A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez az pippo.. bori ma nem nagyon erezte a temat...

Yulcsa
na jön Pippoooo

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
de most hagytak ellenük ki egy 11 est 😄 szal sok nincs de egy kicsi talán. de jó ez így ha így marad nagyon is jó.
Yulcsa
a Real vezet, így nincs sok esély

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
hogyan?
LasCar16
na nyerni kellene... csoportelsõk lehetnénk..

#acm

nah most mar egy gol kene akciobol..egy szep..h tudjak hol a helyuk..😄

Yulcsa
közben vezet a Real

LasCar16
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

na daráljuk be õket!!

#acm

Yulcsa
1-1 Ronnie 11esbõl, és kiállítottak egy zürichit

LasCar16
11es!!! jogos..

#acm

LasCar16
CSERÉLJÜNK MÁÁÁRRR

#acm

LasCar16
szegény Antonini nem tud rendszeresen visszazárni..., Pirlon átfutnak, See és Dinnyó se védekezik, marad Ambro meg aki hátul van... megint nincs összekötve a kpálya és a csatársor, Seedorfot nem szoktam kinézni magamnak de már a hajamat tépem amikor hátra passzol...

#acm

mar csak azert gondolom ezt mer 3 vedo ugyetlenkedik hatul...szal elmeletileg tamado a csapat..

szucsy89
2szer is kikapni a Zürichtõl hatalmas égés lenne
LasCar16
tuti h nem lesz iksz a másik meccs..., kezünkben volt a sorsunk most meg abban reménykedjünk h X legyen a másik, vagy h kapjanak ki a franciák??... megérdemelnénk a kiesést az elsõ félidõ után, bár én bízok a csapatban...

#acm

LasCar16
nem én vagyok Leo de bevállalnék egy ilyet...:

Seedorf le, Hunter be, Pirlo le Flamini be
Patot Borriello és Hunter mögé szervezõnek,sõt még kapura is lõhetne többet.. Dinnyo balról indulna be és még ívelni is tudna a két csatárnak, Flamini-Ambro labdát szerezne és folyamatosan nyomnánk Patonak és Dinnyónak, pressingelni kell...

#acm

Yulcsa
aham, hát-hát... azért meg kéne verni ezt a Zürichet... ha a Realt megvertük idegenbe, akkor ennek is mennie kéne!

LasCar16
hol láttál te itt támadást??

#acm

szucsy89
még így is mi jutunk tovább...viszont ha kikap a real és mi is akkor kiesünk
szucsy89
ez eddig 0, félidõben jönni kéne Hunternek...
Yulcsa
hogy áll ez esetben a csoport? a Madrid 1-1-re áll a Marseille-el

leo bevallalta a tamado szellemu focit.. csak nehogy rabaszas legyen a vegen.

LasCar16
kezdjünk el végre focizni mer ebbõl bajok lesznek, mit vártunk ajándékba kapjuk a pontokat?? most kell megszakadni, elõl impotensek vagyunk, kettõt kell vágni...

#acm

Palinko
szopóka
LasCar16
1-0

#acm

szucsy89
szabadrúgásgól...istenem...
Yulcsa
aaajjj vezet a Zürich :S:S:S:S

LasCar16
de mér a grúznak kell elõre ívelgetnie??

#acm

LasCar16
gyááá basszameg, Silva megsérült jöhet Kaladze...

#acm

Fabio Capello
nem tudok regelni... hiába klikkelek a regisztrálásra, 403-as hiba...

szucsy89
wow nagyon állat minõség😄 thx
Yulcsa
ó, ezt nem is tudtam, hogy párhuzamos közvetítés van! köszi! 😊

LasCar16
http://www.digisport.hu/live/play/1482

regelni kell és megy is szuper minõségben!!

#acm

Yulcsa
http://wiismo.blogspot.com/2009/12/swedish-tv2.html

nekem itt megy, igaz, svéd nyelven, de sebaj
na kezdõdik, FORZA MILAN!!!

Grove4
Inzaghit eladni:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
sopcaston lehet majd nézni vajon a meccset?:\
Yulcsa
õk lehet, hogy igent mondtak, de ha Dzeko nemet mond, akkor annyi

Oziris666
Nehéz elhinni h a Wolfsburg ilyen ajánlatra nemet mondjon...

LasCar16
és pár friss hír az estével kapcsolatban:

Dinnyót összedrótozták
Abate,Antonini kezd a védelem két szélén
Ambro játéka kérdéses, Flamini pedig készen áll a bevetésre

#acm

LasCar16
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=49565
Év végén Marchetti és J. M. Vargas érkezhet, Inzaghi mehet a Parmaba vagy a Genoaba.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=14725

Dzeko:Januárba sehova,Júniusba Milan!-ügynök

milan.hu-n nem értem h mér vannak egyesek kiakadva, meg h nem õ kellene nekünk... csak a vak nem látja h mekkora spíler lehet a srác még...

#acm

szucsy89
ez a gyerek ennyire milan fan?😄 ennyire ide akar jönni csak le kéne már igazolni...
Palinko
akkor itt az ideje leigazolni 😄 vagyis majd télen remélem jön.
LasCar16
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=14686

Dzeko visszautasította a Manchester Cityt, hogy beteljesítse az álmát, és a Milanba igazoljon. A brit együttes kb. 25 millió fontot ajánlott a bosnyákért.

#acm

LasCar16
A tegnapi 3-0-ás meggyõzõ siker után Ignazio Abate, Marco Borriello és Clarence Seedorf nyilatkozott a Milan Channelnek. Mindhárom Rossonero érthetõen boldogan beszélt a piros-feketék újabb sikerérõl, melynek köszönhetõen már csak 4 pontra van a csapat a listavezetõ Intertõl.

Ignazio Abate: "Ez a Milan egy 'nyerõ mix', hiszen keverednek benne a tapasztalt, legmagasabb szinten teljesítõ klasszisok, és mi, fiatal, feltörekvõ játékosok. Az utóbbi csoporthoz tartozok én, és Antonini is. Mindketten próbáljuk a lehetõ legtöbbet kiadni magunkból, és a legmegfelelõbb hozzáállással gyõzelemhez segíteni a csapatot."

Marco Borriello: "Silvio Berlusconi elnök úrt megajándékoztuk, mert úgy játszottunk, ahogy akarta. Az edzõ továbbra is bízik bennem, én pedig nagyon sokkal tartozom neki. Tökéletesen játszottunk."

Clarence Seedorf: "Bármi történjék, mindig ég bennünk a vágy, hogy trófeákat szerezzünk, mert amikor ez teljesül, az egész éves munkánk értelmét nyeri. Mostanára sikerült kialakítani a játékunk nyugodt, tiszta képét. Úgy érzem, hogy most jutottunk el arra a pontra, amikor elmondhatjuk magunkról, hogy megtaláltuk az identitásunkat. Azért nem találtuk még meg, mert például az öt meccsel ezelõtti gyõzelmünk korántsem hasonlított a maira. Ma este egy elszánt csapat meggyõzõ sikerét láttam."

Forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
nem sok de ettõl még nem gondolom azt h gyengült volna a merda vagy erõsödött volna a Juve, szép volt jó volt, gobbik kiereszthették a feszkót, sõt mi is mosolyoghattunk egy kicsit az Interen 😊)

#acm

Yulcsa
épp csak a 2. félidõ 2. felét láttam sajnos, így lemaradtam a gólokról, de a lényeg a 3 pont! Csak így tovább!!! Juve Intert vert, 4 pont a különbség, ami nem sok!!

LasCar16
grande Inter ASDASAS

#acm

Nuno88
<#zavart1>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
4pont