36663
  • DONGUBA
    Nem en mint milan szurkolo valoban nem neztem meccset....mert pirlo egy gyaloghangya bazzeg allofocit jatszik.
  • Nuno88
    Akkor nem néztél gyakran meccset.
  • LasCar16
    akkor te nem láttad idén Rinot játszani
  • DONGUBA
    Meg mindig jobb mint pirlo
  • szucsy89
    ezek jól hangzanak, Rino már nem a régi sajna:(
  • LasCar16
    http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnet=bWlsYW5uZXdzLml0LTMwMzgw

Gattuso közel a távozáshoz.

Tegnap volt egy személyes találkozója Allegrivel.
    Allegri nem garantálja neki a folyamatos játéklehetőséget, így valószínüleg Gennaro távozni fog, minden bizonnyal a Wolfsburgba.

Hunter is valószínűleg távozik, Gatta is , a hollandért bagót kapunk, Rinot meg bevonhatnánk a Dzeko transzferbe mondjuk, nekem nagyon gyanús hogy csend van a bosnyák körül, ajánlatokat visszadobta, ránk vár, simán elképzelem azt h a kopaszék dolgoznak az ügyön a háttérben 16-17 milla Hunterért + Gattuso 8-10 milla + vmennyi bagó és megvan Edin Dzeko
  • szucsy89
    sztem nagyon nem jó ötlet, Silva szinte tökéletest nyújtott khv-ként nehogy ne menjen neki középpályán
  • LasCar16
    szerintem Sokratis Nestával lesz párban középen és Silva felkerül vkp-ra, asszem korábban is volt vmi ilyesmi ötlete Allegrinek
  • LasCar16
    Oddónak még 1 évig szóló szerződése volt, évi 3m eurós fizetéssel.
    Az új kontraktus után is 3millát keres, de 2 év alatt vagyis szezononként 1,5milliót.
    Ha sikerül eladni most vagy akár jövő nyáron, máris spórolunk rajta akár 1.5 milliót is. Arról nem beszélve, hogy alacsonyabb éves fizetéssel más klub is könnyebben tudja leigazolni.
  • horpeti
    Asszem az eredeti cikk így hangzott:

- A csapatunk bárkivel felveszi a versenyt, elvégre kinek vannak ilyen játékosai, mint Ronaldinho, Pirlo, Pato, vagy Seedorf? - tette fel a kérdést Berlusconi, majd elröhögte magát.
  • acm689
    Oddo hosszabbított 2012-ig... khmm...
  • Matthew Prosac
    beteg-e egy picit?
  • LasCar16
    Részlet Berlusconi mai nyilatkozatából:

- Az új vezetőedző feladata, hogy megnyerjük az összes sorozatot, amiben elindulunk. Támadó Milant akarok, amely látványos focit játszik, és szórakoztatja a közönséget. A Milan a világ legismertebb klubja, több trófeát nyertünk, mint bárki más a világon, beleértve a Real Madridot is. A csapatunk bárkivel felveszi a versenyt, elvégre kinek vannak ilyen játékosai, mint Ronaldinho, Pirlo, Pato, vagy Seedorf? - tette fel a kérdést Berlusconi, majd a Ronaldinho-kérdésről így nyilatkozott:

- Ronaldinho szerintem a futballtörténelem legjobb játékosa. Megfelelő pozícióban kell játszatni, minél közelebb a kapuhoz, mert remek szeme van a gólszerzéshez. Gyorsan gondolkozik, ő a Milan legnagyobb attrakciója. Van egy közös megállapodásunk, miszerint pályafutása végéig a Milannál marad, sőt, még visszavonulása után is a klubnál fog dolgozni - mondta Berlusconi, majd hozzátette: nemcsak Ronaldinhót, de Thiago Silvát sem adja el a klub, hiába kínált érte jó pénzt a Real Madrid.
  • acm689
    goal.com braeking news: Hunter a manchesteri repülőtérre érkezett meg, hogy megkezdje a tárgyalást az egyik manchesteri klubbal...
  • WuFraZselic
    optimista-e vagy
  • szucsy89
    akkor korban is ok:D mi a szösz, még a végén egy fiatal csapat lesz mire kezdődik az idény:D
  • Monoton
    22
  • szucsy89
    hány éves?
  • LasCar16
    Eddig történt:

Már reggel 10 körül több mint 500 szurkoló volt Milanellonál...

10 körül elkezdtek szállingózni a játékosok, Pato, Dinnyo,Roma....

Éljenezték őket.

Bejelentették Sokratist, majd üdvözölte a szurkolókat.

15-16 óra között várják Berlut, majd mindjárt le is ül tárgyalni Ambroval, Allegrivel, Gallianival.

