36663
  • acm689
    na még arra kíváncsi leszek, hogy erre mit lép a Sport TV, mert a S2-n német kupadöntő lesz, azt tuti adják, a S1-en viszont Atl. Madrid - Getafe, ez elvileg nem egy nagy meccs. Igaz a Milan-Juve sem tétre megy már, de azért mégiscsak rangadó!
  • acm689
    Serie A: előrehozták a hétvégi Milan-Juve és Lazio-Udinese mérkőzést

Az Olasz Labdarúgó-szövetség döntése értelmében vasárnap helyett szombaton rendezik meg a Milan–Juventus és Lazio–Udinese bajnokikat.
    A két összecsapás idő előtti megrendezését biztonsági okokkal magyarázta a liga. A Milan, illetve a Lazio városi riválisa közül az egyik, az Internazionale vagy a Roma biztosan bajnok lesz vasárnap, ezért Milánóban a fekete-kékek, míg Rómában a „farkasok” szurkolói ünneplésre készülnek.

A döntés értelmében mindkét előrehozott mérkőzés szombat este 20.45-kor kezdődik majd, míg a többi találkozón vasárnap 15 órakor indul útjára a labda.
    nso

De jó, legalább nem lesz megint ütközés a F1-el :D
  • szucsy89
    azért az érinthetetlen az kicsit vicces jelző...egyáltalán nem jó csatár szvsz, jó hogy sok gólt lő de nagyon sok ziccert kihagy
  • Fabio Capello
    higany nem megy sehova, pont ma reggel nyilatkozták, hogy érinthetetlen, és új szerződést kap még dél-afrika előtt
  • acm689
    ez nagyon rossz érzés, amikor az Interrel olyan neveket hoznak összefüggésbe, mint Higuain, Fabregas,... nekünk meg marad Yepes, Caracciolo,... Szomorú, de középcsapat lettünk :S
  • paly90
    Neeeee,remélem h ez csak vicc!!!!
  • Nuno88
    Karaccsolóóó a kiszemeltek közt? :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • paly90
    Teljes mértékben egyet értek!Fél csapatot el kéne küldeni, hozni pár fiatalt(akik azért már bizonyítottak),meg az ifiből felhozni egy pár játékost pl:Albertazzi,Strasser,Adijah,Zigoni
    Akiket leigazolnék:Montolivo,Astori(Kjaer),Bale,Dzeko,Hernanes
  • paj01
    Az szinte mind1:) 4 gyozelemmel van tobbetek, pont annyi a pont kulonbseg:)
    Egyebkent miert pont ez a 3-1-0 pontozasi rendszer van? sztem kicsit felkellene ezt turbozni. valahogy a golok szamat is bele kene venni. Egy dogunalmas 1-0 meccsert valaki kap 3 pontot egy jo kis 4-4 en meg kapnak 1-1 pontot... Valtoztatni kene hatha nem lenne bunkerfoci:)

Jah hozzaallassal tenyleg eloferdulnek gondok, de hat ez is az edzo dolga...
    Ha jonne valaki aki tudna fanatizalni a jatekosokat elorebb lephetnenk.
  • Sojka5
  • LasCar16
    Mauro Tassotti, a Milan másodedzője egy nyilatkozatban elmondta, hogy Leonardo, a csapat mestere a vasárnapi Milan-Juventus után, vagyis az idény végén fogja elárulni, hogy marad-e a vezetőedzői székben, avagy sem.

"Leonardo? Nem ismerem a döntéseit, illetve nem tudom, hogy mik lesznek azok. Neki kell elmondani, hogy mit akar, csak rajta múlik." -nyilatkozta a Milan korábbi védője, és jelenlegi pályaedzője Mauro Tassotti a Sky Sport 24-nek.

"Senki sem beszélt még erről. Meg kell várnunk, hogy mit mond vasárnap. Mindenesetre az eddigi pletykákból következtetni lehet, hogy mi lesz az ügy végkifejlete."

A brazil Leonardo irányításával nem volt túl sikeres szezonja a Rossonerinek, hiszen kupát idén sem sikerült nyerni, és a csapat játéka is hagyott némi kívánnivalót maga után (amit Berlusconi több ízben is szóvá tett), ám az vitathatatlan, hogy a Bajnokok Ligája főtáblájára sikerült kivezényelnie a piros-feketéket, hiszen a harmadik hely már biztos.

"Jó szezonunk volt néhány tekintetben, de a hosszú menetelés során sok sérülés nehezítette a dolgunkat. Nem számíthattunk egy ideig [Alexandre] Patóra, [Alessandro] Nestára és [David] Beckhamre. A sérültek befolyással voltak a Bajnokok Ligája szereplésünkre is."

"Szenvedtünk, de bebiztosítottuk a harmadik helyet, ami azért jelent valamit, figyelembe véve ezt a nehéz szezont."

