36663
-
Ha másért nem, már ezért megérte ez a barátságos meccs. -
#26967 Galliani:Még nincs megállapodás,holnap újra összeülünk tárgyalni!
De úgy tűnik,hogy megtudunk majd állapodni! -
#26966 Amelia, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Huntelaar, Borrielo and Ronaldinho
Hivatalos kezdő, én délután tökmást másoltam be:D
De akkor ez a jó elvileg. -
#26965 Ibra játszik úgy láttam. -
#26964 ja és még egy plusz infó, lehet Borriello sem játszik este, mert vele is tárgyalnának -
#26963 http://www.iraqgoals.tv/ch5.html
Ronaldinho mikor kijött melegíteni akkora ováció fogadta :) -
#26962 Attól félek, hogy nem tudunk majd annyit adni érte amennyit akarnak/annyi fizetést adni neki amennyit szeretne és az egészből nem lesz semmi. De ne legyen igazam. -
#26961 25-30millió+Borriello=Zlatan Ibrahimovic ez az első ajánlatunk a Barcának, kölcsönszerződéssel is próbálkoztunk de ez sem a Barcának sem az ügynökének nem tetszett. Ibra nem játszik ma a meccsen mert velünk tárgyal, a Radio Catalunya szerint ez nagyon jó ajánlat. Az biztos,hogyha jön Ibra akkor 4 évre fogja elkötelezni magát, ezt is Raiola mondta. 12 millás fizuja van a svédnek amiből nem nagyon akar engedni, itt jön a képbe ismét az ügynöke, aki pl a ManCity--->Balotelli ügyletnél is harcolt a jutalékáért :P majd meglátjuk h mi lesz, a tárgyalások hamarosan folytatódnak. -
#26960 hol nezed? -
#26959 Na már megy a közvetítés a Camp Nou-ból. -
Gaba94 #26958 Ronaldinho
#26956: remélem idén még marad nálunk, jövőre aztán felőlem mehet ahova akar:D -
#26957 MILAN: Abbiati – Zambrotta, Thiago Silva, Papaszatopoulosz, Antonini – Flamini, Pirlo, Ambrosini – Ronaldinho, Huntelaar, Borriello. -
#26956 Megkezdődtek a tárgyalások Ibráért.
15:00kor Sandro Rosell is megérkezett a tárgyalások helyszínére, egy Barcelona-i étterembe ahol Galliani és Gandini várták (Braida Milánóban maradt intézni Adiyiah kölcsönszerződését, legalább nem adtuk el a játékjogának felét.) gondolom rendelnek, aztán elkezdődik a tárgyalás, majd miutána legnagyobb "faszkalap" ügynök, Raiola(Balotelli ügynöke is ő) megjelenik, felpezsdül a tárgyalás, kis érdekesség a Gamper kupán és a Zlatan tárgyalás mellett az h Galli (aki az ifjúsági szektor vezetője) is Barcelonába utazott, mert egy katalán szélsőt Carmonát is le akarjuk igazolni -
#26955 az ilyen fiatal,jó,tehetséges pléjákat mér nem hagyja fent a keretben Allegri? 20 évesen már lazán benne van 20 meccs csereként,5-6 meg kezdőként esetleg... -
#26954 zinternet -
girimó #26953 mi adja a barca-milánt -
#26952 Adiyah kölcsönbe a Regginához került -
paly90 #26951 meg még 1 normális balhátvéd....
en Mascherano helyett inkább Montolivora szavaznék...:D -
#26950 kb. én is...de gondolom Seedorf-Ambro-Pirlo 3as kezdeni fog:/ -
#26949 pirlos helyére kéne nektek mascherano, huntelaar helyére ibra, aztán már is 5x jobbak lennétek :D -
paly90 #26948 KAPUSOK: Amelia, Roma
VÉDŐK: Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Boateng (mezszám: 27), Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser
TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho
(acmilan.com)
én ezzel a kezdővel állnék ki:
Amelia-Sokratis,Silva,Nesta,Antonini-Ambrosini,Pirlo,Boateng-Huntelaar,Boriello,Ronaldinho -
#26947 Boateng is bemutatkozhat! -
#26946 A keretben ott van, szerintem tuti kezdő is lesz. -
#26945 srácok ma kezd R80 ellenünk? Kiváncsi vagyok milyen lesz visszatérnie a szentélybe :) -
#26944 LOL!
