36663
-
#26888 ez eddig nem sok volt...Odugyereket meg le kéne hozni nagyon gyorsan mert zavarja a saját lába:D -
#26887 hat egy juve b ellen eleg gyenge ez -
paly90 #26886 határozottan nem vagyunk rosszak;) -
#26885 Milan-Juve streamek -
#26884 nekem is :SSS Remélem pár perc és visszajön... -
#26883 digisport oldalán vajon lehet majd nézni? nekem azt írja h nincs jeleneg élő közvetítés... -
#26882 Kíváncsi vagyok az esti meccsre, mindjárt kezd. Nyerjük már meg! :) -
paly90 #26881 kapná:D:D:D -
#26880 Silva: ”Ugyanolyan erősek vagyunk, mint az Inter”
Már csak egy hét van hátra az olasz bajnokság rajtjáig, és az AC Milan védője, Thiago Silva szerint nincs sok különbség a két milánói egyesület játékerejében.
“Szerintem a Milan ugyanolyan szinten van, mint az Inter. A különbség csupán annyi, hogy a kék-feketéknek valamivel erősebb a kispadjuk.” - nyilatkozta a brazil védő a Tuttosportnak.
”Erre egy remek példa, hogy amikor Ronaldinho elhagyja a pályát, akkor nincs senki, aki pótolni tudná azon a poszton, és ezt a tavalyi szezonban nagyon megéreztük.”
“A klub most a fiatalokban bízik, és mindannyian reméljük, hogy gyorsan fejlődnek majd. Úgy gondolom, hogy a tavalyinál is jobb teljesítményre vagyok képes, és minden tőlem telhetőt meg akarok tenni a csapatért.”
-
#26879 szavazzatok Seedorfra! Golden Foot 2010 -
#26878 Dinnyó becsajozott -
#26877 abbiati
bonera, sokratis, thiago, antonini
seedorf, pirlo, ambro
odu, bori, dinho
ez az esti kezdő Allegri mester elszólta magát
a keretből pedig kimaradt Janku,Kaladze,Boateng,Pato,Nesta
Prince,Nesta,Pato a rajtra készen állnak, a ghánainak jobb kondira van szüksége, kis fáradtsággal küszködik a vb miatt, a két ügyeletes sérültünk pedig felépül -
#26876 Juve megszerezte Krasicsot 15 millió Euróért, plusz kölcsönben a Pooltól Aquilanit, de ők még nem mutatkoznak be az esti meccsen -
#26875 -
#26874 Nem kolcsonadtuk? -
#26873 Adiyah-ról semmi hír, hogy miért nem játszik :( csak edzésképeken látható a srác... nem értem h miért jegelik..
Boateng?? -
Sojka5 #26872 Trofeo Berlusconi: a keret
KAPUSOK: Abbiati, Amelia, Roma
VÉDŐK: Antonini, Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser
TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho
(acmilan.com)
2010.08.21. -
#26871 Holland ajánlat a kedvenc grúzunknak -
#26870 UEFA állást ajánlott a kopasznak -
paly90 #26869 tőlem lehet a világ legjobbja is akár nekem nem hiányzik a csapatból....nagyképű,öntelt hólyag...... -
#26868 egyébként pénzt biztos h nem adunk érte (főleg nem 80millát, korábban ennyiről pletykáltak), de egy 1 éves kölcsönvételt simán el tudok képzelni...Villa mellett úgyse nagyon jutna szóhoz, és játékban kell maradnia... -
#26867 Nem azt mondtam hogy nem jo csak jatszhatna pato huntival.
Jonne ibra jo lenne de ketlem hogy kopasz kinyitja a penzeszsakot -
#26866 Ha hozzátok szerződik, szerintem nagyon jól jártok vele, bár fogja kapni az osztást, az biztos. -
#26865 MILANELLO - The match between the first team and a first team/Under 21 select has just concluded at Milanello. Coach Allegri's side defeated the side coached by Giovanni Stroppa 4-0. Second-half goals came from Borriello 58th minute, Seedorf 82nd and Inzaghi 88th. -
#26864 Boateng a 27-es mezt választotta. -
#26863 Zlatan jobb mint ők ketten együtt. Borriello van mikor hasznos, van mikor jó, de jobbára gyenge. Huntelaar meg nagyon keveset játszik. Pato nagyon sérülékeny ő sokat lesz sérült, most is a bokájával van baj, ami vissza-visszatérő sérülés nála. Inzaghi meg már öreg, meg ő sem fog sokat játszani sztem. -
#26862 Mi a gyiknak?
Igy is ott van hunti es alig jatszik pedig nalam a rangsorban elobb van mint az a buta boriello -
#26861 Bárcsak jönne Zlatan. -
#26860 Az AC Milan általános igazgatója, Areido Braida a spanyol médiának nyilatkozott, amelyben egyebek mellett a Barcelona svéd klasszisáról, Zlatan Ibrahimovicról volt szó.
A piros-fekete alakulat már a nyár eleje óta szemezget a Juventust, illetve az Intert is megjárt csatárral, és az együttes alkalmazottja továbbra sem zárja ki, hogy még a nyár folyamán megszületik az egyezség, ám azt elismerte, ez nem csak a milánóiakon múlik.
„Minden lehetséges” – kezdte mondanivalóját Braida a spanyol RAC 1-nek, majd folytatta: „A megállapodás nem csak rajtunk, hanem a Barcelonán is múlik. Nem könnyű, de lehetséges.”
„Tudom, hogy Ibra egy remek képességekkel megáldott klasszis, de a szurkolóknak meg kell érteniük, hogy posztonként legalább 4-5 labdarúgónk van, ezért mielőtt veszünk, valakit el kell adnunk.”
(Közben a milannews arról ír, hogy Ibra kész engedményeket tenni, hogy megkönnyítse a Milan vezetőinek döntését.)
A gránátvörös-kékek másik mellőzött futballistája, Martin Caceres is a Milan látószögébe került, ám a brazil szakember újfent elhessegette a pletykákat.
„Esélytelen, négy helyre van tizenegy védőnk” – zárta röviden.
-
vasznpszvotsz #26859 Azt nem ismerem, de a lentebbi képen meg eléggé cére hajaz. -
#26858 nem kicsit bámulta őt a többi játékos :D Ambrosini is oda-oda pillantott azért -
#26857 Boateng labdázgat Onyewu-val
Két nem kis darab játékos :D -
Bazz Boateng úgy néz ki mint Baracus az A-Team-ből! :D -
Davidke007 #26855 vagy itt majd belustul :P -
#26854 jó hát a Milan orvosi stábja rég vizsgált 30 alattit =)
(no offense) -
#26853 angliából jött a szentem, mit vártatok? :D -
#26852 Boateng lenyűgözte az orvosi stábot a fizikai és pszchikai kondiciójával, szal megfelelő állapotban van!!! Isten hozta!! -
paly90 #26851 Arról már lehet tudni valamit h ki lesz az első számú kapusunk? -
paly90 #26850 ezaz!
már kezdtem félni h megint valami baj lesz,nagyon húzták már a dolgot... -
Hivatalos!