36663
  • limperatore
    igen bl-t hagyjuk már az ilyen nyilatkozatokat :D:D:D:D
  • LasCar16
    valami 600 vagy 800 ft-ért lehet nézni a meccset, úgy vannak vele h aki nem előfizető az kapja be, de engem nagyon felbasz h egy ilyen nudli sport csatorna ennyi licenszet meg tud szerezni, a többi meg hagyja, vagy ha megy ez a faszakodás akkor állapodjanak már meg a közvetítési jogokról, hihetetlen h 2010ben kell vagy 7 csatorna ahhoz h az ember a tévé elé leülve azt a meccset nézze amit szeretne
  • Grove4
    Az nem fizetős, én úgy tudom, hogy igen.

#27204--> ugyanez fogalmazódott meg bennem is :D
  • szucsy89
    viszont a digi oldalán lehet majd nézni élőben
  • Nuno88
    Este csak felvételről adja a meccset a Digisport. Remélem nem azért vették meg a közvetítéseket, hogy a motoros f...ságok miatt csak felvételről adják az olasz bajnokikat.
  • szucsy89
    ráadásul milyen szép gólokat!

Pippho ha visszavonul, úgyis kell a helyére vki..
  • LasCar16
    remélem jövőre Dzeko-t is megszerezük :D Pippo, vagy Borriello helyére, 2 forduló alatt rúgott 3 gólt, jól kezdte a Bundásligát
  • szucsy89
    Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány kijelölte 23 fős keretét a következő válogatott mérkőzésekre.

Hosszú idő után először fordul elő, hogy az olasz keretbe mindössze egyetlen Milan-játékos kapjon meghívót tétmérkőzések előtt. Nos, 2010 őszén egyedül Andrea Pirlo neve szerepel a kapitány listáján.

Az olasz válogatott szeptember 3-án Észtországban játszik selejtezőt, majd 7-én Firenzében a Fereör-szigetek csapatát fogadja.
  • Nuno88
    Lehet csámcsogni rajta!

Berlusconi tegnap Milanelloban tartózkodott amikor bejelentették Ibra leigazolását, és a következőt mondta a csapatnak:

<<Hihetetlenül erős csapatunk van, amely képes megnyerni a BL-t, hinnetek kell magatokban!>>

milannews.it
  • Nuno88
    Flamini nem megy el, a távozása csak kitaláció volt. Hála égnek! :)

Huntelaar biztos h távozik, Borriello nem fog. Abate is mehet felőlem, már csak Antonini helyére kellene vki :///
  • szucsy89
    Közben hírek, hogy Huntelaar és Kaladze távozóban, Abate marad.
  • LasCar16
    "Amikor bementem a szobába, Pep kiment. Nem tudom, hogy ilyen rémisztő vagyok-e, vagy mi volt velem a probléma... Beszélni vele? Nem is nagyon tudom, milyen érzés ez, köszönhetően annak, hogy nem igazán tudtam kommunikálni vele. Most ellenben boldog vagyok, hogy a Milan játékosa lehetek" - mondta a svéd.

"Nem fogom vesztegetni rá az időmet, s nem fogok búcsúzkodni. Örülök, hogy egy másik helyre igazolhatok" - válaszolt Ibra, a jövőjét illetően pedig ambiciózusnak mutatkozott: "Nagyon motivált vagyok, és eltökélt, hogy jobban teljesítsek. A labdarúgásban a dolgok 24 óra alatt megváltozhatnak..."

