36663
-
#26728 jaja, szép volt! -
#26727 1-0 Borriello, Seedorf szép labdát adott -
#26726 kezdek félni attól h Oddo játszik a felkészülési meccseken...csak nem komolyabban számol majd vele Allegri a szezonban is?:S -
#26725 Már kaptunk is egy lesgólt :) -
#26724 Hivatalos kezdőcsapatok:
Lyon:Loris; Gassama, Cris, Cissokho; Gonalons, Pjanic, Bastos, Toulalan, Ederson; Briand, Gomis
Milan:Amelia; Oddo, Papstathopoulos, Bonera, Zambrotta; Strasser, Seedorf, Flamini; Merkel, Borriello, Verdi
acmilan.com
-
#26723 hát valahol jobb is, tavaly nem volt meggyőző -
#26722 - Nem hiszem, hogy visszatér hozzánk - mondta Allegri. - Egy nagyon súlyos sérülésből próbál felépülni, de ebben a korban már nehéz visszatérni a pályára. De nagyszerű élmény volt itt látni őt. -
#26721 Beckhamet csomószor mutatták...idén is jön vajon? -
#26720 nso :P -
paly90 #26719 összefoglalót majd vki tud linkelni?
előre is köszi -
#26718 köszi a beszámolót! reméljük a legjobbakat! -
#26717 Abbiati vagy 4szer védett bravúrral, Yepes az elején lassú volt, Abate-Rino kp-n pedig átrohantak ez volt a baj a meccs elején, itt volt sok helyzete az Arsenalnak, Antonini nagyon gyenge volt ma, Nesta higgadt,elegáns hozta a formáját, labda sokkal többet volt a hazaiaknál, sebességkülönbség is jelentős volt 2-3 komolyabb lövésünk volt, Sokratis jól játszott védekezésben támadásban egyaránt, szívesebben nézném középen, de van még egy Silvank is :) -
#26716 sajnos nem tudtam megnézni a teljes meccset, csak egy részét. nem voltunk túl meggyőzőek abban a 10 percben, amit láttam, de legalább nem tömtek ki minket, már ennek is örülök. 1-1, nem is rossz! milyen volt a játék képe? sok helyzetet szúrt el az Arsenal és ezért kaptunk csak 1-et, vagy azért a védelem is jeleskedett? Papa hogy muzsikált? -
#26715 See beívelte, kacsa meg csúsztatott emelett még volt két kapufánk ÁTLÖVÉSBŐL :D ami eddig hiányzott a játékunkból -
#26714 1-1 lett a vége Pato fejesével, Merkel gyerek egész jól nyomta, Strassernek is több lehetőséget kellene adni, Berretta-ra voltam még nagyon kíváncsi, de őt 20 perc alapján nem lehetett megítélni..ahogy Verdit sem, ő is ügyes gyerek nem tűnt ez így elsőre rossznak, 10 nap kemény edzés után, Antonini helyére sürgősen kellene találni egy balhátvédet, mert hihetetlen mikre képes az a pali hátul... 2. félidőre kicsit feljavultunk, Merkel-Rino csere szerintem sokat dobott a lendületen, remélem Oddoékat elfelejtjük és helyettük lehetőséget kapnak a fiatalok a bizonyításra, ha megfelelő formába kerülünk akkor nem is lesz ez annyira rossz, Dzekot továbbra is várom :D ha kölcsönadjuk Adi-t és elpasszoljuk Huntert, egy kk viszont tuti érkezni fog, Rinot,Kaladze-t,Oddo-t pedig el kell felejteni Antoninivel együtt..
