A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acm689
ebbõl is látszik, hogy Beckham emberbõl van... akármit is mutat kifelé, akármennyire is nagyképûnek tartják, szerintem belül egy nagyon rendes ember. sokan félreismerik sajnos...

szucsy89
Beckham levélben köszönte meg a törõdést

Az AC Milannál kölcsönben szereplõ David Beckham nyílt levélben köszönte meg csapattársainak a segítséget, és hogy a bajban is mellette álltak. Az üzenetet Leonardo a reggeli tréning elõtt olvasta fel a játékosoknak.

”Sok szerencsét kívánok Leonardonak, és a csapattársaimnak a szezon hátralévõ részére, és remélem, hogy sikerül elhódítanotok a bajnoki címet. Meg szeretném köszönni nektek a támogatást, és azt a szeretetet, amit a Chievo elleni meccs után kaptam tõletek. Nagyon megindított a törõdésetek, és tudom, hogy ebben a csapatban igaz barátokra leltem. Remélem, hogy valamikor újra veletek játszhatok ennek a csodálatos klubnak a színeiben. Még egyszer mindent köszönök, és sok szerencsét. Ciao, David.”
Nuno88
Ez a Yepes 😄
Bár jobb mint Onyewu, Favalli, Kaladze sztem... de 34 <#zavart2>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ez jobban hangzik mint a yepes tema
LasCar16
acm689
na kezdhet Pippo végre!

Borriello játéka is kérdéses a Napoli ellen!

Aggasztó hírek jöttek ma reggel Milánóból. Lehetséges, hogy Borriello is kihagyja a hétvégi, Napoli elleni bajnokit.

A 27 éves csatár eddig kilenc gólt szerzett idén a Serie A-ban, de ma Leonardo hazaküldte a csapat edzésérõl, miután belázasodott.

Ezért azt, hogy fogja-e tudni vállalni a vasárnap esti meccset, valószínûleg csak holnap lehet majd megtudni. De Leonardo így is izgulhat, mert nem csak Borriello lenne az egyetlen hiányzó a soron következõ mérkõzésen.

Pato sem biztos, hogy már vasárnap vissza tud térni. Ezen kívül a védelemben is lesznek hiányzók. Thiago Silva egészséges, ezért õ szinte biztosan ott lesz a kezdõben, de mivel Nesta, Bonera és Onyewu is sérült, ezért valószínûleg Favalli kap majd ismét helyet a brazil mellett a kezdõben. A két szélsõ védõ, Ignazio Abate és Luca Antonini sem épült még fel.

A Milan mindössze egy pontra van lemaradva a listavezetõ Intertõl, s ezért fontos lenne nyomást gyakorolni a városi riválisra. Ennek pedig a legjobb módja, ha a Rossoneri sorban nyeri a meccseit.
a Real is igy szokta csinálni.
Am mindenféleképpen visszakéne hozni Astorit, nagyon jó lenne Silva mellett

A Milannak a vártnál nagyobb csatát kell vívnia Davide Astori megszerzéséért. A fiatal olasz védõt a Milan nyáron kölcsönadta a Cagliarinak, sõt, a saját nevelésû játékos 50 %-a is a szárd csapathoz került...

Davide Astori a Rossoneri saját nevelésû fiatal védõje nyártól a Cagliariban rúgja a bõrt (igen gyakran kap játéklehetõséget), és miután a klubnál felmerült néhány probléma a hátvédsorban, Galliani nyáron vissza akarja hozni Davidét.

Alessandro Nesta sérülékenysége ezúttal is bebizonyosodott, hiszen a világbajnok védõ térdszalagjai egyik napról a másikra elszakadtak, így az idény hátralevõ részét ki kell hagynia. Daniele Bonera - Nesta elsõ számú helyettese - is többet volt idén sérült, mint egészséges, míg Kakhaber Kaladze és Giuseppe Favalli nagy valószínûséggel nyáron távozik a klubtól.

