36663
-
#27528 Ibrás bögre kegyetlen,a nagy orr a fogantyú:DDDDDD -
#27527 Akkor ezek szerint az IBRAHIMOVICS-os bögre mellé még kanalat is vesznek. :DDD -
#27526 viszont Pirlo szép szabadrúgásgólt vágott -
paj01 #27525 itt nem ezen mulnak a dolgok..:) sneijder nevevel nem lehet eladni semmit...jo jatekos, ennyi, de ha egy bogrere ra van irva h rodalgirnyo:D akkor ezrevel viszik:). Ez uzlet, ennyit szamit a marketing ertek. sneijdernek volt egy jo eve, roni azert tobbet letett az asztalra, es azert meg mindig van benne potencial. Szep amit csinal a palyan, aki nem focibuzi az is szivesen megnezi egy-egy mozdulatat. Szal nem veletlen h ez igy van,sneijdernek meg gyakorolni kell sokat:D
Ibra meg most szet van hype-olva. -
#27524 Hunter most is 2-t vágott, 2-1re nyertek a hollandok...beszarás:D -
#27523 érted a tavalyi év legjobb játékosai vannak alul..sneijder, cambiasso, milito :D
ibra meg dinho legalább vmilyen listán elől vannak :ASDASD: -
#27522 Hát igen, Ibra felvitte egy kicsit, de ha lövöldözi majd a gólokat akkor nem érdekel :) -
#27521 FIZETÉSI TOPLISTA
1. Ibrahimovic (Milan) 9 millió/év
2. Eto'o (Internazionale) 8 millió/év
3. Ronaldinho (Milan) 7.5 millió/év
4. Buffon (Juventus) és Pirlo (Milan) 6 millió/év
6. Totti (Roma) 4.9 millió/év
7. De Rossi (Roma) 4.6 millió/év
8. Júlio César (Inter), D. Milito (Inter), Flamini (Milan) és Nesta (Milan) 4.5 millió/év
12. Amauri (Juventus) 4.2 millió/év
13. Del Piero (Juventus), Robinho (Milan), Seedorf (Milan), Cambiasso (Inter), Sneijder (Inter) és Toni (Genoa): 4 millió/év
JÁTÉKOSFIZETÉSEKRE KÖLTÖTT ÖSSZEGEK A SERIE A-BAN
1. AC Milan 130 millió euró
2. Internazionale 121.4
3. Juventus 100
-
#27520 A Guns N Roses zenéjére fog ezentúl bemelegíteni a Milan. Kiderült, hogy nagy Milan szurker a gitárosuk.
A Sweet Child of Mine c. szám lesz a bemelegítő zene -
#27519 Hát a remény hal meg utoljára. :D
Bár tavaly eléggé kihalt belőlem. :S De most újjáéledt! :D -
#27518 nem baj, megeszünk mindenkit :) remélem, az új igazolásokban ég a bizonyítási vágy, és végre tényleg reménykedhetünk egy jó szezonban! -
#27517 Finom kis szeptemberi program! :) -
#27516 Szeptemberi órarend:
Sabato 11 Settembre 2010, ore 20.45, Cesena-Milan, 2a giornata Serie A
Mercoledì 15 Settembre 2010, ore 20.45, Milan-Auxerre, 1a giornata Champions League
Sabato 18 Settembre 2010, ore 20.45, Milan-Catania, 3a giornata Serie A
Mercoledì 22 Settembre 2010, ore 20.45, Lazio-Milan, 4a giornata Serie A
Sabato 25 Settembre 2010, ore 18.00, Milan-Genoa, 5a giornata Serie A
Martedì 28 Settembre 2010, ore 20.45, Ajax-Milan, 2a giornata Champions League
-
#27515 -
#27514 Nyugi, a Milanban majd kap cuccot. :D -
#27513 "Ahhoz képest, amikor megérkeztem ide, most 9 kilóval több izom van rajtam, és 8 cm-t nőttem. "
Magasságra, vagy karban-combban? :D -
#27512 Ha hosszú idő után le lenne taszítva a trónról az Inter (mert azért egyértelmű favorit még a Scudettóra), akkor biztos megváltozna a helyzet. De hát nem lesz könnyű. Mondjuk az esély több, mint tavaly. :D De ahhoz még építeni kell a csapatot. -
télleg felszedhetne pár kiló izmot .... -
#27510 A franciáról még annyit, h a tárgyalások belassultak az Uru srác leigazolása és Janku maradása miatt, de Galliani gondolkodik egy 1 millás szerződésen. -
#27509 na végre megszólalt ez az uruguayi srác is! -
#27508 Francois Clerc ügynöke szerint a Milan nagyszerű választás lenne ügyfelének
Clerc ügynöke, Frederic Guerra arra kérte az AC Milan vezetőit, hogy még időben ajánljanak szerződést a játékosnak, ha szeretnék őt tényleg megszerezni, mert alá fog írni a Nicehez.
A játékos szabadlistán van június óta, akkor járt le a szerződése Lyonban. Most Nizzában edz pár napja és a csapat szeződést is fog kínálni neki a következő héten. Az ügynöke szerint most már a milánóiaknak kell lépniük.
Bár a Rossoneri még nem nyilatkozott hivatalosan az ügyről, úgy tűnik Clercnek van esélye egy ajánlatra.
"Senki sem keresett még ez ügyben. Most Nizzában vagyunk, ügyfelem már túl van az orvosi vizsgálatokon is. A térde is rendbejött már." - nyilatkozta Guerra.
"Játékra alkalmas állapotban van. Részt vett pár edzésen is és meggyőzte a helyieket tudásáról, ezért kedden alá is írhatja az új szerződését. De persze, ha egy nagy klub megelőzné őket... Nem mondanánk nemet egy akkora klubnak, mint az AC Milan. Ha keddig senki sem fog keresni ez ügyben, akkor marad a Nice."