bazi nagy grat ma Flamininek,Nestanak,Abbiatinak és Patonak -
#26713 mi a szösz most nézem h 1-1 lett Pato betalált (csak az 1. félidőt néztem), milyen volt a gól? -
Davidke007 #26712 támadójátékunk nagyon silány volt, hiányzott ronaldinho, és silva a védelemből, mert yepes nem lesz egy életbiztosítás, bár még így is jobb favalliéktól! volt két kapufánk, abbiati pedig nagyon kellett hogy ne kapjunk ki rendesen.... (zambro kapufájánál akkorát ugrottam h majdnem kiestem a székből.... én már bent láttam :D) a fiatalok nagyon ügyesek voltak, nekem kellemes csalódások voltak!! akartak, és gattuso helyére a gyerek remek volt..... szvsz... -
#26711 Flamini kapufája beakadhatott volna, Gattuso tényleg vicc, el kéne adni a citynek jó pénzé' :D -
#26710 ARSENAL: Fabianky; Gibbs, Koscielny, Vermaleen, Frimpong; Ebouè, Wilshere, Nasri; Rosicky; Arshavin, Chamakh
MILAN: Abbiati; Papastathopoulos, Nesta, Yepes, Antonini; Gattuso, Seedorf, Flamini; Abate, Borriello, Pato
ez volt a két csapat kezdő 11-e
a félidőben vezet az Arsenal Chamakh góljával, gyorsabbak, agresszívebbek nálunk, Pato,Flamini,Abbiati a legjobbjaink, Yepes jó védő de a sebessége már nem a régi ez az egy baj vele, pár szituban feltűnő volt, balhátvéd kellene, na meg Seedorf középső középpályást játszik, de olyan lassú hogy az hihetetlen, erre a posztra sürgősen kell egy univerzális ember, alig bírunk labdát szerezni és Gattusot sem értem h mit keres még a Milanban, egyszerűen egy Arshavinról is simán lepattan... semmi haszna sincs a pályán, szerelni nem tud, támadójátékot se segíti, Borriellot meg már fájdalom nézni, alig mutatja magát, ha meg hozzákerül a labda akkor szinte dadog és egy pillanat alatt szerelik, Sokratis nagyon jó a jobb oldalon, magabiztos, Abate pedig nem találja a helyét lesz munkája Allegrinek a bajnokság rajtjáig, talán a fejjátékunk lett jobb hála az újaknak.. ennyi tűnt fel az elmúlt 10 nap edzése után -
#26709 De szarok vagyunk......MEGINT!!!!!!!!!
Ugyanaz mint tavaly alofoci medig pirlo nem is jatszik -
#26708 de szigorúan milan festéssel:D -
#26707 én személy szerint a fiatalokra vagyok kíváncsi, és még egy hír:
Massimilliano Allegri tegnap egy középső középpályást kért a Milan vezetőségétől a londoni sajtótájékoztatón, és az újságok már tudják is, ki az első számú jelölt.
Andrea Poli, a Sampdoria mindössze 20 éves középpályása tavaly hatalmas szerepet vállalt a genovai klub menetelésében, melynek eredményeképp a negyedik, azaz BL-t érő helyen végeztek.
A tehetséges U-21-es játékos kivásárlási ára állítólag 12 millió font, ám ha a Rossoneri nem cselekszik időben, akkor kútba eshet Poli leigazolása, hiszen a Sampnak BL-selejtezőt kell játszania augusztusban, és ha a 20 éves játékos akkor pályára lép, a Milan színeiben az idei Bajnokok Ligájra kiírásban ezt már nem tehetné meg.
A középpálya megerősítésére korábban a szintén Sampdoriás Angelo Palombót hozták hírbe a Milannal, így az ő érkezését sem lehet kizárni. Az olasz válogatott játékos védekezésben és támadásban egyaránt kitűnő, ezért figyelt fel a szeptemberben 29 éves középpályásra Allegri.
A Tuttosport információi szerint a Rossoneri listáján szerepel az az Antonio Candreva is, aki tavaly fél évet a Juventusnál töltött kölcsönben, ám most újra az Udinese csapatában készül az új szezonra. Az ő ára körülbelül 10 millió font. -
#26706 A Milan szombaton 17:00-kor játszik az Arsenallal, majd vasárnap a Lyonnal. Viszont a csapatot nagyon kimerítette a kemény edzések, ezért valószinüleg egy kimerült csapatot láthatunk majd a hétvégén.
