A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
riválisaink közül csak a Fiorentina és az Udinese nyert, Juve,Roma X, Inter kikapott, tehát ma minden adott a zárkózáshoz, az a baj h az ilyen lehetõségekkel nem nagyon szoktunk élni

#acm

szucsy89
adja a meccsünket a sport2 ma...bár épp focizni fogok szal csak a végére érek haza😊 ráadásul fogadtam is a csapatra szal nyerni kéne (meg amúgy is) <#crazya>
Yulcsa
sajna nincs Sportklubom 😞 de azért köszi

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Örülök neki, csak vegyen vissza az arcból és kezdjen el focizni és gólokat rúgni...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Gunnersboy
a sportklubon most megy a Zenit - CSKA, Krasic is játszik, akit érdekel megtudja nézni, hogy játszik 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nuno88
Holnap nem látom sajna a meccset, mint hogy az Udine ellenit sem láttam sajnos, de gratulálok az 1:0 vereséghez a fiúknak!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Galliani bejelentette,hogy Alexandre Pato 2014-ig hosszabított a Milannal!

#acm

LasCar16
A Milan újra vereséget szenvedett az olasz labdarúgó bajnokságban. Leonardo (a képen) csapata Udinében kapott ki 1-0-ra, így ismét a középmezõny végére esett vissza.

A Milan az Udinese vendégeként lépett pályára a Serie-A 5. fordulójában, és 1-0-s vereséget szenvedett. A milánói piros-feketék mezõnyben nem játszottak rosszul, de kaptak egy "tanári gólt", míg elõl nem voltak képesek betalálni.

- Nagyon sajnálom ezt a meccset, mert játékban sokkal jobbak voltunk, ezt bizonyítja a labdabirtoklási arány is - kezdte az értékelést Leonardo, aki szerint csapata legalább egy pontot megérdemelt volna. - Elõl egyelõre nincs minden rendben, hiszen való igaz, öt találkozón csak háromszor vettük be az ellenfelek kapuját, de ha folytatjuk a megkezdett munkát, akkor hamarosan itt is szembetûnõ lesz a fejlõdés, akárcsak a csapatjátékban.

Az olasz sportsajtó ezzel szemben úgy véli, Leonardo már nem sokáig folytathatja a "fejlesztést". Sokan úgy vélik, hogy ha a Milan vasárnap a San Siróban nem tudja legyõzni az újonc Barit, akkor a fiatal brazil trénernek mennie kell! Ezt bizonyítja Adriano Galliani udinei reakciója is. A Milan alelnökének szájáról az olasz televíziós kollégák a második félidõ közepén az alábbi mondatot olvasták le: "micsoda sz.r csapatunk van!"

A lombard sztárcsapat játékosai ugyanakkor nem látják ilyen tragikusan a helyzetet: Kakhaber Kaladze és Ignazio Abate is megvédte a játékosokat, igaz, mindketten elismerték, hogy sokat kell még dolgozni az elõrelépés érdekében.

- Elõl nem voltunk elég hatékonyak. Sajnos viszonylag korán kaptunk egy gólt, ami visszavetett bennünket. A második félidõben már jobbak voltunk, de nem tudtuk bevenni az Udinese kapuját. Határozottabb játékra van szükségünk - mondta a csapat grúz védõje.

- Az eredmény nem tükrözi a látottakat. Nem ezt érdemeltük. Ronaldinho beállásával sokat gyorsult a játékunk, de sajnos gólt nem tudtunk szerezni. A táblázaton elfoglalt pozíciónk miatt nem aggódom, ezzel együtt vasárnap kötelezõ a gyõzelem a Bari ellen - nyilatkozta az U21-es válogatott Abate.

A tényeknél maradva: az állítólagosan bajnokaspiráns Milan öt forduló után hat pontra van lemaradva a városi rivális, listavezetõ Intertõl...

forrás:samsungsport.hu

#acm

LasCar16
nálunk klasszisokból van hiány, olyanokból akik vezetnék a csapatot... nem brazil tinikre van szükségünk..

#acm

LasCar16
Az Il Corriere dello Sport értesülése szerint Alexandre Pato valószínûleg csak a cserepadon kezdi majd az AS Bari elleni vasárnapi találkozót, és ha pályára is lép, csak 20-25 percet kaphat, mivel az Udinese ellen összeszedett egy kisebb sérülést.

A Rossonerik egy ponttal gyûjtöttek többet újoncellenfelüknél.

#acm

Yulcsa
17 millió euró??? szerintem jelenleg 5-öt ha ér 😄 ha 17-20-ért el tudjuk adni, zsenik vagyunk 😄 jöhetne helyette Hernanes, vagy valami fiatal (brazil) csodagyerek...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
A Corinthians Ronaldinhót akarja?

