36663
  • Nuno88
    Abate - Silva csere!
  • LasCar16
    az a röhej h a meccs képében benne van az is h nyerünk, egy labdavesztés egy kontra +Cesena lendület és 2-0, kpálya szar eddig, Rino-t Ambro-t lefussák, Gattuson elakad az előrejáték, egyedül Pato-Ibra néha Dinnyó és Bonera támad, Antonini védekezésben , helyezkedésben 0, azért írtam h ő is hibázott az 1. gólnál, nem ment ki az emberére, blokkolni sem akarta a beadást, zavartalanul beadhatnak mellette, meg egyszer meg is forgatták, Sokratis bizonytalan, össze kell érni még a csapatnak, úgy tűnik nem tett jót ez a két hét, ha kicsit pontosabbak lennénk meg lenne szerencsénk is akkor vezetnénk, de egy b iztos nem csak minket fog szopatni a Cesena :)
  • szucsy89
    Vagy ha már ez a feladat, akkor Boatengnek tuti 100x jobban menne ez, azért írtam hogy jöhetne ő...ezt a Montelongo gyereket pedig minél hamarabb be kéne építeni (feltéve ha olyan jó mint mondják), Ronaldinho mintha a pályán sem lenne komolyan, az elején volt egy lövése és annyi, mindenki trükközget mintha vezetnénk 3 góllal (még Gattuso is sarokkal adja tovább), ennek lett a vége hogy kaptunk kettőt és padlón van a csapat.
  • shad0w
    szerintem sem volt les, ha valamit "egyvonalnak" lehet mondani, akkor ez az volt.
  • LasCar16
    na igen, az totál egy vonal volt...
  • shad0w
    Gattuso feladatát én egyáltalán nem is értettem. neki kéne szétosztani a labdákat középen?! értem én h bejátssza az egész pályát box-to-box, de neámmá' ő irányítson. az összes támadás rajta ment keresztül, vagyis inkább fordult vissza. pedig én nagyon bírom, talán ha csak és kizárólag a szűrésre kéne koncentrálnia és simán letenni rövid passzokkal a labdákat még hátul, mint ahogy azt mondjuk kb fénykorában is csinálta, most is jobban mehetne neki.
  • LasCar16
    Patonak, Ibrának, Dinnyónak is volt helyzete
  • szucsy89
    Patonak volt 1 lövése, Dinhonak is volt 1, meg voltak helyzetecskék + egy lesgól ami nagyon határon volt...
  • Nuno88
    A Silva fejesen kívül volt helyzet?
  • LasCar16
    védekezéssel vannak gondok, elől meg nem ártana berúgni a helyzeteket
  • szucsy89
    Túl nagy önbizalommal kezdtük ezt a meccset, remélem felébreszti őket Allegri a szünetben...
  • IXEMGabeo
    asszem a Cesenának is kellett volna egy topik
  • shad0w
    nagyon szépen és hatékonyan kontráztak, volt összesen kb 3 helyzetük. pedig a védelemtől eltekintve nem játszik rosszul a milan. eleinte még Ibra szimpla jelenléte is mintha plusz önbizalmat adott volna a csapatnak, aztán ez mostanra kevésbé látszik :P
  • szucsy89
    Gatta helyett Prince, Dinho helyett Ronbinho jöjjön be!

Gattuso támadó középpályást játszik, ez miafaszom?? Ambrosini egyedül aki védekezget, mindenki támad...2.gólt ebből kaptuk, első meg Papáé volt.
  • LasCar16
    ja meg le kellene szállni a földre, remélem Allegri helyre rakja a srácokat, Boateng be, Ambro le...
  • LasCar16
    jó lesz a 2. félidő, Antonini, balon eddig lófasz ott futnak el állandóan.. monjuk Papa is lemaradt az első gólnál, remélem fordítunk :P
  • limperatore
    szücsy az 5:0-s tipped bejöhet még :D
  • Palinko
    jah védelem megint kempingelt. nevetséges
  • Nuno88
    Ez a görög eddig lóf@sz...
  • szucsy89
    Nem hiába hiányoltam én Nestát meccs előtt...
  • shad0w
    2-0 ...
  • Nuno88
    Ez a Cesena nagyon hajt, kellemes kis csapat. DE NYERNI KELLENE!!! ÉBRESZTŐ!!!
  • Nuno88
    Vezet a Cesena. Papas lemaradt...
  • shad0w
    komolyan nem hiszem el.
  • szucsy89
    köszi!
  • karajjj
    link
  • virslyee
    http://atdhe.net/index.html
  • szucsy89
    Egy linket adjon már vki mert szétbasz az ideg, 2 hete várom a meccset és nincs jó link:@
  • Nuno88
    Nincs kép a Digi Sporton! BESZAROK!
  • Nuno88
    Olyan hangok vannak h a válogatott meccs miatt, meg hogy későn ért vissza. Nem tudom, remélem nem csak csere ember lesz a nyugdíjasok mellett.
  • LasCar16
    de mééér Rino, mérnem Prince?
  • Nuno88
    MILAN: Abbiati; Bonera, Sokratis, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.

acmilan.com
  • Nuno88
    Telt ház lesz az esti meccsen.
  • paly90
    láttam párszor játszani,sztem nagyon jó.
    ballébas, ha jól emlékszem olyan Kaka típus
  • szucsy89
    "- A Milan nagyon erős most az átigazolási piacon. Az igazi nagy cél a prisofeketék számára, hogy januárban megszerezzék Paulo Henrique "Gansót"- mondta a szakértő. Hozzátette: azért merült fel Ganso neve, mert Ronaldinho szerződése hamarosan lejár, és még nem hosszabbította meg.

Erről a Ganso gyerekről mit tudtok? Elvileg Neymar mellett a legnagyobb tehetségnek tartják...
  • LasCar16
    Flamini sérült, remélem Rino helyett Boateng játszik..., mondjuk eddig egy előzetes kezdőcsapat hírdetés sem jött be ,ezek mind firkász találgatások
  • DONGUBA
    kozeppalya inkabb pirlo boateng flamini
  • Nuno88
    Legyen, várom már az esti meccset! :)
  • acm689
    nem kell mohónak lenni, majd beáll a második félidőre
  • DONGUBA
    Robinho miert nem jatszik?