A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adriano Galliani, a Milan labdarúgócsapatának alelnöke elmondta, a rossz szezonkezdet ellenére sem kételkedett soha a brazil vezetõedzõben, Leonardóban.
A nyáron Carlo Ancelotti elköszönt a Milan vezetõedzõi posztjától, és helyét a klub egykori játékosa, Leonardo vette át. A brazil szakemberrel azonban kezdetben nem jöttek az eredmények, és októberben egyre gyakrabban vetõdtek fel a kirúgásáról szóló hírek.
Hirdetés
A Milan alelnöke, Adriano Galliani viszont a La Gazzetta dello Sportnak úgy nyilatkozott: õ sohasem bizonytalanodott a tekintetben, hogy a dél-amerikai trénerrel sikeres lesz a csapat.
„Sohasem kételkedtem Leonardóban, és elégedett vagyok azzal a munkával, amelyet a csapattal végez."
A sportvezetõ hozzátette, az utóbbi idõk sikerei ellenére sincs róla szó, hogy az edzõnek már most megújítsák a kontraktusát.
„Most még felesleges lenne hosszabbítani, hiszen 2011-ig él a szerzõdése. Ha viszont sor kerül erre, akkor az õ tollával írjuk alá. Ennek van egy története: amikor Leo 2001-ben visszavonult tõlünk, adtam neki egy tollat a következõ szavakkal: »Köszönöm, Leo!« Nos, azóta ez a toll visszakerült hozzám, és minden fontos igazolásnál ezt használom. Ez az én kabalám..."
Galliani kitért a hétvégi rangadóra is, amikor együttese a Juventus vendége lesz.
„Ez egy nagyon fontos mérkõzés mindkét félnek, számomra ez a „Derby d'Italia."
nso.hu
Marco Borriello: „ 10 meccs alatt sikerült 7 gólt szereznem. Persze ez köszönhetõ a csapattársaimnak is, akik gyönyörû labdákat osztogattak. Szerencsére már az eredmények is jönnek a csapat számára. A Palermo elleni meccsen kívül nagyszerû eredményeket értünk el a bajnokságban. Vasárnap éjjel a Juve ellen fogunk pályára lépni. Ez egy rendkívül fontos meccs lesz számunkra és mindenkinek a legjobbját kell nyújtania. Egy támadónak nem könnyû egy olyan csapatban játszania ahol fantasztikus futballisták játszanak mögötted, nagy nevekkel. Mindig úgy megyek ki a pályára, hogy a legjobbamat akarom nyújtani, hogy így õrizhessem meg a helyemet a csapatban. Az edzések alatt is igyekszem keményen dolgozni, de emelett azért kell némi szerencse is. Igyekszem minél tovább megõrizni a helyemet a kezdõcsapatban. Ebben az évben, eddig az összes gólomat a San Siroban szereztem, de most már szeretnék idegenben is betalálni.“
Ignazio Abate: „ Jól játszottunk a Genoa ellen. Ez egy teszt volt számunkra a szünet alatti edzések után. Beckham? Õ mindig alázattal játszik és ezt ma is bebizonyította. Nagyon jól oldotta meg a rá bízott szerepet.“
Forrás: tmw.com
#acm
A Milan brazil játékosa, Pato se épült még fel sérülésébõl. Bõvebb információkat a következõ napokban lehet majd megtudni.
forrás: acmilan.com
#acm
az új igazolás: Edmund Hottor 16 éves ghánai
#acm
don't give a fuck
Borriello de szép gólt vert! 3 tizit kaptunk jöhetnek a nyávogók :D
...ja és Borriello gólja lehet les volt, erre is várom a negatív megjegyzéseket! :D
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Leonardo a találkozó után a következõket mondta: " Ma este optimális volt a teljesítményünk, a gólokat és a játékot tekintve is. Jól indult számunkra a mérkõzés, majd kihagytunk egy 11-est és a Genoa az elsõ lehetõségébõl betalált.
Ekkor nem volt egyszerû újraindulni. Ehhez képest a fiúk óriásiak voltak! A csapat viselkedése példás volt; Beckham is különlegesen jó volt. A héten úgy edzett, hogy minden poszton kipróbálta magát - átlagon felüli teljesítménnyel.
Ugyanakkor mindenkinek a teljesítménye boldogsággal töltött el: Ronaldinhoé, Gattusoé, vagy Huntelaaré, aki épp hogy bejön és berúg egy 11-est. A két szélsõ hátvéd, Antonini és Abate is remekül játszottak. Ma este több rendkívüli, páratlan dolgot láttam!
Csodálom játékosaim elképesztõ játékintelligenciáját, ezért is adtam nekik nagyobbb szabadságot a játékban, így kreatívabbak lehettek. Nem véletlen, hogy ilyenkor a játékelemek maguktól jönnek. Persze tudom, hogy még több taktikai elemet kell begyakorolnunk. Ugyanakkor azt hiszem, ha a támadó játékunkat sikerül tovább tökéletesíteni, félelmetesek leszünk" - fejezte be Leonardo az 5-2-es gyõzelem után adott nyilatkozatát.
(Köszönet Gálházi Lacinak a segítségért)
#acm
REAL MADRID
#acm
Boriellonak meg külön örülök 2 gól remélem sokáig lesz helye a milánban, de huntelaar is jó volt neki is kellenek a gólok.
Abate jo is meg nem is.. vedekezesben nem egy nagy asz, de kurva gyors a szeleken..lobbanekonysagaval mondjuk inkabb csak art. Jo ev kezdet, csak tartson ki a juve elleni meccsig ez a lendulet.
5-2 csak így tovább!!! nagyon jó meccs volt!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Én Ambrosinit,Dinnyot és Boriellot emelném ki a mai teljesítménye alapján
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Dzekoért 25m+Hunter az ajánlat, szerintem ez azért sok...
Am sztem Torres nem fog jönni, Dzeko meg jo lenne:), Pato meg nem megy el
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
REAL MADRID
ahogy megvették Kakát, Ronaldot, Benzemát, Xabi Alonsot, stb., abszolút van realitása egy ilyen hírnek...
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A La Republica olasz napilap információi szerint a Real Madrid hónapok óta szeretné megszerezni Patót az AC Milantól, ám az olasz klub visszautasította a „királyi gárda" 63 millió eurós ajánlatát a brazil támadóért.
A lap úgy tudja, a Milan semmiképpen nem akarja elveszteni Patót a tavaszi idény elõtt, de a nyáron ismét tárgyalóasztalhoz ülhetnek a két klub képvisel
nso.hu
Mielõtt ténylegesen megnyílt volna, már le is zárult a januári átigazolási szezon a Milan számára. A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy David Beckhamen, és Dominic Adiyiah-n kívül nem érkezik új játékos a csapathoz.
”Januárban csak Beckham, és Adiyiah érkezik, és senki más. Jovanovic? Õ egyike azoknak, akik megszerzésén dolgozunk, de maximum csak a nyáron csatlakozhat hozzánk.”
Forrás: acmilan.hu
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco