A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
:ASD:SAASD_SAD:SAD:SDA:SDA:ASD:ASD:ASD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Nuno88
6 meccs 6 pont? 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
én már azt számolom hogy mennyi pontot kell szerezni hogy meglegyen a 3. hely...de nagyon nehéz lesz, eszméletlen nehéz a sorsolás...legyen már vége ennek a szezonnak nyerje meg a Roma és kész😄
Egyre gondoltunk 😊

A hátralévõ 4 meccsen össze kelle kaparni min. 5 pontot a 3. helyért. (Palermo, Fiorentina, Genoa, Juventus 😊

LasCar16
ebben a szezonban egy valmit várok, azt h vége legyen, Bonera ma bûnrossz volt, mint ahogy a támadójátékunk is, mázli h a Palermo nem nyert, legalább hátrafelé nem kell tekintenünk, még..amilyen formában vagyunk, 4 meccs alatt még a 3. helyet is elbaszhatjuk

#acm

acm689
hát kifáradtak a fiúk emberhátrányban vagyunk ráadásul... 0 pont.

És nem mellékesen gól is...

acm689
Bonera miatt 11es és ki is küldték az olaszt... grat...

szucsy89
de ezen kívül pozitívumot ismét nem találok a játékunkban, a gól után szépen bealudtunk, rúgni fog 1et a samp ha így folytatjuk, már unom leírni de megint ötlettelen játék, nem futnak, körülményesek...😄 nemtom hanyadjára írom ezeket a szavakat ebben az évben😄
acm689
Borriello! 0-1!

Grove4
=)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
Galliani: Albertazzi jövõre a nagy csapat tagja lesz!

más:
Az olasz médiában forgó pletykák szerint Leonardo eldöntötte, hogy otthagyja a Milant a szezon végén, bár a klub már hivatalosan is cáfolta a híreket.

footballpress.net

#acm

Remélhetõleg Favalli és Pirlo hiánya nagyban megdobja a csapat teljesítményét...

acm689
A másik hír, hogy Maldininak játékosmegfigyelõi posztot ajánlana fel a klub. Kérdem én, miért kell nekünk játékosmegfigyelõ, ha úgysem igazolunk le senkit? 😄:S

acm689
A Gazzetta jóslata: a Milan nem költ sokat a nyáron

Átigazolási hírekÁtigazolási hírekA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Silvio Berlusconi továbbra sem szándékozik jelentõsebb összeget fordítani új játékosok vásárlására, így az AC Milan idén nyáron is szûkös költségvetésbõl gazdálkodhat. Az olasz klub megerõsítésére felhasználható pénzmennyiséget várhatóan jövõ hét pénteken, a Fininvest éves közgyûlésén határozzák majd meg.

A Milan Kaka eladásával jelentõsen csökkentette adósságállományát, amely így 70 millió helyett már csak 10 millió euró. Ennek ellenére a Gazzetta elõrejelzése szerint már elmúltak azok az idõk, amikor Berlusconi hatalmas összegeket fektetett be a klubba, és nem várható egyetlen nagy átigazolás sem.

Del Neri és Leonardo is kijelölte keretét a holnapi meccsre.

Sampdoria:

Kapusok: M.Cassano, Guardalben, Storari

Hátvédek: Accardi, Cacciatore, Lucchini, Rossi, Zauri, Ziegler

Középpályások: Franceschini, Guberti, Mannini, Padalino, Palombo, Poli, Semioli, Tissone

Csatárok: A.Cassano, Pazzini, Scepovic, Testardi

AC Milan:

Kapsuok: Abbiati, Dida, Roma

Hátvédek: Abate, Albertazzi (59), Antonini, Bonera, Jankulovski, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta

Középpályások: Ambrosini, Gattuso, Seedorf

Csatárok: Adiyah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho, Verdi (58)

Sérültek: Favalli, Kaladze, Nesta, Onyewu, Beckham, Flamini, Pato

Eltiltott: Pirlo
szucsy89
de sztem kamu
szucsy89
na ne ha Pato elmegy ááá nee:@
LasCar16
újabb rémhír: Pato-t átigazolási listára tettük, Mancinit meg leigazoljuk 😛, de ez még egyáltalán nem biztos, de ha ez igaz akkor szép lassan leépítjük a csapatot

#acm

Palinko
nem így gondoltam hogy nyerjünk bajnokságot...
szucsy89
mintha ide linkeltek volna egy hírt korábban hogy Dzeko szerzõdése már megvan a milannal, 100% asszem ezt az ügynöke nyilatkozta
LasCar16
Sokan bizakodnak az eredményes véghajrában Milánó piros-fekete részén, ám a csapatkapitány, Massimo Ambrosini õszintén bevallotta, hogy nem sok esélyt lát arra, hogy a hátralévõ öt fordulóban az Inter és a Roma is többször pontot veszítsen. Ambro szerint annyi lehetõséget szalasztott el a Milan, hogy még egy esélyt már nem fognak kapni a sorstól.