Forrás: goal.com
  • LasCar16
    de nullázni is kell mert a 3/4es társaság nem MILAN szintű már... és elég a totyogásból, nincs motiváció, lötyögés van a pályán ki lehet kapni de nem így ahogy mi csináljuk, szégyen az amit egyesek művelnek... és igenis egy szurkoló elvárja azt h mindig a legmagasabb szinten teljesítsenek a kedvenc csapatának a játékosai, nézzed meg pl az Inter játékosok hozzáállását bizonyos meccsekhez... ezzel a teljesítménnyel és a motiváció teljes hiányával van a gond, fizut megkapják, olyanok egyesek mint az öreg rock sztárok, csak nevük van, de ez a mai Milanba már kevés, mindenki ludas, ezt csak nagytakarítással és egy EDZŐVEL érhetjük el, remélem a nyáron lesz változás, mert ilyen lelketlen bandát nem akarok jövőre is látni, nekem sem csak akkor szimpi a Milan ha nyer, de ez már túlzás, és tenni lehetne ellene ha Berlu is akarná...

Forza Milan
  • limperatore
    csak mi fele annyiszor kaptunk ki mint ti :D
  • paj01
    Nem azt mondtam h a tulajdonos jo arc...seggfej de hat mit lehet tenni...De tole fugg minden. ez a csapat ennyit tud, es ez meg istenes. En csupan a jatekosokat nem akarom fikazni, sot leot se. Berlut lekopnem amiert ilyen low budget csapatot csinal a milanbol, de eppen ezert nem lehet nagy elvarasokat tamasztani a csapat felé.
    Nekem nem csak akkor jo meg szimpatikus egy csapat ha nyer...
    Roma/Inter merlege 37/23.... az sem sokkal jobb. durvan ok is csak minden masodik meccsuket nyerik meg:)
    Szal nem kell itt lenullazni a csapatot...berlu egyedul az akit osztani kell.
  • acm689
    37/19 az nem annyira jó arány szerintem... 51%, szóval durván minden 2. meccsünket nyerjük meg. IGAZOLNI KELL! Nincs mese! Hajrá ultrák ott kint!
  • LasCar16
    ???????????????????????????????????????????????????????

haggyuk már ezt a parasztvakító szarságot, a semmi megy már 2007 óta, elég, változás kell, és megújulás, de örülök h neked ez tetszett, meg "megveregeted" Berlu hátát, h nem baj jól csinálod, HAHÓ a fiókcsapat most előz be minket Scudettoban, komoly meccseken szopunk... edzőnk sincs, játékunk sincs, csapatunk sincs, ne legyél már ennyire naív.

és szomorú az is h te ezzel az egésszel megelégedsz..
  • paj01
    Hat nem tudom... szerintem nem olyan veszes a helyzet. A jelenlegi csapatot nem szidnam. Ezzel a kerettel ilyen tempoban szep ez a 3. hely. Arrol ne is beszeljeunk h az edző ujonc, a tulajdonos nem ad penzt, rengeteg sérülésünk volt es latszodik is az eredmenyen. Voltak kifejezettem jo időszakai a csapatnak.
    Teljes kerettel még most is jó csapat a milan.
    37 mecsből 19 et megnyert a csapat. Nem rossz mérleg ez.
    Nem szegyen h az inter elottunk van mivel bl dontos csapatrol van szo, a romat tarthattuk volna sztem ha pato es nesta rendelkezesre all.
    Most ez van, majd meglatjuk mi lesz az uj trenerrel es egy-ket uj jatekossal a kovetkezo szezonban.
  • acm689
    hirtelen azt olvastam, hogy a 90 éves :DDD már ezen sem lepődnék meg :D
  • laca70
    Ez nagy volt :)

• LasCar16
    Van Basten kizárta, hogy a Milan edzője legyen: "Nem állok készen, még mindig problémáim vannak a bokámmal és egy ilyen nehéz feladat elvállalása előtt rendbe kell jönnöm!

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/10/1917628/marco-van-basten-rules-out-milan-job
  • paly90
    Belgium: Preud'homme is a Milan edzőjelöltjei között - lapértesülés
    A francia nyelvű belga Sport Foot Magazine értesülései szerint a belga Gent trénere, Michel Preud'homme is bekerült az AC Milan labdarúgócsapatának edzőjelöltjei közé, Silvio Berlusconi barátjának, a Standard Liege-nél dolgozó Luciano D'Onofriónak ajánlására.

A kilencvenes évek legjobb kapusai között számon tartott, 58-szoros belga válogatott Preud'homme 2008-ban 25 év után vezette bajnoki sikerre a Standardot, de az aranyérem után a Genthez távozott, amellyel meglepetésre ezüstérmet szerzett a 2009–2010-es bajnokságban, a klubtörténet egyik legnagyobb sikerét aratva.

