A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
téged :D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
azért olyanra h egy milan meccsen egy félidõ alatt 5gólt születik nem mostanában volt példa:D
Kimentem egy percre erre gól.Hogy volt?
vegre!!!!! kell a szerencse is
öngól!! szegény Astori! nem baj jövõre azért még visszavárjuk!! :D mondjuk azért ezt Marchettinek fognia kellett volna..
#acm
xD
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2-2 Köszönjük Pirlo:S:S:@:@
pirlo is elmehet a picsaba
és az Inter is Milánóban :)
(amúgy roma nem akar kikapni?)
(amúgy roma nem akar kikapni?)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
roma is vezet bariban...
nagyon kösz... Inter meccset néztem, és nézem hogy pörögnek a Milan események.. nézem inkább a Milánt, a bologna nem sokáig fogja húzni.. :(
Hoppá Hunter mekkora gólt lõtt!ezez szép volt Hunti:)
nem gyõzök irogatni:D
nem gyõzök irogatni:D
favallibol nagyon eleg mostmar!
Ezt nem hiszem el, kiegyenlítettek áhh Antonininek be kellett volna rúgni az elõbb.Na mind1 menni kell tovább, Forza Milan
Huu Antonini mit hagyott ki...Seedorf adta a golpasszt
Borriello!!!!
Boriello!!!ez az:)
Remélem nyerünk, van egy olyan érzésem h a Roma és az Inter is meg fog szenvedni.Mondjuk mi is szerintem:S
Cagliari-Milan: a hivatalos kezdõcsapatok
CAGLIARI: Marchetti; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Lazzari; Cossu; Matri, Ragatzu
MILAN: Dida; Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho
Hunter a kezdõben!
CAGLIARI: Marchetti; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Lazzari; Cossu; Matri, Ragatzu
MILAN: Dida; Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho
Hunter a kezdõben!
Koszi!
csak en nem talaltam egyetlen srteamet sem?
Nem leszek itthon sajnos nem látom, de nagyon nagyon remélem h megnyerjük, ideje lenne már a 3 pont begyûjtése.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Utánpótlás: FTC-siker a Milan ellen, a Puskás Akadémia kikapott a Real Madridtól
Két mérkõzést rendeztek meg a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi labdarúgó utánpótlástorna csoportkörének elsõ fordulójában. Magyar szemszögbõl egy gyõzelem és egy vereség a mérleg.
A torna nyitó találkozóján a Real Madrid kétgólos elõnyt szerzett magának egy félidõnyi játékot követõen a házigazda Puskás Akadémia ellen. Így hiába hozta 2–2-es döntetlenre a folytatást a vendéglátó együttes és zárkózott fel kétszer egygólos hátrányra, végül kettõvel kikapott.
A Ferencvárosnak a félidõben még egygólos hátránya volt az AC Milannal szemben, ám a fordulást követõen Wágner Richárd duplájával fordítottak a zöld-fehérek és megnyerték a mérkõzést.
nso
--------------------------------------------------------------------
Na már az ifijeinknek sem megy :SS
Két mérkõzést rendeztek meg a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi labdarúgó utánpótlástorna csoportkörének elsõ fordulójában. Magyar szemszögbõl egy gyõzelem és egy vereség a mérleg.
A torna nyitó találkozóján a Real Madrid kétgólos elõnyt szerzett magának egy félidõnyi játékot követõen a házigazda Puskás Akadémia ellen. Így hiába hozta 2–2-es döntetlenre a folytatást a vendéglátó együttes és zárkózott fel kétszer egygólos hátrányra, végül kettõvel kikapott.
A Ferencvárosnak a félidõben még egygólos hátránya volt az AC Milannal szemben, ám a fordulást követõen Wágner Richárd duplájával fordítottak a zöld-fehérek és megnyerték a mérkõzést.
nso
--------------------------------------------------------------------
Na már az ifijeinknek sem megy :SS
Az AC Milan csatára, Alexandre Pato még nem adta fel a bajnoki címért folyó versenyt. A brazil játékos a Napoli ellen tért vissza sérülésébõl, de kilenc perc után le kellett cserélni.
”Az egész csapat bízik a Scudetto megszerzésében, és biztos vagyok benne, hogy a célunk elérése érdekében a maximumot hozzuk ki magunkból,” – nyilatkozta Pato. ”Remélem, hogy ehhez a szezon vége felé én is hozzá tudom majd tenni a magamét, de most csak azt szeretném, hogy újra képes legyek fájdalom nélkül játszani.”
a kiemelt rész röhejes, hisznek a scudettoban és szarnak a pályán bele, komolyan ez már röhejes mint mi bajnokként, sok a sérült nem bírták sokan a terhelést plusz még az orvosi stáb is kritikán aluli, unom már ezeket a parasztvakító dumákat mindenkitõl, a fontos meccsek elõtt is szépeket nyilatkoztak aztán mi lett a vége? magyarázkodás, komolyan lassan elmegy a kedvem a meccsnézéstõl, magunkat verjük meg. köszönet ezért a vezetõségünknek, de legalább a honlapon kinnvan a legeredményesebb jelzõ...
”Az egész csapat bízik a Scudetto megszerzésében, és biztos vagyok benne, hogy a célunk elérése érdekében a maximumot hozzuk ki magunkból,” – nyilatkozta Pato. ”Remélem, hogy ehhez a szezon vége felé én is hozzá tudom majd tenni a magamét, de most csak azt szeretném, hogy újra képes legyek fájdalom nélkül játszani.”
a kiemelt rész röhejes, hisznek a scudettoban és szarnak a pályán bele, komolyan ez már röhejes mint mi bajnokként, sok a sérült nem bírták sokan a terhelést plusz még az orvosi stáb is kritikán aluli, unom már ezeket a parasztvakító dumákat mindenkitõl, a fontos meccsek elõtt is szépeket nyilatkoztak aztán mi lett a vége? magyarázkodás, komolyan lassan elmegy a kedvem a meccsnézéstõl, magunkat verjük meg. köszönet ezért a vezetõségünknek, de legalább a honlapon kinnvan a legeredményesebb jelzõ...
#acm