Ezek után Astorinak az eddiginél sokkal nagyobb szerep juthatna, ám Massimo Cellino, a Cagliari elnöke nagyon ragaszkodik a kölcsönkapott olaszra. A hírek szerint Adriano Galliani kész lenne Astori árának dupláját (3 millió eurót) is fizetni, ám Cellino hajthatatlan.

"Meg akarom tartani Astorit, és hajlandó lennék 5 millió euróra emelni az ajánlatunkat, hogy egyszer s mindenkorra megszerezzük õt." -mondta a szárd klub elnöke a La Gazzetta dello Sportnak.

A két klub kapcsolata egyébként remek, gondoljunk csak arra, hogy Alessandro Matri hasonló körülmények között igazolt el nevelõegyesületébõl, a Milanból.

Ám Galliani ezúttal nem akar még egy tehetséget elveszíteni, ezért valószínûleg emel az ajánlatán. (Ez remek példája annak, hogy hogyan igazoljuk vissza saját játékosunkat milliókért...- a szerk.)
34 éves, gratulálok......
Ennek megint sok értelme van...

LasCar16
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/articoli/articolo30733. shtml

Több forrás, köztük a sportmediaset is kész tényként közli, hogy Mario Yepes a következõ 2 évben a Milan játékosa lesz! A kolumbiai ingyen érkezik és a napokban már alá is írhatja a szerzõdését.

1 milla lesza fizuja, hát én nem tudom, Favalli helyett már jobb...úgytûnik h nem tudnak a kopaszék errõl leszokni...

#acm

Nuno88
Jajjj de igaz Istenem!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
A friss Sztár Sportban van egy Gazzetta-cikk: "Volt egyszer egy Milan..." címmel. Pár idézet a teljesség igénye nélkül (a cikk írásakor már csak egy pont volt a hátrány):

"A keret összetétele, a játékosok többségének kvalitása, s az edzõi szemlélet sem üti meg azt a nívót, amivel a Milan Silvio Berlusconi elnökségének érájában elkényeztette híveit."

"Ha a csapat hátvédsora a Tassotti, Baresi, Costacurta, Maldini négyes lenne, akkor is nehezen elképzelhetõ, hogy a csapat megengedhesse a három, a magát a védekezésbõl teljesen kivonó támadó luxusát."

A könyörtelen olasz sajtó szerint: "...ezzel a játékoskerettel inkább az AS Roma elõli menekülés Leonardóék reális célja, mint a bajnoki cím. A mostani túlkoros keretet szét kell kergetni, és teljesen új alapokról újjáépíteni."

#acm

LasCar16
A tegnapi edzésen Pato , Abate , Antonini és Mancini újra a csapattal edzett .

acmilan.com

#acm

LasCar16
A Milannál újra képbe került Per Mertesacker, a Werder Bremen hatalmas termetû <1,98> belsõ védõje. Az ára 10 millió euro körül lehet.

calciomercato

#acm

LasCar16
én meg azt látnám h mikor futnak a bajnokaink

#acm

limperatore
balotelli háá santon :d

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

horpeti
Jah, ez igaz. 😊 Mondjuk engem sosem zavart a légióskodás. Magyar csapatnál fura nem magyar neveket hallani.. Fradi. 😊

szucsy89
kezdõ 11ben nem volt tegnap olasz
horpeti
most ezt nem értem. 😊

acm689
az Inter(nacionál) csapat valóban megérdemelte a továbbjutást... Csak látnám már, hogy van közük Olaszországhoz...

horpeti
Inter szépen játszott, megérdemelte a gyõzelmet. 😊
Sneijder császár.. 😄 Kár, hogy kirúgták Madridból, de Interben végre kibontakozhat, így jobban járt, az tuti. Ennek az Internek van keresni valója a BL-ben, egész más, mint a több éve csak a bajnokságban eredményes csapat... Kellett hozzá Murinho az biztos. 😊

Palinko
lesz alkalom felmérni a fiatalok tudását 😄
Nuno88
Na igen most jön a kérdés hogy ma kinek szurkolunk a BL-ben. Az Internek és a 4 BL helynek vagy a Chelseanek és Carlettonak.

