A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
neki(k) örülnék!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
hopp és még1:

A spanyol Sport napilap szerint az AC Milannal van próbajátékon Domenech.... Természetesem em a francia kapitányról van szó, hanem egyik spanyol névrokonáról, aki egyébként a Barca saját nevelésû védõje, a 17 éves Adria Blanchart Domenech.
A védõ vasárnap óta edz Milanellóban, és minden szakértõ véleménye megegyezik abban, hogy a spanyol futball egyik nagy reménységérõl van szó.

#acm

LasCar16
állítólag holnap jelentik be:

Néhány fontosabb infó a Wikipédia alapján:

Teljes név: Dominic Adiyiah
Születési idõ, hely: 1989.07.10. Accra/Ghána
Jelenlegi csapat: Fredrikstad (norvég)
Poszt: Csatár
Magasság/testsúly: 172/?

amúgy a srác lett az U20as vb gólkirálya

#acm

Yulcsa
jaja, ne legyünk telhetetlenek, a sorozatos vereségekhez képest jó ez!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
inkább annak örülj h nem kaptunk ki

#acm

Tegnap este majd' felrobbantam. Hogyan lehet egy ilyen meccset így elbukni?

Palinko
de nincs szerencsénk sem. én megértem hogy 2-0 után leonardo pihenésre tette a dolgot, és 2 gólt kapni 90-93 ba. áh, na ilyen a foci, sztem most mérgesek lehetünk csak nem tudom kire.
szucsy89
köszi
LasCar16
10 percet fociztunk, beálltunk védekezni, kontrára mentünk eközben a Napoli végig nyomott, minden helyzetük veszélyes volt, forduló után mégjobban, Dida húzott ki itt minket a szarból, aztán rúghattunk volna egy 3.-at is, volt pár kisebb sanszunk, de a 86.ban Abatét kiállították, 90. percben Cigarini kapásból lõtt gólt egy kifejelt szöglet után a 16osról, aztán a 93.ban Denis fejelte az Xet érõ találatot

#acm

szucsy89
nem hiszek a szememnek...nézem eredmenyek.com-on

3.perc gól nekünk, 6.perc gól nekünk és a 90.ben kapunk 2-t????????????? ez mi a f*sz????:S

vki írna összegzõt?
Yulcsa
na ez a meccs most olyan volt, mint a Forma-1 néha; aki csak a rajtot és a befutót nézi meg sem marad le semmirõl

LasCar16
10 percet fociztunk, és 5 perc alatt lett dönci. megérdemeltük, de kellett volna a 3 pont :S

#acm

hat ez ilyen. A fiuk magukra huztak az ellent, varhato volt h ez lesz. Nestaval lehet megmaradt volna a harom pont.

LasCar16
2-2 picsába, ezt mondtam

#acm

Yulcsa
óóóóóóóóóóóó 2-2 :'((((

Nuno88
1:2

miért kapunk mindig gólt?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
1-2

Yulcsa
Abate piros

Yulcsa
Dida miket meg nem fogott 😮OOO

LasCar16
Didaaaa 3x aztakurva!!!!

#acm

Yulcsa
nagyon nyom a Napoli

LasCar16
újabb helyzet!!! ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕ

#acm

LasCar16
akeci Dida Oo

#acm

LasCar16
lehet csak az orra fájt, nem kapott levegõt rendesen
amúgy meg az elején begyaktunk két gólt de aztán végig támadtak, fel kell pörögni mert még nincs meg a meccs, ha kapunk egy gólt akkor a hazai közönség belehajszolja a hazaiakat a gyõzelembe

#acm

Nuno88
A Real elleni meccsre jöjjön rendbe, mert ha õ kiesik a védelem közepérõl akkor vége mindennek!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

kaladzenél nem vagyunk biztosak... most is hibázott.. 😞 aggódom 😄
de nesta combjánál van valami... én azt láttam... vagy rosszul láttam? azt kötögették....
Yulcsa
nekem az 59687-en megy

LasCar16
Yulcsa egy csatorna sorszámot dobj pls

#acm

Nuno88
Remélem nem lankadnak le, és végigpörgetik a meccset!
Nestának meg sztem az orrával van valami, nem csodálom, hiszen a héten mûtötték meg.

