A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
A Milan védõje, Thiago Silva szerint nem lesz könnyû az Inter elleni mérkõzés.

Thiago Silva szerint itt az idõ hogy a Milan visszavágjon az Internek, míg top formában van csapata.

"Több éve keményen dolgozunk, és reméljük meglesz ennek a gyümölcse, de az a legfontosabb hogy a legjobbat nyújtsuk a mérkõzéseken." -mondta Thiago.

A Milan és az Inter közt mindössze 6 pont van, és a Milan most kihasználhatja az Inter botlásait.

"Én szerintem nem lesz sima mérkõzés, sõt nagyon kemény dolgunk lesz."

"Mindent bele kell adni, az a legfontosabb, õk nagyon jól játszanak, de miis, ezért óvatosan kell játszanunk."

Forrás: Goal.com

#acm

LasCar16
A Chelsea vezetõedzõje, Carlo Ancelotti reméli hogy a Milan fogja nyerni az Olaszországi Derbyt.

"Remélem sikerül a Milannak megnyernie a Derby-t."

A Milan a második helyen áll 6 ponttal lemaradva az Intertõl, és a Milannak még van egy elmaradt mérkõzése a Fiorentina ellen, amit február 24.-re halasztottak.

Azonban Ancelotti figyelmeztette Leonardot hogy ne nézzék le az Intert.

"Az Inter az Inter. Könnyen megtréfálhatja az ellenfelét." -mondta mosolyogva Ancelotti.

"A Milan jelenleg a legjobb formában van, de az Inter nagyon kényelmesen nézi a helyzetet."

"Jelenleg a Milan rendelkezik a legjobb labdarugókkal, és ezért közelezõ lesz a Milannak gyõznie."

Forrás: Goal.com

#acm

Nuno88
Remélem nem abban a formában tér vissza mint amiben kidõlt!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Patonak még 3 hét pihenõt írtak ki

#acm

acm689
AC Milan: Pato nem játszik az Inter elleni vasárnapi derbin

Nem játszhat az Internazionale elleni vasárnapi bajnokin az AC Milan brazil támadója, Alexander Pato.

A milánói derbin a combsérülése miatt hiányzó Patón kívül Clarence Seedorf, Alessandro Nesta, Gianluca Zambrotta és Mathieu Flamini játéka is kérdéses. A napokban dõl el, hogy õk pályára léphetnek-e.

A másik oldalon Dejan Sztankovics és Thiago Motta játéka kérdéses kisebb sérülések miatt.
-----------------------------------------------------------------------

hááát, Nestára nagyon nagy szükségünk lenne pedig! remélem játszhat!

WuFraZselic
a sienának esélye nem volt a piros lap után "megforgatni" titeket. ami mondjuk inkább sárga lett volna szerintem is

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jo meccs volt..ahhoz kepest, hogy a siena majdnem megforgatta az intert😄
Mondjuk en csak sargat adtam volna a kapusnak..biro elegge kinyirta a meccset
Kar h girnyo emelesei nem a kapuban kotottek ki😊
nah majd az inter ellen...most mar csak az szamit

Nuno88
Borriello bomba gólt vert, és Dinho is szépet lõtt! SZÉP VOLT!!!

FORZAAAAAAAAAAAAA!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

remélem elkapjátok az intert, náluk antipatikusabb csapat kevés létezik

szucsy89
pfff összefoglalót nézve Ronaldinho bombaformában! 😊
szucsy89
ismétli a meccset valami? és ha igen mikor?
banok
Milan-Siena 4-0 ::: RAI összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=fkfM2EbqY6Y

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasCar16
könnyed gyõzelem volt a derby elõtt, ez az Inter most verhetõ, augusztusi 0-4 nem mérvadó, azóta összeálltunk, és most jobb formában is vagyunk, Maicon,Cambiasso nincs jó formában, egyedül Sneijdert kell megállítani, és behúzhatjuk a meccset, sõt ha a Fiot is legyõzzük akkor be is értük a kuzinokat, de koncentráljunk a következõ meccsre, sempre!!

#acm

4-0 Roni nagyon nagyot játszott
Remélem jövõ héten az Inter ellen is rúg legalább 3at😄

Ronaldinho kezd úgy játszani mint régen a barcába és ennek nagyon örülök.

acm689
4-0 a vége, nem semmi Ronnie mostanában! 😄

DONGUBA
3-0 nyunyanyinnyoooooooooooo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

acm689
félidõ Milan 2 - 0 Siena <#eljen><#vigyor2>

MILAN: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Flamini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
SIENA: Curci; Rosi, Terzi, Brandao, Del Grosso; Vergassola, Codrea, Ekdal, Rossi; Jajalo, Maccarone.
(acmilan.com)

acm689
a Bari az Interen is kifogott, most kellene a 2 meccset behúzni (Siena+ elmaradt Fio) és akkor ha jól számoltam 3 pontra lehetnénk tõlük. persze addig még sokat kell tenni...

acm689
á, bocsi, elkerülte a figyelmem, hogy ez február 24. 😊

Az Inter ellen január 24-én (jövõ vasárnap) játszik a csapat.

acm689
Megint változott az idõpont:

Az Olasz Labdarúgó Szövetség a mai napon hozott határozatában módosította a kupamérkõzések, illetve a decemberben elmaradt bajnoki találkozók idõpontját.

