36663
-
#26648 Oddo mind2 gólban benne volt :S -
paly90 #26647 eddig bírtam nézni.....
majd azér irkáljátok h ha van vmi történés,köszi:) -
#26646 komolyan ezek a Kaladze,Oddo,Janku megmozdulások :DDDD most is grúz barátunk szépen eladta :)))))) -
#26645 2-0... -
#26644 miért, állítólag hosszabbítottunk Kaladzéval...Silvával mi van, még nyaral a VB után vagy mi? -
#26643 ilyen védő4estől nem várok mást :P
régi logó ez de köszi :) -
Monoton #26642 Ne csinaljatok mar, hogy nem nyertek :) -
#26641 na jól kezdődik, vezet a Varese :S -
#26640 nekem pedig ez megy: http://atdhe.net/21543/watch-ac-milan-vs-varese
Lascar, jó lett a logod! ;) -
#26639 http://www.streamestv3.co.nr/
ez nekem bejött. -
#26638 köszi mono -
Monoton #26637 lesz -
Sojka5 #26636 nem tudja valaki, h lesz e stream a meccshez? -
#26635 KEZDŐCSAPAT: Abbiati (32), Papatathopoulos (15), Bonera (25), Kaladze (4), Jankulovski (18), Abate (20), Ambrosini (23), Flamini (16), Seedorf (10), Pato (7), Borriello (22)
CSEREPAD: Amelia (1), Roma (30), Antonini (77), Nesta (13), De Vito (56), Oddo (17), Yepes (76), Strasser (14), Merkel (52), Novinic (53), Inzaghi (9), Beretta (51), Oduamadi (54), Verdi (55)
KIMARADT JÁTÉKOSOK: Onyewu, Ronaldinho
(acmilan.com) -
paly90 #26634 Milan: a piros-feketék Mavubával pótolhatják Gattusót
Korábban megírtuk, hogy Gennaro Gattuso elhagyhatja a Milan labdarúgócsapatát, a piros-feketék pedig a Corriere dello Sport szerint már a középpályás pótlásán gondolkodnak.
Az olasz lap úgy tudja, hogy a milánóiak Antonio Candrevát (az Udinese játékosa, legutóbb a Juventusban játszott kölcsönben), Lucas Bigliát, Cheikhou Kouyatét (mindkettő Anderlecht) és Andrea Lazzarit is szívesen látnák soraikban, ám az első számú kiszemeltjük nem más, mint a Lille-t erősítő Rio Mavuba.
Hirdetés
A 26 éves Mavubáértt klubja 8-9 millió eurót szeretne kapni, a Milan viszont 6 milliónál többet nem szívesen adna érte. Az angolai partokhoz közel, a tengeren született középpályás eddig egyszer állt légiósnak, ám a Villarrealban a 2007–2008-as szezonban csak 14 mérkőzésen lépett pályára.
nso.hu -
#26633 -l -
#26632 az a kolsár :)
-
#26631 Gattusonak az a kosár:DSDDS.DSDASD:DSASDD.ds -
#26630 Lelestem a taktikát, ezt ellenünk nem tudjátok majd alkalmazni, mert most hívom Del Nerit :D:D:D -
#26629 látom olaszba is meleg van :D:D:D -
#26628 -
-
Monoton #26626 Neeee, őt a Realban szeretném látni :D -
#26625 gondolom az Audi, az Adidas meg a Fly Emirates összedobtak rá, hagy örüljönek :D
ami kicsit szúrja a szemem az a sok trófea az oldalán, még mindég a multtal vagyunk elfoglalva nem a jövővel nekem ez jön le róla. -
#26624 Úristen, Dejavu, ezt csinálták Krasiccsal is. -
paly90 #26623 igencsak örülnék ha lenne egy Hondánk:):)
sztem nagyon jó játékos,ráférne a lassú,öreges középpályánkra -
#26622 buszra bezzeg van pénz... :D -
#26621 Csapat új busza
-
-
#26619 Állítólag nagyon közel vagyunk a Honda gyerek leigazolásához. A goal.com szerint (ami nem túl hiteles) 13 millát ajánlottunk érte a CSZKA-nak, de ők 15-öt kérnek.
-
#26618 Mario Yepes, a Milan kolumbiai védője nyilatkozott Milanellóban.
Milyen volt az első benyomás?
- Az első benyomásom abszolút pozitív volt, hiszen rengeteg gyermek és szurkoló várt minket az első edzés helyszínén.
Mit gondol Silvio Berlusconiról?
