36663
-
#27168 MEGVAN!!! EZAZ!!! :D:D -
#27167 HIVATALOS IBRA!!! -
#27166 valaki nézze meg légyszi, h megy-e a DigiSport live, mert nekem nem akar menni a Roma meccs. attól tartok a Serie A meccseket nem lehet majd nézni :S -
#27165 Most már csak az van h nem tudják ki jelentse be Galliani Barcelonából, vagy Berlusconi Milanelloból. Ez legyen már a legkevesebb! :D -
#27164 Tudod hogy van ő ezzel.
Szarik rá magasról:) -
#27163 Nem hivatlos még, másik fórumokon olvastam.
Ibra megérkezett a Barca székházába, hogy felbontsa a szerződését a klubbal, és aláírjon hozzánk. Még viccelődni is volt kedve: <<Azért vagyok itt, hogy meghosszabbítsam a szerződésemet a Barcaval. Guardiola kérte ezt tőlem.>> :D :D
milannews.it
-----------------------
A hírek szerint Berlusconi megérkezett Milanelloba, hogy bejelentse Ibra érkezését.
milannews.it -
#27162 hol van hir rola? -
#27161 Érdekel engem, rúgjon 20 felett, ami Shevchenko óta senkinek nem sikerült nálunk és elégedett leszek vele :) -
#27160 megy még ő Lazioba levezetni... -
#27159 meg fogják lincselni, a Juve és az Inter után van pofája visszasunnyogni a harmadik nagy csapathoz... Van vér a pucájában :D -
#27158 IBRAAAAAAAAAAAA!!!
4 évig a miénk!!! -
Davidke007 #27157 nekem ez nagyon bűzlik... én ameddig nem látom két szememmel, hogy HIVATALOS, addig nem hiszem el, hogy a miénk. Nem is izgulok már, ha nem jön, meg se fogok lepődni.... -
#27156 új fejlemény:
Szombat délután 16 órakor ismét összeül a két klub, az FC Barcelona és az AC Milan vezetősége, hogy megpróbáljanak egyezségre jutni a svéd csatársztár, Zlatan Ibrahimovics Olaszországba szerződését illetően. Információink szerint a találkozó 16 órakor veszi kezdetét, és több spanyol lap is állítja, hogy amennyiben újabb nézeteltérések nem merülnek fel, úgy az átigazolást akár már ma lezárhatja a két fél. Habár az olasz média szerint Ibrahimovicsot először kölcsönbe veszi a Milan egy vásárlási opcióval a kezében, ám a madridi MARCA kizárja ezt a lehetőséget, mondván, hogy a Barcelona csakis végleges átigazolásban gondolkozik. -
#27155 gondolom kapi évi 8 misit az már 32m meg az ára 40 már 72 millio -
#27154 Ez közel sem biztos amúgy. -
#27153 goal.com
ha jól értem, adózás előtti ár 72millió, és ebben benne van a fizuja is? akkor is sokallom :s -
#27152 Kétlem.
Forrás? -
#27151 102 millióba fog kerülni Zlatan a Milannak!!!! fel tudjátok ezt fogni?? 102!!! abból Dzeko mellet még 3-4 klasszis jöhetett volna!!! -
#27150 raiola a legundorítóbb ügynök -
#27149 Lecce ellen nem játszik, de várjatok még nem hivatalos! -
#27148 nem is utazott el a barcaval a meccsre mert guardiola nem nevezte -
doncsika #27147 Ha valóban jön akkor remélem nem a 11-es mez számot kapja Ibra mert az valahogy sose jönn be a Milan csatároknál gondolok itt Crespora(talán neki még ment a játék) Gilardino csak szenvedett, Huntelaarnak volt talán 3 jó meccse persze tudom nem a mez számon múlik, csak ez olyan érdekes. Bízom benne hogy a Lecce ellen már a mi szinünkbe lő egy pár golt, Zlatan! már várunk. -
#27146 mindig is tudtam,hogy nagy buzi ez a Raiola,de hogy még gyereket is szül Zlatannak... -
#27145 csori rivaldot jól sztébaszttok :s -
#27144 Jah vagy 2002 után most vesszük meg véglegesen Rivaldot. -
#27143 Mindent 5x cáfolnak és megerősítenek, semmit se lehet tudni biztosan.
Lehet nem is Ibráról tárgyalnak, hanem Messiről. :DDD -
#27142 Úgy hallottam csak kölcsönbe érkezik. Kiváncsi leszek, remélem nyilvánosságra hozzák a részleteket. -
#27141 mi csak féláron veszünk vagy ingyen :D -
#27140 2 napja még 40-ről volt szó -
#27139 Az olasz Corriere dello Sport információi szerint már ma este hivatalossá válhat Zlatan Ibrahimovic érkezése a Barcelonától. Az olasz lap azt is tudni véli, hogy a támadó a 11-es mezt kapja a piros-feketéknél.
A felek állítólag már csak az apró részleteket egyeztetik, és a játékosért állítólag 30 millió eurót kaphat a katalán klub. Mino Raiola, Ibrahimovic ügynöke sejtelmesen a következőt mondta az újságíróknak: „A gyermek már majdnem megszületett, a nyolcadik hónapban vagyunk.” -
#27138 lehet az a köcsög rájóla intézkedik még mindig ott a háttérben,hogy tudna kicsalni még több fizut a kopaszéktól -
#27137 Nem még nem az, csak feltételezés. Bejelentés holnapra várható csak :/ -
#27136 Most már hivatalos is??
Holnap Galianival megérkezik Milánóba!18 órakor már a repülőtéren lesznek
KATT!!!
Amúgy Ibra elutasította a City ajánlatát pedig 15 milliós fizetést kapott volna! -
#27135 Rosell már elindult vissza Barcelonába hogy véglegesítse a transzfert. Reméljük még ma hivatalos lesz! -
#27134 Meddig húzzák még könyörgöm, legyen már hivatalos! -
#27133 :DAS:ASD::ASD:_ASD
ibra meg a bl :D:D:D:D:D -
ZsilKEANE #27132 nemvagyok milanos, de már kajak izgulok, mi lesz itt a vége. remélem aláír, aztán két pöpec meccset fogunk tolni a blben :) -
#27131 Raiola a játékos menedzsere nyilatkozott a Gallianival történő megbeszélés után:
<<A gyerek szinte már megszületett, a nyolcadik hónapban vagyunk.>>
milannews.it -
#27130 az hiányposzt! kölcsönbe jött amúgy -
#27129 jobbhátvéd