A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galliani soha nem kételkedett Leonardóban

Adriano Galliani, a Milan labdarúgócsapatának alelnöke elmondta, a rossz szezonkezdet ellenére sem kételkedett soha a brazil vezetõedzõben, Leonardóban.

A nyáron Carlo Ancelotti elköszönt a Milan vezetõedzõi posztjától, és helyét a klub egykori játékosa, Leonardo vette át. A brazil szakemberrel azonban kezdetben nem jöttek az eredmények, és októberben egyre gyakrabban vetõdtek fel a kirúgásáról szóló hírek.
Hirdetés

A Milan alelnöke, Adriano Galliani viszont a La Gazzetta dello Sportnak úgy nyilatkozott: õ sohasem bizonytalanodott a tekintetben, hogy a dél-amerikai trénerrel sikeres lesz a csapat.

„Sohasem kételkedtem Leonardóban, és elégedett vagyok azzal a munkával, amelyet a csapattal végez."

A sportvezetõ hozzátette, az utóbbi idõk sikerei ellenére sincs róla szó, hogy az edzõnek már most megújítsák a kontraktusát.

„Most még felesleges lenne hosszabbítani, hiszen 2011-ig él a szerzõdése. Ha viszont sor kerül erre, akkor az õ tollával írjuk alá. Ennek van egy története: amikor Leo 2001-ben visszavonult tõlünk, adtam neki egy tollat a következõ szavakkal: »Köszönöm, Leo!« Nos, azóta ez a toll visszakerült hozzám, és minden fontos igazolásnál ezt használom. Ez az én kabalám..."

Galliani kitért a hétvégi rangadóra is, amikor együttese a Juventus vendége lesz.

„Ez egy nagyon fontos mérkõzés mindkét félnek, számomra ez a „Derby d'Italia."

nso.hu

LasCar16
A tegnapi, a Genoa elleni meccs után Marco Borriello és Ignazio Abate is nyilatkozott a sajtónak.

Marco Borriello: „ 10 meccs alatt sikerült 7 gólt szereznem. Persze ez köszönhetõ a csapattársaimnak is, akik gyönyörû labdákat osztogattak. Szerencsére már az eredmények is jönnek a csapat számára. A Palermo elleni meccsen kívül nagyszerû eredményeket értünk el a bajnokságban. Vasárnap éjjel a Juve ellen fogunk pályára lépni. Ez egy rendkívül fontos meccs lesz számunkra és mindenkinek a legjobbját kell nyújtania. Egy támadónak nem könnyû egy olyan csapatban játszania ahol fantasztikus futballisták játszanak mögötted, nagy nevekkel. Mindig úgy megyek ki a pályára, hogy a legjobbamat akarom nyújtani, hogy így õrizhessem meg a helyemet a csapatban. Az edzések alatt is igyekszem keményen dolgozni, de emelett azért kell némi szerencse is. Igyekszem minél tovább megõrizni a helyemet a kezdõcsapatban. Ebben az évben, eddig az összes gólomat a San Siroban szereztem, de most már szeretnék idegenben is betalálni.“

Ignazio Abate: „ Jól játszottunk a Genoa ellen. Ez egy teszt volt számunkra a szünet alatti edzések után. Beckham? Õ mindig alázattal játszik és ezt ma is bebizonyította. Nagyon jól oldotta meg a rá bízott szerepet.“

Forrás: tmw.com

#acm

LasCar16
Az AC Milan hivatalos közleményben tudatta, hogy Clarence Seedorf és Gianluca Zambrotta még mindig nem épült fel sérülésébõl. Mindketten még 10-15 napig nem lesznek hadra foghatóak.
A Milan brazil játékosa, Pato se épült még fel sérülésébõl. Bõvebb információkat a következõ napokban lehet majd megtudni.

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
Filippo Galli, a Primavera elsõ embere nyilatkozott: „Célunk, hogy ütõképes utánpótlást alakítsunk ki, akik közül néhányan a nagycsapat segítségére lehetnek. A projekt jelenlegi állása szerint abban állapodtunk meg, hogy ez a 2011-es szezonra megvalósulhat: 5 vagy 6 embert szeretnénk fokozatosan beépíteni.”

az új igazolás: Edmund Hottor 16 éves ghánai

#acm

shad0w
fura egy meccs volt. nem játszott rosszul a milan, ezt senki sem mondhatja. de. valóban kaptunk 3 tizit, amibõl ugyan kettõ biztosan jogos volt, de éppen a leginkább véleményes vált végül a mérkõzés szempontjából legfontosabbá. szerintem amúgy azt is be lehetett fújni, az ilyeneket inkább meg szokták adni, kivéve ha az asszisztens nagyon ellenkezik :P Borriello gólja viszont biztos, h les volt. tehát most azért van mit megköszönni a partjelzõ(k)nek is, de egyáltalán nem érdemtelenül nyert a csapat. majd a juve ellen újra bizonyíthatnak...

don't give a fuck

Nuno88
Szép volt fiúk!!!
Borriello de szép gólt vert! 3 tizit kaptunk jöhetnek a nyávogók :D
...ja és Borriello gólja lehet les volt, erre is várom a negatív megjegyzéseket! :D

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
A Milan edzõjén látszott a boldogság csapatának remek gyõzelme után.

