A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leonardo a meccs után:

A Milan mestere pozitívan vélekedett csapata ma délutáni 3-1-es gyõzelme után, de a játékosai kezdeti tempójával nem volt annyira elégedett. Leonardo továbbá kifejezte reményét, hogy Pato sérülése nem olyan komoly, hogy ne tudna játszani a Roma ellen.

Alexandre Pato két gólt is szerzett az Atalanta ellen miután váratlanul meghúzódhatott a combizma. A Rossoneri végül 3-1-re nyert, és maradt versenyben az Udinében gyõzedelmeskedõ Interrel.

"Jelen pillanatban eléggé aggódunk érte, de talán nem olyan súlyos a sérülése. Reméljük a legjobbakat." -nyilatkozta Leonardo Patóról a meccs után.

"Ma voltak problémáink, hiszen nem tudtuk a megfelelõ tempóval kezdeni a mérkõzést. Mentségünkre szóljon, hogy nagyon feszült heteken vagyunk túl, és még közel sincs vége az izgalmaknak."

Ronaldinho ma ugyan kihagyott egy tizenegyest - aminek kipattanóját Borriello az Atalanta hálójába vágott - , de megint döntõ szerepet vállalt a csapat gyõzelmében, és újabb gólpasszt jegyzett.

"Ronaldinho ma is nagyon jól teljesített, és továbbra is kiváló formában játszik. Õ ad állandóságot a játékunknak, és õ a mi plusz emberünk, a pálya minden részén."

"A Roma ellen jövõhéten egy csodálatos, és egyben egy nagyon kemény mérkõzésre számítok. Ez kiváló lehetõség lesz arra, hogy egyértelmûvé tegyük a második helyünket a tabellán."
Grat a fiúknak, meccset nem láttam csak összefoglalót.Remélem PAto sérülése annyira nem komoly, és szerintem se Ronaldinhonak kéne lõnie a tiziket

Nuno88
AC Milan - Atalanta 3:1
Gól: Pato (2), Borriello

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Na de jó! Nem tudom mi hiányzott...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
basszameg, úgy tûnik mégis komoly az a sérülés:S

Többhetes pihenõre kényszerül az AC Milan Atalanta ellen duplázó, majd megsérülõ brazil labdarúgója, Alexandre Pato.

A fiatal csatár egy teljesen ártalmatlan szituációban, sprint közben kapott a jobb lábához. Az elsõ diagnózis szerint Pato combizma húzódott meg. A támadó úgy tûnik, kihagyja a Roma elleni rangadót, de könnyen elképzelhetõ, hogy a Manchester United elleni BL-visszavágón sem léphet pályára.
köszi. ez jo eredmény. jövhéten be kell húzni a roma elleni rangadót, szerdán meg meg kell csinálni a manu ellen a továbbjutást... oda kell menni a 2 gólért... meglehet az. 😊
meglátásom szerint, most már nem Roninak kéne lõni a tiziket.. álljon oda Pirlo, vagy Hunti, vagy Bechs, de ronnie már túl kiszámítható....
szucsy89
FT AC Milan 3 - 1 Atalanta
FT Chievo 2 - 1 Cagliari
FT Genoa 3 - 4 Bologna
FT Livorno 1 - 2 Siena
FT Napoli 2 - 2 AS Roma
FT Parma 1 - 0 Sampdoria
FT Udinese 2 - 3 Inter Milan
20:45 Juventus ? - ? Palermo
az inter meccs eredménye maradt 3-2?? roma mit játszott?...
acm689
na errõl meg én maradtam le 😊 akkor ok! nem hiányozna megint neki 1 sérülés!

#25294 és #25296: köszi 😊

elkezdett sprintelni, és egyszer csak a jobb combizmához kapott, és össze esett... húzódás... nem tûnik sima kicsi sérülésnek.. remélem jövõ hétre jól lesz.

3-1 a vége, a kötelezõ 3 pont megvan 😊 ezaz 😊
szucsy89
nem súlyos, utána már talpraállt és Didával beszélgetett jókedvûen a kispadon😄
acm689
nem bántotta senki, vezette a labdát, épp felgyorsult volna, és a combjához kapott. jobb esetben húzódás, ha nem akkor szakadás, de remélem nem ennyire súlyos! hordágyon vitték le, de aztán végül fölállt és bicegett.

3-1 szép volt!

