36663
-
Bazz ez az Onyewu mekkora :D:D -
#27447 Pirlo lett a válogatott csapatkapitánya. -
#27446 félek annyit fogjuk látni mint adyjahot :/ -
#27445 Hát FM-ben az egész jobb oldalt betudja játszani :D
De nincs nevezve a BL-re mint látszik. Gondolom majd a kisebb csapatok ellen kapja meg a bizonyítási lehetőséget. Csak kapja is meg, és éljen vele! Sok sikert neki! -
#27444 én kipróbálnám Montelongot Oddo vagy Janku helyén. inkább Oddo, mert ha jól rémlik, jobb oldali védő. -
#27443 A B listán ha jól tudom a 21 éven aluliak vannak akiket ugye nem is kell nevezni. -
#27442 most mit takar ez az A list,meg ez a B list? -
#27441 A Milan BL kerete:
A LIST:
GOALKEEPERS - Abbiati, Amelia, Roma.
DEFENDERS - Nesta, Papastathopoulos, Oddo, Jankulovski, Zambrotta, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini.
MIDFIELDERS - Gattuso, Seedorf, Flamini, Abate, Pirlo, Ambrosini, Boateng.
STRIKERS - Inzaghi, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
B LIST:
PATO - STRASSER -
#27440 -
#27439 Montelongo a 22-es mezt kapta. Remélem bizonyít is benne :) -
#27438 gondolod majd kihagyja pirlot meg ambrot.
-
#27437 Amelia-Sokratis-Silva-Nesta-Antonini-Flamini-Boateng-Pato-Robinho-Ronaldinho-Ibra
egy ilyen kezdőt el tudnék képzelni a 2. fordulóban -
#27436 szép hajrá a Milantól az igazolások terén. talán most idén (remélem) megveritek az intert. -
#27435 mi lett ezzel a vénemberrel az uccsó napokban? :O -
#27434 Főleg, ha jönnek sérülések, fáradtságok. Így legalább lehet rotálni elől is minőségileg. :) Inzaghi még mindig ott van, szerintem még ő is simán be fog állni. Nem baj az, ha van 4 jó támadó a pályán. akkor még 6 másik ember van. :D -
laca70 #27433 Ilyen 5 millió eurós ajándékot én is szívesen elfogadnék :)
-
#27432 A transzfer érdekessége, hogy Adriano Galliani, a Milan alelnöke szerint klubja a baráti viszonyért megajándékozta a fővárosiakat. A 28 éves játékos értéke ugyanis 15 millió euró, azonban a Roma 10 millióért hozzájut majd a játékoshoz.
Amikor Gallianit megkérdezték az újságírók, hogy az utolsó pillanatokban miért engedtek olyan sokat a játékos árából, a Milan főnöke a következőket válaszolta: "Berlusconi elnök úr arra kért, hogy ajándékozzuk meg azt a klubot, amelyiket mint barátot tartunk számon." -
#27431 nagyon üt! :DD -
paly90 #27430 januári igazolás -
paly90 #27429 ez úgysem fog megtörténni...(sajnos)
sztem ha mind a 4en pályán lesznek akkor a fantsztikus Ambro,Pirlo szűrőpárossal fogunk felállni....max Ambro helyett Flamini -
#27428 akkor meg ugye a BAJNOK Pirlo kiszorul a kezdőből:) (bárcsak így lenne) -
#27427 fel lehet őket küldeni együtt: ibra center, pato robinho két szélen, mögöttük meg dinho teljesen szabadon irányít. a gond inkább az, h közülük senki sem hajlandó még egy icipicit sem védekezni, tehát muszáj lenne két szűrővel játszani. van ambro, flamini, meg most esetleg prince oda. -
#27426 ibra center pato jobb robi bal és akkor ronaldinho irányít, de ez így sok csatár:D
pedig tutijó támadósor:) -
#27425 Nyugi már, megoldják szerintem.
Én örülök Robinho érkezésének is, és biztos vagyok benne hogy főszerepet kap majd ő is. -
#27424 amúgy hogy a rákban fog ez a négy csatár együtt nyomulni.. valaki tuti padozni fog stabilan
ibra center a többi meg inkább szélső-csatár de akkor is
4en ?? robinho sztem nem volt szükséges -
laca70 #27423 Persze. Ha az egyik lesérül, ott a másik :)
-
barcames #27422 kettő Sokratis Papastathopoulos érkezett?! ohhhhhhh -
#27421 Jó szöveg. Ideje volt már. :D
Nem egy ember kell a szurkolóknak, hanem egy jó csapat, és eredmények. Úgyhogy talán jó úton vannak affelé. :D -
#27420 Galliani nyilatkozott Robinhoval kapcsolatban. 18 millióba került + bónuszok.
Kihangsúlyozta, hogy a Robinho transzfert Berlusconinak köszönhetjük, ő adta rá a pénzt, és Robinho Berlu ajándéka a szurkolóknak. -
#27419 nem hiszem hogy oda érkezett, remélem nemsokára meglátjuk hogy mit tud -
#27418 igen a számokkal lehet bajba vagyok, de a 180 kredit az 180 kredit ;) igaz szücsy?:D -
#27417 Montelongo amúgy miért nincs a keret tagjai között? csak nem igazolták az ificsapatba 22 évesen!? -
#27416 ez Marcelo :P
-
#27415 Ne itt háborúzzatok már köszi puszi! -
#27414 2010-es mercato:
Érkeztek:
Mario Yepes (Chievo Verona)
Marco Amelia (FC Genoa)
Sokratis Papastathopoulos (FC Genoa)
Kevin-Prince Boateng (FC Genoa)
Bruno Montelongo (River Plate)
Zlatan Ibrahimovic (FC Barcelona)
Robinho (Man. City)
Sokratis Papastathopoulos (FC Genoa)
Távoztak:
Dida (befejezte)
Giuseppe Favalli (befejezte)
Marco Storari (Juventus)
Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04)
Kakhaber Kaladze (FC Genoa)
Marco Borriello (AS Roma) -
#27413 te bajban vagy a szamokkal ma ugy latom...hedonist 18 en meg 35 :DDDDDDD -
#27412 most már visszavehetnél 35 éves létedre nagyon gáz amit csinálsz..... -
#27411 15 misi Robinhoért nem is rossz. Remélem nagyon jó lesz! :D tényleg klasszis, és magabiztos góllövő lett, legalábbis amit legutóbb láttam róla. -
#27410 de sok a duma ez a csotany kurvara idegesit allandoan ugat -
#27409 Mezszámok: Ibra 11 Robinho 70