A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
1-3, hátul eléggé kifulladtatok :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
nem is fogok ma aludni :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Matthew Prosac
1-2. énis a tiédet :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

limperatore
jolvan leszarom a nyomorod :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Matthew Prosac
mi fájna? 1-1. nekünk tökéletes. semmi sem fáj, fõleg nem a te igazságod...

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

limperatore
jaja
fáj az igazság? ;)

Rash87
Ilyen korban egy kis értelme is szorulhatott volna beléd.. Matyi:D

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
te se sûrûn látogattad a nyelvtanórákat. ugorj még neki párszor..

acm689
jó a meccs! eddig elégedett vagyok, szerencsés gól és egy kapott peches, kvittek vagyunk, Hunternek ha bemegy az a lövése, reálisabb lenne az eredmény ,de még van egy félidõ. több gólt nem szabadna kapni, mert bajban leszünk kint

szucsy89
én is remélem, amiket csinálnak hátul...3-0nak kéne lenni nem 1-1nek, de amilyen makkerek figyed meg hogy lõnek még1et és 1-2 vagy 2-2 lesz:S:S:s de ne így legyen
szucsy89
nagyon pechesek vagyunk..mondjuk a gólunk is szerencsés volt:/ idegenben lõtt gól sose jó:S de Dida hogy nem ért oda baszki:S egyébként kurvajó a csapat, most mindenki jó:D Thiago Silva meg egyszerûen fantasztikus, legjobb védõ:D
limperatore
ez a manchester egy szar
szar mint fos kurvára nem érdemelték meg a góljukat közük nincs a meccshez

remélem szétbassza a milan a végére

shad0w
komolyan nem hiszem el, h lehet ilyen gólt kapni. ráadásul most még favalli is :/

don't give a fuck

WuFraZselic
1-1, hasonlóan szép gól mint az elsõ :)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Palinko
jó kezdés :)
WuFraZselic
1-0

DAFFANGER
!!!HAJRÁ MILAN!!!

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

acm689
ezaz, Beck biztos pörögni fog, jó döntés elõreláthatólag! :))))

MILAN: Dida; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Huntelaar, Ronaldinho.
MANCHESTER UNITED: Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Fletcher, Carrick, Scholes; Nani, Rooney, Park.

Boneran meglepõdtem, Beckhamnek örülök
Forza Milan!!!

Grove4
Csapjátok meg a Manchestert!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
félek:DSADASDsadSDAsda
acm689
még 1 óra!

80 ezer szurkolóra számítanak a San Siroban:

A San Siro az eladás szerint 80 ezer szurkolóra számít a ma esti Milan-Manchester BL meccsre.

A Milan a jegyárakból, amely rekord több, mint 3,7 millió eurót keresett a BL elsõ felvonásán.

A világ minden pontjából körülbelül 300 újságíró érkezik 90 fényképésszel együtt.

A mérkõzést 50 különbözõ országban fogják élõben követni.

Közel 4 ezer United szurkoló fogja beteríteni a San Siro harmadik gyûrûjét.

Olaszország miniszterelnöke és a Milan pártfogója Silvio Berlusconi is jelen lesz várhatóan.

azért sztem ha 80000bõl, csak 4000 manchesteri lesz, a vörös ördögök megfulladnak majd az IGAZI ÖRDÖGÖK katlanjában... <#vigyor3>
a kezdõket illetve, nem vártam Oddót, de ha õ játszik, oké, de akk jöjjön le félidõben, mert kell futó munka, abban meg Abate jobb, elsõ félidõben meg fussa ki a lelkét. Seedorf helyett inkább Bechs, bár ha olyan gólt rúg mint 2007ben akkor jöhet :D
3 óra a nagy találkozóig... már nem tudom mit csináljak kínomban :D
nso szerint beckham kezd seedorf helyett, én ennek jobban örülnék.
szucsy89
ma van a nagy nap:)

estére szurkolás mindenkitõl!!
Nuno88
Oddot mára jegelték sztem =D

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
ja, én is néztem

szucsy89
Oddo?
acm689
na lehet a végén tényleg Hunter-Pato kettõs kezd:

A VÁRHATÓ HOLNAPI KEZDÕCSAPATOK
MILAN: Dida - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Ambrosini, Seedorf, Pirlo - Pato, Huntelaar, Ronaldinho.
MU: Van der Sar - Neville, Brown, Ferdinand, Evra - Nani, Fletcher, Carrick, Scholes, Pak - Rooney.

acm689
Már nincs 24 óra! :D Akár mi is lesz az eredmény, mindig nagyon jó egy ilyen nagy meccset várni :)

Nagyon szimpatikus mindkét ember nyilatkozata, a fontos az, ne kapjunk gólt, de minél többet rúgjunk... A csapat szerintem készen áll. Jöhet az érettségi :) FORZA MILAN
Leonardo és Beckham meccs elõtti sajtótájékoztatója:

Az AC Milan vezetõedzõje, Leonardo és a csapat ex-manchesteri angol középpályása, David Beckham jelent meg a Bajnokok Ligája talákozók elõtti szokásos sajtótájékoztatón. Holnap este a Rossoneri a San Siróban látja vendégül a mostanában kirobbanó formában játszó Manchester United gárdáját.