Leonardo a találkozó után a következõket mondta: " Ma este optimális volt a teljesítményünk, a gólokat és a játékot tekintve is. Jól indult számunkra a mérkõzés, majd kihagytunk egy 11-est és a Genoa az elsõ lehetõségébõl betalált.

Ekkor nem volt egyszerû újraindulni. Ehhez képest a fiúk óriásiak voltak! A csapat viselkedése példás volt; Beckham is különlegesen jó volt. A héten úgy edzett, hogy minden poszton kipróbálta magát - átlagon felüli teljesítménnyel.

Ugyanakkor mindenkinek a teljesítménye boldogsággal töltött el: Ronaldinhoé, Gattusoé, vagy Huntelaaré, aki épp hogy bejön és berúg egy 11-est. A két szélsõ hátvéd, Antonini és Abate is remekül játszottak. Ma este több rendkívüli, páratlan dolgot láttam!

Csodálom játékosaim elképesztõ játékintelligenciáját, ezért is adtam nekik nagyobbb szabadságot a játékban, így kreatívabbak lehettek. Nem véletlen, hogy ilyenkor a játékelemek maguktól jönnek. Persze tudom, hogy még több taktikai elemet kell begyakorolnunk. Ugyanakkor azt hiszem, ha a támadó játékunkat sikerül tovább tökéletesíteni, félelmetesek leszünk" - fejezte be Leonardo az 5-2-es gyõzelem után adott nyilatkozatát.

(Köszönet Gálházi Lacinak a segítségért)

#acm

Remélem ott lesz a VB-n :)

REAL MADRID

LasCar16
A kihagyott tizenegyese ellenére is remekül futballozó Ronaldinho is kiharcolt egy tizenegyest a folytatásban. A brazil szerette volna, hogy a visszatérése után elsõ mérkõzését játszó David Beckham rúgja a büntetõt, de az angol átadta a lehetõséget Klaas-Jan Huntelaarnak. A holland kilõtte a jobb felsõt…<#worship><#worship>

#acm

nagyon jó mérkõzés volt roni olyan volt mint régen a barcában:D
Boriellonak meg külön örülök 2 gól remélem sokáig lesz helye a milánban, de huntelaar is jó volt neki is kellenek a gólok.

Fabio Capello
Na Beckham visszatért, már jól megy nektek :D:D:D

Fasza meccs volt.:) Kurva jo nezni ahogy egyik oldalon becks ivelve indit, roni a masikon meg guritva.Ambro ugy latom kipihente magat az unnepek alatt, mert ma nagyon elt. Borit nem tom miert fikazzak oly sokan... sztem kurva hasznos jatekos.Labdat tart, jol elokeszit ha kell ollozik stb:)
Abate jo is meg nem is.. vedekezesben nem egy nagy asz, de kurva gyors a szeleken..lobbanekonysagaval mondjuk inkabb csak art. Jo ev kezdet, csak tartson ki a juve elleni meccsig ez a lendulet.

Yulcsa
Borriello-é szebb volt :P
5-2 csak így tovább!!! nagyon jó meccs volt!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
5-2lett végül, Ambrosini, Beckham, Ronaldinho, Boriello, Silva akiket így kiemelnék hogy jók voltak
Grat a csapatnak!!!:)Sztem jól játszottak a srácok!!
Én Ambrosinit,Dinnyot és Boriellot emelném ki a mai teljesítménye alapján

WuFraZselic
fú ez sem volt kis gól, Suazo :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Palinko
5-1 tényleg elég jó :D
a csapat elég jó az elsõ félidõben, van elképzelés, a kényszerítõs játékból van eddig valami helyzet is, Pirlo picit lassú, keveset van játékban a jobb oldal, de összességében szép játék, és jó Milan van a pályán. Gattuso is jó... kicsit gyorsabb játék, és nem elöregurazás, és nyugodtan fogok aludni :P meglátjuk mindjárt... eddig ennyi... (várom Huntit)
Yulcsa
kimaradt 11es ide vagy oda, vezetünk és ez a lényeg.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

WuFraZselic
ja, megvan, a silvát egy kicsit másnak olvastam :D :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ki a picsa lõtte a 2. gólotokat?:D

DONGUBA
Szep volt Runárdinnye tizije:D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Grove4
remélem este jó meccset látunk,mert a mieink mostanában nem azok:D

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Yulcsa
sport1! eddig a sport2-n volt kiírva, de ma áttették valamiért a Sport1-re

DONGUBA
DANKE

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

3/4 9-tõl megy a Sport2-n

DONGUBA
Adja tv?

