A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
már vártam ezt, nyerünk hármat, méghozzá hátrányból, moráltuning, kopasz meg elszáll "h jól van ez mi megmondtuk" mosmár megy a szekér minek frissíteni a kereten

#acm

Nuno88
Nestát megmûtötték, de ma már a csapattal edz és holnap is játszhat a Napoli ellen. Gondolom azért maszk lesz rajta.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
Nestának orrmûtétje lesz! Megsérült a gyõztes gól fejelése közben :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Jól látod, most akartam bemásolni a hírt de megelõztél =)
Megint megy a parasztvakítás, és menni is fog, nem tudom mikor nyerünk legközelebb scudettot, sztem kb. 20 év múlva... a BL megnyerésére meg elõbb tovább kell jutni a csoprotból, és nem kikapni otthon egy Zürichtõl.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fabio Capello
A Milan nem vesz új játékosokat a télen

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani elmondta, a piros-feketék nem vesznek új játékosokat a téli átigazolási idõszakban – egyedül David Beckham érkezik.

Annak ellenére, hogy egyre többen kritizálják az AC Milan teljesítményét (és sokan az öregnek tartott játékosokat tartják a problémák fõ forrásának), a milánóiak nem tervezik új labdarúgók vásárlását, legalábbis nem a téli átigazolási szezonban

„Nem beszéltem arról, hogy vennénk játékosokat – egyedül David Beckham érkezik majd januárban, senki más" – nyilatkozta Galliani a Sky Sport Italiának.

A piros-fekete klub alelnöke azt is elmondta, hogy a Milan nem akarja eladni holland csatárát, Klaas-Jan Huntelaart: „Huntelaar? Nem eladó. Õ vérbeli befejezõ csatár, aki a büntetõterületen belül életveszélyes, csak az a gond, hogy eddig nem szolgáltuk ki megfelelõen."

A sportvezetõ (aki mostanában nem lehet elégedetlen, hiszen a Milan sorozatban harmadik gyõzelmét aratta) arról is beszélt, milyen fontos a klub számára a Bajnokok Ligája.

„Egyszerûen nem maradhatunk le a BL-rõl. Az a célunk, hogy megnyerjük, a bajnokságban pedig dobogós helyen kell végeznünk, hogy jövõre is indulhassunk a sorozatban."

-------------------------
Sajnálom srácok de ez szánalmas:

Huntelaar vérbeli befejezõ csatár: na jó, de ennek semmi jelét nem látni eddig...

Beckham: igen, jobb lesz egy fokkal a középpálya, de akkoris... ide emberek kellenek, minõségi, fiatal játékosok, akik nem esnek össze a hatvanadik percben a fáradtságtól...

Megnyerni a BL-t... Kicsit korai még errõl beszélni, ez csak a csoportkör, és valahogy nem hiszem, hogy ez a keret fel tudja venni a versenyt mondjuk egy fiatal MU-val, vagy Barcával.

Dobogós helyen kell végezni: ha ezt 2000 körül mondja, akkor meglincselnék, hogy ilyet mert mondani, egy Milan-presztizsû klubnak nem a dobogóért kell harcolnia, hanem SCUDETTO-ért.

Már elõre látom (bár ne legyen igazam), bajnokság 3-4. helye, egy BL negyeddöntõ, és majd jól meg lesz mondva, hogy a csapat a hírnevének megfelelõen szenzációsan teljesített, és remek a bajnokságban elért helyezés. Sõt, mivel összeszoktak a játékosok, ezért nem kéne megbontani a csapategységet így nem igazolnak senkit (vagy pár 30-as rutinos rókát)

Sajnálom, lehet, hogy a rivalizálás is beszél belõlem, de rohadtul úgy látom, hogyha ezen az úton mentek tovább, akkor hamar csak középmezõnybéli csapat lesz a Milanból...

Kiváncsi vagyok, még idén elhajtják e az egész vezetõséget a jó büdös francba, vagy szenved még egy két idényt a klub.

Sorry, ha valakit megbántottam ezzel, remélem nem lesz harag 😊

Nuno88

Nuno88
Hát Pato nem is az a tipikus befejezõ csatár 😄

Jo.. tenyleg nem az "odakur" a legjobb kifejezes😄 de erezhetoen nagyobb nyomast produkal a csapat.
Girnyo tenyleg nem rak mostanaba sokat hozza a jatekhoz mondjuk teny h eleg kemenyen szoktak fogni es nem is nagyon probal elszakadni. Nesta sztem a legbiztosabb pontja a csapatnak. Pato neha olyan ugyetlenul banik a labdaval..valahogy nem kelti azt a kiforrott befejezo csatar szerepet. Csomo golhelyzetet ront el rossz labdaatvetelekkel.

Nuno88
Nesta a meccs után:

Alessandro Nesta duplájával nyert tegnap este a Milan. A védõ még sosem szerzett egy mérkõzésen két gólt.

