A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
3-0 pato
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Vitázzatok csak :D sok van még, de tény hogy 7 pont az sok, tavaly ilyenkor 6 volt, egyel kevesebb, és nem lett meg, sõt visszaestünk nem is kicsit, nehéz lesz befogni az Intert. Bízni lehet! FORZA MILAN!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
csak az a baj, hogy az inter már megnyerte a bajnokságot most.
"Nagyon keményen dolgoztunk, hogy megnyerjük a meccset a 11 emberrel védekezõ hazaiak ellen. És én is nagyon keményen dolgoztam eddig, hogy megszerezzem elsõ gólomat a Milanban" – kezdte Huntelaar.
"Fantasztikus érzés volt, amikor az egész csapat a nyakamba ugrott, még Dida is elõreszaladt, hogy engem ünnepeljen. Éreztem mindenki szeretetét, éreztem, hogy õk is legalább annyira szerették volna ezeket a találatokat, mint én. Nem akarom elhagyni a csapatot, a Milanban akarok játszani és gólokat szerezni, remélem, hogy mostantól beindul a szekér" - nyilatkozta a holland csatár.
(Petya83 fordítása)
#acm
nem tudom ezeket csak viccbõl írjátok vagy komolyan
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
<#mf1>#mf1>
VISZLAT!:D
#acm
Alexandre 2007 nyarán került a Milanhoz, és 2008 januárjában mutatkozott be álmai klubjában, ahol azóta szinte kihagyhatatlan a kezdõcsapatból. Manapság rengeteg tizenéves futballista él kicsapongó és extrém életet kihasználva a friss hírnevüket, ám Pato nyilatkozatából kiderülhet, hogy õ egyáltalán nem ilyen fiatal.
"Ugyanaz a srác vagyik, mint aki voltam a labdarúgó sikereim elõtt." -mondta a "Kacsa" a Corriere della Serának. "Csak arra van szükségem, hogy folytassam a munkát, amit elkezdtem."
"Gyermekkoromban az édesapám hajnali 5 órakor indult munkába, amikor még aludtam az ágyamban, és csak este ért haza, amikor már aludtam. Nagy áldozatokat hozott meg értem."
"Mindenkinek megvan a saját története. Nekem van egy feleségem, akivel azt tervezzük, hogy egy gyönyörû családot építünk jövõben."
Pato ezzel válaszolt José Mourinhónak, aki nemrégiben azt mondta, hogy a mai fiatal focistáknak csak a gyors autók, a szép lányok és a bulik járnak az eszükben, és persze a pénz.
"Nagyon boldog vagyok itt, és épp most hosszabbítottuk meg a szerzõdésemet 2014-ig." -folytatta Pato. "Hogy hol leszek öt év múlva?"
"Épp itt, a Milan edzõközpontjában, ahol egy interjút fogok adni annyi különbséggel, hogy a háttérben több trófea lesz a vitrinemben." -fejezte be a brazil válogatott támadó egyértelmüsítve, hogy nem érdekli a Chelsea nagy pénzösszegû ajánlata.
Forrás: football-italia.com
#acm
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
HUNTER végre betalált! 2 perc alatt 2 gól! :D Ollééééé