A tömeg tovább nő, néhányan tüntetnek is Berlu ellen. 2000-3000-re teszik a szurkolók számát.
  • LasCar16
    jobbhátvédet is tud játszani, serdülő korában még csatár volt, állítása szerint nem ügyetlen :D, AEK Athénban 20 évesen stabil kezdő volt, van potenciál a srácban, Argentínok ellen jól is nyomta a válogatottban, Messit szépen semlegesítette :)
  • acm689
    hivatalos Sokratis görög védő szerződtetése. én örülök neki,
    FM-be is jól nyomja "Papa" :D
  • paly90
    Abbiati 2013-ig hosszabított
  • Palinko
    azért ebből illene venni valakiket:
    Az olasz klubok többsége összesen 1,9 milliárd euróért az Unicreditnek adta el a televíziós jogait, míg az AC Milan, az Inter, valamint a Sampdoria az Mps csoportot választotta. A megállapodás értelmében a két milánói egyesület körülbelül 75-90 millió eurót tehet zsebre szezononként, a Sampdoria pedig 38-40 milliót.

Ezt a bevételt számos dologra felhasználhatják a piros-feketék, de a szurkolók annak örülnének leginkább, ha a csapat megerősítésére fordítanák. A Milan a szűkös átigazolási kerete miatt még nem költött sokat idén nyáron, de a jogdíjakért kapott pénz könnyen megváltoztathatja a jelenlegi helyzetet.
  • Fabio Capello
    sírsz majd amikor filkor kettőt lő nektek a milánói derbin :D:D:D
  • limperatore
    asszem a milantól nem kell tartani köv szezonban :D
  • paly90
    sztem nem fog lehetőséget kapni a bizonyításra
    sztem csak azért igazoltuk le mert csak így tudtuk megszerezni az "új Pirlot"
  • acm689
    én ennek örülök. már régóta figyeltem a pályafutását, had bizonyítson! és magyar!!!!!!!!!!! hajrá Atila, üdv a klubban!
    legalább nem 40 éves játékost igazolunk...
  • Fabio Capello
    leigazoltátok Filkort :D
  • Oziris666
    ha a kopasz nyer a lottón:P
  • WuFraZselic
    megveszik az emírek udvari freestylernek?
  • Monoton
    Allitolag Ronaldinhoert kapott penzbol akarjak Ibrat :D
  • paly90
    ezt nem tudom fefogni...Dzeko többször kijelentette h a Milan a kedvenc csapata,vár még egy hetet hátha...de úgyse lesz semmi ajánlat kopaszéktól.
    mikor fogunk normálisan igazolni??
  • LasCar16
    kellene neki még egy lyuk mer nem lesz elég...
  • Fabio Capello
    akkor idén megint támadógondjaitok lesznek úgy érzem... Pato jó ha nem sérült, Inzaghi már nem a régi Boriello tud ha nagyon akar, hunter viszont teljesen elvesztette a régi önmagát... Dzeko-Pato jó lett volna nálatok, dehát így akkor megint mehet az análintruder a kopasznak? :D
  • LasCar16
    Kopaszunk máris nyilatkozott:

- Dzeko nem érdekel minket (basszameg)

- Dinnyo marad

- a görögről meg tárgyalunk a Genoaval

közben meg: Állítólag megszületett a megállapodás a Genoaval:

4,5 millióért + Albertazzi, Strasser és Oduamadi játékjogának a feléért.
  • LasCar16
    Július 13.: Braida: „Papastathopoulos csak pletyka”.

A Milan és a Genoa megegyezett Papastathopoulos átigazolásáról? A görög kölcsönbe érkezne és 7 millióért jövő nyáron megvásárolható! Az átigazolás tényét azonban vélhetően még 48 óráig nem jelentik be, mert egyrészről a szurkolók nagy kedvence és szeretnének találni a helyére valakit, akivel a szurkolókat kiengesztelhetik. Felmerült, hogy Abate menne, de őt nem adjuk, illetve Oddo is képbe kerülhet!

ezeknek azt nem lehet elhinni amit kérdeznek....
  • szucsy89
    istenem hogy lehetünk ilyen hülyék, mit kell még ennek az embernek tennie hogy leigazoljuk??
  • LasCar16
  • Sojka5
    ugy nez mas fele nezelodunk...

AC Milan: nem gördítenek akadályt Klaas-Jan Huntelaar távozása elé

Adriano Galliani az olasz AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke elképzelhetőnek tartja, hogy a klub holland támadója, Klaas-Jan Huntelaar távozik a klubtól, és Angliában folytatja pályafutását.

A játékos iránt az Aston Villa és a Tottenham is élénken érdeklődik, Galliani pedig kijelentette: nem gördít akadályt a csatár esetleges távozása elé.
    Hirdetés

A milánói klub azért is akar túladni a hollandon, mert szeretné leigazolni a német válogatott Lukas Podolskit, ám ez csak úgy lehetséges, hogyha Huntelaar távozik.

A Milan tervei szerint a Huntelaar értékesítéséből származó 12 millió euróból megvásárolhatják a Köln 25 éves játékosát.

nso.hu
  • LasCar16
    Dzeko " Ajánlatokkal bombáznak, de várok még egy hetet a Milanra"