36663
  • paly90
    bekéne szerezni egy ilyet:)
  • LasCar16
    Gallianinak eltört a lába
  • LasCar16

• szucsy89
    Nagyon jó lenne őt Luizzal együtt megszerezni, évekre stabilizálódna a 4 védőből 3...:D
  • DeerHunter01
    Állítólag a Milan figyeli Fabio Coentrao-t a mostani meccsen is.
  • Sojka5
    tavaly 7-szeres pénz volt, nyertem is rajta, csak keveset mert 500 ft-tal tettem meg...
  • szucsy89
    Real Madrid (1.70) - AC Milan (4.50)

mi a fasz?:O
  • Nuno88
    Pato mostanában rendre betalál a válogatottban. Jó lenne ha átmentené a góllövést a bajnokságra vagy a BL-re is.
  • Redbull756
    Pato ismét gólt lőtt a válogatottban, Robinho pedig adott egy gólpasszt.
  • paly90
    jobb
  • szucsy89
    Egyébként Montelongo melyik oldalon játszik?
  • szucsy89
    AC Milan: Portugáliában figyelnek védőket a piros-feketék

A Corriere della Sera információi szerint Areido Braida, az AC Milan sportigazgatója Portugáliában „vadászik" védőkre, hisz a milánói piros-feketék hátvédsorára ráfér a frissítés.

A lap úgy tudja, a Milan a Benfica brazil középhátvédjét, David Luizt, illetve balhátvédjét, Fábio Coentraót figyeli. Egy jobbhátvéd is képben van: a Sporting CP fiatal, portugál válogatott játékosa, Joao Pereira.
  • szucsy89
    150€ :o
  • LasCar16
    gazzetta Allegri, a Milannál végzett munkáját dícséri, és felsorolja azokat az okokat, amelyeknek köszönhetően ilyen jól szerepel a csapat:

A felkészülés/alapozás:

Évek óta nem volt már ennyire kemény alapozás. A 2010-es nyári felkészülés emlékezetes lesz, mint azok a hosszú és intenzív edzések. Ez a munka viszont később, a bajnokság folyamán nagyon hasznos lesz.
    A felkészülés első hónapjában a játékosok izomlázzal szenvedtek, és még az is nehezükre esett, hogy a lépcsőn felmenjenek a szobájukba. Bár az erdőben való futás nem újdonság Milanelloban, viszont a hossza annál inkább: 2 és fél órás edzések voltak, és a lehető legintenzívebben kellett a gyakorlatokat végezni. Erre a kemény munkára azért volt szükség, mert Allegri játékának az alapja a gyorsaság ill. az agresszió, és ehhez mindenképpen jó erőnlétre van szükség. Habár hihetetlenül kemény edzések voltak, de mégsem panaszkodott soha senki.

Kapcsolatok:

A maximális őszinteség, és tisztelet kulcsfontosságú, hogy jó legyen a játékosokkal a viszony. A játékosok felfedezni vélik Allegriben az Ancelotti féle módszert: soha nem ad magyarázatot annak, aki a kispadra szorul, de nincs is rá szükség.
    A játékosok szerint Allegri olyan, mintha a csapattársuk lenne. Seedorf-tól Pirlo-ig, Gattuso-tól Inzaghi-ig nincs olyan játékos, aki még ne dícsérte volna az új edzőt. A csapat számára különösen tetszik az, hogy Allegri Ancelottihoz hasonlóan nagyon közvetlen velük, egyenes és őszinte mindenkivel, és megértették, hogy mennyire fontos az együttműködés ahhoz, hogy a céljaikat elérjék.
    Allegri általában nem magyarázkodik senkinek, hogy miért került a kispadra, de nem azért mert nem szereti a párbeszédet: egyszerűen azért, mert nincs rá szükség, mivel a játékosokkal való kapcsolata az őszinteségen, és a tiszteleten alapul. Aztán a meccseken ordít, és folyamatosan tanácsokat ad: ő a csapat tizenkettedik embere a pályán.

A nagy öregek:

Az új edzőé az érdem, hogy újjászülettek azok a játékosok, akik Leonardonál kegyvesztettek voltak, mint Gattuso, vagy Zambrotta, és azt éreztette velük, hogy ők továbbra is fontosak a csapatnak. Allegri már az első naptól kezdve ösztökélte őket, és megértettette velük, hogy ők még mindig fontosak a Milan számára. Ugyanez igaz Inzaghira is, akiről az edző mindig csak jókat mond, akkor is ha az elmúlt meccseket a csatár kevés lehetőséget kapott.

