36663
-
#27088 Ez szopós csoport :S -
#27087 G csoport:
AC MILAN
Real Madrid
Ajax
Axuerre -
#27086 persze, hogy nem érti, a Barca kb ~80 milláért igazolta le, ötlete sincs miért akarnak rajta ekkorát bukni :D -
#27085 Ibra nem érti ... -
#27084 Ajax azért elég erős Suarezzel sajnos -
#27083 Szép csoport :D -
#27082 Az már nem a Real :D -
#27081 egyre jobb, Ajax :S -
#27080 Úgy legyen, és remélem Ibrával kiegészülve ütjük őket! :) -
#27079 Most is meglesz nektek a Real ne szarjál,kikapni jönnek a Olaszországba mindig. :) -
#27078 Meg meg, meg egy X. De akkor is, miért nem a Chelsea kapta őket? :D
Rem Allegri mester borsot tör José orra alá :) -
#27077 Mit fostok, tavaly is megvertétek őket, vagy nem?
---
Limp, egyszerre ment, még nem láttam a te üzidet. :) -
#27076 jovan őket mindig elveritek :D -
#27075 Megint Real, beszarok komolyan. -
#27074 ilyen nincs! már megint a Real neeee! -
#27073 Hát ha a Juve leigazolja Dzekot, akkor lelövöm magam. Bár sztem erre kevés az esély, akk a Del Piero, Pepe, Amauri, Trezgól 4-esből távozna valaki. -
#27072 Ezzel a kommentel befejezte az OFF-ot, tényleg:
A vicc az, hogy DelNeri is megmondta, hogy megtalálta a helyét 4-4-2-ben Diegonak, amolyan Cassano szerepkörben játszott volna, és azt is, hogy elégedett Diego játékával.
Továbbá vicc az is, hogy Gio azért lett elküldve, mert Del Piero és Diego kiszorították őt a kezdőből, namost Pierora nem térek ki, de Diego most elment :) ezen már csak röhögni tudok. -
paly90 #27071 én se értem ezt az egészet....
sokan azt mondták,hogy biztos azét mert nem illik bele Del Neri 4-4-2-es rendszerébe....
Viszont sztem itt működhetett volna egy Diego,Amauri páros ugyanúgy mint a Sampnál a Cassano,Pazzini duo.
szval nem értem hogy miért....a másik akit ne mértek még az Giovinco...legalább az esélyt megkaphatta volna.
na meg ez a Martinez.hol ér ő 13-at? -
#27070 Nem a Milan topikba tartozik, de nem tudom épp ésszel felfogni ezt a lépést.
-Diego nem akart elmenni
-25- ért vettük, 15-ért adjuk (Citynél kellet volna inkább boltolni :) ), akkor inkább tartottuk volna meg.
-Ez a lépés érthetetlen pár nappal a mercato vége előtt
-Nem leszünk épp előnyös alkupozicióban a játékosvásárlás terén.
-Nem tudjuk megfelelően pótolni
-Egyik legjobb játékos volt a felkészülési időszakban.
Egyet tudok elképzelni, hogy Dzeko is benne van a dologban. -
paly90 #27069 jöhetnek....:D:D
azér ti is rendesen megvagytok áldva a vezetőséggel...:S
mondjuk nálunk most talán lesz vmi normális igazolás... -
#27068 Nem kell Buffon, Chiellini Krasic nektek, Marotta tudja "ocon" adni őket, végkiárusítást tart úgyis. :S -
paly90 #27067 Yepes kivételével idén csak fiatalokat vettünk nem?
amúgy az az öreg keret annyira már nem is öreg....csak Jankuékat kéne eladni,azt már jó is lenne:) -
#27066 A Milanban ez megsokszorozódik
(no offense) :D -
#27065 kész csoda, hogy - ha leigazoljuk - 30 éven aluli játékos érkezik :D -
#27064 még van jó 4-5 éve,fizikumát tekintve talán több -
#27063 tventiéjt -
#27062 mostanában lesz 29,október 3.-án -
#27061 még ma le akarja zárni az üzletet a Milan, mert a Barcások Ibizára utaznak, és Galliani nem akar velük menni. ma este 7-kor (gondolom a BL sorsolás után) lesz a megbeszélés. akkor sok minden ki fog derülni. hány éves Ibra amúgy? -
#27060 estére tuti ofisöl lesz -
#27059 Akkor meg az a probléma, hogy a Wolfsburg vezetősége fasz, úgyse adta volna, mi (állítólag) 30M-t ajánlottunk érte, de nem adta. -
paly90 #27058 német van neki
-
#27057 Princenek van EU-s útlevele? Mert ha nincs, Dzekot max Hot-Dogosnak lehetett volna elhozni. -
paly90 #27056 számomra még lukas foggal is jobb játékos mint Ibra...:D -
#27055 De neki lukasak a fogai. :(( -
paly90 #27054 ennyiért elhozhattuk volna Dzekot is....:(:( -
#27053 Jelentsék már be könyörgöm! -
#27052 16:07: The local media claims Milan and Barcelona have agreed on €30 million that will be paid in 3 tranches. -
#27051 Szerintem ezzel mindkét csapat jól járt.
Barcának jó pénz, és tényleg nem is gyengül vele, Milannak meg nagy szüksége van már évek óta jó befejezőcsatárra.
Ez lehet egy lehetőség, hogy eredményesebb legyen a csapat. Bár egyelőre nem vágom, hogy az edző mit alkot, tegnapi meccsen nem tudtam kiolvasni a taktikát. :))) -
#27050 ezzel el is dőlt hogy Ibra a tiétek lesz! -
#27049 De ez ha igaz, akkor jó, kaptunk érte jó pénzt, jöhet Ibra! :)
Jelentősen javulna a támadójáték, úgyhiszem, egész más lenne a baba fekvése, bár attól függetlenül kell majd még nagy vérátömlesztés, de minden poszton van ígéretes játékos.