“Ez egy csodás este és egy új érzés számomra. Szinte soesem szerzek gólt, most pedig egybõl kettõt is sikerült. Nyernünk kellett ezen a meccsen, hogy versenyben legyünk a negyedik helyért. Végül minden jól alakult." - nyilatkozta Nesta.

“Úgy érzem, a jó úton haladunk és végre sorozatban is tudunk meccseket nyerni. Van pár játékosunk, akiknek jót tesz, ha sokan kritizálják õket. Nem szabadna ennyi gólt kapnunk a mérkõzések elején, ezen mindenképpen javítanunk kell. Egyszerûbb lenne, ha nem hátrányból kéne felállni."

Nesta is kitért csapattásra, Dida teljesítményére.

“Dida fantasztikus volt, megmentette a meccsünket. Ha nem védi a fejest, biztos hogy elveszítjük a találkozót."

A szenzációs formában lévõ Nestát egyre többen szeretnék újra a válogatottban látni, õ azonban hajthatatlan.

“Már elmondtam korábban is, nem térek vissza a nemzeti csapatba. Borzalmas volt egy évig sérülten a pályán kívül lenni, nem akarom megerõltetni a szervezetem és kockáztatni egy újabb sérülést. Erre nem vagyok hajlandó. Marcello Lippi tisztában van ezzel, így nem is beszélünk a visszatérésemrõl."

football-italia.net

szucsy89
jaja, jól védett, a gólról nem tehetett...a Real ellen az a gól a meccshiánynak tudható be, azóta nem volt hibája remélem nem is lesz😊
Nuno88
Azért voltak helyzeteink nem is kevés, a chievói kapus védett nem egy nagyot, bár ki is kaphattunk volna ha Dida nem véd egy óriásit a végén. Az a forduló védése volt kb.

szucsy89
azért az túlzás hogy a második félidõben "odakúr" 😄 ugyanolyan szar játékot produkáltunk akkor is mint az elsõ félidõben...

és egyébként igaz hogy 3 gyõzelem jött most zsinórban, de én nem nyugodnék meg...a Romát végig szar játékkal szerencsével vertük meg, a Real ellen is csak ívelgettünk, ott segített Cassillas, sztem hatalmas szerencse volt az is, a csapat kb. 10percig játszott jól, igaz akkor fordítottunk is a többit végigtámadta a Real...a tegnapi meccsen pedig végig ugyanez az elképzeléstelen játék, Dihno semmit nem csinált, Seedorf lassította csak a játékot, Pato Hunter szenvedtek...elmond mindent a támadó alakzatunkról hogy Nesta lõtte mind2 gólt...szóval ebbõl a 3 gyõzelembõl könnyen lehetett volna 3 vereség is...bár ránkfért már egy kis szerencse, ilyen szezonkezdet után😊
Nuno88
Borriello ahhoz képest h nem rúg sok gólt, a fejjátéka nagyon kell, meg nagyon fedezi a labdát, elcsúsztatja ide oda, szóval lehet h nem rúg gólt de hasznos, sokkal hasznosabb mint Hunter. Az elsõ gólunk elõtt is Bori fejelt kapufát...

szucsy89
én egyébként néztem a helyezkedését, alig kapott labdát, pl. Patonak 10x többet passzoltak volna sztem, lehet még nem nagyon illeszkedett be? bár nem is helyezkedik úgy, mindig a védõk gyûrûjében van középen, támadásoknál Pirlo és See pedig inkább szélre játszották ki Patonak vagy Dinhonak és onnan próbáltunk támadást vezetni...mondjuk mikor beállt Boriello egybõl lett 1-2 helyzete szóval lehet onnan is helyzetbe kerülni...mondjuk azt helyeseltem hogy nem hozta le félidõben hanem még adott neki lehetõséget, de úgy érzem ha végig pályán hagyja nem fordítunk sõt nem is egyenlítettünk volna
Most mar kimerem jelenteni, hogy ez taktika... marmint az, hogy az elso felidot ellightolja a csapat, kvazi altat, a masodik felidoben meg odakur😄 lehet Leo igy osztja be a csapat eroforrasait.. de mennyivel jobb lenne ha nem szopnanak be mindig egy golt az elejen...

DONGUBA
Megnyugodtam hogy nem csak en latom ugy mintha hurkelar elfelejtett volna focizni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
NESTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alig ordibáltam mindkét gólnál este 😄

Nesta 1 Isten!!!
Csak azt nem értem, hogy miért mindig hátrányból kell játszanunk???!!!

szucsy89
2 fejes gól volt, egyébként is tanárian játszott, 10es osztályzat jár neki😊

