36663
  • Grove4
    A németek pofátlanul igazolnak mostanában :S
  • szucsy89
    15:14: According to Milannews.it, Klaas-Jan Huntelaar has accepted the offer of Schalke 04 and he will go to play alongside Raul. It appears that the German side will pay Milan €15 million.
  • Nuno88
    Így van egyetértek! Robinho nem kell, Ibra kellene de nagyon. Tudom h nem szereti senki, de higgyétek el ő kell nekünk!
  • LasCar16
    kell a tökömnek Robinho, Ibra kell előre mer Hunter és Marco nem tudja megoldani a feladatát, olyan ember kell oda aki a semmiből is tud gólt rúgni, és bevágja a passzokat, és valami váratlant tud húzni, Marco nagyrészt háttal áll a kapuval, pár szép kapáslövés, de mikor láttatok tőle olyat h 1v1ben rávezette vkire a labdát majd lecselezte és bevágta, vagy hanyagul eltekerte váratlanul.. ilyenekre gondolok
  • paly90
    ennek a megoldásnak nagyon tudnák örülni
  • bakkerman
    persze nem azt mondtam,hogy hozzánk jöjjön,csak mondtam,hogy inkább spanyolba menne,de ezekszerint nem zárja ki a csizmát sem :)
  • acm689
    itt is van a hír miszerint kizárta a Fenert és a Santost, Olasz vagy Spanyol a cél, de biztosan marad Európában. a cikk igazságtartalmát természetesen nem garantálhatom :D
  • acm689
    cáfolom, mind2-t:
    Friss hír ugyanis, hogy Ibra tegnap este belement a fizucsökkentésbe
    illetve goal.com 1 hetes hír, hogy Robinho Spanyolba vagy Olaszba megy!
  • Nuno88
    Vagy visszatér a Santoshoz végleg.
  • bakkerman
    ááá Ibra nem kell senkinek se,nyáron csak 1-2 napra szóbahozták a Cityvel,de ennyi! Nincs az a csapat,amelyik ki tudná perkálni a 12 milliós fizuját,ő meg ugye abból nem enged(hülye lenne engedni) :S Robinho tuti nem megy hozzátok,többször mondta,ha elhagyja a Cityt csak spanyol jöhet szóba.
  • LasCar16
    azé a futkározott kicsit erős :D
  • acm689
    ha Ibra nem jön, akkor megy a Citybe és akkor hozzánk Robinho jön. Nekem sokkal szimpatikusabb megoldás lenne, ki nem állhatom ezt a nagyképű Ibrát.
  • Nuno88
    Seedorf meg Pirlo beválltak. Vieri nem tudom minek kellett, Favalli meg elfutkározott 3 évig vagy meddig :)
  • limperatore
    mindig csak a volt Interesek kellenek a Milannak :D:D
    seedor, pirlo, vieri, akarták adrianot és balotellit is már, most ibra ja meg még mancini is volt, favalli :D
  • Nuno88
    Látod, jövőre pedig a cél az első 3ba való bekerülés lesz.
  • Voyager5
    Tavaly BL-t akart nyerni.. Idén a cél már csak Dinnyóval együtt játszani?
  • Nuno88
    Na lesz itt még komédia bőven:

Raiola, a játékos menedzsere gyorsan cáfolta ez előbbi hírt:

<<Ez egy nagyon nehéz tárgyalás, a felek nagyon messze vannak a megegyezéstől, egyelőre még tapogatózó tárgyalások folynak.>>

gazzetta.it
  • LasCar16
    Pato felépült bokasérüléséből, a Lecce ellen visszatérhet, de Flamini még izomproblémákkal küszködik.
  • Nuno88
    Csak jöjjön neki össze. Jelentsék be, és kezdje meg a munkát. Bár ha le is igazolják, sztem hétvégén még nem játszana, bár ne szaladjunk ennyire előre.
  • WuFraZselic
    mekkora egy futballkurva :D
  • LasCar16
    ufficsálét várunk, Gazzetta szerint Galliani 2 évre akarja kölcsönvenni, Ibra mondta h kb fél éve nem beszélt Guardiolával és nagyon szeretne Dinnyóval együtt játszani
  • Nuno88
    Spanyolországi sajtóhírek szerint megszületett a megegyezés a két fél között, vagyis Ibrahimovic a Milanban folytatja pályafutását. Egyelőre a részletek szigorúan titkosak, de holnapig mindenre fény derülhet!

milannews.it
  • acm689
    szerintem is teljesen mindegy, tavaly még a Zürichet sem tudtuk megverni...
  • paly90
    tippem:AC Milan,Benfica,Ajax,Partizan
  • szucsy89
    Mondjuk egy Panathinaikosz, Rangers, Partizan Beograd csoportot elfogadnék

