A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
persze, 20.perc után 30%on pörgött a csapat, de lehet sokat mondtam
Palinko
nagyon szép volt ez :D sztem visszavettek tartalékra, bl ben fontos meccsünk lesz.
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
3-0maradt, de szép volt, este meg hajrá Juve:D
LasCar16
sajna nem tudtam megnézni a meccset de egy összefoglalót nyomathattok maj :P

#acm

Nuno88
Szép gyõzelem! Szép volt! FORZA!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
ja és jönni kell újra Hunternek és gólt lõni, mert ennek a Sampdoriának akkor lövünk gólt amikor akarunk..
szucsy89
eddig zseniális a játékunk, most nincs mibe belekötni, remélem még 1-2-t lövünk...örülök h Dinho megint 2 gólpasszt adott, sztem meghúzodott, nem hiszem h komoly baja lenne..
Gunnersboy
2-0 seedorf
3-0 pato

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nuno88
Borriello

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Gunnersboy
Borriello 1-0

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

horpeti
Csak így tovább. <#worship>

szucsy89
gecinagy:D:D:D
LasCar16
http://www.youtube.com/v/J5IteJ7-CBc&feature=player_embedded#

#acm

Nuno88
A Milan csapata is gratulált Messinek

Vitázzatok csak :D sok van még, de tény hogy 7 pont az sok, tavaly ilyenkor 6 volt, egyel kevesebb, és nem lett meg, sõt visszaestünk nem is kicsit, nehéz lesz befogni az Intert. Bízni lehet! FORZA MILAN!!!

limperatore
mit bagoly mondja? :D engem nem érdekel ha nyertek mákkal vagy akármivel mert szinte biztos h már nem fogtok be, meg most jók vagytok de úgy is vissza estek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
nehogy már a bajnokság felénél (se) eldöntsd, hogy az Inter az egyetlen esélyes! Juve sem gyenge, és ez az "öreg" Milan sem az. Ha az lenne, nem a 2. helyen lennénk. És ne kezdd el, hogy mák így meg mák úgy, mert bagoly mondja verébnek! Összeszedték magukat a fiúk, nem kell õket szidni! Felõlem nyerhetik az összes meccset 2-0-ra a 93. és 94. percben lõtt gólokkal...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
dehogy nyerte

#acm

milán kezd jól mûködni ennek nagyon örülök:)
csak az a baj, hogy az inter már megnyerte a bajnokságot most.

szucsy89
<#eljen>
LasCar16
Klaas-Jan Huntelaar megszerezte elsõ milanos góljait, és ezek mindjárt gyõzelmet jelentettek csapata számára. A nyáron szerzõdtetett holland csatár eddig kevés játéklehetõséget kapott a piros-feketéknél, ám a Catania elleni vasárnapi bajnokin a hajrában, csereként állt be, és a hosszabbításban lõtt két góljával diadalmaskodott a Milan 2-0-ra.
"Nagyon keményen dolgoztunk, hogy megnyerjük a meccset a 11 emberrel védekezõ hazaiak ellen. És én is nagyon keményen dolgoztam eddig, hogy megszerezzem elsõ gólomat a Milanban" – kezdte Huntelaar.

"Fantasztikus érzés volt, amikor az egész csapat a nyakamba ugrott, még Dida is elõreszaladt, hogy engem ünnepeljen. Éreztem mindenki szeretetét, éreztem, hogy õk is legalább annyira szerették volna ezeket a találatokat, mint én. Nem akarom elhagyni a csapatot, a Milanban akarok játszani és gólokat szerezni, remélem, hogy mostantól beindul a szekér" - nyilatkozta a holland csatár.