Visszakaptam a mosolyom, elszántan megyek, az életben nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy terveztük" - idézte a gazzetta.it Ibrahimovicot
  • WuFraZselic
    :DDDDDDDDDDDd
  • limperatore
    http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=11001&cc=5739
  • szucsy89
    "Mindent megteszek, hogy nyerjek a Milannal, a világ egyik legjobb klubjával, ami még a Barcelonánál is nagyobb."
  • bakkerman
    transfermarkt.de szerint 45 meccsen 21 gól,13 gólpassz
  • Palinko
    a wiki 29 - 16 ot emleget...
  • limperatore
    barcába 21 gólt lőtt 36 meccs alatt
    játszott még 6 selejtezőt ott 2 gól
  • doncsika
    Azt hiszem 45 meccs /22gól a 22 a biztos a meccs szám az nem
  • limperatore
    neeem, tényleg erősödtek
    átlagéletkor csökkentették 34re most :D
  • bakkerman
    ezt ne írtad volna be...mindjárt jön limper,és lefikáz a gecibe....xd
  • bakkerman
    én is azt várom :) no mind1 is,sok sikert neki,BL csoportkörben vágjon jó sok gólt a Madridnak,és kész!
  • limperatore
    ibra sztem gyerek kora óta milan drukker :D:D
  • Davidke007
    csak én vettem észre h erősebbek vagyunk középpályán mint tavaly, a védelmünk stabilizálódott, és 1 klasszis csatár érkezett?? szerintem elég ütőképesek vagyunk...
  • Grove4
    Remélem a címercsókolgatás nem marad el :D:D
  • szucsy89
    Goalkeepers: Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma;

Defenders: Luca Antonini, Daniele Bonera, Alessandro Nesta, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva;

Midfielders: Ignazio Abate, Massimo Ambrosini, Kevin-Prince Boateng, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf, Rodney Strasser;

Forwards: Marco Borriello, Filippo Inzaghi, Nnamdi Oduamadi, Alexandre Pato, Ronaldinho.
  • Murder3
    de hát be kell nyalni, mindenki ezt csinálja.
  • Murder3
    egy éve még a barca volt neki a világ legjobb csapata:D
  • szucsy89
    egyébként valaki megmondaná hogy tavaly a barcába hány meccs alatt mennyit lőtt?
  • Palinko
    ez azért nagyon durva üzleti érzékre vall, el sem hiszem :D
  • szucsy89
  • Nuno88
    Kopaszék tudnak vmit!
  • horpeti
    a hivatalos oldalon azt olvasom (így már angolra kattintva:D), hogy free loan és megvehetjük 24ért. Azért az nem semmi megállapodás azért, ha csak ennyi van a képben (főleg az, hogy ingyen van itt persze fizu). :D
  • LasCar16
    nem, 24 milláért vásárolhatjuk végleg meg
  • horpeti
    Jó, de csak az 1 éves kölcsön a 24 milla, nem? Aztán még jó sok, ha él a Milan az opciós jogával és meg akarja venni.. :)
  • LasCar16
    Első nyilatkozat:Nagyon örülök,hogy csatlakozhatok az AC Milanhoz!
    Nem volt egyszerű,de most már túl vagyok rajta!
    Hogy miért az AC Milan??Mert a világ egyik legjobb csapatáról van szó,nagy történelemmel rendelkező klub!Ronaldinho Pato???Nagyszerű játékosok úgy érzem nagyszerű támadó szekciót fogunk alkotni,Ronaldinho lesz a fő irányítónk!Meg szerettetem magam a Milan szurkolóival!
    Bajnokok ligáját és bajnokságot szeretnék nyerni a csapattal!
    Úgy érzem jó csapatot alkotunk,jó játékosok,jó edző!

megin a BL duma :DD
  • LasCar16
    Eközben a footballpress.net arról számolt be, hogy Klaas-Jan Huntelaar hamarosan elfogadja a Schalke 04 ajánlatát. A holland csatár állítólag 12 millió euróért cserél majd klubot. (Az átigazolás tényét erősíti, hogy Huntelaar kimaradt a piros-feketék Lecce elleni bajnoki mérkőzésre nevezett keretéből. - a szerk.)

Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy Mathieu Flamini visszautasította az Olympique Lyon ajánlatát.
  • LasCar16
    de azé érzitek h 70 milláról indult a tárgyalás és lett belőle 24 :DDD

és azt is 3 részletben :DDD
  • horpeti
    Na, még egy esély, hogy javuljon a Milan. Hajrá! :)
  • banok
    Ibrahimovic a zsoldosfocista állatorvosi lova.