Palinko
furcsán kezeljük a tehetségeket, vagy nem játszatjuk elmennek (gufi) vagy mindég kölcsön (paloshi, abu) ...
Nuno88
Jah le van igazolva de ezekszerint nem merik bedobni a mély vízbe -.-

Oziris666
Ghánai u20as csávót leigazoltátok nem?
Simán ki lehetne probálni elõl...

😞 Köszönet mindenért, Becks!
Sajnos nem láttam a meccset, Abate-rõl mit lehet tudni?

acm689
megvizsgálták Beckset, 4 hónap minimum :S

acm689
én attól tartok, ha Scudettot nyernénk - amit még így 1 pont hátrányból sem tartok valószínûnek - megint jönnének a szokásos szöveggel, hogy hát tessék, bajnokságot nyertünk, minek ide új játékos? nemhogy játékosok...

Tegnap meglátásom szerint elég szar volt a csapat, ennyi helyzetet kihagyni nem lehet... megköszönhetjük a bíróknak a meccset! vezethetett volna a Chievo. 2-0ra is... a kapufa, meg a partjelzõ mentett meg minket... Ez elfelejtetteti mindekivel, hogy nincs Silva mellé normális belsõ védõnk, gyengék lettünk szélen, lassan elfogynak a cseréink, mert sokan lesérülnek. Azért is kaptunk ki a manu ellen, mert a csapat nem bír 90 percet végig futni, ezért akadt meg beckham lába is, nem bírta a megterhelést....

ha így maradunk, nagyon siralmas lesz a vége, mert a hírek szerint, 2 játékosunk már nem fog kiállni a gyepre a szezon végéig! NESTA, és BECKHAM! mind a ketten meghatározóak... max bechs pótolható... sajnálom õt...

see csereként nagyon kell, mert õ is hamar elfárad... pirlo is...

kellenek a frissítések ennek a csapatnak nagyon.... ritmussal lehet megverni az ellenfelet, de ha felgyorsítunk a fáradtság miatt hihetelen lesz a pontatlanság....

milyen kezdõ lesz majd ha még 2 játékos lesérül?...

abbiati, zambro, kaladze, favalli, janku, gattuso, pirlo, abro, ronnie, inzaghi, hunti??...

ronnien és huntin kívül van 30 év alatti játékos?...... onnantol sírhatjuk a 2. helyet is majd.....

remélem h az inter nagyokat bukik, megnyerjük a scudettot, és végre mutathatunk valamit... nyáron meg frissítés kell, ez nem kérdés...
szucsy89
ja, igaz hogy kihajtotta magát tegnap is:/
shumika

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

acm689
Nagyon-nagyon sajnálom Beckhamet, nagyon hajtott, elszakadt a családjától 2xfél évre, csak, hogy kint lehessen a VB-n. Erre 1 lépés, és annyi az álmának 😞 Nem ezt érdemelte! Jobbulást David!

szucsy89
kezdõkét elfárad, és a 2.féidõtõl kezdve vagy még hamarabb lassítja a játékot, alibizik csak...így jó volt.

akit negatívként kiemelnék az Pirlo...nagyon örültem hogy le merte cserélni végre, minden labda amit átvett elpattant tõle és megszerezte az ellenfél...ritka szar meccset játszott..Bechkamet sajnálom, de igazából nem volt jó, semmit sem tudott hozzátenni a játékhoz, Mancini ha felépül sztem legalább olyan jó lesz...a sérültlista kezd kicsit hosszú lenni én ezért aggódok, még 1-2sérülés és nem lesz csere😄
Nuno88
Az a baj h See kezdõként nagyon sokszor alibizik. Most így h csereként lépett pályára, sokkal többet tudott adni a csapatnak. Bár a következõ meccseken tuti kezdõ lesz 😄

Seedorf gólja nagyon nagy volt,én kezdettem volna.
Azt nem értem h Beckhamnek hogy tudott elszakadni az Achillese lépés közben.Jobbulást neki

LasCar16
LasCar16

A Milan idei szezonjának talán legszomorúbb képeit láthatták a csapat szurkolói, amikor az angol válogatott játékos a második félidõ derekán egy rossz mozdulat után egy lábon ugrálva jött le a pályáról, majd a vonal mellett összerogyott és sírva fakadt.

Az angol játékost azonnal le kellett cserélni. A mérkõzés utáni elsõ diagnózis szerint Beckham Achillese elszakadt, ez több hónapos kihagyást jelent. Amennyiben a diagnózis beigazolódik Beckham nem vehet részt nagy álmán, a világbajnokságon. (A mindig jól értesült angol sajtó szerint csoda lenne, ha a 3 hónapra taksált gyógyulás után Beckham elmehetne Dél-Afrikába.)

A Chievo elleni mérkõzésen Abatét is sérülés miatt kellett lecserélnie Leonardónak.

#acm

Nuno88
Az elõzetes hírek szerint, Beckham szezonjának vége.

forrás: goal.com

zédorf ki gól rúgott<#worship>

Hat pedig ha azt nezzuk jo szezon😊 bar ahogy nezegetem a meccseket elsore nem ez jon le😊 azert is mondom h csak a pontok alapjan kijelentheto, mivel csak a listavezetohoz lehet viszonyitani, akivel szemben 6 pontot vesztettunk😊 ehhez kepest ragyogo a mostani helyzetunk. Foleg keret frissites nelkul!
Jo ez a nyugdijas foci😄 oreg rozmár nem szarozmár..😄😄

LasCar16
ez a mínimum ha már 45percen át szartak a meccsbe, én jövõre futó és hajtó csapatot akarok látni amiben színezik a játékot... Krasics,Dzeko 😄

#acm

Nuno88
Jó szezon azért túlzás 😄
Az Inter szórakozza el, bár még sok van, 1 pont van a két csapat közt, de nõhet. Nem a mi kezünkben van a sorsunk, de remélem csak egyenlõre 😊

Miota Seedorf sarkazta azt a golt a MU nak, nalam õ a JOKER😄
vártam mar nagyon, hogy mikor hozza be leo..nem is ertem miert nem kezdo. Orasi golt tapasztott😊
Becksnek respekt, ma szethajtotta magat, sztem ezert jott ossze a serulese is.
Leot sajnalom.. szinte nincs meccs mikor nem szorul kenyszeru cserekre. Lassan elfogy a vedelmunk, az erosebb csapatok favalliekat megeszik.
Girnyot nem hagytak fickandozni, de azert igy is veszelyes tudott lenni, bar a labdaszerzest kicsit jobban is ambicionalizalhatná.
Igy pontban nezve eleg hihetetlen hogy ilyen jo szezont fut a csapat. Az inter ellen ott a -6 pont es még is csak 1 el huznak.
Bori ma nem volt az igazi, de az oreg pippoban meg mindig van fantazia😄
Osszesegeben sztem azert latszodott h kuzdottek a fiuk, es bar nehezen lett meg a gyozelem, de megerdemelt.
Elkepeszto neha milyen hajrakat levagnak a fiuk😄
Csak igy tovabb!

Nuno88
AC Milan - Chievo 1:0
Gól: Seedorf

acm689
én is 😄 szép volt!! újra nyitott a bajnokság!!

Nuno88
Én hatalmasat kiabáltam 😄

seedorf bazdmeg 😄DDD olyat ugrottam............