36663
-
Davidke007 #26488 Thiago Silva maradni akar - legalább 40 éves koráig
A Milan brazil válogatott védője megnyugtatta szurkolóit, és kijelentette, hogy - ugyan értékeli, ám - nem érdekli a Manchester City ajánlata.
Thiago Silva 2008 telén igazolt Milánóba a Fluminensétől, ám első idénye a 2009-2010-es volt, és egyből alapember lett a Rossoneriben.
Teljesítménye Európában sem maradt észrevétlen, és a Manchester City be is jelentkezett érte, egy állítólagos 30 millió eurós ajánlattal.
Mindenesetre a Dél-Afrikában tartózkodó Silva kerek perec kijelentette, hogy legalább 40 éves koráig Rossonero akar maradni.
"Én a Cityben? Olvastam valahol, és jó dolog tudni, hogy egyes edzők nagyra értékelik a teljesítményem, és sok pénzt fizetnének ki értem, ám nekem más terveim vannak a jövőmrre nézve." -mondta szimpatikusan Silva a La Gazzettának.
"Tulajdonképp lenne is egy üzenetem a Milannak: kész vagyok akár 40 éves koromig a Rossoneriben maradni. Továbbra is a Milan játékosa szeretnék lenni, és sok trófeát akarok nyerni a csapattal." -
Davidke007 #26487 ugyanilyen sálam van :). eredeti ... :D -
#26486 ”Hogy Luis Fabiano a Milanba igazol-e? Remélem, hogy igen. Egy évvel ezelőtt már beszéltem vele erről, de akkor nem jött létre a transzfer. Eddig ő volt a legnagyobb hatással rám a világbajnokságon.”
Galliani -
paly90 #26485 csaknem....mondjuk Berlutól kitellik..
am sztem jó igazolás volt -
#26484 megvan a "nagy bajnok", attól tartok...
amúgy Isten hozta! -
Milannews szerint Amelia 2011. június 30-ig a Milan játékosa! (kölcsönben + opciónk van rá)
Isten hozta Ameliat! -
#26482 Nem lehet itt már tudni semmi biztosat. -
#26481 a VB végéig azért lesz edzőtök? -
Davidke007 #26480 Allegri jövője még mindig bizonytalan, Amelia viszont érkezik
Közel sem ígérkezik egyszerű dolognak Massimilliano Allegri szerződtetése a Milan részéről, hiszen újabb komplikációk léptek fel a lassan szappanoperába illő történetben.
Leonardo menesztése után Galliani Allegrit szemelte ki a csapat új vezetőedzőjeként, ám az olaszt még szerződés köti a Cagliarihoz egy évig.
Massimo Cellino, a szárd klub elnöke azonban egy hivatalos közleményben elengedte Allegrit a Rossonerihez, és cserébe semmiféle anyagi kárpótlást nem kért a Milantól.
Ennek oka valószínűleg az, hogy a Cagliarinak még tartozása van Allegrivel szemben, amit Cellino nem akar kifizetni, ám a 42 éves livornói születésű tréner ragaszkodik hozzá, és addig nem ír alá új klubjához, amíg nem kárpótolják.
Ezek után még nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy napokon belül Allegri lesz a Milan vezetőedzője, hiszen ismerve az olasz klubok elnökeinek, így Massimo Cellinónak viselkedését beláthatatlan, hogy mikor lesz vége az Allegri-sagának.
Ráadásul a Sky Sport Italia értesülése szerint a Cagliari kész visszavonni Allegri szerződésének felbontását, hogy bosszúból megakadályozzák a tréner átigazolását....
Az edzőkérdésnél nem tűnik bonyolultabbnak a kapuskérdés a Milannál, miután a Genoa világbajnok hálóőre, Marco Amelia éppen ma esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon.
Ha hihetünk a tuttomercatoweb.com híreszteléseinek, akkor a Milan ma este, legkésőbb kedden fogja hivatalosan bejelenteni, hogy Amelia egy évre kölcsönben érkezik a Genoától.
