A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ sose volt, max egy másik reggel <#vigyor1>

REAL MADRID

Csabesz6
multkor nagy madridista voltál

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasCar16

#acm

LasCar16
két meccs hazai pályán, és egy idegenben... illene továbbmenni..

#acm

Yulcsa
meg is van közben:
1. Real Madrid 3 2 0 1 10–5 +5 6
2. AC Milan 3 2 0 1 5–4 +1 6
3. Zürich 3 1 0 2 3–6 –3 3
4. Marseille 3 1 0 2 2–5 –3 3

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
nagyon nagy meccs volt!!!! hurrááá szép volt fiúúúúk!!!!!
hogy áll most a csoport?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
a gazzetta meglkotta a legnagyobb szot: 'didastro' (dida+disastro).

#acm

szucsy89
hatalmas grat a csapatnak!

egyébként most lehet bánni aki nem merte megrakni 7szeres szorzóra a gyõzelmet😄 (köztük én sem)
Fabio Capello
Na ez szép volt gyerekek <#eljen>

LasCar16
még annyit h most hiányzik a Zürich elleni 3 pont...

#acm

Palinko
nagyon nagy meccs volt, ezt senki sem gondolta volna 😄 forza milan!

a bíró kritikán aluli, nem adott meg 11 est, a realnak, aztán nekünk gólt nem adott meg, elõnyszabály számára ismeretlen fogalom, meg a lest is inzaghira néha csak rákenték. de ilyen bírók mellett is tudtunk jót villantani és teljesen megérdemelt az eredmény!
LasCar16
elsõ félidõben jobban akart a Real, Dida hibája megfogott minket 65. percig szinte semmi változás, aztán 5 perc alatt két gólt szereztünk, majd többnyire mi irányítottuk a meccset, csak azt nem tudom h miért kell mindig csak hátrányból tudunk így játszani

#acm

WuFraZselic
baszki, egyik szelómra megraktam hogy félidõ H, vége D, és félidõ H vége V (36x odds 😄) 😄 csak a rohadt juve és wolfsburg miatt mentek el a szelók 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
vki leírná tényleg milyen vt a játékunk?
Erdekes... Mind1 h Inzaghi ki vagy beall... elkezkedzdenek hullani a golok😄

horpeti
Ronaldinho végre nagyon jól látszott.
De az egész csapat. Végre volt mozgás. 😊

szucsy89
lool megfogadtam h nem nézem meg h kiszopunk 5-0ra...erre tessék bazdmeg😄ASADSDSDS le kell szednem torrentrõl😄dasdas
LasCar16
Patoooooooooooooo az isteeeeeennnn

#acm

wáháh a sors igazsagot szolgaltat..😄

limperatore
😄DDDDDDDD 2:3 mekkora meccs 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
biztos.. nem tudom h ebben mi volt a szabálytalan

#acm

Cabell
és mert hazai pályán játszanak.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasCar16
Nesta a gólvonalról, Didáról megint kijött... Raúl emelte át..grande Sandro...

#acm

hmm ezt miert nem adtak meg??

limperatore
most miért nem adták meg a gólt? mert a real az ellenfél?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
2-2 Drenthe

#acm

LasCar16
lehet az Leo taktikája h altatunk, bekapunk egy gyökér gól, az ellen megnyugszik , elalszik és fordítunk ASDAS:a

#acm

LasCar16
PATÓÓÓÓÓÓ 😄D

#acm

Palinko
😄D ez már eredmény 2 kapuralövés 2 gól 😄
WTF?😄

limperatore
és még casillas a legjobb kapus 😄😄 ikszdé

limperatore
ó:ASD:ASD:ASD:ASD?:ASD?asd

1:2:ASD

LasCar16
Pirloooooooooooooooooooooooo

#acm

azt a kurva😄

LasCar16
FORZA NELSON!

Irány haza mandarint szedni.... (Csak ki ne essen a kis kezedbõl...)

ez mekkoramár

#acm

LasCar16
elég baj az h ha már a tûrhetõnek is örülni kell, kontrázni kéne mint az állat, nem olyan acélos ez a madrid, senki nem nyújt semmilyen kiemelkedõt, nagyon egyszerû a játékunk, néha próbálkozunk a széleken, és van pár hosszú indítás, ezzel megint csak az a baj h Pato az egyetlen épkézláb gyors emberünk elõl, Dinnyó sem tud mást csinálni mint hátrapasszolni, mellette még See és Pirlo is lassú, Oddo továbbra is a neve alapján nálam: 0000... várjuk a csodát

#acm

Yulcsa
a hibán kívül szerintem egész tûrhetõen játszunk. Értem ezalatt azt, hogy talán nem lesz 5-0-ás meccs, pedig én már arra is fel voltam készülve... csak el ne kiabáljam...

LasCar16
és ennek a szerencsétlen lepkekirálynak van 4,5 millás fizetése....

#acm

LasCar16
Dida bazmeg wáááááááá...

#acm

leszarom a kezem... nagyanyám se ejti ki 😄
hogy lehet ilyen golt kapni basszus?????? ájjjjjj
dida mint a faszom...

WuFraZselic
ahah 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Huntelaar remélem beáll, csak ismeri hogy hogy kell átjutni azon a védelmenxDD
LasCar16
REAL MADRID: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo; L. Diarra, Xabi Alonso; Granero Kakà, Raul, Benzema

MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Pato, Inzaghi

#acm

Yulcsa
Loool 😄DD

szucsy89
😄ddddddddddd nc
LasCar16

DigiSport színvonal... remélem mindenkinek leesik ...

#acm

Yulcsa
ha valakinek van STV2-es adója (szlovák tv2), akkor ott tudja nézni a meccset! szerencsére nekem van ilyen adóm, remélem tényleg adják!