A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16

#acm

Nuno88
Jó lesz ez. Végre egy kemény csoport. Eddig 2003 kivétel majdnem mindig "könnyû" csoportunk volt. Most nem mi vagyunk a legfõbb esélyesek, meg kell mutatni. Én bízom a fiúkban hogy nem bõgnek le.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
valószínû, hogy a Nov. 3-i meccset adja majd a TV2

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
A Milan BL mérkõzései a C csoportban:

Szeptember 15 Kedd: Marseille-Milan

Szeptember 30 Szerda: Milan-Zürich

Október 21 Szerda: Real Madrid-Milan

November 3 Kedd: Milan-Real Madrid

November 25 Szerda: Milan-Marseille

December 8 Kedd: Zürich-Milan

acmilan.com

#acm

Yulcsa
Szerencsénk bármikor lehet, de azért pont a Realt, akit jelenleg mindenki a legfõbb esélyesnek tart... még a Wolfsburg szép lett volna 4.nek...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

huu tényleg, bocsi...😊 de azér Hunter a fél év amit ott volt sztem annyira köti öt a Realhoz😄 Kaká helyzete más...

szucsy89
Kaká játékát ismerjük, hisztiánót meg lerúgja Gattuso...sima ügy ez<#zavart1>
Palinko
és huntival mivan? szegény hunti lelkiállapota senkit nem érdekel? <#nemtudom>

(😄)
Sztem az egyi klegnehezebbe kerültünk,mert azért az A se rossz meg az F se sztem...
Azér Kakának elég fura lesz....

szucsy89
2.hely mindenképpen meglesz szerintem, remélem elverjük a Realt itthon, idegenben meg ikszelünk. Fõ az optimizmus😊
szucsy89
ezazzz Real😄 legjobb haverom hatalmas Real fan, mindig szopatjuk egymást😄

és most lehet én fogok szopni nagyot mert úgy elpicsáz minket a Real hogy ihaj 😞

<#idiota>
Palinko
én már nem emlékszek, hát azért nem mondom cserélnék helyet a manuval, chealsevel és az arsenallal is, vagy a g csoportba sem lett volna rossz bejutni a sevilla helyett, de hát ez van 😄 sztem is a legnehezebb csoportot sikerült kifognunk, de menni fog.
Yulcsa
szerintem ez a legnehezebb csoport :S Marseille se lesz olyan túl könnyû! Zürich ellen meg játszottunk tavaly UEFA kupába, nem? vagy rosszul emlékszem?

Palinko
dvsc is liverpool, lyon... mi csoportunk még viselhetõ sztem. 2. ak simán lehetünk.
LasCar16

#acm

Real, Marseille, Zurich, Milan........nehéz, de tovabb kell menni....

Yulcsa
Marseille-t is, az is kemény :S elég pechesek vagyunk :S

Yulcsa
megkaptuk a Realt :SSS

Egy csoportba vagyunk a Reallal..😄
Huu szegény Kaka....

LasCar16
http://video.uefa.com/video/Competitions/UCL/Season=2010/liveDraw_videoFlash.html

#acm

Palinko
jaja tud valamit, de én dihoban is bízok, ez a nyilatkozata is biztató, és úgy látszik jót tesz neki hogy tudja rá van építve a csapat, és szerepelnie kell sokat, szerintem ancelotti túl sokat padoztatta, és nem tudott igazán belendülni inkább el ment helyette bulizni 😄

Ronaldinho a szombati Derbi elõtt nyilatkozott az esélyekrõl és saját helyzetérõl:

"Ez elõzõ szezonhoz képest, most sokkal boldogabb ember vagyok." - nyilatkozta az Il Corriere della Sera-nak.

"Végigjátszom a mérkõzéseket, érzem mindenki bizalmát. Ez a milanos pályafutásom legszebb idõszaka. Azért jöttem ide, hogy nyerjek. Azt hiszem, eljött az ideje, hogy végre tényleg címeket gyûjtsünk."

A Milan öt ponttal leszakíthatja a városi rivális Intert, ha szombaton legyõzi.

"Elérhetjük a bajnoki címet, hiszen tele vagyunk tapasztalt, rutinos játékosokkal, akik képesek bajnokságot nyerni."

A korábbi Barcelona játékos cáfolta azokat a pletykákat, hogy Silvio Berlsuconi az asztalra parancsolta volna, hogy úgy tegyen fogadalmat a csapattársai elõtt.

"Ez nem igaz, sosem történt ilyen. Ez csak egy újabb kitaláció, hogy a hírnevemet rombolják. Másokkal ellentétben én sosem beszélek arról, ami az öltözõben történik vagy elhangzik. A karrierem során sohasem beszéltem külsõ emberekkel a csapat belsõ ügyeirõl. Elhatároztam, hogy többet nem idegesítem magam a pletykákon és a pályán fogom bebizonyítani mennyit érek."
szucsy89
mondjuk elsõ fordulóban néztem a juve meccset, Diego nagyon jól tolta...remélem Dinnyó is lesz olyan jó formában
Palinko
hát azért a juve sem áll sokkal jobban, és az inter is verhetõ ibra elment most eto hogy vállik be kérdés, juve meg kábé úgy áll mint mi. tehát azért ne csak a mi csapatunkat nézd kritikus szemmel sztem.
Yulcsa
tudom, hogy nem, de hiszem, hogy igen

LasCar16
ti most télleg azt hiszitek h ezzel a kerettel bajnokságot lehet nyerni??? ha kiesik pár kulcsember akkor óver