(goal.com) -
#27507 Montelongo: "A Milannal egy álmom vált valóra"
Ibrahimovic és Robinho érkezése miatt még az elvártnál is kevesebb szó esett a Milan harmadik augusztusi igazolásáról Bruno Montelongoról, aki kölcsönben érkezett az uruguayi River Platetől. A kölcsönszerződés mellett a Milan opciós jogot is kapott a játékos leigazolására.
A 22 éves jobb hátvéd a Sky Sport 24-nek adott nyilatkozatában beszélt saját képességeiről és az igazolással kapcsolatos érzelmeiről.
" Jó szélsőhátvédnek tartom magam, aki gólokat is képes szerezni."
"Azzal, hogy itt lehetek egy álmom vált valóra, hiszen olyan világklasszisokkal játszhatok egy csapatban, mint Ibra, Dinho vagy éppen Robinho. Nagyon szerencsés és elégedett vagyok most."
"Sokat kell fejlesztenem az erőnlétemen és a támadói feladatokkal kapcsolatban is van mit tanulnom."
"Sok példaképem van, de szerintem Cafú volt a legjobb szélsőhátvéd." -
#27506 Pato interjú a Gazzetta-ról -
#27505 Ez csak bizakodás, mert végre vannak "papíron" minőségi embereink elől, meg egy nem fogalmatlan edzőnk, uborkaszezonban pont a védelemünk volt a legjobb, kpályára is érkezett frissítés, meg talán mintha Pirlo is kezdene magához térni, végre csináltak a górék valami bíztatót, jó hogy örülünk nézz be inkább a saját topikodba h hol megy az arcoskodás, állandóan lenézitek az összes ellenfelet, viszont az meg már zavar ha nem grande Interezik mindenki meg nem ismeri el hogy ez jó volt, elhiszem h örültök h Scudetton kívül nyertetek fél évszázad óta Európában valamit, de körbe lehet nézni h egy BL győzelem után más csapatok szurkolói hogyan viselkedtek. -
#27504 Szülinap volt :P
Amúgy meg én is mint minden Milanos társam szerintem bizakodó vagyok erre a szezonra nézve. Érkezett 2 minőségi ember, nem értem Ibra miért lenne kiégve. Semmi baj nincs vele, és itt sem lesz. Robinho is megmutatja majd mit is tud valójában. Hiba volt a Citybe menni 2 éve, de majd idén bizonyít!!! :) -
#27503 -
paly90 #27502 a bizakodás és a nagy arc között van egy kis különbség:):)
az ellenfél lenézéséről,lekezeléséről nem is beszélve -
#27501 Szerintem csak bizakodunk. Jó lenne már meccseket látni, a felesleges szájtépést én is utálom. De hát nincs meccs, akkor csak beszélni lehet róla. :D -
#27500 szerintem inkább Nektek lett nagy az arcotok, és jónéhány sikertelen szezon után már BL döntőről meg bajnoki címről beszéltek 2 támadó leigazolása után (amit már kb 5 éve meg kellett volna lépni), akik közül egy egyik simán beéghet, mint ahogy tette az előző 2-3 csapatánál. csak azt elfelejtitek, hogy hiába van 4 "nagynevű" támadótok, ha a védelem/védekező középpálya szinte ugyanaz az instabil gépezet már vagy 3 éve -
#27499 Megnyerünk mindent!!!
[részeg vagyiok...] -
#27498 igen, de ezt a profilomból is kideríthetted volna. most hogy jön ez ide amúgy? -
#27497 te vagy a lány itt a mialn forumon? -
#27496 veletek szemben* -
#27495 ha a kiégett Ronaldinho így játszik, nekem aztán tökéletesen megfelel! még ezzel is el fog intézni titeket, majd meglátod! akkor meg inkább szégyen lesz majd nektek, hogy egy ilyen "kiégett" sztártól is félni kell
Robinho: leégett?? wow, komoly érv! az angol bajnokság már csak ilyen, szerintem nem a braziloknak való. itt majd varázsol, csak figyelj!
Ibra: 2 éve nem is tudom, ki istenítette annyira. ha olyan formában lesz, mint anno nálatok, én kiegyezek vele.
Pato tény, hogy sérülékeny, de azért van ott mellette a 3 másik ász, majd ők pótolják, ha lesérül.
szerintem várd meg, hogy beinduljon a szezon, nem kell mindjárt pattogni! majd ha megnyertétek a BL-t megint meg a bajnokságot, ami most már elvárás (!) veletesz szemben, akkor majd mondhatod, hogy ki hogy játszott, addig viszont jobb, ha csöndben maradsz. (az első forduló után meg főleg.........) -
#27494 külön fajnak kell lenni ahhoz hogy valaki az Internek szurkoljon, nincs gyerekszoba vagy nem tudom, matyi meg a nagy megmondóember, coutinho éjjen!! bízom a csapatban, Allegriben, majd kiderül h mi lesz, de az biztos h pár év óta most van a legnagyobb esélyünk befogni a merdát -
paly90 #27493 de azér az fura h 1 szezon miatt milyen nagy lett az arcuk:D -
#27492 4 ász, abból
ronaldinho kiégett, robinho leégett, ibra beégett :D
pato meg lassan lesérül, mert már 2 hete egészséges -
#27491 Hagyd, ők még mindig nem tudják felfogni hogy a BL döntő közelébe se fognak kerülni a következő 50évben...
:DSASDA:SDSDDSSD:SDDS:D:SD:DS -
#27490 amikor a barcával játsszák a bl döntőt :D:D:D -
#27489 amikor is?
mindent megnyertek? :DDD