A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
ismétlem magam, hogy nem láttam a meccset, de eddig úgy figyeltem meg, hogy patonak kell egy nagyon jó passz hogy veszélyes legyen. nem hiszem hogy az elszállás van a háttérben. mikor az elszállást emlegették valóban egyedül próbált megoldani mindent, de akkor úgy tûnt hogy nincs kivel játszania. ahogy dinho kicsit belejött mindjárt rúgott pato gólt. megkapja a 16 osnál pato onnantól egészen jól nyomja. csak hát a helyzetbe hozásról is könnyebb beszélni mint megcsinálni.
Nem Huni, hanem Hunti bocsi:)

Huni eddig nálunk egyenlõ a 0-val...ezen a meccsen is amit csinált..vagy inkább nem csinált...
Abate játéka viszont nekem is nagyon tetszett, Pato meg összeszedhetné magát, sztem picit elvan szállva magától...

Palinko
pippo már nem hozhatja a minden meccses szintjét, elég szánalmas hogy rá szorulunk, de örülök hogy helytálly, 2 helyzet az jó :) nem láttam a meccset, hunti tényleg olyan volt? háát amit olvastam eddig, nagyon gyenge, nem tudom hogy gondolják..
LasCar16
az utolsó mondatod egyezik az én véleményemmel

#acm

Nuno88
A meccs embere lehetne Seedorf a gólja miatt, de Abate is nagyon jó volt sztem, hasznosan focizott, küzdött, hajtott, szerelt... Pato és Hunti gyenge volt, Pippo meg mennybe mehetett volna ha a 2 helyzetébõl egyet beüt... Pirlo 3x rúgott kapura mind3-t blokkolták, pedig õ jó lõ távolról...

Lényeg a 3 pont!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Uhhh Storari mit védett...

Guba: Huntelaar gyenge volt nagyon... lesz ettõl jobb meccse is...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
hunti hogy jatszott?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Inzaghi mit csinált??? ÁÁÁ!!! Lehetett volna 2:0...

Nuno88
SEEDORF!!! GÓÓÓL!!!

1:0

Yulcsa
Seeee 1-0!!!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Pippo bazzeg... elõször védett Viviano

WuFraZselic
baszki nehogymár egy országos hazain menjen el az egyik mixem =/ még mi is fordítottunk a cagliari ellen :)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Pato kapufa...

Nuno88
Kezd szánalmas lenni hogy nem tudunk gólt rúgni, sõt olyan hatalmas helyzetek sincsenek. Huntelaar eddig 0, jön Pippo, az Öreg betalál... az ívelgetõs játék miatt meg már a falat kaparom...

Yulcsa
Robinho-Ronaldinho csere? :o

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Azért egy fiatal, robbanékony irányító elférne ebben a csapatban, pl. egy Sneijder ide is jöhetett volna nyugodt szívvel, vagy esetleg egy Van der Vaart.

Nuno88
Abate eddig nagyon tetszik, csak a gól hiányzik, meg Pato kicsit megmutathatná magát... megnyerjük!

LasCar16
eddig jól nyomjuk Abate játéka tetszik, See és Pirlo is jól osztogat, sokat ívelgetünk elõre a csatárokra, szerintem behúzzuk a 2. félidõben, Bolognának szinte semmi momentuma nincs

#acm

Huu Gattuso mit hagyott ki....:S

Nuno88
Gattuso mit hagyott ki -.-

banok
TVUPlayer p2p tv nézõ program amit le lehet tölteni a tvunetworks.com oldalról vagy az én oldalamról.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
Na kezdõdik!!!

DONGUBA
soccer - TVUPlayer 21500

ez miez?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

banok
bet365.com
betfair.com
soccer - TVUPlayer 21500

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
Na erre kíváncsi leszek =)
Rem Huntelaar már mutat valamit és Abate is bevállik azon a poszton...

Nyerni kell nincs mese!!!