Forrás: goal.com -
#26479 hát nemtom, Silva legjobb volt ebben az évben úgy öszvissz a csapatban, nem lenne jó ha elbasznánk vkp-t játszatva vele -
#26478 Állítólag Otamendit és Mirandát is akarjuk, és jövőre ők alkotnák a védelem közepét, ha megszereznénk őket. Ebben az esetben Silva pedig védekező középpályást játszana, hogy ne vesszenek kárba a lendületes felfutásai. -
#26477 Allegri hétfőn írja alá a szerződését.
sports.it -
paly90 #26476 mikor lesz kb hivatalos Allegri?? -
#26475 az AC Milan új edzője Massimiliano Allegri a Facebookon eképp
köszönte meg a Cagliari Calcio elnökének Massimo Cellinonak,
hogy lehetővé tette a Milan csapatának edzői státuszát:
Massimiliano Allegri GRAZIE PRESIDENTE DI AVERMI DATO QUESTA OCCASIONE DI ALLENARE UN GRANDE CLUB IL MILAN.
május 23., 0:10
( Köszönöm elnököm, hogy megadta azt a lehetőséget, hogy egy
ilyen nagy clubot, mint a Milan - edzhessek!)
Ma kellett volna Allegrinek jelentkeznie a Cagliari székhelyén, hogy
aláírja a szerződésének felbontását.
Ehhez képest nem jelent meg, mivel a klubnak még vannak anyagi
természetű adósságai feléje. - Remélem nem egy telenovella kezdetét
látjuk. -
#26474 Ez mikor hír? Örülnék, ha Krasicot megszereznénk, de itt van most ez a catanias arc a képben. -
#26473 Krasic elvileg közel van a Juvéhoz, Dzeko visszadobta a Man.City ajánlatát, Hernanesről semmi hír, de annyit hozzátennék h ő nem Kaká posztján játszik, lassan szűrőkben is gondolkodni kell, mert Rino sem 100% h marad, Flamini sem meggyőző, Ambro meg szintén öreg,csatár,két szélső(Otamendi,Aogo tűnik a legesélyesebbnek) középpályára is remélem jön egy Pedro Leon sebességű ember, Allegri mostmár alakíthatja a keretet, de szerintem is az első lépés a fékek eltávolítása lesz: oddo,kaladze,jankulovski stb.. -
#26472 én is így tudom, Ameliával akarjuk pótolni. -
#26471 Storari nem maradna a keretben, elivelg megvettük. -
Davidke007 #26470 lássuk csak... igaza van berlunak... nem kéne előtte elküldeni a f*szba a játékosaink, mielőtt igazolnánk? hány embert kéne elküldeni ahhoz, hogy normálisan erősítsük a keretet? nos... Pirlo... Gattuso... Oddo... Ambrosini... Seedorf... Favalli... Dida... Roma... Kaladze... Jankulovski...
Ez 10 ember.
És ha ők elmennének, CSAK akkor lehet pótolni, és igazolni.
Maradna a keretben: Storari, Abbiati, Nesta, Silva, Antonini, Abate, Onyewu, Zambrotta, Bonera, Flamini, Borriello, Inzaghi, Ronaldinho, Pato, Huntelaar.
1 középpályás.
Jöhetne egy jó kapus, Dzeko, Krasic, a Kaká pótló Hernanes, a védelembe akkor jött Yepes, még kéne mellé a szélre valaki, plusz úgy tűnik hogy lesz egy Otamendink. Középpályára erősítés kell, és a támadásba valami klasszis. Allegri akkor biztos, hogy változtatni fog azon, hogy a kis fiatal ghánai is kezdő legyen most már. Kíváncsian várom, hány ember megy el, és ki jön. Várjuk a vb végét, és mi lesz a mozgás. Remélem a bajnokaink elmennek, és jönnek helyette fiatal, bizonyítani akaró emberek.
szvsz... -
#26469 Legati a footballpress.net információi szerint a nyáron visszatér nevelőegyesületéhez. A 24 éves olasz védő az előző szezonban a Crotonet erősítette, mely az elmúlt szezonban harmadik helyet szerezte meg az olasz harmadosztályban, mellyel a déli csapat feljutott a Serie B-be.