Hát nemtom,nem ismerem.
    Sztem Van Basten kéne talán neki lenne tekintélye és Berlu nem szólna bele mindenbe.
  • szucsy89
    Leonardo mérkőzés utáni nyilatkozata:

“Szomorú, hogy zárt kapuk mögött,, üres stadionban kellett játszanunk. Szürreális atmoszférában futballoztunk, ami nem segíti a játékosokat. Mindez persze nem lehet mentség a csapat gyenge játékára. Nagyon alacsony tempóban játszottunk. Abban bíztunk, hogy kontrákkal meglephetjük a Genoát, de ehhez túl lassúak voltunk."

Alexandre Pato hosszú szünet után ma térhetett vissza a pályára.

“Az igazi Patóra még várni kell, de vele megkapja a keret azt a pluszt, amire kiélezett meccseken szükségünk van."

A vereség ellenére a Milan már biztosan harmadik helyen végez a bajnokságban, mivel a Palermo-Sampdoria meccsen 1-1-es döntetlen született.

“Nagyon fontos célt értünk el ma, hiszen a tervünk az volt a szezon elején, hogy BL főtáblás helyen fejezzük be a bajnokságot. Ezt az eredményt nem szabad lebecsülnünk."

• Nuno88
    Nem lennénk előre. Látszik, hogy a csapat a hibás az eredményekért, jó Lao is egyben ez igaz. De a múltbéli sikertelenség nem csak Carlo hibája, nézd meg, ahol hagyják dolgozni ott teszi is amit kell. első évben PL arany. Szép volt Carlo, így tovább!!!
  • szucsy89
    CA-val a Chelsea 8-0ra nyert ma és bajnok lett...kiváncsi vagyok ha nem megy el hányadik helyen végzünk...
  • Nuno88
    Csak legyen Van Basten az edző. Ha bejelentik Tassottit és Gallit akkor felkötöm magam.
  • LasCar16
    "Ja és persze vár még ránk egy csodás, felejthetetlen, káprázatos Milan-Juventus a jövő héten, ahol nyilván mindkét elégedett és idén jól teljesítő csapat szívét-lelkét kiteszi a pályára és ördögi küzdelemben szórakoztatják a népet. Hajtás, iram, gólok minden ami kell."

:DDDDDDDDDDDDDDD
  • LasCar16
    kiharcoltuk a 3. helyet, tudták a fiúk h X lesz a Palermo meccse :))))) másik szép dolog h ez a mai Milan és Juve adja a nyári olasz vb keret nagy részét, új edző és játékosok kellenek, fel kell rázni ezt a társaságot!!!! élen berluékkal, Van Basten szerintem képes lehet rá... csak nézzétek meg a Bayern, Inter duót h milyen keménykezű trénereik vannak, nincs szarakodás... nálunk is ez kellene...
  • Nuno88
    Az Inter ha odafigyel röhögve nyeri a bajnokságot idén is és jövőre is majd.
  • szucsy89
    komolyan csak nevetek. vicc ami a csapatból lett, amúgy nem érdemeljük meg a 3. helyet, inkább nyaralás helyett bl selejtezőt érdemelnének a bajnokaink mert ez az év 0 volt...jövőre ha marad ez a helyzet akkor az inter megint röhögve lesz bajnok (juvénál is gondok vannak) az pedig senkinek sem jó ha romlik a bajnokság színvonala és unalmassá válik
  • Nuno88
    Nevetséges. Még egy szenvedés és vége.
  • szucsy89
    3. hely amúgy már megvan, xelt a samp
  • szucsy89
    Flaminit nem értem...az Arsenalban nem volt ekkora favágó, oké hogy keményebb bajnokság, de hát ennyi idő alatt nehogy már ne tudjon átszokni az olasz tempóhoz...minden meccsen minimum sárgát kap, figyelem a becsúszásait, néhány igen csak rémisztő

egy jó dolog van ebben a szezonban hogy már csak 1 meccs van hátra belőle
  • paj01
    Nem ertem..valahogy annyira elszigetelodnek egymastol a jatekosaink..
    Az ellenfelnel mindig egyutt vannak ketten harman egy vedonkre... nalunk meg mindig egy tamado jut ket harom vedore.
  • acm689
    remélem a nyáron a Chelsea elviszi Pirlot... engem nagyon irritál már, ahogy csak forgolódik. semmit sem fut :S
  • paj01
    hat ez gaz...minden poszton jobb a genova:(
    az a baj h meg lehet csinalni a milannal hogy kozepen tomorulnek ellenuk.
    nincs a szeleken olyan ember aki normalisan tud beadni...antonini abate stb... grinyo is inkabb kozepre huzodik...
    Hat a juve ellen kell kiharcolni a 3. helyet ugytunik.
  • acm689
    Flaminit még ki is küldik, grat...
  • Sojka5
    hat ez siralmas ismet...
  • Davidke007
    megy a genoa... sculli 1-0
  • acm689
    na tessék, vezet a Genoa...
  • acm689
    mi volt az első félidőben? F1-et néztem :)