Olaszországban tartózkodik Brazília egyik legnépszerûbb klubjának, a Corinthiansnak az elnöke. A brazil sajtó szerint Andrés Sanchez azzal a nem titkolt céllal érkezett Itáliába, hogy rábírja Ronaldinhót: csatlakozzon a jövõre 100 éves centenáriumát ünneplõ klubhoz.

Az elnök elszántsága érthetõ: már többször nyilatkozott arról, hogy a 2010. szeptember elsején 100 éves Corinthiansnak meg kell nyernie a Libertadores kupa következõ kiírását. Ehhez viszont a keret megerõsítése nélkülözhetetlen. Elõször Riquelme leigazolását tervezte, de ez a transzfer immár biztos, hogy nem jön össze. A következõ célpont, Ronaldinho.

A 29 éves aranylabdás brazil játékos 2001-ben jött el Brazíliából és 2011 nyaráig érvényes szerzõdés köti a Milanhoz.

A brazil sajtó most arról írt: egy helyi befektetõ csoport kész vállalni a játékos fizetését. Most már csak Ronaldinho ára a kérdéses, amit a brazil sajtó 17 millió euróra tippel. Felmerült, hogy a Corinthians 2-3 fiatal tehetséget is bevon az üzletbe.

Erõsítheti a tárgyalásokat az a spanyol lapokban terjedõ pletyka is, amely szerint a sorsával elégedetlen Ronaldinho az idény végén akár fel is hagyhat az aktív, profi pályafutásával. A hírt a bátyja - aki ügynöke is - már cáfolta. Akkor azt mondta, hogy a brazil középpályás mindenképpen kitölti 2011 nyaráig szóló szerzõdését a Milanban.

(globoesporte.com)
banok
jah ha lusta vagy... <#wilting>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
ez kész...tudom nem nyilatkozhatja hogy egy kalap szarok vagyunk de akkor is...
szucsy89
Leonardo nem esett kétségbe csapat tegnapi vereségét követõen. A Milan öt forduló alatt már másodszor maradt pont nélkül, ezúttal az Udinese gyõzte le, Di Natale góljával.

Jól kezdtük a találkozót, aztán a 20. percben kaptunk egy gólt. Innentõl minden nehezebbé vált, mert a hazaiak kontrára rendezkedtek be. A második félidõben helyzeteket alakítottunk ki, de balszerencsénkre a magas labdabirtoklási arányt nem tudtuk gólra váltani. Összességében nem mondhatom, hogy ne lettünk volna elég élesek vagy meggyõzõek. A Milan egy döntetlent érdemelt volna."

A csapat eddig mindössze három találatot szerzett, a nyitó forduló óta Ronaldinho és Pato rendkívül gyenge formában játszik.

“Jelenleg valami hiányzik a játékunkból a támadó részlegben. Patót mindig nagyon szorosan õrzik, nehezen talál helyet magának. Ronaldinho jól teljesített, felgyorsította a játékot. Huntelaar pedig igyekezett helyzetbe kerülni és eredményes lenni."
szucsy89
amíg nem lesz edzõváltás addig sok jóra ne számítsunk...
LasCar16
a nyilatkozatokat már nagyon várom(fáradtak voltunk, fõleg Oddo,Nesta fejese majnem bement..), sõt azt is h pár 7 múlva hogyan áll a vezetõk szája... de abban biztos vagyok h a 4. helynél elõrébb nem végzünk, és akkor megint lehet majd keseregni h nincs BL bevétel, meg nem akarnak az Európa ligában játszani a spílerek... Berlu a kopasszal egyetemben tehetne egy szívességet... így tönkretenni a csapatot... biztos drágák a luxusprostik, meg persze: BAJNOKAINK VANNAK....

<#wilting>

#acm

LasCar16
végigböngésztem a lényeget a fórumokon, még jó h nem láttam a meccset...