LasCar16
maj adok

#acm

DONGUBA
stream?

szucsy89
huhh ez a védelem nem egy életbiztosítás
LasCar16
Kaladze Nesta mellett, míg Favalli a bal futóban :DDD

#acm

LasCar16
MILAN: Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Huntelaar

BOLOGNA: Viviano; Raggi, Portanova, Britos, Lanna; Zenoni, Mingazzini, Guana, Valiani; Di Vaio, Zalayeta

#acm

Palinko
tud azért nyilatkozni :D

Leonardo sajtótájékoztatója a mérkõzés elõtt, melyen elõször Ronaldinhóról beszélt, aki állítólagos betegsége miatt nem került a nevezett keretbe:

“Nem kell minden egyes mérkõzés elõtt és után külön róla beszélni. Ugyanúgy szükség van rá, mint a csapat többi játékosára. Teljesen normális, hogy rotálom a keretet, amikor heti három meccset kell játszanunk. Õszintén megmondom, nem tudom, mi van vele pontosan. A csapatfotózás után egybõl hazament, kihagyva az edzést. Õszinte a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk, nyilván elmondja majd, mi történt. Tisztában vagyok vele, hogy a magánélete nagy nyilvánosságot kap. A média szeret vele foglalkozni, fõleg ha szórakozni megy. Ha lehet, mi tekintsünk rá, mint játékosra. A pályán néha szenved és nem talál helyet ahhoz, hogy játszon, s mivel õ egy aranylabdás, rögtön kritikát kap."”

Clarence Seedorf játszhat a brazil posztján vasárnap délután a Bologna ellen. A holland számára nem idegen ez a szerepkör.

“Az elõttünk álló út nagyon hosszú. Ha mindenkire számíthatok, ez a csapat képes lesz nagyot alkotni a Serie A-ban. Nagyon fontos meccs lesz a hétvégi, mert egy gyõzelem után vagyunk és bizonyítanunk kell, hogy nem egyszeri fellángolás volt az eredmény. A Bologna sok variációt kipróbált az elõzõ fordulók során. Tavaly már borsot törtek az orrunk alá a 2-1-es gyõzelmükkel, ezért nagyon oda kell figyelnünk."

Leonardo sokszor beszélt a nyár folyamán arról, hogy új szélsõ védõkre lenne szüksége, ám a klub nem igazolt senkit. Újra felmerült a lehetõsége, hogy Ignazio Abatát próbálja ki ezen a poszton.

“Megpróbáljuk kihozni a legtöbbet a jelenlegi keretbõl. Abban hiszek, hogy rotálni kell a szélsõinket Oddót, Jankulovskit és Abatét.”

A legnagyobb név az érkezõk között a holland Klaas-Jan Huntelaar volt, akiért 15 millió eurót fizetett a klub.

“Az elsõ fordulóban eltiltását töltötte, aztán egybõl ment a válogatottba. Eddig szinte nem is volt itt a csapatnál. Egy játékosnak be kell épülnie a klub rendszerébe, õ pedig csak egy hetet edzett rendesen velünk. Ezenkívül olaszul is meg kell tanulnia."
szucsy89
na fogadtam a milanra meg a manchesterre...a cityre<#zavart1><#zavart1>necces, de bejöhet
szucsy89
gondolkozom hogy fogadjak e megint a csapatra, bár most jóval kevesebb a szorzó:D még rakni kéne mellé pár meccset..
Nuno88
Én sem bánom hogy nem játszik, remélem Pirlo lesz az irányító és úgy játszik majd mint a válogatottban.
Én szerencsére még látom a meccset de amint vége megyek is a buszhoz és irány Eger =)

szucsy89
nem is baj hogy kimarad...remélem ha felépül csak csereként áll majd be és lesz némi motivációja

a meccset meg nem látom mert vonatozni fogok épp:\

majd nagyvonalakban írjátok már hogy mi volt meg hogy játszott a csapat:)
Nuno88
Kapusok: Dida, Storari

Védõk: Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Onyewu, Zambrotta

Középpályások: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Huntelaar, Inzaghi, Pato.

Nem nevezett: Jankulovski, Thiago Silva.

Sérültek: Abbiati, Bonera, Borriello, Di Gennaro, Ronaldinho.