Nem láttam sajnos, mi történt vele?

acm689
Pato sérülése súlyosnak tûnik :S

3-1 ide, roonie hibázta a tizit, de Borriello belõtte 😄
LasCar16
Boriska 3-1

#acm

2-1... szopókás.... az egész védelmen átjött.....
szucsy89
Maicon góljára mondta a kommentátor hogy a forduló gólja, ha Dinho ollózása bemegy, akkor az lett volna😄 na mind1, 2.félidõben jöjjön Huntelaar mindenképpen, szvsz ha jön akkor gólt fog lõni
LasCar16
2' <1 - 0> S. Pepe
6' <1 - 1> M. Balotelli
8' A. Coda (yellow)
21' <1 - 2> Maicon
40' J. Zanetti (yellow)
45' <1 - 3> D. Milito

farkasok meg Xre állnak a félidõben

#acm

ja... nem rossz 😊. eddig nagyon laza a meccs... egy ilyen második félidõ, még 3 gól, és nyugodt leszek... inter ellen meg forditson az udinese 😄DD... boldog lennék...
szucsy89
kellett azért R80 is hozzá, mindkét gólnál megint közrejátszott...elképesztõ, egyre jobb formában van
LasCar16
jót tett a kacsának a kényszerpihenõ 4 meccs 5 gól <#vigyor>

#acm

szucsy89
Pato 2-0
Pattooo 2-0 😊
szucsy89
Pato 1-0
PPATTOOO.... 1-0 ide 😊
BORIELLOOO.... most bánom h nem hunti kezdett... ezt a 100%os helyzetet kihagyni... bazzddmegg....
RONNNIIIEEE... mekkora helyzet, te jó isten... gyönyörû mozdulat volt.. már vezethetnénk 😞 nagy védés...
acm689
http://www.veetle.com/frameworked/index.php/channel/view#4b3a31f6e460c

acm689
sajnos nem adja a TV, stream biztos lesz.

Jol latom h egyik sport csatin se kozvetitik? sport 1 en is a hulladek skot bajnoksagot adjak.
esetleg vmi stream van?

acm689
és akkor se Hunter se Pippo... megint...

Hivatalos kezdõk - Milan-Atalanta

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.

ATALANTA: Consigli; Garics, Bianco, Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, De Ascentis, Padoin, Valdes; Doni; Tiribocchi.
LasCar16
van Oddo is<#vigyor>
Pipponak is kell lehetõség, szvsz Hunti megint csere lesz
a kis ghánait is remélem h hamarosan láthatjuk

#acm

Ronaldinho nyilatkozat:

A Milan brazil játékmestere egy nyilatkozatban elmondta, hogy a szerzõdéshosszabbítása még ráér, hiszen a közeljövõben sokkal fontosabb feladatok várnak a Milanra, mint az õ kontraktusa (például a Roma elleni idegenbeli bajnoki jövõhéten, és a Manchester United elleni BL-visszavágó március 10.-én). 'Dinho továbbá odaszólt a városi rivális Inter vezetõedzõjének, José Mourinhónak, figyelmeztetve, hogy elõbb a saját dolgai miatt aggódjon, és csak utána foglalkozzon a játékvezetéssel.

Ronaldinho: "Nem ez a megfelelõ idõ arra, hogy bármiféle szerzõdésrõl tárgyaljunk, amikor ilyen fontos meccsek várnak ránk a szezon döntõ szakaszában."

"SIlvio Berlusconi elnök úr, és Adriano Galliani is tisztában van vele, hogy boldog vagyok Milánóban, tehát majd késõbb beszélünk a részletekrõl."

"Szeretem Mourinhót, remek edzõ. Mindazonáltal úgy gondolom, hogy elõbb mindenki a saját dolgával foglalkozzon. Ellentétben vele, én nagyon szeretem Olaszországot, és boldog vagyok itt."

"A derby után Leonardo és én is válaszoltunk a pletykákra, mert hazugságokat írtak rólunk. Ha igazat állítanak, nem reagálok."

"Boldog vagyok amiatt, hogy az éjszakai életemrõl írnak az újságok, mert így lehetõségem nyílik a pályán válaszolni a kritikusoknak."
Nuno88
Ha Nesta - Silva nem lép pályára kikapunk. Én Huntert tenném kezdõbe.

acm689
ezek szerint Mancini felépült!

Ma délutáni várható kezdõ:

(nem hivatalos)

Abbiati - Oddo - Nesta - Thiago Silva - Bonera - Gattuso - Pirlo - Abate - Manchini - Inzaghi - Pato

gondolom azért mert Leo pihentetni akar. szerintem ha pihentetni kéne akkor a középpályát és a védelmet kéne pihentetni.... Ha biztosak lehetünk a gyõzelemben, én ilyen kezdõt küldenék fel:

Abbiati - Oddo - Kaladze - Bonera - Favalli - Gattuso - Abate - Beckham - Mancini - Inzaghi - Huntelaar...

(a védelem igen tartalékos... a Manu ellen biztos kifognak fáradni...) na mind1, várjuk a hivatalos kezdõket, és DÉLUTÁN FORZA MILAN!
Leo: Hibákkal nem lehet címeket nyerni

Leonardo visszavágott Mourinho reklamációira és számba vette a Scudetto esélyeit, mivel az Atalantát fogadják.

"Normális dolog, hogy mindannyian a megnyerhetõ fontos trófeákkal foglalkozunk állandóan, de egyszerre egy nappal kell foglalkozni."

"A Milannak meg kell tartani saját stílusát és próbálni feljebb kúszni, faragni a hátrányból és pontokat szerezni. Ez egy hosszú út, meglátjuk."

Az Inter folyamatos elégedetlenségének ad hangot a bírói döntések miatt, ahogy Mourinho célozgatott is, "ugyanaz a dolog" történt szerdán, amikor a Fiorentina büntetõje elmaradt és a Rossonerik 2-1-re diadalmaskodtak.

