A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az AC Milan középhátvédje, Kaha Kaladze a szezonban eddig mindössze hat mérkõzésen kapott szerepet csapatában, és elmondása szerint ha a helyzet a közeljövõben sem változik, a nyáron elhagyja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló gárdát. Nyilatkozatában erõs szavakat használt, ezért pénzbüntetéssel szankcionálhatják.
„Jelenleg rendkívül kevés játéklehetõséget kapok. Meglátom, júniusig változik-e valami. Ha Leonardo továbbra sem számít rám, komolyan elgondolkodom a csapatváltáson. Nagyon piszkos dolog, ami most velem történik a Milannál” – nyilatkozta a 32 éves futballista.
A kemény szavakra a vezetõedzõ így reagált: „Durva és indokolatlan megnyilatkozás volt ez Kaladzétõl. A vezetõség megteszi a kellõ lépéseket az ügyben.”
A korábban hazájában és Ukrajnában is szereplõ grúz labdarúgó, bár bocsánatot kért a nyilatkozatáért, pénzbüntetésre számíthat.
nso
#acm
Pato újabb gólt szerzett 😊
Nagyon kellett!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Egyebkent szerintem pato golja eleg amator volt...most nem azert, de csomo ideig keszulhetett ra, es ahelyett , hogy helyezte volna csak megbikazta izombol raadasul pont a kapusba lotte...hatalmas mak volt hogy a labai kozott elment freinek. kicsit is hozzaer a kapus akkor a labda olyan gellert kap hogy abbbiati szedi ossze masik oldalon😊
Megint csak az latszik h girnyo a lelke a teamnek. Nelkule 0 a a tamado jatek. Õ meg ha kap magara ket embert es elveszik a kedvet az egesztol akkor vege mindennek.
Nah mind1 azert szep volt, mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa😊
Kovi meccs elmeletileg laza... mancinivel nem tom mivan de elkene kezdenei beepiteni a csapatba, az MU elleni visszavagon szerepelnie kellene mar.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe; Montolivo, Donadel, Vargas; Marchionni, Jovetic; Gilardino.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho
A bepótolt bajnoki találkozót 18:15-tõl a Sport1 élõben közvetíti. Forza Milan!
mostmár értem 😄....
am, van valami oldal, ami nagyon gyors hírekkel szolgál, és onnan szoktam linkelgetni. valami forzamilan. hu-s oldal... de nem biztos. majd utána járok 😊
VÉDÕK: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo
TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho
SÉRÜLTEK: Antonini, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta
KIMARADT JÁTÉKOSOK: Adiyiah, Kaladze
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A Violák edzõje tudja mire számíthat a Milan ellen...
"Nekünk ugyanabban az erõfeszítésben kell pályán lennünk, mint a Livorno ellen. A Milan nagyon jól játszik, mutatták ezt a Bari ellen."
"Tudjuk, hogy lehet esélyünk elérni õket a második helyen, és van lehetõségünk folytatni az álmodozást."
Prandelli kiemelte Patot, mint fõ fenyegetést csapatára.
"Õ egy megjósolhatatlan játékos és figyelnünk kell rá, különösen mikor nálunk van a labda."
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani azt nyilatkozta, hogy Abbiati nem fog távozni a Milantól és a jövõje biztos a piros-fekete csapatnál.
„Harc Abbiati és Dida közt? Én nem tudok semmi ilyesmirõl. Két nagyszerû kapusa van a csapatnak és Leonardon múlik, hogy épp ki védi a kaput. Abbiati még hosszú évekig a Milannál fog maradni“ – mondta Galliani.
szép gyõzelem, így tovább remélem Abbiati marad a kezdõben,én balszélre vennék védõt, de nálam alap lenne a nyáron a Krasics-Dzseko duo 😊
és igenis pár meccsünk elment leó miatt, de még én sem küldeném el, ha tudna igazolni akkor még többet ki tudna hozni magából, csak hát Berlu adja a lóvét, az arab pénzekre is kíváncsi leszek... remélem okosan használjuk fel
#acm
Borriello ismét szépségdíjas gólt ütött 😊
Silva megint az egyik legjobb volt és Abbiati tizit is védett 😊
Így tovább 😊
FORZA!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
BL elõtti bajnokin valszeg kicsit tartalékosabb lesz a dolog...
BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.
Leo:Ha a Milan akarja, félre fogok lépni
Leonardo felajánlotta lemondását, ha a Milan elnöke Silvio Berlusconi elégedetlen a munkájával. "Ha akarja, félre fogok lépni."
"A mi egyetértésünk nagyon tiszta."
"A tervezetteket lefektettük és nincsenek problémáim. Ha az elnök akarja, félre fogok lépni. Minden szóra igényt tartok."
"Tizenhárom éve vagyok egyik vagy másik szerepkörbe, tehát nem lenne problémám a szerzõdés felbontásával."
"Rendben kell elõrehaladni, legfontosabb dolog, amire szükségem van: nyugalom. Jelenleg csak a csapatra fókuszálok."
"Nyugodt maradok, bár tudom ezek a pletykák nem tesznek valami jót a csapatnak. Nem okoz bajt bárkinek is, mivel egy érett csapat játékosairól van szó, de jobban szeretném elkerülni a dolgot valahogy."
"Ki kell állnunk ezekért a fiúkért. Rendkívüli focit produkáltak hosszú ideje."
"Igazság szerint elmondanám, jobban játszottunk a United ellen, mint mostanában. Sajnálatos módon kikaptunk, de azt hiszem ezeket a mérkõzéseket kellene kielemezni logikusan."
"A keddi vereségtõl, valójában sokkal jobban meg vagyok gyõzõdve képességeinkrõl."
don't give a fuck