A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
16-17én 2-2, 23-24én szintén 2-2- meccs lesz, és ezekre rá 2 hétre a visszavágók... (és ugye nem csak a közös pályahasználat miatt lesz késõbb a meccs, mert pl olympiakos, vagy stuttgart is 1 héttel késõbb játszik). számomra ez érdekes...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Én abban reménykedem, hogy inkább a visszavágót adják majd le élõben. Bár a CFC-Inter meccs szerintem valamikor tuti képernyõre kerül...
http://videa.hu/videok/sport/milan-livorno-1-a-calcio-fc-cDvWZfpfnJmsDcmK
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A TV Bandeirantes információi szerint a Milan és az Inter azon dolgozik hogy licitáljanak a 24 évesre.
"Tény hogy Kaká egy igazi klasszis volt itt braziliában, és nekünk is erõsebb a kapcsolatunk a Milannal."
"Úgy érzem, inkább a Milant választanám, egy álom lenne Európában játszani, és azon belül Olaszországban, de megértem, elõször meg kell egyeznünk, csak úgy nem igazolhatok oda. Jelenleg míg itt vagyok, addig valóra akarom váltani az álmomat a Sao Pauloval, és nagyon boldog vagyok itt ."
A brazil gárda azonban nem adná olcsón Hernanest, 15m € lenne a játékos ára.
#acm
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😄😄
egyébként tuti a milan meccset adják le
Ha igen, akkor küldjetek üzeneteket a csatornának, kérve õket, hogy a meccsünket közvetítsék.
Eredetileg a Parma-Inter találkozó volt mûsoron, de a havazás miatt az elmarad. Szóval elõre milanosok, tegyünk érte, hogy csapatunk a képernyõre kerüljön!
Ahova üzenhettek:
- [email protected]
- [email protected]
(acmilan.hu)
Klaas kölcsönadása egészen mostanáig a levegõben lógott, hiszen a holland csatár alig-alig kap lehetõséget Leonardótól, pedig minden vágya, hogy játszhasson Hollandia válogatottjában a nyári VB-n. Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója szerint senki sem kereste meg õt, pedig rengeteg - fõleg angol - kérõje volt a csatárnak.
"Huntelaarnak bele kell törõdni a sorsába, és mindenek elõtt meg kell nyugodnia. A Milan nem fogja eladni õt. Senki sem keresett meg ajánlattal." -mondta a kopasz (al)elnök.
A téli uborkaszezon másik milánói célpontja, Mathieu Flamini saját maga nyilatkozott úgy, hogy nincs szándékában eligazolni, hiába Roberto Mancini és a Manchester City élénk érdeklõdése.
"Boldog vagyok, amiért rengeteg neves klub érdeklõdik irántam, de az én legfõbb célom az, hogy a Milanban bizonyítsak. Csak a pályára koncentrálok, így egy téli átigazolás nem igazán az a dolog, ami a leginkább az eszemben jár mostanság."
"Olyan csapatokban sikerült kiharcolnom a helyem, mint a Marseille és az Arsenal. Biztos vagyok benne, hogy többet tudok nyújtani Milan mezben is." -fejezte be a francia középpályás.
Forrás: tribalfootball.com
#acm
A Rossoneri az elmúlt vasárnap 2-0-ra veszítette el a városi derbit, amivel a pályaválasztó együttes hat pontról kilencre növelte elõnyét. A meccs után megszakadt Leonardo eddigi pozitív mérlege, és három gyõztes bajnoki után elõször kapott ki a Serie A-ban 2010-ben. Ezzel szemben Mourinho gárdája folytatta elképesztõ sorozatát, és ismét nem talált legyõzõre a San Siroban.
"Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, de a futballban ez is megtörténhet" - mondta az angol középpályás. "Persze még semmi sem veszett el, hiszen még számos mérkõzés áll elõttünk. Hiszünk magunkban, és a bajnoki címben. Egy kudarc után lábadozunk, és minden erõnkkel azon leszünk, hogy visszatérjünk a gyõzelem útjára."
Az AC Milan együttese vasárnap délután a Giuseppe Meazza stadionban fogadja az elõzõ fordulóban a Napolitól 2-0-ra kikapó Livornót, amely jelenleg a tabella tizenhatodik helyén szerénykedik.
A közvetlen vetélytársaink közül Claudio Ranieri csapata, vagyis a Roma a Sienát látja vendégül. Az olasz mester együttese igen jó formában várja a találkozót, ugyanis a fõvárosi klub az utóbbi három meccsbõl hármat nyert meg. (Juventus 1-2; Genoa 3-0; Chievo 1-0)
A bajnoki címvédõ és listavezetõ Inter Parmába látogat, és Francesco Guidolin együttese látja õket vendégül. A milánói gárdában két meghatározó játékos hiányzik: Wesley Sneijder és Lúcio. Viszont visszatérhet Samuel Eto'o, aki Kamerun színeiben játszott az Afrika Kupán - feledhetõen.
A negyedik, és egyben utolsó BL-t érõ helyen álló Napoli hazai pályán fogadja a Genoát. Hamsikék 14 meccse nem találtak legyõzõre, utoljára október 4-én vesztettek, méghozzá a Roma ellen 2-1-re.