A Rossoneri öt fordulóval az olasz bajnokság vége elõtt 3 pontos lemaradásban van az Inter mögött, míg az elsõ helyezett Roma 4 ponttal elõzi meg Leonardo csapatát. Massimo Ambrosini, a lombard klub csapatkapitánya azonban nem bizakodik annyira, mint néhányan a klub és a szurkolók körében.

"Az elõl álló két csapatnál van a meccslabda, mert a Milan jelenleg le van maradva." -nyilatkozta Ambrosini a Milan hivatalos honlapjának.

"Szomorúak vagyunk, hiszen számos lehetõséget packáztunk el, és túl kevés idõ van megvárni, hogy az Inter és a Roma pontokat hullajtson."

"Õt meccs van hátra, ami történt, megtörtént, ez már ténykérdés. Mindazonáltal úgy kell befejeznünk a bajnokságot, hogy minél kevesebbet kelljen bánkódnunk."

"Irigy vagyok arra a két csapatra, akik az élen harcolnak az elsõ helyért, mert én is ott szeretnék lenni, és hallgatni másokat, akik úgy beszélnek, mint most én."

Forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Adriano Galliani, a Rossoneri vezérigazgatója a minap egy nyilatkozatban elmondta, hogy Hugo Llorisszal, a Lyon és a francia válogatott fiatal kapusával két éve már mindenben megegyeztek, ám a végén Abbiati mellett döntött a klub. "Lloris tulajdonképpen már a miénk volt 2008 nyarán. Minden részletben megegyeztünk vele és az ügynökével. A végén azonban Christian Abbiati visszautasította a Palermo ajánlatát, így Lloris leigazolása kútba esett." -árulta el Galliani. A francia kapus ezután nem sokkal a Lyonba szerzõdött, ahol olyannyira remekül véd, hogy az idei Bajnokok Ligája kiírás egyik, hanem legjobban védõ kapusa. Abbiati jelenleg sérüléssel küszködik, õt a brazil veterán Dida helyettesíti. Forrás: tribalfootball.com

szuper 😄DDDDDDDD

#acm

LasCar16
Sokan szerettük volna Dzekot a Milanban látni.
Az ára nekünk (is) irreálisan magas.
A Juventusnak viszont nem:
Dzeko, un futuro in bianco e nero - (Dzeko jövõje:bianco-nero, azaz
a Juventus startolt rá Trezeguet utódjaként)

ezt viszont nem tudom megbocsájtani, de még mindig reménykedem h hozzánk igazol ... idén is bizonyítja h nem egy szezonos csatár...

#acm

LasCar16
Az AC Milan utánpótláscsapata hazai pályán 2-0-ra legyõzte a Palermo fiataljait, és ezzel 3-1-es összessítéssel megnyerte az Olasz Kupát.

AC Milan-Palermo 2-0 (1-0)
Gólszerzõk: Verdi (4.), Zigoni (63.)

MILAN: Perucchini; Ghirighelli, Romagnoli, Albertazzi, De Vito; Novinic, Strasser; Scampini, Verdi, Schenetti; Zigoni.

PALERMO: Caroppo; Siragusa, Cappelletti, Adamo, Pellegrini; Pitarresi, Ardizzone, Davi, Corsino; Giovio, Mbakogu.

(acmilan.com)

grat!!!

#acm

acm689
de jó is lenne 😊 Én is tervezek majd valamikor egy ilyen olaszországi túrát.
szerintem az acmilan.hu forumán érdeklõdj, õk szoktak szervezni ilyen kirándulásokat.

sziasztok, a milan-juve meccsre szeretnék kijutni, vhogyan, és lehet hogy maradnék is néhány napot, elnéznék erre arra😊, nem tud valaki valami jó lehetõséget rá?
horpeti
persze szigorúan ingyen. 😄

acm689
én bizakodó vagyok, szerintem jön 2 lyukas fogú játékos, és fiatalításként Yepesen kívül leigazolunk még két 35 éves védõt...

akkor mar inkabb a bejaronõje.
Nah most mar haladjunk..tudjuk le ezt a szezont valahogy...megvan a bl hely, aztan lassuk mit hoz az igazolasi idoszak.

Palinko
szerintem ezek után az egész világ 😄 de sztem kacsa lesz
LasCar16
legfrissebb hír a Milannews-tól:

Anderson Hernanes de Carvalho Andrade Lima, nagyon de nagyon
közel került ahhoz, hogy a mi játékosunk legyen a következõ szezontól!

Az ára: 20 millió euró körül lesz. "Banánért nem adjuk"! Nyilatkozták
jelenlegi csapatának vezetõi.

#acm

LasCar16
Leonardo: "A szurkolók cserben hagytak minket"

nem tetszett Leonak a vasárnapi nézõtéri reakció, talán futni meg futballozni is kellett volna...

