A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek kb ennyi jelentõsége volt
#acm
Alexandre Pato meglehetõsen érdekes nyilatkozatot adott a minap a Daily Star-nak, hiszen a Milan fiatal brazilja nem zárta ki annak a lehetõségét, hogy nyáron egykori edzõjének csapatához, a Chelsea-hez igazoljon: "Figyelemmel kísérem az angol bajnokságot, és Ancelotti, aki miatt a Milanba szerzõdtem, épp a Chelsea edzõje. Imádom Londont!" -árulta el Pato. A mindössze 20 éves tehetséget már tavaly nyáron szóba hozták a londoni kékekkel, de a transzfer végül csak pletyka maradt.
nem örülnék... <#wow3>#wow3>
Az AC Milan középhátvédje, Kaha Kaladze a szezonban eddig mindössze hat mérkõzésen kapott szerepet csapatában, és elmondása szerint ha a helyzet a közeljövõben sem változik, a nyáron elhagyja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló gárdát. Nyilatkozatában erõs szavakat használt, ezért pénzbüntetéssel szankcionálhatják.
„Jelenleg rendkívül kevés játéklehetõséget kapok. Meglátom, júniusig változik-e valami. Ha Leonardo továbbra sem számít rám, komolyan elgondolkodom a csapatváltáson. Nagyon piszkos dolog, ami most velem történik a Milannál” – nyilatkozta a 32 éves futballista.
A kemény szavakra a vezetõedzõ így reagált: „Durva és indokolatlan megnyilatkozás volt ez Kaladzétõl. A vezetõség megteszi a kellõ lépéseket az ügyben.”
A korábban hazájában és Ukrajnában is szereplõ grúz labdarúgó, bár bocsánatot kért a nyilatkozatáért, pénzbüntetésre számíthat.
nso
#acm
Pato újabb gólt szerzett 😊
Nagyon kellett!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Egyebkent szerintem pato golja eleg amator volt...most nem azert, de csomo ideig keszulhetett ra, es ahelyett , hogy helyezte volna csak megbikazta izombol raadasul pont a kapusba lotte...hatalmas mak volt hogy a labai kozott elment freinek. kicsit is hozzaer a kapus akkor a labda olyan gellert kap hogy abbbiati szedi ossze masik oldalon😊
Megint csak az latszik h girnyo a lelke a teamnek. Nelkule 0 a a tamado jatek. Õ meg ha kap magara ket embert es elveszik a kedvet az egesztol akkor vege mindennek.
Nah mind1 azert szep volt, mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa😊
Kovi meccs elmeletileg laza... mancinivel nem tom mivan de elkene kezdenei beepiteni a csapatba, az MU elleni visszavagon szerepelnie kellene mar.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe; Montolivo, Donadel, Vargas; Marchionni, Jovetic; Gilardino.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho
A bepótolt bajnoki találkozót 18:15-tõl a Sport1 élõben közvetíti. Forza Milan!
mostmár értem 😄....
am, van valami oldal, ami nagyon gyors hírekkel szolgál, és onnan szoktam linkelgetni. valami forzamilan. hu-s oldal... de nem biztos. majd utána járok 😊
VÉDÕK: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo
TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho
SÉRÜLTEK: Antonini, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta
KIMARADT JÁTÉKOSOK: Adiyiah, Kaladze
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A Violák edzõje tudja mire számíthat a Milan ellen...
"Nekünk ugyanabban az erõfeszítésben kell pályán lennünk, mint a Livorno ellen. A Milan nagyon jól játszik, mutatták ezt a Bari ellen."
"Tudjuk, hogy lehet esélyünk elérni õket a második helyen, és van lehetõségünk folytatni az álmodozást."
Prandelli kiemelte Patot, mint fõ fenyegetést csapatára.
"Õ egy megjósolhatatlan játékos és figyelnünk kell rá, különösen mikor nálunk van a labda."
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani azt nyilatkozta, hogy Abbiati nem fog távozni a Milantól és a jövõje biztos a piros-fekete csapatnál.
„Harc Abbiati és Dida közt? Én nem tudok semmi ilyesmirõl. Két nagyszerû kapusa van a csapatnak és Leonardon múlik, hogy épp ki védi a kaput. Abbiati még hosszú évekig a Milannál fog maradni“ – mondta Galliani.
szép gyõzelem, így tovább remélem Abbiati marad a kezdõben,én balszélre vennék védõt, de nálam alap lenne a nyáron a Krasics-Dzseko duo 😊
és igenis pár meccsünk elment leó miatt, de még én sem küldeném el, ha tudna igazolni akkor még többet ki tudna hozni magából, csak hát Berlu adja a lóvét, az arab pénzekre is kíváncsi leszek... remélem okosan használjuk fel
#acm
Borriello ismét szépségdíjas gólt ütött 😊
Silva megint az egyik legjobb volt és Abbiati tizit is védett 😊
Így tovább 😊
FORZA!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
BL elõtti bajnokin valszeg kicsit tartalékosabb lesz a dolog...
BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.