36663
-
#27608 Abate - Silva csere! -
#27607 az a röhej h a meccs képében benne van az is h nyerünk, egy labdavesztés egy kontra +Cesena lendület és 2-0, kpálya szar eddig, Rino-t Ambro-t lefussák, Gattuson elakad az előrejáték, egyedül Pato-Ibra néha Dinnyó és Bonera támad, Antonini védekezésben , helyezkedésben 0, azért írtam h ő is hibázott az 1. gólnál, nem ment ki az emberére, blokkolni sem akarta a beadást, zavartalanul beadhatnak mellette, meg egyszer meg is forgatták, Sokratis bizonytalan, össze kell érni még a csapatnak, úgy tűnik nem tett jót ez a két hét, ha kicsit pontosabbak lennénk meg lenne szerencsénk is akkor vezetnénk, de egy b iztos nem csak minket fog szopatni a Cesena :) -
#27606 Vagy ha már ez a feladat, akkor Boatengnek tuti 100x jobban menne ez, azért írtam hogy jöhetne ő...ezt a Montelongo gyereket pedig minél hamarabb be kéne építeni (feltéve ha olyan jó mint mondják), Ronaldinho mintha a pályán sem lenne komolyan, az elején volt egy lövése és annyi, mindenki trükközget mintha vezetnénk 3 góllal (még Gattuso is sarokkal adja tovább), ennek lett a vége hogy kaptunk kettőt és padlón van a csapat. -
#27605 szerintem sem volt les, ha valamit "egyvonalnak" lehet mondani, akkor ez az volt. -
#27604 na igen, az totál egy vonal volt... -
#27603 Gattuso feladatát én egyáltalán nem is értettem. neki kéne szétosztani a labdákat középen?! értem én h bejátssza az egész pályát box-to-box, de neámmá' ő irányítson. az összes támadás rajta ment keresztül, vagyis inkább fordult vissza. pedig én nagyon bírom, talán ha csak és kizárólag a szűrésre kéne koncentrálnia és simán letenni rövid passzokkal a labdákat még hátul, mint ahogy azt mondjuk kb fénykorában is csinálta, most is jobban mehetne neki. -
#27602 Patonak, Ibrának, Dinnyónak is volt helyzete -
#27601 Patonak volt 1 lövése, Dinhonak is volt 1, meg voltak helyzetecskék + egy lesgól ami nagyon határon volt... -
#27600 A Silva fejesen kívül volt helyzet? -
#27599 védekezéssel vannak gondok, elől meg nem ártana berúgni a helyzeteket -
#27598 Túl nagy önbizalommal kezdtük ezt a meccset, remélem felébreszti őket Allegri a szünetben... -
IXEMGabeo #27597 asszem a Cesenának is kellett volna egy topik -
#27596 nagyon szépen és hatékonyan kontráztak, volt összesen kb 3 helyzetük. pedig a védelemtől eltekintve nem játszik rosszul a milan. eleinte még Ibra szimpla jelenléte is mintha plusz önbizalmat adott volna a csapatnak, aztán ez mostanra kevésbé látszik :P -
#27595 Gatta helyett Prince, Dinho helyett Ronbinho jöjjön be!
Gattuso támadó középpályást játszik, ez miafaszom?? Ambrosini egyedül aki védekezget, mindenki támad...2.gólt ebből kaptuk, első meg Papáé volt. -
#27594 ja meg le kellene szállni a földre, remélem Allegri helyre rakja a srácokat, Boateng be, Ambro le... -
#27593 jó lesz a 2. félidő, Antonini, balon eddig lófasz ott futnak el állandóan.. monjuk Papa is lemaradt az első gólnál, remélem fordítunk :P -
#27592 szücsy az 5:0-s tipped bejöhet még :D -
#27591 jah védelem megint kempingelt. nevetséges -
#27590 Ez a görög eddig lóf@sz... -
#27589 Nem hiába hiányoltam én Nestát meccs előtt... -
#27588 2-0 ... -
#27587 Ez a Cesena nagyon hajt, kellemes kis csapat. DE NYERNI KELLENE!!! ÉBRESZTŐ!!! -
#27586 Vezet a Cesena. Papas lemaradt... -
#27585 komolyan nem hiszem el. -
#27584 köszi! -
karajjj #27583 link -
virslyee #27582 http://atdhe.net/index.html -
#27581 Egy linket adjon már vki mert szétbasz az ideg, 2 hete várom a meccset és nincs jó link:@ -
#27580 Nincs kép a Digi Sporton! BESZAROK! -
#27579 Olyan hangok vannak h a válogatott meccs miatt, meg hogy későn ért vissza. Nem tudom, remélem nem csak csere ember lesz a nyugdíjasok mellett. -
#27578 de mééér Rino, mérnem Prince? -
#27577 MILAN: Abbiati; Bonera, Sokratis, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.
acmilan.com -
#27576 Telt ház lesz az esti meccsen. -
paly90 #27575 láttam párszor játszani,sztem nagyon jó.
ballébas, ha jól emlékszem olyan Kaka típus -
#27574 "- A Milan nagyon erős most az átigazolási piacon. Az igazi nagy cél a prisofeketék számára, hogy januárban megszerezzék Paulo Henrique "Gansót"- mondta a szakértő. Hozzátette: azért merült fel Ganso neve, mert Ronaldinho szerződése hamarosan lejár, és még nem hosszabbította meg.
Erről a Ganso gyerekről mit tudtok? Elvileg Neymar mellett a legnagyobb tehetségnek tartják... -
#27573 Flamini sérült, remélem Rino helyett Boateng játszik..., mondjuk eddig egy előzetes kezdőcsapat hírdetés sem jött be ,ezek mind firkász találgatások -
#27572 kozeppalya inkabb pirlo boateng flamini -
#27571 Legyen, várom már az esti meccset! :) -
#27570 nem kell mohónak lenni, majd beáll a második félidőre -
#27569 Robinho miert nem jatszik?