A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint ismeretes Alessandro Nesta, a piros-feketék védõje térdizületi problémák miatt kénytelen volt kihagyni a United elleni BL visszavágót, majd ezt követõen csütörtökön a probléma eredetének kérdése miatt a Milan orvosai Rómaba küldték egy alaposabb kivizsgálásra.
A vizsgálatra ma délelõtt került sor, melyen kiderült, hogy a balszerencsés védõnek a jobb térdében elszakadt egy ín, amely nem igényel orvosi beavatkozást, továbbá minden valószínûség szerint még ebben a szezonban visszatérhet a gyepszõnyegre.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
AC Milan: minden bizonnyal véget ért Alessandro Nesta szezonja
Ebben a szezonban valószínûleg már nem léphet pályára Alessandro Nesta, az AC Milan világbajnok labdarúgója, mivel a térdében elszakadt egy ínszalag.
„A következõ néhány napban dõl majd el, hogy meg kell-e mûteni. Egyelõre nem tudom, mennyit kell kihagynom, de az is elképzelhetõ, hogy ha operálni kell, talán akkor is játszhatok már a bajnokság végén” – mondta a védõ.
A 33 éves Nesta – aki 2007-ben lemondta a válogatottságot – az elõzõ idényt hátsérülése miatt szinte teljes egészében kihagyta, ám a mostani szezonban a régi önmagát idézte, nagyszerû formában játszott.
Többek között ezért is akarta Marcello Lippi szövetségi kapitány, hogy visszatérjen a válogatottba.
A Milan jelenleg második az olasz bajnokságban, a hátránya négy pont a listavezetõ városi rivális Internazionaléval szemben.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mellesleg a búcsúzás reális, de nagyon bíztam egy szépítõ gólban, ami sajnos elmaradt. :(
Jó tudom nem lehet feltartott kezekkel menni a pályára, de akkor is...
Megnéztem a gólokat, az elsõnél Bonera maradt le, a másodiknál egy eladott labda, gyors elõre passz Rooney-nak és gól, a harmadiknál meg a negyediknél nem tudom hol voltak a védõink...
Innentõl lehet csak a bajnokságra koncentrálni...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
elképesztõ amúgy hogy Silva ilyen fiatalon ilyen jó...minden megmozdulása magabiztos és jó volt, (1x volt egy kis bizonytalansága de javította), elõrement, jó labdákat adott, néha csak nézek amikor pontosabb labdátkat ad mint Dinho...elõre látom hogy meghatározó embere lesz a jövõ milanjának, és sztem a világ egyik legjobb védõje lesz ha ilyen formában fog focizni a jövõben is:)
Flamini meg futott küzdött, és távoli lövéssel szinte csak õ próbálkozott..
Az AC Milan 7–2-es összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligájától, miután a nyolcaddöntõ visszavágóján 4–0-ra kikapott a Manchetser United vendégeként. Az olaszok ügyvezetõje, Adriano Galliani a hiányzókkal magyarázta a kudarcot.
„Éreztem, hogy nem fog menni a játék, mert Alexandre Patóra, Alessandro Nestára és Luca Antoninire sem számíthattunk sérülés miatt, és ez óriási érvágás a Manchetser United ellen" – mondta a 4–0-s vereséget követõen az AC Milan ügyvezetõje, Adriano Galliani.
„Nem hiszem, hogy ez a vereség kihat a bajnoki formánkra, Leonardo képes hatni a játékosokra, meg fogja oldani a feladatot" – fogalmazott a sportvezetõ.
Galliani hozzátette, ha 100 millió euróval nagyobb összegbõl gazdálkodhatnának szezononként, õk is képesek lennének
olyan keretet építeni, mint a Manchester United.
nso
Nem láttam a meccset,vki mondana egy összegzést a csapatrról és a játékosokról is?köszi
milyen hatot? volt az 7 is, nem ? :D
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Tiziano Crudeli véleménye: (EXCLUZÍV) Úgy kikapni 1-0 ra, vagy
2-0 ra, hogy közben beleadunk mindent, azt megtapsolom! De így
kikérem magamnak! Alibizéssel, semmi játékkal szétveretve magunkat,
ezt nem fogadom el!
A Milan szurkolói 3-0 nál azt énekelték, hogy: "NON VI LASCIEREMO MAI"!
(Sohasem fogunk elhagyni benneteket!) Erre a csapat válasza:
Egy hosszú, kiszámítható beadásra Abbiati elkésve jött ki és Flatcher 4
méterrõl, könnyedén fejelte be a 4. gólt.
#acm
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Azért jöttem, mert egy dolgot nem értek.
Miért estetek ennyire nekünk már az elején, amikor a védelmetek ennyire lassú?
Lényegében szétfutottuk a Milánt ami nem történik meg, ha nem edtek nekünk és küzdtök.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
amúgy meg ha optimistán nézzük, ilyen kerettel év elején nemhogy BL továbbjutást de 4-5.hely körülre tettük a csapatot, ehez képest 2.helyen vagyunk, szurkoljunk az internek hogy minél tovább menjen a BL-ben és akkor meglehet a bajnokság még:)
5méteres körzetbe senki védõ nincs körülöttte:D
#acm
#acm
#acm
#acm