36663
  • shad0w
    na ibra jól megrugdosta a kapust :D mondjuk tegyük hozzá, h rajta kívül kb senki nem hozott volna ki ebből helyzetet sem :P
  • Davidke007
    pirlo mekkora golt lőtt azt a kurva eget :D
  • paly90
    Pirlooo:D:D:D:D:D
  • szucsy89
    PIRLO ATYA ÉG MEKKORA GÓÓÓÓL!!
  • acm689
    AZTA PIRLOOOOO :DDDD
  • karajjj
    ibra nem
  • szucsy89
    az egész csapat átváltott fehér cipőre?:D:D
  • szucsy89
    old boys középpályára kiváncsi leszek:D
  • Redbull756
    PARMA: Mirante; Zaccardo, Paci, Lucarelli, Antonelli; Morrone, Gobbi; Angelo, Candreva, Marques; Crespo.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.

tyűű, ez a középpálya már megint..
  • szucsy89
    Nyerni kell!
  • paj01
    jojo ertem en:) de ket csatar se ugyanugy kerul helyeztbe, szal ezt azert nem lehet ennyire leegyszerusiteni. De mind1 is. Huzos lesz a mai meccs sztem, egy x mar jo lenne.
  • banok
    20.45 Parma-Milan
    tv: Digisport
    streamek
  • szucsy89
    Én csak tavalyra visszagondolva írtam, Borriello ezekből a töredékét értékesítette volna, ebben biztos vagyok, csak szenvedett volna elől, míg Ibra is szenved nagyrészt, de 1-1 villanással eldönt egy meccset...nagy különbség!:)
  • paly90
    én nem kedvelem Ibrát,de azt elismerem hogy legalább a góljainka fele klasszis megmozdulás után született...

nyogodjék békében Giuseppe!
  • LasCar16
    A sky.it-ről:

Carlo Ancelotti édesapja, Giuseppe 87 éves korában elhunyt. Nagy Milan-rajongó volt az öreg, annyira hogy kívánságára Milan-mezben fogják eltemetni.

Nyugodjék békében!
  • LasCar16
    ezt ugye nem gondoltad komolyan?? ha nem lenne a svéd parasztunk akkor szarban lennénk, klasszis gólokat szerzett nem csak könnyen befejezett pár akciót...
  • paj01
    ez hulyeseg, ennyi erovel ha abbiati nem lenne akkor kaptunk volna vagy 50 golt:D ki tudja, lehet ha ibra helyett pippo jatszik vegig nyertuk volna az osszes meccset:D
    Ha nem lenne ibra, akkor lenne mas csatar...mondjuk teny h kell az a 47es lab:D
  • szucsy89
    2045
  • acm689
    soha nem bírunk vasárnap játszani? mikor lesz a meccs, 6-kor vagy este 20:45?
  • Redbull756
    Várható kezdők a holnapi meccsen:

Parma (4-3-3): Mirante; Zaccardo, Paci, A.Lucarelli, Antonelli; Valiani, Gobbi, Morrone; Candreva, Bojinov, Marques.
    A disposizione: Pavarini, Paletta, Dellafiore, Pisano, Angelo, Dzemaili, Crespo. All.: Marino

Milan (4-3-3): Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Gattuso; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho
    A disposizione: Amelia, Yepes, Bonera, Pato, Flamini, Seedorf, Inzaghi. All.: Allegri
  • szucsy89
    Allegri a meccs után kiemelte, hogy nem mindent Ibrának kéne csinálnia...hát igen, 6 meccs 5 gól, és ha ő nem lenne még nem nyertünk volna:D

Pato hétvégén visszatér!
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd de buta vagy :D
  • szucsy89
    te készülj holnapra mert kellenek a csapatodnak a pontok
  • limperatore
    meg ha az első félidőben az a labda bemegy, akkor is gól
  • szucsy89
    T. Silva (már megint) hatalmasat játszott, ha ő véletlenül eltiltott lesz vagy sérült, nem tudom mi lesz:S

Egyébként ha az első félidőben Robinho helyett Pato van, akkor az gól...
  • szucsy89
    1-1 lett, a csapat kb. a 60. perctől kezdve húzta az időt, valamit tudhatnak...lehet úgy vannak vele hogy real meglesz oda-vissza:P:D
  • szucsy89
    Robinho helyett jöjjön Dinho, nem megy ma neki nagyon...Nesta benézte a gólunkat, van ilyen, benne van a csapatban a győzelem de egy xen sem lepődnék meg
  • Davidke007
    jó a meccs. gattusonak felkéne pörögni vagy helyette ugorjon be prince, robinhonak meg 1 fejmosás vagy be r80. és oké. nesta lábát meg deszkázzuk be. :D . rég láttam ekkora bőrt 16-oson belül :)
  • acm689
    Ibra szépet lőtt! hajrá, Robinhonak javulnia kell, lassan úgyis jön helyette Dinho szerintem. én még Pippot várom
  • DeerHunter01
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • paly90
    Robinho bmeg..:S:@
  • paly90
    vezet az Ajax....sajnos megérdemelten:S
  • paly90
    x vagy nyerünk:)
  • acm689
    Ajax 2.40
    Milan 2.80
    szépek a szorzók, nem gondoltam volna, hogy esélyesebbnek tartják az Ajaxot! Jó, hogy hazai pálya, de...
  • horpeti
    Na, legalább valamiben kiemelték... :)
  • Davidke007
    50-50% :D. csak néhány szó nem volt meg. :D. a többi saját :D

béna? :D
  • szucsy89
    google fordító?:D
  • Davidke007
    Galliani nyilatkozat:

"Először is, a Milánnak nyerni kell, nem szórakoztatni. Meg kell nyerni a bajnokságot, nem vagyunk egy vidámpark. Remélhetőleg nyerni fogunk holnap, ezzel szentelhetjük a győzelmet a mi elnökünknek, aki szerdán ünnepli születésnapját . Ő sokat tett a Milanért, megérdemli ezt."

"A kisebb csapatok által használt kontrázás, a San Siroban csak a védelemnek okoz gondot, most azonban, hogy újulunk, próbáljuk játszani a játékunk kevesebb lehetőséget adunk a támadásaiknak. Az új hullám, és az olasz edzőnk nagyon jó. Különben is, a végén majd a legerősebb nyer, és remélhetőleg ezek mi leszünk. "

Galliani folytatta: "Pato jól van, ő képes lesz játszani a Parma ellen szombaton, legalábbis ez az, amit nekem mondtak az orvosok. Robinho egyre jobb is. Nem volt ott a nyári edzőtáborban, de most már a fitnesse javul. Van több alternatívánk.
  • Davidke007
    hivatalos esti kezdő:

AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
    Christian Abbiati, Gianluca Zambrotta, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Luca Antonini; Mathieu Flamini, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso; Clarence Seedorf; Robinho, Zlatan Ibrahimovic.
  • Davidke007
    A Goal.com szerkesztői Pirlot beválasztották a hét legrosszabb játékosait felvonultató csapatba. Középpályásunk inkább rombolta a Milan játékát, mint szervezte, pedig utóbbi lett volna a dolga. Most valahogy nem tudta megcsillogtatni zseniális tudását.