"Nem hiszem, hogy egy bírói tévedés befolyásolja a bajnoki cím gyõzelmet. Akárki nyer, megérdemli, mert õk a legegységesebbek."

"Már voltunk közel az Interhez ebben az idõszakban és most megtaláltuk magunkat újra. Nem annyira egy visszatérés, mint egy igazi kiegyensúlyozott versenyben csúcsokkal és hullámvölgyekkel."

Az Atalanta csapata a kiesés ellen küzd, de Leo figyelmeztet nem szabad önelégültnek lenni.

"A Livorno nagyon jól bevédekezett ellenünk, tehát számítok egy nagyon szervezett Atalantára és elszántak lesznek a pontokért. Borto Mutti csapata nagy részben támogatja a támadásokat és kvalitásuk révén olyan játékosokkal esélyesek is lehetnek, mint Doni és Tiribocchi."

Flamini eltiltott, miközben Ambrosininek, Zambrottának és Mancininek szüksége van alkalmassági tesztre.

Kaladze erõsen bírálta a Milant, amiért kevés lehetõséget kap, piszkos dolognak nevezte ami történik itt vele. A védõ gyorsan elnézést kért.

"Megértem Kaladze csalódottságát és azt hiszem normális egy játékostól, aki hozzászokott a harchoz a pályán és nem a partvonalhoz köti az életét."

"Kaladze helytelen módon nyilvánította ki véleményét ezzel kapcsolatosan, de nem hiszem, hogy ez akármilyen valódi problémát jelentene. Csak egy játékos, aki csalódott és lehetõséget akar odakinn. A munkám mégis az, hogy döntéseket hozzak, olyan döntéseket amelyekkel megnyerhetjük a mérkõzéseket."
acm689
15:00-kor lesz a meccs, nem este. sajnos nem adja a TV 😞

szucsy89
1 – Huntelaar (Milan) 6 gól 631 perc alatt: átlag 105,17 perc/gól
2 - Di Natale (Udinese) 18 gól 1989 perc alatt: átlag 110,50 perc/gól
3 – Trezeguet (Juventus) 7 gól 852 perc alatt: átlag 121,71 perc/gól
4 – Totti (Roma) 10 gól 1300 perc alatt: átlag 130 perc/gól
5 – Milito (Inter) 14 gól 1968 perc alatt: átlag 140,57 perc/gól
6 – Nenè (Cagliari) 7 gól 1010 perc alatt: átlag 144,29 perc/gól
7 – Crespo (Parma) 5 gól 731 perc alatt: átlag 146,20 perc/gól
8 – Barreto (Bari) 11 gól 1625 perc alatt: átlag 147,73 perc/gól
9 – Matri (Cagliari) 11 gól 1676 perc alatt: átlag 152,36 perc/gól
10 – Balotelli (Inter) 6 gól 940 perc alatt: átlag 156,67 perc/gól
A Bari ellen még 20 fõt nevezhetett, mostantól mindig eggyel kevesebbet lehet? 😊

Leonardo kijelölte 19 fõs keretét a holnap esti, Atalanta elleni bajnoki meccsre.

Kapusok: Abbiati, Dida

Hátvédek: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva

Középpályások: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo

Csatárok: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho

Sérültek: Antonini, Onyewu, Seedorf

Nem lettek nevezve: Adiyiah, Kaladze, Zambrotta

Eltiltott: Flamini
Fabio Capello
Én Torinot imádom, hol az ötéves Juve-szerzõdésem? 😄😄😄

LasCar16
nem olyan barmok h Patot is eladjuk bagóért lyukat tömni, megújulás lesz sztem,remélem a nyáron(favalli,kaladze,pippo) megy

José Alberti: "Dzeko al Milan al 100%"

Ez valósuljon meg:Egy ügynök szerint Dzeko a Milanhoz le van "zsírozva" egy januárban történt vacsora keretében!-Galliani-Dzeko ügynöke.

#acm

lehet csak nekem rémlik úgy, hogy ez a gyerek nincs 1 éve azt nyilatkozta, hogy: "Imádom a Milant. A Milannal akarok mindent megnyerni"?.....

ennyit errõl 😞
LasCar16
én meg imádom Milánót, mégsem szerzõdtetnek le<#idiota>
ennek kb ennyi jelentõsége volt

#acm

Pato: "Imádom Londont!"

Alexandre Pato meglehetõsen érdekes nyilatkozatot adott a minap a Daily Star-nak, hiszen a Milan fiatal brazilja nem zárta ki annak a lehetõségét, hogy nyáron egykori edzõjének csapatához, a Chelsea-hez igazoljon: "Figyelemmel kísérem az angol bajnokságot, és Ancelotti, aki miatt a Milanba szerzõdtem, épp a Chelsea edzõje. Imádom Londont!" -árulta el Pato. A mindössze 20 éves tehetséget már tavaly nyáron szóba hozták a londoni kékekkel, de a transzfer végül csak pletyka maradt.

nem örülnék... <#wow3>