Yulcsa
Nesta-Kaladze csere
szerintem még nem 100%-os, és nem akarnak kockáztatni

nesta lejött 😞 mi a baja???? kaladze a helyén... remélem jó lesz..
na gyerekek 😄 2-0 a Milán javára 😄😄 én el se hittem 😊
Yulcsa
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=53729&part=sports
FOX SPORTS (TVU playeres) nekem megy

Yulcsa
2-0 😄DDD PATOOOOOOOOO

LasCar16
#24320!!!! ne bwineset ne bet365-set, nincs sopcastos 😞

#acm

Yulcsa
PIPPOOOOOOOOOO 0-1 ide 😄DDD

LasCar16
mûködõlinket!!

#acm

LasCar16
NAPOLI: De Sanctis; Grava, Rinaudo, Campagnaro; Aronica, Pazienza, Gargano, Maggio, Lavezzi, Hamsik, Quagliarella

MILAN: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Pato, Inzaghi, Ronaldinho

#acm

Yulcsa
nem, marad a net

DONGUBA
adjak ma valamelyxik adon a meccset?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Yulcsa
én továbbra sem kedvelem, de ha hasznos, hát játsszon 😊
ha jól játszik, ígérem, megkedvelem 😊

szucsy89
ja, fújoltuk de Huntelaar még szarabb:\
Palinko
azért ne feledjétek el hete még fújoltátok boriellot. meg nekem sem tetszett. bár legutóbbi meccsen jó volt el kell ismerni. huntertol csak jobb. csak azért nem mondom hogy pippo kezdjen mert õ a fontosabb meccseken kell.
Hát a mostani Hunternel csak jobb lehet......

szucsy89
végre Bori kezdõként...kiváncsi leszek
Nuno88
Remélem eredményesek leszünk elõl...

Yulcsa
A Napoli várható összeállítása: De Sanctis - Grava, Rinaudo, Cannavaro, Aronica - Pazienza, Gargano -Maggio, Hamsik, Lavezzi - Quagliarella.

A Milan tervezett kezdõje: Dida - Oddo, Nesta, Silva, Zambrotta - Ambrosini, Pirlo, Seedorf - Pato, Borriello, Ronaldinho.

LasCar16
A Milan vezetõedzõje számos témában fejtette ki véleménét a mianellói sajtótájékoztatón, mint például a szerda esti, Napoli elleni bajnoki, a csapat stílusa, az átigazolási piac és Ronaldinho játéka.

Leonardo: "A Napoli jól játszik, és rátaláltak a lelkesedésükre, ami mindig is jellemzõ volt rájuk. A Napoli sejtjeiben ott van az a tulajdonság, hogy könnyen feltudják pörgetni magukat, ebben pedig segítségükre lesz egy teltházas San Paolo. Mi is jó pillanatban várjunk a meccset, tehát izgalmas összecsapásra számítok."

"Van egy saját, kifejezett identitásunk. Amikor kiválasztasz egy játékstílust, azzal együtt hozzáállást is választasz, eltekintve a taktikától. Ez a csapat meglepetést akar okozni, meg akar gyõzni mindenkit, és valósággal kárt okozni az elllenfélnek. Hogy hogyan osztod le a posztokat mit számít...A lényeg az én nézetemben az, hogy legyen stílusa a csapatnak, függetlenül attól, hogy ki van a pályán."

"A piac? Nem akarok beszélni róla. Még nagyon távoli dolognak tûnik nekem. Sok mindent szeretnénk csinálni, de a piacon egyelõre semmit. David Beckhamet illetõen teljesen más a helyzet. Valamilyen szinten õ már itt is van. Õt leszámítva nem gondolok az átigazolási piacra."

"Ronaldinho? Jól dolgozik, de még hiányzik belõle egy kis tûz, többet várok tõle. Már sokkal jobban teljesít, mint ezelõtt, de még mindig nincs azon a szinten, amit elvárok tõle."

Forrás: acmilan.com

#acm

Nuno88
Napoli elleni keret:

KAPUSOK: Dida, Roma, Donnarumma

VÉDÕK: Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo

TÁMADÓK: Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho

SÉRÜLTEK: Abbiati, Storari, Bonera, Jankulovski, Onyewu, Gattuso, Di Gennaro

Forrás: acmilan.com