De igazából tökmindegy kivel húznak össze, ugye nekünk tovább kell menni, és lehetőleg első helyen...csak a Realt kerüljük el, meg talán a Spurst, a többi jöhet.
  • Nuno88
    Holnap lesz este 6-tól a BL csoportok sorsolása.
    A tippem: AC Milan, Valencia, Rangers, Rubin Kazan
  • Nuno88
    Sheva betalált tiziből de főtáblás az Ajax 3:2-vel :(
  • Nuno88
    GoGoGo!!!
  • LasCar16
    Adriano Galliani Barcelonában tartózkodik, hogy megállapodjon a katalánok vezetőségével Ibrahimovic szerződtetéséről. A Milan alelnöke a hivatalos oldalnak nyilatkozott:

“A tárgyalások holnap folytatódnak. Délben találkozom újra a Barcelona elnökével. Nézzük, mi is a helyzet: a dolog nagyon összetett, nagyon nehéz és nagyon drága, de a kapcsolatunk Sandro Rosell elnök úrral nagyon jó. A Barcelona szeretné eladni a játékost a Milannak és a játékos is ezt szeretné. Nagyon komoly pénzről van szó, ez okozza a problémát."

“Azt szeretném hangsúlyozni, hogy egyéb lépéseket nem tettünk. Nálunk van Borriello és Huntelaar is. Sok helyen olvasom, hogy esetleg őket is bevonnánk az üzletbe, de ez egyszerűen nem igaz. Azért jöttünk ide, hogy leszerződtessük Ibrahimovicot a Milanhoz, ez minden. Minden más csak találgatás."

“Nem akarok senkit sem becsapni, de azt sem akarom állítani, hogy biztosan sikerül leigazolnunk őt. Mindent megteszek, hogy megszerezzük, ezért vagyok itt. Nem utazom vissza Milánóba, még akkor sem, ha emiatt ki kell hagynom a vasárnapi bajnokit. Amit lehet megteszek majd, hogy ezt a klasszis játékost hazavigyem magammal. Nagyon nehéz lesz, az biztos."

"Miért akartam látni őt a stadionban? Mindig nagy hatást tesz rám. Ő egy olyan zseni, aki egyértelművé tette, hogy a Milanba szeretne jönni. Most meg kell oldanunk azt a problémát, ami jelenleg megakadályozza ezt."

acmilan.com

végre egy kis nyílt kommunikáció :D
  • LasCar16
    nyárból mi a tanulság, kell egy Ibra kaliberű pali, VÉDELMÜNK középen fasza!!! Pirlot,Abatet,Jankut,Kaladze-t,Oddo-t(0000) el kell felejteni

szerintem Abate --->Genoa, Bochetti----> Milan, valamint Ibra fog még jönni, plusz a tegnapi srác a Riverből, kreatív támadó kpályás érkezésében nem bízok, de alaposan belehúztunk a hajrában az tény, még 7 nap van a Mercatoból, hajrá kopasz!! Berlu!!
  • szucsy89
    Ja tényleg, ott megnyertünk egy büntetőpárbajt, ezaz!
  • acm689
    csak amit a Juve ellen (TIM) 11-esekkel, de rendes 90 perces meccsen sztem nem...
  • szucsy89
    Ja, és még annyit hogy idén felkészülési meccset nyertünk egyáltalán??
  • szucsy89
    Na, akkor nézzük a 11es párbaj-mérlegünket a felkészüléseken:

-Inter ellen TIM kupán: elbuktuk
    -Juve ellen Berlusconi kupán: elbuktuk
    -Barca ellen Gamber kupán: elbuktuk

Szép...egyébként ez a Pinto elég nyomrék kapus, csak simán el kellett volna tenni neki valamelyik oldalra, Pirlo nagyképűsége nem tudom mire volt jó, igaz hogy barátságos meccs és nincs tétje, most még bele is fért, de ha ezt tétmeccsen csinálja fejét veszik...akkor lehet levonni a mérleget mostmár a felkészülési meccsekből, hát nem valami bíztató a kép. Ibrahimovic érkezése javíthat a dolgon, remélem kopaszék rámennek az ügyre és elhozzák.

A mai meccsen akinek a játéka tetszett: Amelia és Roma nagyokat védett, Silva-Nesta páros hozta a szokásosat, Prince játéka tetszett, nameg Pippo villanása...a híres középpálya See-Pirlo-Dinho megint nem mutattak semmit, hány meccs kell még hogy észrevegyék ezt?

Na, várjuk a bajnoki rajtot, FORZA!
  • paly90
    ilyen nagyképűen rúgni....de ha még lenne mire nagyképűsködnie azt mondom ok,de így..
    VICC
  • acm689
    Pirlo hááát... jól elbénázta!
  • Nuno88
    Pirlo egy vicc egy utolsó vicc ember!
    3:1-el nyert a Barca, csak Yepes rúgta be tőlünk.
  • paly90
    Pirlo bmeg....
  • Davidke007
    flavio roma a vereségtől fogott ... hatalmasat......
  • acm689
    11esekkel fog eldőlni, mert döntetlen a vége