#acm

áve
ez botrányos volt, és (ön)megalázó, egy fél pontot sem érdemeltünk meg

Yulcsa
megtörtént, kikaptunk :S

ezt rossz nézni, fújják már le

szucsy89
Flaminit kiállították ,nekem itt vége van
ez viszont jó, na jó szurkolást mindenkinek- hátha fordítunk...
szucsy89
Patoval nem tudom mi van, nagyon szar ma is, nem csinál semmit...
de oda is regisztrálni kell millió egy adatot megadni- annyit nem ér
Ha már beküldtem a sok téves linket (legalább is több milanos alatt is a Lazio ment...), akor tessék, egy jó az oldalról:
http://www.livesport.cc/index.php?ugras=livetv&tv=61&adas_id=18886 (TVU-s)
1-0 😞

banok
a bet365.com ingyenes

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
vezet az udine bassza m
ja,csak azok fizetõsek
szucsy89
adja a bwin és a bet365 is a meccsünket
nagyon köszönöm!!!
Itt találsz párat.

ha valaki tud stream-et a meccshez az nyomja már fel ide!!!
kösz
ez jó😄😄XD

LasCar16
Leo poénkodott egy sort: Nem tudja még a kezdõcsapatot, mert még nem hívta Berlusconi 😄d

#acm

DONGUBA
nem is ismerem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kraszics jövõ nyártól a Milanban folytatja

Oroszországból származó hírek szerint a Milan megegyezett a CSZKA Moszkvával Milos Kraszics átigazolásáról, így a szerb középpályás jövõ nyáron csatlakozhat az olasz klubhoz.

Úgy tûnik, máris megvan a Milan elsõ igazolása a 2010–2011-es idényre. Az orosz Life magazin értesülése szerint ugyanis a jelenleg a CSZKA Moszkvát erõsítõ Milos Kraszics jövõre a piros-feketék játékosa lesz.
Hirdetés

A moszkvai csapat állítólag elfogadta a sokoldalú szerb középpályásért tett 15 millió eurós ajánlatot, míg maga a futballista hároméves szerzõdést ír alá a Milannal, s 2.5 millió eurót keres majd évente.

Kraszics eddig hat gólt szerzett a jelenleg folyó orosz bajnokságban, a hétvégi, Dinamo Moszkva elleni városi rangadón is betalált. Korábban több európai élcsapat is szerette volna megszerezni – köztük a Real Madrid –, ám a jelenlegi állás szerint a Milan lesz a befutó.

A lombardiai klub a januári átigazolási idõszakban véglegesítheti a szerzõdtetését, ám új csapatához a tervek szerint csak a nyáron csatlakozik a 24 éves játékos.

nso.hu
----------------------
hmmm...én örülnék neki😊

DONGUBA
tonit neeeeeeeeeeeeeeeee

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
A torinói Tuttosport értesülései szerint az AC Milan a téli átigazolási idõszakban Luca Toni megszerzésére fog összpontosítani. A világbajnok csatár szeretne részt venni a 2010-es afrikai VB-n, azonban a bajor klubban nem kap állandó lehetõséget, így minél hamarabb távozna a klubtól.

A Milan tökéletes célállomás lenne - írja a torinói újság-, hisz így a szövetségi kapitány, Marcello Lippi könnyebben láthatja produkcióját.

A Rossoneri trénere Leonardo sem ellenkezne a lap szerint a transzfer létrejöttekor, hisz a holland Huntelaar nem találja a góllövõcipõjét, míg Marco Borriello egy sérülés miatt nem áll az edzõ rendelkezésére.

Egyes hírek szerint a klub a Schalke 04 brazil bekkjét, Rafinhát is megszerezné a télen.

(A goal.com alapján Dávid írása)

#acm

LasCar16
A Milan brazil védõje, Thiago Silva valószínûleg kénytelen lesz kihagyni pár mérkõzést egy sérülésnek köszönhetõen.

A Sky Sport Italia szerint a játékos a ma délelõtti edzésen izomsérülést szenvedett, a nap folyamán vizsgálják meg alaposabban.

Biztosan kimarad a holnapi Udinébe utazó keretbõl és nem játszhat a hétvégén a Bari ellen sem. A pesszimistább elõrejelzések szerint a jövõheti Zürich elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen sem szerepelhet.

A klub elismerte a sérülés tényét, de Leonardo egyelõre nem nyilatkozott játékosa állapotáról, illetve hiányzásának idõtartalmáról.

goal.com

#acm

na ne!
mit lehet tudni róla? acmilan.com-on nem láttam ilyesmit mostanság...

szucsy89
fuck, Thiago Silva lesérült 😞
szucsy89
A hétvégi mérkõzés egyik legjobbja Milan saját nevelésû játékosa, Ignazio Abate volt. A 22 éves tehetség elõször kapott lehetõséget kezdõként, ráadásul egy számára új poszton, ennek ellenére kiválóan teljesített. Játékát a sajtó, a vezetõedzõ és a vezetõség is méltatta.

“Boldog vagyok, mert érzem az edzõ bizalmát." -nyilatkozta a Milan Channel-nek.

