A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Szeptember 15 Kedd: Marseille-Milan
Szeptember 30 Szerda: Milan-Zürich
Október 21 Szerda: Real Madrid-Milan
November 3 Kedd: Milan-Real Madrid
November 25 Szerda: Milan-Marseille
December 8 Kedd: Zürich-Milan
acmilan.com
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Azér Kakának elég fura lesz....
és most lehet én fogok szopni nagyot mert úgy elpicsáz minket a Real hogy ihaj 😞
<#idiota>#idiota>
Huu szegény Kaka....
Ronaldinho a szombati Derbi elõtt nyilatkozott az esélyekrõl és saját helyzetérõl:
"Ez elõzõ szezonhoz képest, most sokkal boldogabb ember vagyok." - nyilatkozta az Il Corriere della Sera-nak.
"Végigjátszom a mérkõzéseket, érzem mindenki bizalmát. Ez a milanos pályafutásom legszebb idõszaka. Azért jöttem ide, hogy nyerjek. Azt hiszem, eljött az ideje, hogy végre tényleg címeket gyûjtsünk."
A Milan öt ponttal leszakíthatja a városi rivális Intert, ha szombaton legyõzi.
"Elérhetjük a bajnoki címet, hiszen tele vagyunk tapasztalt, rutinos játékosokkal, akik képesek bajnokságot nyerni."
A korábbi Barcelona játékos cáfolta azokat a pletykákat, hogy Silvio Berlsuconi az asztalra parancsolta volna, hogy úgy tegyen fogadalmat a csapattársai elõtt.
"Ez nem igaz, sosem történt ilyen. Ez csak egy újabb kitaláció, hogy a hírnevemet rombolják. Másokkal ellentétben én sosem beszélek arról, ami az öltözõben történik vagy elhangzik. A karrierem során sohasem beszéltem külsõ emberekkel a csapat belsõ ügyeirõl. Elhatároztam, hogy többet nem idegesítem magam a pletykákon és a pályán fogom bebizonyítani mennyit érek."
#acm
Lemaradtunk Cissokhoról, De Silvestrirõl...
Azért csalódott vagyok kicsit...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
a, pénzáldozat(értem ezalatt azt h hiányposztokra klasszisok)
b, fiatalítás ( ezt láttuk eddig, pár fiatal és egy csatár, minél kevesebbet kellene költeni filózófia)
na most vagy összeszedi magát Dinnyó is és varázsolni fog, vagy ez lesz az utolsó szezonja nálunk, ha ez a sporolós módszer megbukik akkor kopárék jövõ nyáron kénytelenek lesznek a zsebbe nyúlni mert még egyszer ezt nem húzhatják meg, a szurkolók jelentõs részének ez már sok volt, nem hiába van 20ezerrel kevesebb bérletesünk...
A másik dolog vagy ha ez bejön akkor,mindenki örömtáncot fog lejteni, mert nekik igazuk volt, bajnokaink vannak, elég erõs a keret...
de azt jegyezzétek meg h amíg Oddo,Kaladze,Dida itt vannak és kapják a nagy fizut a semmiért, addig nem lesz új érkezõ, és ha jobban megnézzük akkor ez a kopaszék hibája volt, mert hagyták a hanyatló 30asainkat itt mumifikálódni...
Én ettõl a szezontól nem várok csodát, semmivel nem vagyunk jobbak mint tavaly, max a Nesta-Silva párossal...
#acm
huntert talán még korai leírni, és dinhora is vonatkozik ez. viszont szerintem sem lesz egy könnyû akadálymentes szezonunk és benne van a pakliban hogy összeomlik a támadásunk...
BREAKING NEWS: Inter Sign Wesley Sneijder - Report
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ha jól emlékszem akkor amikor volt rola szo hogy hozzánk jön, joval magasabb volt az ár....ezt nem értem h miért van....
Kaká elvesztése így is nagy negatívum a csapatnak, ráadásul a kopasz kb. semmit nem tett ennek kompenzálására - elvesztettétek Gourcuffot is, és Hernanesre sincsen sok esély... Akit meg sikerült "nagy nevet" (Huntert) elhozni, kb. esélytelen, hogy bejátssza ezt a posztot.
Ronaldinho pedig aligha fogja tudni hosszútávon az energikus, sokat futó, kiszolgáló irányító szerepét betölteni... Ugyanaz lesz a gondotok, mint az Internek, nem lesz irányítótok...
Még kb. egy hét van az átigazolási szezonból, nem csodálkoznék ha a Milan ultra elkezdene az utcára vonulni és tüntetni...
Gratulálok...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio