36663
  • Sojka5
    A Gazprom beszállhat a Milanba

A Gazprom 25-30 százalékos részesedést tervez venni a Milan labdarúgó-csapatában olasz lapértesülés szerint.

Silvio Berlusconi tulajdonos kész tárgyalni a Gazprom vezetőivel, hogy eladja a Milan 25-30 százalékos részesedését. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, 180 millió eurót érhet az eladni kívánt részvénycsomag.

Az üzlet létrejöttében kulcsszerepet játszhat Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök, aki jó barátja Berlusconinak.

Ha az orosz gázipari óriás beszáll a milánói egyesületbe, a klub bátrabban nézhet szét az átigazolási piacon. Az olasz sajtó úgy tudja, a Milan kész emelni ajánlatát Edin Dzekóért, a Wolfsburg bosnyák támadójáért.

A Gazprom számára nem idegen a futball: 2006 óta támogatja a Schalkét, öt és fél évre 125 millió eurós mezszponzori szerződést kötve a német együttessel.

(Goal.com/inforadio.hu)
  • szucsy89
    Súlyos vereséget szenvedett a Ruhr kupa döntőjében az AC Milan utánpótláscsapata. A piros-feketék a Borussia Dortmund fiataljai ellen léptek pályára, és végül 6-0-ra kikaptak.

(acmilan.com)
  • paly90
    igen ő is jó de úgy már sok lenne a jóból:D:D
    meg akkor ott van még a Corban Jucilei meg még sorolhatnám:D
    Brazília egy aranybánya:D
  • acm689
    Én olyant olvastam, hogy mára várható a hivatalos bejelentés edző ügyben, de eddig semmi... ez a "heteken belül" nem hangzik olyan jól :D
    ennek a fiatal brazil srácnak örülnék, jókat lehet róla olvasni.
  • bakkerman
    +André
  • Nuno88
    Félek h Dzeko nem nagyon érdekli a Kopaszékat. Borriello-tól elvannak ájulva, Hunter is maradni akar...
  • paly90
    télleg azt el is felejtettem:D Dzekoval én is hasonlóképp vagyok:):D
  • LasCar16
    na azé figyeljünk a non-eus helyekre:)) Dzekot Milan mezben akarom látni nyártól!!! :D
  • paly90
    néha szoktam nézni brazil meccseket jól tolja a srác,én hoznám vele együtt Neymart is
    ja meg Hernanes is jöhetne:)
  • Nuno88
    Ronaldinho elvileg marad, ezt nyilatkozta az ügynöke, vagyis a bátyja.
  • LasCar16
    http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61010

A Corrielle Dello Sport-ra hivatkoznak.
    Annyi, hogy ismét érdeklődünk iránta, 15m körüli összegért lehet elhozni, de több külföldi csapat is szeretné pl.: ManU.
  • LasCar16
    Az Il Corriere dello Sport szerint Silvio Berlusconi beígérte a Santos 20 éves tehetségének megszerzését a Milan leendő vezetőedzőjének, Massimiliano Allegrinek.

Paulo Henrique, becenevén "Ganso" 2009-ben az év felfedezettje volt a brazil bajnokságban, jó teljesítményére pedig egyre többen figyelnek fel Európában.

Az olasz sajtó már biztosra veszi, hogy heteken belül Massimiliano Allegri, az egykori Cagliari-mester lesz a Milan újdonsült vezetőedzője, a klub tulajdonosa pedig egy nem akármilyen ajándékkal lepné meg a 42 éves olasz trénert.

Paulo Henrique, a Santos ördöngős támadó középpályása most újította meg szerződését a brazil óriással, de a Milan és a Santos közti jó viszony miatt Galliani mindenképp leülne tárgyalni Ganso megszerzéséért.

Hivatalos ajánlatot ugyan még nem tett a Milan, de Ariedo Braida, a Rossoneri felderítője pozitív visszajelzéseket kapott Brazíliából, és megerősítette a Milan jelenlétét a dél-amerikai piacon (gondoljunk csak az argentin Otamendi esetére).

Forrás: milannews.com
  • paly90
    persze ő is jó lenne és úgy tudom h ő jovvhátvédet si tud játszani
    csak valaki jöjjön mer ez így kevés..
  • acm689
    ha jönne Otamendi, akkor nem feltétlen. persze, nem árt, ha több jó védőnk van, de Otamendi-Silva se lenne semmi! És még ott lenne Nesta, Onyewu (+Bonera, de engem ő továbbra sem győzött meg)
  • paly90
    pedig Astori nagyon kéne Silva mellé...
  • LasCar16
    ez egy haknitúra, legalább nem júliusban megy a felkészülés rovására..tökmind1 ki megy
  • bakkerman
    Brocchi,Delvecchio,Blasi...uramég,miért nem u19-eseket visznek??????
  • LasCar16
    Gálházi László a milan.hu-n mondta h személyesen megismerte Cellino-t, és nagy zsivány az öreg, azért nincs hivatalos bejelentés még, mert kopaszék keresik a megoldást h Astori nálunk maradjon
  • Nuno88
    Cellino: ” Allegri a legjobb választás”

A Cagliari elnöke, Massimo Cellino elismerte, hogy Massimiliano Allegri a nyáron elhagyja jelenlegi klubját, hogy elfoglalja a Milan megüresedett kispadját.

”Allegri a legjobb választás a Milan számára, mert taktikailag ő a legfelkészültebb,"- nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak Cellino.

Allegri a Cagliari engedélyével tegnap találkozott Silvio Berlusconival, és a hírek szerint sikerült megállapodásra jutniuk.

