A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOVARA: Fontana; Cossentino, Centurioni, Ludi, Gheller; Shala, Porcari, Tombesi; Rigoni; Bertani, Gonzalez.
Remélem a mai meccset hozzák a fiúk, jó lenne a kupába is eljutni valameddig és nem az elsõ körben búcsúzni mindig...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
VÉDÕK: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, De Vito (56)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel (52)
TÁMADÓK: Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (58), Zigoni (17)
SÉRÜLTEK: Roma, Oddo, Onyewu, Zambrotta, Seedorf, Pato
KIMARADT JÁTÉKOSOK: Nesta, Beckham, Pirlo, Borriello
ELTILTOTT: Ronaldinho
#acm
csak az a baj h én Dzekoban a következõ világklasszisunkat látom, igazi Milanista lehetne a srác, aki télleg csak hozzánk szeretne szerzõdni
#acm
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A Dzeko buliba úgy tûnik nem csak Huntelaart, hanem Jankut és Kalát is bele akarják vonni a felek. A Wolfsburg edzõje szeretné megerõsíteni a hátvédsort és ez a két játékos nagyon jól beleillene a terveibe, Huntelaarral pedig Dzekot tudja helyettesíteni.
A honlap szerint nekünk is jól jönne a dolog, hiszen meg akarjuk fiatalítani a csapatot és persze meg akarunk szabadulni a magas fizetésû játékosoktól is. A két védõ helyett érkezõ játékosokat is megnevezte a sport.it: Astori (jelenleg kölcsönben Cagliariban), Albertazzi (jelenleg primavera).
#acm
Jelenleg a Milan-Udine meccs február 14.-ére van írva, ami vasárnap... ezt normális esetben elõrehozzák szombat estére. Mi viszont még 1 napot kérnénk.
(A Merda egyébként hasonló kéréssel fordult a Ligához a Chelsea elleni BL-meccs kapcsán.)
Döntés még nincs.
#acm
Szerdán kupameccs, SportKlub adja csak sajnos, -nekem- marad a net.
(Amúgy Yulcsa vagyok, csak oprendszert telepítettem, a jelszóemlékeztetõ meg nem mûködik, mert már nem él az a mail címem, amivel anno regeltem)
Eloferdul az ilyesmi.
Mondjuk az durva h Murinnyó😊 2002 ota tet meccsen hazai palyan nem kapott ki.Eppen itt az ideje.
Nalatok az edzo nyeri a meccset...lehet luzer fc vel is ownolna😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Jo formaban van most a csapat.. az inter kissé halovany most. Nem lesz mindig szerencsejuk😊Szal szerintem csak az szamit h azon a meccsen mi lesz. Ha ott buko van akkor nem lesz scudetto. De most ugy erzem elkennyuk oket😛
FORZA MILAN!!! Szép volt fiúk!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
örülj neki h most már az inter amit kiszar nem a juve fejére potyog hanem a milanéra 😄😄D:
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
#acm
MILAN: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
#acm
”Az olyan összecsapások, mint a Juventus elleni, mindig létfontosságúak a bajnokságban. A holnapi mérkõzés mindkét gárda számára nagy lehetõség, és nemcsak a három pont, hanem a gyõzelem adta pluszenergiák miatt is. Utoljára a Berlusconi Kupán játszottunk a zebramezesekkel, de azóta rengeteg dolog változott. Öt hónap egy örökkévalóság a labdarúgásban, és a Milan sokkal jobb helyzetben van, mint nyáron. Most egy nagyon jó periódusban vagyunk, és optimistán várjuk a találkozót, de ilyenkor különösen óvatosnak kell lennünk. Azon leszünk, hogy megismételjük a múltkori teljesítményünket."
”Nem szabad alábecsülnünk a holnapi ellenfelünket. Mostanában a Juventust rengeteg kritika éri a Bajnokok Ligájából való kiesés miatt, valamint azért, mert a bajnokságban visszacsúsztak a harmadik helyre. Azonban a Bianconeriket nem lehet leírni, amit a legutóbbi mérkõzésükön is bebizonyítottak. A torinóiakat sok sérülés hátráltatja, de biztos vagyok benne hogy Ferrara meg tudja nyugtatni a fiait.”
(goal.com)