Az olasz játékos korábban több csapatban is megfordult, többek között játszott a Legnanoban, a Monacoban, a Novarában, s tavaly nyár óta a Crotoneban, ahol bérelt helye volt a védelem tengelyében. Legati tulajdonjogát jelenleg közösen birtokolja a Crotone és a Milan, ám a lombardok visszavasárolnák a fiatal védő teljes játékjogát.
Az üzlet megkötését segítheti, hogy a Crotone szívesen kölcsönvenné a csapat Primaverás csatárát Gianmarco Zigonit. -
#26468 Az AC Milan és a Parma megállapodott a Milan tulajdonában álló brazil hátvéd, Marcus Diniz sorsáról, aki az elmúlt szezont az utolsó helyezettnél, a Livornonál töltötte kölcsönben. A megállapodás értelmében a 22 éves védő - aki a hátsóalakzatban középső védőként és bal bekként egyaránt bevethető – a következő szezonban a Parmánál kölcsönszerepel.
Dinizhez hasonlóan Paloschi is a Parma játékosa lesz a következő szezonban, miután a két klub egy évvel meghosszabította a közös tulajdonjogukat a játékos felett.
Forrás: footballpress.net -
#26467 csak lenne már ufficsálé -
#26466 Cellino elengedte Allegrit
na nemsokára ufficsálé lesz h megvan az új edzőnk, sőt semmilyen plusz juttatást nem kért, de ez még nem tiszta, lehet h mégsem kell belevonni Astorit pl. -
#26465 épp most akartam írni, hogy több oldal szerint is pár perc és hivatalosan is bejelentik.
minket ismerve a pár perc nem pár perc lesz :D -
#26464 Elengedi Allegrit,telefonon megegyeztek!
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/ar ticoli/articolo35206.shtml
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=27584 -
#26463 Cellino szivatgat minket, mégsem jött haza Miamiból tárgyalni legközelebb 10 nap múlva jön vissza... Berlu helyében én ráküldenék vkit h basztassa meg... mert ez már kurvára idegesítő, kirúgta Allegrit, nem teccett neki h hamar megegyeztünk vele, húzza az időt... h 2011ig szerződése van.. menjen a jó annyába! -
#26462 biztos h nem jönne vissza...nem hülye -
#26461 fú bazz az elég megalázó lenne -
#26460 ez lenne az év vicce -
paly90 #26459 ez azer durva:D:D
mondjuk sztem nem jönne vissza és én abszolut megérteném -
#26458 lol, most olvasom, ha nem jön össze Allegri, visszahívjuk Leot xDDDD Azért ehhez aztán pofa kell! -
#26457 nekem sem tetszik, de majd megszokjuk :D -
#26456 nekem sem jön be... ez utóbbi hosszú ujjú verzió jobban tetszik. -
#26455 Csak szerintem szar a hazai mezeteknek ez a vastag csíkozása? -
#26454 na elmehetnek a... -
#26453 és h ne legyünk nyugodtak
Tuttomercatoweb: Arriverà Mexes in caso di cessione di Thiago Silva al Man' City - (Mexes fog érkezni, ha eladják Thiago Silvát a Manchester
Citynek.)
úgy tűnik 30 millát nem utasítanának vissza a kopaszék.. -
#26452 -
#26451 Blasi és ügynöke tagadják -
#26450 :ASSA?SADFASD__ASD:ASD
sírok
legnagyobb mikor BA-t megvették :D:DD: -
#26449 megelőztél :D