A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
én meg imádom Milánót, mégsem szerzõdtetnek le<#idiota>
ennek kb ennyi jelentõsége volt

#acm

Pato: "Imádom Londont!"

Alexandre Pato meglehetõsen érdekes nyilatkozatot adott a minap a Daily Star-nak, hiszen a Milan fiatal brazilja nem zárta ki annak a lehetõségét, hogy nyáron egykori edzõjének csapatához, a Chelsea-hez igazoljon: "Figyelemmel kísérem az angol bajnokságot, és Ancelotti, aki miatt a Milanba szerzõdtem, épp a Chelsea edzõje. Imádom Londont!" -árulta el Pato. A mindössze 20 éves tehetséget már tavaly nyáron szóba hozták a londoni kékekkel, de a transzfer végül csak pletyka maradt.

nem örülnék... <#wow3>
AC Milan: megbüntethetik a durván nyilatkozó Kaladzét
Az AC Milan középhátvédje, Kaha Kaladze a szezonban eddig mindössze hat mérkõzésen kapott szerepet csapatában, és elmondása szerint ha a helyzet a közeljövõben sem változik, a nyáron elhagyja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló gárdát. Nyilatkozatában erõs szavakat használt, ezért pénzbüntetéssel szankcionálhatják.
„Jelenleg rendkívül kevés játéklehetõséget kapok. Meglátom, júniusig változik-e valami. Ha Leonardo továbbra sem számít rám, komolyan elgondolkodom a csapatváltáson. Nagyon piszkos dolog, ami most velem történik a Milannál” – nyilatkozta a 32 éves futballista.

A kemény szavakra a vezetõedzõ így reagált: „Durva és indokolatlan megnyilatkozás volt ez Kaladzétõl. A vezetõség megteszi a kellõ lépéseket az ügyben.”

A korábban hazájában és Ukrajnában is szereplõ grúz labdarúgó, bár bocsánatot kért a nyilatkozatáért, pénzbüntetésre számíthat.

nso

szvsz flamini nyugodtan játszhatna többet, össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel többet fut mint egy-két nagy bajnokunk
Tényleg ráférne a csapat nagy részére a MU és a Roma elõtt, de akkor kik játszanak majd például a középpályán...? 😊

szucsy89
Atalanta elleni meccset kötelezõ behúzni, remélem pihentetni is fog Leo mert ráfér a csapat nagyrészére:/
LasCar16
ja csak kevesebbet fut, 3 pont a lényeg, gyõzelmet nem kell megmagyarázni, Atalanta<#vigyor>

#acm

és ronaldinho úgy játszik mint régen egyértelmû, hogy helye van a Brazil kezdõben a vbn.

Nuno88
3 pont 3 pont 3 pont!!! 😊
Pato újabb gólt szerzett 😊
Nagyon kellett!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
Atalanta ellen játszunk otthon, igaz? nem adja a TV 😞

Huh.. már azt hittem megint eljatszuk a lehetoseget a felzarkozasra. Mazli volt..de hat ilyen is kell😊 a letamadassal teljesen meglehet olni a csapatot. A masodik felidoben talan a faratsag miatt tobb teret hagytak a firenzeiek, ezert lett a csapat kicsit aktivabb. 11 es jarhatott volna de ott volt utana a lehetoseguk golt loni...Abbiati remekelt! Szerintem a birok is azon vannak h izgalmasabb legyen a vegjatek..kell a nezettseg😄
Egyebkent szerintem pato golja eleg amator volt...most nem azert, de csomo ideig keszulhetett ra, es ahelyett , hogy helyezte volna csak megbikazta izombol raadasul pont a kapusba lotte...hatalmas mak volt hogy a labai kozott elment freinek. kicsit is hozzaer a kapus akkor a labda olyan gellert kap hogy abbbiati szedi ossze masik oldalon😊
Megint csak az latszik h girnyo a lelke a teamnek. Nelkule 0 a a tamado jatek. Õ meg ha kap magara ket embert es elveszik a kedvet az egesztol akkor vege mindennek.
Nah mind1 azert szep volt, mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa😊
Kovi meccs elmeletileg laza... mancinivel nem tom mivan de elkene kezdenei beepiteni a csapatba, az MU elleni visszavagon szerepelnie kellene mar.

te jó ég... utolsó percben megvan a gyõzelem. bravo patonak, és huntinak. szépek voltak a golpasszok ronnietol, és azt hiszem, elõzõ meccsek nagy kapufákon múltak, most lehetett szerencsénk, és nyerhettünk. Inter 4pontra, második a csapat 😊. mák... hétvégén Atalanta 😊 FORZA
szucsy89
te jó ég ekkora makker gyõzelmet😄 de nagyon kellett😄
Online azt látom, hogy vezetünk. Tényleg??