Mindenki egyenlő:

Allegrinek nincsennek fiai, és mostohafiai: minden játékos egyenlő feltételekkel indul, és mindenkinek hasznossá kell tennie magát. Sőt, az edző számára a cserék jelentik a legnagyobb fegyvert a meccsek alatt.
    Allegri minden játékossal ugyanúgy bánik: nincsennek érintetlen játékosok (ahogy ezt láttuk is Amszterdamban, amikor Ronaldinho csak a padon ült), és nincs a csapatban olyan csoport, akikkel különösen jó kapcsolatot ápol, de szereti mindig azt mondani, hogy mindenki hasznos lehet, és a cserék ugyanolyan fontosak, mint a kezdők.

Felállás:

4-3-3-mal indult, amely által a leginkább ki lehetett használni a támadó lehetőségeket. Most a 4-3-1-2-vel kísérleteik, amely biztosítja az egyensúlyt, és egy remek alternatívát jelent.
  • Redbull756
    Thiago Silva interjú a mai Gazzettából.
  • LasCar16
    Costa Kurta :))))))))
  • Grove4
    Use the force!
  • girimó
    Egy segitséget kérnék , Costa Kurta melyik évben játszott utoljára a Milánnál.
  • limperatore
    Pato spoke very clearly: "If one day I'd leave Milan, I'd like to wear Barcelona's shirt", he said to 4-4-2.

ibra is ezt mondta :ASDSA:D
  • Nuno88
    Szerintem nem fog, elmegy még vmi kisebb csapathoz és kész.
  • szucsy89
    Pipponak ez sztem az utolsó éve, de attól félek hogy See még maradni akar 1-2 évig:S:D
  • Nuno88
    Nesta, Pirlo és Dínó.
  • szucsy89
    Özil megsérült, nem játszhat ellenünk elvileg.
  • DONGUBA
    dinho nesta esetleg pirlo
  • DeerHunter01
    énis örülnék , ha felépül rendesen akkor biztos jó teljesítményt fog nyújtani.
  • Davidke007
    Új hírek: Ronaldinho nyilatkozta, nem akarja elhagyni a Milant, itt akar még játszani pár évig, és kupákat nyerni a csapattal, HA vissza jön Kaká, márpedig, tegnapelőtt este telefonbeszélgetést folytatott Kaká és Galliani, és én úgy olvastam abban a hírben, ha az angol tudásom nem hagyott cserben, hogy Kaká vágyik vissza a piros feketékhez.

Pato ha elmegy csak a Barcába hajlandó elmenni, de boldog itt a Milan-nál, és nyerni akar.

Személy szerint én örülnék Kakának....
  • DeerHunter01
    ha itt köt ki Ronaldinho akkor végleg befellegzett neki szerintem :D
  • DeerHunter01
    Öregek otthonába mehetnek :DD
    Amúgy Inzaghi meddig fog még focizni kb nem mondta valahol ?
    Ronaldinhot én nem adnám el az biztos, miatta szeretem a Milant amúgy is.
  • szucsy89
    Milan – 6 players go out of contract in 2011

Marek Jankulovski (33)
    Alessandro Nesta (34)
    Clarence Seedorf (34)
    Andrea Pirlo (31)
    Ronaldinho (30)
    Filippo Inzaghi (37)

na ki menjen és kivel hosszabbítsunk?:D
  • Nuno88
    Megújult az acmilan.com! :)
  • Nuno88
    Hát nem tudom h Kaká jó 5let lenne-e. Sheva is kapott egy esélyt, kapjon Kaká is ha Allegrinek kell.
  • Palinko
    de lényeg már októberben van millió nevünk :D mi lesz itt télen :D
  • paly90
    jobbnál jobb nevek:):D
  • LasCar16
    http://www.nemzetisport.hu/legiosok/tizenot-eves-magyar-vedot-tesztel-az-ac-milan-2047753/
  • LasCar16
    végül David Luiz? (Benfica,22) Rui Costa segítségével: 20 milláért?
  • LasCar16
    Gareth Bale az első számú célpont?
  • LasCar16
    Adil Rami (22)??
  • LasCar16
    Dinho nem fogadta el a hosszabbítást mer nem akar fizucsökkentést
  • LasCar16
    Ivanovic nyáron ingyé?
  • horpeti
    Hát Higuaín határeset, mostanában nem az igazi. :D De Patot rég láttam már jónak nagyon.
    Benzema helyett egyértelműen szívesebben látnám. :))