A hét meccse minden bizonnyal a Juventus-Lazio rangadó lesz vasárnap este. Új edzõ (Zaccheroni) új remények... A Lazio csapata sem túl acélos, hiszen jelenleg a tizenötödik helyen állnak, csupán két pontra a kiesésre álló Catania csapatától.
Cassanoék, vagyis a Sampdoria a kiesésre álló Atalantát fogadják, amely az elõzõ fordulóban kikapott, de elõtte 3-0-ra verte meg a Laziot.
A Fiorentina minden bizonnyal a harmadik egymás utáni vereségét szeretné elkerülni a hétvégi Cagliari elleni mérkõzésen. Az Udinese együttese Cataniában lép pályára a tõlük mindössze 1 pontra álló Cataniával szemben.
(B. Dávid írása a fifa.com alapján)
#acm
Pato nem rég tért vissza Braziliából, ott kezelték sérülését, és Pato visszatért Milánóba és elmondta hogy õ mindenképpen játszani akar a Manchester ellen, így nyugtatta a szurkolókat.
"Jól vagyok, és biztos vagyok benne hogy visszatérhetek a MU-ellen." -mondta Pato a Malpensa repülõtéren.
Annak ellenére hogy Pato Brazíliába tartózkodott, saját maga is megnézte az Inter elleni mérkõzést. De Pato szerint még nincs elveszve semmi.
"Láttam a derbyt a hétvégén a tévében, igen kikaptunk, de szerintem még semmi sincs elveszve, még rengeteg mérkõzés van hátra." - fejezte be.
#acm
Abbiati több mint 10 hónapja nem lépett pályára, térd sérülése miatt, de most visszatért az Udinese ellen, az olasz kupában, de a Milan 1-0-ra kikapott, így nem tudott Christian gyõztes mérkõzésen bemutatkozni.
"Én szerettem volna hamar visszatérni a San Siro gyepére, de ez nem sikerült, de most nagyon boldog vagyok hogy játszhattam. Minden mérkõzést megnéztem a TV-ben, és hála a barátaimnak, a családomnak újra védhettem." - mondta Abbiati
"Nagyon jó kapcsolatban állok Leonardóval. Én mindig kész vagyok védeni, ezt mindenki tudja."
#acm
29.01 19:13 - L'A.C. Milan comunica di aver ceduto, a titolo temporaneo, fino al 30 Giugno 2010, le prestazioni sportive del calciatore Davide Di Gennaro alla Società Livorno Calcio. Cadono così anche gli ultimi dubbi sorti nella giornata odierna sulla buona riuscita della trattativa. Le due Società hanno addiruttura anticipato l'ufficialità che sembrava dovesse essere data dopo la partita di domenica che vedrà di ...
www.milannews.it
#acm
A játékos továbbra is külön fizioterápiás gyakorlatokat végez, és már túl van a kéthetes értékelésen. Körülbelül 10 nap múlva egy végsõ tesztet kell elvégeznie, mielõtt visszatérhet a csapathoz.
Alessandro Nesta:
A védõ már elkezdte az erõnléti edzéseket, és a következõ héten újra a többiekkel készülhet.
Massimo Oddo:
Oddora a jövõ hét elején még egy orvosi vizsgálat vár, amit egy fizikai állapotfelmérés követ. Ezután újra csatlakozhat a csapattársaihoz.
(acmilan.com)
#acm
#acm
Még el sem ment, máris megtalálták a Real Madrid labdarúgócsapatánál az argentin Fernando Gago utódját, méghozzá a brazil Anderson Hernanes de Carvalho személyében.
Az Hernanes néven futballozó játékos nem ismeretlen Madridban, hiszen a nyáron már képbe került, de akkor Xabi Alonso szerzõdtetése miatt elmaradt a megállapodás. Most azonban Gago esetleges távozása ismét elõtérbe hozhatja a Sao Paulo labdarúgójának megszerzését. Gagóért spanyol lapértesülések szerint a Manchester City 18 millió eurót kész fizetni.
Hernanes egyszeres brazil válogatott, és tagja volt a pekingi olimpián bronzérmes együttesnek. A középpályás a nyáron a Barcelona látókörébe is bekerült, de állítólag a katalánoknak nemet mondott, ami minden bizonnyal már látatlanban is szimpatikussá teszi õt a Bernabéu-stadionban és környékén.
nso.hu
Úgy néz ki ezt is sikerült elszúrni....
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Õsztõl ugyanis a DIGI SPORT adja a bajnokikat!!!!!!
Komolyan mondom, hogy nem hiszem el... Ezt is megértük...
<#levele>#levele><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
kuldeni kene a teamnek egy kazéttás magnot bl himnuszos kazival es minden meccs elott az oltozobe leo berakna nekik..😊hatha felizgulnanak.
Egyebkent meg mindegy milyen evet irunk..ha milanrol van szo es bl szereplesrol, akkor az ellenfeltol fuggetlenul mindig ott van az 50% esely...elni kell vele.