Biztos nem néztél minden meccset amin játszott, lehet csak pont azt az 1-2-t amin jó/közepes meccse volt...gólt képtelen volt lőni, passzolni csak hátra passzolt, cselezni nem cselezett (nem tudott), ilyen hogy átívelés/keresztlabda nem ismert, max védekezett (elég favágó módon), meg gyors volt...a gyorsaságát meg nem tudta kamatoztatni, szvsz nagyon nem milan szintű játékos, és még úgy sem ha belevesszük hogy fiatal és idén jobb lenne...hát lehet jobb lenne valamivel de nem sokkal. Nem kell Ő nekünk. -
#26943 Futni tud és kész. Néha elveszti a fejét, meg bizonytalan. Beadni nem tud, védekezésben meg nem a legjobb. Többet vártam tőle sokkal. -
paly90 #26942 szerintem csereembernek jó lenne jobb oldalra.....kezdő szintet nem üti meg,főleg nem védőként -
#26941 Biztos h Milan meccseket néztél? :D -
laca70 #26940 Abate engem meggyőzött a tavalyi idényben. Jobb oldalon univerzális, jó elfutásai vannak. Még a beadásokat kellene gyakorolnia.
-
#26939 Abatet a Fio vinné. Én VdV-ot várom nagyon, szerintem ő megoldhatná a problémánkat a kpályán! -
#26938 Ha jön Ibra másra ne számíts. Őt is kb 3 évre előre vették. Ha ideigazol akkor 3 évig azt mondják h nincs pénz, meg ne sírjatok 2010-ben megvettük Ibrát! -
#26937 Ja, persze ha ez a hír igaz...szóval megint van 2 olyan hír ami egyáltalán nem biztos, és marad minden ugyanígy ahogy most van:D -
#26936 Na még ha jön Ibra, és ESETLEG a real 3 kiadó játékosa közül 1et meg tudnánk csípni (Dhretne, VdV, Diarra), akkor el lehetne mondani, hogy normálisan igazoltunk... nagyjából:D -
#26935 A hírek szerint a Milan megszerezte Bruno Montelongo-ot az uruguayi River Plate 22 éves jobb oldali védőjét. Mivel a játékosnak van olasz útlevele, így továbbra is megmaradt egy hely egy EU-n kívüli játékosnak. Az uruguayi játékos érkezésének köszönhetően egyre inkább úgy tűnik, hogy Abate elhagyja a csapatot, és a Fiorentinában folytatja pályafutását.
milannews.it -
-
#26933 hát ezek közül Dinho kilőve mert már nem kellett a barcának, Pato még fiatal tehetség volt nem ismerte senki, Gilardino is csak olaszba volt sztem ismert mert vágta a gólokat szal Nesta nekem az utolsó nagy sztárigazolás fiatal is volt meg nagy pénzért is jött...:D -
#26932 szóval nesta :D -
#26931 2008. Ronaldinho 21m, 2007. Pato 20m, 2005. Gilardino 24m, 2002. Nesta 28m, 2001 Rui Costa 35m, 2001. Inzaghi 30m, 1999. Shevchenko 23m -
#26930 Hát, amilyen helyzetben van most a csapat, egy Ibra kaliberű klasszis nagyon kéne.
Azon gondolkoztam, hogy utoljára mikor volt sztárigazolásunk, aki valóban klasszis volt (nem kiégett, nem ingyen érkezett, hanem nagy pénzt fizettünk érte) ? -
#26929 Gyanús h kacsa a Boriello Barcába való igazolása, így Hunter megy és jön a svéd! :)