Leonardo:

Sir Alex Fergusonról, a United legendás menedzserérõl:

"Nagyon mélyen tisztelem Fergusont, õ egy igazi szimbólum. Hosszú-hosszú évek óta ül már a Manchester United kispadján, nagyszerû szakember, aki megragadóan adja elõ magát."

A párharcról:

"Mindkét csapat jól ismeri egymást, és ezt nem csak a közelmúltban lejátszott közös mérkõzések miatt mondom, hiszen folyamatosan tanulmányozzuk az ellenfelünket. Úgy gondolom, hogy már ismerem a Manchester Unitedet. Ferguson csapata nehéz periódusban van, hiszen a sok sérült ellenére is tartaniuk kell az eredményeket. A játékosok lassan épülnek fel, de a csapat összeszedte magát, és jó formában van. A Milannak meg van a saját karaktere, holnap pedig nincs más dolgunk, mint játszani a saját játékunkat."

"Minden meccsnek más jelentõsége van. A bajnokság merõben különbözik a Bajnokok Ligájától, de a BL-en belül is más például otthon, vagy idegenben játszani az egyenes kieséses szakaszban. Összesen 180 percünk van arra, hogy eldöntsük a javunkra a párharcot. Megpróbáljuk megúszni bekapott gól nélkül a meccset, de a Manchester nagyon gólerõsen támad. Meg kell találnunk az egyensúlyt a két véglet között, vagyis nem szabad gólt kapnunk, de minél többet kell lõnünk."

A 'régi' és az 'új' Milan összehasonlításáról:

"Nincsen régi és új Milan. Az olyan helyzetekben, mint amilyen a holnapi is lesz, mégis mindkettõre szükség lesz. Ebben a csapatban minden benne van. Ez egy új Milan, rengeteg játékossal. akik már sok mindent nyertek. A csapat tapasztalt, nagy gyõzelmeken vannak túl, de idén megmutattuk, hogy még mindig képesek vagyunk szép, eredményes futballra. A szezon olyan szakaszához érkeztünk, ahol már minden energiára szükságünk van, mindent bele kell adni!"

A teszt:

Hogy a holnapi meccs lesz az érettségi tesztünk? Minden nap egy valóságos teszt számunkra, és a holnapi az egész idei Milan szezon tesztje lesz. Persze a játékosoké is, és azoké, akik jóval tapasztaltabbak az átlagnál, hiszen most lehetõségük nyílik arra, hogy bizonyítsák: õk a legmagasabb szinten vannak."

David Beckhamrõl:

"A klub mindig tisztán fogalmazott a szándékairól. A magam részérõl szerettem volna, hogy visszatérjen. Beckham nagyon hasznos az öltözõben. Nem csak a kivételes tapasztalata miatt, hanem a varázsa, és a áldozatkészsége miatt is."

Beckham:

A Manchester elleni párharc varázsáról:

"Egészen biztosan izgalmas találkozó lesz, ami engem illet. Innen Milanellóból látva az angol sajtót boldog vagyok. Remek emberek, szurkolnak nekem, és szeretném meghálálni nekik. Azután, hogy hét éve elhagytam a Manchester ez lesz az elsõ alkalom, hogy Fergusonék ellen játsszak, és mint ellenfél, mindent meg fogok tenni a gyõzelemért. A United remek csapat, nagyszerû játékosaik vannak, tudják hogyan kell bánni a labdával. Wayne Rooney mindenképp kulcsembere ennek a csapatnak. A Milannak mindenképp koncentrálnia kell a végsõkig, és õszintén, egy kis szerencsére is szükségünk lesz. A legfontosabb az, hogy megnyerjük a párharcot."

Kaká és Cristiano Ronaldo távozásáról:

"Amikor egy csapat elveszít egy Kaká, vagy Ronaldo kaliberû játékost, mindig érezni fogja a különbséget. Ne feledjük, a világ két legjobb játékosáról beszélünk. Mindazonáltal a Manchester továbbra is erõs, és ez a Milanról is elmondható. Egy fontos játékos elvesztése után muszáj talpra állnia bármelyik csapatnak.