Forrás: acmilan.com

szucsy89
nem hiszem hogy sérült...én is õt játszatnám
Nuno88
reméljük nem 2 öngóllal tér vissza :D

Palinko
omg :D
Kössz, mondjuk én megporobálnám Onyewut...vagy sérült?

Nuno88
Kaladze...

És Ki fog játszani Silva helyett??Onyewu??

LasCar16
Thiago Silva holnap pihen, valamint Janku sincs nevezve

#acm

Fabio Capello
Hát, nem valószínû hogy pályára lép...

Milan: Ronaldinho betegség miatt valószínûleg nem játszik a Bologna ellen

A Serie A-ban szereplõ AC Milan brazil aranylabdás játékosa, Ronaldinho olasz értesülések szerint megfázott és felment a láza is, ezért valószínûleg nem játszik a Bologna elleni mérkõzésen.
Clarence Seedorf várhatóan csak a kispadon kezd majd, így Pirlo veheti át a brazil játékos szerepkörét.

A milánói klub vezetõedzõje, Leonardo az Alessandro Nesta, Thiago Silva védõpáros valamelyik tagját szintén pihenteti majd.

Nuno88
Ne felejtsük hogy a 3 említett játékos mindegyike aranylabdát nyert, sajnos Pipponak ez nem adatott meg.

baromsag, harman egyutt nem jatszotak anyit mint pippo, de azert le a kalapal jo sokszor kihuzta a csapatot a szarbol, de mint minden ez se tart orokke, gratula!
LasCar16
nem tudom h mit kételkedtetek anno Dzekoban, hihetetlen a pali 23 éves Ibra2 csak nincs akkora pofája!, jövõre meg kell venni!!!

#acm

Yulcsa
kösz az infot, errõl nem tudtam!
Ronnie meg hát... én eleinte nagyon bíztam benne, hogy összeszedi magát, de most valahogy lelombozott, nem nyújtja azt, amit elvárnak tõle. Pedig már egy éve itt van, be is illeszkedett, szóval nem értem.

LasCar16
Olaszországi hírek szerint, Ronaldinho legnagyobb csodálója, vagyis a Milan tulajdonosa Silvio Berlusconi is elvesztette türelmét. A brazil sztár ugyanis ígéreteivel ellentétben pocsékul teljesített az elõszezonban, de a bajnokságban nyújtott játéka sem volt kielégítõ, sõt, Leonardo hétközben csak a kispadon számított rá a Marseille elleni BL-mérkõzésen.

Az Il Corriere Della Sera információi szerint Silvio Berlusconinál is betelt a pohár. Ronaldinho lagymatag, formán kívüli játéka miatt kezdi elveszíteni a klub szurkolói, és vezetõi bizalmát.

Egyes hírek szerint, ha 'Dinho tovább folytatja a gyenge szereplését, Berlusconi a szezon végén akár meg is válhat a brazil aranylabdástól, aki a nyár folyamán többször is megígérte, hogy átveszi a karmesteri pálcát Kakától, és gyõzelemre vezeti a Milant, hogy a 2010-es világbajnokságon is szerephez jusson.

Mindazonáltal a Rossoneri három meccs alatt 4 pontot szerzett a bajnokságban, így például a rivális Juventustól rögtön 5 pontos lemaradásra vannak a piros-feketék. A brazil válogatott szövetségi kapitánya pedig eddig sem hívta be keretébe Ronaldinhót, ha viszont így folytatja, még kevesebb az esélye a válogatott behívóra.

Ronaldinhóval kapcsolatban azonban megoszlanak a vélemények, erre példa a Sky Sport Italia híre, miszerint Ronaldinhónak jót tett a Marseille elleni mérkõzés, és biztosan szerepet fog kapni Leonardótól a vasárnapi, Bologna elleni hazai mérkõzésen, hogy bizonyíthasson.

Ha nekünk, szurkolóknak választani lehetne, akkor legyen inkább az utóbbi, hiszen egy jó formában játszó Ronaldinho hatalmas kincs.

Forrás: goal.com

#acm