“Nem könnyû egy olyan nagy klubban játszani, mint a Milan, ezért köszönetet mondok Leonardónak, hogy lehetõséget adott nekem. A hét folyamán keményen edzettem, hogy nehéz döntés elé állítsam õt a kezdõcsapat kijelölésénél. Azért vagyok itt, hogy a tudásom legjavát nyújtsam és segítsem a csapattársaim. A változtatás a posztomon már most eredményt hozott a számomra, hiszen lehetõségem van játszani a csapatban. Meg kell köszönnöm Nestának is a segítséget, mert egész héten mellettem állt, bátorított és tanácsokat adott a védõmunkához."
Yulcsa
jó lett, szavaztam én is 😊

szucsy89
Mérkõzés utáni értékelések:

GALLIANI

“Storari bravúrral védett Mingazzini lövésénél, és akár nagy bajba is kerülhettünk volna, ha Portanove fejese bemegy. Ezt az esetet nem láttam, mert már elhagytam a páholyt, de Gattuso azt mondta nekem az öltözõben, hogy biztosan összeesek, ha élõben látom a helyzetet. Jobb, hogy nem így történt. Szerintem ma nagyon jó labdabirtoklási százalékot produkáltunk, néha elõfordul, hogy keveset lõsz kapura. Kiemelném Abate teljesítményét. Sokat beszélünk az utánpótlás képzésrõl. Ma a Cagliariban pályára lépett Astori, Marzoratti és Matri is. Nálunk ugyebár Abate játszott, aki remekül helyt állt a szélsõ védõ pozíciójában. Dícséret illeti Kaladzét is. Sokat beszélgettem vele az utóbbi idõben. Pénteken bejött a klub székházába és elmondta nekem, hogy jól érzi magát és kész a játékra. Túl van a sérülésen és a válogatottbeli öngólok is már csak rossz emlékek. Most pedig elárulok egy titkot: a mai mérkõzés elõtt lementem az öltözõbe és lejátszottam a csapatnak a Bajnokok Ligája himnuszát, és ugyanezt tettem az elsõ félidõ után is. Lehet, hogy bolondnak tartanak, de újra megteszem majd a Bari ellen is. Visszatérve a játékhoz, a csapat sorozatban alakította ki a lehetõségeket. Ha Gattuso belövi a helyzetét, valószínûleg könnyebb meccs lett volna. Pato és Huntelaar? Nem volt könnyû dolguk, a Bologna jól lezárta a területeket. Pato majd belelendül, Huntelaar pedig nem igazán kapott használható labdát. A srácok követik Leonardo utasításait, és ez nyugodttá tesz. A gólunk jelzés értékû. Seedorf labdát szerez, a támadás elindul, Clarence lendületesen elõrefut az üres területbe, majd visszakapja a labdát és gólt szerez. Leonardo ezt várja: szervezettség és sok labda nélküli mozgás. Most megyünk Udinébe. Az elsõ három hely valamelyike a célunk."

LEONARDO

“Nem tudom, hogy túl sokat kiabálok-e vagy pedig túl gyenge a hangom, de én ilyen vagyok. A viccet félretéve, ma nagyon elégedett voltam a hozzáállással és a lelkesedéssel. Azt kértem, hogy legyünk szervezettek és ez sikerült is. Nagyon sokat birtokoltuk a labdát egy fegyelmezett ellenféllel szemben. Ha csapatként tudunk mûködni, jól fogunk teljesíteni. A kispadon három szélõs védõnk volt. Abate jól játszott a jobboldalon, sokat gyakoroltuk vele és több munkával még jobb lesz majd. A BL himnusz az öltözõben? Galliani szerepe fontos, de mentális tényezõk is befolyásolják a teljesítményünket. A Bajnokok Ligája feltüzel minket, de az ellenfelek is más hangulatban lépnek pályára. A nemzetközi porondon mindenki támadni akar, ezért több hely marad a játékra. A bajnokságban nehezebb dolgunk van, mert egyes csapatok lezárják a területeket és elsõsorban a védekezésre koncentrálnak. Pato? Egy remekül záró védelemmel nézett szemben, nem igazán talált utat a kapu felé. Még meg kell tanulnia bizonyos mozgásokat és ezt kell kombinálnia az ösztöneivel."

szucsy89
jó lett, szavaztam is😊

bár a videósok jobban bejönnek
LasCar16
Kaká

unalmamban összedobtam egy kicsi összeállítást Rickyrõl, csekkoljátok

#acm

LasCar16
+ Abate játéka jobbhátvédként

#acm

szucsy89
hmm ahogy nézem a meccsen a pozitívum csak a 3pont lehetett
Fabio Capello
Hunter nagyon nem találja egyelõre a helyét a csapatban, csak szenved...