36663
-
#26328 valamint az első meg Terzié volt...egyébként pl. helyette miért nem lehetett Yepest játszatni ha már leigazoltuk:D -
Davidke007 #26327 jah és még annyit fűznék hozzá, hogy oddo második gólja, az távolról lőtt gol volt, és ilyet én előző idényben nem sűrűn láttam..... -
Davidke007 #26326 én hajnalban végig néztem a meccset, és szerintem a Milan fényévekkel jobb volt a dc unitednél, csak ez a csapat talált 3 golt, mert ha látjátok, a 3. gol is csak rohadt nagy mák volt, a másodikat érzem talán úgy h arrol lemaradt abate, de amúgy nagyon szépen támadtunk, lendületesen, és voltak remek megoldások. én elégedett voltam, kár, hogy kikaptunk. ennyi asszem... -
#26325 Nestát nem bántani -
#26324 ez a pali beteg...no meg ha annyira "szerelmes" lenne a klubjába,akkor nem féltené annyira a pénztárcáját,meg az ő kis bajnokait(gattuso,pirlo,seedorf,ambrosini,nesta),hanem mindet elküldené melegebb éghajlatra(khmm....qatar),és venne helyettük futball korban lévő játékosokat... -
#26323 bebaszna ha idejön az a bosnyák tahó :( Dzekot kellene megvenni nem ezt a nagyképű parasztot... -
#26322 ha a bosnyák visszajön, ráadásul a Milanba, adok neki két hónapot és kipurcan :D Már akkoris céltábla volt, amikor tőlünk az Interhez ment, ha most az Inter és a Juve után elmegy a Milanba, akkor kampó :D -
#26321 Nemtudom mennyi igaz belole, de az El Mundo Deportivo szerint az AC Milan 35M eurot + Huntelaart, vagy Borriello-t ajanlja a Barcelonanak Ibrahimovicert. A sved hajlana az uzletre. -
#26320 na erről beszéltem...
AC Milan: Ha én lettem volna az edző, megnyerjük a bajnokságot - Berlusconi
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa úgy nyilatkozott, ha ő lett volna csapata vezetőedzője ebben a szezonban, akkor a piros-feketék simán megnyerik az olasz bajnokságot.
„Szerelmes vagyok ebbe a csapatba, a legnagyobb szurkolója vagyok. De ebben az évben – a számos sérülés ellenére – öt-hat ponttal megnyertük volna a bajnokságot, ha én vagyok az edző" – mondta Berlusconi.
-
#26319 oddo duplázott? :D:D:D:D::D:D::D:D -
#26318 egyébként Mancini mit keres még nálunk?:S remélem visszamegy az interbe minél hamarabb -
#26317 ITT van egy összefoglaló a meccsről, hááát... az egyik gólunk ráadásul 11-esből született... Dinho szépen eltalálta a kapufát! -
#26316 "I love Milan, I am their first fan. If I was their coach in the last season, I would have won the Italian league easily, despite the many players injured". - Belru nyilatkozata, miszerint ha ő lett volna az edző, simán megnyertük volna a Scudettot :DDDDD -
#26315 jól kezdődik:/
még a végén Oddo marad:S:D -
paly90 #26314 Felkészülés: hiába Oddo duplája, kikapott a Milan a DC Unitedtól
Az AC Milan 3–2-re kikapott a DC United elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozó 62. percében már 3–0-ra vezetett a tengerentúli együttes, de Massimo Oddo duplával szépített.
DC United–AC Milan 3–2 (Emilio 20., Pontius 30., Allsopp 62., ill. Oddo 70., 74.) -
#26313 köszi, közben én is ráakadtam. hát-hát, nem hiszem, h én ezt megvárom. -
Monoton #26312 02:00 -
#26311 a játékosmegfigyelőink biztosan résen lesznek, hátha valakire le lehet csapni :DDD
amúgy mikor lesz itteni idő szerint a mai meccs? -
Davidke007 #26310 az edzőnk tassotti. kíváncsi leszek.... -
Davidke007 #26309 DC United-Milan: a hivatalos kezdőcsapatok
DC UNITED (4-4-2): Perkins; Graye, Talley, Pena, Wallace; Cristman, Simms, Morsink, Castillo; Moreno, Allsopp
MILAN (4-4-2): Abbiati; Abate, Nesta, Terzi, Antonini; Brocchi, Flamini, Seedorf, Jankulovski; Pato, Ronaldinho -
#26308 real topikból:
Május 30-án jótékonysági meccs lesz az AC Milan és a Real Madrid veteránok közt a Bernabeuban.
A befolyt összeget orvosi kutatásokra költik. Eddig 56.000 jegyet adtak el.
A nevek:
Real Madrid:
kispad:Amancio, Michel, Martin Vasquez
Buyo, Contreras, Jaro, Chendo, Velasco, Rojas, Sanchis, Ramis, Fernando Sanz, Helguera, Sabido, Oscar Rubio, García Cortez, Julio Llorente, Figo, McManaman, Victor, Gallego, Zidane, Karembeu, Iván Pérez, Santillana, Butragueño , Amavisca, Dani, Alfonso.
AC Milan:
kispad:Donadoni, Lorenzini
Sebastiano Rossi, Simone Braglia, Baresi, Costacurta, Maldini, Philip Galli, Panucci, Angelo Carbone, Diego Fuser, Stefano Erania, Lentini, Rui Costa, Boban, Marco Simone, Massaro, Evanier, Albanese, Stefano Nava, Papin, Weah, Cafu , Serginho.
A bíró állítólag Pierluigi Collina lesz. -
#26307 ennyi hülyeséget, Berlu 30 millát ad átigazolásokra??? 80 milla Zlatanért???... bazzeg ilyen híreket be se tegyetek, mert felesleges -
#26306 tippeljek? Hmmmm.... Fabrizio Ravanelli, Roberto Baggio, Michael Pagis... mind bajnokok -
paly90 #26305 hát nekem ebből a mondatból:"Az edzőválasztásnál fontos lesz számunkra, hogy kinek mennyi tapasztalata van a fiatalok edzése terén, hiszen ez alaposan megformálja a edző pszichikai felkészültségét." az jön le h Galli lesz az edző aminek nagyon nem örülnék.
ha meg leigazoljuk az a nagyorrú k.....t akor öngyilkos leszek
meg 80 millio?10et nem ér az elmult szezonban nyújtott teljesítménye után -
#26304 Berlu 30 milliós keretet hirdetett állítólag az ifi és a felnőt csapat igazolásaira.
Hát ez nem vmi sok, de hát...
80 misi? Persze, akkor sok értelme volt eladni Kakát 60-ért... Ekkora kacsát xD -
#26303 adná a jóóóóIsten,hogy Berlusconi legyen olyan fasz,hogy ennyit adjon nekünk a svédért :))))) -
Davidke007 #26302 Berlusconi egy nagy név leigazolását fontolgatja
A Milan teljhatalmú tulajdonosa elárulta, hogy néhány fiatal tehetség beépítése mellett talán egy nagy 'bajnok' is érkezhet nyáron, viszont Berlusconi nem is ejtett szót a mostanság igencsak felerősödött pletykákról, amelyek a klub eladásáról szólnak.
A Milan újabb trófea nélküli idényen van túl, Leonardo pedig egy rövid év után felállt a csapat kispadjáról.
Új emberek mindenképp kellenek, ezt senki sem titkolja a Milan háza táján, de Berlusconi nem ígér gyökeres változtatásokat, és újra a gazdasági válságot említette meg ürügyként.
"Egy ilyen gazdasági krízis idején - amelyet manapság a világ és természetesen Európa szenved el - nem engedhetek meg magamnak szertelen költekezést." -idézte Berlusconit a Sky Sport 24.
"A Milan arra fog törekedni, hogy megtartsa a jelenlegi csapatát megerősítve négy-öt utánpótlásból felhozott játékossal."
"Viszont tudatában annak, hogy gyermekkorom óta őrülten szerelmes vagyok a Milanba, nem riadnék meg, ha egy igazi bajnokot kéne igazolni, aki sokat segíthet a csapaton a továbblépésben."
"Persze csak akkor, ha tényleg egy nagy-nagy névvel tárgyalunk, aki a minőségével megteremtheti a különbséget a vetélytársaink között, mint például Ronaldo."
Amióta Leonardo leköszönt a csapat vezetőedzői székéből 'ezerrel mennek' a találgatások, és sokak szerint Filippo Galli a legesélyesebb az üresen maradt posztra, aki jelenleg a Milan utánpótlását igazgatja, korábban pedig edzője volt a fiataloknak.
"Az edzőválasztásnál fontos lesz számunkra, hogy kinek mennyi tapasztalata van a fiatalok edzése terén, hiszen ez alaposan megformálja a edző pszichikai felkészültségét."
"Leonardo? Ő egy 'tökfej', aki nem követte a tanácsaim. Mindazonáltal jó ember, és szereti a Milant." -
Davidke007 #26301 A Milan 80 millió eurós ajánlatra készül Ibrahimovicért?
A spanyol Sport című napilap szerint Zlatan Ibrahimovic jövője újra Milánó felé mutat, ám most a Milanban köthet ki, nem úgy, mint 2006-ban, amikor a Calciopoli, vagyis az olasz bundabotrány után a Juventusból az Internazionaléba szerződött.
A hírek szerint a Milan kész 80 millió eurót fizetni a svéd csatárért, aki tavaly nyáron 40 millió, és Samuel Eto'o játékjogáért cserében került a Barcelonához az Intertől.
Ibra idén spanyol bajnokságot nyert a katalán óriással, ám meglehetősen mérsékelt formát mutatott, a szezon vége felé például alig kapott lehetőséget Pep Guardiolától.