Arról, hogy mi változott meg a manchesteri idõk óta:

"Hét év telt el. Azt hittem, hogy egész pályafutásomat ott fogom tölteni, de azóta már megjártam három csapatot is. Az, hogy visszatérhetek Manchesterbe rengeteg emléket fog felidézni bennem. Mára már jóval érettebb, és tapasztaltabb játékos, illetve ember vagyok. Több klubban játszani rengeteg tapasztalatot jelent."

Alex Fergusonról:

"Manchesterben voltak szép, és kevésbé szép pillanataim, de Ferguson mindig olyan volt számomra, mint az apám."

A holnapi szereplésrõl, és egy esetleges gólról:

"Nem tudom, hogy Leonardo edzõ játszatni fog-e engem, a fontos most az, hogy a Milan gyõzzön, és jól játsszon. Egy ilyen lenyûgözõ párharcnak a részese lenni olyan, mintha a futballtörténelem részese lennél."

"Abban az esetben, ha holnap gólt lõnék, nem ünnepeltetném magam, mert tisztelem Ferguson csapatának szurkolóit."

Az angol válogatottságról:

"Nem csak azért jöttem a Milanba, hogy részt vehessek a világbajnokságon. Ha Capello behív a keretbe, akkor nagyon boldog leszek, de nem számítok rá."
Már én is nagyon várom!!!!Remélem h Pato kezd Flaminit meg betenném kezdõbe Gattuso helyett.

acm689
Én is nagyon várom már! Jó lenne egy két csatáros (egyik Pato) rendszerben felállni. Inzaghi vagy Hunter, mellette Pato.

A Milan és a Manchester kerete: Két-három hiányzó

Leonardo kijelölte 21 fõs keretét a holnap esti, Manchester United elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ mérkõzésre. Rossz hír, hogy Marco Borriello, és Gianluca Zambrotta még mindig nem 100 %-os, így mindketten kimaradtak a névsorból, viszont Thiago Silva és Amantino Mancini nem sérült meg olyan komolyan az Udinese ellen, hogy ne legyenek ott a pályán a MU ellen. Sir Alex Ferguson is megnevezte az utazó keretét, ám két meghatározó játékosát, Nemanja Vidicet, és Andersont mellõzni kényszerül.

A Rossoneri kerete: Abbiati, Dida, Abate, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
Sérültek: Borriello, Zambrotta.

A Manchester kerete: Van der Sar, Foster, Kuszczak; Neville, Brown, J Evans, Ferdinand, Fabio, Rafael, Evra; Valencia, Park, Nani, Obertan, Scholes, Fletcher, Carrick, Gibson; Rooney, Berbatov, Owen, Diouf.
Sérültek: Giggs, Vidic, Anderson.

(acmilan.com)
álomkezdõm holnapra:

Dida (mert jó kapus) - Abate, Nesta, Silva, Antonini (remélem játszhat, szükség lenne a futóteljesítményére) - Pirlo, Flamini(õ sokat bír futni, vagy esetleg, mert csapatkapitány ezért Ambro), Seedorf - és Ronaldinho, Huntelaar, Pato. cserék: Pirlo - Beckham, Huntelaar - Inzaghi, és az aki kifogy a szuflából helyette bárki, csak ne Favalli vagy Kaladze :D.....

Esetleg ha 4-1-2-1-2õt játszanánk (mert hallottam hírt arról, hogy ez is elõfordulhat) akkor, a négy elõbb felsorolt védõ, aztán Ambrosini elõttük, két oldalt futó lenne Flamini és Jankulovski(vagy esetleg Gattuso), elõttük Pirlo, és a két csatár vagy Ronnie és Pato, vagy Pato és Hunti, vagy Inzaghi és Pato. Patonak kezdenie kell minden féle képp...

SAJÁT VÉLEMÉNY :) bye
nem tudom ki hogy van vele, ti nem várjátok rohadtul a meccset? :D... én minden fél órában nézek 4 milános oldalt, hogy van e valami fejlemény, vagy valami nyilatkozat, vagy valami :DDD... izgatott vagyok.... már csak 27 óra :DD
Girnyo kap ultimatumot?:D latszik h mindenki tole varja a csodat:D
Remélem izgalmas meccs lesz kedden, ha meg nem akkor remelem azert mert folenyesen nyer a milan:D
Kiegyenlitett talalkozo az odds mesterek szerint is.
Az tuti h szetfutnak minket...biztosra veszem h betalal az MU. Nincs mese, tobb golt kell rugni!

acm689
Manchester United: Nemanja Vidics nem lesz ott a Milan elleni meccsen

Nem utazott el Milánóba Nemanja Vidics, a Manchester United szerb védõje, így biztos, hogy nem játszik a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntõ elsõ mérkõzésén.

