36663
  • szucsy89
    MEGVAN!!! EZAZ!!! :D:D
  • Nuno88
    HIVATALOS IBRA!!!
  • acm689
    valaki nézze meg légyszi, h megy-e a DigiSport live, mert nekem nem akar menni a Roma meccs. attól tartok a Serie A meccseket nem lehet majd nézni :S
  • Nuno88
    Most már csak az van h nem tudják ki jelentse be Galliani Barcelonából, vagy Berlusconi Milanelloból. Ez legyen már a legkevesebb! :D
  • Murder3
    Tudod hogy van ő ezzel.
    Szarik rá magasról:)
  • Nuno88
    Nem hivatlos még, másik fórumokon olvastam.

Ibra megérkezett a Barca székházába, hogy felbontsa a szerződését a klubbal, és aláírjon hozzánk. Még viccelődni is volt kedve: <<Azért vagyok itt, hogy meghosszabbítsam a szerződésemet a Barcaval. Guardiola kérte ezt tőlem.>> :D :D

milannews.it

-----------------------

A hírek szerint Berlusconi megérkezett Milanelloba, hogy bejelentse Ibra érkezését.

milannews.it
  • DONGUBA
    hol van hir rola?
  • Nuno88
    Érdekel engem, rúgjon 20 felett, ami Shevchenko óta senkinek nem sikerült nálunk és elégedett leszek vele :)
  • banok
    megy még ő Lazioba levezetni...
  • Fabio Capello
    meg fogják lincselni, a Juve és az Inter után van pofája visszasunnyogni a harmadik nagy csapathoz... Van vér a pucájában :D
  • Nuno88
    IBRAAAAAAAAAAAA!!!
    4 évig a miénk!!!
  • Davidke007
    nekem ez nagyon bűzlik... én ameddig nem látom két szememmel, hogy HIVATALOS, addig nem hiszem el, hogy a miénk. Nem is izgulok már, ha nem jön, meg se fogok lepődni....
  • bakkerman
    új fejlemény:
    Szombat délután 16 órakor ismét összeül a két klub, az FC Barcelona és az AC Milan vezetősége, hogy megpróbáljanak egyezségre jutni a svéd csatársztár, Zlatan Ibrahimovics Olaszországba szerződését illetően. Információink szerint a találkozó 16 órakor veszi kezdetét, és több spanyol lap is állítja, hogy amennyiben újabb nézeteltérések nem merülnek fel, úgy az átigazolást akár már ma lezárhatja a két fél. Habár az olasz média szerint Ibrahimovicsot először kölcsönbe veszi a Milan egy vásárlási opcióval a kezében, ám a madridi MARCA kizárja ezt a lehetőséget, mondván, hogy a Barcelona csakis végleges átigazolásban gondolkozik.
  • limperatore
    gondolom kapi évi 8 misit az már 32m meg az ára 40 már 72 millio
  • Grove4
    Ez közel sem biztos amúgy.
  • acm689
    goal.com
    ha jól értem, adózás előtti ár 72millió, és ebben benne van a fizuja is? akkor is sokallom :s
  • Grove4
    Kétlem.
    Forrás?
  • acm689
    102 millióba fog kerülni Zlatan a Milannak!!!! fel tudjátok ezt fogni?? 102!!! abból Dzeko mellet még 3-4 klasszis jöhetett volna!!!
  • limperatore
    raiola a legundorítóbb ügynök
  • Nuno88
    Lecce ellen nem játszik, de várjatok még nem hivatalos!
  • DONGUBA
    nem is utazott el a barcaval a meccsre mert guardiola nem nevezte
  • doncsika
    Ha valóban jön akkor remélem nem a 11-es mez számot kapja Ibra mert az valahogy sose jönn be a Milan csatároknál gondolok itt Crespora(talán neki még ment a játék) Gilardino csak szenvedett, Huntelaarnak volt talán 3 jó meccse persze tudom nem a mez számon múlik, csak ez olyan érdekes. Bízom benne hogy a Lecce ellen már a mi szinünkbe lő egy pár golt, Zlatan! már várunk.
  • 9csöves9
    mindig is tudtam,hogy nagy buzi ez a Raiola,de hogy még gyereket is szül Zlatannak...
  • limperatore
    csori rivaldot jól sztébaszttok :s
  • Nuno88
    Jah vagy 2002 után most vesszük meg véglegesen Rivaldot.
  • horpeti
    Mindent 5x cáfolnak és megerősítenek, semmit se lehet tudni biztosan.
    Lehet nem is Ibráról tárgyalnak, hanem Messiről. :DDD
  • Nuno88
    Úgy hallottam csak kölcsönbe érkezik. Kiváncsi leszek, remélem nyilvánosságra hozzák a részleteket.
  • Palinko
    mi csak féláron veszünk vagy ingyen :D
  • bakkerman
    2 napja még 40-ről volt szó
  • Grove4
    Az olasz Corriere dello Sport információi szerint már ma este hivatalossá válhat Zlatan Ibrahimovic érkezése a Barcelonától. Az olasz lap azt is tudni véli, hogy a támadó a 11-es mezt kapja a piros-feketéknél.
    A felek állítólag már csak az apró részleteket egyeztetik, és a játékosért állítólag 30 millió eurót kaphat a katalán klub. Mino Raiola, Ibrahimovic ügynöke sejtelmesen a következőt mondta az újságíróknak: „A gyermek már majdnem megszületett, a nyolcadik hónapban vagyunk.”
  • bakkerman
    lehet az a köcsög rájóla intézkedik még mindig ott a háttérben,hogy tudna kicsalni még több fizut a kopaszéktól
  • Nuno88
    Nem még nem az, csak feltételezés. Bejelentés holnapra várható csak :/
  • Nuno88
    Most már hivatalos is??
    Holnap Galianival megérkezik Milánóba!18 órakor már a repülőtéren lesznek

KATT!!!

Amúgy Ibra elutasította a City ajánlatát pedig 15 milliós fizetést kapott volna!
  • Nuno88
    Rosell már elindult vissza Barcelonába hogy véglegesítse a transzfert. Reméljük még ma hivatalos lesz!
  • szucsy89
    Meddig húzzák még könyörgöm, legyen már hivatalos!
  • limperatore
    :DAS:ASD::ASD:_ASD

ibra meg a bl :D:D:D:D:D
  • ZsilKEANE
    nemvagyok milanos, de már kajak izgulok, mi lesz itt a vége. remélem aláír, aztán két pöpec meccset fogunk tolni a blben :)
  • Nuno88
    Raiola a játékos menedzsere nyilatkozott a Gallianival történő megbeszélés után:

<<A gyerek szinte már megszületett, a nyolcadik hónapban vagyunk.>>

milannews.it
  • acm689
    az hiányposzt! kölcsönbe jött amúgy
  • LasCar16
    jobbhátvéd