36663
-
#26368 Wolfsburg: Edin Dzekót éjfélig lehet kivásárolni szerződéséből
A Bundesliga gólkirályát, a Wolfsburgban játszó Edin Dzekót német lapértesülés szerint ma éjfélig lehet kivásárolni szerződéséből.
A forrás úgy véli, hogy bár a Tottenham, a Bayern München, az AC Milan és a Chelsea is a lehetséges kérők között szerepel, a Manchester City az egyetlen komoly érdeklődő a bosnyák támadó iránt.
A nemrég véget ért szezonban 46 mérkőzésen 27 gólig jutó támadót éjfélig 34 millió fontért bárki megszerezheti, azonban ha eddig nem születik egyezség, a játékos 2013-ig a wolfsburgiaknál marad.
„Hétfő éjfélig nem tudjuk kontrollálni a Dzeko körüli eseményeket” – mondta Steve McClaren, a Wolfsburg vezetőedzője.
34????? akkor őt buktuk...:S -
paly90 #26367 Felkészülés: Seedorf góljával győzött az AC Milan Chicagóban
Az AC Milan 1–0-ra legyőzte a Chicago Fire csapatát felkészülési mérkőzésen. A találkozó egyetlen gólját Clarence Seedorf szerezte a második félidő elején.
Chicago Fire–AC Milan 0–1 (Seedorf 47.)
nso -
mrroma #26366 hat azert o meg a fiatalabbak koze fog tarozni igy is -
#26365 Uncsi már... -
#26364 megint L. Fabiano a képben
lehet ő lesz a beígért "nagy bajnok" igazolás? hát-hát, 30 évesen nem jelentene nagy vérfrissítést... -
#26363 Rui Costa szépen eltette :) -
#26362 lehet, h döntetlen lesz :P -
#26361 most megy a real - milan öregfiúk meccs, de jó látni újra Cafut :) egyébként 10. perc és 2-0ra vezet a milan -
#26360 ez jó lett! -
#26359 Olaszország: Leonardót választották kollégái a legjobb újonc edzőnek
Az olasz labdarúgótrénerek szavazata alapján az AC Milan kispadjáról egy bajnoki bronzérem után leköszönő Leonardo lett a 2009–2010-es szezon legjobb újonc edzője.
Érdekesség, hogy a 2008–2009-es idény után pont Leonardo utódja, Massimiliano Allegri kapta meg a Premio Torrazzót, amelyet a Serie A és B legjobb új trénerének osztanak ki. -
paly90 #26358 hazai meg a fekete nagyon bejövős:) -
-
#26356 Onyewu csereként beállt az USA mai barátságos meccsén... -
#26355 Olyan mintha műbőr lenne , főleg ott a gallér melleti részen. -
#26354 van kép? -
#26353 szerintem ez szar...
#26351 remélem h a szűkebb verzsön lesz a climacoolos adidas technológiás -
#26352 gondolom itt nem a csapatodra gondoltál :ASDS_DA:?D:SA_ -
#26351 többi
-
#26350 hát a tiéteket oda vissza veri az biztos:DDS:DASD:D
amúgy nekem nagyon bejön remélem ez lesz -
#26349 Ez gyönyörű!!! -
#26348 legalább a mezetek jó lesz jövőre, vmi kis sikerélmény :D -
#26347 lehetséges új hazai mez
nekem eddig ez tetszik a legjobban -
#26346 Egyre jobb a Dzeko-ügy: A legújabb pletyka, hogy a Men. Citybe távozó Dzekot Hunterrel pótolnák :D
Mit gondolnak ezek? Dzekot nem kapjuk meg, és még Huntertől is szabaduljunk meg? Na álljon meg a menet... -
#26345 bla bla bla bla -
#26344 Silvio Berlusconinak elege van abból, hogy rendre a klub eladásáról cikkezik a sajtó:
“Eladom-e a Milant? Nem értem ezt a kérdést. Én alakítottam ennek a klubnak a történelmét." - mondta a miniszterelnök a Canale 5 csatorna ‘Mattino Cinque’ című showjában.
A hét elején olyan pletykák jelentek meg, hogy az orosz Gazprom részesedést vásárolna a klubból, Berlusconi pedig kész tárgyalni velük.
“Több trófeát nyertem a Milannal, mint a Real Madrid ” - folytatta a tulajdonos.
“A Milan nyerte a legtöbb nemzetközi kupát a futball történelmében és én vagyok a legeredményesebb elnök." [Santiago] Bernabeu következik utánam, akiről még stadiont is elneveztek, pedig csak fele annyi kupát nyert az elnöklése alatt a klubja, mint az enyém. Mindig kiemelkedő figyelmet szenteltem a Milannak. Hatalmas áldozatokat hoztam ezért a klubért. Az elmúlt egy évben is több, mint €50milliót áldoztunk a csapatra, ami szerintem túl sok is volt.”
goal.com -
#26343 Milannews.it
Állítólag Berlu Papa 60 milló eurót akart elkölteni a nyáron, de Marina (a lánya), A Fininvest atyaúristene, nem járult hozzá. -
#26342 Jókat nevetek a híreken. Sajnos a héten nem voltam gépközelben így nem értesültem ezekről, egyszerre zúdultak rám :DDDD -
#26341 Komment: "Jankulovski az focista?" :D -
#26340 Melo a Milanban ?
Ezek a cserék egyre nevetségesebbek. Egy Camo-t Jankulovskira?? Na ne, még kacsának is szar. -
#26339 :( -
#26338 Az angol Manchester City szemet vetett a Wolfsburg bosnyák válogatott támadójára, a 24 éves Edin Dzekora. A klub felvette a kapcsolatot a játékos menedzserével, a skysports.com információi szerint az ügy komolyságára való tekintettel már a személyes egyeztetésre is sort kerítettek. -
#26337 miről beszélsz 20 éves nem dobták egyből a mély vízbe, beilleszkedett, aztán lehetőséget fog kapni, fiataloké a jövő jöjjön Allegri vagy Galli és meglátod -
#26336 mekkora ásznak indult,még az is lehet,de kölcsönkéne adni... -
#26335 Jó nagy hülye volt h ide igazolt... -
#26334 felnőtt csapattal edzett többször volt padon de még nem mutatkozott be -
#26333 Pirlora leszek kíváncsi a VB után, az első edzéseken :DD -
#26332 Adiyiah-al mivan?:D mióta leigazoltátok semmit nem hallottam róla -
#26331 jah vágom, csak ennek a túrának is sok értelme van akkor, jobb lenne pihennének mert köv. szezonra össze kell szedni a BAJNOKAINKNAK magukat:D -
#26330 szerintem még a keretben sem volt, ez egy hülye hakni túra vb utánra fog kb kialakulni a keret, hiányoznak a vbn játszó játékosaink, ifik szinte alig, meg pár kölcsönjátékos akinek jó dolog ez a hakni, köze nincs a végleges kerethez -
#26329 hát a 11es után megjött az önbizalma biztos:P