(Petya83 fordítása)

#acm

LasCar16
kb teszek a 0-4re, 10 meccs óta veretlenek vagyunk

#acm

limperatore
meg én nem kötekedni akarok csak mikor nyertek 2 meccsen utána egybõl már az elsõ helyrõl beszéltek mikor lássátok be hogy reális esélyetek nincsen rá, mert nagyon gyenge a milan a serie a-ban, néha vannak fellángolások de ennyi. Nincs egy egyenletes jó tempó, sem a juvénál se a milannal de ti már "felkapaszkodtok az elsõ helyre"
nem tudom ezeket csak viccbõl írjátok vagy komolyan

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
aham, és ezek közül melyik játszik most a milanban?:D

Yulcsa
ha ettõl boldog vagy, akkor tessék.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
de nektek egy szavatok nem lehet basztatni az intert

<#mf1>

de az en apukam meg erosebb...:D
VISZLAT!:D

LasCar16
és? nekünk meg van az esélytelenek nyugalma érzés <#vigyor1> ti meg azé hoztátok Zsozét h végre BL-t is nyerjetek, de ez már annyira görcsös, és akkora poén h még így sem ment és fog menni

#acm

limperatore
de nektek meg egyikre sincs esélyetek :D

LasCar16
Alexandre Pato egy rendkívül szimpatikus nyilatkozatot adott a minap a Corriere della Serának. A 20 éves brazil arról beszélt, hogy mennyire átlagos élete van a sikerei ellenére, illetve válaszolt a Chelsea érdeklõdésére is.

Alexandre 2007 nyarán került a Milanhoz, és 2008 januárjában mutatkozott be álmai klubjában, ahol azóta szinte kihagyhatatlan a kezdõcsapatból. Manapság rengeteg tizenéves futballista él kicsapongó és extrém életet kihasználva a friss hírnevüket, ám Pato nyilatkozatából kiderülhet, hogy õ egyáltalán nem ilyen fiatal.

"Ugyanaz a srác vagyik, mint aki voltam a labdarúgó sikereim elõtt." -mondta a "Kacsa" a Corriere della Serának. "Csak arra van szükségem, hogy folytassam a munkát, amit elkezdtem."

"Gyermekkoromban az édesapám hajnali 5 órakor indult munkába, amikor még aludtam az ágyamban, és csak este ért haza, amikor már aludtam. Nagy áldozatokat hozott meg értem."

"Mindenkinek megvan a saját története. Nekem van egy feleségem, akivel azt tervezzük, hogy egy gyönyörû családot építünk jövõben."

Pato ezzel válaszolt José Mourinhónak, aki nemrégiben azt mondta, hogy a mai fiatal focistáknak csak a gyors autók, a szép lányok és a bulik járnak az eszükben, és persze a pénz.

"Nagyon boldog vagyok itt, és épp most hosszabbítottuk meg a szerzõdésemet 2014-ig." -folytatta Pato. "Hogy hol leszek öt év múlva?"

"Épp itt, a Milan edzõközpontjában, ahol egy interjút fogok adni annyi különbséggel, hogy a háttérben több trófea lesz a vitrinemben." -fejezte be a brazil válogatott támadó egyértelmüsítve, hogy nem érdekli a Chelsea nagy pénzösszegû ajánlata.

Forrás: football-italia.com

#acm

szucsy89
:D:D:D:D:D
WuFraZselic
apád <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasCar16
nektek meg egy scudetto a bl gyõzelem

#acm

limperatore
:DDDDDDDDDddddddddddddd nektek az elsõ hely az a 2.

Nuno88
Huntelaar micsoda gólok, rendesen kiabáltam este a góloknál! =)

Palinko
jaja 2.ak vagyunk és még van 24 fordulónk hogy felkapaszkodjunk az elsõ helyre :)
LasCar16
sõt beelõztük az öreghölgyet is

#acm

Palinko
na ez durva :D gondolom megvan a 3 pont :D
WuFraZselic
na, Huntelaar beindult :) végre

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Yulcsa
na ez szép volt :DDDDDDDDDD
HUNTER végre betalált! 2 perc alatt 2 gól! :D Ollééééé

szucsy89
:Ddddddddddddddddddd
LasCar16
kopasz leszaggatta a nyakkendõjét is a VIPben :DDDD

#acm

LasCar16
beszarokkk HUNTER megint micsoda góóól :DDDDD

#acm

szucsy89
és még1et vág Huntelaar:D:D:D te jó ég mekkora gólt emelt:D 93. és 94.percben lövünk gólt, beszarásssssssssssss
hát ez vicc

LasCar16
HUNTERRRRR!!!!!!!!! szegény de megérdemelte!!!

#acm

szucsy89
és mégis:D:D:D
nehéz elhinni :)

szucsy89
najó, mégsem, itt mi ma nem lövünk gólt, kalap fos az egész