Vidics lábsérüléssel bajlódik, és Sir Alex Ferguson menedzser még nem kockáztatja a játékos visszatérését a csapatba.

acm689
ahelyett, hogy ultimátumokat osztogatna, inkább a zsebébe nyúlhatna...

Ronaldinho ultimátumot kapott?

Az II Corriere dello Sport jelentése szerint az elmúlt egy hónapban formán kívül teljesítõ Ronaldinho ultimátumot kapott Silvio Berlusconitól, a Milan tulajdonosától. A brazil klasszis a Rossoneri Inter elleni veresége óta teljesít erõsen kifogásolhatóan, és ennek az eredménye többek közt az lett, hogy Carlos Dunga, a brazilok szövetségi kapitánya nem hívta be az Írország elleni barátságos mérkõzésre készülõ válogatott keretbe. Az olasz újság szerint a héten Berlusconi telefonon megdorgálta Ronaldinhot a játéka miatt, és arra ösztönözte, hogy újra szedje össze magát, mert ha nem teszi, annak komolyabb következményei lehetnek, és itt az olasz sportlap elsõsorban a brazil támadó szerzõdéshosszabbítási ajánlatának esetleges visszavonására gondolt.
Kiemelnék pár mondatot:

Minden arról fog szólni, hogy a Milan kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája következõ körébe.

Nehéz találkozónak nézünk elébe.

szerintem bex megakarja verni az Unitedet. Leír minket Ferguson... Látta az Udinese elleni meccset, és a 2. kapott gólunk... Leírta a védelmet, hibára számít... Elfelejtette, hogy 2007ben az Old Traffordon nyert a Manu, de utána levertük õket... 3-0ra... megfognak lepõdni a Milántól.... Nagy az arcuk a Manchesteri szurkolóknak.... Nyerni fog a Milan...
forza...
Beckham: "A Manchester elleni párharc nem rólam szól"!

David Beckham, elmondása szerint nem akarja, hogy a tény, miszerint elõször fog játszani nevelõegyesülete, a Manchester United ellen beárnyékolja a Milan szereplését a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében. "Számomra nagyszerû lesz, de ez nem rólam szól, nem arról, hogy újra Manchesterben fogok játszani, a United ellen. Minden arról fog szólni, hogy a Milan kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája következõ körébe. Már nagyon várom az összecsapást, két hatalmas klub fog egy nagy meccset játszani. Nagyszerû harc lesz a csapatok, és s szurkolótáborok közt is. A Manchester jó formában van, Wayne Rooney szórja a gólokat...Nehéz találkozónak nézünk elébe." -mondta Becks.
WuFraZselic
igen, csak Ronaldo nélkül még eredményesebb is idén a United, több gólt lõttek, és a jelenlegi formájuk alapján egyáltalán nem nagyképû Fergusontól ez a nyilatkozat

Nuno88
Jó de a Madrid akkor még közel sem volt olyan mint most =)
Remélem igazad lesz, én nagyon tartok a meccstõl, de bízom egy jó eredményben!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
szerintem a BL-ben a Milan teljesen megváltozik. Valahogy úgy vannak a srácok, mint Federer a teniszben. A 4 nagy tornára úgy fel tudja szívni magát, akkora motivációval játszik, hogy szinte verhetetlen.

A Real Madrid ellen is leírtak minket, és lám-lám, idegenben nyertünk ellenük. Benzema-Kaká-C.Ronaldo ide vagy oda.

Fergusonnak üzenjük, nekünk nincs Kakánk, de nekik meg nincs már C. Ronie-juk! Nem jól teszik, ha leírják a Milant, pont ilyenkor szoktunk meglepetést okozni...

szucsy89
ennek örülök!

olvasgattam egyébként az egyik mu-s oldal fórumát(nem tudom hogy ez a hivatalos fanclub-e), eléggé biztosak a továbbjutásban, murinho 6-0ás kiütését említik, és hogy SAF is van olyan jó edzõ, és emiatt "biztos" a továbbjutás..

hát remélem Leonardo kitalál valamit, mert tényleg eddig nagycsapat ellen nem igazán voltunk jók, juvét nem említeném mert nagyon gyengék voltak, real se szokott még akkor össze, meg spanyol csapatokat ált. megverjük...szóval ez a meccs lesz tényleg a mérce, hogy hol tart a csapat
Palinko
alábecsül minket, ezaz :) alakul az eredmény :D