#acm

LasCar16
bazzzzeeeeggggggggg :AS😄AS:ASD:

#acm

lehet😄

horpeti
De lehet Maldini szomszédja is jó lenne, biztos ragadt rá valami. 😄

miért nem maldini apját kérték meg?!
<#levele>
vicc

szucsy89
rajtunk röhög a fél világ
acm689
Ma jelent meg Olaszországban az a hír is, miszerint Alessandro Nesta sérülése miatt a Milan vezetõi szerették volna rábírni a 41 éves Paolo Maldinit, hogy térjen vissza a pályára, de az elõzõ szezon végén visszavonuló védõ nemet mondott a felkérésre.

ugyanmáááááááááár! ilyen nincs! komolyan mondom, mit képzelnek ezek, hány évig fog focizni egy játékos? 70? pffff széééégyen!

Palinko
mégjobban letörné a játékosokat, ha azt mondaná idén semmi esélyünk sincs 😄 bár ettõl kedvtelenebb játékosokat már nem tudok elképzelni.

múltkor mondta az 5 vagy hány pontját amit elvár berlusconitól hogy segítsen neki, hiába mondaná minden héten attól még nem lesz közelebb az átigazolási szezon 😊 remélem majd év vége felé megint emlegeti a vérfrissítést, és hogy lesz is, bár már nem bízok én sem semmiben 😞
Nuno88
Mert? Lelövi õt Galliani?
Mondja meg h a keret nem elég erõs, kell frissítés, a sztárok szedjék össze magukat, Favalli, Kaladze, Janku, Oddo meg mehet amerre lát.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
mégsem nyilatkozhat olyat hogy jaaj szegény fejünk idén sem nyerünk semmit.
Nuno88
Csalódást keltõ hazai döntetlenje (Catania, 2–2) ellenére Leonardo, a Milan vezetõedzõje úgy érzi: csapata továbbra is versenyben van a scudettóért.

„Az égvilágon semmit sem adtunk fel, ha kell, ezt többször megismétlem: a céljaink változatlanok – érzékeltette eltökéltségét Leonardo. – Pillanatnyilag a Roma van a legjobb formában, de lesz még néhány nehéz meccse. S mivel az Inter is folyamatosan szórja a pontokat, úgy érzem, teljesen nyílt a vetélkedés a bajnoki címért."

Leonardo elismerte, a Catania elleni meccs elsõ félidejében „egyszerûen nem játszott" a csapata, labdarúgói túl lassú futballt mutattak be, de éppen ennek fényében tartja biztatónak a második félidei fellángolást. A tréner szerint a játékosok éhezik annyira a sikert (vagyis a bajnoki címet), hogy leküzdjék a sérülések és kényszerpihenõk okozta nehézségeket.

nso
----------------
Csak röhögni tudok már komolyan...

LasCar16
Roma kevés lenne, ehhez az Inter is kellett, így elbaszni a végét 😄

#acm

Csak az 1. felido!
A masodik nem volt rossz. Pipponak utanrugtak es nem adtak 11 est...a tobbi gyanus helyzetrol nem is beszelve.
3. hely is szep ilyen kerettel. Ezt meg kellene tartani, bar eleg nehez sorsolas jutott a vegere.
Roma elott meg le a kalappal.

Nuno88
Nem lesz itt semmilyen megujulás. Már 2-3 éve várjuk a megujulást és jött? NEM! Mindig csak a remény maradt, és én már nem reménykedem semmiben.

LasCar16
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/van-ot-ervem-amiert-a-milan-bajnok-lehet-2019370/

Amióta az Intert megközelítettük 1 pontra (28. forduló) 5 meccsen a 15 megszerezhetõ pontból sikerült 6-ot begyûjteni. Gólkülönbség 8-7.
Ez idõ alatt a Roma 15-öt Exclamation , az Inter 8-at szerzett.

no comment, itt volt a lehetõség, de csak a szép nyilatkozatokra futotta, Roma megérdemelten elõzött, az Intereseket eheti az ideg hogyha innen elbukják a Scudettot, mert a farkasoknak mostantól kezdve a saját kezükben van a sorsuk, mi meg?? már én nem veszem komolyan azt amit nyilatkoznak, mert teljesen kifulladt a keret, ezt bizonyítja a sok sérült és az egyfélidõs játékok.. Palermo is lassan a sarkunkban, az a mázlink h a Juve és a Fio idén döntögeti a negatív rekordjaikat, mert különben harcolhatnánk az EL helyekért... meg kell újulni, nem lehet tovább várni.

#acm

Hat ennyi. 1 felidos a csapat ez mar regota latszik. nem tudom miert lepodnek meg a kommentatorok. Szar 1. felido aztan egy turheto 2. Girnyo nincs formaban ezert nem lett meg a 3. gol.Ennyi. Lassan johet a B terv...hajra ROMA😄