A közlemény szerint a Milan programja a következõképp változott:

2010. január 27. - 21:00: Milan-Udinese (Olasz Kupa)

2010. február 24. - 20:45: Fiorentina-Milan (17. forduló)

de most nem értem...
http://soccernet.espn.go.com/team/results?id=103&season=2009&league=ita.1&leagueId=12&cc=5739
Ez a táblázat szerint az Inter ellen játszottunk volna 24-én, most akkor az a meccs tolódik, vagy hogy is van ez?

Hivatalos: Storari kölcsönbe megy a Samphoz

A klub hivatalos közleménye szerint, a Milan 2010. június 30-ig kölcsönadja Marco Storarit a Sampdoriának.

acmilan.com

acm689
Olasz Kupa: az Udinese lesz a Milan ellenfele a negyeddöntõben

Az Udinesének nem okozott gondot a harmadosztályú Lumezzane legyõzése a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntõjében. A hazai pályán 2–0-ra nyerõ udinei csapat ellenfele a Milan lesz a nyolc között.

nso.hu

acm689
nekem a mondat második fele szimpatikus, én is utálom, ha káromkodnak...

LasCar16
Kaká nyilatkozott, hogy jobban fekszik neki a spanyol technikás foci. Az más kérdés, hogy eddig ebbõl nem sokat mutatott. Illetve, hogy azért is szereti a spanyolokat, mer ott nem káromkodnak annyit a pályán, és Õ a Milanban is kérte társait, hogy nem beszéljenek csúnyán...😄DD

váffánkúló 😄D

#acm

Nuno88
Én is így voltam vele, csak feltévedtem ide és láttam h írják h 1:0 Pippo meg minden. Mondom ehhh?! 😄

LasCar16
aszittem este lesz a meccs...na mind1 😄

#acm

Nuno88
Egyszer lõtt egy hatalmas kapufát, meg voltak lövései csak sosem jött neki össze. Én már imádkoztam h lõjjön egyet, anno az Arsenalba is lõtt egy két "nemkicsi" gólt 😊. Most végre összejött neki.

szucsy89
hmm nem valami gólerõs😄 de legalább szép góllal kezdett..😄 nekem rémlett 1gólja de akkor ezek szerint képzelõdtem😄
Nuno88
Ez volt az elsõ Milanos gólja Flamininek.
Na nyertünk végül.

szucsy89
most hallottam hogy Huntelaar a pályán van..pff😄 pedig 50.perctõl kezdve nézem a meccset:/
acm689
FLAMINI GÓÓÓL 2-1

szucsy89
Flamini...de amúgy ez a kommentátor sztem nem tudja mit beszél, Flamini már lõtt gólt ezelõtt nem?
Nuno88
Flamini mekkora??? 😄

2:1

szucsy89
nem volt les :@@@@@
Nuno88
beszarás 2:1 lehetne erre marad 1:1 mert a partjelzõ behúzta lesnek 😄

Nuno88
Ambrosini a leghaloványabb ebben egyetértek. De még csak helyzeteink sincsenek. 2003 óta ez a kupa csak púp a hátunkon...

acm689
jah 😄 igaz amit mond, hogy a Wolfsburg figyeli Kalát ezen a meccsen? lehet mégse akkora kacsa az a csere? bár szerintem inkább Huntert figyelik, ha már figyelnek valakit konkrétan...

szucsy89
Favalli -Kaladze védõpáros no comment, Flamini nagyon halvány, Ambroval együtt, viszont nemtom ki ez a Verdi kivácsi vagyok rá 😄
Nuno88
Én csak röhögök rajta... engem a csapat idegesít, jó természetesen a B csapat játszik, de ott van Ambro aki alap kezdõ és õ is nagyon halovány... Inzaghi meg mindig lesen van... Favalli meg Kaladze középen öngyilkossággal ér fel 😄

acm689
titeket nem idegesít nagyon ez a kommentátor? mintha a Bl döntõben egyenlítettek volna ki a Milan ellen... össze-vissza szidja a Milant....

acm689
jah :S pont most jöttem vissza, erre 1:1

Nuno88
1:1 és nem láttuk a gólt, hát nem hiszem el 😄

Nuno88
Eddig a vendég csapat kapusa nagyon jól véd 😄

köszönöm
Nuno88
Ki is ment a fejembõl hogy most van a meccs, akkor go TV elé =)

acm689
igen és 3. osztályú a csapat

ugye elég ezt a meccset megnyerni a továbbjutáshoz?