- Ő is pozitív benyomást keltett bennem, hisz már a csapat első edzését élőben tekintette meg, ami nagy odafigyelésre és szenvedélyre enged következtetni.
Mit gondolt, mikor megtudta, hogy egy olyan patinás klub, mint a Milan érdeklődik?
- Nagyon boldog voltam. Ez az ügy már az előző szezon végén lezárult, és most boldog vagyok, hogy egy ilyen csodálatos klub része lehetek. Minden játékos örömmel húzza fel egy ilyen legendás egyesület mezét, és ez hatalmas inspirációt ad a jó játékhoz.
A realitás szerint azonban mégsem lesz első számú védőjátékosa a gárdának.
- Ez természetes, ha egy csapatnak ennyi klasszisa, értéke van. Azonban azt gondolom, hogy a Milan három fronton is szerepelni fog, amihez széles paletta szükségeltetik. Amikor játszani fogok, arra fogok törekedni, hogy bizonyítsam a tudásom, és meggyőzem a mestert.
Mik az idény előtti célkitűzések?
- Tavaly az Internazionale szorossá tette a bajnoki versenyfutást, a sok sérültje miatt. Azt gondolom, hogy az idei szezon is fordulóról-fordulóra lesz izgalmasabb. Az egyetlen amit tehetünk, hogy mindent beleadunk, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.
Forrás: acmilan.com -
#26617 szerintem igen, elvileg 2 napos szerződést is köthet valaki, nem? :D -
#26616 2x válthat klubot egy átigazolási időszakban egy játékos? -
#26615 bazmeg, barátok közt kilenccsilliárdik rész :D -
paly90 #26614 nekem nagyon tetszik ez a változat:D -
#26613 én leszarom hogyan de igazolják már le szerencsétlen srácot :D -
#26612 tetszik az összeesküvés-elmélet, csak hajtsák is végre! :D -
#26611 Talán nem kell lemondania a Milan szurkolóinak egy álomról: még mindig elképzelhető, hogy Dzeko piros-feketébe öltözik és csatlakozik a Milanellóban készülő gárdához.
A diariodelweb.it egy érdekes gondolatmenettel próbál lelket önteni azokba a rajongókba, akik szerint még mindig égető szükség lenne a fiatal bosnyák csatárra.
A lap elismeri: a korábban már igen előrehaladott tárgyalások megszakadtak, de az utóbbi idők fejleményei elégtételt jelenthetnek mind a játékosnak, mind a Milannak.
A ma még csak elméletben lévő ügynek 3 főszereplője lehet: a Milan, a Wolfsburg és a Bayern München.
Dzeko, aki korábban már sokszor elmondta, hogy legszivesebben a Milan játékosa lenne (gyerekkorában Van Basten plakátja díszítette a szobája falát), szeretne már ebben az idényben Bajnokok Ligája meccset játszani. Közben Rino Gattuso, a Milan középpályása távozni készül a csapattól és az egyik leghangsúlyosabb kérője, épp a Wolfsburg gárdája. Ügynöke szerint, ha a Milan 8-asa távozik, pole pozícióban a Wolfsburg gárdája van.
A két játékos ára között természetesen óriási a különbség. És itt jön a képbe a lap szerint a Bayern München. A bajor gárda holland mestere örömmel csapatába invítálná honfitársát, Huntelaart. Beckenbauer és a München vezetői hajlanak az üzletre, ha - és itt jön az igazi csavar a képbe - a Milan hajlandó cserébe elfogadni a bajoroknál feleslegessé váló Klosét, vagy Gomezt. A Bayern távozó csatárai viszont érdeklik a Wolfsburg vezetőit, akik pár millió euro mellé megkaphatnák az egyik német válogatott csatárt.
A lap elismeri: ez a meghökkentő, jelenleg kissé túl sok szereplősnek tekinthető terv, ma még talán csak a fejekben létezik. Ugyanakkor egy esetleges üzlettel minden fél jól járna: a Milan megkapná a régóta kívánt csatárt és Berlusconi elnöknek sem kellene 10 millió eurónál többet kiadnia; a Wolfsburg 2 minőségi játékoshoz és némi készpénzhez juthat távozó sztárjáért cserébe; míg a München edzőjének akarata szerint minőségi cserét hajthatna végre a centerposzton.
ÚRISTEN :DDDD -
#26610 Az AC Milan hivatalos közleményben jelentette be, hogy 2012. június 30-ig meghosszabbította Gianluca Zambrotta szerződését.
(acmilan.com)
-
#26609 gattusoért 8-10 millát max a MC ad. A kora miatt legfeljebb 4, max 5 milliót ér.