A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Hivatalos kezdõk:
BOLOGNA: Colombo; Raggi, Portanova, Moras, Lanna; Buscè, Mudingayi, Guana, Modesto ; Gimenez; Di Vaio.
MILAN: Dida; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Mancini, Ronaldinho, Borriello
acmilan.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Nekem Abate játéka tetszik, örülök, hogy bizalmat szavaztak neki (és nem hívták vissza mondjuk Cafút erre az idõre 😊. Nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy Zambrotta meggyõzõbb lenne a saját helyén, bár közeledik a vb és talán a válogatottság miatt megint játszani fog. Látatlanban én ezt nem szeretném látni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Rubin Kazany komolyan érdeklõdik a Milan 31 éves grúz védõje, Kaha Kaladze iránt – írja a MilanNews.it.
Az orosz csapat – amely a Bajnokok Ligájában az õsszel csoportjában a harmadik helyen végzett a Barcelona és az Inter mögött, így tavasszal az Európa-ligában folytatja szereplését – a nyáron állítólag 6-8 millió eurót is hajlandó lenne áldozni Kaladzéra, aki a mostani szezonban csupán hat bajnokin lépett pályára.
nso
-------------------
nah ez jó hír
#acm
Reménykedjünk h a nyáron tényleg jön pár frissítés, bár a sztár fékeket nem fogják kirakni a csapatból ez tuti. Legyen meg a második hely idén és kihoztuk a maximumot...
ezzel szemben nálunk tapasztalatlan edzõ öreg játékosokkal. 2007 óta nem vagyunk sehol, nincs egy minõségi igazolásunk (jó, Ronnie kiégetten érkezett, Flamini sem nyújt világklasszis teljesítményt, Pato nem sztárként érkezett) ezzel szemben elment Kaká, az egyetlen igazi világsztár.
De mikor,könyörgöm,mikor??????
Amúgy meg a fejétõl bûzlik a hal,és ez milyen igaz,nektek van egy Berlutok,nekünk meg egy Blancunk,nem tudom melyik a rosszabb?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de mi? Berlu nem fog pénzt adni, már majdhogynem utálja a saját csapatát, mindenkit kritizál... fogadok még Dzekot is elviszi majd a MU vagy a Chelsea elõlünk, mert van 2 tömött foga...
#acm
#acm
#acm
Ti azért még versenyben voltatok/vagytok a scudettóért,a BL -ben álltok,tény,hogy nem egy 2007 es vagy korábbi Milan ez,deennyire nem szar a helyzet.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ez teljesen meghülyült, szánjon akkor pénzt igazolásokra vagy adja el!
#acm
Belsõ villongás az AC Milan labdarúgócsapatánál: Silvio Berlusconi kritizálta Adriano Gallianit Mancini megszerzése miatt. Az Internazionale brazil szélsõjét kölcsönvették a vörös-feketék az átigazolási idõszak utolsó napján, és opciós joguk van végleges megvásárlására.
„Egyszerûen érthetetlen számomra Mancini szerzõdtetése. Egy újabb kreatív játékos, mikor nem a helyzetek kidolgozásával, hanem a kihasználásával vannak gondjaink. Góllövõ csatár kellett volna, ráadásul Mancini két éve alig játszik. Egyáltalán nem értek egyet a szerzõdtetésével, és ezt meg is mondtam Gallianinak" – nyilatkozta Berlusconi.
azért a Milannak megygûlik a baja a fogakkal 😄
Borriello 48 órás pihi után átesett az újabb orvosi vizsgálatokon, semmi problémát nem találtak nála. Ma egyéni edzésmunkát végzett, holnap csatlakozik a csapathoz.
Nesta ma nem edzett, mert influenzás (már csak ez hiányzott 😞 )
Oddo átesett a végsõ ellenõrzéseken, pozitív eredménnyel. 2-3 napig még egyéni edzésmunkát végez, aztán csatlakozik a csapathoz.
Onyewuhoz elküldött a klub egy fizioterapeutát az USÁ-ba, aki megállapítja hogy mikor térhet vissza Milanelloba.
Pato holnap fogorvosi beavatkozáson esik át (a kopasz ma délután Mancini sajtótájékoztatóján azt mondta hogy kihúzzák 2 fogát!), ezután 2-3 napig pihenni fog.
Pirlo 2-3 napig egyéni edzésmunkát végez, aztán csatlakozik a csapathoz.
#acm
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Az Intertõl fél évre kölcsönbe az AC Milanba igazoló brazil szélsõ megtartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját a piros-feketéknél. „Elvesztegetett idõ volt, amit az Internél töltöttem” - kezdte a 29 éves Mancini, aki korábban a Romában alapember volt, Jose Mourinho azonban nem játszatta õt a kék-feketéknél.
„Nagyszerû érzés itt lenni, teljesen más, sokkal családiasabb a hangulat, mint a város másik felében. Ugyanakkor köszönöm Moratti elnöknek, hogy megértette a helyzetemet és elengedett, valamint köszönettel tartozom a Milan vezetõinek is, akik bíznak bennem.
Leonardo taktikája nagyon tetszik, szerintem feküdni fog nekem, ha kapok lehetõséget. Úgy érzem magam, mint egy gyerek, mintha újjászülettem volna. Egy új élet kezdõdik a számomra. Nem sokat játszottam az utóbbi idõben, de nem szabad ezzel foglalkoznom, azon leszek minden erõmmel, hogy ugyanolyan formába lendüljek, mint amilyenben Rómában voltam” – mondta Amantino Mancini.
#acm
“Nagyon boldogok vagyunk, hogy létrejött ez a transzfer,” – mondta Galliani a Calciomercato.it-nek. “Mancini egy olyan játékos, akire szükségünk van, akit Leonardo is kért. Úgy gondoljuk, hogy Mancini fontos tagja lesz a csapatnak, és nagyon bízunk benne. A pályán úgyis minden eldõl majd.”
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A kenyai válogatott futballista kevéssel az olaszországi átigazolási határidõ lejárta elõtt érkezett a Parma együttesétõl Milánóba.
ez kurvafasza....
#acm
#acm
Capello ez meg poénnak gyenge, kötekedésnek erõtlen 😄
#acm