LasCar16
hazai pályán nyerni kell, utóbbi pár meccsen nem brilliroztunk de remélem a pihenõ helyretette a srácokat, See is azért sérült le mert nem bírta már a rotáció hiányát, remélem Adiyah-t nem adjuk kölcsön, berobbanhat a srác, Becks labdáiban bízom még, remélem Hunti is, viszont Leót nem értem h miért nem meri alkalmazni a rotációt, várom a taktikát, forza!

#acm

limperatore
ez nem mák, ez skill ;)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
Inter bemákolta megint a meccset, 1-0 a Chievo ellen. Gyõzni kell!

szucsy89
ma meccs végre már, Beckham kezdeni fog elvileg, kiváncsi vagyok rá:D meg a csapatra
Miután egy meccsen lõtt 2 gólt ugy gondoltam h Leonardo is jobban számít majd rá, de hát nem így lett és sztem nem is fogja megkapni a lehetõséget.....bár tényleg jó játékos......

huntelaar amióta eljött az ajaxból azóta sehol nem állja meg a helyét pedig nagyon jó csatár lenne õ csak szerintem bízni kellene benne meg egy kis idõt adni neki.

Szerintem megérné Dzekot elhozni, sookal jobb mint Hunter és Hunternek már amugy sem olya nsok sztem az értéke....

Yulcsa
a Pool hivatalosan is cáfolta, hogy Torres Olaszországba igazolna.
Dzekoért 25m+Hunter az ajánlat, szerintem ez azért sok...

hát kb annyi h Dzekoért megint bejelntkeztünk, meg Torres neve is felmerült, kopasz meg töbször kijelentette hogy télen nem lesz több igazolás(Beckhamen és Adijayon kivûl), meg még ez a Pato-ügy volt.......
Am sztem Torres nem fog jönni, Dzeko meg jo lenne:), Pato meg nem megy el

LasCar16
nem ismerem, vki dobna egy összefoglalót az elmúlt 3 hétrõl?

ja és BUÉK :)

#acm

Nuno88
:DDDDDD

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
jaja. Honnan, hova, ki, mennyiért.. :D

Ja gondolom a cikkek már elõre meg vannak írva, csak a játékos nevének a helye van kipontozva :D

REAL MADRID

horpeti
Hát esélye megvan, hogy a Reál mindenkit meg tud venni, ezért is vannak jó helyzetben az újságírók, mert gyakorlatilag bárkit beírhatnak a paraméterek helyére, mindegyik hihetõ. :DDD

Yulcsa
sajnos azért nem teljesen alaptalan a hír... a nyáron a Chelsea és a Real is vitte volna 60 millió körüli összegért.
ahogy megvették Kakát, Ronaldot, Benzemát, Xabi Alonsot, stb., abszolút van realitása egy ilyen hírnek...

az meg még idiótább aki el is hiszi ezeket a koholmányokat

DONGUBA
idiota banda.

Matthew Prosac
Rooneyért meg 60-at :D Az futballvilág összes focistájáért meg 1000 csrilliárdot. Vajon sikerül nekik mindenkit megvenni ? :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Már vártam. :)

AC Milan: a Real Madrid 63 millió eurót kínált Patóért - lapértesülés

A La Republica olasz napilap információi szerint a Real Madrid hónapok óta szeretné megszerezni Patót az AC Milantól, ám az olasz klub visszautasította a „királyi gárda" 63 millió eurós ajánlatát a brazil támadóért.
A lap úgy tudja, a Milan semmiképpen nem akarja elveszteni Patót a tavaszi idény elõtt, de a nyáron ismét tárgyalóasztalhoz ülhetnek a két klub képvisel

nso.hu

Galliani: Januárban nincs több igazolás:

Mielõtt ténylegesen megnyílt volna, már le is zárult a januári átigazolási szezon a Milan számára. A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy David Beckhamen, és Dominic Adiyiah-n kívül nem érkezik új játékos a csapathoz.

”Januárban csak Beckham, és Adiyiah érkezik, és senki más. Jovanovic? Õ egyike azoknak, akik megszerzésén dolgozunk, de maximum csak a nyáron csatlakozhat hozzánk.”

Forrás: acmilan.hu
Yulcsa
Milan gyõzelmekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! :)

limperatore
:D:D::D mivan puki?:)))))))))))))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco