36663
-
pacclacc #27728 Azt hitem azt akarod mondani hogy Pipo a lesen született és ott is hal meg :D -
#27727 Sajnos igaza van a kommentatornak lassu a kozeppalyank a nagyanyamejk a nyugdijas hazban gyorsabbak mint pirlo meg seedorf.Meg silva mi a faszert megy allandoan fel?Ha meg felmegy miert nem er vissza?Kis szerencsevel mar lehetne 0-3 is nem 1-1
-
#27726 PIPPOOOOOOOO ezazzzz -
#27725 Na a mazli -
#27724 Catania ebben a hónapban mindenkit lealáz a csizmaországban? -
#27723 0:1 szééép! Megint kaptunk egy bombát. -
#27722 ajjaj -
#27721 Allegri azt mondta h kisebb sérülést szedett össze. -
#27720 Tokom ki van mar hany meccs kell hogy robinho kezdjen mar vegre? -
#27719 MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi, Ibrahimovic.
CATANIA: Andujar; Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano; Carboni; Mascara, Izco, Biagianti, Ricchiuti; Lopez. -
#27718 jól tippeltem akkor :D -
#27717 20.45 Milan-Catania
tv: Digisport
stream: Klikk -
#27716 de, ezért is utáltam mindig :D -
#27715 Miert nem mindig ilyen volt? -
#27714 elég nagy paraszt ez az Ibra -
#27713 nagyon gáz ez az ibra :D leoltja a milan legendát -
paj01 #27712 Jajj ez az Ibra. Nem egy diplomata:D
sportgeza -
#27711 jaja, thx -
#27710 20:30-ra van beírva DigiSporton, de beszélnek még vagy 10-15 percet, olyan 20:45 körül kezdődik szerintem. -
#27709 jah, akkor fail:D
hánykor lesz a meccs?? -
paly90 #27708 Supra...
itt a környékünkön van csak azt hiszem(Siófok) -
#27707 melyiknél? -
paly90 #27706 17.e óta a mi kábelszolgáltaonknál is van DigiSport,szóval tudom nézni:)
3-0-t tippelek -
#27705 de jó egyeseknek :) nekem marad a stream.
mikor kezdődik a meccs? -
#27704 Győzni győzni győzni!!!
A Digi adja szóval látom, király! -
#27703 csoro onyewu sose jatszik -
Davidke007 #27702 A Rossoneri kerete a holnapi mérkőzésre:
Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma
Hátvédek: Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
Középpályások: Abate, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Ibrahimovic, Inzaghi, Oduamadi, Robinho, Ronaldinho
Sérültek: Oddo, Ambrosini, Flamini, Pato
Nem lettek behívva: Jankulovski, Montelongo, Onyewu, Strasser -
#27701 támogatom -
#27700 Allegri: Flamini + Boateng kp
4-3-3 ( Flamini,Pirlo,Boateng) 4-2-3-1 ( Flamini + Boateng)
csak ugyebár a francia nem épült még fel -
paj01 #27699 Sztem direkt csinalja:D valszeg ilyenkor elkuldik 1 honapra welnesselni ahelyett h kapna egy algopirint aztan csokolom:D
Vicc mar h 20 eves es llyen serulekeny. -
#27698 aztán megint mire formába lendül -
#27697 Pato volt már idén (a nyári szünetet leszámítva) 1 hónapnál hosszabb ideig egészséges?? -
#27696 Na akkor Robinho bizonyíthat. -
#27695 AC Milan: egy hónap kihagyás várhat a meghúzódott Patóra
Egy hónapos pihenőre kényszerülhet Alexandre Pato, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil klasszisa, aki az Auxerre elleni BL-csoportmérkőzésen sérült meg.
Pato izomhúzódást szenvedett, csütörtök délelőtt vizsgálják meg a Milan orvosai. A stábnak Massimo Ambrosini is munkát ad, a védekező középpályásnak térdfájdalmai vannak.
NSO -
paj01 #27694 áhh csak amilyeneket szokott:D sot ez kifejezetten fapadosnak szamit:D -
paly90 #27693 Ronaldinho milyen gólpasszt adott, te atyaúristen -
#27692 „Tetszett a türelem, amit a csapat tanúsított. Az Auxerre megnehezítette a dolgunkat, de szerencsére sikerült megtörnünk az ellenállását. Még az út elején járunk, az első félidőben nem a legjobbunkat nyújtottuk, de ez nem is könnyű, ha az ellenfél nem ad területet. Kivártuk a megfelelő pillanatot, és megnyertük a meccset” – nyilatkozta a Milan edzője, Massimiliano Allegri, aki először ült Bajnokok Ligája-mérkőzésen a kispadon.
NSO -
paj01 #27691 Nah hoztak a fiuk a kotelezot. Azert itt az auxerre ellen is megmutatkoztak a hibak. Latszik hogy a fogyatekos kp miatt verzik el a vedelem is. kp nem tud szűrni, rogton mennek a kontrak a szelso vedok nem ernek vissza a ket kozepso vedot meg ugy forgatjak ahogy nem szegyenlik. Az Oszer vezethetett is volna..egy passzon mulott. A szelso vedokkel valamit kezdeni kell... nagyon belevannak epitve a tamadasokba holott f4 el ez nem lenne indokolt. egy egy eladott labda utan mindig a ket kozepsovedo talalja magat szembe minimum 3 tamadoval. Emberhatranyban silva meg nesta sem tud mit kezdeni.
Mar mindenki tudja, hogy ha Milan, akkor kontra jatek. Az szerencse h a nagyobb csapatok elvbol nem ezt jatszak, de a kiscsapatok meg siman belgyalazzak a teamet ezzel a taktikkal.
Zlatan latom jol bekonfiguralta a stoplist Strasser hatan:D Azt az embert se lesz egyszeru megnevelni. -
#27690 első képen kellett volna vkinek hátbarúgni:D:DSA:D:SA:D -