DONGUBA
szevasz limpi ne karogj itt😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

acm689
ollééééééééééé 1-2!!!! vége!

limperatore
na a 11-est nem adják meg ellenetek ...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

acm689
1-1

acm689
nem játszunk valami jól :S

WuFraZselic
pfffff 😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Gyerünk már!!!Kell nektek ez a 3 pont.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
ekkora esély az intert befogni és motiválatlanul játszunk... Leo nem tudja eléggé feltüzelni a játékosokat
félidõ. a fio irányítja a játékot, Ambrosinit le kellett cserélni, helyette Flamini. 1-0 oda. a félidõ 80%át védekeztük, egyetlen kapura lövés volt a Milantól, a 44. percben Flaminitõl. a csapat szar, pontatlan, üres és elképzelés nélküli a játék. ennél csak jobb lehet a második félidõ. bye
meglepõ, h szinte minden oldal arról cikkezett, hogy Janku kezd bal szélen, ere itt van a kezdõben Bonera baloldalt. hmm... biztos valami van.... 50 perc és meccs 😊 mindenki tv elé, és FORZA, hogy vissza kerüljünk a 2. helyre, és 4 pont legyen... szoros lesz a vége...
Fiorentina-Milan: Hivatalos kezdõk

FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe; Montolivo, Donadel, Vargas; Marchionni, Jovetic; Gilardino.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho

A bepótolt bajnoki találkozót 18:15-tõl a Sport1 élõben közvetíti. Forza Milan!
hát, lehet hogy nem csak az Intert dugja meg 😄DDDDD 😊

mostmár értem 😄....

am, van valami oldal, ami nagyon gyors hírekkel szolgál, és onnan szoktam linkelgetni. valami forzamilan. hu-s oldal... de nem biztos. majd utána járok 😊
LasCar16
A kevesebb angoltudásúak kedvéért:

Leo:Ha a Milan akarja, félre fogok lépni

erre 😄DD

#acm

szucsy89
KAPUSOK: Abbiati, Dida, Roma

VÉDÕK: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo

TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho

SÉRÜLTEK: Antonini, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta

KIMARADT JÁTÉKOSOK: Adiyiah, Kaladze
WuFraZselic
ilyen híreket melyik oldalról másolsz? botrányos , hogy google translatorrel való fordítás után nem képesek "emberi" külsõt adni a cikknek 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Prandelli figyelmeztet, kemény feladat vár a Fiorentinára a Milan ellen:

A Violák edzõje tudja mire számíthat a Milan ellen...

"Nekünk ugyanabban az erõfeszítésben kell pályán lennünk, mint a Livorno ellen. A Milan nagyon jól játszik, mutatták ezt a Bari ellen."

"Tudjuk, hogy lehet esélyünk elérni õket a második helyen, és van lehetõségünk folytatni az álmodozást."

Prandelli kiemelte Patot, mint fõ fenyegetést csapatára.

"Õ egy megjósolhatatlan játékos és figyelnünk kell rá, különösen mikor nálunk van a labda."
Galliani: "Abbiati marad!"

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani azt nyilatkozta, hogy Abbiati nem fog távozni a Milantól és a jövõje biztos a piros-fekete csapatnál.
„Harc Abbiati és Dida közt? Én nem tudok semmi ilyesmirõl. Két nagyszerû kapusa van a csapatnak és Leonardon múlik, hogy épp ki védi a kaput. Abbiati még hosszú évekig a Milannál fog maradni“ – mondta Galliani.
csak én nem értem mire mondod ezt h megdugja az Intert?? 😄
LasCar16
megdugja az Intert?😄

szép gyõzelem, így tovább remélem Abbiati marad a kezdõben,én balszélre vennék védõt, de nálam alap lenne a nyáron a Krasics-Dzseko duo 😊

és igenis pár meccsünk elment leó miatt, de még én sem küldeném el, ha tudna igazolni akkor még többet ki tudna hozni magából, csak hát Berlu adja a lóvét, az arab pénzekre is kíváncsi leszek... remélem okosan használjuk fel

#acm

Nuno88
Szép volt szép volt!
Borriello ismét szépségdíjas gólt ütött 😊
Silva megint az egyik legjobb volt és Abbiati tizit is védett 😊
Így tovább 😊

FORZA!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Nagy meccs volt, végre... Annyira bepörögtek a BL meccsre, hogy maradt a bajnokira is. Csak így tovább! 😊
BL elõtti bajnokin valszeg kicsit tartalékosabb lesz a dolog...

szucsy89
ez szép volt
acm689
Ha megnyerjük a Fio elleni elmaradt bajnokit, akkor fogt csak igazán hiányozni az Inter ellen elbukott 3 (6) pont...

Ez is jól jött. 😊

acm689
Abbiati büntetõt fogott, szép volt!

Hû, de kelett.

acm689
PATOOOOO 0-2

szucsy89
BORRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
acm689
0-1 BORRRRRIELLLOOO

De szép volt!

kíváncsi leszek Bonerara balszélen. am ultipro védõ? 😄 középhátvéd, és szélsõ egyszerre? 😄 este nyerni kell. FORZA
acm689
naná, az nyilvánvaló. de én még adnék neki idõt. ha jönne pár minõségi igazolás, és úgysem menne a csapatnak, akkor aláírom, hogy Leoval IS gond lehet. de amíg a csapat összetétele nem az igazi, addig nem viheti CSAK õ el a balhét. Szerintem...

A (hivatalosan) várható kezdõk az acmilan.com-ról:

BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.

nem. másik oldalról linkeltem be nektek 😊
WuFraZselic
ez google translator?

Én személy szerint sajnálnám Leot, ha távoznia kellene. Látom benne a tûzt, hogy megakarja mutatni mennyi lehetõség van a Milanban. Ha ez a Milan oda fog menni az OT-ra, és azt mondja, h ezt a meccset lehozzuk 2-0-ra vagy 3-0ra mint 3 évvel ezelõtt, lefogja hozni, mert képes rá. Ha ma este nyerünk, és szerdán is, már csak 4 pontra lenne az inter. Meglehet csinálni. Forza Milan! Forza LEO!