A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Borriello salterà il Manchester United, spazio ad Huntelaar"
A Milan News.it friss híre alapján Borriello kihagyja a Manchester
United elleni meccset. Helyet kap Huntelaar!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
BL: Ferguson Beckham helyett Patót várja a Milan kezdõjébe
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szerint Alexandre Pato kiszorítja David Beckhamet az AC Milan labdarúgócsapatának kezdõjébõl a két együttes BL-mérkõzésén.
„Kaká távozásával hatalmas ûrt hagyott maga után. Ezt Leonardo azzal próbálta betölteni, hogy a gyémánt helyett 4-3-3-at játszatott, ez a milánói derbiig mûködött is. A Milannak óriási szüksége van Pato kreativitására, és ha rendben van, akkor õ lesz a kezdõben, nem David Beckham. Róla egyébként is mindent tudunk" – mondta Ferguson a La Gazzetta dello Sportnak. A skót tréner nagyon magabiztos volt.
„Mi pihentünk a hétvégén, Kakával már nem kell megküzdenünk, a Milannak pedig sok sérültje és problémája van. Az én csapatom remek állapotban várja a meccset."
nso
Dzekóért a 40 nevetséges ár sztem
“Voltak bíztató jelek, és a legfontosabb, hogy sikerült nyernünk. Vannak olyan periódusok egy csapat életében, amikor könnyen jönnek a gyõzelmek, és van, hogy meg kell becsülni. Ez most az utóbbi eset. Fontos volt, hogy újra láttam a sikeréhséget a csapaton, azonban voltak olyan pillanatok, mint például a félidõ végén, amikor nem figyeltünk eléggé. Örülök Huntelaar teljesítményének, aki élt a lehetõséggel. Nesta is remekül játszott, valamint Patonak is jól sikerült a visszatérés. Ezek mind örömmel töltenek el.”
A Milan edzõje végül kitért Thiago Silva állapotára, akit az elsõ félidõben le kellett cserélni.
“Még alaposabban ki kell vizsgálnunk az állapotát, de nem tûnik komolynak. Az izomsérülésekkel kapcsolatban mindig nehéz bármit is nyilatkozni, ezért várunk kell egy kicsit. Az elsõ félidõben két kényszerû cserénk is volt, ami nem segítette a játékunkat.”
(goal.com)
Nesta jolvan, jó volt tegnap
Pato tegnap vissza tért, 1 gólt lõtt
Manchini meghúzódott, 13. percben lejött
Thiago Silva kisebb sérülést szedett össze, lehozta Leo nehogy valami nagyobb baja legyen
Oddo visszatért
Onyewu meg jövõre jön vissza 😞
asszem ennyi, amit hirtelen tudok.
ja és, a Milan véglek lemondott Dzekorol, mert a Wolfsburg 40 millát kérne érte.... annak annyi 😞...
Nem tudtam nézni a meccset, nem voltam itthon, Mancinivel mi lett?
Hunti dupla =)
A KERET: Abbiati, Dida, Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.
SÉRÜLTEK: Antonini, Onyewu, Zambrotta, Seedorf, Borriello.
KIMARADT: Kaladze.
REAL MADRID
Az AC Milan újdonsült csatára, Dominic Adiyiah a fellegekben jár, és alig várja, hogy végre pályára léphessen. A fiatal ghánai a tavalyi U20-as Világbajnokság egyik nagy felfedezettje volt, és a norvég Fredrikstad együttesétõl került a piros-feketékhez.
”Én egy álomvilágba csöppent kisfiú vagyok. Egyszerûen hihetetlen hogy itt lehetek, és olyan játékosokkal edzhetek, mint Ronaldinho, Beckham, Seedorf, vagy Inzaghi. A Milan egy nagyszerû klub, és a csapattársaim sokat segíthetnek abban, hogy egyszer elérjem az Õ szintjüket. Alig várom, hogy pályára léphessek. Sokat tanulhatok itt. Ha mégsem így történik, akkor az csak azt jelentheti, hogy velem van a baj.”
(football-italia.net, goal.com)
Az AC Milan ma hivatalosan bejelentette, hogy 2014. június 30-ig meghosszabbította két játékosa, Ignazio Abate és Luca Antonini szerzõdését.
Mindkét játékos a klub utánpótlás-akadémiáján nevelkedett, majd a piros-feketék kölcsönadták õket különbözõ kluboknak. A 23 éves Abate 2009-ben a Torinótól, a 27 éves Antonini 2008-ban az Empolitól tért vissza Milánóba.
A dubai kormány tulajdonát képezõ Emirates légitársaság a nyártól négy évig mezszponzora lesz az olasz labdarúgóklubnak.
Az arab világ legnagyobb légitársasága ötvenmillió eurót fizet a Milannak, az egyezséget napokon belül bejelentik – árulta el az olasz klub környezetébe tartozó, magát megnevezni nem kívánó informátor.
A forrás szerint az Emirates – amely egyéb futballérdekeltségei mellett névadó szponzora az Arsenal londoni stadionjának – további befektetésekre is hajlandó a lombard klubnál, arról azonban nincs szó, hogy részesedést is vásárolna a Milanban.
Szelen girnyo es mancini is a sajat terfelukon kocognak felfele szepen lassan, elol egyedul boriello.A bologna vedelmenek nem is kellett iparkodnia hogy visszazarjanak.A milan valamiert arra epit hogy bevarja az osszes jatekosat. neha borinak elore vagnak egy labdat aztan kezdjen vele vmit. egyedul girnyo kepes pontos tempopasszokat adni, de ra meg alapbol szoros emberfogas ervenyes. A tobbieknel csomoszor latszik hogy a tarsuk moge passzolnak ami tovabb lassitja az egeszet, es siman ki tud ra lepni a vedo.Szoval felfogasbeli problemak vannak. Leo kidolgozna egy jo kontra taktikat amit szogletek utan lehetne hasznalni akkor sokkal eredmenyesebb lehetne a tamadojatek. Szerintem bori es huntelaar kezdhetne egyszerre. ok az ellenfel terfelen varnak a lasztit, girnyo meg mancini a felpalyan varnak a passzot es inkabb befele kene jatszaniuk mint a szeleken.Igy kevesebb vedekezo lenne szogleteken ami kockazatos, de sztem ilyen kerettel inkabb a "rugjunk tobb golt mint az ellenfel" taktikat kene eroltetni. Szal ha sikerul felszabaditani es az elobb emlitett negyes kozul az egyiknek egy pontos inditast adni, amit pirlo sztem megtudna oldani -ha hajlandoak ures teruletre futni- akkor veszelyes helyzeteket lehetne kidolgozni.
De igy nem hogy megvarjak hogy 21 jatekos egy terfelen legyen. Ha mar megvan a vezetes lehet vedekezni meg oregurasan jatszani de addig kockaztatni kene.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Remélem megszorjuk a Bolognát