”Ebben az ügyben nem nem akarok vitába szállni Berlusconival, és Gallianival, mert kiváló kapcsolatban vagyunk, és ez a továbbiakban is így marad.”

Azonban a Cagliari viszonzásként meg szeretné tartani Davide Astorit, akinek a játékjogát jelenleg a két klub közösen birtokolja.

”Igen, fogadni mernék rá, hogy Astori nálunk marad,” – jelentette ki magabiztosan Cellino.

acmilan.hu
  • Nuno88
    Lehetne már vmi hivatalos közlemény szerűség, mert a tököm tele van a várakozással. Mindjárt amerikai meccs és még edzője sincs a csapatnak.
  • Nuno88
    Ahá megvan:

A Milan 7 kölcsönjátékossal kiegészülve vág neki a túrának, akik holnap már a csapattal edzenek majd (a kölcsön kizárólag erre a 3 meccsre szól).

A játékosok: Cristian Brocchi, Davide Di Gennaro, Marcus Diniz Paixao, Roberto Colombo, Gennaro Delvecchio, Claudio Terzi és Manuele Blasi.

acmilan.com
  • Nuno88
    Blasi Brocchi Delvecchio mit küldenek?
  • szucsy89
    fú köszi, nem nagyon vágtam h ki ő de mostmár beugrott...igen, ő jó lenne tényleg:D
  • LasCar16
    Feltörekvő edzőről van szó, aki egy kis csapattal is megmutatta, hogy igenis képes szép eredményekre. Torinóból mind a két idényben győzelemmel távozott. Az Inter ellen 4 pontot gyűjtöttek a 2008/2009-es bajnokságban. Illetve talán emlékszel még az idei szezonban, hogyan játszottak ellenünk.

Allegri 2008 nyarán került Cagliariba, és a kilencedik helyre vezette a csapatot a Serie A-ban, amiért a 2008-2009-es idényben ő kapta az Arany kispad-díjat. Ezt a trófeát az élvonalbeli edzők szavazatai alapján ítélik oda, korábban Fabio Capello, Carlo Ancelotti, Cesare Prandelli és Roberto Mancini is volt díjazott.A szardíniai együttes sokáig a mostani idényben is remekelt, februárban még a hetedik helyen állt, miközben a csapatból hárman (Davide Biondini, Federico Marchetti és Andrea Cossu) is bemutatkoztak a válogatottban. Mindennek köszönhetően Allegri megvédte címét, és másodjára is elhódította a legjobb edzőnek járó díjat.
  • LasCar16
    új generációs olasz edzők közül a legjobb 42 éves és a Cagliariból fasza kis csapatot hozott össze, ért a fiatalokhoz mi több támadófutballra hajaz a stílusa, Galliéknál tuti jobb lenne
  • paly90
    hát fiatal,olasz és én bírom:D,azér cagliarival voltak jó eredményei
    biztos h jobb lenne mint Galli vagy Tasotti
  • acm689
    Amerikai túra: az utazó keret

KAPUSOK: Dida, Abbiati, Colombo
    VÉDŐK: Diniz, Jankulovski, Netsa, Oddo, Terzi, Favalli, Antonini
    KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Di Gennaro, Flamini, Seedorf, Blasi, Brocchi, Delvecchio
    TÁMADÓK: Mancini, Ronaldinho, Inzaghi, Pato

Dida, Favalli (+Jankulovski) minek???????????? Miért nem inkább fiatalok? VB-re úgyse mennek az öregek, akkor meg nem értem...
  • szucsy89
    miért olyan jó ő?
  • paly90
    bárcsak hivatalos lenne már h jön Allegri
  • LasCar16
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25366

Astori és Lazzari biztos jön, ha Allegri lesz a vezetőedző
  • LasCar16
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25385

Nagyon közel a megállapodás Allegrivel!
    Már csak órák választják el a Milan kispadjától!
  • acm689
    Allegri poleban az edzői posztért
  • acm689
    végre egy - nekem legalábbis - jó hír
    Milan: szerződést hosszabbított a klub Filippo Inzaghival

Az olasz labdarúgó-bajnoksság élvonalában szereplő AC Milan egy évvel meghosszabbította Filippo Inzaghi szerződését. Az olasz támadó 2011 nyaráig marad a „piros-feketéknél".
  • acm689
    Hernanes nagyon jól jönne a kpályára...
  • LasCar16
    Több forrás szerint Berlusconi hétvégén vendégül látja Allegrit. Az átigazolási politikáról és a jövőről tartott megbeszélésen ott lesz Galliani is. Állítólag már folynak a tárgyalások a Cagliari elnökével, Cellinoval is. Allegrit a munkavégzés alól mentették fel, de jelenleg is érvényes szerzdés köti a Cagliarihoz. Abból kell kivásárolni őt. Ami még érdekes lehet: az idézett források szerint amennyiben a 42 éves Allegri lesz az edző, felgyorsulhatnak a tárgyalások 3, korábban "befagyasztott" játékos ügynökével is: Pulzetti; Manfredini és Hernanes a jelöltek.a dolgok igen előrehaladott stádiumban vannak a két klub között. Allegri kivásárlásáért a Milan lemond Astori tulajdonjogának milánói részéről, így a tehetséges védő a Cagliari 100%-os tulajdonába kerül.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25262
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25263
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25264

Ha ez igaz akkor egyedül az Astoris dolog nem szimpi
  • shumika
    Bódogat!
  • acm689
    LOL :D Szegény Becks!
  • Kaplartom
    140 pont yee xP
  • Kaplartom
    http://www.startlapjatekok.hu/sport/beckham_can_still_play/2259/