Azzal, hogy pár napja David Villa 40 millió euró fejében a Barcelonához igazolt, végképp megpecsételődni látszik Ibrahimovic sorsa a gránátvörös-kékeknél, és több szakértő szerint az épp csatárt kereső Milannak pont a bosnyák származású centerre lenne szüksége.
A spanyol lapok el is indították a nyár egyik legnagyobb átigazolási pletykáját, azt állítva, hogy a Rossoneri máris ajánlatra készül, ami nem kevesebbről, mint 80 millió euróról szól.
A Milant birtokló Fininvest vállalat ugyan néhány hete leszögezte, hogy gyökeres változtatásokat ne várjanak a piros-fekete szurkolók a csapat keretében, ám Silvio Berlusconi megígérte, hogy ha a helyzet úgy adódik, egy igazi nagy névért kész lenne mélyen a klub pénztárcájába nyúlni.
Zlatan Ibrahimovic valószínűleg eleget tesz Berlusconi feltételeinek, és minden bizonnyal hatékony lenne Ronaldinhóval és Alexandre Patóval a szélein, de többen is, például a Milan korábbi sikeredzője, Arrigo Sacchi is felrótta a svéd sztárnak, hogy csak a gyengék ellen erős, ám a nagy csapatok ellen rendre kudarcot vall. -
#26300 és kivel? ...
mikor lesz a mai amerikai meccs? lesz szerintetek valami stream? -
#26299 http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/wolfsburg/2010/05/25/edin-dzeko/poker-die-woche-der-entscheidung.html
A német Bild újság szerint a Wolfsburg egy héten belül nyélbe akarja űtni a Dzeko-transfert! -
#26298 a gazzetta tovabbra is tartja magat ahhoz, h a cafolatok ellenere a targyalasok elorehaladott allapotban vannak a fininvest es a gazprom kozott. eszerint a reszvenyek 25-30 szazaleka cserelne gazdat 150-180 mln euro ertekben. ezzel be is araztak a klubot, melynek az erteke kb 600 mln.
vmi egyebkent biztosan van a hatterben, sosem veletlenul kerulnek nyilvanossagra ezek a hirek. erezni, h nagy a nyomas a kozvelemeny reszerol is berlusconin. emellett a fininvestet mar a csaladtagok vezetik es nem silvio. azt mar regota tudjuk, h ok nem akarnak sokat invesztalni a csapatba, ezert is kereshetnek kulso forrast. a targyalasok pedig nyilvan a hatterben zajlanak, ezert tagadnak es zarjak ki a nyilvanossagot.
ami szamomra kulon erdekesseg, h a mediaset oldalan semmilyen hir nincs ezzel kapcsolatban...
origo fórumról -
#26297 fly emirates az új mezszponzorunk -
#26296 azzal nem járna rosszul a Milan,ha meg még mezszponzoráció is létre jönne,lenne pénz :) -
#26295 túl gyorsan tagadták, még a Fininvest is :D -
#26294 Az AC Milan alelnöke szerint hamisak azok az állítások, melyek szerint az együttes már megegyezett a Cagliari korábbi vezetőedzőjével.
Leonardo távozása óta a klub még nem választotta meg hivatalosan a következő vezetőt. Az első számú jelölt Massimiliano Allegri volt, de Galliani továbbra is köti az ebet a karóhoz, és állítja: nincs hivatalos megegyezés.
„Allegri valóban egy jelölt a pozíció betöltésére, de ez még korántsem hivatalos döntés” - mondta az alelnök a La Republiccának.
Az edzői szerepkörre továbbra is jelölt a csapat másodedzője, Mauro Tassotti, valamint az eddig az ifiket irányító Filippo Galli.
Mindeközben Galliani azt is elárulta, hogy az olasz válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Marcello Lippi nem lesz az egyesület technikai igazgatója.
de bírom a kopaszt, szokásos duma -
#26293 azóta már cáfolták is, szó sincs eladásról. -
#26292 Allegri lesz, ez nyílt titok.. -
#26291 Fletó társtulaj lesz? :SF_A:DAS:F_AS:D -
Sojka5 #26290 Csak edzo nincs meg mindig... -
paly90 #26289 AC Milan: Berlusconi orosz cégnek adná el a klub 30 százalékát
A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint elképzelhető, hogy Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa eladja a klub 25-30 százalékát az orosz Gazpromnak, a világ egyik meghatározó energiaipari cégének.
A Gazzetta értesülései szerint Berlusconi 150-180 millió euró közötti összegért válna meg a szóban forgó tulajdonrészről.
Az olasz miniszterelnök Berlusconi jó kapcsolatot ápol Vlagyimir Putyinnal, az orosz miniszterelnökkel, és a két politikus utolsó, egy hónappal ezelőtti találkozóján arról is tárgyaltak, hogy szorosabbra kellene fűzni a két ország kapcsolatait az energiaszektorban. Más projektek mellett az orosz Gazprom és az olasz Eni közötti együttműködés növelése is szóba került.
A milánói klub részéről egyelőre nem kommentálták a lap értesüléseit.
nso