Huntelaar tényleg gyenge volt, momentuma nem volt...:S
Palinko
3 meccs 3 fordítás 9 pont csak így tovább 😄 nesta dupla? 😄 durva kár hogy nem láthattam 😊
Yulcsa
MEGCSINÁLTUK!!! Ezt sem hittem volna, hogy Nesta duplájával sikerül fordítani, és nyerni! 😄
Lényeg, hogy megvan a 3 pont! Szép volt!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
1-0 a félidõben, akarnak a srácok, de rengeteg az eladott labda :S Hunter mintha pályán sem lenne :S

antonini basszus mit csinál??? milyen gólt kaptunk??? úristen...
Chievo: Sorrentino; Frey, Morero, Mandelli, Mantovani; Luciano, Iori, Marcolini; Pinzi; Pellissier, Bogdani

MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Pirlo, Seedorf; Pato, Huntelaar, Ronaldinho

acmilan.com

Matthew Prosac
valaki be tud írni egy várható felállást?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Yulcsa
hehe 😛 jó, a 28 még nem vészes, de nem tudom... nekem ismeretlen, és még csak nem is fiatal, szóval ha nem válik be, akkor bukunk rajta, nem úgy, mint egy fiatal kölykön, mint pl a Zigoni, akit bagóért vettünk

WuFraZselic
örülj hogy MÉG csak 28 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Yulcsa
szuper, akkor kötelezõ a továbbjutás! Ki mit tud errõl a Fernandinhoról? Nem tetszik, hogy 28 éves... lehetne fiatalabb is 😛

Nuno88
Keret:
Dida, Donnarumma (n.60), Roma, Antonini, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Merkel (n.52), Pirlo, Seedorf, Strasser (n.51), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi (n.58 )

Sérültek:
Abbiati, Storari, Bonera, Onyewu, Abate, Gattuso, Di Gennaro.

Nem nevezett:
Kaladze.

Eltiltott:
Ambrosini.

Fabio Capello
AC Milan: Brazíliából érkezhet balhátvéd a téli átigazolási szezonban

Olasz sajtóértesülés szerint a Milan szeretné szerzõdtetni Fernandinhót, a Cruzeiro balhátvédjét.

A Sportmediaset.it szerint a középpályásként is bevethetõ játékos megszerzésének érdekében Ariedo Braida, az olasz klub igazgatója személyesen utazik Brazíliába.

A 28 éves Fernandinho – akinek játékstílusát Roberto Carloséhoz hasonlítják – pályafutása nagy részét hazájában töltötte, de 2000–2001-ben egy sikertelen szezont a Portóban is eltöltött.

A Milant irányító Leonardo még a téli átigazolási szezonban meg szeretné erõsíteni csapata bal oldalát

Kaplartom
Ííííígy igaz. 😛

Yulcsa
Most hogy állunk a BL-ben, még mindenki ellen játszunk egyet, igaz? És ebbõl a Real és a Marseille ellen itthon, a Zürich ellen idegenben.

Nuno88

Nuno88
Oddo:„Mindig jó érzéssel tölt el minket, amikor halljuk, hogy a szurkolók minket éltetnek. Kaká? Valószínûleg most azon töpreng, hogy miért hagyta el a Milant.“

Nuno88
Most megy az ismétlés a Sport 1-en, igaz már a második félidõ van!

Nuno88

Nuno88
Pirlo mekkora gólt vert te jó ég! 😄
Pato góljainak is örülök, rem innentõl minden meccsen betalál!!!

Huu nagyon nagy grat a csapatnak, remélem, hogy elidulunk felfelé a bajnoki táblázaton is.....😊

Csabesz6
Madridistán eléggé felhígult a szurkolói tábor, ergo sok a kocsog😄.Sajna.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

szucsy89
"A góljainkat nem tudtam úgy megünnepelni, ahogy szerettem volna, mivel egyik oldalamon Esperanza Aguirre, Madrid elnökasszonya ült, a másikon meg Michel Platini" – mondta Galliani.

😄Dddddddddddddd
szucsy89
igen, ráadásul azt röhögtem hogy csomó embert szar, hulladék, el kell adni Cassillast meg Ramost meg ilyeneket írnak...sztem tele van 14évessel:\

visszavágón egyébként javíthattok majd, nagyon nehéz meccs lesz mind2 fél számára...
Voyager5
Nagy gratula a tegnapi meccsért. Remélem adott akkora morális löketet a csapatnak, hogy kijöjjetek a gödörbõl. <#vigyor0>
Ja ott a legtobb ember "galaktikus szurkolo", es egybol elvarjak hogy nyerjunk meg mindent. Nem erdemes veluk foglalkozni.

REAL MADRID

limperatore
jaja 94ben 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

horpeti
Én asszem nem fikáztam, sõt. 😊

szucsy89
érdekes, nézegettem Madridista fórumot, csak úgy fikázzák a Milant, hogy ettõl a szar csapattól hogy lehetett kikapni...nem akarok regelni mert szétflémelném szegények topikját😄
szucsy89
de rossz ezt látni😞
tep
micsoda potyagól<#ijedt>
de felállt a csapat belõle (Kaka mit érezhetett)

\"SLICE of LIFE\"

Matthew Prosac
jah, pl tegnap reggel <#vigyor><#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Csabesz6
😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"