Ronaldinho Milánóban maradt, mivel ő combizom sérülést szenvedett. Ambrosini, Pirlo és Inzaghi pedig nem áltak készen fizikailag hogy akár egy mérkőzést is játszanak.
Marek Jankulovski és Kaladze pedig technikai okokból maradt ki.
Íme a 23 játékos aki már megérkezett Londonba:
Kapusok: Abbiati, Amelia, Flavio Roma
Védők: Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Sokratis P., Yepes, Zambrotta, Abate, Albertazzi,
Középpályások: Flamini, Merkel, Gattuso, Novinic, Strasser, Seedorf
Csatárok: Adiyah, Borriello, Verdi, Beretta, Pato
Forrás: goal.com -
#26705 ez nagyon ide illik, gta 4 feeling :D -
#26704 -
#26703 gecc mien repülő :D elfogadnék egy ilyet magamnak :D -
#26702 Arsenal-Milan 17:00kor Emirates Cup!!
Digisport élőben közvetíti, stream pedig majd lesz -
-
#26700 Emirates légitársaság új Airbus A380-asa is debütált, Milan-köntösben!
ja igen új busz, új repcsi :D már csak új játékosok kellenek
"Technológia és design felsőfokon. A Milan új Adidas mezei termoplasztikus poliuretán (TPU) szalagokat rejtenek, amelyek segítenek az izmok egyensúlyának megteremtésében és a testtartás javításában. Ez akár öt százalékkal is növelheti az izomteljesítményt."
ez a háton van :D -
#26699 http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-pofas_lett_az_uj_milan_mez_-38209 -
Davidke007 #26698 Allegri: "Kell egy középső középpályás"
A Milan vezetőedzője szeretne látni egy új középső középpályást a csapatában az átigazolási időszak végéig, de elégedett a jelenlegi gárdával is.
Mielőtt Allegrit az Emirates Kupán való részvételről kérdezték volna az újságírók a londoni sajtótájékozatón, a csapat esetleges megerősítése volt a fő téma, bár Galliani tegnap kijelentette: a piac bezárult a Milan számára.
"A jelenlegi csapat jó. Ha valaki távozna, biztosan érkezik a helyére egy másik játékos, de egyelőre így maradunk, és ez sem rossz." -mondta a Milan új vezetőedzője.
"Minden nap beszélgetünk Gallianival, és annak a tudatában, hogy három középső középpályással fogunk játszani, legalább hat ember kell erre a posztra."
"Meg vagyok róla győződve, hogy a klub egy minőségi játékost fog szerződtetni."
Allegrit rögtön meg is kérdezték a Cagliari középpályásáról, Lazzarriról, akinek a leigazolását Galliani kizárta. Az olasz szakember semleges választ adott: "Biztosan egy dinamikus középpáyás fog érkezni."
A VB hajrájában résztvevő játékosok (Huntelaar és Thiago Silva), és a sérült Ronaldinho mellett a csatár Filippo Inzaghi, illetve a Pirlo - Ambrosini duó sem utazott Londonba. Az ő helyükre két fiatal, Novinic és Merkel került.
"A tornán megpróbálunk szép eredményeket elérni, de tudjuk, hogy csak 10 napja kezdtünk el edzeni, és néhány kulcsjátékos nem fog utazni velünk."
"Nem aggódom Ronaldinho miatt. Otthon maradt dolgozni, hogy jó erőben legyen a bajnokság startjára."
"Ő egy nagyon fontos játékos, remek technikai képességekkel, szóval muszáj lesz őt megvédenünk, amikor nincs jó formában." -
#26697 Az AC Milan a klub hivatalos honlapján közölte, hogy Ronaldinho izomhúzódás miatt nem vehet részt a szombaton kezdődő Emirates Kupán. A brazil középpályás a szerdai második edzés közben sérült meg, és várhatóan hét napot kell kihagynia.
(acmilan.com) -
#26696 A Gazzetta dello Sport szerint Allegri kemény edzéseket tart a csapatnak, napi két alkalommal, két órán keresztül. A délelőtti tréiningen nem használják a labdát, és csak erőnléti edzések vannak. A játékosok a cikk írója szerint láthatóan nagyon elfáradnak.