#acm

Nuno88
Robben 25 millióért állítólag a Münchenbe ment, Sneijder a rivális Interhez, még ott van VDV akit ellehetne hozni de úgy sem fogjuk 😄
Lemaradtunk Cissokhoról, De Silvestrirõl...
Azért csalódott vagyok kicsit...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
én is így vagyok vele, nem kell még szidni senkit, elsõ meccs gyõzelem idegenben eddig nincs semmi gond! még ha ki is kapunk szombaton az Intertõl, akkor is lehetünk bajnokok. majd a szezon közepe felé lehet ítélkezni a vezetõség felett (ha úgy alakul a helyzet), hogy miért nem igazoltunk...

szucsy89
Komplett belsõ védõink kicserélõdtek, és nagyon jók, visszatért Gattuso, meg jött Huntelaar...másik oldal pedig hogy távozott Kaká vmint Maldini, de ha Kakát Dinho tudja pótolni Maldinit meg a belsõ védõkettõs nem lesz itt baj...én optimista vagyok még, nem kell már a szezon elején temetni a csapatot, fõleg nem úgy hogy nyertünk az elsõ meccsen idegenben
Yulcsa
goal.com-on azt olvastam nemrég, hogy Ronnie-val szerzõdést hosszabbítunk...

Palinko
és hát nem sokon múlt hogy másodikok lettünk tavaly is... most ha hunti, silva plusszal tudunk stabilan 2. lenni én már örülök
LasCar16
nagyon unalmas ez a parasztvakító duma, de lehet megérné egy 4. helyes szezon az idén, a vezetõknek idén mindenféleképpen meg kellett újítani a csapatot

a, pénzáldozat(értem ezalatt azt h hiányposztokra klasszisok)
b, fiatalítás ( ezt láttuk eddig, pár fiatal és egy csatár, minél kevesebbet kellene költeni filózófia)

na most vagy összeszedi magát Dinnyó is és varázsolni fog, vagy ez lesz az utolsó szezonja nálunk, ha ez a sporolós módszer megbukik akkor kopárék jövõ nyáron kénytelenek lesznek a zsebbe nyúlni mert még egyszer ezt nem húzhatják meg, a szurkolók jelentõs részének ez már sok volt, nem hiába van 20ezerrel kevesebb bérletesünk...
A másik dolog vagy ha ez bejön akkor,mindenki örömtáncot fog lejteni, mert nekik igazuk volt, bajnokaink vannak, elég erõs a keret...

de azt jegyezzétek meg h amíg Oddo,Kaladze,Dida itt vannak és kapják a nagy fizut a semmiért, addig nem lesz új érkezõ, és ha jobban megnézzük akkor ez a kopaszék hibája volt, mert hagyták a hanyatló 30asainkat itt mumifikálódni...

Én ettõl a szezontól nem várok csodát, semmivel nem vagyunk jobbak mint tavaly, max a Nesta-Silva párossal...

#acm

Yulcsa
Drenthe maradni fog, Bale-ról régóta nincs már szó sajnos, Rafinha jó lenne, de... és sajnos ez a de mindig ott van, ha rólunk van szó :S

Fabio Capello
rafinha felénk kacsingat igen erõsen, bár valószínûbb hogy nem megy sehova...

Palinko
drenthe, bale, rafinha még mindég jöhet, és nekünk balra kéne szélsõ védõ. de én is mérges vagyok desilvestri miatt de meg kell értenünk most ez van 😞

huntert talán még korai leírni, és dinhora is vonatkozik ez. viszont szerintem sem lesz egy könnyû akadálymentes szezonunk és benne van a pakliban hogy összeomlik a támadásunk...
WuFraZselic
héló!
BREAKING NEWS: Inter Sign Wesley Sneijder - Report

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hát gratulálok a vezetõségnek...:S
Ha jól emlékszem akkor amikor volt rola szo hogy hozzánk jön, joval magasabb volt az ár....ezt nem értem h miért van....

Fabio Capello
nem lesz ennek jó vége, ha minden kiszemeltrõl lecsúsztok...

Kaká elvesztése így is nagy negatívum a csapatnak, ráadásul a kopasz kb. semmit nem tett ennek kompenzálására - elvesztettétek Gourcuffot is, és Hernanesre sincsen sok esély... Akit meg sikerült "nagy nevet" (Huntert) elhozni, kb. esélytelen, hogy bejátssza ezt a posztot.

Ronaldinho pedig aligha fogja tudni hosszútávon az energikus, sokat futó, kiszolgáló irányító szerepét betölteni... Ugyanaz lesz a gondotok, mint az Internek, nem lesz irányítótok...

Még kb. egy hét van az átigazolási szezonból, nem csodálkoznék ha a Milan ultra elkezdene az utcára vonulni és tüntetni...

Nuno88
KOPASZÉK <#worship><#taps><#bdead>

Palinko
lol
Yulcsa

Yulcsa
igen, és az bl.tv2.hu élõben adja

Palinko
ha minden igaz holnap lesz a sorsolás
Akkor én is megyek....😊

szucsy89
nah ha a Loki a Milant kapja, ott leszek a lelátón <#wink>
Yulcsa
hát Berlu... egyre jobb! Miért kell akkor ide Leo, miért nem Berlu az edzõ IS? :S

jah értem, akkor bocsi, nem figyeltem h melyikre reagalt😊

szucsy89
Maldini nyilatkozatára
Ne haragudj, de ezt nem értem h mire írtad😊

WuFraZselic
az 1. forduló után túlzás azt állítani bármelyik csapatról is, hogy jól / rosszul kezd 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Elot = Leot