-ben indulhatunk.
  • acm689
    ha valamelyiküknek van tömött foga, biztosan :DD
  • LasCar16
    http://samsungsport.hu/hir.php?id=55237

lehet nálunk fog kikötni valaki :DD
  • Nuno88
    Keménykezű edző? Majd megkapjuk Tassottit, és megint maradnak a bérelt helyek, meg az alibi foci...
  • acm689
    szerintem Leo már kapott tájékoztatást arról, hogy nem lesz kellő szintű erősítés. + hiányzik neki a családja, semmi szüksége rá, h a jövő évi csúfos eredményt is majd az ő "tapasztalatlan nyakába" varrják. Igaza is van...
  • LasCar16
    ha ez a keret marad akkor sérüljenek le a vének, nem érdekelne legalább akkor kénytelenek lesznek hozzányúlni a fiatalokhoz, ki lehet kapni úgy is h megdögölnek a pályán a sikerért...
  • acm689
    na ja, de ha 35 éves játékosokhoz keménykezű edzőt szerződtetsz 2 lehetőség van: vagy még ennél is több sérült lesz, vagy pedig a 2. félidőben minimum 2 gólt be fognak kapni. 15 év azért nagy különbség - ld. Pastore tegnap.
  • LasCar16
    felőlem mehet, azért mert a fontos meccseken látszódott h mennyire tanácstalan én kedvelem őt mint ember, és remélem ha elmegy marad a klub alkalmazásában továbbra is mint játékosmegfigyelő, de ide egy keménykezű edző kellene...
  • acm689
    végre egy korrekt nyilatkozat! Látszik, hogy már nem fél semmitől Leo, el fog menni...
  • LasCar16
    Leonardo: "A csapat hozzáállása teljesen alkalmatlan volt a győzelemre. A kellő akarat és motiváció nélkül játszottunk. E miatt lőhetett a Palermo könnyen 2 gólt, húsz perc alatt...Egész jól reagáltunk és az ideiglenes eredmény 2-1 lett. Hozhattuk volna 2-2-re de nem tettük...A vereség hozzátartozik a futballhoz, de elfogadhatatlan az ahogyan vesztettünk! Nem tetszett a hozzáállásunk és magatartásunk a pályán...Nem foghatjuk a sérülésekre, hogy megint vereséget szenvedtünk és a jövőmről szóló pletykákra sem. A játékosaim elég tapasztaltak és érettek. Azért veszítettünk mert nem játszottunk jól. Ez egy borzasztó teljesítmény volt!"

footballpress.net

a másik meg az hogy az első gólnál én is Pirlot szúrtam ki mint aki beragadt és ez miatt nem volt Bovo lesen, de Antonini mégis hol a rákban helyezkedett?? megmondom: SIlva seggében kb, gól után Thiago oda is szólt neki ez is lehet látni egy összefoglalóban, szélsővédőink nem tudnak védekezni sem
  • paj01
    ott van még a vitorlazorepules es a vizen landolas lehetősége:D
    "Berlu nem fog kolteni annyit mint az inter"... azert szerintem atgondolja ha az inter veletlenul behuzza mind a 3kupat:D
    Ha meg nem kolt rá bazze akkor adja mar el..ha igazan szereti a csapatot megteszi. Pedig az hinne az ember h egy ilyen kaliberu tulajdonosnal nem lehet penz gond.
    Ez a meccs is kuka. pippo is 0 szogbol berakja lesről, ajto ablak helyzetet meg kihagyja..:(
    Nem ertem hogy girnyo miert nem megy soha tuzkozelbe? mindig megáll 20 méternél és lepasszol. értem hogy iranyito meg minden de tovabb kellene mennie az akciokkal.
    Nincs uj a nap alatt...dinamuzmus hianyzik, nicsenek kontrak, felallt vedelemmel meg hat nehez valamit kezdeni.
  • acm689
    3-1 a vége. kár, h nem fogadtam...