Néhány játékos nyilatkozott Allegriről és a módszereiről:
Seedorf: ”Világos elképzelései vannak, mi pedig azon vagyunk, hogy egyre jobban megismerjük azokat. Természetes, hogy ilyenkor a csapatnak időre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon az új edzőhöz.”
Ambrosini: ”Taktikailag az első próba pozitív volt, ezt társaim nevében is mondhatom. Tetszik a felfogás, amit az edzőnk alkalmaz, a múltban is szórakoztató játék jellemezte csapatait.”
Pato: ”Az edzések fárasztóak, de ez így helyes a felkészülési időszakban. Allegrivel a kezdetektől nagyon jól kijövünk. Sokat beszél velünk, tanít és magyaráz. Mindenkit bevon a munkába.
(milannews.it)
-
#26695 A mai Megastoreban tett látogatás alkalmával a csapatot számos szurkoló várta, nem túl békés hangulatban. A játékosok nem álltak meg aláírásokat osztogatni, a mezbemutatás után sietve távoztak Milanelloba.
-
#26694 Úgy hisszük, hogy számos játékos velünk maradhat a 2011-12-es szezonra is."
LoooooooooooL -
#26693 Nekem kell ilyen mez :) -
Davidke007 #26692 Na, ez most felbaszott..... -.-"
--------------------------------------------------------------------------
Galliani szerint nem lesz több igazolás!
Adriano Galliani bő egy hónappal az átigazolási szezon lejárta előtt elmondta, hogy szerinte a Milan számára már bezárult a piac...
Legutóbb Keisuke Hondáról, a CSKA Moszkva japán sztárjáról pletykáltak, ám a Rossoneri vezérigazgatója szerint nincs sok esély a megszerzésére, mivel nincs EU-s útlevele.
Valószínűleg nem ez a legnagyobb akadály, miután elvileg még egy nem EU-s játékos elfér a Milan keretében, viszont az tény, hogy pénzt nem akar, vagy képtelen költeni a piacon a Milan vezetősége.
"Hogy fogunk-e dolgozni a piacon a csapat megerősítése érdekében? Kétlem, de még meglátjuk." -válaszolt Galliani röviden a Calciomercatonews.com. újságírójának.
"Hondával az a probléma, hogy nehéz megszerezni, mert nincsen EU-s útlevele. A FIGC-t (az Olasz Labdarúgó Szövetséget - a szerk.) kérdezzék az ügyben."
"Egyik sztárunk sem fog távozni. Ahogy Massimo Moratti, az Inter elnöke mondta, ha áldozatot kell hoznod, akkor add azt add el, akiért tettek ajánlatot, és ne azt akard eladni, akiért nem érdeklődnek."
"Nos, akik iránt élénken érdeklődtek, azokat nem fogjuk eladni, a többiek pedig annyira nem piacképesek."
"Meg szeretném köszönni Gianluca Zambrotta, és Massimo Oddo nagylelkűségét, akik a következő két évben annyit fognak keresni, mint eddig egy esztendő alatt."
Galliani ezután elmondta, hogy Gattuso még minimum egy évig a Milan játékosa marad, majd hozzátette: "Úgy hisszük, hogy számos játékos velünk maradhat a 2011-12-es szezonra is."
A milannews.it információi alapján a Rossoneri ultrái rögtön a Galliani-nyilatkozat után nyílt levelet küldtek a klubnak, melyben számon kérték a vezetőséget.
Felháborodásuk jogos, miután Európa-szerte megegyeznek abban a szaklapok, hogy már 2-3 évvel hamarabb el kellett volna kezdenie igazolni a Milannak, mert kiöregszik a csapat, ám idény nyáron jószerivel még csak pénzt sem költöttek a piacon... -
-
#26690 kiterítve szerintem sokkal jobban néz ki, mint így. nekem nem jön be ez a feszülős cucc, úgy néznek ki, mint Superman xDD -