36663
  • szucsy89
    ez eddig nem sok volt...Odugyereket meg le kéne hozni nagyon gyorsan mert zavarja a saját lába:D
  • DONGUBA
    hat egy juve b ellen eleg gyenge ez
  • paly90
    határozottan nem vagyunk rosszak;)
  • banok
    Milan-Juve streamek
  • acm689
    nekem is :SSS Remélem pár perc és visszajön...
  • szucsy89
    digisport oldalán vajon lehet majd nézni? nekem azt írja h nincs jeleneg élő közvetítés...
  • Nuno88
    Kíváncsi vagyok az esti meccsre, mindjárt kezd. Nyerjük már meg! :)
  • paly90
    kapná:D:D:D
  • szucsy89
    Silva: ”Ugyanolyan erősek vagyunk, mint az Inter”

Már csak egy hét van hátra az olasz bajnokság rajtjáig, és az AC Milan védője, Thiago Silva szerint nincs sok különbség a két milánói egyesület játékerejében.

“Szerintem a Milan ugyanolyan szinten van, mint az Inter. A különbség csupán annyi, hogy a kék-feketéknek valamivel erősebb a kispadjuk.” - nyilatkozta a brazil védő a Tuttosportnak.

”Erre egy remek példa, hogy amikor Ronaldinho elhagyja a pályát, akkor nincs senki, aki pótolni tudná azon a poszton, és ezt a tavalyi szezonban nagyon megéreztük.”

“A klub most a fiatalokban bízik, és mindannyian reméljük, hogy gyorsan fejlődnek majd. Úgy gondolom, hogy a tavalyinál is jobb teljesítményre vagyok képes, és minden tőlem telhetőt meg akarok tenni a csapatért.”
  • LasCar16
    szavazzatok Seedorfra! Golden Foot 2010
  • LasCar16
    Dinnyó becsajozott
  • LasCar16
    abbiati
    bonera, sokratis, thiago, antonini
    seedorf, pirlo, ambro
    odu, bori, dinho

ez az esti kezdő Allegri mester elszólta magát

a keretből pedig kimaradt Janku,Kaladze,Boateng,Pato,Nesta

Prince,Nesta,Pato a rajtra készen állnak, a ghánainak jobb kondira van szüksége, kis fáradtsággal küszködik a vb miatt, a két ügyeletes sérültünk pedig felépül
  • LasCar16
    Juve megszerezte Krasicsot 15 millió Euróért, plusz kölcsönben a Pooltól Aquilanit, de ők még nem mutatkoznak be az esti meccsen
  • Nuno88
  • DONGUBA
    Nem kolcsonadtuk?
  • LasCar16
    Adiyah-ról semmi hír, hogy miért nem játszik :( csak edzésképeken látható a srác... nem értem h miért jegelik..

Boateng??
  • Sojka5
    Trofeo Berlusconi: a keret

KAPUSOK: Abbiati, Amelia, Roma

VÉDŐK: Antonini, Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser

TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho

(acmilan.com)

2010.08.21.
  • LasCar16
    Holland ajánlat a kedvenc grúzunknak
  • LasCar16
    UEFA állást ajánlott a kopasznak
  • paly90
    tőlem lehet a világ legjobbja is akár nekem nem hiányzik a csapatból....nagyképű,öntelt hólyag......
  • szucsy89
    egyébként pénzt biztos h nem adunk érte (főleg nem 80millát, korábban ennyiről pletykáltak), de egy 1 éves kölcsönvételt simán el tudok képzelni...Villa mellett úgyse nagyon jutna szóhoz, és játékban kell maradnia...
  • DONGUBA
    Nem azt mondtam hogy nem jo csak jatszhatna pato huntival.
    Jonne ibra jo lenne de ketlem hogy kopasz kinyitja a penzeszsakot
  • Grove4
    Ha hozzátok szerződik, szerintem nagyon jól jártok vele, bár fogja kapni az osztást, az biztos.
  • Nuno88
    MILANELLO - The match between the first team and a first team/Under 21 select has just concluded at Milanello. Coach Allegri's side defeated the side coached by Giovanni Stroppa 4-0. Second-half goals came from Borriello 58th minute, Seedorf 82nd and Inzaghi 88th.
  • Nuno88
    Boateng a 27-es mezt választotta.
  • Nuno88
    Zlatan jobb mint ők ketten együtt. Borriello van mikor hasznos, van mikor jó, de jobbára gyenge. Huntelaar meg nagyon keveset játszik. Pato nagyon sérülékeny ő sokat lesz sérült, most is a bokájával van baj, ami vissza-visszatérő sérülés nála. Inzaghi meg már öreg, meg ő sem fog sokat játszani sztem.
  • DONGUBA
    Mi a gyiknak?
    Igy is ott van hunti es alig jatszik pedig nalam a rangsorban elobb van mint az a buta boriello
  • Nuno88
    Bárcsak jönne Zlatan.
  • szucsy89
    Az AC Milan általános igazgatója, Areido Braida a spanyol médiának nyilatkozott, amelyben egyebek mellett a Barcelona svéd klasszisáról, Zlatan Ibrahimovicról volt szó.

A piros-fekete alakulat már a nyár eleje óta szemezget a Juventust, illetve az Intert is megjárt csatárral, és az együttes alkalmazottja továbbra sem zárja ki, hogy még a nyár folyamán megszületik az egyezség, ám azt elismerte, ez nem csak a milánóiakon múlik.

„Minden lehetséges” – kezdte mondanivalóját Braida a spanyol RAC 1-nek, majd folytatta: „A megállapodás nem csak rajtunk, hanem a Barcelonán is múlik. Nem könnyű, de lehetséges.”

„Tudom, hogy Ibra egy remek képességekkel megáldott klasszis, de a szurkolóknak meg kell érteniük, hogy posztonként legalább 4-5 labdarúgónk van, ezért mielőtt veszünk, valakit el kell adnunk.”

(Közben a milannews arról ír, hogy Ibra kész engedményeket tenni, hogy megkönnyítse a Milan vezetőinek döntését.)

A gránátvörös-kékek másik mellőzött futballistája, Martin Caceres is a Milan látószögébe került, ám a brazil szakember újfent elhessegette a pletykákat.

„Esélytelen, négy helyre van tizenegy védőnk” – zárta röviden.
  • vasznpszvotsz
    Azt nem ismerem, de a lentebbi képen meg eléggé cére hajaz.
  • bakkerman
    nem kicsit bámulta őt a többi játékos :D Ambrosini is oda-oda pillantott azért
  • Nuno88
    Boateng labdázgat Onyewu-val

Két nem kis darab játékos :D
  • Nuno88

Bazz Boateng úgy néz ki mint Baracus az A-Team-ből! :D
  • Davidke007
    vagy itt majd belustul :P
  • WuFraZselic
    jó hát a Milan orvosi stábja rég vizsgált 30 alattit =)

(no offense)
  • Fabio Capello
    angliából jött a szentem, mit vártatok? :D
  • LasCar16
    Boateng lenyűgözte az orvosi stábot a fizikai és pszchikai kondiciójával, szal megfelelő állapotban van!!! Isten hozta!!
  • paly90
    Arról már lehet tudni valamit h ki lesz az első számú kapusunk?
  • paly90
    ezaz!
    már kezdtem félni h megint valami baj lesz,nagyon húzták már a dolgot...
  • Nuno88

Hivatalos!