36663
  • szucsy89
    Wolfsburg: Edin Dzekót éjfélig lehet kivásárolni szerződéséből

A Bundesliga gólkirályát, a Wolfsburgban játszó Edin Dzekót német lapértesülés szerint ma éjfélig lehet kivásárolni szerződéséből.
    A forrás úgy véli, hogy bár a Tottenham, a Bayern München, az AC Milan és a Chelsea is a lehetséges kérők között szerepel, a Manchester City az egyetlen komoly érdeklődő a bosnyák támadó iránt.

A nemrég véget ért szezonban 46 mérkőzésen 27 gólig jutó támadót éjfélig 34 millió fontért bárki megszerezheti, azonban ha eddig nem születik egyezség, a játékos 2013-ig a wolfsburgiaknál marad.

„Hétfő éjfélig nem tudjuk kontrollálni a Dzeko körüli eseményeket” – mondta Steve McClaren, a Wolfsburg vezetőedzője.

34????? akkor őt buktuk...:S
  • paly90
    Felkészülés: Seedorf góljával győzött az AC Milan Chicagóban
    Az AC Milan 1–0-ra legyőzte a Chicago Fire csapatát felkészülési mérkőzésen. A találkozó egyetlen gólját Clarence Seedorf szerezte a második félidő elején.

Chicago Fire–AC Milan 0–1 (Seedorf 47.)

nso
  • mrroma
    hat azert o meg a fiatalabbak koze fog tarozni igy is
  • Nuno88
    Uncsi már...
  • acm689
    megint L. Fabiano a képben
    lehet ő lesz a beígért "nagy bajnok" igazolás? hát-hát, 30 évesen nem jelentene nagy vérfrissítést...
  • Nuno88
    Rui Costa szépen eltette :)
  • shad0w
    lehet, h döntetlen lesz :P
  • szucsy89
    most megy a real - milan öregfiúk meccs, de jó látni újra Cafut :) egyébként 10. perc és 2-0ra vezet a milan
  • hedonist
    ez jó lett!
  • Nuno88
    Olaszország: Leonardót választották kollégái a legjobb újonc edzőnek
    Az olasz labdarúgótrénerek szavazata alapján az AC Milan kispadjáról egy bajnoki bronzérem után leköszönő Leonardo lett a 2009–2010-es szezon legjobb újonc edzője.
    Érdekesség, hogy a 2008–2009-es idény után pont Leonardo utódja, Massimiliano Allegri kapta meg a Premio Torrazzót, amelyet a Serie A és B legjobb új trénerének osztanak ki.
  • paly90
    hazai meg a fekete nagyon bejövős:)
  • LasCar16

• szucsy89
    Onyewu csereként beállt az USA mai barátságos meccsén...
  • Grove4
    Olyan mintha műbőr lenne , főleg ott a gallér melleti részen.
  • szucsy89
    van kép?
  • LasCar16
    szerintem ez szar...

#26351 remélem h a szűkebb verzsön lesz a climacoolos adidas technológiás
  • limperatore
    gondolom itt nem a csapatodra gondoltál :ASDS_DA:?D:SA_
  • szucsy89
    többi

• szucsy89
    hát a tiéteket oda vissza veri az biztos:DDS:DASD:D

amúgy nekem nagyon bejön remélem ez lesz
  • Nuno88
    Ez gyönyörű!!!
  • limperatore
    legalább a mezetek jó lesz jövőre, vmi kis sikerélmény :D
  • acm689
    lehetséges új hazai mez

nekem eddig ez tetszik a legjobban
  • acm689
    Egyre jobb a Dzeko-ügy: A legújabb pletyka, hogy a Men. Citybe távozó Dzekot Hunterrel pótolnák :D

Mit gondolnak ezek? Dzekot nem kapjuk meg, és még Huntertől is szabaduljunk meg? Na álljon meg a menet...
  • Nuno88
    bla bla bla bla
  • LasCar16
    Silvio Berlusconinak elege van abból, hogy rendre a klub eladásáról cikkezik a sajtó:

“Eladom-e a Milant? Nem értem ezt a kérdést. Én alakítottam ennek a klubnak a történelmét." - mondta a miniszterelnök a Canale 5 csatorna ‘Mattino Cinque’ című showjában.

A hét elején olyan pletykák jelentek meg, hogy az orosz Gazprom részesedést vásárolna a klubból, Berlusconi pedig kész tárgyalni velük.

“Több trófeát nyertem a Milannal, mint a Real Madrid ” - folytatta a tulajdonos.

“A Milan nyerte a legtöbb nemzetközi kupát a futball történelmében és én vagyok a legeredményesebb elnök." [Santiago] Bernabeu következik utánam, akiről még stadiont is elneveztek, pedig csak fele annyi kupát nyert az elnöklése alatt a klubja, mint az enyém. Mindig kiemelkedő figyelmet szenteltem a Milannak. Hatalmas áldozatokat hoztam ezért a klubért. Az elmúlt egy évben is több, mint €50milliót áldoztunk a csapatra, ami szerintem túl sok is volt.”

goal.com
  • LasCar16
    Milannews.it

Állítólag Berlu Papa 60 milló eurót akart elkölteni a nyáron, de Marina (a lánya), A Fininvest atyaúristene, nem járult hozzá.
  • Nuno88
    Jókat nevetek a híreken. Sajnos a héten nem voltam gépközelben így nem értesültem ezekről, egyszerre zúdultak rám :DDDD
  • Grove4
    Komment: "Jankulovski az focista?" :D
  • Grove4
    Melo a Milanban ?

Ezek a cserék egyre nevetségesebbek. Egy Camo-t Jankulovskira?? Na ne, még kacsának is szar.
  • LasCar16
    :(
  • Fabio Capello
    Az angol Manchester City szemet vetett a Wolfsburg bosnyák válogatott támadójára, a 24 éves Edin Dzekora. A klub felvette a kapcsolatot a játékos menedzserével, a skysports.com információi szerint az ügy komolyságára való tekintettel már a személyes egyeztetésre is sort kerítettek.
  • LasCar16
    miről beszélsz 20 éves nem dobták egyből a mély vízbe, beilleszkedett, aztán lehetőséget fog kapni, fiataloké a jövő jöjjön Allegri vagy Galli és meglátod
  • bakkerman
    mekkora ásznak indult,még az is lehet,de kölcsönkéne adni...
  • Oziris666
    Jó nagy hülye volt h ide igazolt...
  • LasCar16
    felnőtt csapattal edzett többször volt padon de még nem mutatkozott be
  • LasCar16
    Pirlora leszek kíváncsi a VB után, az első edzéseken :DD
  • Gunnersboy
    Adiyiah-al mivan?:D mióta leigazoltátok semmit nem hallottam róla
  • szucsy89
    jah vágom, csak ennek a túrának is sok értelme van akkor, jobb lenne pihennének mert köv. szezonra össze kell szedni a BAJNOKAINKNAK magukat:D
  • LasCar16
    szerintem még a keretben sem volt, ez egy hülye hakni túra vb utánra fog kb kialakulni a keret, hiányoznak a vbn játszó játékosaink, ifik szinte alig, meg pár kölcsönjátékos akinek jó dolog ez a hakni, köze nincs a végleges kerethez
  • szucsy89
    hát a 11es után megjött az önbizalma biztos:P