36663
-
#27368 legfrissebb hír: Borri a Romában, a Juve kizárta, hogy leigazolnák -
#27367 Boriello nem a Juventusba pályázik? :) -
#27366 Roma állítólag hajlandó lenne Mexést is belevonni a Borriello ügyletbe ezáltal is csökkenteni a vételárat... -
#27365 Jó a banner, mindenki (egymásra) mutogat. :))) Még szerencse, hogy most nem olyan a szitu, ne is legyen. -
#27364 Majd ha mutattak is vmit!:D -
#27363 azért pippot, silvat, meg nestát is látnám. -
#27362 szerintem majd olyan bannert rakjatok be ide,amin rajta lesz Milan mezben a négy nagy(dinnye,pato,ibra,rubinyu) -
#27361 Ja, ez világos. De aztán lehet nincs is rá szüksége. Bevétel van, tehát az nem limit, ha pénz nincs, majd felvesz hitelt. :D -
#27360 Bannert azért majd lehet frissíteni Zlatan/Robinhoval:D -
#27359 a banner tetszik, a szövegdoboz szerintem maradhatna, ami most van -
#27358 Felőlem mehet. -
#27357 bannernek esetleg?:D
ezt meg szövegdobozba, bár az sztem maradhat sima fehér is. -
#27356 Soha nem rakott be pénzt a saját cégeiből. -
#27355 igen igen,csak én arra értettem,hogy Perez nem tehet be csak úgy pénzt a saját cégeiből a Real-ba :) a Real évről-évre nyereséges,nem is kicsit -
#27354 Hát, a Citynél lehet, de a Reálnál nem valószínű... Persze a részleteket nem ismerem, de ha a tiszta bevétel számít, akkor azért az bőven elég magas a klubbnál ahhoz, hogy igazoljon is. ha mondjuk bruttó eredmény, vagy nyereség alapú lenne, akkor az már más. :) De nem az. -
#27353 ezekkel a szabályozásokkal vége a Real,és a City pénz dobálásának :)
-
#27352 nah akkor erre gyakoroltunk az utóbbi években :D -
#27351 Borriello nem akar kölcsönbe menni, végleges eladást akar Galliani papa most tárgyal Rosella Sensivel, olasz források szerint Kaladze-Grosso csere is létrejöhet estig, Maxwellről semmi hír nincs így valószínűleg ő nem jön, bár reménykedek hiszen még 19:00ig van nyitva a spanyol piac -
#27350 Új pénzügyi szabályozás lép életbe az európai kluboknál a 2011/2012es szezontól, jelentette be az UEFA elnöke.
A legfontosabb rendelkezés szerint a következő szezontól kezdve egy klub nem költhet többet, mint amennyi a bevétele. Az UEFA szabályait megszegő klubok nem indulhatnak majd az európai kupaküzdelmekben.
Az új szabályok szerint a milliárdos tulajdonosok évente maximum 15 millió euróval segíthetik a klubjaikat 2015-ig. Ez az összeg 10 millió euróra csökken 2015 után, 2018-tól kezdve pedig nem juttathatnak többletpénzt a tulajdonosok a csapatoknak.
lehet keresgélni a kiskapukat :d -
#27349 Robinho: annak ellenére,hogy még vannak pletykák, már Milan játékosként beszélt: "Nagyon boldog vagyok. A Milan egy nagyszerű klub, és a célom az, hogy nyerjen.Hogy támadó lesz-e a Milan?Jó,támadó játékosok vagyunk, de be is kell bizonyítani a pályán .Beszéltem-e eddig a brazilokkal? Még nem, remélem, hogy a tárgyalások végén üdvözölhetem őket,alig várom, hogy találkozzak velük. "
google forditó rulz -
#27348 Csak a kerdes robinho mit jatszana nalunk?Milyen poszton? -
#27347 Azért most mégis más érzés lesz kicsit, amikor mondják, hogy "bajnokaink vannak"... A szöveg marad, de mégis más, mint pár hónapja. :D -
#27346 Hát nem, csak még ne kiabáljuk el. Előbb legyen hivatalos. -
#27345 nem semmi csatárjaitok lesznek vazze....a lényeg,mindig egyel többet fogtok lőni mint kapni -
#27344 Remelem is.....azert ez az ibra roni robinho pato negyes nem szarral gurigazik majd:DDD -
#27343 Hát ha Robinho orvosin van akkor biztos h elmegy. -
#27342 jo probalom de remelem meg ma elmegy innen -
#27341 Jól van, nem kell szeretned csak a nevét írd le rendesen. Én sem birom Seedorfot annyira mégsem ZÉbuzinak írom. -
#27340 De hat utalom es ezt milanoskent irom nem maskent.
Nem ertem mit sztaroltak annyira -
#27339 Robinho megérkezett az orvosi vizsgálatra! -
#27338 Robinho most szállt le Milanóban.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33276 -
#27337 Írd már le egyszer normálisan a nevét.
Szerintem meg sehol sem jobb. -
#27336 Hat baptista nalam jobb mint buziello jol jott volna -
#27335 Robinhonak én is örülnék nagyon, és felőlem is mehetne a két csatár (Borriello & Huntelaar). -
#27334 én Robinhoban nagyon bízom, kedvelem a srácot. Borri felőlem mehet, meg Hunter is. állítólag 13 misit kapunk majd a Schalkétól -
#27333 Peregnek a másodpercek, kíváncsi vagyok mi, vagy mik lesznek még ma bejelentve. Bár őszintén megvallva sok jóra nem számítok :) -
#27332 Vagy, ezek mind visszamennek és kölcsönvesztek majd új sztárokat:DDDDDDDD -
#27331 Ha valaki tud valami fejleményt Maxwell-ről akkor az ossza meg!!! Robinho érkezése biztos, Grosso bebaszna balhátvéd posztra:S remélem a brazil érkezik oda... -
#27330 - Állítólag a Roma is bejelentkezett Boriért. Egy cserét akartak, Bori-Baptista.
Nemet mondtunk rá.....
- Kaladze volt a Genoánál orvosin, de állítólag a bokájával valami nem stimmel...
- Közben a Juve újra felvetette a cserét, Kala-Grosso.....
- Közben állítólag Robinho valahogy délelőtt megérkezik Milanoba. -
#27329 2008 után először élen vagyunk:D