A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
majnem 6, de ez nem Favallin múlott :) kéz a kézben Pirloval

#acm

szucsy89
Favalli, már hiányzott egy nagy hiba tõle:D
limperatore
téged :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
azért olyanra h egy milan meccsen egy félidõ alatt 5gólt születik nem mostanában volt példa:D
Kimentem egy percre erre gól.Hogy volt?

vegre!!!!! kell a szerencse is
acm689
szegény Astori LOL
2-3

LasCar16
öngól!! szegény Astori! nem baj jövõre azért még visszavárjuk!! :D mondjuk azért ezt Marchettinek fognia kellett volna..

#acm

horpeti
Gól. :DD

szucsy89
2-3 ;)
szucsy89
te mit röhögsz? nézd a csapatodat inkább, még nincs vége egyik meccsnek sem
LasCar16
Seedorf már a seggén veszi a levegõt, Favallit is megdógoztaják rendesen :D

#acm

limperatore
xD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
hogy lehet ilyen körülményes valaki bassszameg nem értem
horpeti
Pirlo b+...

2-2 Köszönjük Pirlo:S:S:@:@

pirlo is elmehet a picsaba
szucsy89
köszönjük meg Pirlonak a gólt
WuFraZselic
és az Inter is Milánóban :)

(amúgy roma nem akar kikapni?)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

roma is vezet bariban...
horpeti
nagyon kösz... Inter meccset néztem, és nézem hogy pörögnek a Milan események.. nézem inkább a Milánt, a bologna nem sokáig fogja húzni.. :(

Hoppá Hunter mekkora gólt lõtt!ezez szép volt Hunti:)
nem gyõzök irogatni:D

szucsy89
Hunteraaaaaaaaaar MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL GECII
acm689
HUNTEERRR

favallibol nagyon eleg mostmar!
Ezt nem hiszem el, kiegyenlítettek áhh Antonininek be kellett volna rúgni az elõbb.Na mind1 menni kell tovább, Forza Milan

szucsy89
1-1
Huu Antonini mit hagyott ki...Seedorf adta a golpasszt

szucsy89
nah, bekapcsolódok én is :D

látom már 1-0, gólpasszt ki adta?
Borriello!!!!
acm689
köszi!
na, Borri!

banok
betfair és a bet365 szokott mûködni. regelni kell.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Boriello!!!ez az:)

LasCar16
acm689
ki hol nézi? nekem egyik sem akar menni :(

Remélem nyerünk, van egy olyan érzésem h a Roma és az Inter is meg fog szenvedni.Mondjuk mi is szerintem:S

szucsy89
nah Dinho remélem varázsol ma 3 pontot, naggyon kell a gyõzelem..
szucsy89
kezdõben, mivel Mancini, Pato, Inzaghi, Flamini, Beckham nincs
acm689
Goal.com szerint Hernanes újra célkeresztben

acm689
Cagliari-Milan: a hivatalos kezdõcsapatok

CAGLIARI: Marchetti; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Lazzari; Cossu; Matri, Ragatzu

MILAN: Dida; Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho

Hunter a kezdõben!

Koszi!
LasCar16
késõbb még lesz több link majd még keresek vmi jobbat

#acm

csak en nem talaltam egyetlen srteamet sem?
Nuno88
Nem leszek itthon sajnos nem látom, de nagyon nagyon remélem h megnyerjük, ideje lenne már a 3 pont begyûjtése.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
ne felejtsétek, 15:00-kor meccs! sajnos nem adja a TV, stream remélem, majd lesz.

acm689
Utánpótlás: FTC-siker a Milan ellen, a Puskás Akadémia kikapott a Real Madridtól

Két mérkõzést rendeztek meg a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi labdarúgó utánpótlástorna csoportkörének elsõ fordulójában. Magyar szemszögbõl egy gyõzelem és egy vereség a mérleg.

A torna nyitó találkozóján a Real Madrid kétgólos elõnyt szerzett magának egy félidõnyi játékot követõen a házigazda Puskás Akadémia ellen. Így hiába hozta 2–2-es döntetlenre a folytatást a vendéglátó együttes és zárkózott fel kétszer egygólos hátrányra, végül kettõvel kikapott.

A Ferencvárosnak a félidõben még egygólos hátránya volt az AC Milannal szemben, ám a fordulást követõen Wágner Richárd duplájával fordítottak a zöld-fehérek és megnyerték a mérkõzést.
nso
--------------------------------------------------------------------
Na már az ifijeinknek sem megy :SS

Fabio Capello
most nem eligazol a chelseabe? :D:D:D::D:D:D::D:D:DD

LasCar16
Az AC Milan csatára, Alexandre Pato még nem adta fel a bajnoki címért folyó versenyt. A brazil játékos a Napoli ellen tért vissza sérülésébõl, de kilenc perc után le kellett cserélni.

Az egész csapat bízik a Scudetto megszerzésében, és biztos vagyok benne, hogy a célunk elérése érdekében a maximumot hozzuk ki magunkból,” – nyilatkozta Pato. ”Remélem, hogy ehhez a szezon vége felé én is hozzá tudom majd tenni a magamét, de most csak azt szeretném, hogy újra képes legyek fájdalom nélkül játszani.”

a kiemelt rész röhejes, hisznek a scudettoban és szarnak a pályán bele, komolyan ez már röhejes mint mi bajnokként, sok a sérült nem bírták sokan a terhelést plusz még az orvosi stáb is kritikán aluli, unom már ezeket a parasztvakító dumákat mindenkitõl, a fontos meccsek elõtt is szépeket nyilatkoztak aztán mi lett a vége? magyarázkodás, komolyan lassan elmegy a kedvem a meccsnézéstõl, magunkat verjük meg. köszönet ezért a vezetõségünknek, de legalább a honlapon kinnvan a legeredményesebb jelzõ...

#acm

horpeti
jó szar az orvosi stáb szvsz, mert nem csak az öregek haldokolnak...